Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν4

Recommended Posts

AXXX EGW AKOMA MPANAKI DEN EXW KANEI!!!!!!!!!!!!!

TO SAVVATOKYRIAKO THA PAME STO EKSOXIKO KAI THA RIXOUME THN PRWTH MAS VOUTIAAAAAAAAAA!!!!!!!!oLEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!ANTE NA PERASEI AYTH H EVDOMADAAAAAAAAAAAA THN DEYTERA NA PAW GIA TO DOPPLER NA DW TO ANTRAKI MOUUUUUUUUUUU DEN KRATIEMAI ALLOoOOOOOOOOOOO!!!!!!!

PWPW EXW PARA POLY KAIRO NA FTIAXW KEIK...KAI NA FAW!!!!!!!!!!KALH SAS OREXH EVI MOu!!!!!!!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 970
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γυρίσαμε από τον γιατρό και είμαστε έτοιμες για ύπνο....νομίζω.....τί υπνηλία είναι αυτή τις τελευταίες μέρες! Σαν ναρκωμένη αισθάνομαι!

Η κόρη μου γκρίνιαζε πολύ και με ζητούσε και στον γυρισμό από τον γιατρό περάσαμε και την πήραμε...αύριο θα έρθουν πάλι να την πάρουν οι γονείς μου! Το κοριτσάκι μου δεν κάθεται πλέον πολλές ώρες μακριά από την μανούλα!!!!!!!

Όλα καλά με την μπεμπίκα της κοιλίτσας......μεγάλωσε, τώρα είναι 580 γρμ. μπαμπάτσικη θα βγεί κι αυτή....η κόρη μου γεννήθηκε 3630! Σε ένα μήνα θα ξαναπάω αφού πρώτα κάνω την καμπύλη ζαχάρου (μπλιάξξξξξξξξ), απορώ γιατί με βάζει να την κάνω, αφού το ζάχαρο μου δεν ανεβαίνει με τίποτα! Το παρήγορο είναι ότι μου είπε να κάνω την μικρή καμπύλη με τα λιγότερα μλ και τις λιγότερες λήψεις αίματος. Στην κόρη μου δεν είχα αντέξει και στα μισά είχα κάνει εμετό!

Ηλιαννάκι μου μην μου μαλώνεις τον Αγγελάκο!!!! Πλάκα πλάκα κι εγώ ορισμένες φορές βγαίνω από τα ρούχα μου με την μικρή και την μαλώνω, και φωνάζω και μετά στεναχωριέμαι και νιώθω τύψεις που της φώναξα...αλλά δεν γίνεται να μην τα μαλώνουμε κιόλας.....αλλιώς θα γίνουν γαϊδουράκια κι άντε να τα συνεφέρουμε μετά!!!!! Για το μέλι που ρωτάς δεν έχω ιδέα, πάντως κι εγώ τρώω κατά καιρούς, δεν έχω αισθανθεί κάτι περίεργο.... Δεν το έχω ξανακούσει ότι δεν κάνει να το τρώμε στην εγκυμοσύνη......

Τιτινάκι μου μεγειά η προικούλα του μπέμπη σας!!!!!! Και τα μαγιό πολύ ωραία.....ιδιαίτερα το δεύτερο, το βεραμάν (ή γαλάζιο???), μου άρεσε πάρα πολύ το χρώμα! Το σαβ/κο θα κάνεις και τα μπανάκια σου στο εξοχικό.....ζάχαρηηηηηηη!!!!!!

Κίσκα μου το έκανες το κέηκ τελικά????? Η ξαδέρφη σου φορούσε πολύ ωραίο φόρεμα (και πολύ ωραίο χρώμα) σήμερα στην Μενεγάκη!

Αααα σας είπα που ο πλακούντας μου είναι χαμηλά?????? Γι'αυτό δεν καλοακούω την μπεμπίκα....απορροφά ο πρόσθιος πλακούντας τους πολλούς κραδασμούς...δηλαδή εγώ την νιώθω αλλά ο άντρας μου δεν μπορεί να την καταλάβει!

Κοριτσάκια μου νυστάζω πάαααααααρα πολύ!!!!!!! Πάω για νανάκια!!!

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες!!!!!

Γειά σας κορίτσια!

Χριστίνα, τι τέλεια πραγματάκια είναι αυτά; Μου άρεσε τρελά το σχέδιο για το κρεβάτι που πήρες! Όσο για τα μαγιό, προτιμώ αυτό του Ρουβά!!! Τέλεια γραμμή και ωραίο χρώμα!

Ηλιάννα, το μέλι δε νομίζω ότι απαγορεύεται. Μήπως απλά σε πειράζει; Στα μωρά μέχρι ενός έτους δεν κάνει να δίνουμε μέλι, γιατί παθαίνουν αλλαντίαση, στις έγκυες δε νομίζω να προκαλεί κάτι.

Νάσια, τέλεια, όλα καλά πάνε!

Φιλάκια σε όλες!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ... ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΑΓΙΟ... ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΝΕ.... ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ... ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ...? ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ...

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τιτινάκι τι ωραία πραγματάκια είναι αυτά που πήρατε!!!

Με το καλό να τα χαρεί ο μπεμπάκος!!

Όσο για τα μαγιό και τα δυο σου πάνε πάρα πολύ!!!

Ψηφίζω όμως και εγώ Σάκη!!

Evita εμένα ο γυναικολόγος μου μου έχει πει να κάνω μπάνιο

σε καθαρή θάλασσα μόνο!Να σου πω την αλήθεια εδώ στην Αθήνα

που να βρω καθαρή θάλασσα, οπότε δεν έχω κάνει ούτε ένα!!

Ηλιαννάκι από ότι ξέρω το μέλι δεν απαγορεύεται όμως είναι πολύ

βαρύ.Και εγώ το έτρωγα αλλά το έκοψα γιατί ανακάλυψα ότι μου προκαλεί

τρομερή ανακατοσούρα!!

Νασιούλα όμορφα τα νεάκια σου!!Και εσένα η μπεμπούλα είναι σαν τη δική μου,

πως το είπες;;μπαμπάτσικες (γέλασα πολύ!!!!!!!!!!)Μπράβο κοριτσάκι μου!!

Εγώ πάω σε δύο εβδομάδες για καμπύλη ζαχάρου αλλά δεν έχω ρωτήσει λεπτομέρειες

γιατί μου φάινεται χάλια το πράγμα!!

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!!!!

καλημεραααααααααα κελημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ καλο μηνααααααααααααααααααααα κοριτσακια μου καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???πως ειναι τα μωρακια στις κοιλιτσες???????????

εμεις καλα ειμαστε, μια χαρα!!!!!!!!!επιτελους ηρθε ο αγαπημενος μου μηνας, ΙΟΥΛΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μ'αρεσει τοσο πολυ αυτος ο μηνας....!!!!!!!!επειτα αυτον το μηνα τα εχω ολα γιορτη , γενεθλια κ επετειο γαμου!!!!!!!!!

χθες δεν ξαναμπηκα, τα απογευματα πηγαινουμε παντα βολτιτσες με τα παιδια κ ετσι το βραδακι που γυρναμε τα ετοιμαζω για να κοιμηθουνε κ δεν εχω κουραγιο να μπω!!!!!!!!!!

τιτινακι μου τελεια τα πραγματακια του μπεμπινου σου!!!!!!!αντε με το καλο να ερθει να τα καταευχαριστηθει!!!!!!!!κ τα μαγιουδακια σου τελεια!!!!!εμενα μου αρεσε πολυ το δετερο το θαλασσι!!!!!!!!

νασιουλα μου ολα τελεια με την κορακλα σου κ χαιρομαι πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια χαρα ειναι ο κοριτσαρος μας,ετσι ετσι!!!!!!!!!! ;);):D

εβιτα κ εγω που ειχα ρωτησει τον γιατρο μου μου ειχε πει ακριβως αυτα που σου ειπε κ η τεντυ !!!!!!!!!!

τεντυ μου τι κανεις κοριτσακι μου????το μωρακι σου τι κανει??????

που ειστε ολες καλεεεεεεεε???????????????

Καλημέρα Ηλιαννάκι!!!

καλό μήνα!!!

Όλος ο μήνας γιορτή διάβασα μπράβο κοριτσάκι μου!!

Θα κάνετε μπανάκι σήμερα;

Εγώ είμαι καλά στο γραφείο και ανυπομονώ να τελειώνω

για να πάω στο Λητώ να δω μια φίλη μου που γέννησε!!

Σε φιλώ

αχ υπομονη τεντυ μουνα περασει η ωρα να πας να ξεκουραστεις!!!!!!!!!

ετσι λεμε να παμε για μπανακι σημερα,εχω στις 5 ενα κουρεματακι να παω να κανω κ μετα αν εχω κουραγιο (γιατι μ'αυτη τη ζεστη, δεν μπορω να ειμαι εξω, νιωθω πως θα σκασω δεν μπορω να αναπνευσω),λεμα να παμε!!!!!!!!

αχ τι καλα αντε με το καλο να ερθει κ το δικο σου μωρακι κοριτσακι μου καλο!!!!!!!!!!

ποσο ανυπομονω να μυρισω κ παλι αυτη την τελεια μυρωδια που εχουν τα μωρακια!!!!!!!να το παιρνεις αγκαλιτσα κ να μυριζεις μωρουδιλα!!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι τελειααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

αχ υπομονη τεντυ μουνα περασει η ωρα να πας να ξεκουραστεις!!!!!!!!!

ετσι λεμε να παμε για μπανακι σημερα,εχω στις 5 ενα κουρεματακι να παω να κανω κ μετα αν εχω κουραγιο (γιατι μ'αυτη τη ζεστη, δεν μπορω να ειμαι εξω, νιωθω πως θα σκασω δεν μπορω να αναπνευσω),λεμα να παμε!!!!!!!!

αχ τι καλα αντε με το καλο να ερθει κ το δικο σου μωρακι κοριτσακι μου καλο!!!!!!!!!!

ποσο ανυπομονω να μυρισω κ παλι αυτη την τελεια μυρωδια που εχουν τα μωρακια!!!!!!!να το παιρνεις αγκαλιτσα κ να μυριζεις μωρουδιλα!!!!!!!!!αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τι τελειααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Ηλιαννάκι αχ το σκέφτομαι και το λιγουρεύομαι το μωρουδάκι!!

Και αυτή η μωρουδίλα που λες πρέπει να είναι άλλο πράγμα!

σε φιλώ και να προσέχεις με τη ζέστη κοριτσάκι μου!

πολλα φιλακια κουκλιτσα μου!!!!!!!!

δωσε φιλακι κ στην κοιλιτσα σου!!!!!!!!!!

κ εγω παω να κουρεψω τον αγγελο τωρα γιατι του εχουν μακρυνει τα μαλλια του κ με τη ζεστη...!!!!!μπορει να σας βαλω φωτο μετα!!!!!!!

φιλσακια!!!!

Καλημέρα φουσκίτσες μου και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν έχετε κάποιον Κοσμά, Δαμιανό ή Ανάργυρο σήμερα χρόνια πολλά (βέβαια αυτά τα ονόματα γιορτάζουν και την 1η Νοεμβρίου).....

Τί κάνετε???????? Εγώ σηκώθηκα κατά τις 8 να φτιάξω τα φρουτάκια της μικρής και μετά μια το ένα μια το άλλο δεν έκατσα καθόλου παρά μόνο τώρα που ήρθαν οι γονείς μου και την ξαναπήραν την μικρή στο χωριό για σαβ/κο......για να δούμε, θα κάτσει????? Όταν είναι η αδερφή μου (η οποία θα έρθει αύριο από Θεσ/νίκη) δεν θέλει κανέναν άλλον αλλά όταν δεν είναι θέλει μόνο εμένα! Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει ήδη το ποντικάκι μου αλλά δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να ξεκουράζομαι λίγο και ειδικά σήμερα ο άντρας μου θα λείπει όλη μέρα (το βράδυ έχουν λαϊκή βραδιά στο ξενοδοχείο) και θα αργήσει πάρα πολύ να επιστρέψει το βράδυ.....θα είμαι μοναχούλα όλη μέρα.....κλάψ!!!!!!! :((

Εβίτα δεν απαγορεύεται γενικά το μπάνιο στην θάλασσα (εφόσον έχεις και ομαλή εγκυμοσύνη) αλλά θέλει προσοχή να είναι πολύ καθαρή γιατί καραδοκούν μικρόβια, μύκητες και όλα τα σχετικά που μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν αν κολλήσεις κάτι.....κανένας γιατρός δεν το απαγορεύει αρκεί να είσαι προσεκτική!

Teddy μου πήρες τα αποτελέσματα από την coomps? Σου φάνηκε παράξενη η λέξη μπαμπάτσικος????

Την λέμε πολύ εμείς εδώ...Θα είναι γεροδεμένα τα βλαστάρια μας φαίνεται!!!! ;) Εγώ θα πάω σε τρείς εβδομάδες για την καμπύλη ζαχάρου, ποιά θα κάνεις? Την μικρή ή την μεγάλη?

Ηλιαννάκι μου πόσο Ιουλίου έχεις γενέθλια? Εγώ ανυπομονώ να περάσει το καλοκαίρι, δεν την αντέχω την ζέστη...υποφέρω! Βολτίτσες κάθε μέρα ε? Τί καλά....

Τί καιρό έχετε? Εμείς εδώ συννεφιά...έριξε και μια ξεγυρισμένη μπόρα εχθές...

Πού είστε????????????????????????

γεια σα κοριτσακια....

λενακι αγορακι!!!!σε καταλαβαινω....ηθελες κοριτσακι...δε πειραζει και εγω που εχω 2 αγορακια μια χαρα ειναι....και το τριτο αν ηταν παλι αγορι δεν θα με ενοιαζε...σημασια εχει να ειναι γερα...

μαρουλι τι κανεις;;;αγορακι και εσυ;;;ενα και ενα...τελεια....

τιτανακι περιμενουμε φωτο.....

νασια φιλια στη κοιλιτσα σου.......

εγω εκλεισα ραντεβου για β επιπεδου στις 26 ιουλιου.....α!!!!!καλο μηνα.......

φιλιαααααααα

Γειά σας κοριτσάκια!

Πρώτη μέρα των διακοπών σήμερα για μένα! Αλλά λίγο νιώθω ένα κενό τώρα που τελείωσε το σχολείο!!!!!! Χε χε, πάντα έτσι γίνεται, κι ο άντρας μου όποτε τελειώνει μια αντικατάσταση, έτσι νιώθει, κι ας γκρινιάζει όσο καιρό δουλεύει!

Ηλιάννα, κι εγώ έχω τα γενέθλιά μου αυτό το μήνα, αλλά να πω ότι χαίρομαι, θα σε γελάσω, και δεν το θέλω!

Εβίτα, για τη θάλασσα ισχύει ό,τι σου είπαν τα κορίτσια. Εγώ πάντως δε θέλω να πάω καθόλου. Ούτε νιώθω ότι θέλω, αλλά φοβάμαι και λίγο τις μολύνσεις. Αρκετά ταλαιπωρούμαι με το ουρεόπλασμα, δε θέλω κι άλλη μόλυνση. Μία είναι αρκετή!

Νάσια, εγώ παρακαλάω να μείνω μόνη μου μια μέρα!

Δώρα, μπαμπάτσικα τα μωρά σας ε; Χι χι, αυτή τη λέξη την έμαθα από το "Νηστικό αρκούδι" με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που έλεγε "βάλε μια μπαμπάτσικη μερίδα"!!!

αννα μαρια γιατι ταλαιπωρησαι;;;;εγω ειχα στη πρωτη εγκυμοσυνη και δε με ενοχλουσε καθολου...ουτε αντιβιωση πηρα....γιατι δεν μπορουσα....

εβιτα εγω εκανα και στις 3 εγκυμοσυνες μπανιο...δεν επαθα ποτε τιποτα....δεν ξερω ισως ειναι και θεμα τυχης.. :roll:

Γιώτα, εμένα μου έχει δώσει 3 δόσεις αντιβίωση και κολπική κρέμα και τώρα ξαναπαίρνω αντιβίωση. Μου είπε ότι υπάρχει φόβος για πρόωρο τοκετό, κι απ' όσα έχω διαβάσει όντως υπάρχει. Παρ' όλα αυτά, ενώ ο γιατρός μου φροντίζει να με αγχώνει με το παραμικρό, αυτή τη φορά δε με άγχωσε, ήταν χαλαρός, απλά είπε ότι πρέπει να φύγει το ουρεόπλασμα. Ελπίζω να έχει φύγει, γιατί μπούχτισα με τα φάρμακα...

Άννα Μαρία μου είδες?????? Τόσον καιρό μέτραγες αντίστροφα σαν τους φαντάρους και τώρα σου λείπει.....έτσι πάθαινα εγώ όταν πήγαινα σχολείο, από τον Ιούλιο και μετά ήθελα να ξανανοίξει.......Το "μπαμπάτσικος" το έλεγε πολύ και ο Αρναούτογλου ο πατριώτης μου, ότι του αρέσουν οι μπαμπάτσικες γυναίκες!!!!!!!!!! :lol:

Γιωτάκι μου με το καλό και η β' επιπέδου......πως περνάει ο καιρός!!!!!

Τί καλό μαγειρεύετε σήμερα (το αγαπημένο μας θέμα!)????????? Εγώ λέω να κάνω μακαρονάδα.....

KALHMERA KORITSAKIA MOU!!!!!!!!!!

HRTHA K EGW!!!!!!!PWPW EXTHES T VRADY KOIMITHIKA ARGA 3:30 PERIPOU ME PHRE O YPNOS DEN NYSTAZA KAI ME EIXE PIASEI KAI MIA KAOURA ALLO PRAGMA....MEXRI POU HPIA LIGO GALATAKI KAI PERASE.....

KALE GIATI TROMAZETE TOSO ME THN KAMPYLH ZAXAROU????EGW PANTWS MIA XARA THN EKANA KAI OUTE ANAKATEFTIKA OUTE EMETO EKANA.....MALLON EINAI ANALWGOS TON ORGANISMO!!!!!!!!!

KALA APOTELESMATA NA EXETE KORITSIA!!!!!

EMEIS SHMERA THA PAME STA GENETHLEIA TIS ANIPSIAS TOU ANTRA MOU GINETE 1 TO ZOUZOUNAKI MAS :D:D:D:D

KAI AYRIO PRWI PRWI FEVGOUME GIA TO EKSOXIKO!!!!!!!!!

ANNA MARIA MOU KAI EGW AKRIVWS TO IDIO ME THN DOULEIA....THN MERA POU STAMATISA ENIOTHA KAI EGW ENA KENO KAI EIXA PERIERGH PSYXOLOGIA....EPEIDH DEN PAEI KATHOLOU KALA KAI EINAI STA ORIA NA KLEISEI SKEFTOMOUNA OTI DEN XERW TI THA GINEI ARGOTERA....THA KSANADOULEPSW EKEI H OXI?????????ASTA....GIA NA DOUME....

EVITAKI AFOU O GIATROS SOU LEEI OTI MPOREIS NA KANEIS MPANIO LOGIKA DEN THA YPARXEI PROVLIMA.....APLWS PREPEI NA PROSEXEIS NA ALLAZEIS MAGIO KAI NA MHN KATHESE STON HLIO...KAI NA EISAI EXW EXW KAI OXI MAKROVOUTIA..........

HLIANNA PERIMENOUME FWTO APO TON AGGELO!!!!!!!!!!!

ANTE NA PERASEI AYTO TO SAVVATOKYRIAKO NA PAME GIA TO DOPPLER......THA SKASWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAA KSEKINAW KAI MATHIMATA ANODINOU TOKETOU APO THN TRITH STO IKA THA PAW!!!!!!!!!!!

Γεια σας και πάλι!

Νασιούλα γέλασα πολύ με το "μπαμπατσικο" γιατί το βρήκα πολύ πολύ πετυχημένο!!!

Δεν με πήραν ακόμα για τα αποτελέσματα και έχω αρχίσει να τρελαίνομαι!!

Δεν ρώτησα ακόμα, τώρα που θα με πάρουν για τα αποτελέσματα θα ρωτήσω.

Ελπίζω τη μικρή!!

Μοναχούλα σήμερα ε; Κοίτα να ξεκουραστείς κοριτσάκι μου, μην αρχίσεις τις καθαριότητες κ.λπ

Όσο για το κοριτσάκι σου θα είναι μια χαρά αφού θα είναι και η θεία της!!

Άννα Μαρία μου διακοπές από σήμερα!!!!!!!Μπορεί να αισθάνεσαι το κενό τώρα, είναι πολύ

λογικό.Πολύ σύντομα όμως θα είσαι μια χαρούλα!!

Όσο για φαγητό εγώ θα φάω σνίτσελ!

Σας φιλώ

Χριστίνα, κι εγώ το ίδιο! Επειδή δεν ξέρω πού θα με στείλουν, σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην ξαναπάω σ' αυτό το σχολείο και στεναχωριόμουν. Τώρα θα μου πείτε, με τόσα που μου έκαναν, θέλω να μείνω; Κατ' αρχήν, η διευθύντρια ΦΕΥΓΕΙ!!! Οπότε, το μεγαλύτερο πρόβλημα εξαφανίζεται! Έπειτα, στα πρωινά σχολεία επικρατεί ένα μπάχαλο. Τεράστιος αριθμός μαθητών, τεράστιος αριθμός καθηγητών, συνάδελφοι που δε συνεργάζονται, κλίκες, ίντριγκες, πισώπλατα μαχαιρώματα, πολύ περισσότερες ώρες διδασκαλίας και γονείς που έρχονται και σε πρήζουν. Γι' αυτό δε θέλω να φύγω!

Όσο για την καμπύλη ζαχάρου, ρε κορίτσια, στην Κύπρο δε νομίζω ότι την κάνουμε. Ο γιατρός μου δεν έχει αναφέρει τίποτα, ενώ από την αρχή μου είπε όλες τις προγραμματισμένες εξετάσεις που θα κάνω.

αννα μαρια στον πρωτο οπου ειχα και το μικροβιο γεννησα στην 37 και 3 μερες...καλα το λες....μην αγχωνεσαι θα φυγει που θα παει...

εγω δεν εχω κανει ποτε καμπυλη ζαχαρου...εχω παντα πολυ χαμηλο ζαχαρω.....το μονο που κανω ειναι ενα τεστ που σου περνουν το πρωι αιμα πριν φας και μετα απο 2 ωρες που εχεις φαει πχ ενα τοστ και ενα χυμο...αυτο ολο....

AAAAAAAA KORITSIA KALO MHNA KALE!!!!!!!!!!!!!!!EYXARISTA NA AKOUME PANTA!!!!!!!!!!!PWPW PWS PERNANE OI MHNES.............ANTE SIGA SIGA FTANW STO TELOS...... :D:D:D:D:D AX............

NAI KATALAVA ANNA MARIA YPOMONH THA DOUME TI THA KANOUME...AYTO POU ME APASXOLEI TWRA EINAI MONO TO MWRAKI MOU!!!!!!!!!!NA GENITHEI ME TO KALO NA EINAI GERO KAI OLA THA GINOUN!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Teddy μου μήπως ξέχασαν να σε πάρουν από το μικροβιολογικό? Γιατί μου το έκαναν κι εμένα μια φορά αυτό και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό από την αγωνία....Γιατί δεν τους παίρνεις εσύ?

Γιωτάκι μου κι εγώ έχω πολύ χαμηλό ζάχαρο στα όρια της υπογλυκαιμίας αλλά ο γιατρός μου με βάζει και την κάνω......μπλιάξ!

τον κουρεψα κ τελειωσα,σημερα μου γκρινιαξε λιγο αλλα ευτυχως τον κουρεω πολυ γρηγορα τσακ μπαμ!!!!!!!

ννασιουλα μου εγω εχω γεμιστα απο χθες,οποτε γιοκ μαγειρεμα σημερα!!!!!!!!!τελος ιουλιου εχω γενεθλια 31!!!!!αχ ναι ετσι ειναι τα σκατουλικα μας!!!!κ εγω οταν τα αφηνω συνεχεια τα σκεφτομαι κ μου λειπουν απ'την πρωτη στιγμη!!!αλλα τι να κανουμε πρεπει να τα αφηνουμε!!!!!!

τιτινακι μου καλα να περασετε το σ/κ στο εξοχικο κ καλα μπανακια!!!αντε κοντευεις εσυ κοπελα μου!!!!!!!!

αννα μαρια τωρα νιωθεις νιωθεις λιγο καπως ε????ε τις πρωτες μερες θα ειναι μετα θα εισαι μια χαρα!!!!!!

κοριτσια δεν θα το πιστεψετε ο αγγελος στηριζοταν στη σιτα στο παραθυρο κ η σιτα βγηκε κ ο αγγελος βρεθηκε εξω απ'το σπιτι τ'ανασκελα!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμ ποσο να αντεξει κ η σιτα το γοριλακι μου!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...