Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ΙΟΥΛΙΑ ΚΑ ΤΟΝΙΑ...Ενα εχω να πω ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Την ιδια ιωση περναμε και εμεις!!! :?:?:? Πολυ πικρα!!

Εχει ψηθει το μωρο μου καλοκαιριατικα. Ο δε λαιμος του εναι κατακοκκινος!!!!

Τις σταγονες κορτιζονης προς το παρον τις αποφυγαμε γιατι δεν ειχαμε δυσπνοια.

Σημερα τον ειδε 2η φορα η παιδιατρος.Μας ειπε οτι ειναι ιωση και θα κανει τον κυκλο της.

Το κακο ειναι οτι ειναι απιστευτα μεταδοτικη και τωρα ειμαστε σε αναμενα καρβουνα για το μωρο. :(:(:(:( Σκατα δηλαδη. Καλα, και εμεις να αρωστησουμε παλι σκατα γιατι ποιος θα φροντιζει τα παιδια;;;;

Αυτα τα ωραια τα νεα μας....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΚΡΥΩΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ Κ ΝΤΟΥΖ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΡΟΣΕΡΆ..ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ...

Ιουλια δεν ισχυει βρε αυτο.τα παιδια αρρωσταινουν μονο απο ιωσεις.Μου το λεει συνεχεια η παιδ. μου.Μη νοιωθεις ενοχες.

Ενταξει ,αν τα βγαλεις γυμνα στο χιονι μπορει να κρυωσουν. :shock:

Αργυ Μανωλης ή Μανολης;;; :lol::lol:

αυγό ή αβγό?

αυτί ή αφτί?

τρένο ή τραίνο?

απλώς ή απλά?

και πολλά πολλά άλλα!!!! :lol::lol::lol:

το παράθυρο σαφώς και δεν φταίει....ήθελα και εγώ να το πω....και εμείς με ανοιχτά παράθυρα κοιμόμαστε και ας μην έχουμε τόση ζεστη το βράδυ!!!.....κάποιος την έφερε την ίωση....το θέμα όμως δεν είναι ποιός την έφερε αλλά να γίνει το παιδί καλά.....

Περαστικά και στον Νικόλα :x

Καλε, υπαρχει αφτι;;; :shock::shock:

Καλα. ανορθογραφη εντελως ειμαι!!! :lol::lol::lol:

Το κακο με μενα ειναι οτι δεν εχω κανει σχεδον καθολου αρχαια ελληνικα :oops::oops::oops: και ετσι δεν ξερω τις ριζες των λεξεων.

Νενη την κορη σου πως τη φωναζεις που εχει 2 ονοματα;;Και με τα δυο;;Τον μικρουλη;;;

Παιδια εχω μια ημικρανια αλλο πραμα...

Γεια σας!!!Ωχ ,πολλα αρρωστα παιδακια βλεπω, περαστικα να ειναι... Τονια εισπνεομενα? Και μεις τα ειχαμε σε θεση μαχης με τη μικρη για3 χρονια :oops::oops: ,ειχε παθει βροχιολιτιδα οταν ηταν 6 μηνων :cry::cry: , πολυ πικρα... Και στο μικρο δωσαμε αερολιν και ατροβεντ πριν λιγο καιρο γιατι ειχε εντονο βηχα ....Παντως ,για τους υδρατμους μας ειχε πει ογιατρος να τους αποφυγουμε γιατι βοηθανε μεν τις αναπνευστικες οδους ,αλλα επιβαρυνουν τα βροχιολια ,η κατι τετοιο.... Αργι ,στο σχολειο της μικρης τους μαθαινουν τον τυπο σε -ουσα ,το -αγα το πιανουν για λαθος :?:? .Τι να πω,πολλα εχουν αλλαξει σε σχεση με το πως τα θυμαμαι :?:? Ο αντρας μου παντως θεωρει και τα δυο σωστα. Παναγιωτα , μακαρι να μην κολλησει ο μικρος, :x:x ... Δε θυμαμαι αλλα... Πολυ ζεστη σημερα............

Αργυ τυφλα να χει ο Μπαμπινιωτης!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Κι εγω μπερδευομαι συνεχεια με τετοιου ειδους λεξεις! :? οπως και με την ορθογραφια ειχα παντα προβλημα κι εχω ζοριστει πολυ για να μη κανω στοιχειωδη λαθη! :roll:

Ξερετε ποσες φορες γκουγκλαρω μια λεξη να δω αν την εγραψα σωστα;;;;ε εχουμε και φιλολογους εδω,μη παθουν κανενα εγκεφαλικο!!! :lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα εσας τι σας εδωσε ο παιδιατρος για το Νικολα;;;; εμενα κανει και λιγο φαρυγγιτιδα ρε γαμωτο! :(

Ευακι γιατι ετσι πεσμενη;;;εγινε κατι ή απλως κουρασμενη;;; :(

Νενη μου το ξερω κι εγω αυτο για τους υδρατμους..θελουν προσοχη! :?

Παναγιωτα, Δαλιδα τη φωναζουμε η Δαλι , και το μικρο Σαββα η Παναγιωτη Σαββα :D:D ...Ελενη καλε, Νενι με ειχε γραψει ο αντρας μου ,οταν μου εκανε εγγραφη.. ναι αυτος με εγραψε :oops::oops:

Α Ελενη ασχετη κι εσυ με το σπορ;;;;κι εγω μεχρι να ξεστραβωθω με το pc αγανακτησα!!!! :lol:

Και εχω και ecdl τρομαρα μου!!! :P

Κι εγω στη συνομοταξια των ασχετων με διαφορα πιστοποιητικα ανηκω :lol::lol::lol: ...Παντως τοτε ημουν με την κοιλουμπα και διαβαζα διαφορα θεματα περι εγκυμοσυνης και θηλασμου , ο αντρας μου το ανοιξε ,για να χω τη δυνατοτητα να ρωτησω πχ κατι , αλλο που δεν ασχοληθηκα...

φιλιούνταν-φιλιόντουσαν

Και να προσθέσω και το φιλιόσαντε που λένε και στο χωριό μου την Πάτρα :lol:

Μόλις γυρίσαμε .... έχω σκάσει η γουρούνα :@)

βασικά ψιλοχάλια το φαγητό - είχανε μπάρμπεκιου αλλά ως συνήθως τα κρέατα ήταν μισοψημένα/μισοωμά....

έφαγα όμως στο τέλος 3 μπολάκια παγωτό με σως από μούρα και σαντυγί :@):@):@)

Έλεγα στη Μαρκέλλα "θέλεις κι άλλο μωρό μου?" και σηκωνόμουν κι έβαζα χωρίς τύψεις και ντροπές :lol:

Ελένη σε έγραψε ο άντρας σου στο μάμμυ για να απασχολείσαι και να μην τον ζαλίζεις? :P:lol:

Εγώ ειμαι η Μάγδα! :-h

Τόνια κι εγώ γκουγκλάρω λέξεις που και που....Και βάζω αυτή που έχει τα περισσότερα αποτελέσματα 8-):lol:

Εκτός αν την έχω ξεσκίσει τελείως και μου πει το γκουγκλ "μήπως εννοούσατε το τάδε" :lol::lol::lol:

Έτσι με τους υδρατμούς ε? :? Και τι πρέπει να κάνεις αν σου τύχει νύχτα όπως στην Ιουλία και δυσκολεύεται το παιδί να ανασάνει? :roll:

2 γυρους;;;;; μα πες μου ρε Μαρακι...τι κινητηρα φορας και καις τοσο γρηγορα τα καυσιμα χωρις καταλοιπα;;;;!!!!!!!!!! :o:o:o:lol::lol::lol::lol:

Αφρο κι εγω τωρα τους εβαλα...η μικρη χωρις κανενα προβλημα,ο Αλεξ ολη μερα ηταν μια χαρα(πηρε η μαμα μου τη μπεμπα να μη κολλησει) και τωρα που με ξαναειδε μαζι της αρχισε τα γνωστα κουλα! ενταξει τωρα ξεραθηκε! :P

Μαγδα κι εμενα μου το βγαζει το γκουκλ καμια φορα!!!! :lol::lol::lol: αφου λεω δε μου εβγαλε μια μουτζα παλι καλα ετσι που τη σκοτωσα τη λεξη!!!!! :lol::lol:

Αν το πιασει λαρυγγικος βηχας καταρχην το βγαζεις εξω ακομη κι αν εχει -10 να αναπνευσει καθαρο αερα,μολις ηρεμησει το βαζεις μεσα και βαζεις τον υγραντηρα αλλα οχι ολη νυχτα κι οχι με κλειστη πορτα..δηλαδη ναι μεν υδρατμους αλλα με μετρο γιατι μπορει να το γυρισει σε βροχιολιτιδα! α κι αν εχεις θαλασσα κοντα μου ειχε πει η παιδιατρος το πας να αναπνευσει θαλασσινο αερα..

Το παγωτο τουλαχιστον καλο;;;; :P

εμενα ο μικρος με παιδεψε λιγο ...1,5 ωρα θηλαζε .

ο μανωλης με το που του ειπα νανι πεταξε την σκουφια του και πηγε ξαπλωσε και με φωναζε να παω γριγορα ....οχι πητε μου υπαρχει αλο παιδι που να παει τοσο προθημα για υπνο ?

εγώ πάντως τώρα που έφαγα έβαλα το νεγκλιζέ μου και ελπίζω :roll::roll:

αν και βαρυστομάχιασα :ymsick:

Ρε Μάγδα πως και δεν παθαίνει τιποτα ο κόσμος εκεί με τα μισοψημένα κρέατα??

Εγώ τα θέλω καρβουνιασμένα.. ασε που έχω και άλλο πρόβλημα..

σπάνια θα φάω κρέας που έχω μαγειρέψει εγώ :oops: το σκέφτομαι πως ήταν

ωμό και αναγουλιάζω :ymsick: Ανωμαλία έτσι??

Τόνια :lol::lol::lol::lol:

Καλά αμα συνέβαινε σε κανένα από τα κορίτσια μου αυτό με το βήχα θα είχα πάθει σοκ :o

Περαστικά σας και πάλι

καλησπερα σας!!

τονια σε ρωταω για να μαζευω εμπειριες.. η παιδιατρος με το που τον επιανε βηχας μας ελεγε να του δωσουμε αερολιν κ φριξοταιντ για 30-40 μερες. αλλα στις 5 μερες περιπου του εφευγε τελειως ο βηχας. κ οταν την ειχα ρωτησει αν εχει ασθμα ο μικρος ηταν κατηγορηματικη, οτι δεν εχει. τωρα σε αυτον που πηγα εκανε διαγνωση αμεσως, οτι εχει ασθμα κ μαλιστα απορησε που δεν το ξεραμε τοσο καιρο.. κ στηριχτηκε σαυτο επειδη του ειπα οτι επαιρνε τοσες μερες αυτα τα δυο.. τεσπα θα δω κ τι θα μου πει ο παιδοπνευμονολογος..

οσο για την ορθογραφια να ξερετε οτι πολλες λεξεις (αυτι-αφτι, τραινο-τρενο, αυγο-αβγο, παλληκαρι-παλικαρι κ πολλες αλλες) εχουν αλλαξει ορθογραφια τα τελευταια χρονια λογω της απλοποιημενης ορθογραφιας. αναμεσα σε αυτα ειναι κ το καινουριος-καινουργιος.. ετυμολογικα ναι ετσι ειναι το σωστο αλλα ο τριανταφυλλιδης στο λεξικο κ στηγραμματικη του ετσι τα ειχε κ ετσι ειχε επικρατησει. εγω ετσι το ξερω τουλαχιστον.

σιγα καλε που γκουγκλαρετε κιολας!! κ τ εγινε αν κανετε κ κανενα ορθογραφικο???? σας το υποσχομαι δε θα σας βαλουμε τιμωρια :lol:

Μαρακι σε βλεπω μεσα!!Δεν εχει ακομη κοκο;;; :lol::lol::lol:

Τονια ο μικρος δεν εκανε ακροαστικα οποτε τα γλιτωσαμε ολα τα εισπνεομενα και τις κορτιζονες.Μονο αντιπυρετικα και αυτο το prospan που του εκανε την αλλεργια.Τωρα πινει atarax.Αλλα ρε συ ψηνεται 4 μερες τωρα και εχει και ενα γαϊδουροβηχα.Ο δε λαιμοε..χαλια.Με την αναπνοη του σκοτωνει αλογο. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λενα τελικα βρηκες γιατρο που εψαχνες;;;

Αφρο ρε συ ο Μανωλης παει ετσι αβιαστα για υπνο;; :o:o:o Εμενα ο μικρος κοιμηθηκε 10 παρα και τον μεγαλο τον πηγε ο πατερας του στις 11.Αυτο το παιδι θα παει 18 και ακομη με τον πατερα του θα κοιμαται. :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Νατασακι τι κανεις μαναρι μου;;;

γεια σας κοριτσαρες!!!!!

τι κανετε?????εγω στο τρεξιμο ως συνηθως.....τωρα με το μαγαζι δεν καθομαι καθολου..... :roll: δεν προλαβαινω να σχολιασω δυστυχως..... :? θα μπουμε ομως σε μια σειρα ελπιζω και θα τα λεμε περισσοτερο!!!!!! :D παω μια βολτα κι απ την ομαδα!!!!! ;)

φιλακια!!!!! :D

Γεια σου Ευη!!!Καλες δουλειες!!! :D:D:D

Ρε κοριτσια ειδατε το λινκ που εβαλε η Μαρια.Καλα μιλαμε παει η μαλακια συννεφο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πχ

Ή αλλιώς: Κατά τη λαϊκή ρήση, το ποδόσφαιρο (ή κατά την Κυπριακή, η "μάπα"): είναι "22 μάπες όφτσιερες που κλοτσούσιν μίαν γεμάτην". :lol::lol::lol::lol::lol:

Μανουλίτσες μου τί κάνετε;;;;;

Εμείς είμαστε καλούτσικα! Εγώ έχω πονόλοαιμο που θα το γυρίσει σε συνάχι και η Ε έχει μπούκωμα και λίγο πυρετό. Το νινί είναι οκ. Χαλαρά το παιρνάμε ευτυχώς. Βγαίνουμε και τις βόλτες μας αλλά δεν ερχόμαστε σε επαφή με άλλα παιδάκια για να μην τα κολλήσουμε.

Τις φωτο στο fb τις είδατε; Πάρτε όσες θέλετε για να τις κατεβάσω. Δε θέλω να μένουν εκεί πολύ.

Χθες πήγαμε στη καινούργια παιδίατρο με τη μπουμπού. Οκ μου φάνηκε σε γενικές γραμμές. Πήρε λεπτομερέστατο ιστορικό και την εξέτασε για αρκετή ώρα. Φάνηκε φιλική και πρόθυμη να λύσει τις απορίες(που δεν έχω χαχαχα) αλλά και πάλι δε με ικανοποίησε 100%. Μου είπε και τις κοτσανίτσες τις βέβαια... Θα μαλώσουμε στάνταρ τον άλλο μήνα που ξεκινάμε φαγητό γιατί μου πέταξε απ'έξω απ'έξω κάτι για υποαλλεργικέ κρέμες (αν τις δώσω να με μουτζώσετε χαχαχα). Η μπουμπόυ είναι 6.050. Πήρε 450 γρ σε ένα μήνα. Πάμε καλύτερα! Η Ε στην ηλικία της ήταν 6100!!!

Και το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος!!!!!!!

Συνάντησα μια ξαδέρφη του Δ στο δρόμο σήμερα που έχει μια μπέμπα μια εβδομάδα μεγαλύτερη από τη μπουμπού και μοιυ έδωσε λύση για το πρόβλημα τις αλλεργίας!!! Μου είπε αρχικά να κόψω το πορτοκάλι και όλα τα όξινα και μετά αν δεν φύγουν οι βλέννες να κόψω το θηλασμό και να δώσω φριζολακ. 'Θα δεις, μόλις κόψεις το θηλασμό θα εξαφανιστούν, εγώ έτσι έκανα' μου είπε! Εγώ έκοψα το θηλασμό Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βαρέστε τις καμπάνες!!!!!!!!

Πέρα από την πλακα μου πετούσε την μια κοτσάνα μετά την την άλλη και εγώ την κοιτούσα με φοβερή ηρεμία λέγοντάς της πως έχει δίκιο!!! :lol::lol::lol:

Παναγιώτα μου άρρωστος ο Νικόλας;;;; Περαστικά σας!!!!

Εύα φιλάκια!!!

Λένα μου τί έγινε με την αυχενική;;; Κάπου σ'έχασα....

Η Δήμητρα γέννησε;;; Όχι ε;;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...