Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα καλημερα..

Εφτιαξε λιγο ο καιρος ή μου φαινεται?

Η μικρη κοιμηθηκε 1-9..

Σωσω εχω παγωτομηχανη..αλλα η διαδικασια δεν ειναι τιποτα..καντο μια φορα και θα δεις..

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κορες.

Απο τις 8 ξυπνησε η μικρη.Νυσταζω και εφυγε και ο Δημητρης για δουλεια.

Εδω ψιλοσυννεφια με λιγο ηλιο.Θα παμε μια βολτιτσα πιο μετα.

Εφαγα γαλα με κορν φλεικς ,παω να φτιαξω καφε.

Αντε καλε μαζευτητε ,κερναω και κεικ. :)

Δημοσίευση

καλημερα!!!

κυριακη σημερα..η χειροτερη μου μερα....βαριεμαι να κανω οτιδηποτε.

ισμηνη μονο ενα 8ωρο κοιμηθηκε η ατιμη???βλεπω να κουτουλαει ολη μερα...

εμενα ξυπνησε για γαλα πριν απο λιγο.την ταισα στην κουνια κ την εχω αφησει να μουρμουραει.

ειτε θα ξανακοιμηθει ειτε θα αρχισει σε λιγο να με φωναζει!!!!!

σοφακι μου βλεπω η μικρη πρωινη πρωινη σημερα...

θελω κ εγω καφε.κ κεικ.

αλλα καφε πινω μονο γαλλικο.

κ εχω σπασει 2 φορες την γυαλινη κανατα των καφετιερων που εχω παρει...... :lol:

κ προχτες χαλασα κ την ατομικη καφετιερα απο το ικεα....

οπως καταλαβαινετε ειμαι λιγο αδεξια!!!!!! :?

μηπως να κοψω τελειως τον καφε???? :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

εγω παλι το πρωι μονο ελληνικο αν ειμαι σπιτι..

Τις καθημερινες που παμε σε καφετερια πινω καπουτσινο..

Λεμε να τα παμε κουνιες αλλα μέχει πιασει βαρεμαρα κι εμενα..

Δημοσίευση

Kalhmeres , μιλαμε για ΤΗΝ ΒΑΡΑΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!

ο καιρος εφτιαξε αλλα μεχρι την ερχομενη πεμπτη 8α μας πηγαινει σκοτσεζικο ντους...

Καλυψω σε ποια παιδικη το πηγαινεις ? μπορει να πάω ...

Δημοσίευση

Καλυψω μαλλον πρεπει να αρχισεις να πινεις αλλο καφε!Ισμηνη και εγω μονο ελληνικο και εξω φρεντο καπουτσινο.

Παιδια μιλαμε απο μικρη και 'μενα η Κυριακη το χειροτερο μου!Δεν ξερω γιατι η απιστευτη βαρεμαρα!

Δημοσίευση

ελατε εδω οποιος βα;ριεται..εγω την κυριακη την εχω συνδεσει με πρωι νυχτα...με βολευει..το ζηταω δλδλ..\ποτε δεν ειχαμε κυριακες εμεις..πριν στη κλινικη,μετα στη μπυραρια..ο λευτερης στο καζινο..ολες οι μερες καθημερινες..

οκ ισμηνη θα κανω το παγωτο καποια στιγμη και θα σε πω..

ρε συ καλυψω και γω εχω σπασει τη καφετειερα του γαλλικου φετος 2 φορες..και ξερεις με τι σωθηκα;;με την ινοξ την κανατα///

σαβοθυρντα την και κατω..\δε παθαινει πραμα..

εγω το απογ θα παω σιγουρα καμαι βολτα..αν και κομματια..\

κεικ,ε;;δε ψηνομαι..εφαγα κουλουρι θεσ νικης

Δημοσίευση

α εγω απογευμα 8α κατεβω συνταγμα , τωρα ότι κανω ...

φτιαχνω μοσχαρακι με φασολακια,καροτα πατατες ,κρεμμ,μαιντ του 8ανου , για μας βαριεμαι να μαγειρεψω ... :mrgreen:

εβλεπα διαδημιση με μαρκαδορους νερου και πινακα πανινο αν καταλαβα , φισερ πραις νομιζω

και λεγεται αqua doodle s= απο εξωτερικο το βρηκα 23-27Ε , αναρωτιεμαι ποσο να το χουν εδω... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

καλα μιλαμε τον Ηπια κανονικα ετσι ??? διχε ενα φιλο παλια ο αντρας μου πολυ γκομενάκια , σάλιας ρε παιδι μου , βγαιναμε καμια φορα κ γινομουν ρεζιλι , καμακι στην σερβιτορα , στην περιπτερου , στην διπλανη ...κλπκλπ με τον αντρα μου ειχαμε μαλωσει κιολας (παρασύρει και άγιο) για να αραιωσει και εβγενε μαζι του 1 φορα το 6μηνο φανταστειτε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ μου γιατι πιο φτηνά κ για να έχει κ 2 φίλους λέει κοντά του :shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o

Δημοσίευση

τζουλ, περαστικά!!!

χαχαχα!!!

αδιαθέτησα...

έλεος ρε κορίτσια...

με κάνατε και μένα να βαρεθώ... χαχαχα!!!

θα ψήσουμε κοτόπουλο σουβλάκια, μπούτια για τα μωρά, μπιφτεκάκια και πανσέτες.

έφτιαξα 2 σαλάτες και τορτελίνια στο φούρνο.

η πεθερά θα φέρει πατάτες αντιναχτές.

προφιτερόλ για επιδόρπιο!

πολύ μουντίλα κι εδώ.

σήμερα πρώτη φορά που δεν ήθελε να κοινωνίσει.

τον κρατούσε ο μπαμπάς του.

φώναζε "μαμ μαμ" και μόλις έφτασε στον παπά, έκανε τον δύσκολο...

σοφάκι και 10 παγωτά να φας... πάλι γκομενάκι θα είσαι.. οπότε μη μιλάς!!!

αλή σε μας... χαχαχα!!!

ισμήνη, πάντα τέτοιες ώρες κομάται ή έτυχε επειδή κοιμήθηκε αργά το απόγευμα;

τζουλ, αυτό το παιχνίδι το έχει και στα έρλι λέρνινγκ.

έχει 2.

το πρώτο έχει μόνο 1 μαρκαδώρο και το χαλάκι... 25 ευρώ.

το δεύτερο έχει και χρωματιστό μαρκαδώρο και στάμπες και πινέλο... 40 ευρώ.

αν δεν έχουν αλλάξει οι τιμές.

Δημοσίευση

οντως....και γω καπου εκει ξερω οτι πανε τα παιχνιδια..παιδια τα easy learning school..xaxaxax...εχουν 20 τισ εκατο εκτπωση σε ολα μεχρι την τετασρτη..το ξεραστε;;

αν το ξερατε γιαιτ δε το πατε;χαχαχ

πλακα κανεις ρε τζουλ...πολυ κοντα σας;;εννοω με τα ποδια πας;;γιατι γειτονια στην αθηνα ειναι 4-5 τετρασγωνα...αχαχαχ...

εγω μακαρονια και η μικρη φακες..η τονια 28 θα μας τα;ιζει σημερα..

Δημοσίευση

ρε κοπελια καταλαβαινεις οτι απο κει που ειχαμε κοψει τωρα 8α τον τρωω στην μαπα τουλαχιστον κα8ε τεταρτη κ σαββατο στον καφέ ???

αυτο ηταν με πολλους μαρκαδορους καλε , οχι απο ιζυ λεαρνινγκ σιγουρα...

Δημοσίευση

βαριεμαιιιιιιιι κι εγω μαζι

δεν βγηκαμε

δεν τρωνε

μας βγαζουν την πιστη αναποδα το κερατο μου μεσα

3 τεταρτα και ο στελιος την αφαγε ολη αφου εγινε λουτσα με το νερο και τελικα βγηκαμε στο μπαλκονι

ο νικος 5 κουταλιες

δεν εχω πιει καφε

νυσταζω

και πεσανε για υπνο 12

ακομα κοιμουνται

ενω 1 επρεπε να τρωνε το μεσημεριανο μας

εαν βγαινουμε απο το προγραμμα πολυ τσαντιζομαι

αλλα τι να κανω να τους ξυπνησω για να φανε;

ελα ρε τζουλ

περαστικα σου

Δημοσίευση

ontvw fthno einai...μαρακδοερτους κανονικους δε τουσ εχεις δωσει;;;εγω οχσι..χθες της εδωσα μολυβι και εγραφε στο τραπεζακι..ασε που ετρωγε και τισ μυτες..

οποτε..ακυρεο.καλος ειναι και ο πινακας που γραφει και σβηνει..

αρε μαρκερ...τι θεμα εχεις και συ...ειναι 2..ειναι και κακοφαωτα..πωπωπω!!!

πιες 1 καφε και παρατα τα..

θα πεινασουν..ποσες ωρες εχουν μεινει νηστικα χωρις να ζητησουν φαγητο;

Δημοσίευση

ολοκληρη μερα

και εχουν πιει μονο τα 2 γαλατα

πρωι - βραδυ σωσω μου

μιλαμε αλλο πραγμα

με τα χιλια ζορια φαγαμε λιγο φαι

παμε τωρα εξω να φαμε κι εμεις

βαρ

Δημοσίευση

μαζι με τα μωρα βγαινετε;;;η ντομ ειναι καλα..την πηρα τηλ..θηλαζει προς το παρον..\

ο μεγαλος πλεον ειναι με τη πεθερα..την τριτη με το καλο βγαινουν

Δημοσίευση

ολοι μερα σκουπιζω........στην αυλη της εχω ,εκει τρωνε κ πεφτουν ψιχουλα κ κανουνε παρτυ τα μυρμιγκια :lol: ουτε εγω ειχα καφε σημερα ,δεν προλαβα λεμε! η σκουπα προεκταση του χεριου αι στο καλο πια :x

εχουμε να παμε σε γενεθλια ...ασε τωρα αρχιζουνε τα γενεθλια κ για ολο το καλοκαιρι θα εχουμε καλεσουρες ,ετυχε!

κοριτσια δεν εχει κοσμο το νησι ,κατυι μπαρμπαδες απο Αγγλια ....στην Σκιαθο λεει η αδερφη μου εχει πολυ κοσμο...εμεις στο μαγαζι καθε μερα κουλουρι 0ευρο...ο δικος μου παει για καταθληψη

αυριο εχω να δωσω ΟΓΑ ΟΤΕ κ εχω τα μισα....

:(

Δημοσίευση

paket Αλεκα6789

αστα βράστα Μαρκερ ... δεν μου φτανε ο πε8ερονταλκάς , έβαλα κ άλλα στο κεφάλι μου... την τυχη μου την άτυχη...

ο μικρός αυτες τις μερες τρώει μια χαρα , σημερα στα φασολάκια κραταγε κ ενα μήλο (golden του δίνω μόνο) και έτρωγε 1 μπουκια φαί κ έτρωγε κ 1 μπουκια μήλο :roll: τεσπα το ζητουμενο ειναι οτι το κα8αρισε το πιατάκι μαζί με 1/2 μήλο ! :roll:

χτες Σωσωκα ειδα το σατερ Αιλαντ με τον Ντι κάπριο , δεν το τελειωσα άλλα έχει πολυυυ αγωνιααα κ μου άρεσει να ειμαι στην τσιτα σε μια ταινία ! η υπο8εση ειναι με ενα νησι που εχουν απομονωσει τους ψυχοπα8είς δολοφόνους και το έχει σκάσει κάποια (δεν λεω άλλα...) :mrgreen:

Δημοσίευση

το χω δει καλε αυτο....πολυ καλη ταινια..καλογυρισμενη..

το κλασ οφ ταιταν το εχω δει..γυρισα..ξαπλωσα και μολις ξαπλωσα ξυπνησε..

και εννοειται ολο το απογ γκαριζω..

μα επιτησες το κανει να με σπαει τα...αντε μη πω..

θα παμε καμαι βολτα μετα γιατι το βλεπω κρεμασμενο σοτ στυλο της δεη..α τωρα που ειπα δεη..ηρθε 1 παιδι 22 χρονων ..με εγκσυμα.οχι πολυ σοβαρο..εβλαε λεει στοιχημε με τους φιλους του αν μπορει να ανεβει στο στυλο...

αλεκα τιποτα δεν εχει;;

μηπως πιο αργα;;

δε ξερω ρε πουλακι μου..τι να πω!

Δημοσίευση

Γιου χου!

Εδω ειμαστε αλλα βαριεμαι.Περιμενω να ξυπνησει ο συζηξ να παμε βολτα παραλιακη.

Η μαμα μου απο τωρα με ρωταει τι να μαγειρεψει την Παρασκευη!Πως και πως μας περιμενει!Αχ επιτελους φτανει η μεγαλη μερα!ΣΑς εχω πρηξει ε?χαχαχαχχαχα

Ρωταω την Λυδια τι ωρα ειναι?Κοιταει το χερι της και μου λεει οτω(οχτω)!πολυ γελιο λεμε!

Δημοσίευση

Σωσω γκρινια το κομματι ή εσυ απο την αυπνια εχεις νευρα και δεν την παλευεις?Η αληθεια ειναι ρε παιδια πως οταν δεν εχεις δυναμη να σηκωσεις το δαχτυλο σου τοτε θα τα κανουν ολα!και πηγαινουν παντα εκει που δεν πρεπει εννοειται!

Μπραβο στην Ντομ που ειναι καλα και αυτη και το μπεμπε!Ο Βασιλακης θα της λειπει πολυ ειμαι σιγουρη αλλα να 'ναι καλα το πεθερι που τον κοιταει καλα και τα βρισκουνε.

Αλεκα1 κριμα ρε αλλα θα την βρειτε την ακρη τι να κανεις.Να ξερεις παντως οτι ολοι απο καπου στερουμαστε.Περικοπες !

Τζουλια ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙς!ΕΧΩ ΚΑΙ'ΓΩ ΜΑΙΛ!ΘΑΝΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑΝΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ.ΤΟ'ΧΕΙς ΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕς. :mrgreen:

Τι αλλα? :D

Δημοσίευση

καλά κάνεις και μας πρήζεις ρε σοφάκι...

σε λίγο καιρό θα είναι η σειρά μου!!!

χαχαχα!!!

υπομονή ρε αλεκάκι...

θα έρθουν καλύτερες μέρες!!!

είναι πολύ δύσκολα όταν δουλεύει μόνο ο ένας.

εμείς 2 δουλεύουμε και είμαστε ίσα ίσα.

και δεν κάνουμε περιττά έξοδα...

τέπσα... υγεία να έχουμε!!!

το φαγητάκι μας ήταν πολύ πετυχημένο!!!

το ευχαριστήθηκα!!!

εγώ πάλι, ποτέ δεν είχα πρόγραμμα με το φαγητό.

στο περίπου πάντα.

μάρκερ, τουλάχιστον, τρώνε στον παιδικό.

ξέρω... είναι πολύ ζόρι το τάισμα σε άφαγα παιδάκια...

σε λίγα χρόνια δε θα προλαβαίνεις να μαγειρεύεις για τους άνδρες σου!!!

χαχαχα!!!

Δημοσίευση

νιώθω πολλή κουρασμένη και δεν έκανα και πολλά πράγματα σήμερα...

σωσώ θα με κοροϊδεύεις αν κοιμηθώ από τώρα;

κλείνουν τα ματάκια...

δεν είναι και καμιά μέσα να κάνουμε κουσκουσάκι...

Δημοσίευση

εδω...παρον..οχι ομολογω οτι δεν ειμαι αυπνη..δεν εχζω κοιμηθει αλλα δε κοθυτουλαω...

πηγαμε παρκο και στρωσαμε..

καλε ποτε φευγεται;;το ξεχασα ρε σοφακι..αληθεια λεω..

αυριο εχω ξεπουπουλιασμα..

ε να ιρε νανα ..πεσε..μας κακομαθες μεχρι τισ 11..

ημαρτον!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...