Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

πες τα ρε golden mouth (χρυσοστομη)

Λοιπον ασχετο ακουστε τι σκεφτηκα !!! Τα παντελονακια τα περισσοτερα του θανου , τζην κυριως εχουν κουμπακια απο μεσα που τα μαζευεις στο πλάι κ επειδη ειναι αδυνατος του κανουν άλλα του έχουν κοντυνει με τον καιρο ...

Λ'εω να τα κάνω βερμουδες κ σόρτσάκια !!! Τέλειο ??? :ymapplause::ymapplause::ymapplause:8-}8-}:ymparty::ymparty:

καλά τετοια ωρα εχουν ξαμολησει παιδακια κ στριγγλανε στην παιδικη ??? Ελεος κα8ε βράδυ πια... :roll:

Δημοσίευση

εννοειται να τα κανεις..γιατι να πανε χαμενα....

Τζουλια οταν σπουδαζα εμενα πανω σε πεζοδρομο...με το που επιανε ανοιξη υπεφερα...επαιζαν μεχρι τις 11...τοβραδυ καθε βραδυ :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

ααχχχ χρυσουλα σε όλα με καταλαβαινεις ... εισαι ο αν8ρωπος μου !!! :lol::lol::lol:

Σωσω η ερωτηση που εκανες σε αλλο ποστ για τα γυαλια τα ray ban επειδη η κουμπαρα μου(νονα)

εχει μαγαζι με οπτικά Ναι ειναι απο την παιδικη σειρα αλλά εμένα δεν με αφήνει ακόμα ... απο του χρόνου μου λέει !

(με φτιαχνει τρελλά η φιλεναδιτσα μου , γυαλια, φακους , υγρά δοξα τον 8εο)

Δημοσίευση

ρε τζουλ... "μαμά" τη λες την πεθερά;

πολύ όμορφα τα παπά σας!!!

καλοφόρετα!!!

τι πήγες κι έκανες βρε ντομ;

θα σου στείλω το κινητό με μέηλ.

μελετάω σε ποιο τμήμα επιμορφωτικών να πάω του χρόνου...

Δημοσίευση

edv ειμαι..φαγαμε σουσι..σπριγκ ρολσ και σουσια και σουπα καλαμποκι και νουντλς..

ειχε κοσμο..η μικρη υποδειγμα..περα στην αρχη που γκαριζε ....

τι να 1σχολαισω;ςωραια τα παπα του θανου,δεν ειναι καθολου του στυλ μου τυα παπα της τζουλια..

εγω ακομα τη πεθερα στο πλυθηντ την μιλαω..

δε προλαβαινω μαρακι να τα κανω..μη με πριζωνεις και στεναχωριεμαι..εννοειται περιμενουνε φωτο..

εγω δλδ σα τρεη..

ωραια πραγμα πηρες νανα...

ντομ -πως πας ρε;;;ολα καλα;;

ο βασιλακης;;

ρε συ αλεκα 2344..πωπωπ.κρομασ..να μη ξερει τι εχει το παιδι σου..

μλκ..

χρυσουλα πως παει το ποδηλατο;;

ισμηνη πες εντυπωσεις τησ φιλης σου....

Δημοσίευση

γειαααα

ζζζζζ δεν ειδα φωτο...θελω και εγω...

τζουλ τελεια τα παπουτσια και τον δυο....και για την πεθερα αστην να λεει....

ντομ θεα ο βασιλακης πως τον βλεπει τον μπεμπακο; τι του λες;

κοριτσια τωρα τελευταια ο στεφανος δεν θελει να του αλλαζω πανα, ουτε να του βγαζω τα ρουχα, ουρλιαζει...τι φταιει;

σημερα πηγαμε θαλασσα παιξαμε με την αμμο, ολα καλα, αλλα με το που πηγα να του βρεξω τα ποδαρακια στην θαλασσα μας ακουσε ολη η λουτσα,πολυ φοβαται το παιδι μου, δεν ξερω τι βλακεια εχω κανει και φοβαται τοσο πολυ, και δεν ειναι μονο η θαλασσα,οταν βλεπει μεγαλη πορτα, οταν περναει μηχανακι, και γενικα οτι κανει μεγαλο θορυβο, τον παλιατζη και αλλα πολλα, δεν ξερω το γιατι; μηπως πρεπει να ρωτησω παιδοψυχολογο;

και το αλλο σημερα εκανα κατι πανω απο τις δυναμεις μου, και ντρεπομαι γιαυτο :oops::oops: ειμαστε εξω στην αυλη και παιζαμε, ηρθε ο μιχαλακης με την μαμα του, δεν προλαβα να αντιδρασω στην ξαφνικη επιθεση του μιχαλακη,και εδωσε μια μπουνια στο στομαχι του στεφανου, κοριτσια εγινα εξαλλη, που γενικα ειμαι πολυ ηρεμη και οσον αφορα μωρακια, βγηκα εκτος εαυτου, και του ειπα εξαφανισου, μην ξαναχτυπησεις τον στεφανο γιατι θα θυμωσω πολυ, τρωμαξε αυτο και εφυγε, η μαμα του το μονο που εκανε ηταν να γελαει, και να του λεει μιχαλη ζητησε συγγνωμη,μετα ανεβηκε στο ποδηλατο του και ηρθε καταπανω στο στεφανο, και παλι του ειπα, μην ξανα ακουμπησεις το στεφανο....

τον πηρε η μαμα του και εφυγαν...

δεν αντεχω αλλο αυτη την κατασταση...δεν ξερω τι αλλο να κανω, η μαμα του δεν περνει απο λογια, δηλ. σκασιλα της, λες και χτυπανε το δικο της παιδι , τα αλλα παιδακια εχουν το προβλημα, πραγματικα εχω απελπιστη, δεν ξερω πως να το χειριστω....

σας επριξα το ξερω....αλλα δεν μπορω αλλο, την βλεπω και θυμωνω, νευριαζω, και μονο που ακουω τη φωνη της, δεν μου εχει ξανα τυχη κατι τετοιο στη ζωη μου....

γεωργια σε πηρα τηλ. το απογευμα...

Δημοσίευση

ναι πουλακκι μου χαρα..δε προλαβα..ημουν ...εξω...

αααααααα..για να κατσιε φρονιμα..ρε χαρα οταν ειπες βγηκες εκρτος εαυτου φανταστηκα πηρςεες το παιδι και το πλακωσες στισ μπουνιες...

εγω ετσι θα εβγαινα εκτος εαυτου..

ε ναι ρε συ...

κατι πρεπει να γινει..

οσον αφορα τισ πανες...και μενα τσιναει...δε θελει με τιποτα..

αλλα μονο για τισ πανες...

Δημοσίευση

σωσω χ@στηκα τι λες :lol::lol::lol: με την πλατυποδια μια χαρα την βολευω με αυτα :D

χαρα κ μενα 8υμώνει κ δεν στέκεται , ειναι εξάρσεις 8υμου φυσιολογικο , 8α περάσει με τον καιρό ...

ρε Χαρα ... τι πακετο κ αυτό ??????????? 8α άλλαζα γειτονια ! τι να σου πω ... αραιωνε που λέμε !!! :roll:

Δημοσίευση

γεια σου χρυσουλα, εδω ειχαμε συννεφια, αλλα ζεστη....

ναι ρε συ γεωργια, τη θα μπορουσα να κανω σε ενα παιδακι; τιποτα παραπανω, απο αυτο που ειπα...και ντρεπομαι γιαυτο....

ψυχουλα εχει, δεν τα βαζω μαζι του, δεν φταιει...το καλο μου...

τζουλια θελω να φυγω απο δω...αλλα δεν εχουμε λεφτα, οποτε μεχρι να καλητερεψουν τα πραγματα, θα ειμαστε εδω, και δεν ξερω τι να κανω....

αντε να δουμε ποτε θα περασει, γιατι γινεται της τρελης οταν τον αλλαζω :shock::shock:

Δημοσίευση

Χαρα ,κ εγω θα νευριαζα ...πρεπει να ειναι πολυ γαιδουρα η μανα του!

παντος εχω δει κ παιδακια που χτυπανε κ οι γονεις τρελενοντε αλλα αυτα εκει.

εμας μας εχει στο ματι ενα κοριτσακι λιγους μηνες πιο μεγαλο ,μεχρι κ στην εκκλησια μας κυνηγαγε οπου στεκομασταν κ τσιμπαγε την Αγγελικη στο μαγουλο η μανα του μονο που δεν επεσε στα γονατα να μου ζητησει συγνωμη κ φυσικα την πηρε κ εφυγαν

Η Αγγελικη εχει θεμα με το αυτακι της ,τρεχει κιτρινο υγρο-κερι...αντιβιωση λεει ο γιατρος απο Βολο για 7μερες....δεκατα εκανε το απογευμα...κ εκανε κ εμετο το απογευματινο της :oops:

που βρεχει Χρυσουλα ,που μενεις ???εδω πολυ ζεστη σημερα!!!

Τζουλια γιατι δεν την στελνεις Αιδηψο για μπανια...ευγενικη χοριγια απο σας :lol:

Δημοσίευση

Γειαααααααααα!!!

Σωσωκα μου εσυ θα φτιαξεις στα γενεθλιακια! Μη μου στεναχωριεσαι! Ξερω ποσο σου αρεσουνε αυτα! Μπορεις ομως να κανεις για επισκεψη αν θες!

Χαρα μου! Καλα εκανες και φωναξες.

Εμενα προχθες στον παιδοτοπο για παραδειγμα ηρθε ενα κοριτσακι να ητανε 2μιση? Ετσι οπως ητανε πανω στο φουσκωτο του ριχννει μια στο κεφαλι...... Καλη πολυ καλη! Αυθορμητα εγω γιατι δε μου ειχε ξανατυχει λεω ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Κοκκαλο η μικρη! απο κεινη την ωρα ολο με κοιταζε.... Σε μια φαση μιλαγανε τα παιδακια της παρεας της και λεγανε για παγωτα και η μικρη η οποια ειχε κολλησει το βλεμμα της πανω μου λεει παγωτο σαν υπνοτισμενη.... χαχαχα

Λετε να της δημιουρησα ψυχολογικα?

Μετα που φευγαμε και εβαζα τα παπουτσια στον Διονυση ηρθε διπλα μας και μας κοιταζε. Λεω πες γεια στη φιλη σου Διονυση.... χαχαχχα Το χαζεψα το μικρο....

Λεω ωρα ειναι να ρθει η μανα σου προς τα δω..... χαχαχχα

Χαρα και ο δικος μου φοβαται τον παλιατζη. Τωρα για τα υπολοιπα ειναι στο παιδακι... ΜΗν ανυσηχεις!

Και για το αλλαγμα ολα τα ιδια κανουνε λιγο πολυ. Εμεις τωρα στρωσσαμε. Οταν εφτανε η ωρα για αλλαγμα εκανα το σταυρο μου πρωτα. Τελεταια ομως καταλαβαινει και καθεται. θΑ στρωσεται και σεις.

Με γεια τα παπα φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟλυ ομορφα!

Δημοσίευση

asxeto (οπως πάντα)

με χτυπησε πισω στο ποδι ενα ζευγαρι παπουτσια που ειχα και ζητησα απο μια φιλη τσιρότο και μου έφερε α δοκιμασω τα compeed ΑΠΑΙΧΤΑ ! δροσισε αμεσως το σημειο και εφαρμοσε το ποδι , τελειως διαφανες δεν φαινοταν τιποτα !!! (πηγα κ πηρα απο το φαρμακειο)

σας ειπα οτι τα δερματινα α8λητικα τα κα8αριζω με πετσετακι που εχω βαλει επανω cif ??

καινουρια γινονται !!! και του παιδιου ! ;)

ευχαριστω μαρακι66

περαστικα Αλεκακι

ρε αφου 8α παει στο χωριο (γιαυτο το πεταξε , για να παμε όλοι) :twisted::twisted:

Δημοσίευση

περαστικα αλεκα 1 ωτιτιδα;

αλεκα 1 η μαμα του δεν ηταν γαιδουρα σαν την μαμα του μιχαλακη, εχω αρχισει να πιστευω, οτι της αρεσει που γιος της χτυπαει, της προαλλες ειχαν παει σε ενα παιδακι εδω πιο κατω επισκεψη, αυτο ειναι υσηχο και καλο, το χτυπησε ο μιχαλακης, και η μαμα του αντωνακη (ετσι λενε το παιδακι0 τους εδιωξε, και την αλη μερα που ξαναπηγαν, μπηκε μεσα στο σπιτι, και την ειδα που γυρισε με κατεβασμενο το κεφαλι, και μου λεει δεν τον θελει ο αντωνακης...της ειπα να το σκεφτει ολο αυτο που εγινε...γιατι ειναι κριμα για το παιδακι της, δεν θα το θελει κανενας.....τεσπα...

να δωσεις ενα φιλακικ στην αγγελικουλα...

Δημοσίευση

εμας η Αγγελικη φοβαται κατι μεγαλα ζουζουνια μαυρα χοντρα που κανουνε πολυ θορυβο...μπαμπουρες τα λεμε εμεις :lol: τρεχει κ βαλει το κεφαλακι της οπου βρει :lol:

πινω μπυριτσα....

αυριο δεν εχει προνηπιο...μακαρι να κοιμηθω λιγο παραπανω

αντβανς ηταν μαρακι

ευχαριστως να δωσω φιλακια στην Αγγελικη μου!

Δημοσίευση

μα τι σκ@τα ...

ο γιος του Τσακ Νορις ειναι ??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σορυ ρε χαρα , ειναι η ωρα μου ...

ρε αλεκα αυτα κ εγω τα φοβαμαι ... λογικο...

και την πε8ερα μου φοβαμαι ... :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

χρυσούλα έχει ό,το μπορείς να φανταστείς!!!

ξυλογλυπτική, βιτρό, κέντημα, πλέξιμο, κοπτική- ραπτική, αγιογραφία, ζωγραφική, χειροτεχνία, μαγειρκή, ζωγραφική, ξένες γλώσσες, σκιτσογραγία, ανθοκομία, ζαχαροκατασκευές,θέατρο, κηπουρική, αισθητική εκτίμηση έργων τέχνης, κοσμήματα και άλλα πολλά!!!

τι να πρωτοδιαλλέξω η έρμη;

αχ βρε χαρούλα μου...

γιατί είναι τόσο επιθετικό αυτό το παιδάκι;

κι ο δικός μου με δυσκολεύει με τις πάνες και τα ντυσίματα...

επειδή κάθε φορά με έβγαζε νοκ άουτ... άρχισα να του μιλάω...

του είπε ότι θα κάνουμε μία συμφωνία...

θα κάνει 2 λεπτά υπομονή να τον αλλάξω και μετά θα είναι ελεύθερος να παίξει...

σιγά σιγά βελτιώνεται...

σωσώκα καλό το σούσι;

αύριο έχουμε βάφτιση στην Πάφο...

ρε Σωσώ... το παραχέζεις με τον πληθυντικό στην πεθερά...

ο πόνος του αφτιού είναι από τους πιο δυνατούς...

το έχω περάσει κι αυτό.

είχαν μαζέψει πύον από μικρόβιο της θάλασσα!!!

Δημοσίευση

πατριωτισα εγω αν τον ξανα χτυπηση θα του βαλω τις φωνες μηπως και φοβηθη και ηρεμιση...

μαρια τη διαβαζα τοση ωρα χαχααχαχαχαχαχ :lol::lol::lol::lol::lol:

Μεγεια τα παπα φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΟλυ ομορφα!

εγω διαβαζα μεγεια τον παπα...χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol:

νανα θα το κανω και εγω..καλο μου ακουγεται...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...