Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

α δε τη θυμασαι?

που πηγαινε ο θοδωρης σε ενα στεθμο που η πασχαλια φωναξε σε ενα παιδι..εμενα δε θα με λες πασχαλια..κατι τετοιο.. :twisted::twisted::twisted::twisted:

καλε η θερμη εχει κ αλλους σταθμους κ γω δε τους ξερω..

να βαλω στη λιστα κ το δημοτικο σταθμο που ειναι τωρα? :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φέτος 4 θα μπορούμε να δηλώσουμε και όχι 5......

Μάρθα να βάλεις αυτούς που έχουν περισσότερες θέσεις για να έχεις και περισσότερες ελπίδες

διευκρίνιση

εμείς τα χαρτια που τα υποβάλλουμε??

ακούστε

Σήμερα το απόγευμα θα πάω στον παιδικό της Ιω για παζάρια ;)

θα της πω οτι είδα οτι μπηκε στο προγραμμα και θα κάνω κι εγώ χαρτια

και για τα 2 γιατί αλλίως δε βγαίνω.. να της το πω>??

αμα μας πάρουν τι πληρώνουμε???

Μαρία σε ποιόν πάτε εσείς? στην Γιουρμετάκη πήγαιναν τα ανήψια μου!!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Ήταν ένα παιδί και ρώτησε τον πατέρα του για τη διαφορά μεταξύ θεωρίας και πραγματικότητας. Αυτός του απάντησε:

"Ρώτα τη μάνα σου αν της δίναμε ένα εκατομμύριο ευρώ θα πήγαινε να πηδηχθεί με άλλον;".

Ο μικρός πήγε και τη ρώτησε κι αυτή απάντησε:

"Ένα εκατομμύριο είναι πολλά λεφτά και φυσικά θα το έκανα".

Ο μικρός είπε στον πατέρα του για την απάντηση της μάνας του και αυτός του είπε:"

Πήγαινε ρώτα την αδερφή σου που αρραβωνιάζεται σύντομα αν κι αυτή θα πήγαινε να πηδηχθεί με άλλον για ένα εκατομμύριο ευρώ. Κι αυτή απάντησε:

"Φυσικά και θα πήγαινα για τόσα πολλά λέφτα".

Έτσι γύρισε το παιδί γεμάτο απορία και ρώτησε τον πατέρα του:

"Τώρα μπαμπά ποιο είναι το συμπέρασμα που βγάζουμε;"

Και ο πατέρας του απαντά:

"Το συμπέρασμα είναι ότι θεωρητικά έχουμε δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά στην πραγματικότητα έχουμε δύο πουτάνες στο σπίτι!"

Άργυ από πρόγραμμα εντάξει είναι φαντάζομαι...παιχνίδια, τραγουδάκια εκδρομούλες κτλ... Τώρα το πόσο καλές είναι οι παιδαγωγοί θα φανεί στην πορεία.Δύσκολο να κρίνεις με μια συνάντηση. Το φαγητό που τους δίνουν είναι ΧΑΛΙΑ αλλά τα ίδια δίνου6ν σε ολους τους σταθμούς...

Βασικά δίνουν ψωμί με διάφορες ετοιματζίδικες αηδίες. Βασικά οτιδήποτε υπάρχει σε σωληνάριο ή κονσέρβα... Και φυσικά παραδοσιακό πατέ συκώτι - που αν δείτε τι άλλο έχει μέσα θα ξεράσετε :ymsick: . Μόνο νύχια και δόντια δεν έχει....

Θουλη σταθμούς έχουμε πολλούς αλλά δυστυχώς δεν επιλέγουμε εμείς... Είναι όπως το σχολείο. Κάνεις αίτηση και σε παίρνουν όπου έχουν θέσεις. Υποτίθεται ότι βάζεις και δυο προτιμήσεις σου αλλά χεστήκανε.... Εμάς δε μας πήραν σε κανέναν από τους δύο που είχαμε βάλει. ΌΠου τους βολεύει σε στέλνουν. Εσύ δεν είσαι ευχαριστημένη με το σταθμό του Θοδωρή?

Τι γίνεται ρε παιδιά με το ευρώ? Δεν έχω δει καθόλου ειδήσεις. Μου έλεγε η μαμά μου ότι σκέφτεται η ΗΓερμανία να φύγει κι ότι μετά θα καταρεύσει το ευρω. Ο μπαμπάς μου επιμένει να μου στείλει κάποια από τα λεφτά που έχει στην άκρη.

Του λέω στείλε τα εσύ και θα σου τα κανονίσω εγώ :P:P:P

καλε ο πρωτος σταθμος που πηγε ο θοδωρης αν κ ιδιωτκος εχει 138 θεσεις :D:D:D

εγω 3 θα δηλωσω μαλλον

2 δημοτικους κ το ιδιωτικο που πρωειπα..

τη πασχαλια δε τη δηλωνω με τιποτα..

ελιπζω να μας παρουν..οι αλλοι σταθμοι παρολου που ειναι δημος θερμης ειναι σε αλλη περιοχη..ταγαραδες κτλ..

ε μακρια ειναι ...

α κ αυτος καλος φαινεται http://www.limnitonkiknon.gr/oxoros.html

Μάγδα βάλε κανένα λινκ να δούμε πώς είναι τα σχολεία εκεί!!! :roll::roll:

εμείς όταν πήγαμε στο σχ. του Λ. την πρώτη φορά μας υποδέχθηκε η νηπ. που θα είχε....μέσα στο χαμόγελο και στην καλοσύνη, αργότερα αποδείχθηκε πολύ σκύλα!!!! :evil::evil::evil: , να φανταστείτε ότι την απομάκρυναν από τα παιδιά και την έβαλαν σε γραφείο μακρυά αό το σχολείο!!! :?

όσο για το φαγητό τι να πω, η κάθε χώρα με την κουλτούρα της!!!....

για το ευρώ και την Γερμανία δεν το άκουσα....οκ δεν έχω ακούσει ειδήσεις σήμερα, αλλά κάποιοι της αντιπολίτευσης το λένε...καμμιά χώρα δεν θα φύγει, δεν συμφέρει την Ευρώπη να διαλυθεί η ΕΕ!!!!

:lol::lol::lol::lol: για τα χρήματα του μπαμπά σου, ας στείλει και από μας μερικά!!!! και θα τα "φυλάξουμε"!!!! :lol::lol::lol:

Εδώ έχει μερικές φωτό... έχει μόνο 2-3 από τους εσωτερικούς χώρους και δεν πολυκαταλαβαίνεις...

http://www.trondheim.kommune.no/content ... -barnehage

Μαρία ωραίος ο δικός σας!

Μάγδα διαφορετικός ρε!!

ουάου μου αρέσουν οι δραστηριότητες σας!!!

το Φαιδρούλι θα ξετρελενόταν

ανέβηκαν προχτες σε τρομπολινο και πηδουσαν ψηλά δεμένες σε ιμάντες

η μικρή ειδικά έδωσε ρέστα

μαζεύτηκε κόσμος την κοιτούσε και πηδούσε και έκανε τούμπες :shock:

Ειμαι εκνευρισμενη με ολα αυτα που γινοντε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: .........Καθε φορα που θελουν να καλθψουν τις μ@@@ες τους πετανε 10 κ@@@παιδα και τα κανουν ολα...... Παναγιωτα, στον Κωσ..., νοσοκομειο ουτε για νεκροψια :lol::lol::lol: .Πως ειναι ομικρος? Ο μπεμπης ενταξει?Φιλακια κοριτσακι.. Θουλη, μεγαλη ιστορια και θα σφυροκοπας :lol::lol::lol: .Συνοπτικα να σου πω, πηγα στην κλινικη με 5λεπτους πονους,με δενουν στον καρδιοτ. και μου βαζουν τεχνιτους πονους :shock::shock::shock: .Απο τισ 9 μεχρι τις 12 κυριολεκτικα δεν μπορουσα να ανασανω, κοντεψα να σκασω....Με τα πολλα κι αφου ηταν αδυνατο να εξωθησω σωστα μου πηραν το μωρο με βεντουζα :shock::shock::shock: .Καιστο καπακι μου καναν τα ραμματα χωρις αναισθησια :shock::shock: .Κι αλλα που γιναναι πριν και μετα , αλλα μη μακρυγορω και κυριως μη φοβηθουν οι εγκυες..... Τα λεμε το βραδυ...δεν προλαβα να τα διαβασω ολα

γεια σας!!

πανεμορφες ειμαι κομματια..!αδιαθετησα κ 1 εβδομαδα νωριτερα,ο,τι πρεπει για να ¨κατσει"πανω στις διακοπες μας τον αλλον μηνα αυτη η εβδομαδα του μηνα :evil::evil::evil::evil: !

πηγαμε παιδιατρο εχθες..οπως φανταστηκα,ηπια λαρυγγιτιδα,ΔΕχρειαζονται σταγονες μου ειπε :lol::lol::lol::lol::lol: ,θα περασει μονη της,ηδη περνάει!

βαρος 14 κιλα,υψος 94{ξαπλωμενος}!αλλα το εμβολιο..τον πεθανε! :roll::roll:

το μωρο μου για πρωτη φορα ηταν ησυχο κ γελουσε κ καθοταν ηρεμα να τον ζυγισει,μετρησει,εξετασει,δεν εκλαιγε οπως ολες τις αλλες φορες..οποτε οταν ηρθε η ωρα του εμβολιου,καταλαβε για τα καλα τον πονο..κ δεν τον κρατουσαμε πολυ καλα,κουνηθηκε κ τον τρυπησε δευτερη φορα..ο καημενος εκλαιγε κ ελεγε"μαμα ποναει ποζι μου"για ωρε ςμετα,ακομη κ μεσα στον υπνο του :(:(:(:( χαλαστηκα αρκετα..

διαβασα για εσπα που λετε..μπερδεμενο μου φαινεται..λογικα εγω μονο βρεφονηπιακους μπορω να επιλεξω;;τελικα οι δημοσιοι υπαλληλοι κανουν αιτηση;;

νατασουλα μηπως μπορεις να μου ξαναβαλεις την αιτηση του δημου πολιχνης για παιδικους;;δεν μπορω να τη βρω για να την εκτυπωσω κ να τα καταθεσω ολα πια!

τονια ο αλεξ μου θυμιζει τον γιωργο μωρο!ακριβως τα ιδια!αντεξες κ εσυ ομως,ε;;μπραβοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

νατασα 4 παιδια;;;; :shock::shock::shock::shock: ο χ. λεει 2 κ τριτο μονο εαν ειναι αγορακι κ το δευτερο!δηλ...3 σιγουρα! :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

το ποτε...αργοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτερα!!!να ξεκουραστω λιγακι κ εγω η ερμη!

ερη ελπιζω να ηπιες την μπυρα! ;)

η αναστασια πού ειναι;;;

νενη ελενη δε σε καλωσορισα :oops::oops::oops: !πωπω..μαρτυριο ακουγεται η εμπειρια τοκετου σου... :(

να χαιρεσαι τα παιδακια σου! :) αληθεια, Αθηνα μενεις;;

φιλακια σ εολες!

γεια σας απο την Κενυα...ειμαστε Ναιρομπι και ειμαστε καλα!! δεν μας εκλεψαν, δεν μας ληστεψαν, δεν μας σκοτωσαν!! Χα χα! ΑΛΛΑ εμεινα απο μπαταριες κ δεν εχω φωτογραφιες..ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!

Σημερα πηγαμε στα ζωα, μετα εκανα μια βολτα στο κεντρο. καλα εδω ειναι πολη, δεν ειναι καμπαλα..σα να ηρθα απο το χωριο νιωθω!!! εχει δρομους, εχει πεζοδρομια, εχει μαγαζια....εχει κ ζητιανους, εχει κατακοιτους στο δρομο, εχει συμμοριες αυτα δεν τα εχουμε στην Καμπαλα...

Παντως δεν ειναι ασχημα...κ το ξενοδοχειο ειναι σουπερ πολυτετλες..Ας οψεται ο ΟΗΕ που το πληρωνει..μιλαμε για τη χλιδα...μεχρι κ το σεμπινι του φερονται σαν να ειναι λορδος....

κ επειδη ξυπνησε η μπουρζουα μεσα μου, ξεχασα τους κοινωνικους προβληματισμους περι αφρικης κ εκανα μασαζ με αρωματικα λαδια, εκλεισα κ καθαρισμο προσωπου κ αγορασα κ ενα φορεμα..

παω να πιω καφε με το σεμπινι στο μπαρ

φιλια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
    • Κι εμένα μου λείπει το θήλαστρο και η κάμερα που λες αλλά έχω την εξής απορία... Λέτε να περιμένουμε πρώτα να δούμε πως θα πάει ο θηλασμός και μετά να προβούμε σε αγορές εάν και εφόσον χρειαστεί;  Και για την κάμερα, εμείς έχουμε μία λίστα δώρων γιατί μας ζήτησαν πολύ φίλοι εδώ για να μας πάρουν κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε και να μη καταλήξουμε με 200 φορμάκια και 3 αποστειρωτές 🤣 ε και η κάμερα είναι ένα απ τα πράγματα που 2 φίλες μου εξέφρασαν την επιθυμία να μας το πάρουν μαζί, αλλά δε ξέρω πότε και όπως καταλαβαίνετε ντρέπομαι να ρωτήσω κιόλας 😅 ευελπιστώ εντός των ημερών, ίσως ήθελαν να περιμένουν και τη Βlack Friday, δε ξέρω 😅
    • Επειδή κι εμένα με έβγαζε υπερβολική ο σύζυγος, του είπα ότι θέλω να έχω τα πρώτα σε περίπτωση που συμβεί κάτι... τα περισσότερα τα έχουμε πάρει. Χθες ήρθαν και οι πρώτες πάνες και τα μωρομάντηλα. Μου λείπει το θήλαστρο και η ενδοεπικοινωνία/κάμερα από τα βασικά που θέλω. Αν και πιστεύω ΄ότι και χωρίς αυτά για 1-2 εβδομάδες μια χαρά παλεύεται...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...