Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν2

Recommended Posts

καλημεραα σε ολεεεες τις πανεμορφες παρουσιες του ποστ μας :D

τι μου κανετε?

ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕΕΕΕ? :lol:

ααμ τα διαβασααα αλλα δεν ξερω τι θυμαμαι :roll:

χριστινιω φοβερη,ολοστρογγυλη και πανεμορφη

η κοιλιτσα σου :D

νασια τι τρελες σου κανει η μικρη σου?

αχαχαχα εμενα ευτυχως ο μεγαλος εχει σοβαρευτει

τωρα εχω και εγω την μικρη που το χειροτερο της ειναιτα φαγητο :?

δεν τρωει τιποτα :? αφηστεεε μεγαλη ιστοριααα :roll:

με τον αντρουλη σου τι εγινε?

ειναι απο την γνωστη φυλή των "Γ.Κ.Δ*"? :lol:

μωρε μην του δινεις και εσυ σημασια αστα καμια μερα

ολα χαλια μην μαζευεις τιποτα.. μην βαζεις πληντυριο

να σου πω τι θα εχει να φορεσει μετα να βγει εξωωω! 8-)

μαιμουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ?

ασε τις μπουγαδες και ξεκουρασουυυυυ :lol:

νια μου πως ηταν τα ψαρακια χθες?

καλα να περασετε και σημερα :);)

ααα! και εγω που σε ειδαααα ΣΤΥΛΑΚΙ μου φανηκες :D

αννα μαρια καταπληκτικη η πρωτη

σας φωτογραφιααα :D

αναστασακι ολα καλα? ναι καλο καιρο μας κανει σημερα :D

ηλιαννακι μου ουτε πεπονακι βρισκεις?

χαχαχαχα εμα δεν σε θελει καθολουυυ :lol:

Γ.Κ.Δ=Γυναικα Κανε τις Δουλειες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

perasame poly omorfa exthes maraki moy.....a kai shmera kala tha einai exw na paw kentro peiraia kai egw den kserw poso olo athhna pame voltoyles vevaia me ayta poy ginonte sto kentro twra den paw poy na me varane pwpw re koritsia exw polla neyra me to kentro poy den mporw na paw .....sthn xwra mas kai na fovomaste eleossssssssss

Γειά σας γλωσσούδες! Δεν το συζητάμε, όλα τα ρεκόρ θα τα σπάσουμε!

Λένα, θα σε μαλώσω, κι ας πληγώνεσαι! Μη σηκώνεις βάρη παιδάκι μου, είναι δυνατόν;

Αναστασία, κι εγώ σαν εσένα, θέλω κάτι και μετά μέχρι να ψηθεί μου ξινίζει...

Χριστίνα, ωραία η κοιλούμπα! Εγώ τίποτα ακόμη, αλλά καλύτερα, γιατί αν άρχιζε από τώρα, δε θα τη μάζευα στον ένατο!

Νία, εγώ που σε είδα στο φέισμπουκ νομίζω ότι δεν είσαι χοντρή, είσαι υπέρβαρη. :P

Όσο για τα μυρμήγκια, εμάς το καλοκαίρι γεμίζει ο πάγκος της κουζίνας. Δηλαδή, πέρσι το Σεπτέμβρη που μετακομίσαμε (μέχρι Νοέμβρη εδώ ήταν καλοκαίρι) γέμιζε και μια φορά που έβαλα ένα πιάτο με πηρούνι στον πάγκο, μαύρισε απ'τα πολλά μυρμήγκια, δε φαινόταν το πιάτο. Τώρα ευτυχώς ακόμα δεν έκαναν την εμφάνισή τους, αλλά έχουμε πολλά μυγάκια.

Αχ, παγωτό... Το λατρεύω! Τώρα έχω αναγούλα και ξινίλα, οπότε είναι το τελευταίο πράγμα που θα έτρωγα, αλλά το απογευματάκι λέω να πω στον άχρηστο να πάμε καμιά βόλτα για παγωτό...

Εμένα δεν ανήκει στην κατηγορία Γ.Κ.Δ. αλλά έχει άλλα κουσούρια.

χαχαχαχα ολοι εχουν απο κατι αννα μαρια μου :lol:

νια μου οντως η κατασταση ειναι θλιβερη

εγω εχω καιρο να παω κεντρο

και θα κανω και πολυ καιρο ακομαα

Καλημέρα στο όμορφο παρεάκι!!!

Κατερινούλα καλως ήρθες και με τo καλό το μωράκι σου!!!

Μαράκι καλο αυτό το Γ.Κ.Δ, φοριέται πολύ!!!

Νάσια μου μην συγχύζεσαι και ταράζεις το μπεμπάκι σου,

λες και δεν τα ξέρεις.Άντρες..................................

Η κόρη σου πετάει....κολπατζού και τσαχπίνα!!!

Nia μου μια χαρά μας τα περιγράφεις με τις παραλίες και τα

σαλβάρια...........Καλοκαιράκι επιτέλους!!!Όσο για τον άντρα

σου και τα κιλά ούτε που να το σκέφτεσαι...Δεν θα τρελαθούμε

κιόλας.Τα χουμε όλα να μην μπορούμε να φάμε και ότι θέλουμε.....

Άννα Μαρία γέλασα πολύ με την παρένθεση που έβαλες μετά

την περιγραφή των χαρακτηριστικών του μπεμπέ και

τις απειροελάχιστες πιθανότητες του συνδρόμου down...

Ηλιαννάκι μου τι γίνεται ούτε πεπόνι ούτε χαλβά φαρσάλων;

Διάλεξε κάτι άλλο παιδί μου...

Τιτινάκι χαίρομαι που είσαι καλύτερα,τι ήταν και αυτό το χθεσινό...

Η κοιλίτσα σου μια γλυκα!!!

Αναστασία μου ζαλάδα διαβάζω...ελπίζω να μην σε ταλαιπωρήσει πολύ...

Μυριαμάκι και εσύ στομάχι εχθές;Τι έγινε;Μπράβο στη φίλη σου που είναι εγκυούλα!!!

Τα φιλιά μου και να βολτάρετε, έχει πολύ ωραίο καιρό!!!

Ρε κορίτσια ο άντρας μου δεν παίζεται πιά.........

Πήρε την μικρή μέσα στο δωμάτιο να την κοιμήσει για να χαλαρώσω κι εγώ λίγο και τελικά η μικρή αλωνίζει και ο άντρας μου ραχατεύει!!!!!!!!!!!!! Έλεος πιά!

Μάλλον έκανα περισσότερες δουλειές από όσες άντεχα και τώρα πονάω χαμηλά αριστερά...

Βερονικάκι μου φάε τώρα που μπορείς και έχεις και δικαιολογία γιατί μετά......και να θες δεν θα προλαβαίνεις οπότε θα τα χάσεις γρηγορότερα από όλες μας! Τα διδυμάκια σου θα φροντίσουν να σε κρατάνε σε φόρμα :D Και πες στον άντρα σου αν μπορεί ας κυοφορήσει αυτός τα δίδυμα και αν μπορεί ας κάνει δίαιτα....άμα πιά όλοι ίδιοι! :x

Κατερινούλα μου προσπαθώ να έχω την ψυχραιμία μου αλλά ενώ εγώ αγκομαχούσα να κάνω τις δουλειές μου κι αυτός τα έξυνε, μου την είπε κι από πάνω...εκεί νευρίασα και το'χασα! Τί κάνει το μπεμπάκι σου?????????

Ηλιαννάκι μου πώς είσαι σήμερα? Εγώ πάντως μέχρι να γεννήσω το βλέπω να γίνομαι σαν τον Σουγκλάκο! Δεν βαριέσαι.....ας γεννηθούν με το καλό τα μπεμπάκια μας......

νασια τι τρελες σου κανει η μικρη σου?

αχαχαχα εμενα ευτυχως ο μεγαλος εχει σοβαρευτει

τωρα εχω και εγω την μικρη που το χειροτερο της ειναιτα φαγητο

δεν τρωει τιποτα αφηστεεε μεγαλη ιστοριααα

με τον αντρουλη σου τι εγινε?

ειναι απο την γνωστη φυλή των "Γ.Κ.Δ*"?

:lol::lol::lol: ναι νομίζω τελικά ότι ανήκει σ'αυτή τη φυλή ο άντρας μου...δεν αναγνωρίζει αυτά που προσφέρει η γυναίκα στο σπίτι ούτε κι όταν τον βάζω να κάνει μερικά από αυτά για να δεί την γλύκα!!!!!!!! Άντρες!!!!!!!!!!

απογευματάκι λέω να πω στον άχρηστο να πάμε καμιά βόλτα για παγωτό...

Εμένα δεν ανήκει στην κατηγορία Γ.Κ.Δ. αλλά έχει άλλα κουσούρια.

Το πόσο μ'αρέσει ο τρόπος που εκφραζόμαστε για τις κολόνες του σπιτιού μας.... =)) έχουμε πάντως το ελαφρυντικό των σαλταρισμένων ορμονών.......τώρα που μου θύμισες το παγωτάκι, θα πάω να φάω αυτό που με περιμένει στο ψυγείο από χθές το απόγευμα!

Teddy μου πώς πας? Πονάς καθόλου ή τελικά είναι εντελώς ανώδυνη η διαδικασία?

Πωπω πρέπει και να μαγειρέψω............ :roll::roll: είμαι έτοιμη να παραδώσω το πνεύμα από την κούραση....

Νάσια μου ξεκουράσου παιδί μου, μην κάνεις άλλες δουλειές!!!

Όσο για τον αντρούλη σου, άπαιχτοι είναι όλοι,μην το πολυψάχνεις!!!

Στα είπε και η φίλη μας η Nia.

Εγώ είμαι καλά, σηκώθηκα σήμερα, γιατί ήμουνα κρεβατωμένη με πάπια

δυο μέρες και είχα αρχίσει να πιάνομαι.Δεν πονάω καθόλου, τελικά είναι

ανώδυνη διαδικασία.Είναι όμως πολύ αγχωτική η αναμονή των αποτελεσμάτων....

Ελπίζω τουλάχιστον να βγουν τα πρώτα σε λίγες μέρες για να μη μου βγει

η ψυχή.

Σας φιλώ

KALHMERA KORITSAKIA!!!!!!!!!!!!MOLIS SAS DIAVASA KALE TI LEEI PALI AYTO TO STWMA SAS..AXAXAXXAXAXAXA :lol::lol::lol::lol: AS MOU METAFRASEI KAMIA KAI SE EMENA AYTO ΤΟ Γ.Κ.Δ TI EINAI?????????

NASIA MOU MHN SYNXIZESE AFOU DEN KATALAVAINEI..KAI KATSE NA HREMHSEIS LIGO...POLLES DOULEIES KANEIS KAI KOURAZESE KAI DEN KANEI KALO STO MWRAKI SOU!

NIA MOU EGW POU SE EIDA STO FACEBOOK EISAI MIA XARA KAI KOULA!!!!!!!KANEIS DEN MPOREI NA MAS KATALAVEI STO THEMA TON KILWN....KAI EGW EXW PAREI 6 ALLA TI NA KANW PEINAW SYNEXEIA DEN MPORW NA MHN TRWW...APO OSO EIDATE STIS FWTOGRAFIES MOU PISTEVETE OTI EXW PROVLIMA PROS TO PARON???? :?::?::?::?::?::?::?::evil::evil::evil:

βρε κοριτσια βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι!!!!!!!!γιατι ταυτοχρονως ταιζα τον αγγελο κ εδινα κ μπανανα στην αννουλα μου!!!!!τωρα θα παω να την πεσω μιας κ ειμαι κ πρωινη πρωινη σημερα!!!!!τα λεμε το απογευματακι!!!!!

ααααααααααααα κ κανονιστε μη γεμισετε παλι σελιδες ολοκληρες κ δεν προλαβαινω να σας διαβασω!!!!!!!

ευτυχως σημερα ειμαι μια χαρα μεχρι στιγμης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΥΕ ΒΥΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KALHMERA KORITSAKIA!!!!!!!!!!!!MOLIS SAS DIAVASA KALE TI LEEI PALI AYTO TO STWMA SAS..AXAXAXXAXAXAXA :lol::lol::lol::lol: AS MOU METAFRASEI KAMIA KAI SE EMENA AYTO ΤΟ Γ.Κ.Δ TI EINAI?????????

NASIA MOU MHN SYNXIZESE AFOU DEN KATALAVAINEI..KAI KATSE NA HREMHSEIS LIGO...POLLES DOULEIES KANEIS KAI KOURAZESE KAI DEN KANEI KALO STO MWRAKI SOU!

NIA MOU EGW POU SE EIDA STO FACEBOOK EISAI MIA XARA KAI KOULA!!!!!!!KANEIS DEN MPOREI NA MAS KATALAVEI STO THEMA TON KILWN....KAI EGW EXW PAREI 6 ALLA TI NA KANW PEINAW SYNEXEIA DEN MPORW NA MHN TRWW...APO OSO EIDATE STIS FWTOGRAFIES MOU PISTEVETE OTI EXW PROVLIMA PROS TO PARON???? :?::?::?::?::?::?::?::evil::evil::evil:

Tιτινάκι τι λες παιδί μου;

μια χαρά κουκλάρα είσαι!!!

EYXARISTW TEDDY MOU KAI EGW ETSI PISTEVW PWS GIA TH EVDOMADA POU EIMAI KAI VASH AYTWN POU TRWW KATHE MERA KAI TA 6 KILA LIGA MOU EINAI :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

MPHKA STHN 24 EVDOMADA SHMERA............YUPIIIIIIIIIIIIIIIIII [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] [smilie=headbang.gif] XAXAXAXAXAXA

γεια σας!

ηλιαννα ετσι ηταν κ η γυναικα του πρωτου ξαδερφου του αντρα μου, επειη εμεινε πολυ συντομα εγκυος στο δευτερο η κοιλια της εγινε ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! αφου την εβλεπα σε φωτο (ευτυχως δεν την ειδα λαιβ) κ κοντεψα να μεινω!!!

τιτινα εχεις απο τις πιο τελειες κοιλιτσες που εχω δει!!!!

εχω κατι λινκ με τις εβδ κ τα τριμηνα θα το βαλω να το δειτε!

νασια κοριτσακι μου μην του δινεις σημασια

κ ο δικος μου ετσι κανει που κ που

ειναι κουρασμενοι κ αυτοι απο τη δουλεια κ οταν του λεω κατι τσατιζεται..

μην συγχιζεσαι κ μην κανεις τοσες δουλειες, χαλαρα!

αχ δε μπορω να σχολιασω πολλα, προσπαθουσα να ταισω τον μικρο μπιφτεκια κ με εχει πιασει τρελη αναγουλα, νομιζω οτι τα σιχαινομαι πλεον!!!!!!!!!!!!!!!!! κοντεψα να κανω εμετο στο πιατο του μικρου!!

να τα λινκ

http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

http://blog.eimaimama.gr/2009/09/blog-post_19.html

ti kaneis trelotitnaki xaxaxaxaxaxaxaxa teleia h koilitsa .........

kale hliannaki moy pws megalwnei etsi grhgora h koilitsa soy ftoy ftoy.........

tha valw kai egw foto anteeee zhlepsa..........

teddy moy koritsaki moy ksapla akoma ee???????

mia xara tha einai olaaaaaaaa akoyssssssssssssss.....filakia polla.........

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
    • Αχ δεν ξέρω... από τη μια είναι κάτι που μπορεί να σας δέσει και μόνο θετικά αποτελέσματα να έχει... αλλά από την άλλη σε καταλαβαίνω... είναι αμήχανο φουλ! Όπως βλέπεις χρησιμοποιώ β πληθυντικό, γιατί προσωπικά ΑΡΝΟΥΜΑΙ 😂😂😂
    • Το Γυμνάσιο δεν έχει καμμία σχέση με το Δημοτικό αλήθεια!! Καλή επιτυχία!! Μπράβο κορίτσι μου!! Εγώ το έχω ρίξει στη γυμναστική, συνεχίζω διατροφή αν κ ξέφυγα 3 μέρες αλλά οκ πάμε δυναμικά!! Τουλάχιστον δεν πήρα..
    • Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...