Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Γεια σας όμορφες...Τι κάνετε;;Συζήτηση για παιδικούς βλέπω....

Εγώ αύριο θα πάω να πάρω τα χαρτιά από το δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό που έχουμε στον από κάτω δρόμο για να τα ετοιμάσουμε, θα κανονίσει και ο Γιώργος τίποτα με το δήμαρχο (δεν τον ξέρει, αλλά λόγω δουλειάς μπορεί να τον μάθει :lol::lol::lol: ) και βλέπουμε....Βέβαια, ο Γιώργος έχει κάνει και μια μικρή έρευνα για ιδιωτικούς..Το ταμείο μας μας δίνει (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) 230 ευρώ το μήνα για σταθμό...Είναι ψιλομακριά από εμάς αλλά πολύ καλοί..Θα το ψάξουμε...

Αρτζι μου τι κάνεις;;;Τα αστεράκια σου;;;;; :D:D Καλά η μαλακισμένη γιατί σε ρώτησε αν ο Λουκάς θα πάει παιδικό;;;;; :shock::shock::shock::shock:

Μαράκι κουκλίτσα η Ιω...Ωραίος φαίνεται ο παιδικός...Η Φαιδρούλα καλά;;;;; ;);)

Λενάκι εκ Γερμανίας παίδαρος ο Γιώργης.... ;););););););) Ρε ναι..Μικροδείχνεις κι εσύ... :D:D

Παναγιώτα περαστικά ρε στο Νικόλα...Είχε πάθει και ο άντρας μιας φιλής μου....Και 2 εβδομάδες αφού ανάρρωσε ήρθαν σπίτι επίσκεψη.... :?:?:?:?

Η ψηλέγκω που χάθηκε;;;Η συμπεθερα η Λένα;;;;; :roll::roll::roll:

Ιουλία μια χαρά ο Γιωργάκης σε μετρήσεις...Γκομενάκι τρελό... ;););) Περαστικά για λαρυγγίτιδα...Το πάρτυ σας πότε είναι;;Είμαι καλεσμένη;;; :lol::lol::lol:

Αφροοοοο εμένα ο Γιώργος ευτυχώς είναι σπίρτο....Με βοηθάει πάαααααααααρα πολύ..Κυρίως με την Ιω.... :D:D:D

Τόνιααααα ασε ρε...Δεν μπορούσα να μπω γιατί δεν προλάβαινα με τις μικρές και δε θέλω όταν είναι εδώ ο Γιώργος να χαραμίζω το λίγο χρόνο που μας μένει να μείνουμε μόνοι μας... :oops::oops::oops: Αλλά όχι ρε να μου τη λεει κιόλας.... :twisted::twisted::twisted:

Όσο διάστημα ήμασταν στο χωριό κάθε μέρα μαλώναμε..Του έχωνα στα καλά καθούμενα για τον πατέρα του και το σόι του... :evil::evil: Αφού μου λέει η μάνα μου "Κορίτσι μου πας καλά;;;;Τι του λες συνέχεια;;;" :shock::shock::shock: Αφού ρε κοριτσια ώρες ώρες απορώ πως με ανέχεται... :oops::oops: Για το όνομα το Δημητρούλα δεν το γλιτώνουμε... :evil::evil::evil: Αλλά μάλλον θα δώσουμε ΚΑΙ της μαμάς του.... :D:D:D:D Για να την ευχαριστήσει...Ρώτησε ο παπάς που πήγαμε για ευχή αν ξέρουμε πως θα βγάλουμε το μωρό και λέει "Κατά πάσα πιθανότητα θα της δώσουμε δύο..." :D:D:D:D Αλλά έχει φάει σκάλωμα με το χαϊδευτικό Μαρτίνα... :roll::roll::roll: Από το Δημητρα το προτιμώ... ;);););)

Χρυσάκι πως πας ρε;;;Φουσκώνεις;;;; :D:D:D Τι καλά...Βγήκες και σε άδεια...Μια χαρούλα....Ο Φοφος καλά;;;

Νενι καλωσόρισες στο παρεακι μας..Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου....Γιατί τόσο άσχημη εμπειρία τοκετού ρε συ;;;;; :(:(:(:(:( Α, ξέχασα να συστηθώ..Είμαι η Γωγώ...Έχω 2 κόρες, μια 2 χρονών και 2 μηνών και μια 2 μηνών....Αντέχω ακόμα... :lol::lol::lol:

Τι άλλα;;;;;

Έχω αγανακτίσει με τα τσογλάνια που αμαβρώνουν όλες τις ειρηνικές διαδηλώσεις... :evil::evil::evil: Πρόκειται για προβοκάτσια..... :evil::evil::evil: Ένας Παπαδόπουλος χρειαζόταν για να τα γαζώσει τα μαλακισμένα και αυτά και αυτούς που είναι μέσα στη Βουλή και τους βάζουν να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από το ζητούμενο.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και μετά μου λέτε γιατί δεν παω να διαδηλώσω... :evil::evil::evil:

Να σας πω και τα δικά μας;;;;; :D:D:D:D

Με την Ιω πλέον βγαίνουμε ΚΑΙ ΕΞΩ ΒΟΛΤΕΣ με βρακάκι... :D:D:D Δεν κατουριέται... :D:D Στο σπίτι μπορεί να της φύγουν καμια φορά..Έξω ποτέ... :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Ένα μεσημέρι ξεχάστηκα και την έβαλα για ύπνο με βρακί χωρίς πάμπερς, ξύπνησε μετά από 2,5 ώρες και δεν είχε λερωθεί... :D:D:D:D

Και το άλλο κουφό;;;;; :o:o:o:o

Από το προηγούμενο Σάββατο η μπέμπα (αν και ήταν μόλις 54 ημερών) γυρίζει από μπρούμυτα ανάσκελα.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Έπαθα σοκ όταν τη βρήκα ανάσκελα από μπρούμυτα που κοιμόταν..Και μετά γύρισε και μπροστά στα μάτια μου... :shock::shock: Μα είναι δυνατόν;;;; :shock::shock: Δεν είναι πολύ μικρή;;;;; :roll::roll:

Αυτάααα...Τα φιλιά μου προς το παρόν..Τα λέμε πάλι...

Α, κάτι διάβασα για μπύρες χωρίς αλκοολ...Αρτζι απο σενα μάλλον..Εγώ πίνω κανονική μπύρα...Δεν κάνει που θηλάζω;;;;; :roll::roll::roll:

Φρανι τέλεια περνάτε ρε....Μπράβο....Κάνε περιποιήσεις φουλ...Αφού μπορείς...Φιλιά στο Σεμπίνι...

Πατάω υποβολή και μου βγαινουν συνέχεια καινούριες δημοσιεύσεις σας.... :evil::evil: Θουυυυυλη φέρε το σφυρί μωρή... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Φρανίτα :lol::lol::lol::lol: ....καλά κάνεις βρε, απόλαυσέ το!!! :D

τι έκανες με την λογοκλοπή τελικά? :?:

Γωγώ όχι παιδικό ρε, δημοτικό!!!! παιδικό έγραψα? όχι σχολείο θα έγραψα!!! :?

KΚαλησπερα!!προσπαθω να σας διαβαζω αλλα απορω που δεν προλαβαινω...

Ανοιγω το πσ κ μετα κατι γινεται κ απομακρυνομαι!Μονο στην ομαδα που εγραψα αλλα εχω κ εκει με 1000 ζορια..!

Σας φιλω ολες κ ισως σας γραψω το βραδυ!καλα οχι οτι καιγεστε για σεντονακια αλλα...τι να κανετε κ εσεις οι ατυχες? :lol::P

υγ.Που ειναι η Αννυ???Την εντυσα κ την πηγα εξω στην αυλη οπου ειναι οι γιαγιαδες της(οχι η μαμα μου!) :shock::lol: .Οχι για να μη λενε μερικοι οτι δεν κανω θυσιες!

Ας παω τωρα να ντυθω κ να την μαζεψω για βοολτα!

τονια ο αλεξ μου θυμιζει τον γιωργο μωρο!ακριβως τα ιδια!αντεξες κ εσυ ομως,ε;;μπραβοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!

Και τι εκανα καλε η δολια,να το πεταγα στο καιαδα;;;;;δε μου πηγαινε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν ομως εβγιανε και η μπεμπα ετσι εγω θα χορευα το χορο του ζαλογκου!!!! :lol::lol:

Γωγω μπραβο ρε στο Γιωργο που ειναι σπιρτο!!! Καλα εμεινε με τη μπεμπα σου!!! :shock: πολυ μικρη ρε για να γυριζει!!!!αυτη θα ειναι πιο προκομενη απο την Ιω!!! :-bd:-bd

Σχεδον καθαρισατε απο πανες ε;;;; εγω δε τολμαω αυτη τη περιοδο να κανω προσπαθεια γιατι δεν εχω χρονο ετσι που κρεμομαι συνεχεια στο θηλαστρο... :roll:

Οσο για το ονομα το Δημητρα με το Χαρα(ετσι δε λενε τη πεθερα;) μωρε δε βγαζουν κανενα καλο υποκοριστικο οποτε γιατι δε βγαζετε μονο 1 να μη σερνει 2 ονοματα η μικρη;;; :roll:

Εμενα παντως μου αρεσει το Δημητρα... αλλα προτιμω το Χαρα..:roll:

Φρανι τοσο επικινδυνα ειναι στο Ναιρομπι;;;; :o καλα κανεις παντως και απολαμβανεις τη χλιδα! δες το σα μπονους στον εαυτο σου για τα τοσα καλα που προσπαθεις να κανεις για τους ανθρωπους εκει! ;)

Θουλη!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x να καουργες μη μου βαλετε ρε φωτο,θα μου δειξει το Θουλακι σε 1 μηνα!!!! :P

Μαγδουλα το παν ειναι οι παιδαγωγοι ειδικα σε ενα παιδικο σταθμο οποτε μη σε χαλαει το κτηριο(που εμενα δε με χαλασε δηλαδη..)! Αν το παιδι εχει την αγαπη και την ασφαλεια που χρειαζεται εκει χεστηκε για τα κτηριακα! ;)

Ελενη πω πω ρε συ μα πως επεσες σε τοσο μαλακα γιατρο;;;;καημενουλα τη φρικη που τραβηξες!!! :(:(

Παιδια η κατασταση του Αλεξ σημερα με εφερε στο αμην!!!! γκρινιαζει νον στοπ οοοληηη μερα του φταινε τα παντα κι απο πανω οτι κι αν του εκανα μου ελεγε "οχι θα το κανει ο μπαμπας,φυγε,το μπαμπα θελω,ο μπαμπας μ'αγαπαει(οταν του ελεγα μα γιατι μωρο μου αφου ειμαι η μανουλα σου και σ'αγαπαω) εσυ να μη με αγαπας!" και αλλα τετοια ομορφα... :(:(:(:(

Φανταζεστε πως ειμαι ε;;;;; :cry:

Γεια σου Αναστασι!!!καλη βολτα!!! :P

Χαθηκε και η Αθηνουλα,η Λινα,η Καρολ,η Λενα...που ειστε βρε κοριτσια;;;; :roll:

μου ελεγε "οχι θα το κανει ο μπαμπας,φυγε,το μπαμπα θελω,ο μπαμπας μ'αγαπαει(οταν του ελεγα μα γιατι μωρο μου αφου ειμαι η μανουλα σου και σ'αγαπαω) εσυ να μη με αγαπας!" και αλλα τετοια ομορφα... :(:(:(:(

Φανταζεστε πως ειμαι ε;;;;; :cry:

Χαθηκε και η Αθηνουλα,η Λινα,η Καρολ,η Λενα...που ειστε βρε κοριτσια;;;; :roll:

μην δίνεις σημασία βρε είναι μικρούλης.....αν αδιαφορήσεις? τι θα κάνει? πες του εντάξει δεν θα σε αγαπώ!!!.και μην ανησυχείς πάλι σε σένα θα έρθει αφού εσύ είσαι η μαμά του!!! :x:x

Με την Αθηνά μίλησα σήμερα, καλά είναι........

μίλησα και με την συμπεθέρα μου :x:x:x , αλλά και με ποιόν άλλον?????.......με τον γαμπρό μου!!! :x:x:x

Αναστασία που πάτε βολτίτσα εκεί?

έχουμε τα δημητριακά Honey Pops και έρχεται η Ρ. και μου λέει "μαμά θέλω χάρι πόστα"!!!! :-?:-?:-?:-?:-?:-?#-o#-o#-o#-o .....μετά από ώρα κατάλαβα ότι ήθελε τα χάνευ ποπς!!! :lol::lol::lol::lol:

επίσης το κέτσαπ το λέει πέσταπ!!!! :lol::lol::lol::lol: ...και εκεί έκανα λίγη ώρα μέχρι να καταλάβω τι εννοεί!!!! :lol::lol::lol:

ηθελε ο μανωλης να δει την φατσα του και δεν ειχα τιποτα να γραψω και θηλαζα και το μικρο γιαυτο το "φ" :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πηρα το σκαλακι για το κοτσι ...το εδεσα μονη μου ...μια χαρα ειναι ευχωμαι να ειναι βολικο για τον δρομο .

το μωρο κλαιει συνεχεια ...μου εχει κουρκουτιασει το κεφαλι ....

μπράβο ησυχία!!!! :)

μόλις με πήρε τηλέφωνο ο πεθερός να δει τι κάνουμε, έχει να ακούσει νέα μας εδώ και 4 μέρες!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll: ...του λέω αν είχαμε κάτι άσχημο θα το μάθαινες αμέσως!!! :lol::lol::lol::lol:

του έστειλα και τις φωτό από την βόλτα με το ποταμόπλοιο, έτσι για να έχουν να βλέπουν και αυτός να τις διορθώνει και να μας τις στέλνει πίσω!!!! :lol::lol::lol::lol::evil::evil::evil:

Αυτο κανω Αργυ μου,προσπαθω να αδιαφορησω ή του λεω δε πειραζει που δε μαγαπας,ενταξει ο μπαμπας να σ'αγαπει κτλ αλλα δε μπορω να μη στεναχωριεμαι... :(

Γελασα με τα σαρδαμ της Ρεας!!! :lol::lol:

Αφρο τι θελει το μπεμπεκι σου αγκαλια ή βυζι;;; και η μπεμπα μου το 1ο μηνα ηταν ετσι,ολη μερα γκρινιαζε και δε κοιμοταν! τωρα ομως ειναι πολυ καλο μωρο! ;)

Καλησπερα!!!Παω να σας διαβασω , κι επανερχομαι.. Κι αν θελετε , θα σας πω και τη 2η εμπειρια τοκετου μου.... Μα καλα οποιο καναλι και να βαλω πευτω πανω σε τουρκικο :evil::evil::evil:

neni επεσες? :lol::lol::lol::lol:

φρικη γεννα ρε :cry:

αργι δινεις κετσαπ? :roll::roll:

αναστασια να μας διαβαζεις δε θελουμε σεντονια λεμεεε :lol::lol::lol::lol:

πινω κρασι..ααααααααααα..εχω ξεφυγει

τονια ελα ρε.. :cry::cry::cry::cry::cry:

εμενα αρχισε που κ που με κανει αγκαλιες..λιωνωωωωωωωω

ρε ισως βλεπει οτι αφιερωνεις τοσο χρονο στη μικρηη δηλ με θηλαστρο κτλ κ του βγαινει η ζηλια ετσι

α αργι καλε γτ δε σε αρεσε ο παιδικος?

καλυτερα σε οικοπεδο παρα σε οροφο..

ιουλια το παρτυ σας τι ωρα το σαββατο??????????????

τελεια που ειναι καλα το γκομενακι

νατασααααααααααααααααα

λεναρααααααααααααααααααααα

ρε γωγω :shock::shock::shock: μα να γυρισει απο τωρα?εμενα γυρισε 3+κ το βρηκα νωρις :)

κ μεις χωρις βρακι κυκλοφορουμε..σημερα εκανε 5 φορες τσισα..

πηγαμε παιδοτοπο..περασαμε τεεεεεεεεελεια

βενι ειδα κ τη γνωστη σου..με γνωρισε

α πηγα κ γωμεσα στα παιχνιδια..μιλαμε εγινα κ γω παιδι..

η γκαστρωμενη μας ετοιμογενη που να ναι? :roll::roll::roll::roll::roll::roll::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;\

Εγώ ψιλοκομμάτια...η μικρή τον εκτέλεσε τον μπαμπά της,4 φορές ξύπνησε :shock::shock:

βιάζομαι να ετοιμάστώ,θέλω και να φάω..

μπήκα να πω ενα γεια και να πω στην Τονια ότι ανεβάζει ο άντρας μου φώτο απο τη βάφτιση της μικρής στην ομάδα,πριν καμιά βδομαδα βγηκαν,φρεσκες φρέσκες!!!!

Θα ξαναμπώ απ'τη δουλειά,τωρα δεν μπορώ την κοιμίζω ακόμη :twisted::twisted:

Ηρθα, για να δουμε τι θυμαμαι :?:?:? Αααα, για την κακη εμπειρια και για να κλεισω το θεμα, να πω οτι κι εγω δεν εψαξα πολυ για γιατρο :(:(:( Τον ηξερα απο μια φιλη μου η οποια ομως ειχε κανει κτ... Θελω μονο να θυμαμαι το αποτελεσμα αυτης της ιστοριας, την υπεροχη κορακλα μου :x:x:x:x Μαγδα , μην αγχωνεσαι με το κτηριο, εμενα το φαγητο με προβληματιζει.. αληθεια τα τρωνε αυτα? :ymsick::ymsick::ymsick: Θουλη , κι εγω θελω 3 παιδια, αν και χλωμο το βλεπω :|:|:| Μεγεια τα ψωνια σας, αα και το σταυρο για το βαφτιστηρι, να τον χαρει το παιδακι :D:D Γεια σου Ιουλια , να χαιρεσαι το αγορι σου!!Οχι δεν ειμαι απο Αθηνα , κοντοχωριανη της Παναγιωτας :D:D Γωγω , γεια κι απο μενα!!! Ειμαι η Ελενη και ειμαι καλα :lol::lol::lol: Οχι , εχω 2 παιδια, κορη 8 χρ. και γιο 15 μην.!!!Να χαιρεσαι τις κορες σου!!!! Αφροδιτη , μεγεια το σκαλακι , καλες βολτες να εχετε!!! Αργι , ,τι ακριβως διορθωνει ο πεθερος στις φωτο :-o:-o .... Μ-Ι δεν τα χω με τους ματατζηδες, εντολες εκτελουν(ναι κι αυτοι απο διπλα, ειναι κοινο μυστικο) με αυτους που δινουν τις εντολες καιμας κυβερνουν , μη χ....... :evil::evil::evil::evil:

Ναι βρε Νένη μου

αλλά και αυτοί κοιμούνται άνετα τα βράδυα με τη δουλειά που κάνουν?? :(

και όχι ματατζηδες μπαχαλάκηδες έπρεπε να ονομάζονται :?

Μπραβο ρε Κατερινακι!!! :YMHUG::x Παω να τις δω!!!!

4 φορες ξυπνησε;;;ωχ τον ερμο!!! :? και τι ηθελε;;;ξανακοιμοταν τουλαχιστον ευκολα;;

Θουλακι ειδες το σκατιαρικο μου;;;; δε ξερω πια τι ειναι..ζηλια,στραβοξυλο,κανω κατι λαθος;;; παντως ειμαι πολυ κουρασμενη και απογοητευμενη γιατι ολες οι προσπαθειες μου πεφτουν στο κενο... :(

Εμενα η μπουλουκα ακομη δε μπορει να γυρισει..εεμμμ που να τα καταφερει το βοδακι!!! :lol::lol:

Μαρια μεχρι 24 του μηνα οι αιτησεις..

Ελενη θες κι εσυ 3ο;;;; εγω ουτε στη σφαιρα της πιο τρελης μου φαντασιας!!! :?

Επισης συμφωνω με Μαρια..ναι τη δουλεια τους κανουν αλλα με τη συνειδηση τους πως τα εχουν καλα;;;

Τόνια ευχαριστώ

να μαζέψω χαρτιά δλδ...

σιγά τα χαρτιά

καλά είδες τις γράφει για την ηλικία??

έχει 2 επιλογές

18-24

55-64 :shock::shock::shock:

λέτε να μην είδα καλά?? εγώ που είμαι 30 τι να βάλω??

Ρε Κατερίνα το 79 είσαι γεννημένη??Πλάκα μας κάνεις?? :D:D:D:D

Να χαίρεσαι τη μικρή, κούκλα είσαι στις φωτογραφίες

Οχι , οσοι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν κοιμουντε ησυχα.....Σας το λεω εκ πειρας , κι αυτοι το ιδιο με μας βριζουν... Τις ιδιες ανησυχιες εχουν....Ας μην επεκταθω εδω.....

γεια σας!!

θουλιτσα κ ολες οι θεσσαλονικιες,κ..γωγω! :lol::lol::lol:

σαββατο στις 6 σας περιμενουμε! :D:D:D:D:D:D:D

μαγδα οντως οι παιδαγωγοι θα παιξουν τον ουσιαστικοτερο ρολο!δε νομιζω η μαρκελλα να σνομπαρει το προκατ.. :lol::lol::lol: !ολα καλα θα πανε!κ παλι..βλεπονταςκ κανοντας! ;)

κοριτσαρες σας φιλω ολες!

καλο μας βραδυ! :-*:-*:-*:-*

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...