Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 12! Καλοκαιρινές αφίξεις!!!

Recommended Posts

Καλημερα ομορφες!!!!

τι κανετε;;;

δεν γεννησα καμια απο χτες;;;

τωρα απο μερα σε μερα αυτη την αγωνια θα εχουμε...χιχιχιχιχι

Σημερα ειναι η τελευταια μου μερα στη δουλεια..και γινετε ενας ψιλοχαμος...

εχω ενα σωρο εκκρεμοτητες και δεν μπορω ουτε να κουνιθω

Οσο για πονο απο κατω που λετε..αφιστε τα..ποναω απιστευτα...ωρες ωρες δεν μπορω ουτε να περπατισω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κοριτσακια μου....ποσο πολυ θελω να βαλω διαδικτυο στο σπιτι...γιατι αμα ξυπνας νωρις εκνευριζεσαι ειδικα αμα ξυπνας απο κραμπες οπως εγω.. :( Αν ομως εχω τον υπολογιστη στο σπιτι και βλεπω οτι ειστε και εσεις ξυπνιες παριγορουμαι..!!!!!!!!!!!!!

Τωρα οσον αφορα τις κραμπες...με επιασε μια αρκετα δυνατη στην γαμπα...πρεπει να με ακουσε ολη η γειτονια...απο την αλλη εχω και τους πονους κατω χαμηλα...ρε κοριτσια νομιζω με πονανε οι προσαγωγοι δεν μπορω να σηκωσω το ποδι μου....ειναι φυσιολογικοι πονοι αυτοι??????

Εσεις τι μου κανετε????Γιελιζ μου ολα καλα με τον γιατρο?τι κανει ο παιδαρος σου???Ετοιμαζεσαι και εσυ,ε?

Μαρακι μου καλημερα...ολα καλα???πονας και εσυ,ε?

Ελις μου μια χαρουλα..ολα τελεια!!!!!!!!Αντε με το καλο εισαι πολυ κοντα τυχερουλα μου....σε λιγες μερες θα εχεις αγκαλιτσα το νινακι σου!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα Ελίς μου! Λίγες μέρες σου έμειναν...κανε ακόμα λίγη υπομονή και δεν ξέρεις από στιγμή σε στιγμή τι μπορεί να γίνει ;):D

Μιχαέλα μου καλημέρα! Καλές δουλίτσες και προσοχή! Εφτιαξες κορμό πάλι ε? Πάλι να μας κολάσεις?? :lol:

Χρυσα μου καλημέρα...Υπομονή σήμερα στη δουλειά...Η τελευταια μέρα κι από αύριο ξεκούραση..ΑΑΑ σε σκεφτόμουν όταν ξύπνησα γιατί έβλεπα όνειρο ότι έπινα φραπουτσίνο!!! :lol::lol::lol:

Καλημέρα Μαρουλίτα μου. πάλι έχεις κράμπες? Δεν είπες το γιατρό για μαγνήσιο?

Από πονάκια βλέπω όλες καλά πάμε! :D Εμένα εκτός από το πίπί μου με πονάει η λεκάνη και κυρίως στα αριστερα!!!

καλημερα κοριτσιααααααααααααααααα!τι κανετεεεεεεεεε;μολις γυρισα απο το γιατρο.γιναμε 1250 γραμ η μια και 1400 η αλλη.ρωτησα βεβαια το γιατρο πως κ τοσο μεγαλη διαφορα αλλα μου ειπε να μην ανησυχω γιατι κατα προσεγγιση βγαινουν οι μετρησεις.τα ειδε τελεια τα μωρακια μου κ μου ειπε θα βγουν θηρια.καμαρωνω εγω απο τωρα πριν καν τις δω.αλλη παιδια δεν εκανε μονο η μαριω το γιαννη!τελος παντων.μου ειπε να κρατηθω 3-4 βδομαδες ακομα κ μετα ολα καλα.πολυ χαρηκα ρε κοριτσια.ο τραχηλος μικρυνε λιγο.απο 37 εγινε 33.αλλα ακομα ειμαστε καλα ειπε ο ντοκτορ!αυταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.

εσεις τι κανετε;

κατι διαβασα φια πιπι που ποναει,που ειναι φυσιολογικοτατο.τωρα για να σηκωνουμε τα ποδια ψηλα ,νομιζω δεν ειναι πλεον καιρος για τετοια αθληματα.ας γεννησουμε με το καλο κ μετα βλεπουμε.αν κ εγω το χω ξεχασει μου φαινεται το θεμα.πανε τουλαχιστον 8 μηνες

γιελιιιιιιιιιιιζ ετοιμαζεσαι ε;

ελις μου θες κ θαλασσα ε;εσυ τουλαχιστον θα τη δεις.εγω η κακομοιρα που φετος δε θα τη δω καθολου;εκτος αν κανω πολυ ησυχα μωρακια,και εχει κ καλο καιρο κ παμε πουθενα το σεπτεμβρη.που δε το κοβω

να γεννησε λετε η ευγενια;

σοφακι οποτε βρεις χρονο,οποτε,που ξερω οτι ειναι δυσκολο στειλε μου σε πμ καμια λεπτομερεια για να μαι προετοιμασμενη.εχω αρχισει να το σκεφτομαι

σας ειπα σημερα οτι ξυπνησα απο τις 4.30.σα ζομπι ειμαι τωραααααααααααααααααα

Καλημέρα Μαράκι, ναι όντως 4-5 μέρες έμειναν....

Καλημέρα Χρύσα, καλή άδεια!!!!!

Καλημέρα Μιχαέλα και Μαρουλίτα!

Καλημέρα Αννούλα, ΘΕΛΩ θάλασσα, αλλά το πολύ να τη δω αυτό το σκ, και μετά ίσως τον Αυγουστο, ελπίζουμε να μπορέσουμε να πάμε.

Την Ευγενία την είδα κανα δυό φορές στο φαϊς, αλλά έχει 3 μέρες σίγουρα

Καλημέρα Αννα μου...Πολύ καλά τα νέα σας! Μεγαλώνουν οι πασχαλίτσες σου!

Θα πάτε βολτίτσα το τριημερο?? Εγω εδώ στο σπίτι, τα΄ίδια!!!

Καλημεραααααααααααααααα κουκλες!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε???

Εγω εκτος οτι ζεστενομαι,πονανε τα γονατα μου,η κοιλια μου ειναι τουρλα, ο μικρουλης παντου και παιζει :D:D:D:D ,εχω ξυπνησει απο τις 7 για την ενεση κ ξαναπεσα για υπνο αλλα στις 8 χτυπησε το τηλ στις8,30 οι γετονισες γυρισαν απο το σχολειο κ ειχαν πιασει την παρλα και τα πουλακια τιτιβιζουν σαν τρελλα απορω τι λενε απο τις εξι και ο αντρας μου ροχαλιζε ε σπασαν τα νευρα μου κ σηκωθηκα!!!!!

Κατα τ αλλα ειμαι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ελις μου αντε επιτελους πηρες μια ημερομηνια!!!!!Κοντευεις πολυυυυ!!!!!

Η Ευγενια οντως χαθηκε..ισως ναι ναι η επομενη μανουλα..κ η Μαριλου το ιδιο..αν κ της εστειλα μνμ στο φεις αλλα δεν μου χει απαντησει...

Δεν θυμαμαι τι αλλο???

Σισακι καλος ο κορμοε με την κρεμα γιωτης??εγω τον προτιμω ετσι ειναι πιο ελαφρυς..

Τι εχει το μενου σημερα???που επισης βαριεμαι???

kalhmera koritsiaaa

ti kanete????????emeis kala mia ap ta idia

maroulita aaaaaaxxxxxxxxx autes oi krampes!!!!!!!k egw exw perimenw na paw ston giatro na dw ti tha mou pei

anna wraia nea!!

kale gennate oles suntoma :shock::shock::shock::shock: giati?????tuxeres!!!!!!!!ti eimai apo tis teleutaies pou gennane?ante na doume ti tha mou pei k emena o giatros

sas afhnw prwsorina giati erxete mia filh gia kafe

filia

καλα θα κανεις ελις.μαρακι σπιτι εσυ ε;εμεις εχουμε μια βαφτιση τη κυριακη το πρωι.αλλα επειδη εχει η κουμπαρα μας δωματια στη λευκαδα σκεφτομαστε να παμε κυριακη απογευμα κ να μεινουμε κ τη δευτερα.το σκεφτομαι βεβαια καθοτι εγω θαλασσα δε μπαινω τωρα.μη κολλησω τιποτα τωρα στα τελευταια.αλλα λυπαμαι τον αντρα μου που φετος θα του λειψει η θαλασσα,βεβαια δε λεει τιποτα αλλα εγω το ξερω

Καλημερα Αννουλα μου...τελειες τις βρισκω τις μπεμπουλες σου...Μπραβο ειναι πολυ θετικο που ολες παμε πολυ καλα!!!!!!!!!!!!

Μαρακι μου παιρνω μαγνησιο αλλα εχθες εκανα την βλακεια το βραδυ και δεν το πηρα....οποτε και την επαθα!!!!Ασε δε με τα πονακια και εγω εκει ποναω αριστερα κατω στην λεκανη και ο πονος με χτυπαει στους τενωντες του ποδιου..δεν μπορω να το σηκωσω και τουαλετα που παω ποναω!!!!!Λετε ρε κοριτσια ο μικρος να εμεινε προς τα κατω οπως ηταν πριν κανα 2 εβδομαδες???????Θα μαθουμε την τεταρτη..!!!!!!!!!!

Εμεις θα παμε θαλασσιτσα αλλα μπανιο δεν κανω...μονο το ιωδιο μου να παρω και να την δω την θαλασσιτσα μου φτανει!!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα πανε στην Λευκαδα και μπανιο να μη κανεις (ουτε εγω θα εκανα γτ ειμαι επιρρεπης στις κολπιτιδες) τουλαχιστον θα δεις Ιονιο!!!!!!!!!!!!ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ξεχασα να σας πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

σημερα ηπια το πρωτο μου καφεεεεεε εδω κ 7 μηνες!

\M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/

εναν ωραιοτατο ελληνικο!ΑΠΟΛΑΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Καλημερα Αννα μου..μια χαρα οι μικρες πασχαλιτσες σου!!!!!!

καλημερα Μαρουλιτα και Μαριαμ!!!

Τωρα οσο για την θαλασσα εγω την εχω 200 μ απο το σπιτι κ δεν εχω αξιωθει να παω να βρεξω εστω τα ποδαρακια μου..αλλα σιγουρα δυο βουτιτσες θα τις κανω πριν να γεννησω...τοσες γκαστρωμενες κανουν μπανιο εμεις θα αποκτησουμε το προβλημα???εκτος οτι κανει κ καλο χαλαρωνεις το μπεμπε το απολαμβανει....ελπιζω να παμε μεσα στην επομενη βδομαδαγιατι γι αυτη δεν το βλεπω...

Μerykal μου καλημερα!!!Δεν σου εδωσε μαγνησιο ο γιατρος?????? πρεπει να του το πεις γτ κανονικα πρεπει να παρεις!!!!!!!!!!!!!

Αννουλα και εγω εχθες ηπια τον καφεδακο μου......ζεσταθηκα βεβαια λογο ελληνικου αλλα κατι ηταν και αυτο!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα κατερινακι....αμα γενικα δεν κολλας κολπιτιδες και αλλα τετοια και σε αφηνει και ο γιατρος σου μπες...κανε μια βουτιτσα και για εμας!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινάκι καλημέρα...Από ότι βλέπεις είμαστε πολλές ξύπνιες από το πρωί :D

Μαίρη μου καλημέρα και σε σενα και καλό καφέ...

Αννα μου εφόσον μπορείς να πας την βολτίτσα σου...

Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω φυγει εκτός πόλης αφού μου είχαν απαγορευτεί οι μετακινησεις. Μονο την αλλη βδομαδα θα παω στη δουλεια, που έιναι 25 λεπτά από εδώ που είμαι.

Μαρουλίτα μου μην ξεχνάς το μαγνήσιο σου αφού βλέπεις ότι σε βοηθά.

Εγώ έχω ντολμαδάκι από χθες αλλά δεν ξέρω αν θα φάω. Χθες έλεγα ότι δεν τρελλαίνομαι αλλά έφαγα αρκετά, ήταν πολύ νόστιμα :D αλλά με έπιασαν καούρες μετά και τώρα το φοβάμαι!

maroulita egw den pairnw magnhsio alla mallon tha mou dwsei giati pathenw kathe mera pleon k ponane polu ta podia mou..tha deiksei thn erxomenh pempth

k egw an mou dinotan h eukairia na paw thallasa tha phgaina sigoura..den tha empaina giati k egw eimai polu epirephs stis kolpitides..emeis gia thn deutera leme na pame sthn agia korh sthn katerinh..phgame persi k eixa pei na mas aksiwsei na ksanapame 3..opote fetos ofeiloume na pame 3 estw k an o enas einai sthn koilia

anna mprabo!!!egw enan kafe thn mera ton pinw kata protimhsh polu elafru giati polu maresei etsi

maraki kalhmera!!!

emeis shmera exoume fasolada apo xtes kathws efaga mono egw o kalos mou epestrepse arga mazi mou k efage stous koumparous giati eixe lusaksei apo peina..opote shmera mia ap ta idia

Ναι μαρακη μου δεν πρεπει να το ξεχναω αλλα απο την νυστα μου εχθες δεν εβλεπα μπροστα μου..!!!!!!!!!!

Κατερινακι μου δεν πιστευω..εγω π.χ. κολλαω γενικα γι αυτο δεν παω ουτε σε τουαλετες ξενων κλπ...

δεν πιστευω να κολλισεις τωρα ειναι και αναλογως τον οργανισμο..απλα να μη ξεχνας μολις βγαινεις απο την θαλασσα κατευθειαν να αλλαξεις το μαγιο σου..ειδικα το κατω μερος αμεσως!!!!!!!!!Δεν κανει να στεγνωνουν πανω μας!!!!!!!!!!!!

Μαρακι στειλε ρε λιγα ντολμαδακια....εγω δεν ξερω τι θα φαμε σημερα..ελεγα να παω στην γιαγια μου αλλα παλι δεν ξερω..αυριο θα παμε θαλασσιτσα και εχω να ετοιμασω και κατι πραγματακια...

Ναι Merykal μου να του το πεις...γενικα αμα εχεις τετοια να τον περνεις τηλ να του τα λες..ηδη θα σου ειχε δωσει και δεν θα ειχες τοσο!!!!!!!!!!!!!

Μαίρη μου πάρτον καλύτερα τηλέφωνο...ειναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι τόσες μέρες...

Μαρουλίτα μου πολύ ευχαρίστως να σου στείλω ντολμαδάκια αλλά μου πέφτεις λίγο μακρυά!!! :lol::lol:

Ήρθα και εγώ!!

Μόλις έφυγε η μαμά μου έριξα και έναν υπνάκο... :lol::lol::lol::lol:

Ελισάβετ σου πήρα την ΠΗΤ σου!! :lol::lol::lol: Εσύ λογικά μέσα στην εβδομάδα θα γεννήσεις ε? Με το καλό και όλα να πάνε τέλεια και να δείς επιτέλους τη μπουμπού σου!!!

Αννούλα μια χαρά μεγάλωσαν τα κοριτσάκια σου!! Φτου φτού!!

Μιχαέλα στα καρφούρ στην Ξάνθη ήρθατε? Ήταν να πάμε και εμείς χθές το απόγευμα μετά τον γιατρό αλλά με τόσα δρομολόγια που κάναμε δεν είχα κουράγιο...

Χρύσα Μαίρη Μαρουλίτα τι κάνετε?

Μαράκι ήρθε ο μπαμπάς σου? Τώρα το κοίταξα και αν γεννήσεις ακριβώς στις 37 εβδ. που θα σου βγάλουν τα ράμματα εσύ θα πάρεις την δικιά μου ΠΗΤ!! :lol::lol::lol::lol: 5/7 Αρχίσαμε και ανταλλάζουμε τις ΠΗΤ μας!! :lol::lol::lol:

ηρθα κ εγωωωωωωωωω........εκανα τις δουλιτσες κ ειμαι μουσκεμα...θελω να πλυνω κτην αυλη αλλα αυτην την ωρα χτυπαει ο ηλιος κ δεν λεει....

θαλασσαααααααααα λεγαμε να παμε την κυριακη αλλα εδωσε βροχες :evil::evil::evil: ευτυχως ο γιατρος μαφηνει να κανω μπανια οποτε βουρρρρρρρρρ!!!!η αληθεια δεν μπορω χωρις θαλασσα....στην μικρη μου επειηημουν αρχες εγκυμοσυνης δεν με αφηνε να κανω κ πολυ με χαλασε....πηγαινα κ καθομουν μονο για καφε μεχρι που στο τελος δεν ξαναπατησα το ποδι μου παραλια....να ειμαι 10 μετρα απο το νερο κ να μην μπορω να μπω....καλυτερα στο σπιτι.

παω να τσιμπησω κατι γιατι με επιασε μια πειναααααα!!!

γελιζ ναι εκει ηρθαμε....ειχε ο αντρας μου οδοντιατρο (ακομα να ξεμπερδεψει) κ πηγαμε κ την βολτα μας ;);) πιο πολυ ηθελα να δω για τα μπειμπιλινο...αλλα πηραμε κ το κατιτις μας.

Ηρθε κι εμένα ο μπαμπάς μου Γιελιζ για λίγο!!

Λες να αρχισουμε τις ανταλλαγές??? Δεν ξέρω αν θα φτάσω μέχρι εκεί... :D βασικά από τις 26 που θα μπω στο μήνα μου μετά ότι θέλει ας γίνει!! :lol:

Μιχαέλα μου ξεκουράσου!!

Εγώ πάλι να πάω τώρα θάλασσα πρώτον δεν αντέχω τη ζέστη και δεύτερο οπως είπαν κι άλλες κοπέλες είμαι επιρρεπής στους μύκητες οποτε λεω να το αποφύγω!

Να ξέρω και εγώ άμα είναι Μιχαέλα... να πάω να πάρω πάνες... Μόνο πάνες μου λείπουν. :lol::lol:

Μαράκι εγώ λέω θα φτάσεις, εφόσον έχεις και τα ράμματα... αλλά και να μην φτάσεις αμα μπείς στον μήνα σου μια χαρά είναι!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...