Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Kαλησπέρα μανουλίτσες!!! :D

Γυρίσαμε σπιτάκι μας!!!!!! :D

Θα σας ενημέρωσε φαντάζομαι η Θουλίτσα! Όλα πήγαν πολύ καλά, θα σας τα γράψω όταν βρω χρόνο και κουράγιο! Με μόνη εξαίρεση στην ιστορία, ότι έφυγα απ' το μαιευτήριο με συνάχι, γιατί την άρπαξα απ' το βλακοaircondition!!! :evil: Είμαι λίγο πτώμα, έχω κοιμηθεί ελάχιστα τα τελευταία 6 περίπου 24ωρα κι ελπίζω το χαζομπούκωμα να μη με ρίξει κάτω, αλλάαααααααααααα.... :D:D:D

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, μου είπε η Σαλονικιά μας, ότι με ψάχνατε!!! :x:x:x

Δεν είμαι σε θέση να διαβάσω όλα αυτά που έχασα, ενημερώστε με παρακαλώ αν έγινε κάτι συνταρακτικό!!! :mrgreen: Σας φιλώ ΟΛΕΣ πολύ γλυκά!!! :YMHUG::-*

Μαρία μου... :YMHUG: Τώρα σε είδα!!! Με τσάκωσες!! :lol::-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μιτσακι!!!!Καλωσορισατε σπιτι σας!!! :D λεπτομεριες και φωτο πλιιιζζζ μολις μπορεσεις! :P

Αθηνα σε τρεχουν οι κορες;;; μας λειπεις κι εσυ... :)

Μαρια καλα ρε τετοια κανατε στη κοπελα που ελεγε τις ειδησεις!!!! :lol::lol::lol:

Πορωθηκες με τις ποδηλαταδες ε;;; :P

ΕΙΠΑ να κοιμηθω και εχουν απεναντι στο παρκο συγκεντρωση για τη χωματερη!

εχουν αβαλει τα τταγουδια στη διαπασον!

δυστηχως καθλου συμμετοχη!

γιατι ρε γμτ!

ολοι τα ζουμε, τα αν αναπνεουμε,..να πανε σε αλλους δημους!

τοσα χρονια σε μας!

Μητσακι....κουκλα!

περιμενουμε νεα σου!

και παλι να σου ζησει!

Μαρια....μα γυμνος?

εγω δε θα γελουσα...θα ακολουθουσα....

συγχαρητηρια και παλι για τΟΝ Γ. μα να σου φτιαξει και τον καφε?

Τόνια το ποδήλατο είναι άλλη αίσθηση

Πλεόν δεν παίρνουμε αυτοκίνητο..

Και την Παρασκευή το βράδυ που βγήκαμε οικογενιακώς

με τα ποδήλατα είμασταν :D:D:D

Πέμπι κάθε μέρα μου φτιάχνει καφέ το απόγευμα..εγώ πάλι μεγάλο γαιδούρι

δεν του έχω φτιάξει ποτέ :oops::oops::oops::oops:

Μερικές φορές νιώθω τύψεις...μετά σκέφτομαι τη μάνα που έχει και μου φεύγει :twisted::twisted:

εμενα παλι μου ζηταει εναν ελληνικο ο Κ η ενα φρεντο και εγω βαριεμαι :oops:

ενω εγω αν του πω μου φτιαχνει ...

προσπαθω να βαλω τον μικρο για υπνο και μετα να περιλαβω και τον μεγαλο .

μιτσακι μου καλη προσαρμογη και περιμενουμε νεα σου ...και φωτο ;) α και περαστικα .

ουφφφφφφφφφφφ

τωρα εκατσα!!!

περασαμε σουπερ σημερα στην θαλασσα

ειχε πολυ κοσμο και παιδακια και ο μικρος το ευχαριστηθηκε

εγω βεβαια εγινα λιγο μπαρμπεκιου γιατι με τοσο παιχνιδι στην ακρη της θαλασσας και λιιιιγο μπανιο

ηταν φυσικο

(βικυ στους αγιους θεοδωρους πηγαμε)

γυρισαμε πτωματα...κοιμηθηκαμε και το απογευμα πηγαμε κουνιες

γεματη μερα!!!!

τωρα κοιμαται και εγω παω να κανω ακομη ενα ντουζακι

:(:(:(

τι να κάνω :(

εξαφάνισα τα μπουκάλια από το σπίτι

και τις πήρα καινούργιες κούπες

και καλά τα έφερε η καλή νεράιδα τώρα που μεγάλωσαν να πίνουν το γάλα

αλλά ούτε καν δοκιμάζουν :(:(

τι κανετε?????????εγω ειμουν πεθερα..

ο μικρος εχει βρει τη χαρα του εκει..ολο μαστορευει με παππου κ ολο εξω ειναι..δε μαζευετε με τιποτα οως..

τωρα σκ θα πηγαινουμε συχνα γτ ανοιγομαστε με αλλα

πριν κανα 2 ωρο εβαλα το θοδωρη στη πισινα στο μπαλκονι κ ειδα μια κουραδα να κολυμπαει :mrgreen::mrgreen::mrgreen::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

σισσιω πεθανα στο γελιο με το λυκο που λες οτι το κρεμασαν για αν ξερασει τη γιαγια..ελεοςςςςςςς :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με τη πιπιλα καλα?

λεναρα :(:(:(:(:(:( ελα ρε..τοσο σκατα ο τολης..περαστικα ρε κοριτσαρα..παρε με οποτε θες απο το τολη..

αργι κ αφρο τεεεεεεεεεεεελειες φωτο..μα τελειεεεες

συμπεθερα μου εσκισε η τουρτα?πως περασατε?

ιουλια ολα ηταν τελεια ..ειχε πραγματικα τεραααααστιο μπουφε..κ ελαμπες ολοκληρη απο ικανοποιηση..το ευχαριστηθηκες

τις ξανθιες απο το παρτι θα τις κανω ντεκαπα< με οζυζενε :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τονια σε ενα μηνα σου ερχομαι :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

τελικα με ενα αυγο εμεινε? :o:o:o αν βλεπει το θοδωρη να τρωει που θα ερθουμε μηπως συγκινιθει? :roll::roll::roll:

παμαγιωτα μου λες να σε εκανε πλακα ο μεγαλος?ρε μηπως κρυωσε κ ηθελε κλανιτσα να περασει :oops::oops::oops:

afro πολυ σπαστικο ρε να μη αφηνει το μικρο να κοιμηθει..μα πααααααααααρα πολυ

μαρια κ γω ρε με το παλιο λογαριασμο σε ειχε φιλη..η φ καλα?

βικυ σου εδωσε η ξανθια της παρεας μας (παναγιωτα :-*:-*:-*:YMHUG: ) τη σωστοτερη συμβουλη.

.καλε εμενα απο 17 μηνων θηλαζει πρωι βραδυ..

λενακι κριμα που εφυγε η ξαδεφουλα ρε..δε θα ξαναερθει? :roll::roll:

καθε ποτε ξυπναει το βραδυ?ε κανει προγραμμα ε?εμενα οοοοοοοοοοοποτε να ναι..κανει ενα 5 ωρο νομιζω κ μετα οτι του φανει του λολοστεφανι

μπεμπουλης ξεπρηστηκε?καλα ειναι τωρα?

καλε 8 αν ειναι μμιλας..εμενα κ παλια κ 7 παρα..να δω οταν το σταματησω τελος του μηνα παιδικο τι προγραμμα θα κανει :x:x

γωγωκααααααααααααααααα :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: μιλησαμε τηλ..

φρα τελικα σου εκανε κ το φορεμα? :lol::lol::lol::lol::)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

καλε θα ερθεις ηρακλιεο να τα πουμε????????

καλε εχει το δικο σου επιθετο ο μικρος? :shock::shock::shock::shock: κ δε λεει τιποτα ο κασπερ/>/?

αραγε πως να περνει ηαναστασια κ η μαγδα μας..θα δουν κ τη κατερινα..τι καλααααααα :D:D:D:D

ρε λενα τωρα που το θυμηθηκα..μα μαμυ με εκανες στο υπνο σου?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχετε φωτακι στο παιδικο?

εγω οχι..εχω σχεδον κλειστη τη πορτα του..αλλα οχι τελειως..δε μπαινει φως..

χρυσα μα ποσο παραξενο μου φαινετε που δε τρωειο φοφο..ποιος?ο φοφο.. :roll::roll::roll:

ιφιγενεια τι λεει?ολα καλα?

νενι καλα?

καλε γωγω ζητα αντιγραφο σεεεεεεεε παρακαλωωωωωωωω..πεθαινω να σε δωωωωωωωωω :lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops:

ασχετο..κ γω αφαγη ημουν..θυμαμαι χαρακτηριστικα σκηνες..τη μαμα μου στη τουαλετα..με το πιρουνι να εχει πανω σαρδελα κ ντοματα..κ γω να λεω οοχι κ ευτη μια για τη μαμα? :lol::lol::lol:

αργι αν σε ελεγαν κακαδιαρη δε θα αλλαζες επιθετο??????????

η αδερφη μου ειχε συμμαθητη..κ ειναι ενα παλικαρι κατσε καλα

ρε γωγω...μα καλα κ συ..στο γιατρο λες ειμαι η κυρια ταδε?μα κυρια μη χεσω? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

επισης..με μια υπευθυνη δηλωση μπορεις να παρεις κ του αντρα σου το επιθετο..αν θες ΜΟΝΟ του αντρος σου πας δικαστικα

βενι γτ ρε δε ηρθες στο παρτι?χαθηκες..

ιουλια 7-8 ωρες κοιμαται?α γιαυτο νβαραει μετα 4ωρο?

εγω αν δε κοιμηθω καλα δε τη παλευω.. :?:?:?

σημερα κατουρησε για πρωτη φορα ορθιος..κ το θελω πολυ γτ οταν βγουμε εξω σε καφε κτλ που θα το βαζω να κθθετε στη χεστρα εκει???αππαπα με τιποτα

στα κακα ομως? :roll::roll::roll:

α βγαλαμε το 19 δοντιιιι..γεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

αργι εμενα με ειχαν με το επιθετο μου στη κλινικη νομιζω..

οσοσ για το κλαμα..καλε οχι μονο εκλεψε..πλανταξε..μονο ο δικος μου ακουγοταν :oops::oops::oops:

ενω με κανει ενα πενταωρο οταν πρωτοκοιμαται το βραδυ σημερα εγαγε 10 παρα κ τωρα 12 παρα ξαναξυπνησε για μαμ :shock::shock::shock::shock::shock:

χρυσα μια ξαδερφη του αντ γενναει τωρα..αλλα τωρα τι ρουχα να φορεσεις σε μωρο..ενα φανελακι κ τελος..ε?

επισης κανονισε πριν γεννησω να σε δω..υπαρχει λογος :mrgreen:

κ μεις αυριο λεμε για θαλασσα..τι καλα..κ το νινι θα βουτηξω..να φυσουν οι μυξες..οτι μειναν..

αφρο σλινκ μ τετοιο καιρο?κκαθοταν?

ρε ζεστη εχει..εμενα σιγα μη κατσει...νομιζω..

μαρια τελικα η κολλητη σου γελουσε ?η αντεχε?4

μιτσακι σε εχει ξεζουμισει η μπεμπα????????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

ευχομαι ενα τελειο βραδυ..λεμε τωρα

τη αρπαξες? :o:o:o:o περαστικα...

αθηνααααααααααααααααααααα..που εσαι καλεεεεεεεεεεεεεεε

ρε αφρο παλι το μικρο βαζεις για υπνο πρωτα?αφου σε ειπε η αργυ :lol::lol::lol::lol::lol:

εγω πρωτα το μικρο βαζω..αλλα εχω κ το αντ εδω ;)

μαρια μη το βαζεις πισω..αφου το ξεκινησες..

βαρεθηκα να διαβαζω [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

Γεια σας και από μένα!!!!!

Μητσάκι καλώς ήρθες!!!!Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας,γερό και καλότυχο!!!

Καλη λοχεία και σε σένα και καλή ανάρρωση!!!

Περιμένουμε νέα σου ;)

σας διαβάσα λίγο λίγο όλη μέρα αλλά δεν θυμάμαι και πολλά :oops::oops:

Για τα λιγόφαγα παιδάκια μόνο,υπομονή μανούλες...που θα πάει θα φάνε...

Τόνια μου ναι εγώ έγραψα την εκπομπή,όποια θέλει dvd να μου πει!

και μένα δεν με κόβει μαρή να το κάνω,ο άντρας μου να ναι καλά :lol::lol::lol:

Επισης εγώ είμουν αυτή που είπε ότι η παρουσιάστρια μπέρδευε τον φυσικο με τον φυσιολογικό τοκέτο,(κακιάααααα)

Ήρθαν τα κοριτσια σήμερα!!!!Τους άρεσε πολύ μου είπαν,δεν τις είδα ακόμη,αύριο θα βρεθούμε!!!

Γέλασα πολύ με τα παραμύθια.....όντως τα έχουν κάνει σκατά..τα θυμαμαι από τα ανίψια μου

Πάντως εγώ έχω κρατήσει τα δικά μου και είναι τελεια!!!!Ανυπομονώ να αρχίσω να τα διαβάζω στην μικρή μου...

Επίσης σας διαβάζω που λέτε για κόψιμο πάνας και μου φαίνεται τόοοσο μακρινό...

Σήμερα είχαμε ρεπό μαζί με τον άντρα μου και αντί να πάμε θάλασσα,κάναμε όλη μέρα δουλειές,μα τι χαιβάνια!!!

Θουλάκι τι έχεις ρε;;;;;

Είμαι πρωί αυριο και λέω να πάω να κοιμηθώ...βγήκαμε για φαγητό και είμαι σκασμένη,άσε που νύσταξα πολύ...

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!

Μαρή Θου;Τι τεράστιο ποστ; :evil: Μετά εμάς λες....υποβάλω και πάω να σε διαβάσω ;)

καλε θουληηηηηηηηηηηηηη ποσα εγραψες?????????????????

επισης να σχολιασω...

εκανε το παιδι μπανιο στην πισινουλα του, το απολαμβανε κ εσυ δε μπορεσες να κρατηθεις απο τη χαρα σου?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θελω κ αλλα να πω αλλα κνω τα νυχια μουυυυυ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Τέλεια η κουράδα που επέπλεε!!!!!Μπράβο στον Θοδωράκι!!!!

Με γεια και το δόντι!!!!Άντε άλλο ένα και τελειώνετε ;);)

Λένα περαστικά στον Τόλη ρε,μακάρι να γλιτώσετε το νοσοκομείο..

Λενάκι από Γερμανία,τα φιλιά μου,σε βλέπω!!!Κουράγιο που έφυγε η ξαδέρφη...

Νένι ναι εγώ έχει τύχει και κράτησα κάποιες φορές,όταν δεν κρατάω τα μισά τα ξεχνάω :oops::oops::oops: μνήμη χρυσοψαρου έχω..

ειχα να μπω μερες..γιαυτο εφραψα τοοοοοσα 8-)8-)8-)

κατερινα καλε γτ δε πηγατε να ξεσκασετε καπου?αλλα κ οι δουλειες επρεπε να γινουν ε?

εγω π[αραμυθια διαβαζα απο μικρο το θοδωρη..κ ας μη καταλαβαινε..

κ στο μπεμπ ηδη διαβαζω 8-)8-)8-) κ γελαει ο χαχας μου..αληθεια :lol::lol::lol::lol:

λενα γαλλικο κανεις?το λατρεεεεεεεεεεευω

η κουραδα ηταν του θοδωρη καλεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol::lol: τρεληηηηηηηηηηη :lol::lol::lol:

νενι :lol::lol::lol: εγω τωρα τελευται ανοιγω 2 σελιδες..μια γραφω μια διαβαζω..αλλα οχι παντα..

αλλα μαζευτηκαμε τοσες πολλες..που να θυμαμαι :evil:

να πω κ κατι τελευταιο κ πεφτω για νανι

τα κερακια που εσβησε ο γιωργακης δε τα ειδαμε..με το που μαζευτηκαμε αριχε κ γκαριζε ο θοδωρης δε ηθελε να παει στη τορτ κ ετσι το πηρα κ πηγαμε τουλετα μπας κ κατουρησει

α με το που πηγαμε κατουρησε πανω του 8-)8-)

νενι εγω φραφω στη συντομη απαντηση σε καθε σελιδα

οταν γυρναω σελ κανω αντιγραφη κ επικολληση στην επομενη κ συνεχιζω το διαβασμα

θου θα σε ξενερωσω αλλα τα εκανα ενα ροζοκοκκινο χρωματακι

εβαλα κ ενα αυτοκολλητο λουλουδακι μαυρο στο ποδι

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας για τον αντρα μου

αυριο πρωι θα παμε στο γιατρο να τον δει να του δωσει τις δοσολογιες για τα φαρμακα

οσο περνανε οι ωρες ειναι κ χειροτερα

οσες τον ξερετε ξερετε τι πλακατζης ειναι κ μεσα στο γελιο

κ τωρα καθεται αμιλητος κ ζαρωμενος κ κιτρινος στον καναπε

μαρακι συμφωνω με θουλη εφοσον το ξεκινησες να το συνεχισεις

φιλακιαααααααα καλο βραδυ βλεπω ταινια στο σταρ

Εμενα παντως , γνωμη μου και δε λεω να την ακολουθησεις, ειναι να μην εισαι επιμονη γιατι μπορει να εχεις αντιθετα αποτελεσματα....Πολλα παιδακια ετσι κοβουν το γαλα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...