Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Θου ,αν σου πω οτι και εγω καταλαβα το ιδιο με σενα σε οτι αφορα στο σχολιο της Αργυς για τον παιδικο. :o:o:o Ποντια και εγω???? :lol::lol::lol:

άντε ρε και εσύ πόντια!!!! :o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ξεκάθαρα μίλησα!!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Δελφινακι με προλαβε η Παναγιωτα..κι εγω τα ιδια σου εγραφα! :P εδω ομως να ερχεσαι να τα λεμε οσο θελεις! ;)

Ρε παιδια που ειναι το Μιτσακι;;;; λετε να μας την εκανε τη κορακλα;;;!!! :D:D εχει καμια το τηλ της να μαθουμε νεα;;

Αργυ 50 ευρω;;;;; ποσεξε καημενη γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και πρπει να τα επενδυσεις σωστα!!!!! Σε καραμελες ας πουμε!!!! :lol::lol::lol:

Παναγιωτακι μου η σπληνα ειναι λογικο να ειναι διογκωμενη οπως λες κι εσυ οποτε ολα καλα ε;;; ευχομαι ολοψυχα μονο να τη γλιτωσει το μωρο! :roll:

Εμενα η μπεμπα τη περναει τελικα την ιωση...σημερα ειδικα το πρωι δεν ετρωγε καλα και εχει αρχισει να εχει φλεματακι...ποσες πιθανοτητες εχω ρε γαμωτο τη περασει ετσι ελαφρια και να μην επιδυνωθει;;; :?

Αφρο εμενα να δεις σκατο η μπεμπα ειδικα στην ηλικια του δικου σου!!!! μιλαμε υπερπαραγωγη!!! σκεψου χεζοταν,πηγαινα να τη πλυνω και στο νιπτηρα με ξαναχεζε!!! :shock::lol:

Ευακι δε ξερω να σου πω αλλα ευχομαι να μην εχει τιποτα η μανουλα σου!!! :(:(:(

Αφρο εμενα να δεις σκατο η μπεμπα ειδικα στην ηλικια του δικου σου!!!! μιλαμε υπερπαραγωγη!!! σκεψου χεζοταν,πηγαινα να τη πλυνω και στο νιπτηρα με ξαναχεζε!!! :shock::lol:

=))=))=))=)) Ωραια!!αλλη μια χεστρουλα κερδισε επαξια τον τιτλο της!!!!

Αληθεια ποσα κιλα γεννηθηκε κ ποσα ειναι..Επειδη την λες χοντρουλα! :P

Εχεις πολλες ελπιδες να την περασει ομαλα!Αν σε επαιζα στοιχημα θα ησουν 1 στα 2! :P:P:P:lol:

Αναστασι γεννηθηκε 2870 και ειναι 6720!!! :@):lol:

Απο το στομα σου και στου θεου τ'αφτι παντως για την ιωση!!!την ακουω που βηχει και γινεται ολοκοκκινη η μουρη της και με πιανει η καρδια μου! :( αλλα το σκατο βηχει και γελαει!!! :P

γεια σας κοριτσια μου!! τι κανετε??

ποοοοοοσο πολυ σας ελειψα?? :lol::lol::lol:

νατασα για αυτο με το θεατη ηθοποιο συμφωνω απολυτως! κ στον δικο μου επιασε!

εκσταση συμφωνω με την τονια :lol::lol::lol::lol: γιαυτο κλαιει ο δικος σου θεατης!!

καλε τι πηρε το ματι μου δε θα ερθεις το σαββατο στο γιωργο?

θουλαρα τι λεει πως ιεσαστε? πως ειναι ο μικρος?

νατασουλα μια χαρα, ειναι μια αρχη κ αυτο!

ο δικος μυ δε θελει να κανει τα κακα του στο γιογιο, τα κραταει κλαιει φωναζει σελω κακα σελω κακα αλλα δεν παει.. παει μου φερνει παμπερς να του το φορεσω, του λεω οτι ειναι λερωμενο κ να παει στο γιογιο του, τελικα δε μπορει να κρατηθει αλλο, του πεφτει μια σκατουλα κατω, του λεω γρηγορα γρηγορα μην πεσουν ολα τα κακα κατω κ τελικα παει στο γιογιο!! με τα τσισατα παμε πολυ καλα, σημερα ολη μερα ειχε μονο ενα ατυχημα, κ αυτο με τα κακα του. απλα οταν τον ρωταω αν θελει τσισα τσατιζεται κ δεν παει, τα κραταει. θελει να παει απο μονος του :? κ θελει να κυκλοφορει με τα προσοντα του εξω!!! :lol::lol::lol:

τονια πολυ χεζου η μικρη ε? :lol::lol::lol::lol:

χαθηκα αυτες τις μερες, ειχα πολυ δουλεια με το σχολειο, ειχα κ το μικρο με το γιογιο του, χτυπησε κ ο τολης λιγο το καινουριο αμαξι (ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ) κ γενικα ημασταν ολοι λιγο στο τρεξιμο...

Καλησπερα!!!Να μαι κι εγω!! Στα πεταχτα σας διαβασα ελαχιστα θυμαμαι.....Αχ Παναγιωτα , παθηματα- μαθηματα :(:(:( Μωρε ομικρος, πολυ λυπηθηκα, ελπιζω δεν ειναι σοβαρο και ξεπερνιεται. Φιλακια κοριτσακι :x:x:x Αργυ, πεθανα στο γελιο με το πως τσουγκριζουν τα πεθερικα =))=))=)) και τις ποζες τους, να διορθωνεις κι εσυ τις δικες τους και να τις στελνεις :lol::lol::lol: Οταν το πρωτοδιαβασα το μυαλο μου πηγε αλλου, οσο για το δωρο πολυ καλα ειναι τα 50 ε :lol::lol::lol: Εχω παρει εγω..... μαμωτο κολυωμαι να τα γραψω αυτα εδω :twisted::twisted::twisted: ...... Αφροδιτη σου τα ειπε η Παναγιωτα , και οχι καμια σχεση με Καβαλα η την αλλη πολη που γραφειςδε θυμαμαι ποια.... :shock::shock::shock: Αθηνα μενεις?Σισσυ , κουκλα η κορη σου, τελευταια κι εγω φωναζω καποιες φορες και μετα το μετανιωνω :oops::oops: Δεν ξερω τι να σου πω.......Τονια κολλησε η μπεμπα τελικα, μωρε μην ταλαιπωρηθει το παιδακι.......Εμενα ο μικρος δεν κολλησε ποτε απο την αδερφη του η τον πατερα του που συναναστρεφονται παιδακια, ο θηλασμος απεδωσε τελικα!! Οσο για τα κουμαντα , κανονισε κι εμενα γιατι στα Ανωγεια μονο προβατινα εφαγα... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:.Κατερινα , Γωγω , Νατασουλα , Λοβι, Μαρια Ιωαννα , κι οσες παλι ξεχναω φιλιααααααα!!!!

γειαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!1

νατασα αυριο θα στηθω απο της 5..μη το ξεχασω ομωςςςςςςςςςς :?:?

ρε τονια μια χαρα ειναι τα 50 ευρω απο τη πεθερα..απο να τις παρει καμια μαλακια μια χαρα ειναι..με πυρετο εμενα μεχρι τωρα το περναει ο παντελακος μου..ευχομαι κ γα σενα..

ρε νατασα σε εχει δει η τονια..στη ομαδα εχεις φωτο σου

σημερα ειχαμε ατυχημα στο ασανσερ..κατουρησε εκει.κ μια κακα στο σπιτι..τα κακα θα αργησει πολυ να τα κανει στο γιογιο..γτ κ τσισα δε λεει αλλα τον παω εγω..σημερα εκανε φορες..

παναγιωτα μου θα σε τηλ αυριο

φρα θα σε δουμε κρητη?θα μας ερθεις ηρακλειο?????????????

νενι πατα κανα εντερ καλεεεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol:

λεναρα μου που το εφαΓΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ? :cry:

καλα ο μικρος μπραβο με το γιογιο..μα να τσατιζεται γτ θελει απο μονος να παει?μα τι αναποδο παιδι

σας φιλω οοοολες..

ναι ρε θουλη ειδες, πολυ αναποδο!!

μα σε ολα τον τολη πρεπει να μοιαζει πια??? :lol::lol::lol::lol:

παντως δεν το περιμενα να τα παει τοσο καλα, σημερα ηταν η πεμπτη μερα, νομιζω οτι τα παει εξαιρετικα!!

ρε το βλημα πηγε να παρκαρει στο παρκινγ (ειναι μια αλανα με καθορισμενες θεσεις ολης της πολυκατοικιας) κ ηταν βραδυ κ οπως εκανε οπισθεν ηταν τοσο σιγουρος οτι δεν ειχε αμαξι απο πισω ωσπου ακουστηκε ενα ΝΤΟΥΠ!!

Ρε συ θουλι εσπαγα το κεφαλι μου λεμε....

Και δεν ηθελα να ρωτησω το συζηξ(ρομπα ), βαριομουν να ανοιξω και κανα βιβλιο , οτι αφηνεις σ αφηνει ....

Eγώ κάτι ήθελα να πω και το ξέχασα........

Μυαλό κουρκούτι..........

Πως να είναι όμως μετά από 3 απανωτά επεισόδια 24..... :shock::shock::shock:

Λένα χαααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα δεν υπάρχει ο Τόλης!!!!!!!!!!!!!

Δεν πειράζει ρε συ...... δε θα σας πιάνει το μάτι........

Θου θα σε χαιρετήσω βρε!!! Θα πω φιλάκια στη φίλη μου την πόντια!!!!!!!!

Τόνια έβαλε 4 κιλά σε 4 μήνες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ουάου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η δικιά μου γεννήθηκε 2880 είναι 6050 και έναμιση μήνα μεγαλύτερη!!!!!! :lol::lol::lol:

neni φιλάκια!!!!

Παναγιώτα δε θα κολλήσει το νινί!!!! Ομμμμμμμμμμ ομμμμμμμ

αχ τι εχει ο νικολας βρε κοριτσια??? δεν το διαβασα...

περαστικα παναγιωτα μου!!

νατασα με τετοιο βαθουλωμα τιποτα δε μας πιανει, οχι ματι :lol::lol::lol:

η ειρηνη στη φωτο ειναι τελειαααααααααααα

σημερα κουρεψαμε τον μικρο, του αφησαμε χαιτη (θου ζουλεψαααα χαχαχα) εχει γινει κ πολυ χουλιγκανος! :lol:

Γεια σας...Τα κορίτσια κοιμούνται...Εγώ χαζεύω στπ νετ..Ο Γιώργος δεν έχει γυρίσει ακόμα από τη δουλειά...Τον είχαν στείλει στην Βουλή και παρακολουθούσε τους μαλάκες που μιλούσαν.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Θου είναι άρρωστος ρε ο γαμπρούλης μου;;; :(:(:(:( Δεν το είχα πάρει πρέφα....

Παναγιώτα ελπίζω να περάσει σύντομα και να μην κολλήσει το νινί.... :?:?:?

Ελένη θηλάζεις ακόμα κι εσύ τον μπέμπη;;;;; :roll::roll::roll:

Τόνια πολλά κιλά ρε...Η δικιά μου είναι τσιλιβιθρόνι η μικρή....Έτσι φαίνεται...Αδυνατούλα και ψηλή....Δύσκολα βάζει βάρος ρε γαμώτο.... :?:?:?:? Ίσως επειδή κάνει λίγα γεύματα και είχαμε και τα θέματα με τις θηλές τόσο καιρό... :?:?:?:?

Λενάκιιιι αρχισε εκπαίδευση ο γαμπρός μου;;;;Άντε γιατί δεν τον θέλουμε κατρουλιάρη.... :lol::lol::lol: Ακου εκεί να χέζει κάτω... :lol::lol::lol::x:x:x:x

Καλέεεεε λέτε να γέννησε το Μιτσάκι ή μας κάνει καψόνι;;;;;; :lol::lol::lol:

Εγώ δεν έχω το τηλ της πάντως...

Προσπάθησα να βάλω φωτος της Ιως και της μπέμπας στην ομάδα αλλα σερνόταν... :evil::evil::evil:

λενα με χαιτη κ σεις? ;);););)

παντε στη ομαδα εβαλα φωτοοοο

νατασα ναι να με χαιρετισεις :lol::lol::lol::lol::lol:

γωγω

κ τονια ο παντελης μου ειναι καλα..αλλα εχει κατι μυξες..ουτο ο θοδωρης τετοιες..κ πρασινες :geek:

θου ναιιιιιιιιι εχει πολυ μουρη τωρα!!

ει ψιτ κ εγω ρωτησα για τον κανακαρη σου 8-)

αυριο θα σας βαλω κ εγω του μικρου με το κουρεμα :mrgreen::mrgreen:

οι φωτο ειναι τελειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ε τω μεταξυ μαρεσει που εχουν κ οι δυο πιπιλες :lol::lol::lol::lol::lol:

ηταν απο τις μοναδιες φορες στη ζωη τους ε

Γωγώ πόσα κιλά είναι ρε συ;;;

Θου :lol::lol:

Νατασάκι είναι 4.400...Και πριν 20 ημέρες ήταν 4.010.....Αλλά έχασε όταν έπινε το αίμα μου και έκανε εμετό.... :(:(:(

αργυρουλα χρονια σου πολλα :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif] [smilie=occasion14.gif]

να χαιρεσαι τα παιδακια σου..ευχομαι να τα δεις οπως ποθεις..

να εχεις παντα το χαμογελο στα χειλη σου ;););)

τι κανετε?

διαβασα κατι λιγα!

Λενα το αμαξι..πολυ?

Παναγιωτα και παλι περαστικα!

συμπεθερα 50 ευρω δωρο...μια χαρα ειναι...βασικα θα σκεφτεσαι θετικα

:α)σε σκεσφτηκαν

β) σε σκεφτηκαν αλλα σκφτηκαν οτι δεν θα τους ηθελες και δεν ηρθαν

γ)δδεν θα τους υποστεις για 50 ευρω

δ) σκεψου ποσα γλυκα αγοραζεις με 50 ευρω...

ε)δεν θα εχεις κριτικη στν αγορα σου!

περαε η ωρα....Χρονια πολλα ..παντα υγεια και ευτυχια!

εγω γιατι δεν μπορω να δω τι φωτοαπο την ομαδα?

τι δεν ανω σωστα?

χελπ!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D

Μόλις γυρίσαμε...αχ τέλεια και πάλι

Απολαύσαμε το φεγγάρι ;) Τεράστιο!!

Αργυρώ :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:@};-@};-@};-@};-@};-@};-

Χρόνια Πολλά!! Να τα χιλιάσεις!!

Αύριο θα στολίσω τα κράνη των κοριτσιών...

Θα κόψω κίτρινο σφουγγάρι και θα το κολλήσω πάνω να είναι στέμα :D:D:D

[smilie=icon_king.gif] [smilie=icon_king.gif] [smilie=icon_king.gif]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
    • Αχχ και εγώ χάθηκα.. τώρα προσπαθώ να κάνω catch up..😅 Αυτό έψαχνα και εγώ τώρα το σχόλιο για το θηλαστρο.. καλό είναι κορίτσια μου @MarMar90 & @Θέτις Κ. να αποφεύγεται στην αρχή το θηλαστρο και τουλάχιστον για τους πρώτους 2 μήνες περίπου μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.. οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουμε να χρησιμοποιήσουμε το θηλαστρο με αποτέλεσμα από φόβο και μόνο ότι το γάλα μας δεν φτάνει για να καλύψει τη πείνα του μωρού, να προκαλούμε υπερπαραγωγή που το στομαχακι του μωρού δεν μπορεί να ακολουθήσει.. πολλές φορές έχει ως αποτέλεσμα μαστιτιδες και να οδηγεί τις γυναίκες στη διακοπή του θηλασμού.. Για αρχή τουλάχιστον και εφόσον επιθυμείτε πραγματικά να θηλασετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάζετε όσο πιο συχνά γίνεται το μωράκι στο στήθος να θηλάσει! Όσο περισσότερο μπαίνει το μωράκι στο στήθος τόσο αυξάνεται η παραγωγή γάλακτος και συγκεκριμένα η παραγωγή θα ακολουθήσει το στομαχακι του μωρού.. ούτε εγώ θα πάρω θηλαστρο παρά πολύ αργότερα για να δημιουργήσω τράπεζα γάλακτος.. όλα στη θεωρία ως τώρα βέβαια αλλά θα έχω και τη σύμβουλο θηλασμού παραμασχαλα για να τα καταφέρουμε.!! 💪💪
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...