Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΓΙ¨ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ....ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΜΕ 2 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤΑ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΥΓΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΕΥΤΗΧΩΣ.ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.....ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΩ Κ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΠΗΓΕΝΕ ΘΑΛΛΑΣΑ Κ ΜΙΝ ΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΛΕ ΜΑΓΙΟΥΔΑΚΙ ΠΑΡΕ ΚΑΠΕΛΟ ΒΡΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ Κ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

έτσι μου λέει και ο αντρούλης μου Μαρία μου....να πάω και να χαλαρώσω στην ξαπλώστρα...:)....μπορεί και να το κάνω.....είδωμεν.....όσον αφορά τις δουλειές....να προσέχεις κουκλίτσα μου.......και με το καλό να σβήσεις την τούρτα των γενεθλίων σου σε λίγες μερούλες...:)....

Δημοσίευση

ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ Κ ΚΑΝΩ ΣΠΙΤΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ Κ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ.....ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

Miki μου να πας στη θαλασσίτσα,έτσι λέω και εγώ και το πολύ

πολύ βρέξε τα ποδαράκια σου και χαλάρωσε στην παραλία!

Muriamaki με μέτρο οι δουλειές καλό μου!Πότε έχες γενεθλιάκια;

Ηλιαννάκι καλά είμαι, είμαι στο γραφείο και προσπαθώ να κρατήσω

τα μάτια μου ανοιχτά!

Nia μου καλά ψώνια!είδες γλυκούλι το μπεμπάκι;;;;;

Έτσι θα είναι και τα δικά σου!!!!!!!!

τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΤΕΝΤΥ ΜΟΥ ΝΥΣΤΑΖΕΙΣ?ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ Η ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΕΓΩ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Κ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΡΑΤΗΤΗ ΜΙΛΑΜΕ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΤΡΩΓΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΕΤΡΩΓΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΙΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Δημοσίευση

Μαρία μου και εγώ το βίωσα αυτό με την ασυγκράτητη πείνα αλλά τώρα δεν μου συμβαίνει.....τους 2,5 πρώτους μήνες μιλάμε για πολύ φαγητό...:)...τώρα ηρέμησε λιγάκι το στομαχάκι μου και δεν ζητάει πολύ μαμμμμ...;)

εμείς σήμερα θα φάμε σουπίτσα...κρεατόσουπα...με καροτάκι, πατατούλα, σέληνο και ρυζάκι,,,:).......αν και μια μακαρονάδα δεν θα με χαλούσε καθόλου...:)

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ πήγα το πρωί για την ένεση, τι ταλαιπωρία είναι αυτή Θεέ μου; Έχουν κλείσει όλους τους δρόμους, γιατί κάνουν το αποχετευτικό και δεν έβρισκα δρόμο να γυρίσω σπίτι μου. Αφήστε που τώρα με πήρε η μάνα μου τηλέφωνο και μου είπε το κορυφαίο, ότι μας έστειλαν λογαριασμό για το αποχετευτικό, ενώ στην πολυκατοικία μας δεν έχουν καν αρχίσει τις εργασίες, και μάλιστα, έστειλαν το λογαριασμό στο σπίτι της μάνας μου, αλλά αφορά στο διαμέρισμα. Δηλαδή δεν ξέρουν τη διεύθυνση, αλλά μας χρεώνουν για το συγκεκριμένο διαμέρισμα! Τι παράνοια!!!!!!!

Όσο για τα κουνούπια, εμάς τώρα σταμάτησαν. Είχαμε, όμως, από τα τέλη Απριλίου μέχρι τέλη Μαΐου. Τέτοια εποχή πάντα σταματάνε στη Λάρνακα. Κι εμένα με είχαν φάει, αλλά δεν έβαλα τίποτα απολύτως. Το περίεργο είναι ότι δεν είχα ιδιαίτερη φαγούρα! Φαίνεται είναι ειδικά κουνούπια! :P

Πάντως πολλή ζέστη, χτες βράδι απ' τη ζέστη και τον ιδρώτα που έτρεχε δεν μπορούσα να κοιμηθώ...

Μύριαμ, ζήλεψες από τα χτεσινά μου μακαρόνια; Εγώ σήμερα κανελόνια με κιμά= κρέπες με κιμά και μπεσαμέλ στο φούρνο, με ντομάτα και τυρί τριμμένο. Έχω και κάτι κρέατα από άλλες μέρες, μια χαρά θα είμαστε.

Φιλιά στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!

Δημοσίευση

ΜΙΚΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΣΟΥΠΙΤΣΑ,ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΙΩΘΑ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΣΤΙΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!!!ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑΙ ΖΗΛΕΨΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΑΚΑΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΧΑ!!!!!!ΩΡΑΙΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ Η ΚΡΕΠΑ ΜΕ ΤΙΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΤΙΝ ΚΡΕΠΑ ΕΣΥ ΤΙΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ Η ΕΡΤΟΙΜΗ?ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΕΓΩ....ΕΙΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΧΟΥΔΑ ΤΕΛΙΚΑ!!!!

Δημοσίευση

γεια σας κ παλι κουκλιτσες μου!!!!!!!

μικι μου πηγαινε να κανεις ενα μπανακι κοπελιτσα μου να ηρεμησεις κ να χαλαρωσεις λιγο!!!!!!!

αχ θελω κκ εγω να παω για μπανακι κ ο αντρας μου δουλευει απογευμα μεχρι την κυριακη!!! :(:(:( ισως παω με την κορη μου το απογευματακι ομως βαριεεεεεεεμαι χωρις τον αντρουλη!!!!!!

θα δουμε!!!!!

μυριαμακι μου εγω θα φτιαξω φασολακια σημερα!!!!!!!εχω στειλει τον αντρα μου σουπερ μαρκετ να ψωνισει για να μαγειρεψω!!!!!!

αχ τεντυ μου υπομονη κοριτσακι να περασει η ωρα να πας σπιτακι να ξεκουραστεις!!!!!!!!!

αννα μαρια τι κουφο κ αυτο!!!!!!!!να πληρωνεις χωρις καν να εχουν αρχισει να φτιαχνουν!!!!!!!!!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ ωραιο ακουγεται το φαγητακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μύριαμ, ναι, σιγά μην καθίσω τώρα έτσι όπως είμαι να κάνω όλη αυτήν την προετοιμασία. Εδώ χτες μακαρόνια έκανα και κουράστηκα!

Τα έχει φτιάξει η μάνα μου, με δικές της κρέπες εννοείται, και εγώ απλά θα τα ψήσω!!!

Δημοσίευση
Δώρα, το μοσχαράκι είναι απ' τα αγαπημένα μου φαγητά, αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη δεν το θέλω και πολύ.

Άσε εγώ στην εγκυμοσύνη σιχάθηκα το ψάρι,δεν ξέρω τι είναι πάλι και τούτο!

Δημοσίευση

καλό μεσημέρι σε όλες τις εγκυούλες και προπαντώς καλή όρεξη.....πηγαίνω σπιτάκι να ετοιμάσω το φαγάκι μας...:).........σας φιλώ πολύ πολύ γλυκά...:)

Τέντι μου......κάνε μια "χαψιά" τα φρουτάκια και δείξε χαρακτήρα μέχρι τις 15:00... :mrgreen::mrgreen: .........

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!! Καλα καθε φορα που αργω να μπω λιγο σας πευχαινω για φαγητο να μιλατε!!! :lol::lol:

Ολα καλα με το τεστ παππ-α, τελεια ειπε ο ντοκτορακος!!!Κανανμε κι ενα υπερηχο να δουμε οτι ειναι καλα και χοροπηδουσε το φραουλακι μας!!!Παλι δεν καθοταν καλα να δουμε το φυλο, αν και κατι ειπε ο ντοκτορ οτι το πουλακι σαν να εξαφανιστηκε...ή κρυβεται!!Λετε να ειναι κοτσιδες τελικα?Αχ γερα να ειναι και οτι να ναι!!!

Εσεις τι κανετε?Βλεπω ολες εδω σημερα!!!

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!!!

πω πω μου τρεχουν τα σαλια με τα φαγητα1!!

σημερα μαγειρεψε ο αντρας μου, εκανε κοτοπουλο με λαχανικα!! το κανει πεντανοστιμο!!!

τωρα τον περιμενω να φερει τον μικρο, τον ειχαμε αφησει στη μαμα μου χτες, πηγαμε σε κατι εγκανια!!!

ουφ αντε αυριο εχουμε τη γιορτη το απογευμα, μετα σκ, δευτερα του αγιου πνευματος, μετα τριτη παλι σχολειο κ τεταρτη δινουμε βαθμους!!! αντε αντε τελειωσαμε!!!

Δημοσίευση

Αναστασάκο μπράβο κοριτσάκι μου!

που πήγε το πουλάκι;Γερό να είναι το γλυκούλι!

Maimoudaki άντε με το καλό να τελειώνεις την άλλη Τετάρτη!

όσο για το κοτοπουλάκι μιαμ!

Δημοσίευση

αχ κοριτσια μου πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καθυστερησα να βαλω το φαγητο κ θα αργησει να γινει!!!!!!!! :(:(:?:?:?

βρηκα κατι γαριδακια στο ντουλαπι κ τα τσακιζω με λιγο δροσερο χυμουλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω τουλαχιστον να προλαβω να ξαπλωσω πριν με προλαβουν τα καμαρια μου!!!!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

τι ζεστη ειναι αυτη???????

καλο μεσσημερι μικι μου, καλη ξεκουραση!!!!!!!

τεντυ μου καταπολεμησες την πεινα προσωρινα με τα φρουτακια σου????!!!!!!

αναστασια μπραβο ειδες που ολα ειναι τελεια????????? αχ το μικρουλι περιμενει να σας κανει την εκπληξη σας κραταει σε αγωνια!!!!!!!

μαιμουδακι αντε κοντευεται με το σχολειο κ μετα ξεκουραση ολα το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Έφαγα τα κανελόνια και λίγο κρέας και άρχισε η ξινίλαααααααααααααααααααααααααααααα.............

Δώρα, εγώ φρούτα πριν το φαγητό με τίποτα. Πάντως, απορώ πώς αντέχεις μέχρι τις 3.

Αναστασία, είδες που όλα πάνε καλά; Μη μου λες ότι εξαφανίστηκε το πουλάκι. Ελπίζω πουλάκι του δικού μου να μην εξαφανιστεί στην πορεία, χαχα!

Λένα, δίνετε βαθμούς στο Δημοτικό; Εμάς δε μας έδιναν βαθμούς, απ' ό,τι θυμάμαι. Άντε, τελειώνετε εσείς, εμείς έχουμε μέχρι το τέλος του μήνα, μία μία τις μετράμε τις μέρες με τον Βοηθό Διευθυντή, από το Μάρτιο!

Ηλιάννα, καλά φασολάκια! Ελπίζω να προλάβεις να ξεκουραστείς.

Μίκι καλό μαγείρεμα, και καλή όρεξη σε όλες!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...