Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

τζααα

να μαι κι εγω!!!

ειχαμε παει λαικη και μολις γυρισαμε...

παναγιωτα με εκανες και γελασα :lol::lol::lol:

τι κανει ο νικολας?

αργυρω χρονια σου πολλα

να σε χαιρονται οσοι σε αγαπανε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

καλημερα..καλε καμια δε εχει το τηλ απο τη δημητρα????????

σημερα με πηραν απ το σταθμο κ μου τη ψιλοειπαν(δικαιο ειχαν)να πηγαινω να περνω πιο νωρις το μικρο..σηλ μεχρι της 3,50 κ οχι 4 που παει ο αντ..

γτ μεχρι τωρα με εξυπηρετουσαν ενω εγω τους ειχα πει μονο για κανα μηνα να γινει κ περασαν 6 :P

σισσιω μπραβο ρε.,τι καλο μωρο εχεις..κ τη πανα νομιζω μπαμ μπαμ τη εβγαλε

τονια μη μασας..κ μενα πολλες φορες δε με βγαζει μην..

η αργι καλοπερναει ε?

φιλια σε ολες

Kαλησπερα!!!!

Εγω εχω το τηλ της Δημητρας αλλα ντρεπομαι παρα παρα πολυ να παρω να ρωτησω αν γεννησε!Ισως η κοπελα εχει δουλειες....οποια θελει ας μου πει να της το στειλω με πμ..!

Λενα γιατι επιμενεις πως δε θα ερθω στο παρτυ του Γ???ξερεις κατι παραπανω απο εμενα??? :lol::P

ΘΑ ΕΡΘΩ λεμεεεε!!!!Η θου νομιζε για καποιο λογο οτι δε θα ερθω κ τωρα κ εσυ...σε λιγο θα το νομιζουν ολες κ εγω θα φωναζω οτι θα ερθωωωωωωωωωωωω!!!! :lol::lol:

Παναγιωτα κ εγω μαλλον εχω φευγατο χιουμορ!ΓΕλασα!!!!!

Καλυτερα ο Ν?Ο μπεμπης?

Θου ρε συ εχουν δικιο!Καλη εισαι κ εσυ!!!! :lol:

Τονια τι κανεις?Δε σε βλεπω ονλαιν αρα θα ξεκουραζεςι τα μεμε σου κ θα κουραζεις τα...νευρα σου!!!Πως ειναι τα μωρα σημερα?

Σισσιω μπραβο!!!!!!!!!!!!!μακαρι να την κοψατε τοοοσο ανωδυνα!!!!!

αντε με πεισατε.. :lol::lol::lol:

εγω χωρις ιχνος ντροπης πηρα τη δημητρα :lol::lol::lol:8-)8-)

γεννησε τη τεταρτη 12,05 το μεσιμερι..

τη πιασαν πονοι 3,30 αλλα πηγε 10+ στη κλινικη αν θυμαμαι καλα με 8 διαστολη :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κ μετα ολα γιναν μπαμ μπαμ

δε θηλαζει γιατι δε εχει γαλα.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o:^o

γεννηθηκε 2850 :D

κ ολα πηγαν φυσιολογικα...

μιτσακι μου να σου ζησει κουκλαρα μου..καλη λοχεια κ να χαιρεσαι κ τα 2 σου κοριτσακια

χρυσα εισαι η επομενη ;);););)

Μπα Αναστασι η λεξη ξεκουραση δεν υπαρχει στο λεξιλογιο μου αυτη την εποχη!απλως κολλησε το λαπτοπ!!! :lol::lol:

Η μικρη ψιλοβηχει και ο Αλεξ γαιδουροβηχει αλλα ειναι καλυτερα! της βαζω χαμομιλι στο γαλα και το πινει ευτυχως!!! :D Ο Αλεξ ουτε να το μυρισει...νηστικοπιτες παλι σημερα..ευτυχως που εφαγε μερικα κερασια.. :roll:

Θουλακι μωρε δικιο ειχαν απο το σταθμο...αλλα τι να κανεις κι εσυ η ερμη μανα! :roll:

Α Αναστασι στειλε μου εμενα το τηλ που ειμαι ξεδιαντροπη!!!!! :lol::lol::lol: εκτος αν θελει να τη παρει καμια που τη ξερει και προσωπικα που ειναι καλυτερα! ;)

ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! ΑΝΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ!!!!!!! [smilie=wav.gif][smilie=blob7.gif][smilie=blob5.gif][smilie=blob7.gif][smilie=blob5.gif][smilie=angel13.gif]:ymparty::ymparty::ymparty:

Να το χαιρεστε το λουλουδακι σας Δημητρουλα!!!! μονο ευτυχια στη ζωη της!!!!! :x:x:x

και δεν μου ελειπε αυτο το αγχος για τη μαμα μου

χθες ξαφινκα η μικρη εβγαλε παντου κατι σπυρακια σαν αλεργια εξαφανιζονταν και εμφανιζονταν αλλου

πηγαμε στον γιατρο αλεργια λεει αλλα δεν ξερουμε απο τι

αααααχχχχχχχχχχ

τωρα εχει κατι σαν τσιμπηματα απο μολυσμενο κουνουπι σε μερικα σημεια στο σωμα της

και στο ματι

Γειά σας

Αργυρώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου :D:D:D

Δημητρούλα να σας ζήσει η μπεμπούλα, να την δείτε όπως επιθυμείται :D:D:D:D

Αχ πολύ χάρηκα!!!!!!!!!!

Χρύσα πλησιάζει η σειρά σου, ετοιμάσου.............

Μάγδα με το καλό να έρθετε, ελπίζω να καταφέρουμε να συναντηθούμε

Λένα μην σκας για το αυτοκίνητο εσείς να είστε καλά ;)

Μπράβο στην Χαριλίνα για την πιπίλα :D:D:D

Ευη περαστικά στην μαμά σου και στην μικρή

Παναγιώτα ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με την σπλήνα του Νικόλα

Κατερίνα σε διάβασα για την αποστείρωση και μ' έλουσε κρύος ιδρώτας, άρχισα να σκέφτομαι λές να έκανα καμιά μαλακία τόσο καιρό που αντλούσα και δεν είχα αποστειρώσει ποτέ τα καλώδια? :?:?:?:?:?:?:?:?:? ευτυχώς απάντησε η Τόνια μετά και ήρθα στα ίσια μου :mrgreen::mrgreen:

Γωγώ λογικά τώρα που στρώσανε οι θηλές θα βάλει περισσότερο βάρος

Νατάσα ο μπλεδούλης ζεί ακόμα :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ελπίζω να φτάσω σπίτι μέχρι της 5 για να δώ την εκπομπή

Αχ δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα

Δεν θυμάμαι τι άλλο διάβασα :roll::roll::roll: στέλνω όμως σε όλες τα φιλιά μου

Μιτσάααααακι να σας ζήσει η δεύτερα πριγκίπισσα..... :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Να είναι γερή και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε...

Καλή λοχεία...

Ρε θηρίο πως τις βγάζεις τόσο γρήγορα τις κοράκλες;;;Μα στις 38 εβδομάδες;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Περιμενουμε νέα... :D:D:D

Αρτζιιιιι χρόνια πολλά!!!!!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!Να είσαι γερή και να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου.... :x:x:x:x Και μη μασάς..Είσαι Θεά για την ηλικία σου... :x:x:x (Πλακίτσα :lol::lol: )

Καλέ σε ποια εκπομπή θα βγει η Νατάσα;;;Σε ποιο κανάλι;;;Και τι θα πει;;;Πείτε μου καλέ να τη δω.... :ympray::ympray::ympray::ympray::-B:-B

Μάγδα καλώς να ορίσεις στα πατρια εδάφη... :D:D:D Σε λυπάμαι που θα πας διακοπές με την ψηλέγκω.... :lol::lol::lol::lol:

Συμπεθέραααααα τι όνειρα είναι αυτά μωρή;;;;;; :lol::lol: Μα να σε ξεγεννάει η συμπεθέρα Β και να βγάζεις κόρη ίδια με την Ιω;;;;;; :lol::lol::lol::lol: Αυτό είναι το όνειρό σου ε;;;;;; :lol::lol: Να βγάλεις μια δευτερη Ιω..Πόσε σε καταλαβαίνω... :lol::lol::lol::lol:

Παναγιώταααααα πως πάει ο Νικόλας;;;;;Καλύτερα;;;; :roll::roll: Κι εγώ γελασα με τα αστεία σου.. :lol::lol::lol:

Σισσάκι μην κάνεις πίσω στο θέμα πιπίλας....Είδες που τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο;;;Keep walking... 8-)8-)8-)

Νατασούλα λες να είχαν σχέση οι πληγωμένες θηλές με το βάρος;;;;Μακάρι....Αν και δεν αγχώνομαι πλέον....Κάθε παιδί έχει διαφορετική ανάπτυξη... :roll::roll: Η Έλενα;;;Ο Μιχαλάκης;;;;

Θαλασσίτσα χαίρομαι που είναι όλα καλά με τη μαμά... ;);) Όσο για τη μικρή, ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό.... ;);)

Γωγουλα που εισαι κοριτσαρα μου;;;

Καλε ειδα τις φωτο!!Μωρε τι κουκλες εχεις!!!Και πως τα καταφερες και οι 2 σου μοιαζουν τοσοοοοοοοοοο πολυυυυυυυυυυυυυ;;;;

Σε μισω και εσενα και την Αφροδιτη!!! :-p:-p:-*:-*:-*

Λοιπον η Νατασα θα βγει στην Ετ3 στις 5 και θα μιλησει για vbac!!!!

Παω να ανοιξω θεμα στο Μητσακι μας μιας και δεν της ανοιξαμε τρενακι.Οκ;;

Ουααααααουυυυυ...Φίρμα η φιλενάδα μας....Πάντα τετοια Νατασααααααααα... :lol::lol::lol::lol: Θα περιμένω να σε δω...Θα ρίξω υπνωτικό στα παιδιά μου να κοιμηθούν για να σε απολαύσω.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι, Παναγιώτα...Άνοιξε.... :D:D:D:D:D

Κορίτσια η Ιω μου έχει κόψει το γάλα.... :?:? Με το ζόρι να πιει στο τσακιρ κέφι μισό ποτήρι...Τι να κάνω;;;; :roll::roll::roll: Της αγόρασα φρέσκο να δοκιμάσει μπας και το πιει.... :?:?:?

καλησπερες!

αργυρω χρονια πολλα καλα κ ευτυχισμενα!να χαιρεσαι την οικογενεια σου! :):):):):):):):)

δε σας διαβασα..ειδα μονο οτι γεννησε το μητσακι!να σου ζησει η κορουλα δημητρουλα!να ειναι παντα υγιής κ πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!περιμενουμε νεα συντομα!

τρεχω τρεχω τρεχω κ δε φτανω!ουφ!

το καλο!σχολειο θα παω μονο δευτερα!ω ναιιιιιιιιιιιιιι!ως τι; 30 που θα επρεπε να παμε ολοι κανονικα..ρεπο!!! :D:D:D:D:D την πιασανε οι καλοσυνες τη διευθυντρια μας κ μας διωχνει νωριτερα!1 μερα ο καθενας μονο θ απαει απο εδω κ περα! 8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)8-)

let the summer begin!!! :D:D:D:D:D

κοριτσαρες σας αφηνω,τρεχωωωωωωωω!

θα σας δω αυριο απο κοντα θεσσαλονικιες!φιλια σε ολες!!

Καλησπέρα κορίτσια

480 Μήνες

2.087 Εβδομάδες

350.640 Ώρες

21.038.400 Λεπτά

12.623.004.000 Δευτερόλπετα........έχω ζήσει :shock::shock::shock::shock::shock:

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :x:x:x:x:x:x:x:x:D:D:D:D

από το πρωί είμαστε έξω, μόλις τώρα γύρίσαμε...τελικά η οικογένεια με κέρασε πρωινό έξω και όχι εγώ!!!! :D:D ....ωραία ήταν αγόρασα και Ο,ΤΙ ήθελα, όσο και αν κόστιζε (ήταν το δώρο μου!!) .... εκεί κόμπλαρα γιατί αγχώθηκα και δεν ήξερα ΤΙ να πάρω!!!! :roll::roll::lol::lol::lol: ....ο Λ. μου έκανε δώρο ένα αρκουδάκι του και το μπουμπούκι την μελισσούλα της, που όμως την πήρε πίσω μετά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: .........

τώρα ήρθαμε σπίτι και θα παέι ο άντρας μου να αγοράσει την τούρτα ή κέικ για να σβήσω και εγώ τα κεράκια μου :roll::roll::roll::roll: ....τα πεθερικά τελικά μου έστειλαν μια κάρτα και 100 ευρώ!!! :roll::roll::roll: ........γράμμα με χρόνια πολλά μου έστειλε και η τράπεζα που έχω τον λογ/μό μου :lol::lol::lol::lol::lol: αν και δεν έχει πολλά χρήματα μέσα.....μάλλον για να μου πουν να βάλω και άλλα!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξερω οτι δεν ειναι το στυλ και μπορει να ξενερωσεις σου αλλα καθε μια μας ειναι μοναδικη και ετσι πρεπει να νοιωθουμε!!!!! :D:D:D

(Καλε γενεθλια εχεις..τι ηθελες να σου βαλω;;; )

Δυστυχώς, αυτό το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο στη Γερμανία, επειδή θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μουσική, δεν έχει δοθεί η GEMA για τα απαραίτητα δικαιώματα μουσικής

αυτό το μήνυμα μου βγάζει......δεν ξέρω τι βιντεάκι διάλεξες!!!! :roll: δεν μπορώ να το ακούσω!!!! :roll::roll:

Γωγω τι γαλα πίνει;;;

Ιουλια :evil::evil: Μα τι διευθυντες εχετε εκει πάνω;; Καλα ρε για τις θερινες υπηρεσιες πως θα συννενοηθειτε;;;

Εδω στην Αθηνα εμεις παμε καθε μερα. :roll::roll::roll: ειδικα οι πε19... [smilie=sex.gif]

Ετοιμαζεσαι για αυριο;;;

Γέννησε το Μιτσάκη μας?

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=wav.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Δημητρούλα μας να σου ζήσει η κοπελάρα σου, με υγεία να την χαίρεστε.όλα τα καλά του κόσμου να έχει.......

πολύ χάρηκα........2850? θηριάκι :lol::lol: 2950 γεννήθηκε ο Λ. μου!!! στην 38 εβδ!!!

και πήγες και με 8εκ διαστολή? μπράβοοοοοοοο!!!!!

φιλάκια πολλά :-*:-*:-*:-*:-*:-* ....δεν πιστεύω να τρομοκρατήθηκες!!!

παναγιωτα δεν ειναι ολοι ετσι,ετυχε!

για θερινες υπηρεσιες,κατσε να δουμε που θα ειμαστε του χρονου!εγω ειμαι στη διαθεση,οποτε περιμενω οργανικα κ λειτουργικα κενα!30 του μηνος θα παρουσιαστω στο καινουριο σχολειο κ θα κανονισω με τους εκει συναδελφους! ;) αν κ πολυ θα ηθελα το νεο μου σχολειο να ειναι αυτο που ειμαι ηδη.. :(

ναι ετοιμαζομαι για υριο..κ ολο κατι βγαινει..!φωτια στα μπατζακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :oops::oops::oops::oops:

α την ατιμη!! γεννησε τελικα!!!!!!

μιτσακι να σας ζησει κ το δευτερο μωρακι σας! παντα γερη κ ευτυχισμενη να ειναι!!!

συμπεθεραααααα τι κοριτσια εχεις καλε????? ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ και οι 2!!!

τελειες κουκλες φανταστικες!!!!!

για το γαλα κ εμενα ο αναστασης δεν πινει πολυ, πινει μονο το βραδυ κ αντε να ειναι 100 μλ

αλλα δεν αγχωνομαι γιατι τρωει πολλα γιαουρτια τυρια κλπ

νατασουλα φιλακια!!!

σημερα ο αναστασης μεχρι στιγμης δεν ειχε κανενα ατυχημα!!

για να δουμε πως θα συνεχιστει η μερα, γιατι θα παμε μουδανια σε εναν παιδοτοπο.. ποσο θα αντεξει.

δεν του φοραω πανα ουτε στο αμαξι ουτε εξω, μεχρι στιγμης δεν ειχε ατυχημα εξω, ασχετα αν κουβαλαω μαζι 5 αλλαξιες! :lol:

αντε ιουλιααααααααα μνια χαρα σου εκατσε!!!

θα τα πουμε τουμορροου!!! τι ωρα ειπαμε κατα τις 6??

εκσταση δεν ειπα οτι δε θα ερθεις!! ρωτησα ΑΝ θα ερθεις καθως διακοπαρεις!!

οpening: 6!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργοτερα δεν πειραζει,νωριτερα μη μας ερθετε κ μας βρειτε να κοιμομαστε! :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

παω στο φουρνο,εχει παρει φωτια λεμεεεεεεεεεεε!

δε θα ξαναμπω..μεθαυριο παλι!!

φιλια σε ολες!

Α, έβαλα φωτος της μπεμπας στο φεις.... :D:D:D

Γαμω το φεις μου και το πουστη που το εφτιαξε!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

:P:P:P

Ιουλια φωτια στα μπατζακια σου ε;;;;!!!!! :D

Λενα τελεια ρε συ με τον Ανασταση και τη πανα! ;)

Αργυ τελικα ομως δε μας ειπες τι αγορασες! :P

αχ κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρεμενη,..

ο τολης εχει ενα προβλημα χρονιο με το εντερο του, ελκωση κολιτιδα

ειχε να τον πιασει 7 χρονια κ τον επιασε τωρα, γαμωτο...

δευτερα τριτη θα παει στο γιατρο που τον παρακολουθει κ θα παρει (φανταζομαι) παλι κορτιζονη

ελπιζω να το γλυτωσουμε το νοσοκομειο αυτη τη φορα...

γαμω την κωλοδουλεια :evil::evil::evil::evil::evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...