Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Maimoudaki πρώτον είσαι μια κούκλα στη φωτό με το αγοράκι σου- δεν το συζητώ!!!!!

και δεύτερον και εγώ έχω κατά διαστήματα πόνους περιόδου και μου είπε ο γυναικολόγος

μου ότι είναι φυσιολογικό!!!άρα μην ανησυχείς καθόλου!!!!!!!!α...και με το καλο μεθαύριο

που θα πας στο γιατρό!!!

Νάσια και Αναστασία με το καλό να μας φέρετε καλά νεάκια!!!

kuo μαμά και κόρη μια γλύκα αυτό έχω να πω!!!

Τιτινάκι χαράς το κουράγιο σου πρέπει να την κάνω και εγώ αυτή την εκκαθάριση!!!

Kiska είσαι μια κούκλα και ξανθιά και μελαχρινή!!!φτου φτου!!!

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ήρθα κοριτσιααααααααααα!!!!Μεγαλωσαμεεεεεεεεεεε, ομορφυναμεεεεεεεε :lol::lol: ειμαστε 4 εκ και εχουμε 176 παλμους!!!Και μαλιστα καναμε και κωλοτουμπες στον υπερηχο!!! :ymparty: Ο γιατρουλης ειπα οτι πολυ πιθανον να ειναι αγορακι, αλλα θα σιγουρευτουμε την επομενη φορα στην αυχενικη!!!

Σας βαζω και φωτο να μας καμαρωσετε!!!

post-7474-13873937000377_thumb.jpg

post-7474-13873937002548_thumb.jpg

Δημοσίευση

Kαλησπερααααααααααααα ομορφακιαα μου :D

τι μου κανετε?

σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι και πολλα.. συγχωρεστε με :oops::oops:

αναστασουλα τι καλααα! ολα τελεια πανε..

με το καλοο και η αυχενικη να δειτε και αν ειναι οντως αγορακι :)

ευη τελειο το μαλακι σου και με μακρύ

και με κοντο κουκλα εισαι.. καλα για τον γιο τι να πω?

τρελο φατσονιιιιιιι :D

αννα μαρια θα φουσκωσει και το δικο σου το κοιλουμπινι

don't worry!

Η μαμα Νασια θεα εχω να πω,

απο εκει πηρε και η κορακλα η πανεμορφηηη :D

κυο28 τελεια η φωτογραφια σας , 2 κουκλες :D

ποια ΜΑΙΜΟΥ παραπονιεται? που το

δευτερο της ονομα ειναι ΘΕΑ? χαχαχα :lol:

σαχλαμαααρες λες και εισαι και εσυ μια κουκλααααα :D:D

της τεντυ την κοιλιτσα εγω γιατι δεν την ειδα πουθεναα :(:(:roll::roll:

(οσες ξεχασα συγνωμηηη :oops::oops::oops::oops: )

εγω ειμαι σπιτακι μου σημερα ειχε αρκετη δουλεια

για αυτο και δεν μπηκα

και εγω εχω κατι πονακια τωρα ισως να ναι απο το

σημερινο ξεπατωμα :|

Δημοσίευση

anastasia mu, bravo!!!!!poli oraia nea!!!!ade perimene tin afxeniki tora pu tha to apolafseis gia ta kala to moraki su!!!!

maraki mu,pos eisai esi, giati kurastikes toso???

nasiaaaaaaa!!!!

hlianna ,titinaki, pu eiste vre???ego tora tha fao, de sas leo ti giati tha zilepsete kai meta tha do nisi!!!!

ti alla nea??? ax thelo na baino sinexeia na diavazo ta nea sas!!!!exume ginei oraio pareaki!!! :P:P

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!

Όσες βάλατε φωτογραφίες, είστε όλες κούκλες!!! Δε γράφω ξεχωριστά για να μη ζηλέψετε, χεχε!

Λένα, άσε τις μετριοφροσύνες. Νομίζω θες να σε παρακαλάμε! :P

Αναστασία, μια χαρά το μωρό! Κούκλος, νομίζω, όμως, έχει λίγο μεγάλο κεφάλι, χι χι!

Κίσκα, όντως έχει φουσκώσει κάτω χαμηλά η κοιλιά μου. Όταν τη χαϊδεύω το καταλαβαίνω, αλλά δε φαίνεται και πολύ με γυμνό οφθαλμό.

Χριστίνα, μη μου θυμίζεις τις ντουλάπες. Πρέπει κάποια στιγμή να δούμε τι θα κάνουμε με τα καλοκαιρινά.

Βανεσσάκι, εγώ έφαγα λίγα μακαρόνια με κιμά και τριμμένη ξερή μυζήθρα απ' το μεσημέρι, και παρεπιπτόντως, δεν έγινα χάλια. Το σημερινό πρόβλημα είναι η τρομερή ζαλάδα. Μετά θα δω κι εγώ Νησί, και θα φάω κι ένα σάντουιτς (τα μακαρόνια ήταν μισή μερίδα).

Εγώ πάντως κορίτσια στο χορό είναι ανεπίδεκτη. Έκανα μπαλέτο τρία χρόνια, από την πρώτη μέχρι την τρίτη δημοτικού, κάθε χρόνο ήμουν και χειρότερη. Παραδοσιακούς χορούς ποτέ δεν έμαθα πέρα από καλαματιανό και χασαποσέρβικο, και μάλιστα, στις σχολικές γιορτές που χορεύαμε τέτοια, πάντα με βάζανε πίσω-πίσω να μη φαίνομαι (φυσικά μπροστά μπροστά βάζανε όσες πήγαιναν στη σχολή χορού του άντρα της γυμνάστριας). Μετά μοντέρνους χορούς και τέτοια, δε μου έβγαινε καθόλου. Δεν έχω ρυθμό, πώς να το κάνω; Μία φορά τόλμησα να δω το dvd του γάμου μου, και δεν το ξαναείδα, τρόμαξα έτσι που και καλά χόρευα.

Δημοσίευση

Γειά σας κοπελούδες μου!!!!!!!!

Γυρίσαμε κι εμείς από τον γιατρό...όλα πολύ καλά, είδε και τις εξετάσεις και μου είπε ότι είναι φυσιολογικές εφόσον είμαι έγκυος...μου έδωσε βέβαια σίδηρο και ασβέστιο αλλά δεν βαριέσαι, αφού όλα τα άλλα είναι ΟΚ!!!!!!!! Το φυστικάκι μου είναι πολύ ανεπτυγμένο, φαίνεται να είναι μία εβδομάδα μεγαλύτερο...είμαστε 196 γρμ.!!!!!! Και κατά 99% είναι κοριτσάκι!!!!!!!

Κίσκα μου αν θέλεις βάλε στην λίστα ότι περιμένω κοριτσάκι...υποθέτω ότι δεν θα γίνει καμιά ανατροπή πλέον! Κούκλα στις φωτο, μου αρέσεις και με το ξανθό και με το σκούρο! Ο γιός σου είναι πρώτη μούρη!!!!!!

Βανεσάκι μου εδώ είμαι καλό μου!!!! Καλά πρέπει να δείς εμένα να χορεύω..... =)) έχεις δεί πώς χορεύουν οι Γερμανοί τουρίστες????? Κάπως έτσι αλλά όχι τόσο ξεχαρβαλωμένη.....είμαι βαρύς τύπος για χορό, το μπαλέτο που έκανα μικρή απλώς μου έδωσε πολύ ελαστικότητα στο σώμα αλλά καμία χάρη δεν έχω όταν χορεύω! Και εκνευρίζομαι απίστευτα όταν προσπαθούν να με τραβήξουν με το ζόρι για χορό...

Αναστασία μια χαρούλα είναι το ζουζουνάκι σου...άντε με το καλό τώρα και η αυχενική. Πότε είναι?

Teddy μου πώς είσαι? Σηκώθηκες τελικά από το κρεβάτι? Ρώτησα κι εγώ τον γιατρό μου για αμνιο και μου είπε ότι οι εξετάσεις μου είναι πάρα πολύ καλές αλλά να ρωτήσω και τον γιατρό που θα μου κάνει τον β'επιπέδου...μπορώ να κάνω την αμνιο και τότε! Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού γιατί θέλω έναν συγκεκριμένο γιατρό πολύ κορυφή και γίνεται πανικός!

Marie μου ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Τα πονάκια είναι σίγουρα και από την κούραση, εγώ πονάω από προχθές που έκανα δουλειές, ρώτησα και τον γιατρό μου αλλά δεν ανησύχησε!

Τιτινάκι μου τί τις ήθελες τις ντουλάπες βρε κορίτσι μου? Πάλι καλά που σε βοηθάει και η μανούλα σου γιατί ήσουν ικανή να ξεπατωθείς μόνη σου!!!!! Τί κάνει ο μπέμπαρος?

Άννα Μαρία μου τα ίδια χάλια κι εγώ στον χορό :lol: Τί να κάνουμε...δεν γεννηθήκαμε όλες να γίνουμε Ουλάνοβα!!!!!! Μου έφερε κι εμένα ο άντρας μου ένα σάντουϊτς αλλά δεν ξέρω αν θα το φάω τελικά γιατί δεν νιώθω και πολύ καλά...

Μαϊμουδάκι μου έχεις πμ...

Kuo κουκλίτσες είστε και οι δύο...η μπέμπα σου είναι πανέμορφη!

Που είναι οι άλλες εγκυούλες?????????

Δημοσίευση

Πω πω ρε κορίτσια... Τι θανατικό ήταν αυτό σήμερα στο Νησί; Αφού από κάποια φάση και μετά γελούσα, δεν άντεχα τέτοια θανατίλα. Μα είναι δυνατόν; Τι σκότωσαν τόσο κόσμο; Στο βιβλίο δεν πεθαίνουν όλοι αυτοί.

Νάσια, μια χαρά λοιπόν ο γιατρός!

Κι εμένα είναι το χειρότερό μου όταν με τραβάνε να χορέψω με το ζόρι. Απ' την άλλη νιώθω πάρα πολύ άσχημα όταν όλοι χορεύουν κι εγώ κάθομαι, αλλά πάλι, δεν μπορώ να βγαίνω και να κουνιέμαι άχαρα. Το χειρότερο ήταν στο γάμο μιας συμφοιτήτριάς μου στη Σιάτιστα. Πάμε στο σπίτι της και είχαν φέρει κλαρίνα. Όχι μόνο έπρεπε να χορέψουμε, γιατί αλλιώς θα προσβάλλαμε την ίδια και την οικογένειά της, αλλά έπρεπε να σύρουμε μία-μία με τη σειρά το χορό! Μπορείτε να φανταστείτε πώς ήμουν, χαχα!

Δημοσίευση

Εμένα δεν με χαλάει καθόλου να χορεύουν όλοι κι εγώ να κάθομαι.......ίσα ίσα που πουλάω και μούρη....μην σου πώ ότι ως φοιτήτρια που είχα στέκι ένα ελληνάδικο το είχα κάνει μόδα να χορεύω μόνο από την μέση και πάνω καθιστή στην καρέκλα μου!!!! Μια χαρά!!!! Αυτό με τους γάμους είναι μαρτύριο....στο γάμο μιας πρώτης μου ξαδέρφης τα σόγια έπαιζαν στοίχημα ποιός θα καταφέρει εμένα και τον αδερφό της νύφης να μας σηκώσουν για χορό....φυσικά ούτε εγώ ούτε ο ξάδερφός μου σηκωθήκαμε, είμαστε στο ίδιο στυλ!

Βανεσάκι μου έχω διαβάσει το βιβλίο και ξέρω ότι θα ξεκάνουν τους μισούς στο τέλος οπότε καμία αγωνία....

Δημοσίευση

GEIA SAS KORITSIAAAAAAAAAAAAAA HRTHA KAI EGW!!!!!EIXAN ERTHEI KATI FILOI SPITI POLY GELIO PALI RIXAME.......EIDAME DVD APO KALOKAIRINES DIAKOPES...........

ANASTASAKI MOU TO MWRAKI SOU EINAI MIA GLYKAAAAAAAAAAAAAA AXOU MWRE KAI POSO THA MEGALWSEI AKOMA.....TELIKA PERNAEI GRGORA O KAIROS ...POTE HTAN POU HTANKAI TO MIKRO MOU ETSI...AXXX... :D:D:D:D

AFHSTE KORITSIA POLY ZORI ME TIS NTOULAPES ALLA DEN MPOROUSA NA AFHSW THN MTERA MOU MESA SE AYTON TON XAMO MONH THS!!!!!!!!KAI AYRIO THA ANOUME TA KALOKAIRINA!!!!PWPW................

NASIA MOU POLY XARIKA POU EINAI OLA KALA ME TO MWRAKI SOU!!!!!!!!

Δημοσίευση

Φιλεναδες μπηκα να πω μια καληνυχτα γιατι εχω μια νυστααααα..Αναστασακι οντως μεγαλωσε βρε..ποτε ηταν με τη χοριακη ποτε με τα ροζ ποτε εγινε ολοκληρο παιδακι...ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια...και εγω ξανθια με θελω...αλλα δεν θελω να τα βαφω οταν ειμαι εγκυος..οποτε κανω μια αλλαγη για κανα χρονο ...ειναι και ο θηλασμος στη μεση...και μετα θα παω παλι για ανανεωση...η γιος μου τι να κανω ειναι μουρη...σημερα ανακαλυψε οτι εχω λακακια στα μαγουλα και μου λεει ΜΑΜΑΑΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΑΛΟ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΣΟΥ....λεω δεν ειναι αφαλος λακακια ειναι και τα εχεις και εσυ...λεει ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΦΑΛΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΑ λεω οχι αφαλος ρε λακακια ειναι ...και αρχισε να κλαιει και να λεει ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΥΑΑΑΑΑ...πολυ γελιο εκανα...Νασιααα αντε να ανεβουνε τα κοριτσια.α...σε εβαλα και στη λησταα...για να δουμε μεχρι τελος τι θα γινει...Χριστινααα ντουλαπεςς εε??Εγω κοριτσια επειδη η μανα μου παντα ανεβαζε κατεβαζε και αμα ανεβαζε μπορει να χρειαζομασταν κατι...εγω δεν ανεωβαζω τπτ...εχω και καλοκαιρινα και χειμωνιατικα κατω και τελειωσε...οτι θελουμε φοραμε!!!Καληνυχτα φιλεναδες τα λεμε αυριο φιλιαααααααα

Δημοσίευση

pwpw evi kai antexeis na exeis kai kalokairina kai xeimoniatika mazi???????pws sou xorane??????????mwre mpravo......toulaxiston exeis glytwsei to provlima tou panw katw.......

o xristoforinos ontws einai mia glykaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!kalhnyxta koritsaki kalh ksekourash!!!!!!!filakia ta leme ayrio!!!!!!!!! :D:D:D:D

Δημοσίευση

Marie μου ο άντρας μου ξετρελάθηκε....ήθελε πάλι κορίτσι οπότε καταλαβαίνεις......τώρα νιώθει βασιλιάς!!!!! Κι εγώ βαριέμαιιιιιιιιιιιι..........

Κίσκα μου πάρα πολύ γέλασα με τα λακάκια και τον αφαλό........σαϊνι ο μικρός!!!! Να τον χαίρεσαι!!!! Ούτε κι εγώ έχω να ανεβοκατεβάζω ρούχα ευτυχώς! Τα έχω όλα σε ντουλάπες ξεχωριστές οπότε δεν ταλαιπωρούμαι!

Τιτίνα δεν ξέρει κανείς να σε ξεματιάσει? Εγώ όταν είμαι ματιασμένη γίνομαι πάρα πολύ χάλια.....ζαλίζομαι, τρέμουν τα χέρια και τα πόδια μου και έχω τάση για εμετό.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Θύμησε μου εσένα για πιο λόγο σου είχε δώσει ενεσεις?  Έχω αγχωθεί πάρα πολύ με τις ενέσεις.  Δεν ξέρω κατά πόσο θα έχω 12 ώρες,στον γιο μου γέννησα και σαν πρωτοτοκη τσακ μπαμ. Από τις 2.30 με έπιασαν οι πονοι και 8 τον γέννησα.    Κορίτσια όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ένιωθα χαζά πονακια περιόδου αι συχνα περρωματα,αλλά δεν είναι αυτά που με κράτησαν ξύπνια, νιώθω έναν κόμπο στο λαιμό λογικά από το άγχος και επίσης με έχουν τσακίσει οι γαμπες μου, τις νιώθω βαριές και κουρασμένες παρόλο που δεν έχω πρηστεί. Το άγχος βαράει κόκκινο.Επισης ο ρευματολογος δεν μουωεχει απαντήσει,περιμένω να παει λίγο πιο αργά να τον πάρω τηλέφωνο. Σήμερα θα την κάνω την ενεση και ας ελπίσουμε να μην με πιάσει τίποτα σήμερα. 
    • Αχ έχω πάθει πλάκα με αυτά τα πατουσινια! Κ έλεγα ότι ήταν μεγάλα από την κοιλιά κ ο άντρας μου με έβγαζε υπερβολική ! Ιδού η απόδειξη! Γέννησα στο Ολύμπιον (ιδιωτικό νοσοκομείο στην Πάτρα).. κοιτα η αλήθεια είναι πως οι 12 ώρες εύκολα μπορεί να βρεθούν για να κάνεις επισκληρίδειο ! Δηλαδή αν εγώ είχα τέτοιο θέμα στη μέση από τις 5 το πρωί ήμουν κάπως ίσως να ενοχλούσα νωρίτερα τον γιατρό μου .. Εγώ νομίζω πως η νυχτικιά είναι τέρμα βολική σε αντίθεση με την πάνω κάτω πιτζάμα ! Πρώτον έχεις τα πόδια έξω κ δροσίζεσαι , δεύτερον περνάει ο γιατρός Τσακ σε βλέπει , τρίτον επειδή πλένεσαι συνέχεια εγώ δεν την έβγαζα πάντα απλά κατέβαζα αυτό το εσώρουχο το μιας χρήσης (εδώ δίνουν το δίχτυ που βάζεις την πάνα).. οπότε για μένα νυχτικιές α μάνικες/ραντα κ από πάνω μια ρόμπα κ είστε πένα !!  τώρα αχρείαστο τι μου φάνηκε θα πω σίγουρα τα επιθέματα στήθους , με βόλεψαν τόσο πολύ τα κοχύλια που τα έπλενα κ τα αποστείρωνα κ τα φορούσα συνέχεια χωρίς να χρησιμοποιήσω καθόλου !! Κάλτσες δεν έβαλα ούτε μια, το ίδιο κ εσώρουχα , όπως κ η πιτζάμα πάνω κάτω την έβαλα κ σε 2 ώρες έβαλα νυχτικό.. για το μωρό θεωρώ σελτεδακια, φορμάκι με φερμουάρ ή πάνω κάτω σετακι πιο βολικό από ότι γενικά κουμπάκια κ ειδικά αν είναι πισω(προφανώς τα ξέρετε αλλά τα επισημαίνω) επίσης να πω για πετσέτες εμένα με βόλεψε να έχω μικρά πετσετακια για την ευαίσθητη περιοχή κ να αλλάζω κ να μην χρησιμοποιώ συνέχεια την μεγάλη πετσέτα (αν κ μόνο την πρώτη φορά λέρωσα με αίμα) περισσότερο το λέω γιατί δεν προλαβαίνει να στεγνώσει κ νιώθεις κάπως .. Σταθερές παντόφλες/σαγιονάρες γιατί το τελευταίο που θες είναι να γλιστράς σε κάνα ντουζ! Αν γεννάμε σε δημόσιο που ξέρω ότι γενικά δεν έχει πολλές παροχές το μαξιλάρι θηλασμού ή ένα απλό έξτρα το θεωρώ απαραίτητο (εγώ βολεύτηκα με ένα απλό , αλλά έξτρα, το οποίο το ήθελα κ για ανάμεσα στα πόδια κοιμόμουν στο πλάι … Ευχαριστώ πολυ πολυ ! Πάντως αυτό με την μια πλευρά που λες ειναι λογικά σύσπαση ! Να χαίρεσαι γιατί είναι η ώρα να κάνεις για να γεννήσεις κοριτσάκι μου !! Πρέπει να κάνεις τώρα τέτοια !! Ευχαριστούμε !!! Περιμένουμε κ τα επόμενα μωράκια να έχουμε παρέα στα της νέας μαμάς !!!
    • Γενικά η μέρα ήταν τοοοοσο γεμάτη που δεν έχω κάτσει να σκεφτώ αν νιώθω κάτι παραπάνω,  θα δείξει τώρα πως θα πάει το βράδυ και όταν ξυπνήσω 
    • Από την προηγούμενη βδομάδα είχα κόψει σαλοσπιρ,  τώρα ναι κόβω και την ένεση,  κρατάμε μόνο τις 2 αμπούλες σιδήρου 
    • Μάλλον πάμε παρεουλα μαρια μου 🤗 λοιπόν εγώ μέρες τώρα πάω πιο εύκολα τουαλέτα σε σημείο να μου αρέσει κιολας χαχαχα  Την κολπική εξέταση ουτε που την καταλαβα,  δεν με ενόχλησε καθόλου, ναι μεν καταλαβα πως κάτι γίνεται αλλά πολύ νορμάλ, επίσης έχω και γω βλεννα γενικά,  δε ξέρω μήπως βοήθησαν και οι τρεις επαφές που κάναμε από την προηγούμενη εβδομάδα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...