Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια μου πώς είστε???εγώ σε αναμονή περιόδου αλλά με περίεργα συμπτωματάκια...Ο μικρούλης μου για όσες δεν θυμάστε είναι πλέον 12 ½ μηνών και μπορεί σύντομα να αποκτήσει αδερφάκι κάτι που δε σας κρύβω με βρισκει απροετοίμαστη!! Ποιες έχετε τώρα στα κοντά γιατρό?? @melitiniღ μου πως είσαι???
    • Οχι δεν είναι εγώ κανονικά με βάση την περίοδο ήμουν 13+6 αλλά επειδή ήμουν 6 μέρες πίσω επειδή κάνω αργά ωορρηξία άλλαξε ημερομηνία και στην αυχενική έγραφε 13 εβδ.. τώρα είναι 12 μηνών η μικρή ☺️
    • Εμενα ποναει το στηθος μου και εχει πρηστει, εχω ναυτια και ανακατωσουρες, αλλες φορες υπνηλια αλλες φορες αυπνια, λιγουρες για αλμυρα κυριως, με ενοχλει το αποσμητικο μου, το αφρολουτρο του αντρα μου, το ψητο κρεας και ψαρι στα καρβουνα, το μαλακτικο ρουχων, και η ντοματες. Ελπιζω της επόμενες εβδομαδες να αισθανθω καλυτερα. Αυριο μπαινω στην 9η εβδομαδα κυησης. Την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι 10+1 θα με δει ο γιατρος και θα κανονισουμε την αυχενικη διαφανεια.
    • Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια,  τι τραβάω κι εγώ.  Εδώ που μένω με τον άντρα μου , στη πολυκατοικία του είναι ενα κορίτσι με κάποιο πρόβλημα διανοητικό (σοβαρό)και φωνάζει όλη μέρα,  υστερία όμως και κυρίως βρισίδι!!! Δε την αντέχω άλλο μου έχει ανεβάσει τη πίεση και κανένας από εδω δεν ασχολείται... υποχρεωμένοι είμαστε ρε γαμώτο να την ανεχόμαστε???  
    • Για καλό είναι αγάπη μου. Άσε κ γω έχει 2-3 μέρες που δε μπορώ να ξυπνήσω με τίποτα το πρωί.... Εξετάσεις θα πάω να κάνω το Σάββατο το πρωι να κάνω κ την καμπύλη να τελειώνουμε και μ αυτό..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...