Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερα κοριτσια πως ειστε? Εγω τελικη ημερομηνια εχω 24/10 αλλα νωριτερα θα παω γιατι ειμαι με καισαρικη. Ανυπομονω να περασει ο καιρος..πολυ κουραση εχω κ εγω.. Ετοιμασατε πραγματα?εγω τωρα θα αρχισω να ετοιμαζω ρουχαλακια..το καροτσι,το ριλαξ,κουνια τα εχω απο το πρωτο παιδακι οποτε τα ρουχαλακια εχω να ετοιμασω κ ειμαι ετοιμη!!εσεις??
    • Πόσο χαμηλές; Τύπου υπογλυκαιμία; Γιατί τόσο άγχος ;    Ναι αγάπη είχα κάνει. Η 2η ώρα ήταν ανεβασμένη κ το ρυθμίσαμε με διατροφή. Δεν επηρεάστηκαν καθόλου τα μωρά. Παιδιατρο είχαμε πάει να γνωριστούμε γύρω στην 28η εβδομάδα κ μας το είπε (ναι είμαι τόσο τρελή), οπότε αν  θυμάμαι καλά το είχα κάνει γύρω στην 30η εβδομάδα γιατί τότε είχα ραντεβού με τον γυναικολόγο κ μου το έγραψε. Κ σε καλύπτει για 10 χρόνια. 
    • Καλά σοκ μεγάλο . Και την ξέρω πολύ καλά την κεραμίδα την έφαγα τώρα με το τρίτο. Ποιος εγώ της εξωσωματικής... Τεσπά όλα είναι θέλημα Θεού; Μοίρας όπως το ονομάζει ο καθένας εγώ θεωρώ θαύμα και όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Ναι είμασταν μαζί τον Μάιο του 2023 
    • Και πως το είδατε αυτό; Να θυμάσαι να κοιμάσαι πλάγια στην αριστερή μεριά 
    • Στην εγκυμοσύνη την δεύτερη με έπιασε η χολή μου,με εισαγωγή σε νοσοκομείο λόγο διάρροιας κάπου εκεί 16-17 εβδ τελικά έβγαλα όλη την εγκυμοσύνη με διατροφή. Όχι τηγανητά όχι καυτερα όχι όσπρια . Πόνο είχα και έβαζα Θερμοφορα αλλά μόνο στο συγκεκριμένο σημείο εκεί στα πλευρά.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...