Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

arxika

θα τρελαθωωωωωωωωωωω

α νινιιιιιιιιι

καλε τωρα ειδα τις φωτο

καλε ποσο μικρουλια φαινονται

πωπω γιατι ολα τα μωρακια να ειναι τοσο ομορφα

καλε πανεμορφο - ηρεμο φαινεαι πολυ - αν και γεννησες φυσιολογικα - μια χαρα μια χαρα

φτου φτου φτου σκορδα -

οταν δεχεστε επισκεψεις στο σπιτι θελουμε να ερθουμε - να ειμαστε και ολοι καλα και θα ερθουμε σιγουρα

ενταξει ντομ - σε κλεινω πρωτη!!!

οσο για την πανα

τι να πω

εγω τους πηρα γιο γιο

το απογευμα για μια ωρα τους βγαζω την πανα και τους λεω κατσε για τσισα και κακα

καλα σφαζονται για το ποιος θα κατσει

τσισα κανουν

για κακα σφυγγονται - κοκκινιζουν και μου λενε "οκι κακα"

τι να πω δεν βαριεται καθε 1 ρα να το ξυπναει για κατουρημα;

και μετα ξανακοιμαται;

γιατι εαν σηκωσω εγω το στελιο το βραδυ θα ουρλιαζει για 2 ωρες συνεχομενα

μπραβο ου βολικο παιδακι θα ειναι\

ζζζζζζζζζζ

δεν καταλαβα εγω γιατι δεν εχω φωτο: kermar@tellas.gr

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ναι ναι τωρα τις ειδαααα

καλα στο μυαλο μου σε ειχα φανταστει τελειως αλλιως

σιγουρα οχι με μαυρο μαλλι

κατι σε κοκκινομαλλα μου εβγαζες

γιατι καλε χοντρη

ενταξει δεν εισαι σε διαστασεις φωτομοντελας αλλα μην κοιτα την κοκαλιαρα την τζουλ που δεν τρωει ολη μερα και τρεχει στα γυμναστηρια και κανει σεξ ολη μερα :D:-p

ολες οι αλλες στις διαστασεις σου ειμαστε εχω να πω

Δημοσίευση

kaλημερα και απ ομας..μη στεναχωριεστε..περιποιηθηκα τη ζζζ ιδιαιτερως..μα ειναι δυνατον...1 χαρα ειναι...

δεν εχεις δει πως ειναι τα 80 κιλα σε ανθρωπο..χαχα...

παιδια δε προλαβαινω να κανω τιποτα για αυριο..γιορτη μαρθας..

λεμε το βραδυ που θα ερθει το πλοιο της αδερφης μου να παμε να φαμε σουσι με την αδερφη μου και τη μικρη στο ξενοδοχειο που δουλευει ο νατρας μου.εκπληξη..

μιση ωρα ειναι απο εδω..\

θα δουμε..αυριο μπαλκονι,και διαφορα...

1 σκουπισμα και1 σφουγγαρισμα..σιγα μνα μη σκασω..

κατι αλλο θα ελεγα αλλα τι;;;φακ..ρε παιδια μου ειπαν οτι το μπαρμπουνι που πηρα δε γινεται ψητο και μετα μου ειπαν να μη το δωσω στο παιδι γιατι εψει πολλασ αγκαθαι..συμφωνειτε;;

την πατησα..και τι σκατα θα τα κανω;;

Δημοσίευση

χθες ειχαμε τροχαια..2 παιδια 17 χρονων..το ενα ηρθε στο νοσοκομειο αλλα πεθανε..το ποδι του σχεδον οκοκληρο κομμενο..δεν αιματωνε..

το αλλο ολ οοτ βραδυ χειρουργειο..

λιγο ποδι κομμενο,το χερι δε ξερω ναν αθ σωθει..εβγαλε σπληνα..

μηχανακι χωρις φωτα και το 4 επι 4 αλλαξοκωλιες στο δρομο..

σορυ αν σας χαλαω αλλα..στεναχωρεθηκα πολυ απο χθες..\

μεχρι που ρφυγα 7 η ωρα δεν ειχε ερθει εντατικη..

ουφ!!

Δημοσίευση

αυτες ειναι οι μαλακιες που λεω εγω ρε σωσω

ημαρτον μυαλο δεν εχουν ηθελα να ηξερα

κριμα νεα παιδια να πεθαινουν και να μενουν αναπηρα

οικογενειες να ξεκληριζονται ετσι και να ταλαιπωρουνται πολυ ανθρωποι μετα

δεν ξερω τι να πω

λιγο μυαλο ρε γμτ μου

δεν ξερω επειδη πολλα εχουν δει τα ματια μου

μακαρι να σωθει το παιδακι

μακαβριο ρε σωσω

αλλα ενημερωτικα

για δωρεα οργανων μιλησανε καθολου για το 1ο παιδι;

στο νοσοκομειο ποιος τα αναλαμβανει αυτα;

Δημοσίευση

οσο για την γιορτουλα

μην σκας ρε συ

θα εχεις κοσμο τελικα πολυ;

μην νομιζεις οτι και γενικη να κανεις οτι θα το δει κανεις

και να το δει χεστηκες

μονη σου μια γυναικα τι αν κανεις ρε συ και δουλευεις

Δημοσίευση

οχι ρε...για δωρεα...μμμμμμμμμμμ...\ακουστε και το καλυτερο...γιατι ηθελα και γω να γιμω μελος στη δωρεα...

και να γινεις μελος και να υπογραψεις αν πεθανεις και οι συγκενεις σου δε θελουν δε κανεις δωρεα..απιστεςυτη μαλακια;;;

αρα;;δωροβν αδωρον η καρτα..μελους..

εγω το ειπα στον αντρα μου και στα δερφια μου..οποτε αρκει..

εμενα ρε παιδια κακα τσισα δε λεει τιποτα..

και μαλιστα λεει κακα και κανει τσισα..οτι ναναι..αλλα δε με απασχολει..

Δημοσίευση

ωχ ρε κοριτσάκια μου...

σταματήστε με τα θανατηφόρα...

πιάνετε η καρδιά μου...

καλά να περάσετε σωσώκα...

δεν έχω φάει σούσι και πολύ θέλω να δοκιμάσω...

ούτε ο δικός μου λέει.

μπορεί να πει αν κάνει κακά και μετά, αλλά όχι πάντα...

Δημοσίευση

κοριτσια ,περασαμε ενα ηρεμο βραδυ με ποσταν κ το πρωι ειχε μονο δεκατα ....σε καποια φαση το πρωι ,εβαλε μια φωνουλα κ μου λεει ...ποναει,κρατουσε το αυτακι της!

τα πηρα κρανιο...καλα αυτος ο αγροτικος δεν ειδε εχθες τιποτα???????

φευγω παω γιατρο ,ο γιατρος μας ειναι εκτος ,ειναι μονο δυο αγροτικοι εκει

λεω σορρυ αλλα ποναει το αυτακι της ...μπορεις να το ξαναδεις???

το ενα λεει ειναι καθαρο το αλλο δεν μπορει να δει το τυμπανο καθαρα :shock:

μπορει ομως να εδωσε πονο το αυτι απο τα δοντια λεει....

το απογευμα θα παρω γιατρο στο Βολο ,θα του πω τι μου ειπαν κ θα δουμε......

τωρα εκανε ενα 38 εδωσα ντεπον ,αλλα δεν καλο κοιματε ...κλαιει στον υπνο της

μαλλον αντιβιωση θα παρει το βραδυ....

παντος αυτο το ντεπον συροπι δεν κανει τιποτα ....το ποσταν σε μιση ωρα παει ο πυρετος κ το παιδι περνει τα πανω του

ειναι ομως πολυ κομματια η Αγγελικη...τα ματακια ειναι χαλια ...

σταματησαμε κ το γιο-γιο ...εχουμε καλοκαιρι μπροστα μας ,καποια στιγμη θα προσπαθησουμε παλι,

τα κακα κ τα τσισα τα λεει γιαυτο το ξεκινησαμε...

ουτε καφε δεν εκανα σημερα....παω να φτιαξω ενα ;)

Δημοσίευση

Νανουκα στειλε μου καλε πμ το τηλ σου.

Χρυσουλα σου στειλα...

ΜαριαΖ θα σε εβριζα αλλα με προλαβε η Σωσω!

Μωρη εσυ εισαι κανονικια!Τι 80 κιλα μου λες;Μηπως εισαι ψηλη καλε;Γιατι στην κοκκινομαλλα ριχνεις κι ενα κεφαλι, η νονα να υποθεσω;

Κουκλα εισαι!

Σουζανιτα ευχαριστω!Μη χανεσαι καλε!Δε βλεπεις εδω;εκανα και δευτερο και δεν ξεκολλαω απο τις οκτωβριανες!

Μαρκερακο θα το κανονισουμε!

Συμπεθερα περαστικα.Εμενα πονσταν μονο πανω απο 39 μου ελεγε να δινω, ειδαλλιως ντεπον.

Μπορει να ειναι και τα δοντια δηλ αποτι λεει ο γιατρος;

Σωσω να τη χαιρεσαι καλε τη Μαρθουλα!

Καλυψω με ξεαγχωσες με το βυζι γιατι οντως αν ειναι μαλακο αγχωνομαι μηπως δεν εχει.

Φροσω μαλλον η περιπτωση αυτη με την πανα, εχει ξεχασει το τικερακι της στα πρωτα γενεθλια.Μετα πρεπει να μπει και να αλλαξει κατηγορια στο τικερακι.Καποια εδω μεσα ειχε κολλησει στο ιδιο τικερακι, δε θυμαμαι, και της ειπα και το αλλαξε.Προφανως το παιδακι θα ειναι πολυ μεγαλυτερο.

Παιδια ολα τα μωρακια ειναι πολυ γλυκουλικα.Και των διπλανων κοριτσιων τα εφτυνα...γλυκες ηταν...

Εν τω μεταξυ και οι 2 κοπελες στο τρικλινο το 3ο τους γεννησαν!

Η διπλανη μου ειχε 2 αγορακια κι εκανε κοριτσακι...κι ο αντρας μου ελεγε...ΟΙΩΝΟΣ!!!

Βρε αει παρατα με του ελεγα!

Ρε παιδια δεν προλαβαινω να σας διαβαζω καλα αλλα ολο για ζαχαροπαστα διαβαζα.

Τι σας επιασε παλι με δαυτη;ουτε 2 μηνες δεν εχουν περασει που παλι γιαυτην λεγατε! :shock:

Δημοσίευση

Αχ καλε κοιταζω το τικερακι μου!

Ειμαστε μιας εβδομαδας! :lol::lol::lol:

Χρονια του Πολλα! :lol:

Ασχετο αλλα χτες σκεφτομουν τη Σοφη με την κουκουβαγια.

Θα ρωτησω μαλακια το ξερω γιατι εισαι ειδημων αλλα μηπως πινεις καφε και θηλαζεις και της φερνει αυπνια;

Δημοσίευση

ντομ χρονια του πολλα!!!

χαιρομαι που βοηθησα με το βυζακι,οτι αλλο θα χαρουμε να βοηθησουμε!!!

νανα τελεια τα δωρακια που εστειλες στη ντομ!!μπραβο σου!!!

σωσω επιτελους επλυνες το μπαλκονι!!!!! :lol:

βρηκες τελικα κουβαδακια με 2 ευρω?

κριμα για τα παιδια...

κ εγω εχω πεσει με μηχανακι 3 φορες κ σε καμια δεν οδηγουσα!!! :roll:

αλεκα μου καμια φορα το αυτακι πιανει κερι

κ δεν φαινεται το τυμπανο-αυτο δεν σημαινει οτι δεν το καθαριζεις!!

ειναι απλα θεμα κατασκευης του αυτιου.

θα βαζεις καθε βραδυ 2 σταγονιτσες απο ελαιολαδο στο αυτακι.

το ενα βραδυ στο ενα,το αλλο στο αλλο.

κ θα καθαρισει το κερι.

δοκιμασε με συριγγουλα μικρη.

ζζζ στειλε μου ρε συ τις φωτος σε μειλ..

Δημοσίευση

Ωχ μάνα μου!

Ξεπατώθηκα που λεει και ο Τρυφωνας! χαχα

Τι έφτιαξα σημερα? Τι? Εεεεεεεεε?

Τα μάφινς με ζαχαρόπαστα! Μετά ή αύριο θα βαλω φωτο να με αποθεωσετε! χεχεχεχεχεχεχε

Μιλαμε εκανα διαφορα! Πειρατακια! Καρδουλες, αστερακια! Μανιτάρια! Χαμος!

Αλλα ειχα σιδερο μετα εκανα ολα αυτα, το απογευμα βόλτα συν ταισματα σκατα μαλλια εχω βαρεσει διάλυση!

Αλέκα μου περαστικα στο κουκλι μας!

Ντομ! Τι ομορφα δωράκια!!!!!!!!!!! Μπράβο Νανούκα!

Μια εβδομάδα? Πωπω! Χρονια σας πολλά!!!!!!!!! χιχιχιχι

Μια χαρα τα πας! Αφου μπαίνεις! Εισαι σούπερ! Αντε αφου εισαι αστερι σιγα μη κολωσεις για τριτο! χαχαχαχαχαχαχχαχα

Αφου θα ειναι θηλυκό λεμε! χαχαχαχα

marakayba@gmail.com Το μέηλ μου ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ! :D

Σωσω ολα ατοιμα για αυριο? Να την κανεις τη φαση με τα μαφινς! Ειναι απλα τελεια! Στα γενεθλικια της Μαρθουλας κανε τουρτα με ζαχαροπστα! Σου λεω θα ενθουσιαστεις! Απιστευτο αγχολυτικο σου λεω!

Μπορει να κουραστηκα αλλα γουσταρα τρελα!

Ισμηνη τελικα οκ με το χρωμα ζαχαρ. που ητανε στεγονες. Μια χαρα βγηκε!

Ανυπομονω να σας βαλω φωτο!

Πηγα για παπουτσια σημερα για τον μικρο και με τσατισε αυτη στο μουγερ! ηθελε να μου πασσαρει η ηλιθια το 24! Αν ειναι συνατον! σα βαρκα ητανε! επειδη δεν ειχε νουμερα! Μου ρθε να τη πλακωσω!

Τελικα θα παραγγειλω το καμπερακι αποψε και μετα το σωσιβιακι! Απο βδομαδα θα τα εχουμε!

Δημοσίευση

Γειαααα!!!!!!

Ντομμμμμμ για αυτο οι αλλες τρελαθηκαν για νινι...αψογος ο μικρος!!!!!υπεροχος!!!!να ειναι παντα και ο Βασιλης και αυτος πολυ γεροι!!!!

Νανα πολυ ομορφα τα δωρακια σου!!!!

Σωσω μην τρελαινεσαι...εσυ τα βλεπεις τα ασχημα...και τι εγινε που δεν προλαβες τιποτα???κοιταξτε να περασετε καλα με sister και Μαρθουλα!!!!

αληθεια..το τελευταιο βιβλιο που διαβασα εχει θεμα τη Θουλη...οχι την αδερφη σου :lol::lol:

το εσχατο σημειο της γης..αν βρεις χρονο μπες google και ψαξτο...

Καλυψω φανταζομαι...εγω ποναω παντου...χιλιες φορες 10ωρα μαθηματα :oops::oops:

Μαριαζζζ ολες σε αποθεωσαν..εγω δεν εχω δει...chsanida@yahoo.gr

η Τζουλια που ειναι ολη μερα????

Μαρακι βαλε φωτο να αποθεωθεις και εσυ :D:D

εμεις τα ιδια...εβρεχε σημερα και την εβγαλε μεσα..φοβερη ζεστη και υγρασια και τον ειχα με αμανικο φανελακι και σορτσακι και ξυπολυτο..εξω κατακλυσμος....προλαβα τα τζαμια και κατεβασα γρηγορα ρολα αλλιως τζαμπα η χθεσινη δουλεια ;);)

αυτην την εβδομαδα δε δουλευω καθολου αλλα 14 ξεκιναμε τα καλοκαιρινα πρωινα ευτυχως...!!!και στις 24 φευγουμεεεεεε!!!!

Δημοσίευση

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Moy λειψατε βρωμικόριτσα !!!

ζζζ τπτ δεν ηρ8ε ! καλε σωσω κανε ενα ρεζουμε κ στειλε σε ολες τα μεηλ όλων :D

Γυρισα όλη την ερμου σημερα να βρω του παιδιου παπουτσια , το να μου ξυνιζε το αλλο μου βρωμαγε 3 ωρες τιποτα , κανω μετα μια βόλτα παγκρατι και ειχα ξεχασει το μαγαζι μιας φιλης πιο πανω :shock::shock::shock: 3 μου αρεσανε (μεχρι κ την ελενη την γιατρο πηρα , μου ειπε σπιτι ξυπολιτος) τεσπα ειχε ένα cavali (λεφτα δεν εχει ο κ@λος μας...) δεν το πηρα ΑΠΑΙΧΤΟ , στυλ μποεμ τελειως 8α το ψαξω ιντερνετ να το βαλω

πηρα ενα πεδιλακι μπυμπλος τελευταιο και μου το αφησε 55Ε απο 65 , μια χαρα όλο δέρμα .

8α σας το ανεβασω σε 3΄

Δημοσίευση

:oops::oops::oops: αχ ευχαριστουμε χρυσουλένια !!!

δεν σας ειπα σκηνικο χτεσινο , ερχεται η ακατανομαστη :twisted: χτες για 10 λεπτα , και αρχιζει κυρηγμα - μην δινεις μπανανες συνεχεια στο παιδι (γιατι 8α γίνει μαιμου???) , πολυ ρευμα καις , σερνεται κατω η πιπιλα δεν την βλεπεις ? τα περνω κ γω κρανιο και της λέω με νευρα - Να σου πω , μην σε απασχολει τι κανω με το παιδι κ πως το ΚΑΝΩ! και συνεχιζει :o:o:o - Ε πως να μην με απασχολει κλπ κλπκ λπ και την συνδεω με Κάιρο και κάνω ταχα δουλειες ... ΚΑΙ ΤΙ γυριζει κ λέει στον αντρα μου στο καπάκι ??? :?:?:?

:idea::idea::idea: - Το καλοκαίρι ΤΙ 8Α ΚΑΝΟΥΜΕ ??? :shock::shock::shock::shock:

η8ελα πολύ να απαντησω '' εμείς μαμα 8α κοιτάξουμε να γλιτώσουμε απο σένα !!!'' :lol::lol::lol::lol:

αααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...