Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Φρανιτακι τι κανεις;;; Ασε, εχω πει οτι μετα τα 35 θα ξαναμπω στους ρυθμους μου :?:?

Ρε συ τετοια εγκληματικοτητα το Ναιρομπι ε;;; :o:o

Ιουλια μου να χαιρεστε το Γιωργακη σας !!!Να τον καμαρωσετε οπως επιθυμειτε.Καλα να περασετε σημερα.Να ξεφαντωσετε!!!

Σημερα εχει και η παπενια παρτυ αλλα δε θα παμε λογω Ν. Μην κολλησει κανα παιδακι.

Αναστασια μου να περασετε σουπερ!!!Χαλκιδικη πατε ε;;;Η Μαγδα μετα παει και Σκιαθο;;;

Αφρο πρεπει να βρεις κατι να κανει ο Μ. την ωρα που κοιμιζεις το μωρο.Εγω του βαζω τηλεοραση του Ν. Μην του βαζεις την υπολοιπη μερα οποτε οταν θα του βαλεις τοτε θα κατσει και θα δει.

Λενα ποναει πολυ ο τολης;;; :? Περαστικα του!!!!

Τονια η μικρουλα ειναι καλυτερα;;;

Μαρια περαστικα στην Φ.

Πολυ ζεστη σημερα ρε κοριτσια.Βικυ δεν πηγατε για κανα μπανιο;;;

Εγω αν σας πω οτι σκυλοβαριεμαι να παω στη θαλασα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Πάρα πολύ ζέστη!!! #:-s#:-s#:-s

Ρε κορίτσια πόσους φίλους έχετε??

Εγώ μόνο 2!

Παίζει να είμαι η πιο ακοινώνητη εδώ! (έτσι γράφεται?)

Και να φανταστείται δεν είμαι έτσι στη ζωή μου...

Εδώ με πιάνει και μαζεύομαι σχετικά :roll:

Αναστασια δεν πειραζει ρε!!!Θα μαθει.Και εμεις απο αυριο λεμε να ξεκινησουμε εκπαιδευση και ο Θεος βοηθος.

Μαρια που φιλους;;Στο real life ¨η στο forum;;; Δεν καταλαβα ρε συ. :oops:

Αι μαρι που θα χαρακτηριστεις αντικοινωνικη απο τους φιλους στο φορουμ!!!! :lol::lol::lol:

Ειπα και γω τι προβληματισμους εχει παλι το κοριτσι μας;;Ποιος να την πειραξε;;

Πως να σε κανω φίλη;;; :roll::roll::roll:

μμμμμ τώρα δε θέλω [-([-([-([-(

:-p:-p:-p:-p:-*:-*:-*:-*:-*

Οχι ρε, αληθεια σου λεω.Δε ξερω πως να σε κανω.Αφου σκεψου και αλλες κοπελες απο το τρενο δεν τις εχω και ας λεμε τα συστιγγλα εδω μεσα!!!

το μονο θετικο ειναι οτι σημερα πηγαινε μονος του στο γιογιο για τσισακια

τωρα που εκανε τα κακα το γιογιο το ειχα στο μπανιο(το ειχα πλυνει)

ισως αν το ειχα στην κουζινα οπως ολη την μερα να πηγαινε

τεσπα θα διξει την επομενη φορα...

μαρια να σε κανω κι εγω φιλη???

εγω απο μονη μου σπανια κανω αλλα εσενα αξιζει να σε εχω φιλη

;);)

όχι δεν πήγα

αλλά πήγαμε στο Φεστιβάλ Πηνειού την προοηγ. και την επόμενη μέρα

Με τα ποδήλατα είναι δύσκολο να μετακινηθούμε σε τόσο κόσμο... :D

Ρε Παναγιώτα ήθελα να σε ρωτήσω..

Με τον άντρα σου έχετε παρόμοιο επώνυμο ε?? χαχαχαχα :lol::lol:

Άλλος προβληματισμός: στον παιδίατρο ποια λέτε πως είστε όταν πχ παίρνετε τηλ??

Χρησιμοποιείτε το επίθετο του συζύγου? Εγώ οχι

8-)

Λέω είμαι η Μαρία η Μ.... η μαμά των μικρών ........(επίθετο συζύγου) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία μπουααααχαχαχαχαχαχα!!!!

Πράγματι είμαι σπάνιος άνθρωπος 8-)

Ναι ρε..Με τον αντρα μου ειμαστε σαν το Μιμικο με τη Μαιρη!!! :lol::lol::lol:

Εγω λεω ¨Ειμαι Η Παναγιωτα ..να η γυναικα του Γ του ωνη". Καταλαβες ε;;; :lol::lol::lol:

Ειδα στην Ετ3 το φεστιβαλ. :ympeace::ympeace:

Παω κοριτσακια...Σας φιλω.Ελπιζω να περασετε ωραια σημερα.

Έχασα το μεσημεριανό μου ύπνο για να σας διαβάσω.... :evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol:

Τι κάνετε;;;Τα κορίτσια μου κοιμούνται...

1.30-3.30 το μεσημέρι ήμασταν Jumbo μέχρι να γυρίσουμε, να τις ταίσω, να τις βάλω για ύπνο, πήγε 4.30... :?:?:?

Η μπέμπα ήταν ξύπνια...Και καθόταν ήσυχη στην κούνια της..Τώρα όμως πρέπει να κοιμάται... :D:D:D

Ιουλία σου ευχήθηκα στο φεις..Να τον χαίρεστε τον κούκλο σας!!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Λενάκι τόσο σοβαρό ρε είναι αυτό που έχει ο Τόλης;;;;; :(:(:( Περαστικά ρε μανάρι...

Νατάσα σε είδαμε μαζί με τη μαμά μου και την Ιω..Κούκλα ήσουν...Αν και θεωρώ ότι στην πραγματικότητα είσαι πολύ πολύ πιο όμορφη....

Κι εγώ κατάλαβα ότι ήσουν κομπλαρισμένη, αλλά συγκινήθηκα πολύ ρε φιλενάδα όταν είπες ότι "με το φυσιολογικό τοκετό ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα"... :x:x:x:x:x

Να σας πω κάτι;;;Αλλά μη με κοροιδέψετε.... :oops::oops::oops::oops: Παλιά δούλευα κι εγώ στο κανάλι που δουλεύει ο Γιώργος..Ξέρετε ποιο... ;);) Πριν με προσλάβουν και ενώ έκανα την πρακτική μου έκανα μια μουσική εκπομπή για το δορυφορικό του κανάλι.... :oops::oops::oops::lol::lol: Τύπου Mega Star... :lol::lol: Ρούχα φορούσα δικά μου, αλλά βάψιμο και χτενίσματα εκεί.... :D:D Ήταν τόοοοσο ωραία....Άλλο άνθρωπο με έκαναν..Αγνωριστη.... ;);) Το πιστεύετε ότι δεν έχω ούτε ΕΝΑ βίντεο από αυτή την εκπομπή;;;; :o:o:o Ούτε δείγμα...Ούτε βέβαια το λέω...Ελάχιστοι το ξέρουν... :oops::oops::oops::oops:

Τόνιαααα και ψηλέγκω μαζί θα τις σύρουμε από το μαλλί τις τρελές που θέλουν τοκετό στο σπίτι.... :evil::evil::evil::evil::evil: Έλεοοοοοοοοοοοοοοοοος...Ειπαμε στη γριά να χέσει κι αυτή ξεκωλώθηκε... :evil::evil::evil::evil::evil::evil: Επειδή παλιά γεννούσαν στα σπίτια και στα χωράφια πρέπει να γυρίσουμε κι εμείς σε αυτά;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Παλιά πέθαιναν από πνευμονίες και χίλιες δυο αρρωστιες...Η επιστήμη εξελίσσεται....

Και αν ήμουν μια από τις γυναίκες που ανέφεραν η Λένα και η Βίκυ θα πηδούσα από κανα μπαλκόνι από τις τύψεις.... :evil::evil::evil::evil:

Ακου εκεί να μην την παρακολουθεί γιατρός... :shock::shock::shock::shock: Τα πήρα τώρα... :evil::evil:

Μαράκι περαστικά στη μικρή ρε....

Παναγιώτααααα πολύ γελιο με τα επώνυμά σας... :lol::lol: Ο Ν καλύτερα;;;;

Μπεμπούλης μη σκας ρε για το Σπυράκο..Μπορεί να ήταν τυχαίο που χέστηκε πάνω του...

Η Θου ποιυ χάθηκε;;;;

Θεσσαλονικές καλά να περάσετε στο πάρτυ της Τζούλιας... ;);) Ζηλεύω....

Καλέ κάνει η παπιομάνα πάρτυ και δε με κάλεσε;;;;; :o:o:o Καρολίνα :-w:-w:-w

Αρτζι τέλεια περάσατε χθες ε;;;;;;; :D:D:D Τι δώρο σου έκανε τελικά ο σύζυγος;;;;; 8-)8-)

Αφροοοοο γέλασα με τα βυζιά σου τρελά.... :lol::lol::lol: Επίσης, μη σκέφτεσαι βλακείες...Είσαι υπέροχη μάνα και ΠΑΝΑΞΙΑ...Εγώ με βοήθεια και πάλι κάνω σαν τρελή... :oops::oops:

Φρανιιιι μας έλειψες ρε...Άντε, έλα στα πάτρια εδάφη..Α!!!Κι εγώ ρίχνω που και που καμιά στην Ιω...Στον κώλο της... :oops::oops::oops::oops:

Ξέχασα κάτι;;;;;; :roll::roll::roll::roll:

Α!!!Είδα τις φωτος της Νατάσας από το πάρτυ της Ειρήνης....Τέεεεεεεελειεςςς...όλα τα μωρά κουκλιάαααααα... :x:x:x:x

εφτιαξα σουφλε!

επλυνα το μαγαλο μπαλκονι...

ξαλωσα να κοιμηθω....

με πηρε τηλ ο Π. και μου χαλασε τον υπνο....γλρρρρρρρ

τωρα δεν με περνει....ουτε ο υπνος!

εγω οπου κι αν παω λεω τ δικο μου επιθετο...

ο γυναικολογος με ηξερε με το δικο μου...

ευτυχως του Π. ειναι ευκολο!

η Μ-Ι συστηνεται με ολο της το ονοματεπωνυμο

Μ-Ι Ν....!

αλλα ξερει οτι η μαμα εχει αλλο επιθετο!

Μαρια θες να γινουμεμ φιλες και να παιξουμε?

Λενα κι εμενα ειδες στον υπνο σου;;;;!!!!!! :lol::lol: και τι εκανα καλε;;;

Ο Τολης ειναι καλυτερα;;;μα απο που χανει αιμα;;;απο την αιμοροιδα;;;; :?

Γωγω μαρη ειδες θα μας τρελανουν αυτες εδω περα με τις γεννες στο σπιτι!!!! :lol::lol:

Εκπομπη εκανες κι εσυ;;;;αχου πλακωσανε οι φιρμες εδω περα!!!!! κανονιστε να μας τη πεσουνε οι παπαρατσι!!!! :lol::lol::lol::lol:

Βλακεια ομως που δε κρατησες καμια απο αυτες να τη βλεπουν μεθαυριο οι μικρες! :roll:

Βικυ με σβολωσες με αυτο το σουφλε!!!! =p~=p~=p~

Θουλακι που χαθηκες σημερα πουλακι μου;;;; :roll:

Μαρια κι εγω το επιθετο μου χρησιμοποιω παντα και παντου! ;)

καλησπερα πανεμορφες!

ω ναιιιιιιιιιι!!συμμαζεψα το σπιτι!δεν ξερω για τους αλλους,αλλα εγω περασα τελεια!!ετσι ονειρευομουν τα γενεθλια του μωρου μου!!πολυς κοσμος,χωρεσαμε μια χαρα ομως,αφου τους μεγαλους-συγγενεις τους στειλαμε στην αυλη! ;) ,παιξαμε,χορεψαμε,φαγαμε,γλεντησα-με!,πολυχρωμα χαρτακια παντου,η τουρτα της μαργαριτας καταπληκτικη,αχ τί καλα!! :):)

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες ολες!μου λειψατε οσες δεν τα καταφερατε :( ,αλλα χαρηκα τοσο πολυ οσες ηρθατε!ςχω πολυ φωτογραφικο υλικο,θα μου στειλει κ ο φωτογραφος συμπληρωματικο!θα σας βαλω αυριο μαλλον καποιες φωτο!!

να χαιρεστε κ εσεις τα παιδακια σας κ να ειμαστε παντα ολες ευτυχισμενες!

αναστασακι καλα ν απερασετε!ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωω!!!στο λεω για χιλιοστη φορα! :oops::oops:

λενακι περαστικα στον τολη..ελπιζω να συνελθει γρηγορα!σας περιμενω οποτε θελετε σπιτι!ελατε οσο εχω ακομη φαγητα! :lol::lol::lol:

καλο βραδυ σε ολες!σας αγαπώ πολυ!!

αλο!!!

μαρακι αντε ρε που εισαι αντικοινωνικη!!! εγω σε ειχα κανει αιτηση φιλιας αλλα ζαρτ!! :lol::lol::lol:

επισης στην παιδιατρο λεω ειμαι η μαμα του χωρ...

ολοι το θυμουνται αυτο το επιθετο πια!!

συμπεθερα τωρα ειδες τισ φωτο απο το παρτυ???

αγαπη μου ναι ειναι σοβαρο, πρεπει να εχει το νου του. επειδη χανει ΠΟΛΥ αιμα πρεπει να εχει το νου του, γιατι ειναι πολυ πιθανο να χρειαστει εισαγωγη στο νοσοκομειο. μπορει να προκαλεσει μεχρι κ καρκινο αλλα σε πιο προχωρημενα σταδια,του τολη δεν ειναι τοσο επικινδυνο. μοιαζει με τη νοσο του κρον αν την εχετε ακουστα.

φιρμα μου εσυ!!!!!!!!

αχ κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη, ο μικρος ουτε χτες ουτε σημερα ειχε ατυχημα με το γιογιο!!!

το μαναρι μου!!!! τα παει πολυ καλα!! σε καμια βδομαδα θα του κοψω κ τη μεσημεριανη πανα!!

τονια ασε, θριλερ ηταν!! δε σου λεω μη σου δυσκολεψω το αρμεγμα!

ρε δεν ειναι αιμορροιδες, ελκωδη κολιτιδα το λενε, ψαξτο κ στο γκουγκλ αν θες

δημιουργουνται εσωτερικες πληγες, μεσα στο εντερο, σα να ανοιγει κ μπαινει μεσα το αιμα απο τον οργανισμο. οταν το εχει αυτο δε μπορει να τρωει πολλα πραγματα, γιατι το ερεθιζουν κ σκαλιζουν περισσοτερο τις πληγες με αποτελεσμα να ανοιγουν ακομα περισσοτερο. κ προκαλει διαρροια αλλα με αιμα. σα να εχει περιοδο απο πισω, καταλαβες??

στο σταδιο που το εχει ο τολης δεν ειναι ιδιαιτερα επικινδυνο απλα χανει πολυ αιμα κ υποφερει, τωρα να καταλαβετε ειναι ΚΑΤΑΚΙΤΡΙΝΟΣ κ ποναει τρελα. ειναι χρονιο, υποχωρει κατα περιοδους αλλα θα το εχει για ολη του τη ζωη.

ιουλια αγαπη μου πολυ χαιρομαι που περασατε καλα!!!!!!

εχεις τις θερμοτερες ευχες μας κοριτσακι μου για σας κ το γιο σας!!

ελπιζω να καταφερουμε να ερθουμε δευτερα-τριτη, μη μπαγιατεψει κ η τουρτα1!!

Ιουλια μπραβο βρε που περασατε τοσο καλα!!!και του χρονου να αξιωθεις στο αντρακι σου!!! :D

Λενακι ωωωωχχχ το καημενο το Τολη...πρεπει να υποφερει πολυ.... :(:(:( δεν υπαρχει φαρμακευτικη αγωγη ή καποια επεμβαση;;; σε ολη του τη ζωη θα το χει και θα εμφανιζεται σε περιοδους πολυ στρες πχ;;; :roll:

Αρχίζω αναποδα για να μην ξεχασω!

Ο Παν προχθες συγχίστηκε γιατί η γιατρός έγραψε το παιδί με το δικό μου επώνυμο. Τούρκος έγινε! :P

Δε φταίω εγω όμως που το δικό μου είναι ωραιοτερο και το συγκρατούν! :D

Θούλη την πάνα δεν την της έβγαλα εγω, μόνη της την πέταξε! :shock::shock::shock: Κατούρησε δυο-τρεις φορες πισω απο τον καναπέ, αλλα μέχρι εκεί. Δεν προσπάθησα ούτε δεύτερόλεπτο να την εκπαιδεύσω, :o:o:shock::shock::shock: Δεν ήμουν έτοιμη να... βγάλει η Χαριλίνα την πάνα! :lol::lol::shock: ήταν 20 μηνων όταν την πέταξε τη μέρα και 21 όταν την έβγαλε το βράδυ. Έχει βραχεί Μονο 1 φορά βράδυ και αυτό απο δικο μου λάθος....

Με την πιπίλα πάλι θα μου πάρει μάλλον λίιιιγο περισσότερο... :roll::roll::roll: Την Παρασκευη το μεσημέρι γκάνιαξε στο κλάμα, πέρασα απίστευτη πίεση, δεν παραδεχόταν οτι ήταν από την πιπίλα, αφού σε κάποια φάση κοιμήθηκε από το κλάμα. Το Βράδυ παρόλα αυτά κοιμήθηκε σαν πουλάκι.

όμως άρχισε να έρχεται τουλαχιστον 2-3 φορές στο κρεβάτι μου τη νύχτα.

Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα.

Τώρα που την κοίμησα μου τη ζήτησε 1-2 φορές και αυτό ήταν.

Με τούτα και με κείνα όμως έχασα την εκπομπή της Νατάσας...! :(:(:(:(

Και ήθελα τόσο πολύ να ξαναδω τη γλυκιά φατσούλα σου να μιλάει για ένα θέμα που πολύ με καίει... :(:(

Ελπιζω να το δείξει επαναληψη, αλλιώς... ΤΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ κάντο μωρη 5-6 κόπιες το σιντι και στείλτο! :lol::lol:

Όταν σε "ακούω" "μιλάς" την καταβρίσκω βρε σούργελο!!! :lol::lol:

Άφρο σταμάτα αυτές τις σκέψεις και πηγαινε να ζυγίσεις και τα βυζιά σου χωριστά για να μας πεις πόσο τα έχεις! :lol::lol::lol: Τα δικά μου αυτό το μήνα κοντεύουν να εκραγούν! Είναι που είναι δύο ξεχωριστές προσωπικότητες,τώρα μάλλον κοιτάνε να αυτομολήσουν! το ένα ειδικα το δαγκωμένο και μελανιασμένο, απο τον κακό λύκο (Χαριλίνα) με έχει ταράξει! :evil:

Λένα περαστικά στον Τ ρε! Ευχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα και να μην ξαναεκδηλωθει... :roll:

Μαρη Παναγιώτα πώς είναι το παιδί;

Φραν, Γωγώκα, Κατερίνα, Νατασσούλα, Βικη, Χρυσάκι, Λενάκι, Αργυρούλα τα φιλιά μου! :x

Μαράκι οι ανησυχίες σου με τρελαίνουν!! :lol::lol::lol: Με τον παλιο σου λογ/σμο ήμασταν φίλες μαρή! ;)

Έρη μου ελπίζω να ηρεμίσεις και να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να περνάς καλά, γιατί σου αξίζει! Τα φιλιά μου και είμαι εδω για σένα όποτε θελήσεις!

Γέννησε τελικά το Μητσάκι μας;;;;; Κρίμα που δεν πρόλαβε να ανοίξει τρενάκι αν και αυτό κανονικά έπρεπε να είναι το δικό της...! :roll:

Να μας ζήσει γλυκιά κουκλίτσα!!!! :D:D:D:D:x:x:x:x:x:x Ευχομαι να σου μοιάσει και να είναι τόσο γλυκια όσο εσύ! Παντα γερή και τυχερή να είναι! :x:x

Βαφτιστηρόνι μου!!!!!!! Να χαίρεσαι τον γιόκα σου!! :x:x:x Σαν τα ψηλά βουνα να είανι το παλληκαράκι σου! Κρίμα να μην είμαστε κοντά να έρθω ναμε ταϊσεις και μένα... :(:(:lol::lol::lol::lol:

Μπράβο που περάσατε τόσο καλά! :D:D:D

Και εμείς στο πάρτυ της μικρης Λυδίας καλά περάσαμε. Η παπιομάνα είχε άγχος για το αν θα είναι καλή οικοδέσποινα, αλλά τα κατάφερε να μας ικανοποιήσει όλους. Να σου ζήσει και πάλι Κάρολ! :x

Είχα και άλλα να πω, αλλάτώρα δεν τα θυμάμαι...

Αααααα!!! Μαγδόνια και Αναστασόνι, γατόνια τρελά, καλα να περάσετε μισητές μουσίτσες!!! :lol::lol::lol:

Τί άλλο είχα να πω.... :roll::roll:

Υ.Γ Δε μου λέτε, γιατί τα παραμύθια τα έχουν αλλάξει τόσο πολύ και τα έχουν κάνει για καθυστερημένα, λες και απευθύονται σε αμερικανάκια...;;; :?:?:?

τονια οταν του εκδηλωνεται ακολουθει συγκεκριμενη αγωγη με κορτιζονη κ αλλα δυο ειδη χαπιων προσεχει παρα πολυ τη διατροφη του για 2 μηνες σχεδον κ αυτο υποχωρει.. αλλα ειναι ετσι ακριβως, σε περιοδο στεναχωριας μεγαλου αγχους η στρες εχει πααααρα πολλες πιθανοτητες να του επανεμφανιστει!!

σισσιω τελεια με την πιπιλα ρε! μεινε στο υψος σου, τα καταφερνετε τελεια!

σε λιγες μερες θα το εχει ξεχασει!!!

αχ εγω τη μερα του την εκοψα, δεν του τη δινω πλεον, αλλα για τον υπνο τη θελει ακομα τρελα

θαθελα να του την κοψω πριν ερθει το δευτερο, αρκετο καιρο πριν μαλιστα..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...