Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν3

Recommended Posts

αννουλα!!!!!τι κανεις??καιρο ειχαμε να τα πουμε!!!πως πανε τα διδυμακια σου???ολα καλα??

Δε πινω πολλους καφεδες, αλλα τωρα με το διαβασμα φτιαχνω εναν ελαφρυ ελληνικο και τον εχω ολη μερα και δε τον πινω και ολο!!!

κατερινακι καλημερα και σε σενα!!!κριμα που δεν ειδατε καλα το μωρακι στο β επιπεδου, ξερετε ομως οτι ειναι καλα και αυτο ειναι και το πιο σημαντικο.το φυλο??

εγω κοριτσια εχω 2 γυναικολογους για καποιο λογο( συγγενεια) και ενω εχω ηδη κανει αυχενικη και papp- A,την τριτη θα παω να κανω και Α τεστ.εσεις το εχετε κανει??τι ακριβως ειναι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 880
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα κοριτσακια μου,

ευχαριστω για τις ευχουλεεες :D

αναστασακι μου ουτως ή αλλως εχω ενα αγορακι και ενα κοριτσακι :)

οποτε οτι και να ηταν το ιδιο μας εκανε, γερο να ειναι μονο :D

βανεσσακι οντως ο καιρος ειναι ΑΠΑΙΣΙΟΣ

για αυριο ειδα συννεφια και απο κυριακη τελειο καιρο..

ανμτε να δουμεεε!

ελπιζω τωρα να ερθει για τα καλα το καλαοκαιρακι :D

κατερινακι μου, δεν περαζει θα τον δειτε και το φατσακι του,

αρκει που ειναι καλα :D

χριστινακι πως εισαι? ΟΛΑ ΚΑΛΑ με την γλυκοζη?

Vanessaki μου αγορακι είναι το μπεμπάκι μου!

Α τεστ το έχω ξανακούσει αν και δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται..Εγω προσωπικά δεν έκανα..Από την αυχενική κατευθείαν στον β επιπέδου (αν εξαιρέσεις έναν απλό υπέρηχο σφήνα ανάμεσα στους δυο "μεγάλους"..)

Καλημέρα στο όμορφο παρεάκι!!!

Τι μούχλα είναι αυτή σήμερα Παναγίτσα μου...........άντε να δούμε

θα ρθει το καλοκαίρι φέτος;;εγώ πάντως ένα μαγιουδάκι το πήρα!!!

Τιτινάκι καλά αποτελέσματα με την καμπύλη!Πως ήταν αυτή η εμπειρία αλήθεια;

Νάσια μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα, έγινε το πρώτο βήμα και από

εδώ και πέρα θα θα φτιάξουν τα πράγματα!Αφού αναγνώρισε ο άντρας

σου ότι έχεις δίκιο έγινε το μεγάλο βήμα.Δεν έχω δει και πολλούς άντρες

να το παραδέχονται αυτό.Άρα όλα θα πάνε καλά!

Μαρία μου τι διάβασα έγινε η ανατροπή!!!Με το καλό ο μπέμπαρος!!Και άλλος

γαμπρός...........Περαστικά στο κοριτσάκι σου, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ

το γλυκούλι!

Kiska μου περαστικά και στο δικό σου το αντράκι!Όσο για το καροτσάκι πολύ πολύ

γλυκούλι!

Vanessaki καλό διάβασμα καλό μου!Πάντως αυτός ο παλιόκαιρος ευνοεί το διάβασμα

κάτι είναι και αυτό.Το A test δεν το ξέρω καθόλου,δεν το έκανα.Ποιος από τους δύο

γυναικολόγους θα σε ξεγεννήσει παιδί μου;

Κατερινούλα πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά με το β επειπέδου!!μπράβο μπράβο καλή μου!

Δεν πειράζει που δεν είδες φατσουλίνι σημασία έχει που είναι γερό και δυνατό!

Θα κάνω και εγώ στις 16/6 και ανυπομονώ.Τι βλέπουν ακριβώς;Πόση ώρα κρατάει;

Σας φιλώ όλες

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΥΡΙΣΑ!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΖΑΧΑΡΟΥ!!!!ΘΥΤΕ ΕΜΕΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!!!ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!!!! :D:D:D:D

ΚΑΤΕΡΙΝΟΥΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ Β-ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ.....ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ????????

TEDDY ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΟΥΔΑΚΙ???ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ Ε???? :D:D:D ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΗΣΚΩ!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΣΥ Ε????????ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ :P:P:P:P ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!

ΕΥΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ?????ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΝΟΣ???????? :?:?:?:?

ΒΑΝΝΕΣΑΚΙ ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!! ;);););)

ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΟΥΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΖΕΙ.....ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΡΟΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ!!!!!! ;););)

Γειά σας κορίτσια!

Μαρία, χι χι, αγοράκι τελικά ε; Κι εμάς μάλλον για αγοράκι το πάει! :P

Νάσια, μην το λες, οι γιατροί δεν είναι ακριβώς μορφωμένοι, με την έννοια του καλλιεργημένου. Επειδή έχουν πολύ διάβασμα για τη σχολή τους, δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο, ή ασχολούνται με τα αθλητικά π.χ. για να ξεφεύγουν. Έτσι, δεν έχουν καμία καλλιέργεια, και οι περισσότεροι είναι πολύ εγωιστές και απόλυτοι. Όχι όλοι, βέβαια, μην τρελαινόμαστε, αλλά από αυτά που βλέπουμε κι ακούμε, οι πιο πολλοί κάπως έτσι είναι.

Κατερινούλα, φτάνει που είναι καλά το μωράκι σας, και μετά δε θα χορταίνεις να το βλέπεις!

Χριστίνα, είσαι γερό στομάχι!

vanessaki διάβασμα ε; Εγώ το πάω πιο χαλαρά, τώρα πονάει το κεφάλι μου, οπότε θα μαγειρέψω πρώτα και μετά διάβασμα!

Για αρακά το βλέπω σήμερα. Πολύ παίζει ο αρακάς σ'αυτό το ποστ!

Εμάς εδώ σήμερα έχει συννεφιά, πριν έβρεξε και λίγο, αλλά η ζέστη ζέστη. Έπεσε, βέβαια, η θερμοκρασία, δεν είναι 30 βαθμοί όπως χτες, είναι 25-26.

Εγω παντως τον εβγαλα σημερα να τον μαγειρεψω τον αρακα, δεν την γλιτωνει! :P

Μαρακι τωρα καταλαβα οτι ειπα χαζομαρα, καλε εσυ εχει ηδη 2 και πας για τριτο!!πω πω ρεζιλι εγινα!! :oops:

ναι ναι μας την εσκασε :lol:

αρακα εχετε σημερα εε?

εμεις μπουτακια με πατατουλες φουρνου :D

το αγαπουν και τα παιδια και θα φαμε ολοι σημερα :lol:

αναστασακι δεν πειραζειιιι κοριτσακιι μου, σιγα το πραγμαα :D

Teddy μου μισή ώρα κράτησε ο β' επιπέδου. Πιθανολογώ ότι αν είχε καλύτερη στάση το μωράκι μας να κρατούσε κ λίγο παραπάνω..Ο γιατρός αξιολογεί την ανάπτυξη του εμβρύου, μετράει όλα τα μέλη, το βάρος, τσεκάρει καρδιακή λειτουργία, ποσότητα αμνιακού υγρού, πλακούντα και γενικότερα βλέπει λεπτομερώς αν εξελίσσεται σωστά η εγκυμοσύνη. Εύχομαι σε σένα στις 16/6 να βοηθήσει το μωράκι σας να δείτε κ σε ποιον μοιάζει! ;)

Τιτίνα μου μπράβο!Πάει κ αυτό ε? Καλά αποτελέσματα! Μαρέσεις γιατί δεν χαμπαριάζεις κ πολύ..Εγω μάλλον παραείμαι ευαίσθητη..

Ρε κορίτσια, να σας ρωτήσω κάτι. Το μωρό τώρα (14η εβδομάδα) ακούει καθόλου ήχους απ' έξω; Γιατί την Τετάρτη επιστρέφω στο σχολείο, και δύο φορές την εβδομάδα πηγαίνω με τον Βοηθό Διευθυντή και τη διευθύντρια. Μέσα στο αμάξι (η διαδρομή κρατάει μισή ώρα, δηλαδή μία ώρα πήγαινε-έλα) η διευθύντρια μιλά συνεχώς, αλλά όταν λέω συνεχώς, δεν κλείνει καθόλου το στόμα της, και έχει και μια απαίσια εκνευριστική φωνή. Τις τελευταίες μέρες πριν το Πάσχα, ειδικά στην επιστροφή, που είναι και βράδι και είμαστε πολύ κουρασμένοι, ήθελα ν' αρχίσω να τσιρίζω, δεν άντεχα καθόλου. Φυσικά, να της πω "κοιτάξτε, μη μιλάτε πολύ, γιατί πρέπει να είμαι ήρεμη" ή κάτι παρεμφερές δεν πιάνει καθόλου. Είναι λες και μιλάς σε τοίχο. Σκέφτηκα ν' αγοράσω κάποια συσκευή με ακουστικά και ν' ακούω μουσική και δε με νοιάζει αν είναι αγένεια. Το καημένο το εμβρυάκι, όμως, τι θα ακούει; Τη μουσική ή τη διευθύντρια; Ή τίποτα ακόμα; :P

ΝΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΕΤΑ....ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.... :lol::lol::lol::lol::lol: ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ!!!!!!!ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ!!!!!!ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ :D:D:D:D

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ.........ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ JUMBO ΓΙΑ SHOPPING THERAPY ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά ψώνια τιτινάκι!

Αννα Μαρία μου νομιζω ότι τα έμβρυα αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ήχους από τον 5ο μήνα..Πάντως όπως κ να χει αν εσενα η διάθεση σου θα είναι καλύτερη με τα ακουστικά μην σε νοιάζουν ούτε ντροπές ούτε ευγένειες!Άλλωστε η διάθεση των εμρβρύων συμβαδίζει με την διάθεση των μαμάδων!Οπότε δεν είμαστε για πολλά ρίσκα!

Κατερνούλα, σίγουρα, τόσο καιρό σκεφτόμουν ότι είναι αγένεια, αλλά τώρα δε με ενδιαφέρει! Δε φτάνει που είμαι ένα μήνα με άδεια, κι έχει καταφέρει πόσες φορές να με συγχύσει, μία με τηλεφωνήματα, μία με αυτά που μου λένε οι άλλοι ότι κάνει, ε, δε θα γίνω και ψυχοπαθής. Είναι κι οι ορμόνες που χτυπάνε κόκκινο, δεν το διακινδυνεύω! Αφού ακόμα δεν πήγα στο σχολείο, και μετράω τις μέρες μία-μία, μέχρι τις 30 Ιουνίου που κλείνουμε! Έχουμε τραβήξει τόσα πολλά απ' αυτήν την γυναίκα δύο χρόνια, που είμαστε όλοι έτοιμοι να εκραγούμε.

Πάλι καλά που το μωρό δε θα την ακούει!!!

Άννα Μαρία μου συμφωνώ και εγώ, άσε την ευγένεια και βάλε τα ακουστικά σου!

Και πάνω από όλα αυτό που μετράει είναι να έχεις εσύ καλή διάθεση, γιατί τότε

θα είναι το ζουζουνάκι σου μια χαρά!

Κατερινούλα σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και για τις πληροφορίες!

Ανυπομονώ.Την άλλη φορά θα δεις και εσύ το φατσουλίνο του!

Αναστασάκο θα τον φας τον αρακά σήμερα διάβασα παιδί μου;

Τιτινάκι είσαι ήρωας.Α......... και καλά ψώνια!

καλησπερα και από μενα.....σε αντίθεση με εσας, εδώ στην Καβάλα κάνει πολύ ζέστη και έχει ήλιο....η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνομαι αρκετά και ολα με ενοχλούν.... :evil::evil::evil: ......αλλά τελος πάντων...

Μαρία μου θα έχεις δηλαδή δύο παλικάρια να προσέχουν την κορούλα σου.....μια χαρούλα...:)

Άννα Μαρία μου πάρε ακουστικά και ακου μουσικούλα χωρίς αναστολές.....όπως χαλαρώνεις εσυ καλύτερα....και όχι να ακούς την φωνή της διευθύντριας.....απαπαπαπαπα....

Αναστασάκο μου αρακούλι...εεε..?....ήρθε τελικα η ωρα του...:)

Εύη μου όλα καλά?...

Χριστίνα μια χαρούλα με την γλυκόζη ετσι?...άντε καλά ψώνια για τον μπέμπη...:)

Βανεσσάκι καλό ψήσιμο στις τσιπούρες σου...:)

Πολλά φιλάκια σε όλες σας γλυκές μου...

πηγαίνω σπίτι για μαμμμμμμμ...;)

kalhspera filenades moy ti kanete??????? egw shmera exw koyrastei poly axxx kanw doyleies kala eixa na kanw kai polles meres giati erxete kopela alla ayrio den tha erthei opote eixa diafora sentonia kseskonismata mpania skoypa sfoykgarisma verantes olaaaaaaaaaaa.... twra omws telos ta ekana ola eimai etoimh na ypodextw to adelfaki moyyyyyyyyyyyy...aaaaaaaaaaaaaaaaaa sas eyxaristw gia tis eyxoyles sas .............

titnaki poly kala me thn kampylh e?? mia xara tha einai kai ta apotelesmata........kala pswniaaaaaaaaaaaaaa..........

maria moy agoraros eeeeeee???????? mia xara me to kalo na ton pareis sthn akgalitsa soy

anna maria vale ta akoystika kai graftoys oloys :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

polla filakia kai se oles tis ypoloipes koyklares .............

kale to hliannaki poy einai????????????? exw na dw nea tis kana dyo meres........

eyxome na kanei olo voltoyles kai gia ayto na mhn mpenei .............

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!

Τί κάνετε??? Οι κοιλίτσες???

Τιτινάκι μου μπράβο που τα κατάφερες...εγώ ακόμα σκέφτομαι την καμπύλη που είχα κάνει με πολύ τρόμο και αηδία!!!!! Καλά ψώνια και περιμένουμε να μας πείς (και να μας δείξεις) τί ψώνισες για τον μπέμπη!!!!!

Άννα Μαρία κι εγώ νομίζω ότι τα εμβρυάκια αρχίζουν να "πιάνουν" ήχους από τον 5ο-6ο μήνα και μετά αλλά είναι γενικά εξοικειωμένα με την φωνή και τις διαθέσεις της μαμάς....οπότε κάνε ότι γουστάρεις κοριτσάρα μου και αν νιώθεις εσύ καλά θα νιώθει καλά και το μπεμπάκι σου!!!!!

Βερονικάκι μου πάλι δουλίτσες έκανες?????? Κουράστηκες όμως και τα διδυμάκια θα παραπονιούνται... πλάκα πλάκα πρέπει να καθαρίσω κι εγώ το σπίτι, αμάν πιά δεν φτάνει που όλη μέρα συμμαζεύω γιατί η κόρη μου τα κάνει όλα λίμπα, έχω και την γενική φασίνα μία φορά την εβδομάδα!!!!!!!!

Αναστασάκο τον έκανες τελικά τον αρακά ή πήρε πάλι αναβολή?????? Αύριο έχεις την αυχενική? Τί ώρα?

Κατερινούλα όλα τέλεια με τον β'επιπέδου ε? Μπράβο!!!.......αχ εγώ πάω στις 23 Ιουνίου και από τώρα έχω τρελή αγωνία αν θα πάνε όλα καλά. Άμα το σκεφτώ βράδυ δεν με παίρνει ο ύπνος με τίποτα....

Μίκι μου τέλεια η Καβάλα....πήγαμε τον Σεπτέμβριο μετά τον θρησκευτικό γάμο για λίγες ώρες όταν γυρνούσαμε από Θάσο με τον άντρα μου και μου άρεσε πάρα πολύ.....ειδικά η παλιά πόλη!

Βανεσάκι μου το alpha test το είχα κάνει στην προηγούμενη εγκυμοσύνη αλλά αυτή τη φορά δεν μου είπε να το κάνω ο γιατρός (κι εγώ ξέχασα να τον ρωτήσω) και τώρα θα πάω κατευθείαν για τον β' επιπέδου (ο Θεός να βάλει το χέρι του)......πάντως είναι αιματολογική εξέταση σαν το papp A χωρίς την αυχενική, σου δίνει πάλι ποσοστά για σύνδρομο ντάουν κτλ. αλλά απ'όσο έχω ακούσει το papp A είναι πιο αξιόπιστο.....

Μα πού είναι το Ηλιαννάκι κι εγώ αναρωτιέμαι.....έχει μέρες να φανεί.....ελπίζω να είναι όλα καλά!!!!

Πάω να ξαπλώσω λίγο τώρα που κοιμάται η ταλιμπανίτσα μου......μπαααααα τώρα που βλέπω το ρολόι μάλλον δεν θα προλάβω να ξεκουραστώ.....

Φιλάκια εγκυούλες!!!!!!

Nia μου με το καλό να δεχτείς τον αδερφούλη σου,

να περάσετε όμορφα!Με το καλό και η αυχενική σου!

Και μην κουράζεσαι κοριτσάκι μου και κουράζεις

και τα διδυμάκια σου!

Εδω ειμαι και εγω..μπηκα να δω τα νεα και να ριξω εναν υπνο εφαγα και το παγωτακι μου και δροσιστικα...

-Μαρακι σας την εσκασε ο μικρος εεε???χαχαχαχ εκανε ναζια για να σας μπερδεψει...χιχιχ

-Νασια μου μια χαρα τα ερυθρα μου ολα μια χαρα..αν συνεχιστει αυτο θα κανω λεει υπερηχο νεφρων και κυστης απο εκει πρεπει να ειναι...τι να πεις...οσο για τη γιατρο δεν θελω να ξαναπαω αλλα εχει πιασει τον αντρα μου το πεισμα οτι αφου την πληρωνουμε θα μας εχει εκει και για να μην συνχιζομαι του ειπα να πηγαινει μονος του...τρομαξα να συνελθω την αλλη φορα..γαιδουρα παιδι μου τι να πεις...αστα με το φαι σου λεω μεγαλη εμπειρια και πολυς κοπος αλλα τα καταφεραμε...υπομονη αυτη την ηλικια τα πιανει ολα να το κανου αυτο.τωρα αρχισε του αδερφου μου να μην τρωει..αργοτερα θα αρχισει να ζηλευει και θα φαει,τουλαχιστον να περνει τα κιλα με οτι και να τρωει.

-Κατερινουλα που εισαι βρε κοπελιααα....ναι πολυ οικονομικο το καροτσι μιας και δεν θελω να παρω τριο γιατι ηδη εχω ενα και τη Δευτερα θα παω τελικα να το παρω δεν υπαρχει λογος να περιμενω και αλλο μου αρεσει πααρα πολυ,μην ξεχνας οτι θα κανεις και doppler αργοτερα οποτε αν καθετε θα δειτε φατσουλα..εγω παω σε 10 μερες για καμπυλη και επειδη εχω υπογλυκαιμια θα κανω των 50..οποτε μια χαρα τη γλυτωσα...στο γιο μου ειχα κανει των 100...4 φορες με ειχαν τρυπησει και μετα εφαγα μια τυροπιτα και ενα χυμο να στανιαροοο....μπλιαχχ

-Βανεσακι δεν ξερω τι ειναι το Α τεστ και εγω σε 2 παω,η μια ειναι που θα με ξεγεννησει κιολας και στην αλλη κανω α επιπεδου β επιπεδου και doppler αλλα αυτο το Ατεστ μετα την αυχενικη δεν το ξερω...δεν εννοεις την αιματος ετσι?

-Η Ηλιαννα θα το εχει ριξει στις βολτες υποψιαζομαι....

Εδω παντως χαλια καιρος εχτες βροχα σημερα συννεφια αλλα θα ριξει παλι...αχχχ καλοκαιρακι ποτε θα ρθειςςςς???Σημερα εφαγα ωραιοτατη πιτσα που εφτιαξε ο αντρας μου...χιχι και παγωτακι...

Παω να ριξω κανα υπνο και να μπω απογευμα..φιλακιααα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...