Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι. Εγώ έπλυνα ότι μπορούσα και τα υπόλοιπα τα ψέκασα με dettol και τα έβγαλα στον ήλιο. Πχ στο αυγο έβγαλα τα εσωτερικά αλλά δεν το έλυσα όλο το υπόλοιπο. Στο λαροτσι έπλυνα το επιπλέον στρωματακι. Σήμερα θα καθαρίσω με dettol και το λικνο και το στρώμα αν και καινούργιο θα το βγάλω στον ήλιο.
    • Καλημέρα κορίτσι μου στείλε μας πως πήγε ο υπέρηχος!! 
    • Κορίτσια να ρωτήσω, μέρη που θα ακουμπά το μωρό που δεν πλένονται, πχ κάποια παιχνιδάκια κάποια υφάσματα, τι κάνουμε; σκεφτηκα να ψεκασω με οινόπνευμα ή κάποιο dettol σπρέι; τι λέτε εσείς;
    • Όσον αφορά το συχνό κατουρημα ,κορίτσια και γωω κάποιες φορές δεν κρατιέμαι, σαν να το κάνει το μωράκι επίτηδες με πατάει εκεί και λίγο να αφήσω τον εαυτό μου λέω θα κάνω πιπί πάνω μου , πως να περπατήσεις μετά; χαχα θα προχωράμε και θα μας φεύγουν 🤣
    • Κορίτσι μου και γω κάποιες φορές πηγαίνω συχνά από λίγο και αναρωτήθηκα και γω , λέω τι συμβαίνει αλλά από ότι φαίνεται συμβαίνει γενικά 🤣 μας παίζει παιχνίδια και το έντερο  Φτου φτου ο μπεμπουλης σας μεγαλώνει!!!! Στο επόμενο ραντεβού πόσο θα είσαι; αχ αυτή η αναμονή του ενός μήνα,  ευτυχώς τελείωσε και θα οηγαινω κάθε βδομάδα τώρα 😇
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...