Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Σωσώ Δεν έγραψα κάτι πιο πριν στον τίτλο για να μην γρουσουζέψω. Στον αντ δεν είπα γιατί δεν υπάρχει λόγος. Τι θα κάνει δηλ θα πάει να τον δειρει; Κάποια στιγμή θα βαρεθεί να στέλνει τι στο καλό. Μας έστειλε σημείωμα σήμερα λογοθεραπευτής για το δον επειδή δεν λέει το δ.

Δημοσίευση

ηθοποιοι εοναι νανα!

Σωσω το skyline ειδα σημερα , επιστ. φαντασιας που βλεπετε πολυ ανετα κ ευχαριστα απο γυναικες.

φροσω συμφωνω... τι να πεις...

κι ομως Νανα αναλογικά πόσο συχνα κάνεις μπανιο σε ένα χρόνο σε πισινα και πόσες φορές χ@ζεις ??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν αντεξα να μην πω την μαμακια της ημερας ! :mrgreen:

Δημοσίευση

Kαλημέρα κόρες!!!

Νάνα τι λέει? Πάτε για δεύτερο ή απλα ευτυχείς στιγμές???? :D:D:D:D Πραγματι είναι ηθοποιοι και μάλιστα δεν είναι καν αληθινές οι ιστορίες (θα το δεις στα ψιλά γραμματάκια στην αρχή και στο τέλος της σειράς)

Σώκω μπράβο για την πίτα!! Πες και καμιά συνταγή!

Αχ εγώ εχω δει χιλιάδες ταινίες αλλά δεν θυμάμαι τίτλους!!! Η αγαπημένη μου αισθηματική είναι το Ημερολόγιο (πολύυυυυυυυυυυυυυ κλάμα) μου αρέσουν επίσης και τα ψυχολογικά θρίλερ αλλά και τα αστυνομικά (τύπου CSI)

Φρόσω εγώ θα του το έλεγα γιατί αν το έβλεπε μόνος του πιστεύω οτι θα γίνονταν χειρότερα τα πράγματα!!! Πάντως είναι ένα πρόβλημα αυτό!

Τζουλ πολύ ωραία η κούνια!!! Για λίγο όμως ! Καλά εσύ τι τι θες την κούνια αφού η παιδική χαρά είναι απο κάτω!!!!

Μαράκι να υποθέσω οτι το soundtrack της ταινίας είναι το ομώνυμο τραγούδι των Placebo? Το τραγούδι πάντως ωραίο :roll::roll:

Χαράααααααααα πρέπει να οργανώσουμε μια συνάντηση μου φαίνεται!!! χι χι χι

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Μαρία δεν υπάρχει περίπτωση να δει ο άνδρας μου τα μηνύματα αφου τα διαγράφω αμέσως.

Στο λογαριασμό μου δεν μπάινει ποτέ. Γενικά δεν έχουμε ψάξει ποτέ ο ένας του άλλου τίποτα, ούτε κινητά, τίποτα.

Υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Εγώ βέβαια είμαι και λίγο γαϊδούρα. Και να τον δω να κοιτάω κανένα ξεκολάκι δεν με νοιάζει. Φάτε μάτια ψάρια :lol: . Εγώ πάντως αν πω κοίτα ένας ωραίος άνδρας απαντά ποιος αυτή η αδελφή; :lol:

Δημοσίευση

καλημερα...

Συγγνωμη δεν διαβασα πολλα ..χθες επεσα σαν τουβλο...

με τον αντρα πλακωθηκαμε γιατι ενω εφτιαχνα ντουλαπες κατεβαζα κουρτινες και γενικα ημουν στην πριζα, ερχεται απο το σχολειο μετα απο 2ωρη επιτηρηση(δηλαδη το τιποτα) αρχιζει να κωλοβαραει, να πηγαινει περα δωθε περα δωθε διχως λογο...

και ενω εχω την κουζινα πεντακαθαρη αποφασιζει να φτιαξει μακαροναδα κοκκινη ενω υπηρχαν μπιφτεκια απο κυριακη βραδυ και εγω πνιγομουν και μετα ειχα και μαθημα...Ελεος!!!!!

πεφτει ο πρωτος οξυς διαλογος!!!!!!

και το αποκορυφωμα....εγω σιδερωνω τα 5 πλυντηρια ρουχα, ο Νικος συνεχιζει και κανει μια κουζινα κ.... και παιρνει ο κολλητος του τηλ και με απιστευτη εκπληξη ακουω να μιλανε για ποδηλατα!!!!!κανονικα δρομου των 500 ευρω και τρελαινομαι!!!!!

απιστευτα περιττο αν σκεφτειτε οτι εχουμε διαδρομο, στατικο ποδηλατο και stepper!!!!!!

με πρηζει συνεχεια να μην κανουμε περιττα εξοδα και παει για πδοηλατο..με εχει πεθανει στη μελαγχολια και στο αγχος τι θα κανουμε και τι θα κανουμε και θελει ποδηλατο....

φταιω?????????

εμενα Φροσω σε αντιστοιχη περιπτωση μου λεει ¨ποιος αυτος ο κοντος?"

αλλα τωρα τα εχω παρει και τιποτα δε μου φαινεται αστειο..

Δημοσίευση

kalhmera και παο μας..οχι νανα δε βεριεμαι..βαλε με στη κουζινα και τιποτε αλλο..εμεις εχουμε συναντηση με τα κορτισια απο το μαμυ..

ειδαμε το μπεριντ...θαμενος..

καλουτσικο..το ειδατε;;

εδω ηλιος..

εκανα και παγωτο γιαιυρτι..γιαπεταμα..στεναχωρ γιατι ειχε 1 κιλο γιαουρτι..τεσπα..

ελα ρε χρυσουλα..

ε μαλλον στο νενθουσιασμο του θα το ειπε..

αλλα οντως..βλακεια..πολλα εξοδα..

και εχετε και τοσο πραγματα..πισινα και 4 μπανια δεν εχετε αλλα εχετε το gymnasium.... :lol::lol::lol::lol:

φροσω...καλημερα..

Δημοσίευση

Χρυσούλα ηρέμησε.... δίκαιο έχεις αλλά πού να το βρεις...

Όλοι έτσι κάνουν. Τα ίδια κι ο δικός μου. Όλο στη λούφα και έχουμε και 3 παιδιά.

Αλλά τώρα που διώξαμε την νταντά τα κρατάει κάθε πρωί σχεδόν.

Τώρα το ποδήλατο σκέψου το κι αλλιώς ρε κουτό. Αν πουλήσετε το αμάξι λόγω κρίσης θα έχετε μεταφορικό μέσο :lol::lol::lol: .

Δημοσίευση

καλημέρααα!

σας διάβασα στα γρήγορα, γράψατε πάρα πολλά!

φρόσω και μένα έτσι μου λέει..χαχαχαχ

Χρυσούλα δε φταις και σε καταλαβαίνω απόλυτα

αυτό με την κουζίνα πάλι είναι το χειρότερό μου..ειδικά το βράδυ που γυρίζει σπίτι και θέλει να κάνει κάτι δικό του, τρελαίνεται για ζύμες, κάνει πίτσα ή κάτι κλειστό τύπου καλτσόνε..

οπότε φαντάσου όλη η κουζίνα μες στο αλεύρι :?

και εχω κόλλημα θέλω να ξυπνώ το πρωί και να πίνω το καφεδάκι μου σε πεντακάθαρη κουζίνα..μόνο τότε έχω την απόλυτη ησυχία..

με πιάνουν κάτι νεύρα μιλάμε και συνέχεια ξεφυσάω ή είμαι πάνω απο το κεφάλι του χαχαχ

εδώ που τα λέμε τον εκνευρίζω και εγώ...χαχαχ

Νανα βλέπω τα περάσατε πολύ καλά!

μπράβο κοριτσάρα!

η Φρόσω και η Ισμήνη συναντήθηκαν διαβάζω!

τι ωραία βρε κορίτσια!

τα δικά μου τώρα παίζουν με τα σχήματα και έχουν σκάσει στα γέλια..

ποσο τα χαίρομαι!

τι απαίσιος καιρός είναι αυτός ρε γμτ

το πρωί καλοκαίρι και το απόγευμα μπουμπουνιτά και βροχή..

δε μπορείς να πας πουθενά..

χάλιααα

σήμερα εχω αρακά

τι φαγητό να κάνω στον άντρα που δεν τον τρώει; ουφ

Δημοσίευση

Σωσω χε... με με το gymnas...

αλλοι τσακωμοι και τοτε....τα ειχαμε παρει γιατι εχε φτασει στα 120 κιλα και ειχε χεστει οτι θα επεφτε τεζα απο καρδια...!!!προ γαμου και παιδιου εννοειται...

Φροσω αν ερθετε και ποτε Αμφισσα οχι για ποδηλατο δεν ειναι με τις ανηφορες αλλα τι να πω???

εμενα γιατι τον τελευταιο καιρο εχει κοψει να παιζει με παιχνιδια και ολη μερα πεταει μια μπαλα????

αυτο το παιδι θα γινει πολυ τεμπελης.....και οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θα διαβαζει κιολας :(:(:?:?

Γεωργια και εγω εχω κολλημα με κουζινα ..πριν παω για υπνο θελω να ειναι τζαμι...και ποτε να μην υπαρχουν περιττα πραγματα στους παγκους... :twisted::twisted:

Δημοσίευση
Μας έστειλε σημείωμα σήμερα λογοθεραπευτής για το δον επειδή δεν λέει το δ.

ρε φροσω δεν ειναι ακομα μικρος για να μιλαει καθαρα?ειναι δηλ κατι που πρεπει να κοιταξετε?

εγω θυμαμαι πηγα σε γιορτη της βαφτιστηρας που κανανε στο νηπειαγωγειο κ τα περισσοτερα παιδακια μιλαγαν σχεδον ακαταλαβιστικα!!!!!!!!

χρυσουλα σε καταλαβαινω απολυτα κοπελαρα μου.

πιο πολυ τα πηρες για το ποδηλατο η για το οτι εσυ ξσκιστηκες στις δουλειες κ εκεινος σου τα εκανε χαλια??γτ εγω εκει τα παιρνω με τον δικο μου.

νιωθω τελειως δουλικο καμια φορα!!!!!

σωσω σταματα να μαγειρευεις!!!κανε σεξ!!!!!συμφωνω!!!!!!

τζουλια σταματα να βλεπεις ταινιες κ κανε κανα παιδι!!!! :lol:

νανα εσυ εκανες σεξ,δεν σου κανω παρατηρηση... ;)

μαρκατ εγω σημερα κατι με κιμα...

αδιαθετησα σημερα κ ποναω!!!!!!!!!!κ ο αντρας πρωι ειχε ανοιξει

ολα τα παραθυρα...κ του εχω πει οτι με το που θα ανοιξει

αρχιζουν κ τρεχουν μυτες κ ματια κ ολα!!!!

οποτε εδινα γαλα στη μικρη

κ ετρεχε η μιξα στο πατωμα!!!

κ μου ηρθε κ περιοδος εκεινη την ωρα!!!!

αηδια!!!!φακ!!!! :mrgreen:

Δημοσίευση

σωσω και γω εκανα παγωτό βανίλια για τα κορίτσια και τωρα εβαλα την παγωτομηχανή στην καταψυξη για να ξανακάνω το απόγευμα με τα κορίτσια

κρίμα ρε τόσο χάλια ηταν;

ελα βρε Χρυσούλα σιγά που δε θα διαβάζει..

και μένα κατα καιρούς κολλάνε με ένα πράγμα και ασχολούνται όλη την ώρα μ' αυτό..

η δε μπάλα το αγαπημένο τους, την κλωτσάνε και λένε γκοοοολ

Καλυψούλα και γω κάθε πρωί ανοιχτά τα παράθυρα δεν το συζητώ, χωρίς να κάνει ρεύμα ομως..

ευαίσθητη είσαι..

περαστικούλια

Δημοσίευση

ναι βρε Φροσάκι νωρίς δεν είναι;

εμένα η μικρή μου δεν λέει ούτε το ρ, ούτε το σ, ούτε το ξ, ούτε το ψ

ρώτησα τον γιατρό και μου είπε μετά τα 4 για λογοθεραπευτή

Δημοσίευση

Τι έγινε όλες μαζί αδιαθετούμε;

Ο δον το δ το λέει β, αρκούβα, ποβήλατο, ή ζ, ζώρο, ζωμάτιο....

Το έχει σαν γράμμα αλλά στις λέξεις δεν θέλει να το λέει.

Μπερδεύει και το θ με το φ.

Μας έγραψε να τον διορθώνουμε και να δίνουμε έμφαση όταν του μιλάμε σε αυτά τα γράμματα.

Έχει διορία ακόμα 1 χρόνο.

Γενικά μιλάει πολύ καλά. Ξεκίνησε να λέει λέξεις από 8 μηνών! Στα 1,5 μέτραγε μέχρι το 10 και έκανε κανονικές προτάσεις. Αυτοί πούυυυυυ. Μόνο μαμ λένε και τώρα μημημημη. Εντάξει λένε κι άλλα χαχαχα.

Μάρκατ αυτό το κόλημα με την κουζίνα το έχει ο άνδρας μου. Μη μείνει κανένα κουταλάκι μέσα στο νεροχύτη. Εγώ τον λεω το γρήγορο σφουγγάρι :P .

Χρυσούλα ο καθενας με τον πόνο του χεχε. Το διάβασμα σκέφτεσαι ε; Πάντως πακέτο αν δεν στρώνονται...

Δημοσίευση

Γεωργια κανει ενα μακροσυρτο γκοοοολλλλλ!!!!χιχχιχιχιχ!!!

Καλυψω τα πηρα με ολα....και να μλησω για κουραση η απαντηση ειναι δεδομενη:"εγω ειπα να μη δουλεψεις" ο large τυπος...

και επιτηδες ναι ανοιξα ολα τα παραθυρα σημερα!!!!χαχαχαχχαα!!!!

και εγω αδιαθετησα πρωι πρωι ... :(:(

Φροσω μεχρι τα 5 δικαιολογειται η αδυναμια να προφερει ενα παιδι το σ το θ το δ και το ρ...

απο τα πρωτα που μαθαμε στη σχολη για τις διαταραχες του λογου..

ξερεις τι ειναι να εχεις βαλει τοσα παιδια στο πανεπιστημιο και ο δικος σου τιποτα????

δε με νοιαζει να ειναι αριστος Φροσω ουτε οι πρωτιες με ενοιξαν ποτε ..θελω να αποκτησει γενικη παιδεια...γνωσεις που θα τον βοηθησουν σε ολη του τη ζωη και οχι για βρει μια δουλεια...

Δημοσίευση

Ποδοκίνητο είναι νωρίς ακομα Χρυσούλα.

Μετά τα 3.

Έχουμε ένα μονό ποδηλατάκι και άρπαζονται ποιος να πρωτοανέβει.

Όταν ανεβαίνει ο ένας ο άλλος πάει και τον τραβάει, τον δαγκώνει να κατέβει.

Διάβασα ότι θέλει και 13 ευρώ μεταφορικά. Πολύ του πάει...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...