Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 12! Καλοκαιρινές αφίξεις!!!

Recommended Posts

Γιελιζ..μια χαρα παιδαρο θα βγαλεις...

αυτο με το πανικοβαλλομαι το ειχα παθει εγω τον Χριστοφορο..μου βαλανε μια μασκα στη μουρι με οξυγονο και ηπιο ηρεμιστικο..και τα εβλεπα ολα παο το υπερπεραν....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι Χρύσα μου και εμένα κάτι τέτοιο μου είπαν ότι θα κάνουν αν χρειαστεί...με λίγα λόγια θα με μαστουρώσουν λίγο!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Άσε ο παίδαρος έχει αρχίσει να μην μαζεύεται!!! :lol::lol::lol::lol: σήμερα όσο μου έκαναν την κορδέλα κούνησε 2 φορές τη συσκευή που μετράει τους παλμούς του απο τη θέση του... :lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχ..ε μα ειμαστε η δεν ειμαστε αντρες..τι λεμε τωρα καλε!!!!!

Παντως κατι τετοιο ειναι αναμενομενη αντιδραση σε επισκληριδιο αναισθησια..

ταδε εφη ο καρδιολογος που πηγα προχτες

Γιελιζ μπραβο!Μια χαρα ο παιδαρος σου!Με το καλο!10 μερουλες εμειναν!Τι καλααααα! :D

Κοριτσια συγχιστηκα ασχημα πριν λιγο...Ηρθαν να μου φερουν το αμαξι που το ειχα για σερβις.Και ο αντρας μου δεν ειχε σηκωσει λεφτα για να τους πληρωσουμε και αγχωθηκα... :evil: Περιμεναν οι ανθρωποι να παει μεχρι την τραπεζα που ειναι εδω κοντα.Αλλα η καρτα του δεν δουλευε ,ηταν απομαγνητισμενη και γυρισε πισω να παρει την αλλη καρτα. :evil: Τουρμπο εγω.....Πετρωσε η κοιλια μου και με επιασαν τα κλαματα και αρχισα να του φωναζω οταν ηρθε σπιτι. :(:evil:

γιεληζ μαθατε κ εσεις την μαγικη ημερομηνια!!!τι ειναι βρε δεκα μερες...αντε σαν τους φανταρους αρχισε την αντιστροφη μετρηση :D:D:D ο μπεμπης αου θα βγει αρκετα ψηλος...εχει να μοιασει αλλωστε :D:D:D να φανταστεις η δικια μου 40εβδομαδων γεννηθηκε 3160 κ 51 ποντους κ οι μαιες μου ειπαν οτι ειναι ενα κανονικο μωρο για μποι....ο δικος σου που θα εφτανε αν επερνες κ τις 40 :?:?:?

οσο για τα γαριδακια....αστα δυσκολα μου βαζεις...το φαι μπορω αλλα αυτα οχι :D:D:D

Ναι είμαστε άντρες και δεν γουστάρουμε να μας μετράνε τους παλμούς!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εντωμεταξύ κάπου είχα διαβάσει ότι μετά τις 36 εβδομάδες μειώνονται οι κινήσεις του εμβρύου λόγω έλλειψης χώρου... ο δικός μου αντιθέτως τις τελευταίες μέρες έχει παραγίνει υπερκινητικός!!! :lol::lol::lol: Το έχω ξαναπεί... ανάποδο παιδί θα βγάλω!!! :lol::lol::lol:

Είναι λογικό να πανικοβληθείς πιστεύω... δεν είναι και κάτι που το κάνεις κάθε μέρα... είναι κάτι εντελώς καινούριο και για το σώμα αλλά και για το μυαλό.... οπότε ας ελπίσουμε να πανικοβλήθουμε όσο το δυνατόν λιγότερο... :lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ κούκλες!!!

Βρε Νίκη μου και τι έγινε αν περίμεναν λίγο?? Γιατί κάθεσαι και στεναχωριέσαι???? Στεναχωρείς και το μωρό σου!!!!

Μιχαέλα ότι έχει να μοιάσει έχει να μοιάσει...ο αδερφός του άντρα μου είναι κοντά 2 μέτρα... και στο δικό μας σόι είμαστε αρκετά ψηλοί... :D:D:D:D για να δούμε... αν και αυτά δεν είναι στάνταρ... μπορεί να παίζουν οι μετρήσεις... Θα μάθουμε μόλις γεννήσω με το καλό!!!

Μαγική ημερομηνία δε λές τίποτα!!! Απο την ώρα που τοι έμαθα συνέχεια αυτό σκέφτομαι!!! 19/06!!!

Κοριτσάκια σας αφήνω προς το παρόν να πάω να κάνω ένα ντουζάκι και να ετοιμαστώ γιατί 5 η ώρα έχουμε ραντεβού με τον ιδιώτη γιατρό....θα ξανακάνουμε κορδέλα και θα τον ξαναδώ τον μικρό!!! Στο τέλος θα τα πάρει το παιδί με τόσες εξετάσεις και θα με κλωτσάει μέχρι να γεννηθεί!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια σε όλες!!!

Aννα μου εχω ραντεβου την επομενη βδομαδα μμε την αιματολογο για το θεμα της ηπαρινης..απ οτι μου πε ο γιατρος μου 2-3 μερες πριν τις κοβουμε...θα σου πω την επομενη βδομαδα...

Γιελιζ μου μια χαρα το αντρακι σας..αντε κοντευεις κοριτσακι κ εσυ!!!!!Δηλ σχεδον ολες κοντευουμε...

το πιστευετε???οτι περασαν τοσοι μηνες??οτι θα γεννησετε τα δικα σας μωρα???εγω παλι οχι...ακομη...

Εδω Αθηνα παντως Μητερα,Ιασω,Λητω δεν επιτρεπουν στην καισαρικη τον συζυγο..δεν ξερω για Γαια και Ρεα..

Κοριτσια ζεστενομαι πολυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παλι ιδρωμενη ειμαι..παλι στο ντους με κοβω να πηγαινω...

Εφαγα κιολας..μοσχαρι ψιλικομενο σε λωριδες με πιπεριες χρωματιστες,κρεμμυδι χοντροκομενο και γλυκοξινη σαλτσα...συνταγη του αντρα μου βεβαιως ...παλι καλα που του αρεσει η κουζινα και μαγειρευει..δεν θα το αντεχα...

Λοιπον συνταγη για ενα παραπολυ ωραιο γλυκο το εμαθα περυσι που χαμε παει Ζακυνθο.

Μπανοφι

Υλικα

1πακετο πτιμπερ η digestive εγω προτιμω το δευτερο

Σιροπι παγωτου καραμελα

Γκαρνι βανιλια Γιωτης τον ενα φακελο

200μλ γαλα εγω βαζω το πρασινο

3 μπανανες

Εκτελεση

Στρωνεις τα μπισκοτα σε ενα πυρεξ,ταψακι διαμετρο 25-30 εκ αυτο πουχρησιμοποιουν τα ζαχαροπλαστεια για γαλακτομπουρεκο..

Απο πανω περας το σιροπι καραμελας οπως το βαζεται στο παγωτο

Κοβεται τις μπανανες σε ροδελες και τις στρωνεται

παλι σιροπι καραμελας

τελος εχετε ετοιμασει την σαντιγυ και την στρωνετε κ αυτη απο πανω..

Για διακοσμηση εγω βαζω σταγονες κουβερτουρας η τριμμενο μπισκοτο

Επισης μπορειτε το μπισκοτο να το κανετε σκονη και με λιγο λιωμενο βουτυρο να το κανετε σαν το πατεσπανι του cheese cake..σε αυτη την επιλογη θελετε εναμιση πακετο μπισκοτο και 100-150γρ βουτυρο λιωμενο(το βλεπετε με το ματι)

Τρωγεται αμεσως..βεβαια αντο βαλετε κ λιγο στο ψυγειο ειναι ακομη πιο ωραιο..

Χρονος ετοιμασιας 10 λεπτα..

Δροσερο ελαφρυ και ευκολο!!!!

Κατερινα τι τελειο γλυκο!!!Μπορω αντι καραμελα να βαλω σιροπι σοκολατας;

Κανω παρομοιο γλυκο,αλλα σε στυλ τσιζκεικ.Δλδ βαζω κατω τα μπισκοτα λιωμενα με λιγο βουτυρακι,απο πανω κρεμα τσιζκεικ,απο πανω ροδελες μπανανας και τελος την σαντιγυ!Γαρνιρω με τριμμενη κουβερτουρα.Δοκιμασε το ειναι τελειο!

Γιελιζ,πολυ ζωηρο το αντρακι σου!Οσο για την καισαρικη μην αγχωνεσαι,ολα θα πανε τελεια!

Νικακι οτι θες μπορεις να βαλεις..περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λενε..απλα με την καραμελα ειναι πιο ελαφρυα η γευση..αλλα κ με το σιροπι σοκολατα θα ναι πολυ ωραιο..

επισης θελω να το κανω καποια μερα με σοκολατα γκαρνι και φραουλες..παλι θα ναι πολυ ωραιο!!!!

Πωπω κ τωρα δεν εχω κανενα γλυκο να φαω...θα φαω λιγη μερεντα...

Βασικα το τσιζκεικ δεν με τρελαινει αλλα αρεσει στον αντρα μου..οποτε θα το επιχειρησω...\

Εφαγα κ 3 κουταλακια μερεντα τωρα κ γλυκαθηκα λιγο...βεβαια κοντευω να σκασω...αλλα απο τοτε που εκοψα το αλατι θελω στανταρ κ κατι γλυκο...

Ουτε εγω τρελαινομαι για το τσιζκεικ,μην νομιζεις.Αλλα βαζω αρκετη αχνη στο τυρι κρεμα και σπαει η τυριλα και σε συνδιασμο με την μπανανα δεν το καταλαβαινεις.

Περιμενω μια φιλη μου για καφε.Θα φερει και παγωτακι. ;)

γιελιιιιιιιιιιιιιιιιιζ τι ωραια νεα.με το καλο αγαπη μου να περασουν οι μερουλες.δεν ειναι τιποτα τωρα.9+1 ΜΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΕΓΩ ΜΟΛΙς ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ.ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΕς.ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΡΩΩ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΞΕΣΥΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ....................τελειες οι κουνιες.σημερα θα παμε να παρουμε κ τα στρωματακια.αυριο θα κανουμε κ τα αυτοκολλητα κ μετα θα σας βαλω φωτο να το δειτε.βεβαια το ολο συνολο χαλαει το ημιδιπλο κρεββατι που εβαλα για να κοιμαται η μαμα μου οταν θα χρειαζεται να με διευκολυνει λιγο,αλλα ενταξει,ειναι αρκετα ευρυχωρο το δωματιο.

τσηζ κεικ ε!Κ ΜΠΑΝΟΦΙ Ε!ΠΩ ΠΩ.ΑΛΛΑ 10 ΚΙΛΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ.ΚΑΛΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

φιλακια κοριτσαρες

Εγω Αθηνα..καταγωγη απο παππου Κερκυρα!!Και μενω Λουτσα τωρα..πριν παντρευτω Ραφηνα..

Ναι Ροδιτης και ειναι και μετοχος στην κλινικη στην Ροδο..τωρα σε ποια δεν ξερω...

Νικακι λεγεται Σαραντης Λουκας..

Αννουλα απο Βιστωνα..αστο δεν θα το βρεις.. :D:D:D .ειναι πανω απο το Αι Γιωργης των Παγων ενα μικρο χωριο..

μαλιστα!οντως δε το ξερω.δε πειραζει.ειπα μη βγουμε κ τιποτα συγγενεις :lol:

κοριτσια θελω να βγω εξω να παμε στη λογιστρια κ κανει καυσωνα.μολις εκανα μπανακι κ παλι ιδρωσα.τι εχω να παθω ολο το καλοκαιρι :?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...