Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Αργυ εκατοχρονη [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σαι παντα ευτυχισμενη [smilie=occasion15.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

αργυρουλαααααααααααααα χρονια πολλααααααααααααααα κοριτσαρα1!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κ μη σκεφτεσαι την ηλικια, ενας αριθμο ειναι μονο!!

βικυ τι κανετε??

το καμαρι μου εκανε μια τεραστια γρατζουνια στο πισω δεξι φτερο κ ενα χαμογελαστο βαθουλωμα...

230 ευρω παρακαλω!!!

μαρια πολυ γελασα!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΠΙΛΑ!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Νιαούρισε λίγο και μετα αποκοιμήθηκε!

Βρήκα την κατάλληλη ευκαιρία μιας και προχθες έριξε τη ροζ πιπιλα πίσω από το πλυντήριο στο μπάνιο και σήμερα ξέχασε την πράσινη πιπίλα πάνω στο γραφείο της γιατρού! :D:D:D:D:D

Με περιμένει δύσκολη νύχτα;; Να κάνω το σταυρό μου να μην ξυπνήσει ε; Αν ήταν μόνο αυτό τότε πολύ ανώδυνα το περάσαμε!

Θα σας τα πω λεπτομερώς αύριο!

Η γιατρός τη ζύγησε και τη βρήκε 12600 :D:D:D:D:D:D Έβαλε 400 γρ σε ένα μήνα!

Αργυρούλα πολύχρονη να είσαι, πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με τον αντρα σου και τα παιδιά σου! :x:x:x:x

Γεια σας και από μένα!!!!

Αργι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!Να τα χιλιάσεις και να χαίρεσαι την υπέροχη οικογένεια σου!!!!

Γερή και ευτυχισμένη πάντα!!!! [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif]

Αφρο να τα χιλιάσετε και εσείς!!!Πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι να είστε,με πολλά πολλά φιλιά και αγκαλιές!!!!

Χρύσα τα ίδια χάλια έχω και εγώ με την πίεση μου,χυμό πορτοκάλι και αλάτι,κάτι άλλο δεν ξέρω!!!

Τόνια μπουλουκάκι η μπέμπα σου!!!Η δικιά μου ήταν 6 κιλά 4 μηνών αλλά γεννήθηκε 3390..

πες ρε μπορώ να αποστειρώσω όλα τα εξαρτήματα του θήλαστρου;και τα καλώδια;Είναι εύκολο στη χρήση;πολύ μεγάλο το βλέπω...αυριο θα το δοκιμάσω.Θέλω να αποστειρώσω πριν την 1η χρήση.Να δούμε πως θα το συναρμολογήσω,πιο δύσκολο και από playmobil μου φαίνεται :?:?

Εύη δεν ξέρω από θυροειδή ρε,ελπίζω να μην είναι τπτ όμως...μην στεναχωριέσαι ρε...

Θουλάκι περαστικά σας ρε!!!πολύ μύξα έχει πέσει :lol::lol:

Γωγώ μην αγχώνεσαι με τα κιλά ρε,μια χαρά είναι νομίζω ε,μην γίνει και σαν της Τόνιας... :lol::lol:

:lol::lol:

Παναγιώτα είσαι θεά!!!!Ξέρεις εσύ!!!!

Καλύτερα ο Νικόλας;

Νατάσα μου αύριο 5 και κάτι είναι η εκπομπή;4:30 σχολάω,θα το βάλω και να γράφει αν είναι,μην δεν προλάβω..Η Ειρήνη θεά πασαλειμένη :lol::lol::lol:

Νατασούλα εύχομαι να ήταν μια καλή αρχή με την πάνα και να το συνεχίσει η Έλενα ;)

Σισσιώ καλή επιτυχία με την πιπίλα,εύχομαι να μην έχετε δράματα!!!

Κουκλάκι στη φώτο το Χαριλινάκι!!!!

Αχ δεν θυμάμαι κάτι άλλο,πάω για ύπνο είμαι πρωί αύριο.

καληνύχτα κοριτσάρες!!!

σισσιωωωω καλη αρχη!!!!!

ευχομαι να εχτε μια πολυ ησυχη νυχτα!!!!!

να μη σας τη διακοψει τιποτα απολυτως!!

νατασακι αυριο θα σε καμαρωσω!!

κατερινακι καλη ξεκουραση κ καλη δουλεια αυριο!!!!!!

α σας ειπα???? τελειωσα με το σχολειο, δε θα παω αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου εδωσε τα ρεπο μου μαζεμενα το αφεντικο, οι αλλοι θα πανε μεχρι κ την τεταρτη!! 8-)

Γεια σας κοριτσαρες! Τι κανετε?

Αργι Χρονια πολλα και καλα!!!!!!! Να εισαι παντα γερη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!! [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif]

Αφρο να ζησετε!!!!!! Παντα μαζι και αγαπημενοι!!!! Δεν μπηκα χθες για να σου ευχηθω.ε

Λενα κριμα ρε για το αμαξι...Με γεια το κουρεματακι σας! Βαλε φωτο! Τελεια που δεν θα πας αλλο σχολειο!!!! Η κοιλιτσα μεγαλωνει? :)

Χρυσα και εγω τετοια πιεση ειχα και ακομα πιο χαμηλη. Ο χυμος πορτοκαλι διαβασα οτι ειναι μυθος οτι ανεβαζει την πιεση :roll: Εγω παντα αλμυρα ετρωγα αλλα δεν βοηθουσανε παντα.

Τονια τα μικρα μας πρεπει να κανουμε παρεα! Εμενα οταν φτερνιζεται ξεκαρδιζεται :lol: Καλε εσεις θα περασετε και εμας στα κιλα στανταρ! Ειδες τι κανει το γαλατακι της μαμας? ;)

Νατασα μακαρι να το θυμηθω αυριο να σε δω. Εκεινη την ωρα κοιμαμαι αλλα για σενα χαλαλι! :)

Παναγιωτα λογικο αυτο με την σπληνα ε? Ευχομαι να μην κολλησει το νινι.

Σισσιω δεν νομιζω να ξαναξυπνησει αφου κοιμηθηκε τοσο ευκολα! Μακαρι να εισαι τυχερη και να την κοψετε ετσι ανωδυνα.

Θου ωραιος φαινεται ο παιδικος. Περαστικα σας!

Ο μικρος γκρινιαζει τρελα οοοολη μερα. Τι θα κανω? :cry: Τη Κυριακη φευγει και η ξαδερφη και την εβαψα μετα...Σημερα του εδωσα καροτακι και κοντεψε να φαει ολο το βαζακι! Βαζακι εδωσα γιατι φοβαμαι ακομα να δωσω φρεσκο λογο του εκολι βακτηριου. Δεν προλαβαινα να παρω το κουταλι απο το στομα και φωναζε για αλλο. Αχ δεν θα τον προλαβαινω αυτον! Μου αυξησε και την παραγωγη και ειμαι τουμπανο. Παιζει να πειναει γιαυτο να γκρινιαζει τοσο?

Δενν θυμαμαι αλλα. Το κεφαλι μου ειναι κουδουνι. Παω για νανι. Καληνυχτα σε ολες! Φιλια! :x:YMHUG:

Θουλακι τι κανει ο μπεμπης;;; ειναι καλυτερα;;;

Ρε παιδια μα κανουν πουλακια τα ματια μου;;;; οταν εγραψα αυτη την ερωτηση δεν υπηρχε ποστ της Θουλης και τωρα βλεπω οτι ακριβως απο πανω εχει γραψει ενα κατεβατο οπου φυσικα και αναφερετε σε ολα!!!! :o:o:o:o:o

Πρπει να παω να κοιταχτω σε κανενα γιατρο μου φαινεται!!!! @-)

Ουτε της Ελενης που ηταν πιο πανω ειχα δει..και δε μου εβγαλε κατι οταν πατησα υποβολη...τι ναπω.. :roll:

Κατερινακι επειδη δε σε προλαβα στο τσατ και δε ξερω αν θα τη δεις την απαντηση που σου εγραψα στη βαζω κι εδω:

Βρε ποντιο τα καλωδια(σωβληνακια) γιατι να τα αποστειρωσεις;;;;δεν ερχονται σε επαφη με το γαλα! μονο τις χοανες αποστειρωνεις!χαχα! ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ!!! το μονο που κανεις ειναι να συνδεεις τις χοανες με τα σωληνακια να τις βαζεις στα βυζια σου να πατας το κουμπι εκκινησης και να ρυθμιζεις την ενταση μεχρι εκει που σε βολευει! α για εσενα που δε θελεις να ρυθμισεις παραγωγη και τα σχετικα μπορεις να το εχεις συνεχεια στην αρχικη φαση της αντλησης(πατωντας το κουμπακι με τις σταγονες) οπου θα γεμιζει πιο γρηγορα...οτι θελεις να με ρωτας!

Θουλακι μυξες ο Πντελακος και πρασινες;;; τετοιες μυξες φευγουν μονες τους;;; :?

Αργυ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!! [smilie=occasion13.gif] Να τα χιλιασεις και να εισαι παντα ευτυχισμενη τρελη μας σαρανταρα!!!!! :lol:

Θουλακι για τα 50ευρω σχολιασα γιατι αν θυμαμαι καλα τα πεθερικα της Αργυς χεζονται στο χρημα!!! :P

Λενακι βρε μηπως περναει κανενα αλμα;;;; τωρα που του εδωσες φαγακι ειναι καλυτερα;;; :roll:

Ειδατε το μπουλουκακι μου;;;; ε μα τρωει 190μλ καθε γευμα εδω και πανω απο μηνα και καμια φορα θελει κι αλλο!! :D

Σισσιω μακαρι να ξεμπερδεψατε τοσο ευκολα απο πιπιλα!!! :-bd:-bd

αυτα τα ολιγα παω να τη ξαναπεσω γιατι κοντευει 3!!!! (-|

Καλημέρα!

Αργυρούλα Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!

Δε σας έχω διαβάσει - φεύγουμε σήμερα για Ελλάδα κι είχα ένα σωρό δουλειές±

Πολλά φιλιά

Καλημερα!!!!!

Τι μυριζει-τι μυριιιιιζει????Θαλασσα κ παραλια μου μυριζει!!! :D:D:D

Μαγδααααα!!!!!!!!!!!Τζουπαααααααα!!!!!!

Χρονια πολλα Αργυρω!Οτι επιθυμεις!Ευτυχισμενα μωρα κ γονεις!!!

Τονια μου τετοια γραφεις μαρη στο τσατ???"το βαζεις στα βυζια σου,πατας το κουμπι και τσουουουπ να το γαλατακι"!!!χαχαχαΠοσο εκτος ολου αυτου ειμαι!Χαρα στο κουραγιο σου!

Η τσουπριτσα μια χαρα αφρατακι ειναι!βεβαια εμενα δε μου φανηκε κ παρα πολυ γτ η Αννυ...Ασε!!!!

Κατερινα ελπιζω να μας θυμασαι(εμενα κ τη Μαγδα!) εε,κ ας μην μας αναφερεις???ερχομαστε!!!!!!!! :D

Θουλακι περαστικα...καλα καταλαβα?κατι για μυξες διαβασα??

Εγω δε θα δω τη Νατασα ημερα :( ..Ειμαι τοσο καλη φιλη :P κ εχω τοσο συμμαζεμενο μυαλο :P:P που εκλεισα στις 4.30 ραντεβου με τον παιδιατρο...!Μα τι ποντια..!ή μαλλον...ισως προλαβω να παω στο εργ. του Α να την δω την εκπομπη! :?

Λενακι απο Γερμανια σου στελνω πολλαααα φιλια κ ευχες για καλο κουραγιο!(ολο σε σκεφτομαι αλλα σε ξεχναω! :oops: )

Γωγω επισης!!!!Οι κορακλες σου ειναι θεες!Η Ιω οσο μεγαλωνει γινεται ΙΔΙΑ εσυ!Ηταν που ηταν βεβαια!

Ας παω να γεμισω τη βαλιτσα!ΤΙ ΧΑΡΑ!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!

σισσιω πως κοιμηθηκε η μικρη??

μαγδαααααα καλο ταξιδι!!!!! κ αφου θα εισια με την αναστασι σιγουρα θα περασετε σουπερ ντουπερ!

εκσταση δε θα ερθεις το σαββατο??? :(

αχ τι καλα, διακοπουλες... κ εγω σελω!!

θουλη ολο το βραδυ σε εβλεπα στον υπνο μου! ειδα οτι με ξεγεννησες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κ οτι εκανα ενα κοριτσακι ιδιο με τη νυφη μου!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γωγω η νυφη μου ειναι καρακουκλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ πραγματικα ειναι ιδια με σενα! σου μοιαζει παρα πολυ!

Αναστασι και σου ευχομαι ολοψυχα να παραμεινεις εκτος ολου αυτου κι οατν(κι αν ) κανεις 2ο!!!! ;)

Ειναι μια απελπισια αλλα ελα που το χω παρει πεισματικα! :P

Ετοιμαζετσε για διακοπες ρε ρουφιανιτσες και το λετε ετσι απροκαλυπτα σε μας τις εσωκλειστες;;;;!!!!! :-w:-w:-p

Να περασετε ΤΕΛΕΙΑ!!!! :YMHUG:

Η εκπομπη που θα βγει η Νατασα ποια ειναι;;;τι θεμα θα εχει;;;

Μαρη Νατασα θα μας μιλας μετα ή θα εισαι καβαλα στο καλαμι και θα μας κοιτας αφυψηλου;;;!! :lol::lol::lol:

Μαγδα καλο ταξιδι!!!! :D

Λενα και μαμη η Θουλη;;;;;; :lol::lol::lol::lol: εσυ πρεπει να τα γραφεις τα ονειρα σου ρε τρελη

να εχουμε σεναρια για ταινια!!!! :lol::lol::lol:

Καλημερα Μαρια και Αφρο! :)

Παιδια να δειτε που το Μιτσακι γεννησε...μα να χαθει ετσι ξαφνικα;;; :roll: που θα γεννουσε να παρουμε να ρωτησουμε αν δεν εχει καποια το τηλ της;;

Μιτσακι αν δεν εχεις γεννησει και μας κανεις ξαψωνια....ααααχχχχχ κακομοιρα μου!!!!! :-w:-w:P

κοριτισια ευχαριστω για τις απαντησεις σας

ο γιατρος σημερα της ειπε οτι ειναι φλεγμονη που δημηουργηθηκε απο τον θυροειδη

εχει υποθυροειδισμο και απο αντιδραση ο οργανισμος εκανε φλεγμονη

ξερω γω

λεει δεν ειναι ανησυχιτικο

δεν ειπε κατι για οζους

αχχ δεν ξερω αντε να δουμε

σορι αλλα δεν διαβασα τιποτα εχω τρεξιμο

φιλακια σε ολες μου λειπετε

τονια με τα ξαψωνια σου :lol::lol::lol::lol:

τα ονειρα μου εχω σταματησει να τα γραφω γιατι μερικες μερικες με παιρναν στο ψιλο!! :lol::lol::lol:

κ οχι τιποτα αλλο θα με βγαλετε κ σαικο μετα1 :mrgreen:

ο αναστασης περναει μερα υψιστης μαμακιασης

με το που ξυπνησε αρχισε να με φιλαει κ να μαγκαλιαζει κ να με φιλαει να μαγκαλιαζει..

να μου λεει απαπωωω μαμα κ να με σφιγγει

κ ολη μα ολη την ωρα ειναι πανω μου κ δε θελει τον τολη καθολου

του λεει ντα κ να φυγει :?

κ ο τολης τσατιζεται.. αχ τι θα τους κανω??

ανασχηματισμο εκανε ο τζεφρυ κ τη δικια μας την υπουργο δεν την αλλαξε γκρρρρρρ

θαλασσα περαστικα της

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Η μικρή κοιμήθηκε σερι όλο το βράδυ, χωρίς να ξυπνήσει και το πρωί κατα τις 7 που ξύπνησε ήρθε στο δωμάτιο μου να ξαλώσει μαζί μου, μου τη ζήτησε 2-3 φορές και αποκοιμήθηκε! :D

Μεσα στη μέρα μου τη ζητάει, αλλά της αλλάζω θέμα και ξεχνιέται.

Πόσο λέτε να πάρει μέχρι να την ξεχάσει;; :roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερααααααααααααααα!!!!! :x:x:x

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Υγεια, ευτυχια ΚΑΙ πολλα πολλα χαμογελα ευχομαι!!!!!

Καλα να περασετε σημερα!!!

Ρε κοριτσια πρεπει να γεννησε η Δημητρα. :roll::roll::roll: Μα που ειναι;;;

Παω για δουλειες.Μπλιαχ....

Για οσες εχουν λιγο φευγατο χιουμορ

*Πήρα από το ebay μια Μηχανή του Χρόνου. Ήρθε ένα άδειο κουτί. Παίρνω τηλέφωνο, λέω πού είναι η μηχανή; Α, μου λένε, η μηχανή; Του χρόνου.

*Η ζωή της Χιονάτης μέχρι να γνωρίσει το πριγκιπόπουλο ήταν πολύ βαρετή. Όλη μέρα μαμ, κακά και νάνοι.

*Η δουλειά μου έχει πολύ άγχος. Κάθε μέρα σκάει κάτι. Ευτυχώς, δεν είμαι πυροτεχνουργός.

* Όταν έχεις εξετάσεις στη σχολή των σεφ πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις απ' έξω τις σάλτσες. Γιατί είναι σος.

*Αν κάνει αλλαγή φύλου η Μπακογιάννη θα γίνει ντόρος

* Υποθέτω ότι από τους Standard & Poor's με την Ελλάδα ασχολείται ο δεύτερος.

*Έτσι όπως έχουμε γεμίσει το σπίτι με ΙΚΕΑ, αν η κρίση συνεχιστεί λίγο ακόμα θα κάνω το σκαμπό μου παξιμάδι.

*Μερικές φορές νιώθω περικυκλωμένος από βλίτα που δεν μπορώ να τα ξεπεράσω. Ανυπέρβλητα.

* Είχα ένα φίλο που έβγαλε τον ώμο του στην ελληνορωμαϊκή. Σε λαβή. Που λένε και οι Γάλλοι. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: (Απο το τραγουδι του Μαχαιριτσα)

*Ξέρεις κανένα καλό σουηδικό συγκρότημα; Ά, μπα...

*Τα δύο μεγαλύτερα προσόντα μου είναι η μνήμη μου και ένα άλλο που δεν θυμάμαι τώρα

*Μου αρέσει πολύ ο ήχος που κάνουν τα χαλασμένα GPS. Τον ακούω και χάνομαι.

*Είναι καλός αυτός ο γιατρός για το Αλτσχάιμερ;

Πήγαινε και θα με θυμηθείς.

*Τι; ο Τάδε είναι γκέι; Αυτός δεν είναι παντρεμένος με ένα παιδί;

Ε... όχι ακριβώς! Είναι παντρεμένος ΜΕ ένα παιδί.

παναγιωτα πως ειναι ο νικ??

καλα μερικα απο αυτα που εγραψες ειναι κ πολυ μπουαχαχαχα!!

ισως γεννησε... εχει μερες να μπει ε?

μα δεν εχει καμια το τηλ της??

Καλυτερα ειναι Λενα μου αλλα θελει πολυ προσοχη.Μην κουραζεται ,μη χτυπησει...Ολο αγκαλια τον εχω.

ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξερω οτι δεν ειναι το στυλ και μπορει να ξενερωσεις σου αλλα καθε μια μας ειναι μοναδικη και ετσι πρεπει να νοιωθουμε!!!!! :D:D:D

(Καλε γενεθλια εχεις..τι ηθελες να σου βαλω;;; )

Παναγιωτα γαματα!!!! :lol::lol::lol:

Λενα καψωνια ηθελα να πω αλλα γλωσσεψα τη μπερδα μου!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ετσι ο μικρος με το Τολη ε;;;; πες του οτι τον νιωθω γιατι κι ο Αλεξ μου κανει τα ιδια!!! :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...