Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

4 αντρες δηλαδη και μαλιστα με υπεροχα ονοματα απο ο,τι βλεπω!

Να σου ζησουν γλυκια μου! Και...απο ο,τι φαινεται ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ για να μεγαλωνεις 4 αγορια!!! Να εισαι καλα και να τα χαιρεσαι!

Δημοσίευση

4 αντρες δηλαδη και μαλιστα με υπεροχα ονοματα απο ο,τι βλεπω!

Να σου ζησουν γλυκια μου! Και...απο ο,τι φαινεται ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ για να μεγαλωνεις 4 αγορια!!! Να εισαι καλα και να τα χαιρεσαι!

Δημοσίευση

Κορίτσια χαιρομαι παρα πολυ που σιγα σιγα σας γνωριζω ολες!n_mama ,το να μεγαλωνεις αγορακια δεν ειναι τοσο ''αγριο'' οσο ακουγεται :P Οι γιοι ειναι ιδιαιτερα τρυφεροι με την μαμα τους και δεν θελουν να την κουραζουν χαχα!:laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια χαιρομαι παρα πολυ που σιγα σιγα σας γνωριζω ολες!n_mama ,το να μεγαλωνεις αγορακια δεν ειναι τοσο ''αγριο'' οσο ακουγεται :P Οι γιοι ειναι ιδιαιτερα τρυφεροι με την μαμα τους και δεν θελουν να την κουραζουν χαχα!:laugh:

Δημοσίευση

agoromana μου, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!! βρισκω εντελως ηλιθιες τις προτιμησεις στο φυλο των παιδιων!!! το μονο που λεω, ειναι οτι ειναι καλο να ειναι αναμεικτα τα παιδακια, να υπαρχει ποικιλια, γιατι ειναι ομορφο να ανταλλασουν στοιχεια κι εμπειριες!! και παλι, το βρισκω πολυ μικρης σημασιας!! αλλωστε, δεν εχω ακουσει κανεναν να κανει παραγγελια στο Θεο!!!:laugh: συγγνωμη γλυκουλα μου, αν ακουστηκα σαν ολους τους σπαστικους (που ειμαι σιγουρη οτι θα σας εχουν πρηξει!:silly: ) "αντε, αντε, να κανετε και τη κορη!!" το λεω, γιατι αυτη τη βλακεια, την εχω αντιμετωπισει πολλακις και ξερω οτι ειναι ΠΟΛΥ εκνευριστικη!!!;) ξερεις ποσα "δε πειραζει" ακουσα για τον ερχομο της κορουλας μου??:angry: και παλι να τα χαιρεσαι τα αντρακια σου!!!:kiss:

Δημοσίευση

agoromana μου, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!! βρισκω εντελως ηλιθιες τις προτιμησεις στο φυλο των παιδιων!!! το μονο που λεω, ειναι οτι ειναι καλο να ειναι αναμεικτα τα παιδακια, να υπαρχει ποικιλια, γιατι ειναι ομορφο να ανταλλασουν στοιχεια κι εμπειριες!! και παλι, το βρισκω πολυ μικρης σημασιας!! αλλωστε, δεν εχω ακουσει κανεναν να κανει παραγγελια στο Θεο!!!:laugh: συγγνωμη γλυκουλα μου, αν ακουστηκα σαν ολους τους σπαστικους (που ειμαι σιγουρη οτι θα σας εχουν πρηξει!:silly: ) "αντε, αντε, να κανετε και τη κορη!!" το λεω, γιατι αυτη τη βλακεια, την εχω αντιμετωπισει πολλακις και ξερω οτι ειναι ΠΟΛΥ εκνευριστικη!!!;) ξερεις ποσα "δε πειραζει" ακουσα για τον ερχομο της κορουλας μου??:angry: και παλι να τα χαιρεσαι τα αντρακια σου!!!:kiss:

Δημοσίευση

Αχ Μιτσάκι μου κι αν τα εχω ακουσει ολα αυτα απο καποιους!Οταν μαθανε πως και το τριτο μου παιδακι ηταν αγορακι μονο συλληπητηρια δεν μου εδωσαν!Λες και αυτο το μωρακι θα εφερνε την οικονομικη καταστροφη.Μας λυποντουσαν που δεν καναμε κορη...Περιττο να σου πω το σουσουρο που δημιουργηθηκε οταν για τον τεταρτο γιο μου...Ομως δεν πειραζει.Καποιοι ας μεινουν μακρια μας με την κακια τους!Μου φτανει που βλεπω τους ανθρωπους που αγαπω ευτυχισμενους!;) Οι υπολοιποι που κανουν ασχημα σχολια-και δεν τους τα ζητησαμε κιολας!-δεν εχουν καμια θεση στην ευτυχια μας με το να κρινουν τις επιλογες μου και να με λυπουνται που δεν εκανα κορη!

Δημοσίευση

Αχ Μιτσάκι μου κι αν τα εχω ακουσει ολα αυτα απο καποιους!Οταν μαθανε πως και το τριτο μου παιδακι ηταν αγορακι μονο συλληπητηρια δεν μου εδωσαν!Λες και αυτο το μωρακι θα εφερνε την οικονομικη καταστροφη.Μας λυποντουσαν που δεν καναμε κορη...Περιττο να σου πω το σουσουρο που δημιουργηθηκε οταν για τον τεταρτο γιο μου...Ομως δεν πειραζει.Καποιοι ας μεινουν μακρια μας με την κακια τους!Μου φτανει που βλεπω τους ανθρωπους που αγαπω ευτυχισμενους!;) Οι υπολοιποι που κανουν ασχημα σχολια-και δεν τους τα ζητησαμε κιολας!-δεν εχουν καμια θεση στην ευτυχια μας με το να κρινουν τις επιλογες μου και να με λυπουνται που δεν εκανα κορη!

Δημοσίευση

Καλωσήρθες Άννα στην παρέα μας!!!

Είμαι η Κυριακή κι έχω μία κόρη, τη Μαρία! Να χαίρεσαι τα αντράκια σου και να τα δεις όπως ποθείς!! Πολύ ωράια ονόματα πράγματι και ιδανικές διαφορές ηλικίας μεταξύ τους!! Καλότυχα και πάντα ξένοιαστα να είναι!! Κι εσείς, γεροί να τα καμαρώνετε!!!

Δημοσίευση

Καλωσήρθες Άννα στην παρέα μας!!!

Είμαι η Κυριακή κι έχω μία κόρη, τη Μαρία! Να χαίρεσαι τα αντράκια σου και να τα δεις όπως ποθείς!! Πολύ ωράια ονόματα πράγματι και ιδανικές διαφορές ηλικίας μεταξύ τους!! Καλότυχα και πάντα ξένοιαστα να είναι!! Κι εσείς, γεροί να τα καμαρώνετε!!!

Δημοσίευση

ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΕΙΜΑΙ Η ΓΩΓΩ,24 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ... ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ;;;;) ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ...ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!;) ;) ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;;;

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!ΕΙΜΑΙ Η ΓΩΓΩ,24 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ... ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥΛΗ;;;;) ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ...ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!;) ;) ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;;;

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ!

:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• αχχχ εμεις στο πρωτο μου ολο εκλαιγε το καημενουλι και δν κοιμοταν σχεδον καθολου. ειχαμε κωλικους, μετα επειδη δν μπορουσα να θησασδω καναμε αλλαγες σε φορμουλες, - μπορει και δεκα- γιατι εβγαλε αλεργιες, και ολο το βραδυ τπο βγαζαμε ξυπνιοι.  ηρεμουσε λιγακι στην αγκαλια και οτνα εβαζα λευκους ηχους απο μια συσκευουλα και λιιιιγο με το πανακι παρηγοριας , αλλα γενικα περιμεναμε να περασουν οι μερες. τωρα κοιμαται πι οευκολα αλλα μολις κανω να απομακρυνθω απο το χωρο, αρχιζουν οι γκρινιες.
    • Ασεεε τι τραβηξαμε. εμας μας βρηκαν πολυ μικρο ρινικο οστο στην β επιπεδου και αναγκαστικα επρεπε να κανουμε. η διαδικασια δν ειναι κατι σου παιρνουν απλα αιμα, απλα ειναι οτι περιμενεις με αγωνια τα αποτελεσματα τα οποαι αν βγουν θετικα μετα προτεινει ο γιατρος αμνιοπαρακεντηση για να παρεις αποτελεσμα. εμεις καναμε το πρωτο πακετο κοστισε περιπου 400 ευρω
    • Καλέ αυτός μου ανεβάζει την πίεση κάθε φορά με αυτά που μου λέει.. & όχι μόνο τη δική μου.. 🤣  Για τον ομφάλιο μου είπε απλά ότι το μωρό αν είναι τυλιγμένο κάνα δύο φορές μπορεί να υπάρχει θέμα στην έξοδο στο φυσιολογικό τοκετό, αν είναι κοντός ο λόρος θα το σφίξει, ενώ αν είναι μακρύς δεν υπάρχει θέμα.. αλλά λέει αυτό δεν το ξέρουμε από πριν.. Μου ήρθε να του πω "τώρα μας υποχρέωσες".. 🤣 Που γεννάω εε;; 😆 Επαρχεία... Στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εντωμεταξύ η πίεση μου μετρημένη σήμερα το πρωί.. όχι ότι τις άλλες μέρες διαφέρει δηλαδή... Σε αυτόν όμως η πίεση 15.. 🥴🥴🥴 Ας ελπίσουμε ότι μέχρι το τέλος όλα θα πάνε καλά.!!! 🙏🏼
    • Χαχαχ πες του γιατρέ μάλλον κάτι άλλο φταίει που ανεβάζω πίεση🤣 ε δεν είναι τυχαίο, μάλλον σε αγχώνει!! Ελπίζω να μην ανέβει κ μη σε πάει για καισαρική τζάμπα!🙏 Πού γεννάς γιατί δε θυμάμαι; Αθήνα ή αλλού; Για τον ομφάλιο λώρο γιατί αγχώθηκες; Δεν επηρεάζει σε κάτι το μωρό, εκτός αν έχει στρίψει ο ομφάλιος λώρος με τον εαυτό του κ δε μπορεί να περάσει οξυγόνο ή φαγητό στο μωρό. Στο μωρό αν τυλιχτεί δε μας πειράζει. Εμένα ένα παιδί γεννήθηκε κ με τυλιγμένο λώρο αν θυμάμαι καλά
    • Εγώ κορίτσια με το γιατρό θα παίξω ξύλο στο τέλος! 🤣 Χώρια που με τρομοκράτησε τζάμπα τώρα που πήγα, ότι το μωρό μπορεί να έχει τυλιχθεί με τον ομφάλιο.. τελικά καμία σχέση.. η γυναικολόγος μου που το είδε μετά μου είπε καμία σχέση.. εντάξει δεν είχα τρελές απαιτήσεις από τον υπέρηχο του νοσοκομείο αλλά όχι να μου λέει τέτοια να με τρομάζει.  Έχει φαγωθεί ότι υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσω προεκλαμψία και σώνει και ντε τώρα κοιτάω την πίεση κάθε μέρα γιατί αν ανέβει απότομα θα με πάει για καισαρική χωρίς δεύτερη σκέψη.  Εντωμεταξύ η πίεση μου μια χαρά είναι.. μόνο όταν πηγαίνω στο νοσοκομείο ανεβάζω πίεση... τυχαίο;; Δεν ξέρω..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...