Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 11! Τα πρώτα γεννητούρια!!!

Recommended Posts

Αχ ρε κορίτσια έχω κι εγώ πονάκια χαμηλά..αρκετά!!αλλά δεν έχω καταλάβει εάν γύρισε... :roll::roll::oops::oops: έχει κάνει κάτι απότομα αλλά δεν ξέρω έβαλε το κεφαλάκι της κάτω.. η κοιλιά μου είναι χαμηλά αλλά όχι σε ανησυχητικό επίπεδο... βέβαια αυτό αλλάζει απο ώρα σεώρα... θα δείξει..ελπίζω να έχει γυρίσει και να είμαι τόσο ούφο που να μην το έχω καταλάβει!!! μέχρι πότε μπορεί να γυρίσει??

Γιελήζ μακάρι να βγεις αληθινή και σε αυτήν την πρόβλεψει και να πάρει θέση η σουσουράδα μου... αλλιώς.. σαφώς και να είμαστε εμείς καλά!!!!!!!!

Άννα μου πολύ ωραία η κοιλίτσα σου!!!μια χαρούλα είναι!!! ;)

Χρύσα μου κι εγώ μια από τα ίδια.. νομίζω ότι όλο και καμιά ξόφαλτση θα φάει!!!εμένα μου φιλάει την κοιλίτσα.. προς το παρών!!και λέει παω.. μπέμπα!!(αγαπάω τη μπέμπα..)νομίζω όμως ότι γρήγορα θα του περάσει!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 997
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμείς σήμερα θα φάμε φιλέτο μοσχάρι και τι άλλο? λαχανικά ψημένα... μόλις μου έφερε και η κόρη της συννυφάδας μου ένα κομμάτι μοσχαρίσια μπριζόλα...όποτε ψήνει κάτι η καημένη μου στέλνει...να είναι καλά!!

Χαχαα Χρύσα πλάκα έχει ο μικρός!!! Ε αμα ρίξει και μερικές στον μικρό δεν πειράζει!!! Να ξέρει ο καθένας τη θέση του!!! :lol::lol::lol::lol:

Και με μαρμελάδα γίνεται πολύ ωραία Άννα!! και με μήλο στο τηγάνι με κανέλλα!!!!

Εγώ λέω ότι θα πάρει θέση Ευγενία μου... ο γιατρός μου λέει ότι μέχρι την 36η μπορεί να γυρίσει... άλλα μωρά γυρνάνε και μερικές μέρες πρίν τη γέννα... οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου!!

Αννα τωρα ειδα την κοιλιτσα σου!Μια χαρα ειναι,δεν ειναι μεγαλη!

Τελικα θα περιμενω να γινουν τα φασολακια...

Γιελιζ,εγω παντα κατω απο τον αφαλο την νοιωθω την μπεμπα.Και στα πλευρα μου.Νομιζω παιζει ρολο η σταση που εχει παρει το μωρο,δεν σημαινει πως ειναι απαραιτητα χαμηλα ή οτι κατεβηκε. :roll:

Νομιζω ειναι λογικο τα μικρα να ζηλευουν το μικρο αδελφακι.Θα φανε και καμια σφαλιαρα τα μωρα,δεν το γλιτωνετε... :lol:

Ευγενια μου,δεν εχει παρει θεση το μωρο;Μπορει να παρει αργοτερα,μην αγχωνεσαι.

Αννα,κρεπες.Μμμμμ!Μου ανοιξατε την ορεξη!Μπορεις να φτιαξεις και κανενα ευκολο κεικ.Εγω συνηθως οταν θελω γλυκο,φτιαχω μαφινς. ;)

μηλο στο τηγανι με κανελα;δηλαδη κοβω μικρα κομματια το μηλο το ριχνω στο τηγανι κ απο πανω κανελα;καθολου ζαχαρη;διαιτητικο το κοβω κ μ αρεσει

Ναι όπως το λές το κάνω...

Εγώ δεν βάζω καθόλου ζάχαρη... αλλά αν βάλω (για να φάει και ο καλός μου) βάζω μαύρη... μπορείς να βάλεις και μπανάνα μέσα και καρύδια... και σταφίδες... γίνεταιιιιι τέλειαααα!!! Μιάαααμ!!!

μμμμμμ κρέπα!!!! Θέλω!!!!

Χρύσα μου από τώρα ο μικρός σου επιβάλλει την τάξη... :lol:

Ευγενία μου θα πάρει κι εσένα θέση...έχετε ακόμα καιρό...

Σε εμας Γιελιζ μου πρώτο τραπέζι πίστα οι μικροί...μην χάσουν το θέαμα!!!! :lol::lol::lol:

Εγώ την Παρασκευή έφτιαξα μηλόπιτα, εύκολη και πολύ νόστιμη!!

κοριτσια σας λατρευω.μου δωσατε πολυ ωραια ιδεα.θα βαλω η λιγη μαυρη ζαχαρη η λιγο μελακι,να μη παρω κ πολλες θερμιδες............τελεια.σας ευχαριστω.παω τωρα να ξαπλωσω λιγακι κ θα τις κανω αμεσως μολις ξυπνησω.

ουφ!!δεν αντέχεστε!!!! με τρελάνατε και μόλις έφαγα ένα κομμάτι τούρτα που από το Σάββατο κρατιόμουν και δεν ΄ετρωγα!!!μια εβδομάδα τώρα στο σπίτι δεν έχω φάει.. και μια ώρα μαζί σας σκέφτομαι διάφορα που θα μπορούσα να τσακίσω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: είστε κακή συναναστροφή!!!!!!!! :lol::lol:

Α εγω κραταω χαρακτηρα

εφαγα το βραστο μου - μοσχαρι με κολοκυθακια και καροτα πατατες στεγνα και ηρεμισα..

Για γλυκακι εφαγα ενα παγωτινι..

αυτες ειανι καλε κολασι οι κρεπες./.απαπαπαπαπ

:lol::lol::lol::lol: Είδες Ευγενία μου τι κάνουν οι κακές συναναστροφές??? Κι εγώ πάνω που έλεγα ότι εδώ και δυο μέρες δεν είχα όρεξη για παγωτο... :shock::o Ναι εγώ!!!!!! :lol::lol: Με ξεσηκώσατε για γλυκάκι!!!

Αννα μου καλή ξεκούραση!

Σε εμας Γιελιζ μου πρώτο τραπέζι πίστα οι μικροί...μην χάσουν το θέαμα!!!! :lol::lol::lol:

Ακριβώς Μαράκι μου!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μη χάσουν!!!!

Και η μηλόπιτα μαρέσει πάααρα πολύ!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Ευγενία είπαμε!!! Ξεσηκώνουμε η μία την άλλη!!!

Αννούλα καλή ξεκούραση!!! Και μετά τον ύπνο καλή όρεξη!!!

Συμπεθέρα όχι παγωτίνι.... κανονικό παγωτό!!! Εγώ έχω στο ψυγείο ένα BOSS double caramel και λέω να το τιμήσω μόλις φάω το φαγάκι μου!!!

Νίκη φτιάξε και εσύ κρέπες... εύκολο είναι...

Μαράκι πώς ξέμεινες εσύ απο παγωτάααα???? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Με σοκάρεις!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Κι εγώ την ίδια απορία έχω!!! Είχαμε κόσμο το Σ/Κ στο σπίτι και ο άντρας μου τους κερνούσε για να αδειάσει η κατάψυξη :evil: Κι εδωσε όλα τα καλά παγωτα...Νομίζω εχουμε ένα δυο τωρα που δεν τρελλαίνομαι!!! Τραγική η κατάσταση μου ε??? :lol::lol::lol::lol:

ουφφ, ξαναεπεστρεψα!!!

Ευγενια αντι να ξεκουραστεις επιασες τις δουλειες? εσενα που ειναι το δευτερο μπορει να γυρισει και τελευταια στιγμη, μην ανησυχεις. Στο πρωτο ειναι που αν δεν γυρισει νωρις ειναι λιγο δυσκολο μετα.

Χρυσα κι εγω στην κοιλια πιανω παντα κατι σκληρο...αλλα ειναι κωλαρακι....γιατι κι εγω για κεφαλακι φοβομουνα στην αρχη....

Αννα τελεια η κοιλιτσα. Εσεις η δυδυμομανουλες νομιζω εχετε μικροτερη κοιλια απο μας ;);)

Γιελιζ θα ορισετε ημ/νια??? τελεια, περιμενουμε να μας πεις..

Πιασατε τα γλυκα παλι ρε παλιοκοριτσα :lol::lol::lol:

πωπω.....με βαζετε σε σκεψη. Μια σοκολατοπιτα θα την τσακιζα ανετα τωρα :P:P:P και την Παρασκευη που θα με ζυγισει ο γιατρος και θα φωναζει παλι θα του πω δεν φταιω εγω....ειναι κατακρατηση υγρων :oops::lol::lol:

Εγω για σημερα εφτιαξα κοτοπουλακι με κοκκινη σαλτσα με μακαρονια χοντρα. Εβαλα και κρασακι κοκκινο και θυμαρι στην σαλτσα και μυριζε υπεροχα οταν το εφτιαξα. Αλατι βεβαια σχεδον καθολου. Το εχω ελαχιστοποιησει πολυ τις τελευταιες μερες. Για το βραδυ λεω να φαω κολοκυθακια βραστα με μπολικο λεμονακι που μου αρεσουν πολυ. Για αυριο τι να φτιαξω δεν ξερω :?:?

Χαχαχα εγώ θα τον είχα βαρέσει τον δικό μου αν έδινε τα "καλά" (πολύ γέλασα με αυτό) παγωτό στούς άλλους!!! :lol::lol::lol: Να του πείς να σου φέρει αμέσως απο τα καλά!!!! Εμένα πάντως ο δικός μου ποτέ δεν έρχεται σπίτι χωρίς παγωτό!!! Μα ποτέ!!!!

Μάχη μου ναι έτσι μας είπε ο γιατρός να πάμε την επόμενη Τετάρτη να ορίσουμε ημερομηνία!!! εντωμεταξύ την τελευταία φορά που είμασταν εκεί μας είχε πεί ότι θα ορίσουμε ημερομηνία 1 εβδ. -10 μέρες πρίν την καισαρική!!! οπότε, 15 με 18 /06 υπολογίζω !!!! 17/6 έχει γενέθλια ο μπαμπάκας μου!!!

Αν θές να χαζέψεις τον γιατρό και να σε βγάλει μείον αυτή τη φορά κόψε τελείως το αλάτι κάποιες μέρες πρίν πας... θα είσαι στάνταρ κάτω στα κιλά!!! :lol::lol:

Πάλι καλά ο δικός μου γιατρός δεν κοιτάει τα κιλά...Ετσι κι αλλιώς τον είπα ότι η ζυγαριά του είναι χαλασμένη...παντα με βγαζει 1.5-2 κιλά παραπάνω!!!

Γιελιζ κι εμένα σήμερα με παγωτά τον βλέπω να έρχεται στο σπίτι!!! :lol:

Μαράκαι και πολύ καλά θα κάνει... δεν επιτρέπεται να μένεις χωρίς παγωτά έγκυος γυναίκα.... :lol::lol::lol::lol:

Εμένα ο γιατρός μου την τελευταία φορά που πήγαμε αποφάσισε να μην με ζυγίσει... γιατί μου λέει όσα πήρες πήρες... αλλά εγώ ανέβηκα μόνη μου και ζυγίστηκα και βγήκα μείον... και του λέω μία φορά και εγώ έχασα και εσείς δεν θέλατε να με ζυγίσετε!! :lol::lol::lol: τελικά ήρθε είδε την ζυγαριά και σημείωσε τα κιλά μου στην καρτέλλα μου.... :lol::lol::lol: Αλλά απο εδώ και πέρα είπε ότι δεν θα με ζυγίζει...

Τσακισα τα φασολακια μου και ηρθα!

Ουτε εμενα με ζυγιζει η γιατρος.Με βλεπει και μου λεει οτι ειμαι μια χαρα.Και οτι δεν θα κανω μεγαλη κοιλια...Της ειπα πως εχω παρει 5 και μου λεει εισαι μια χαρα.Οποτε μπορω να φαω! :lol:

Μαρακι,εγω παιρνω χυμα παγωτο σε διαφορες γευσεις απο ενα ζαχαροπλαστειο που εχουμε εδω και κανει πολυ ωραιο...Παιρνω ενα κυπελο του κιλου και τρωω 2 μερες. :lol: Ειναι και πολυ πιο οικονομικο απο τα ετοιμα και πιο ελαφρυ. ;) Εχει κατι απιθανες γευσεις,μπραουνις,νουτελλα,φερερο ροσε,σνικερς,σοκολατα γαλακτος,μπισκοτο ορεο κλπ.Μμμμ,λιγουρευτηκα τωρα!Και δεν εχω! :( Θα φαω φραουλιτσες πιο μετα...

Συμπεθέρα μην με κολάζεις!! Τετοιο είχαμε στο σπίτι και ο καλός μου το έδωσε!!!! :evil::roll::lol:

Γιελιζ αντε τέλειωσε και ο γολγοθάς των κιλών...φαε παγωτάκια αυτες τις μέρες που σου έμεινα γιατι μετά θα πέσει πείνα!!! :lol::lol: Καλή όρεξη!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μου έκαναν τομή και στα δύο παιδιά. Το δεύτερο με τραυμάτισε κι εσωτερικά επειδή έβγαινε το κεφάλι του στραβά... Οπότε χρειάστηκαν ράμματα έτσι κι αλλιώς 🥲 Έχω διαβάσει ότι τομή γίνεται σε συγκροτημένο σημείο αν το περίνεο δεν είναι μαλακό να ανοίξει αρκετά, και το κάνουν εκείνοι σε ένα σημείο ώστε να είναι ελεγχόμενο. Να μη σε σκίσει το παιδί κάπου επικίνδυνα όπως βγαίνει...  Όσο πιο μεγάλο παιδί, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να σου κάνουν. Και στη μάνα μου είχε γίνει τέτοια τιμή όταν γέννησε τον αδερφό μου 3500γρ, που ήταν η δεύτερη γέννα της πριν 30ποσα χρόνια.  Εγώ το μασαζακι το είχα προσπαθήσει μια φορά, αλλά δεν το κατάφερα, γιατί έλεγε στο βίντεο που είχα δει ότι έπρεπε να πονάς! 😅
    • Έλα βρε κοριτσάκι μου.... Συγκινήθηκα..... Ψυχουλιτσα μου το μωράκι!!!!! 😍😍😍😍😍😍  Να τον χαίρεστε θεέ μου υγιέστατο πάντα στη ζωή του!!! 💙💙💙💙 Ειλικρινά βρε κοριτσάκι μου... Αγκαλιάζει η ψυχή μου... Σ' ευχαριστώ τόσο πολύ που μοιραστηκες μαζί μας τη μωρουδιλα του αγοριού σου!! ❤️❤️❤️❤️
    • Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...