Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 10! Στην τελική ευθεία!


Recommended Posts

Ελις μου λογικό είναι...είσαι πιο ξέγνοιαστη τώρα...αλλά μην το παρακάνεις να έχεις και αντοχές όταν έρθει το μωρό...

Πάντως κι εγω όταν με το καλό μπω στο μήνα μου θα έχω άλλο αέρα...ε τόσο καιρό ξάπλα το δικαίούμαι ε?? :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ελλη καλως στο κλαμπ της λεκανης :lol::lol::lol: εγω ακομα δεν εχω αποφασισει τι θα φτιαξω μολις παω σπιτι.χθες δεν μαγειρεψα (που χρονος?) κ σημερα τι?μαλλον για καμια μακαροναδα το κοβω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια με πήρε ο ύπνος... :oops::oops::oops::oops: Και εμείς μακαρόνια με τυρί θα φάμε σήμερα...

Πάω να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου να κοιμηθώ σαν άνθρωπος γιατί ο καναπές δεν με βολεύει πιά!! Σας φιλώ τα λέμε μετά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω δεν εφερα φαγητο σημερα στο γραφειο...

σπιτι θα φαμε μοσχαρακι με πατατες γιαχνι, αλλα σημερα η θα παραγγειλω η θα φαω τα γιαουρτακια μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια....μια απορια...τι παταω για να βλεπω τις νεες δημοσιευσεις?δημοσιευω για παραδειγμα εγω...μετα για να δω τις νεες απαντησεις (στο ιδιο θεμα που ειμαι,οπως εδω) τι κανω?εγω βγαινω απο το θεμα κ ξαναμπαινω...υπαρχει αλλος τροπος απευθειας στο θεμα για να μην μπαινοβγαινω?

εεεεεεε δεν ξερω αν εγινα κατανοητη με τα μπες κ βγες :roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εβαλα τα ψαρακια μου στον φουρνο,εβρασα και τα κολοκυθια με τα καροτα και ηρθα.Θα τηγανισω και μερικες πατατουλες μολις ερθει ο αντρας μου και τελος.Αντε γιατι εστω και με αυτα τα λιγα που εκανα κουραστηκα. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να΄μαι κι εμένα...μολις έφυγε ο καλός μου...Εβαλα να φάμε τις μπριζολίτσες μας και με το ζόρι τα φάγαμε...οχι γιατι δεν ήταν νόστιμα αλλα δεν αντέχαμε με τη ζέστη να φάμε τίποτα ζεστό!!!! Τον είπα να φέρει καρπουζάκι και με τέτοια θα την βγάζουμε!!! Δεν παλεύεται η κατάσταση στην Κύπρο κορίτσια!! :?

Νιώθω ένα συνεχόμενο πόνο κάτω χαμηλά στη μέση και προχωράει προς τα πόδια..Δεν αντεχομαι πλέον...όλο και κάπου πονάω!!! :o:lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξαπλωσε λιγο μαρακι

κ εδω την εχει τη ζεστη του.κ το χω παρει κ εγω αποφαση οτι το καλοκαιρι με πεπονι καρπουζι κ κερασια θα τη βγαλω.α!κ με τα αγαπημενα μου ροδακινα φυσικα ε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι καλη χωνεψη!Εγω πειναω πολυ αλλα θα περιμενω τον αντρα μου.Στο μεταξυ με εχει πιασει μια απιστευτη υπνηλια και να φανταστειτε πως κοιμηθηκα 10 ωρες. :roll:

Σκεφτομαι πως θα περασει το καλοκαιρι που δεν θα μπορω να κυκλοφορησω με την ζεστη;Προβλεπεται μεγαλη βαρεμαρα... :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια καλημερα ή μαλλον καλησπερα!

Ηρθα κατα τις 12.30 για δουλεια σημερα και ετσι τωρα μπαινω να σας πω ενα γεια.

Δεν διαβασα τιποτα βεβαια απο τα νεα σας....γραψατε και 20 σελιδες απο την Παρασκευη αλλά θα προσπαθησω να τα διαβασω μετα γιατι τωρα εχω δουλεια στο γραφειο....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μου ξαπλώνω!! τι άλλο να κάνω?? :lol: Απλα αυτον τον πόνο δεν τον ξαναένιωσα χαχαχα..Γιατι δεν είναι εντελώς στη μέση είναι πιο δεξία κι αριστερά προς στην κοιλιά!!

Πάντως για τα φρούτα θα συμφωνήσω μαζί σου...μονο δροσερά μπορώ πλεόν να τρωω...Το βράδυ ίσως που δροσίζει να φάω κάτι σε φαγητο...αλλιώς όλη μέρα φρουτα...

Νίκη μου ειναι η ζέστη που σου προκαλεί υπνηλία!

Καλως την Μάχη μας!! Τι κάνεις κοριτσι μου? Πηγες για τα μαθηματα ανωδυνου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαχη τι κανεις;Ολα καλα;

Συμπεθερα εδω φυσαει σημερα,δεν εχει ιδιαιτερη ζεστη.Και γενικα ακομα δεν εχουν πιασει οι ζεστες.Το βραδυ θες και μια ζακετουλα για να κυκλοφορησεις.Παντως νυσταζω και νοιωθω ατονια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εξαφανιστήκατε όλες σήμερα?

κοιμήθηκα με το ζόρι εγώ ένα μισάωρο...Φυσάει πού και πού ΄τωρα και κάτι γίνεται... :)

Ελπιζω να είστε όλες καλά...

Φιλάκια πολλά!!

Κοριτσάκια μου νομίζω πως ο μικρούλης μου έχει λόξυγγα!!!! Αυτο το πράγμα το έχω ξανανιώσει αλλά δεν ήταν έντονο και δεν ήμουν σίγουρη...αλλά τώρα είμαι...Νιωθω ένα ρυθμικό χτυπημα κάτω χαμηλα... :lol::lol::lol: Το έχει νιώσει καμιά από εσάς?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσακια μου!Ειστε ολες καλα βλεπω κ πολυ χαιρομαι!

Εμεις σημερα στον γιατρο ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα κ αργησαμε να ξεμπερδεψουμε αλλα ολα καλα.Φτασαμε αισιως τα 2200 κ 2300 γρμ. κ το nst βγηκε αρκετα καλο.Τωρα θα ξαναπαμε Παρασκευη κ μαλλον απο εβδομαδα γενναω!!Απο εχθες το βραδυ εχω κ αρκετες συσπασεις αλλα απ'οτι ειπε ο γιατρος φυσιολογικο ειναι κ μαλιστα καιρος ητανε μιας κ μεχρι τωρα δεν ειχα καθολου..Με εχει πιασει μια μικρη αγωνια τωρα μεχρι την Παρασκευη αλλα ευτυχως δεν ειναι πολλες οι μερες ;);) Θα προσπαθησω να μιλησω με παιδιατρο,να τελειωσω κ τις εκκρεμοτητες του ΙΚΑ με το λογαριασμο κ θα περασουν οι μερες!Κ μετα ξεκουραση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδεςςςς...γυρισααα μετα απο ενα κουραστικο ΣΚ...Σοφιτσααα αντε με το καλοο τελειωνεις και συντομα θα δεις τα μικρααα...διαβασα και τα νεα σας αλλα μονο τα σημερινα μιας και ηταν ενα σωρο σελιδες για ολο το σκ...κοριτσια καλα απο παγωτο του εδωσα και καταλαβε...ειχαμε ενα στολισμο το Σαββατο και ειχανε και καροτσι παγωτου και ενω παντα αντε να ετρωγα ενα το πολυ και αν....αυτη τη φορα ...δεν σταματησα να τρωω..πηγα να σκασω...αλλα το ευχαριστηθικα...εμεις απο καιρο...σκ....α.....ειχαμε και τη βροχη μας κλασικαααα...ακομα χαλια εχω σπιτι να καταλαβετε..μεσα στην υγρασια...εχω αρχισει να μην μπορω να ανεβω τα σκαλια...και ανεβαινω σαν τις γριες...και απο ξυρισμα...αλλο και αυτο...με εμποδιζει η κοιλια να ξυρισω τα ποδια και ...απο κατω δεν βλεπω καν και κανω οτι να ειναι....ωρε που θα φτασωωω???Σημερα εκανα μπακαλιαρο σαν σνιτσελ και σαλατουλα και τωρα φτιαχνω πιπεριες γεμιστες με κιμα και ρυζι στην κατσαρολα και σαλτσα κοκκινη..συνταγη της πεθερα απο Σερβιαα μιαμ μιαμ και εκανα πολλες να βαλω και στον καταψυκτη...αυτα τι ενα απο γιατρους??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Ευη μου!Ναι,θα τις δω συντομα τις ζουζουνες μου!!

Βαφτιση με καροτσι παγωτου ε?Πρεπει να ειναι τελειο ετσι οπως το φανταζομαι αν κ δεν εχ δει ποτε :oops::oops::oops: Κ τα φαγητα σου πολυ ωραια ακουγονται!! Ασε,το θεμα ξυρισμα ειναι πονεμενη ιστορια...Ο,τι μπορουμε κανουμε παντως!!Οσο για το αποτελεσμα..... :?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σαςςςςςς κοριτσιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

και εγω με την σειρα μου περιμενω να γεννησω και να φερω στον κοσμο την πριγκιπισα μου!!!!!!!!δεν αντεχω αλλο θελω να την πιασω στην αγκαλια μου!!!!!!!!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μεχρι τις 5 ιουνιου...για να δουμε κοντευουμε...αλλα νιωθω οτι θα γεννησω πιο νωρις.....ειδη βγαζω γαλα ,δεν ξερω βεβαια αν υσχυει οτι θα γεννησω πιο νωρις!!!!!!!!!ρωτησα και για τα βλαστοκυτταρα και για να τα κανω δωρεα πρεπει να πληρωσω τα μεταφορικα.....ειναι ποτε δυνατον??????δεν ειναι υποχρεωμενα τα δημοσια νοσοκομεια να τα στελνουν χωρις καμια επιβαρυνση στους γονεις που τα δωριζουν????ελεοςςςς!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοριτσακια!!!! Τι κανετε? εγω νυσταζω λιγο αφου χτες βγηκαμε για ενα ποτακι.

Κατερινα καλωσηρθες και με το καλο να ερθει η μπουμπου σου.

Νικη τι σου ειπε ο γιατρος για τις συσπασεις?

Σοφια μου κοντευεις!!

Μαρουλιτα μου συλληπητηρια.

Οι υπολοιπες απ'οτι διαβασα στα γρηγορα ειστε καλα.

Εχω χτες αρχισα τα μαθηματα! ειμαστε 5 εγκυουλες. Ως 1ο μαθημα ηταν γνωριμια και καποιες γενικες αποριες. 2ο και 3ο θα κανουμε αναπνοες. 4ο θα μιλησουμε για τον θηλασμο. 5ο για το μωρο και την περιποιηση του και στο 6ο για την εξωθηση.

Παντως ηταν ωραια που θα πηγαινω τελικα. :):) Χτες μιλησαμε για πολλα και διαφορα. Μας εδωσε συμβουλες για τωρα οπως:

-Να ελαττωσουμε το αλατι

-Στο μπανιο να τραβαμε προς τα εξω τις θηλες για να σκληρυνουν

-μετα το μπανιο να βαζουμε ελαιολαδο στο περινεο για να γινει πιο ελαστικο και ασκησουλες για να αυξησουμε την ελαστικοτητα.

και διαφορα αλλα θα σας τα λεω οταν τα θυμαμε κι εγω.

Και εγινε και κατι χτες και τσαντιστηκα. Ειχα πει στα πεθερικα εδω και μια βδομαδα οτι την Τεταρτη θα μας κανουν παραδοση τον καναπε και επειδη ειναι πρωι να ερθουν να τον παραλαβουν και μονο Τεταρτη κανουν παραδοση. Κ εμαθα χτες απο εναν θειο του αντρα μου οτι κανονισαν για αυριο να πανε εκδρομη σε ενα χωριο :twisted::twisted: Εγω και ο αντρας μου εξαλλοι... Ελεος δηλαδη....και σιγα τι ζητησαμε.....Και το μαθαμε στο ασχετο εεε και να εχουμε μεινει μ#%$#^ς.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κούκλες!!!

Μαράκι λόξυγγα έχει και ο δικός μου συχνά... έχει πολύ γέλιο... και εγώ χαμηλά το νιώθω...είχα διαβάσει ότι ο λόξυγγας είναι ένδειξη καλής υγείας του εμβρύου ότι προετοιμάζονται τα πνευμόνια για την αναπνοή... :D:D:D

Συμπεθέρα πολύ καλά τα νέα σας!!! Μεγάλωσαν οι ζουζούνες πολύ!! Υπομονή μέχρι την Παρασκευή και απο εβδομάδα με το καλό θα τις έχεις αγκαλιά!!! Τελείωσαν τα ψέμματα!! :lol::lol::lol: Με το καλό!!!

Εύη τι μας έκανες με το παγωτό!!!! :D:D:D:D

Μάχη μια χαρά τα μαθήματα!! Καλή συνέχεια!! Όσο για τα πεθερικά... δεν σχολιάζω!! :evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια μου...Τι κάνετε? Εγω ξύπνησα πρωί πρωι, πεινούσα κιόλας γιατί χθες βραδυ μονο καρπούζι με τυράκι έφαγα...αλλά το ευχαριστήθηκα..Από χθες βράδυ μεχρι τα ξημερώματα ο μικρός κουνιόταν αλλά πολύ πολύ χαμηλά..Τον ένιωθα σχεδον στο πιπί μου...

Γιελιζ μου...το άκουσα κι εγώ αυτό με τον λόξυγγα!!

Σοφάκι μου :YMHUG::ymapplause::ymapplause: μεγάλωσαν οι κουκλίτσες σου!! Από εβδομάδας θα τις έχεις αγκαλιά τυχερούλα! Με το καλό κορίτσι μου!

Μάχη μου τι καλα που ξεκίνησες τα μαθηματα...ενδιαφερον αυτά που μας λες.Για τα πεθερικά τι να πω?? Τα λόγια είναι περιττά!! :D

Κατερινα με το καλό το κοριτσάκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαράκι!!

Πάλι σκάλιζε ο μικρός??? :lol::lol::lol::lol: Και ο δικός μου συνέχεια εκεί σκαλίζει! Συγκεκριμένα την κύστη μου... νιώθω σαν να μου έχουν βάλει καθετήρα!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...