Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αργυρω αστα να πανε!κ εμενα τα χερια μου δεν πιανουν καθολου! :?:?

βλεπω κ στο σχολειο στο μαθημα της τεχνολογιας που τα παιδια φερνουν κατι καταπληκτικες κατασκευες που τις φτιαχνουν ολες οι γονεις..κ αναρωτιεμαι..το δικο μου το παιδι τί θα πηγαινει;; :?:? ευτυχως πιανουν τα χερια του χ...ελπιζω μεχρι τοτε να μη το θεωρει γυναικεια δουλεια,γιατι ο γιωργος την εκατσε!! :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 996
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

εγώ πρότεινα να αγοράσουμε ένα έτοιμο με το ίδιο θέμα που διάλεξε ο Λ. και μου είπε (ο άντρας μου) ότι πώς θα φανεί όταν όλα τα παιδιά έχουν τα selfmade και εμείς πάμε ένα έτοιμο? :? .....ρίξαμε ένα γέλιο :lol::lol::lol: ....θα πάω στο χαρτοπωλείο να αγοράσω και άλλο χαρτί :lol::lol::lol: να το καμουφλάρω λίγο....δεν μου αρέσει αυτό το πράσινο που μας έδωσαν και μου λείπουν και άλλα δύο παπούτσια!!! :lol::lol::lol: ...μας έδωσαν 2 παπούτσια και 4 σόλες!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: .... τα γράφω και γελάω!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Η Φ το Μάρτιο έγινε 2

Μικρούλα μου φαίνεται :?

Πόλης είναι το ποδήλατο..

Εκτός από το αυριανό σκέφτομαι να πάμε το Σάββατο σε

ένα χωριό έξω από Λάρισα..θα δούμε :?

Η τηλεόραση έδειξε Αργυρώ αλλά δεν την έλεγες και γυμνή

Φορούσαν ρούχα και απο πάνω μαγιώ ;):D και έκανα και ζωγραφιές στο σώμα τους

Ένας φίλος μου συμμετείχε με τη γυναίκα κ το παιδάκι τους και είδα φωτος

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Μετά από 6 σελίδες που διάβασα το μυαλό μου έγινε αλοιφή.... Φταίει και λίγο η νύστα. Πάω πάλι όπως κάθε πρωι να κοιμηθώ.

Χάλια ο καιρός και πρέπει να πάω ΣΜ.

Αφροδίτη άσε κάτω τα παγωτίνια!!!! :lol: (είδατε τι θυμάμαι μετά από τόσες σελίδες;;;)

ΜαμαΘούλ αφού κάνεις λέιζερ μια χαρά είσαι. Εγώ όλο τον χειμώνα είχα λυκότριχα στο πόδι. Απαπαπα...

Αργυρουλα ειστε στην εξοχη ε; Ω-ΡΕΑ μπούκλα έχει η μικρή! Τι χωνί θες να φτιάξεις;

Χτες αράξαμε με τον καλό μου στη βεράντα και ήπιαμε μπύρες. Είχε ωραίο βράδυ. Μιλήσαμε για διάφορα, αλλά όχι για τα παιδιά. Και ήταν όμορφα... Αυτά είναι.

Άκουσα χτες και τους Λοκομόντο. Πολύ μου άρεσαν. Μπράβο στα παιδιά. Είναι πολύ καλοί.

Πάω να ρίξω και μια ματια στην ομάδα...

Δημοσίευση

Αθηνά τι εννοείς είμαστε στην εξοχή?

εμείς σχεδόν πάντα μιλάμε για άλλα και όχι για τα παιδιά!!!! :o:o:o:o:?

το χωνί αυτό που παίρνουν τα παιδάκια όταν πάνε 1η δημοτικού, περίμενε και θα έρθει και η δικιά σου σειρά!!!! :lol::lol::lol::lol: .....αλλά τα δικά σου τα χέρια πιάνουν!!!1 :?

Μιτσάκη καλημέρα τι σου είπε ο γιατρός? θα γεννήσεις μετά την 40η εβδ.? :roll::roll:

Δημοσίευση

εμένα πάλι γιατί δεν μου αρέσουν? ειδικά αυτό με το χαλί και η γη γυρίζει είναι χάλια....δεν λέει και τιποτα δλδ, μόνο η γη γυρίζει!!!! :?

και μάλλον προσπαθεί να μιμηθεί λίγο τον Μπομπ Μάρλευ? :?

Δημοσίευση

Ουαου..Αργη κορμαρα!!!

Ρε παιδια να ρωτισω κατι,....

ξερετ ετι ειναι η εξεταση αιματος D Dimers και ποσο κοστηζει περιπου;;;

μου ειπε χτες ο καρδιολογος να την κανω μηπως λεει εχουν διμηουργηθει καποιο μικροθρομβοι απο την προηγουμενη καισαρικη..λεει οτι σημβαινει σπανια..αλλα σημβαινει και ισως αυτος να ειναι ο λογο ςγια την δυσφορια μου..

περα του οτι εχω ιποτονικη κοιλια..δηλαδη το μωρο- ειναι και παχουλο- πιεζει πολυ τα γυρω οργανα και γι'αυτο ειναι στιγμες που γινομαι ετσι χαλια..

αλλα γεννικα με βρικες πολυ καλα χτες..καρδιογραφημα και υπερυχος καδιας αψογοι, οξυγονωση αιματος αψογη..μονο οι φλεβες στα ποδια δεν του αρεσαν πολυ..γι'αυτο και η εξεταση..αλλα μου ειπε αφου γεννισω να επσκεπτω αγγειολογο και βλεπουμε

παναγιωτα τα πηρα!!!! ευχαριστω πολυυυυ!!!!

Δημοσίευση
κατάλαβα, απλά βάλε σε κάθε χώρα επάνω τον κέρσορα και θα δεις τι χρωστάει η κάθε μία και πόσο αντιστοιχεί στον κάθε ένα χωριστά!!!

Αργυ θα παω να μεινω στη Ρωσσια!!! :?:?

Να διδασκω Πληροφορικη εκει!!!

Ταιριαζω κιολας με την ιδιοσυγκρασια τους!!! :o:o

Δημοσίευση
κοριτσια ξερει καμια για το μαντου;;στον παιδικο θελουν προσφατα αποτελεσματα του..ο γιωργος το ειχε κανει 1 σεπτεμβ.2010..αρα οχι προσφατα..πηρα τον παιδιατρο κ μου ειπε αν πρεπει,να το ξανακανουμε τη δευτερα που θα παμε..αλλα κανονικα γινεται λεει 1 φορα..οχι οτι πειραζει κ παραπανω βεβαια..στεναχωριεμαι μη τον τρυπησω αδικα δευτερη φορα..εσεις τί θα κανετε;;

:shock::shock::shock:

Ιουλια μου εισαι σιγουρη;;;

Εγω του το χα κανει τον Σεμπτεμβρη και μια χαρα το δεχτηκανε!!!

Γιατι δευτερη φορα;;;Δε βλεπω το λογο.

επισης δεν επιλεγεις τον σταθμο. :(:(

Κανεις τα χαρτια στο δημαρχειο και σε στελνουν αυτοι οπου θελουν.

Το ιδιο θεμα με σενα εχω και γω.Ο βρεφ. ειναι κατω απο το σπιτι μου και θελω να παει εκει και οχι αλλου.Θα δουμε......

Δημοσίευση

Παναγιωτα εγω εκανα σε δυο του δημου μας, αυτα που ειναι κοντα μας αλλα αν θα μας παρουν, θα μας παρουν μετ ατις 26/10 που γινετε 2,5!!!

Αφρο δε θα κοιμηθει...χαζο ειναι..τοσα πραγματα εχει να κανει..σιγα μη κοιμηθει!!!

με την πιπιλα πως τα πατε..ελα πες μου οτι τα πατε καλα να παρω κουραγιο

Δημοσίευση

κοιμηθηκαν και τα δυο !!!

εμενα εδω πειραια μου ειπανε οτι κανεις τα χαρτια στον σταθμο που θελεις .

ο Κ παει σε ενα πλοιο που θα λειπει τον μισο χρονο ....ενα μηνα θα φευγει εαν θα ειναι εδω :? χαλια μαυρα ....κοριτσια θα ερχεστε για καφε ε ? δεν θα με αφυσετε να σαπισω μονη ?

οποια ερθει επισκεψη το καλο που την θελω να μην φερει γλυκα ....ουτε και οπου παω να εχει γλυκα :evil:

Δημοσίευση

καλημερα...

πηγαμε με νατασα κ αναστασια κοσμος για καφε

καλε ανοιξε h&mτεεεεεεεεεεεελεια

οσο μπορεσαμε τα ειπαμε :?

λενα αληθεια κοιμηθηκε 9 ωρες κ τελος?ρε κοριτσι τ μωρα κανουμεεεε

αθηνα μια χαρα σε βρισκω..τι λεγατε?ποτε θα πατε για το γιο?> :lol::lol:

αργι ετσι να τους υπενθιμιζεις οτι εγω φωναζω αν γραψουν πολλα

επισης σε ρωτησα κατι για το ρολοι :roll::roll:

επισης γτ αυτο το εικονιδιο που βαζω δε κουνιουνται τα ματια μου?μηπως δε βλεπω καλα? :roll:

τονια τη μερα ανα 2 ωρο αντλεις? :o:o:o:o

κατερινα ποσες μερες τη βδομαδα θα δουλ?

ευη με τη διαιτα καλα?

παναγιωτα καλα ο νικολας?

αφρο ελα ρε..πω πω..ενα μηνα μονη?ηρωας

χρυσα δοξα το θεο οοολα καλα..δε ξερω για τη εξεταση

μαρια καλε εβαλες κανα κιλο?

βικυ η κορη σου δε παιζεται λεμεεεεεεε

κιαλο θα μειωθει ο μισθος?

νατασουλα μου ρε μια χαρα θα μιλησει η ελενα..

με το ποδηλατο πως πατε?

εγω καιρο εχω να το βαλω πλακα πλακα..

ιουλια γτ να το ξανακανετε..δε καταλαβα..

Δημοσίευση

Αφρο μεγάλη πίκρα :(:(:( και τον μήνα που δεν θα είναι σε ταξίδι θα δουλεύει ή θα είναι σαν να έχει άδεια???????

Χρύσα 1η φορά την ακούω την εξέταση πουέγραψες :?:?:?

Μάρθα δεν κάνει καθόλου στο ποδήλατο η Έλενα, ίσως του χρόνου να μάθει...........

Παναγιώτα αυτό που γράφεις δεν ισχύει για όλους τους δημοτικούς παιδικούς. Στον δικό μας Δήμο μπορείς να δήλώσεις μόνο ένα παιδικό.

Γωγώ πολύ χαίρομαι που επιτέλους θηλάζετε και το απολαμβάνεται!!!!!!!

:ymapplause::ymapplause::ymapplause: :YMAPPLAUSE::ymapplause::ymapplause::ymapplause: :YMAPPLAUSE: :ymapplause::ymapplause::ymapplause: :YMAPPLAUSE::ymapplause::ymapplause::ymapplause: :YMAPPLAUSE:

Μαρία αν έχεις κάποιον να στην κρατάει κράτατην άλλη 1 χρονιά σπίτι.

Ο Μιχάλης το Σεπτέμβριο θα πάει 1η και ήδη πηγαίνει 5 χρόνια σχολείο :?:?:?:?

Αύριο το απόγευμα θα κάνουν γιορτή στο σχολείο "Τα παιδιά του κοσμου" και θα είναι Ινδός παππούς.......

Δημοσίευση
Ουαου..Αργη κορμαρα!!!!!

Χρύσα έγραψα "ανέκδοτο της ημέρας"...μακάρι να ήμουν έτσι!!!! :ymdaydream::ymdaydream:

πάω να εκτυπώσω μια δίαιτα που διάβασα στο νετ ότι σε 10μέρες χάνεις 3 κιλά, πάω να την μελετήσω!!! :!:

Αθηνά :lol::lol::lol::lol: πολύ ωραία είσαι βρε!!! :lol::lol::lol:

ναι, η συνοικία μας είναι έτσι, έχει μόνο μονοκατοικίες και βρίσκεται σε λόφο! :D ...είναι μία από τις καλύτερες της Βόννης :D

Θούλη εμείς το ρολόι το έχουμε με ρεύμα! εσένα δεν έχει καλώδιο? :!:

α και για να σας ενημερώσω: καλά πολύ χαζή είμαι!!!...πήγα σε ένα μαγαζί όπου πουλά χωνιά (τα γνωστά πλεόν!!! :lol::lol: ), είχα πάει και άλλη φορά αλλά δεν τα έδωσα πολύ σημασία, σήμερα τα επεξεργάστηκα καλά και μπορώ να σας πω ότι ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να το φτιάξεις!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll: .....μην σας πω ότι μέσα σε μισή ώρα το τελειώνεις!!! :shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol: ...έτσι αγόρασα και άλλο γκοφρέ ή κρεπ χαρτί (δεν ξέρω πώς λέγεται στα ελληνικά!!!) και θα το κάνω!!!! \M/ \M/ ...έκανα μερικά λαθάκια αλλά δεν πειράζει!!!! χεχεχε!!!! :roll::roll:

Δημοσίευση

επισης γτ αυτο το εικονιδιο που βαζω δε κουνιουνται τα ματια μου?μηπως δε βλεπω καλα? :roll:

Κουνιούνται! Κουνιούνται! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α ρε Θούλη, ώρες ώρες με πεθαίνεις :lol:

Για κοίτα και τα δικά μου :roll::roll::roll: κουνιούνται? :lol::lol::lol::lol:

Την καλησπέρα μου σε όλες! 'Εχω δουλειά γμτ...αλλά προσπαθώ να σας διαβάζω που και που μη χάσω και τίποτα καλό :P

Αργυ καλή είσαι αλλά η Αθηνά καλύτερη :lol:

Η Μαρκέλλα κοιμήθηκε χτες στις 11 και ήθελε να σηκωθεί στις 6μιση :shock::shock::shock:

Της έβαλα της φωνές και την ξάπλωσα πάλι με το ζόρι :oops::oops::oops: Έβαλε τα κλάματα αλλά με τα πολλά κοιμήθηκε πάλι με το βυζί στο στόμα φυσικά....

Μα γιατί δεν κοιμάται ρε κορίτσια??? Είναι φυσιολογικό να θέλει να σηκωθεί στις 7 ώρες??? Αν είναι δυνατόν :twisted:

Δημοσίευση

Ινδός παππούς? :lol::lol::lol::lol: θα τον βάψουν και λίγο μελαμψό υποθέτω!!! :-bd

τα παιδιά του κόσμου? ή οι παππούδες του κόσμου? :roll::roll::roll:

Αφρο φώναξε καμμιά μαμά για μία εβδ., την πεθερά για την άλλη και οι άλλες 2 θα περάσουν!!! δύσκολο....!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αυτό με το βρακί κ την κάλτσα κ εγώ τα ίδια 🤣🤣 Το θέμα είναι ότι από μέρα σε μέρα γεννάω όμως, δε ξέρουμε πότε..οπότε έπρεπε να τα έχω ήδη έτοιμα, γιατί όταν ξεκινήσει η γέννα όχι δε θα προλάβω να φτιάξω βαλίτσα ή να πλύνω τίποτα , με το ζόρι αν προλάβω να πάω στο μαιευτήριο. Κ επίσης αν δεν καταφέρω να καθυστερήσει λίγο η γέννα, έστω 1-2 εβδομάδες, δε θα έχω ούτε πού να μείνω μετά το μαιευτήριο. Θα ψάχνω πάλι να νοικιάσω ξενοδοχείο όπου δε θα έχω τίποτα που χρειάζομαι(όπως ούτε εδώ έχω). Ούτε αμάξι θα έχω για να πηγαίνω πουθενά με τα παιδιά, τα οποία έχουν σχολεία δραστηριότητες κλπ οπότε τρέχουμε όλη μέρα κάθε μέρα, δεν είναι ότι θα γεννήσω κ θα’μαι χαλαρή με το μωρό σπιτάκι μου να τα βρω όλα. Δωμάτιο μωρού εμένα να πω την αλήθεια δε με νοιάζει, σε κανένα παιδί δεν έχω φτιάξει. Θα φτιάξω μια κ καλή τα δωμάτια τους στο καινούργιο σπίτι. Συν ότι έχω μαθήματα στη σχολή κ θα πρέπει όταν πηγαίνω να αφήνω κάπου το μωρό όπου θα έχει τα πράγματα που χρειάζεται. Άσε τα πράγματα που δεν έχω κ τα καρότσια κ τ καθισματάκι κ τα ρούχα κλπ που πρέπει να βρούμε άμεσα να πλύνουμε, οκ, ασταυτα. Όλα τα υπόλοιπα είναι ήδη πολλά. Προσπαθώ κ να κάθομαι λιγάκι μπας κ καθυστερήσω τίποτα αλλά δε γίνεται ρε γαμωτο με την καθημερινότητα που έχω. Μόνο το βράδυ καταφέρνω να ξαπλώσω κοιμάμαι 1-2 η ώρα κ 6+ το πρωί ξυπνάω πάλι να ετοιμάσουμε τα παιδιά για τ σχολείο, γιατί εδώ που μένουμε τώρα είναι κ 1 ώρα δρόμος μέχρι να πάνε στο σχολείο που πρέπει να είναι στις 8κ. Τελοσπαντων , όπως κ να’χει σας είπα απλά κάποιες σκέψεις που είχα χθες γιατί ένιωσα ότι κάπου ήθελα να τα πω, νομίζω δικαιούμαι μία μέρα που κατάλαβα ότι φτάνει η ώρα να νιώσω για λίγο μια μελαγχολία κ να μου βγει η πίεση όλου αυτού του καιρού κ να με πιάσουν οι ορμόνες! Ούτε σημαίνει αυτό ότι τρελαίνομαι ούτε ότι τα βλέπω μαύρα κ σήμερα! Ούτε όμως ότι τα προβλήματα που υπάρχουν δεν είναι πραγματικά. Υπάρχουν κ είναι πραγματικά κ όσο πλησιάζει ο καιρός μας πιέζουν πιο πολύ κ εμένα κ τον άντρα μου που κι αυτός ο καημένος τρέχει κ δε φτάνει να τα προλάβει όλα. Κ δεν παραπονιόμαστε αν κ είναι η πιο δύσκολη περίοδος που έχουμε περάσει είμαστε με το χαμόγελο κ τ παλεύουμε γιατί ξέρουμε ότι οκ ζοριζόμαστε τώρα αλλά θα περάσει κ θα βγει κ κάτι καλό απολαυτα, αλλά οκ κάποια στιγμή αν είσαι έγκυος δε μπορεί να μην έχεις κάποιο σκαμπανέβασμα στα συναισθήματα! Οι ορμόνες είναι ορμόνες! 🤪 (+έπρεπε να σπάσει κ το πόδι που ακόμα δεν έχει φτιάξει κ έχουν περάσει 2 μήνες+!δεν ήταν αρκετά όλα τ άλλα!) Ισως με έπιασε το σύνδρομο της φωλιάς που λένε ότι σε πιάνει στο τέλος κ ένιωθα έτσι. Μπορεί να σου βγει κι εσένα ποιος ξέρει 🤪 Όχι δε λέω αυτή την κρέμα, μια άλλη είναι πιο δυνατή. Αυτες είναι προληπτικές πιο πολύ, εμένα δε μου έκαναν δουλειά μετά που είχα πληγές. Όσο για το βάρος πάλι δεν είναι ενδεικτικό. Εσύ θα θηλάζεις όσο θέλει το μωρό, και το γάλα σου είναι αρκετό. Επίσης το βάρος που παίρνουν με το θηλασμό είναι άλλο από αυτό που παίρνουν με φόρμουλα, δεν ισχύουν τα ίδια γραμμάρια που πρέπει να πάρουν δηλαδή. Επίσης πάντα μπορεί για κάποιο διάστημα να έχουν μία στασιμότητα στο βάρος ή στο ύψος που θα πάρουν, αυτό δεν πρέπει να σε αγχώνει ούτε σημαίνει κάτι για την παραγωγή σου. Στα λέω όλαυτα για να σε ηρεμήσω γιατί είναι πολύ εύκολο να αγχωθείς κ να πιστέψεις ότι μπορεί όντως να μην χορταίνει, το έχω ακούσει από πολλές κοπέλες κ είναι λογικό να τ σκεφτείς ειδικά αν δεν έχεις κ υποστηρικτικό περιβάλλον. Θυμαμαι σαν τώρα στον πρώτο μου όταν ήταν 2-3 μηνών που είχαμε πάει κ είχε πάρει πολύ λίγα για το μήνα, 200γρ ας πούμε; Κ μας έβαλε να του κάνουμε εξετάσεις ούρων κ κοπράνων μήπως είχε αλλεργία,  ουρολοίμωξη ή δε ξέρω κι εγώ τι (δε μου είπε βέβαια τίποτα για το γάλα), του κάναμε τις εξετάσεις όλες μια χαρά. Εγώ όμως από κει που πήγαινα με χαρά σε κάθε ραντεβού, στο επόμενο ραντεβού πήγα μέσα στο άγχος έτοιμη να βάλω τα κλάματα γιατί λέω τι θα μας πει πάλι..κ αυτή χαλαρή , όλα τέλεια λέει, έτσι είναι το σκαρί του. Από κει δεν ξαναγχωθηκα για μωρό. Κ θήλαζε κοντά 2 χρόνια αυτός κ βάρος κ ύψος έπαιρνε κ όλα. Κόκαλο παραμένει μέχρι τώρα βέβαια που είναι 5,5 χρονών, άρα όντως έτσι είναι το σκαρί του!
    • Αποτι είχα διαβάσει νομίζω το κυοφορίας λοχείας το παίρνεις και χωρίς ενεργή σύμβαση, αρκεί να έχεις τα ένσημα που χρειάζονται, αλλά για το 9μηνο θέλει ενεργή σύμβαση . Ψάξτο γιατί σε αυτά κάνει λάθος ο ChatGPT πολλές φορές . Αποτι είδα τώρα που μπήκα, η άδεια χορηγείται από τον εργοδότη, και για να τ πάρεις πρέπει να έχεις πάρει το κυοφορίας λοχείας, και να ανεβάσει και την άδεια ο εργοδότης σου. Άρα όντως θέλει ενεργή σύμβαση 
    • Κορίτσι διάβασα και τα παραπάνω αλλά πιστεύω η δική μου εμπειρία με το θηλασμό (και εξίσου μετέπειτα με τον αποθηλασμό) ήταν αρκετά ομαλή, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω στα ήδη κατατοπιστικά σχόλια που σου άφησαν τα κορίτσια παραπάνω. Μόνο και μόνο για τα στατιστικά εδ΄ω στη συζητηση, να σου πω ότι κι εμένα πήρε σίγουρα κάποιες βδομάδες μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός, κι επίσης θα συμφωνήσω με το να επενδύσεις σε κάποια σύμβουλο θηλασμού (αν δε το χεις κάνει ήδη / σόρρυ αν μου ξέφυγε κάποια πληροφορία). Εμένα ήρθε σπίτι, είδε το χώρο μας και μου έδειξε επιτούτου πού και σε ποιες στάσεις να θηλαζω το μωρό δεδομένου και του ότι είχε και αγκυλογλωσσία. κάτι που μου εξήγησε και μου έμεινε απ τη συνεδρία ήταν ότι η παραγωγή θα αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Ειδικά εκεί στο μήνα άρχισε να "φαινεται" ότι έχει μειωθεί η παραγωγή μου, αλλα επειδή με είχε προετοιμάσει γι αυτό δεν αγχώθηκα καθόλου. Γενικά αυτό θα συμβαίνει, να το έχεις στο νου σου, κι όταν με το καλό αρχίσετε και τις στέρεες. Θήλαστρο κι εμε΄να μου είχε πει να βάλω κάπου στο 6μηνο όταν θα επέστρεφα δουλειά δλδ και θα ήταν ο μπαμπάς ο κύριος φροντιστής. Έτσι κι έκανα, με ελάχιστες εξαιρέσεις πριν τον 6μηνο αν χρειαζόταν να λείψω ή να ξεκουραστώ. Τώρα για το θέμα με το μπιμπερο - επίσης συνέβη και σε μας, μην ανησυχείς, θα επανέλθει! Εγώ έδωσα να φανταστείς μπιμπερό απ' την 1η κιόλας βδομάδα ζωής, όσο ο μπαμπάς ήταν μαζί μας, κι έδινε στο μωρό ένα μπιμπερότη μέρα με γάλα αντλημένο με το συλλέκτη γάλακτος. Αυτό γινόταν σχεδόν συστηματικά καθημερινά για όλο τον πρώτο μήνα μέχρι που ο συντροφός μου έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά του. Οπότε μετά αυτό το 1 μπιμπερό τη μέρα δε μπορούσαμε να το τηρήσουμε κι έγινε κάπως 1 μπιμπερό το σκ μέχρι που εξαλείφθηκε κι αυτό γιατί το αρνούταν. Οπότε αποκλειστικός θηλασμός, μέχρι που έφτασε τον 5,5 μηνών κι εγώ έπρεπε σ΄υντομα (στον 6ο μηνα) να επιστρέψω στη δουλειά. Εκεί ο μπαμπάς ξαναβγήκε σε άδεια οπότε αρχίσαμε πάλι κάπως να ξανα εισαγουμε το μπιμπερό. Από εκεί και πέρα πέρασαν περίπου 2-3 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά που ήταν hit or miss φάση. Άλλες φορές το έπαιρνε το μπιμπερό, κι άλλες όχι... Κάποιες φορε΄ς έπαιρνε μπιμπερό μόνο αν του το έδινε εγώ..! δεν αχγωθήκαμε πάντως, απλά του δώσαμε χρόνο κι επίσης "βόλεψε" κάπως που μπήκαν κι οι στέρεες κάπου σ εκεινη τη φάση. Έτσι το μεσημεριανό γεύμα αντικαταστάθηκε από θηλασμό σε πουρέδες και κάπως έτσι άρχισε να παίρνει και το μπιμπερό πλέον καθημερινά, μέχρι που το έπιανε και μόνος του με τα χέρια, δεν χρειαζόταν καν να του του ταίσεις. Γενικά, μην αγχώνεσαι, φάσεις είναι, όλα αυτα που περιγράφεις είναι φυσιολογικά - κι όπως διάβασα και πιο πάνω κάποια κοπέλα είπε πολύ σωστά ότι ο θηλασμός δεν είναι μόνο σίτιση στη φάση που βρίσκεσαι, αλλά και ασφάλεια, σιγουριά, παρηγοριά, και πολλά άλλα... 💖 Και τέλος, καλέ ακόμα είστε 2 μηνών, μέχρι την εισαγωγή στις στέρεες να δεις πόσα πράγματα θ αλλάξουν! Σε καταλαβαίνω πάντως, κι εγώ το είχα αυτό το αγχος, αλλά να θυμάσαι, πως το μωράκι σου δε θα ναι το ίδιο σε 4 μήνες από τω΄ρα - εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι στον πρώτο χρόνο είναι λες και ζεις 12 διαφορετικές ζωές 😅 άλλο μωρό τώρα, άλλο σε 3 εβδομάδες...! οι αλλαγές αναπτυξιακά είναι τόσο ραγδαίες που "μαθαίνεις" το μωρό σου σχεδόν από την αρχή. και φυσικά κι εσύ θα είσαι μια άλλη μαμά - θα χεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα, θα είναι άλλη εποχή, πολλά παίζουν ρόλο! 
    • @elbe κορίτσι μου τι κάνεις; Έχω πολύ καιρό να μπω. Τρέχω και δεν φτάνω! Τώρα πήρα μια ανάσα! Πώς είστε; Πως τα πάτε;
    • Κορίτσια καλησπέρα τι κάνετε; Πως τα πάτε;  έχω πολύ καιρό να μπω γιατί όλο τρέχω!! Η μικρή είναι τώρα 16 μηνών δεν σταματάει λεπτό, ζωή να έχει, όλη μέρα τρέχει πάνω κάτω χαχαχ είχαμε και την βάφτιση πριν μια βδομάδα και τώρα πήρα μια ανάσα!!! Πως είστε;  Εγω έκανα και την καμπύλη πριν 1 βδομάδα και ήταν καλή απλά ήταν πολύ χαμηλή. Κάνω δηλαδή υπογλυκαιμία, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, απλώς μου είπε να τρώω συχνά και μικρά γεύματα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...