Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ μυριακι μου κ εγω μια απ'τα ιδια!!!!!!!!!!!!φαντασου κ ειμαστε ακομα στην αρχη σχεδον,εχουμε πορεια

ακομα !!!!!!!

νασια μου κ εμενα μου φωναζει εδω κ ποση ωρα ..................τελικα ομως δεν μπορω να αντισταθωωωωωωωωωωωωωω θα υποκειψωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΝΟΥΜ.3.ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΥΤΗΧΩΣ.ΖΗΛΕΨΑ Κ ΕΒΓΑΛΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ ΝΑ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ ΛΙΓΟ Κ ΝΑ ΦΑΩ ...ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ!!!ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΚ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!

Ηλιαννάκι μου έχω πάλι αυτή την απαίσια γεύση στο στόμα που μου γυρίζει τ'άντερα γι'αυτό καταφέρνω και αντιστέκομαι..αλλιώς θα του είχα αλλάξει τα φώτα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: α ρε νασια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ εγω ετσι ειμαι σχεδον καθε μερα ομως τωρα πειναω ε κ λεω να μην το αφησω να παραπονιεται!!!!!!!!!!

μυριαμ μου ναι ετσι οπως παμε δεν ξερω κ εγω ποσα ποστ θα φτασουμε μεχρι να γεννησουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΕΡΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΟΣΤ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΧΑΧΑ.ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!

ουφ ποναει η κοιλια μου...

εμ κουραστηκα, σηκωσα 2 φορες τη λεκανη με τα ρουχα σκυψε σηκω σκυψε σηκω για να τα απλωσω, μετα αλλαξα κ σεντονια, σηκωσα κ το στρωμα... πω πω... κομματια ειμαι!!

τωρα μονο τα πιατα μενουν..

αχ θελω κ εγω παγωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε να γινω καλα να φτιαξω 2-3 γαβαθες να εχω να τρωω!! :lol::lol::lol::lol::lol:

πω πω ρε ηλιαννα κοιταω την κοιλια σου κ κατι με πιανει!! :lol::lol::lol: ειναι τοσο τουρλωτη που θελω να την ζουληξω!

μιριαμ μου φαινεται θα σπασουμε τα κοντερ!!

α ρε νασια... με τη στριπερ κορη!!! :lol::lol:

ΜΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ Κ Η ΛΕΚΑΝΕΣ......ΑΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΥΤΑ!!!!!!!!ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!

koritsia epestrepsa kai egwwwwwwwwww eimai kalytera eytyxws.........efaga kai pitsoula..xaxaxaxaxa :lol::lol::lol::lol: eftiaxe h mhtera mou giati eixe genethleia h aderfh mou....efaga kai mia koutalia tourtitsa...pwwpw ti pragma htan ayto????makari na mhn mou ksanasymvei.. :shock::shock::shock::shock:

ουουουουουουουου θα παμε για το ρεκορ γκινες απ'οτι μας κοβω!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι καλη μου μυριαμ, να'ναι καλα τα μωρακια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ μαιμουδακι μου αυτη τη φορα η κοιλια μου..............τι ειναι αυτο το πραγα τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ τουμπανο μιλαμε.

βρε ασε τις λεκανες κ α ρουχα, δεν ειμαστε για τετοια τωρα!!!!!!!!!!!!!!!

αχ μπραβο τιτινακι μου πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ παλι πειναω κοριτσια,πω πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock::o:o

βρε κοριτσια σημερα εστειλα τον αντρα μου να παει να μου παρει πεπονι κ τελικα δεν βρηκε!!!!!! :(:(:(

τι στο καλο αυτη τη φορα δεν βρισκω αυτα που θελω!!!!!!!!!!!θα μας τρελανει αυτος ο μπεμπης μου φαινεται!!!!!!!! :D:D:D

ontws toumpano h koilitsa sou hlianaki.......emena thn mia mou fenete oti megalwse thn allh oxi eidika otan ksaplwnw anaskela eksafanizete....kai aporw pou einai to maimoudaki mou :P:P:P:P:P

KORITSIA SHMERA MPAINW STHN 24 EVDOMADA!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

ORISTE KAI H KOILITSA MOU!!!!!!!!!!!!!!!!PWPW KORITSIA TELIKA PERNANE GRHGORA OI EVDOMADES!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

post-11182-13873936954413_thumb.jpg

post-11182-13873936955168_thumb.jpg

Μαϊμουδάκι μου τί μόνο αυτά έκανες??????? Δεν έρχεσαι κι από δω??????? Άσε τις δουλειές και ξεκουράσου παιδάκι μου....

Ηλιαννάκι μου μούρλια η κοιλίτσα.....και η δικιά μου μεγάλωσε, είναι λίγο μικρότερη από την δική σου!

Μυριάκι μου μέχρι να γεννήσουμε έτσι όπως το πάμε θα έχουμε φτάσει στις εγκυούλες Φεβρουαρίου κτλ Νούμερο 750!!!!!

Τιτινάκι μου καλή χώνεψη! Πίτσα και τούρτα??????? Μιαμ!!!!! Και η κοιλίτσα τέλεια!!!!! Μικρή και συμμαζεμένη.....η δικιά μου άπλωσε σαν μπουγάδα!!!!! :lol:

Καληνύχτα κοριτσάκια μου παώ για νάνι.....θα τα πούμε αύριο!!!!

Φιλούρες!!!!!

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΙΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ?ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ....ΧΙΧΙ!!!!!!!!

τιτινακι μου τι ωραια κοιλιτσα!!!!πολυ γλυκουλα,ματζοβολη!!!!!!!!πολυ ωραια που εισαι καλυτερα!!!!!!

νασια μου εμεις πρεπει να μαζεψουμε τις μπουγαδες μας , να δουμε που θα φτασουν μεχρι να γεννησουμε!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

μυριακι μου αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!!!!!!!!αφου δεν σταματαμε κ καθολου!!!!!!χιχι :lol::lol::lol:

ειμαστε πολυ ωραιο παρεακι ομως βρε κοριτσιαα!!!!!! αφου οταν δεν μπαινω μου λειπετε πολυ!!!!!!!!!!

καλο σας βραδυ ξενυχτισες μου!!!!!!!!θα τα πουμε αυριο!!!!!!!

φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το κοβω παλι το πρωι να μην μπορω να παρω τα ποδια μου,παλι θα σερνομαι!!!!! :lol::lol:;)

:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h

HLIANAKI KAI ALLH AGNWSTH LEXH EXW,,,,TI EINAI TO MATZOVOLH????????? :lol::lol::lol::lol::lol:

NAI EIMASTE POLY WRAIO PAREAKI AFOU KAI EMENA MU LEIPETE OTAN DEN MPAINW KAI ANXONOMAI KIOLAS GIATI LEW TI THA EXOUNE GRAPSEI KAI DEN THA TIS PROLAVAINW PALI.... :lol::lol::lol::lol:

KALO VRADY KORITSAKI MOU!!!!!!!!!!!FILAKIA STON MPEMPI MAS!!!!!!!!!!!!!

καλημερα τσουπρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε?????????κοιμαστε ακομα?????????????????εγω πρωινη πρωινη κ παλι!!!!! κ ζεχω κ εναν πονοκεφαλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=banghead.gif]

αχ τι τελεια μερα εχει σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε να παιρνει σιγα σιγα θεση το καλοκαιρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] \:D/

τιτινακι μου ματζοβολο ειναι μικρο , μαζεμενο. :lol::lol::lol:

Καλημερα κι απο εμενα.Ναι η ημερα ειναι πολυ ωραια και ζεστη, αλλα ψιλοζαλιζομαι σημερα :shock:

Σημερα εχω ορεξη για κοτοπουλακι αλλα δεν ξερω μεχρι να ψηθει αν θα το θελω ακομα.... :roll:

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι μόλις δέκα η ώρα και είμαι ήδη πτώμα...η ταλιμπάνα μου ξύπνησε από τις 7 και φυσικά όλοι στο πόδι!!!!!!

Έχω εκνευριστεί απίστευτα με τον άντρα μου σήμερα.....ξύπνησε, έφαγε, έφτιαξε το καφεδάκι του, έκανε τα τσιγαράκια του και ξάπλωσε στον καναπέ να δεί τηλεόραση!!!!

Εγώ από την άλλη σηκώθηκα, έφτιαξα κρέμα για την μικρή, την τάϊσα, την άλλαξα, την έντυσα, άλλαξα σεντόνια στα κρεββάτια, καθάρισα όλη την κουζίνα και το μπάνιο, έβαλα πλυντήριο..τώρα θα απλώσω τα ρούχα...η μικρή εντωμεταξύ έκανε όλο το σαλόνι λίμπα κι επειδή έκανα παρατήρηση στον άντρα μου ότι δεν την προσέχει λίγο να με βοηθήσει κι εμένα να τελειώσω τις δουλειές και να κάτσω, κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα μου έσουρε το ΓΑΪΔΟΥΡΙ!!!!!!!!!!!! Αυτή την στιγμή έχω τέτοια νεύρα που σκοτώνω άνθρωπο........το πιστεύετε ότι με πονάει η κοιλιά μου από την σύγχιση??????????????

kalhmera filenaditses moy ......moy leipsate kale apo exthes to apogeyma ................ kai emena moy aresei poly h pareoyla mas ...........

koritsia tha trelathw me ta mirmigkia den mporw na ta eksafanisw me tipota kale kai mesa sto mpanio exw eleossssssss...............

ti tha kanoyme shmera????????? emeis to mesimeri tha pame peiraia enas filos anikse ena kafe poy exei kai psilofaghto kai tha pame ekei .....twra ekana ena kafedaki kai tha katsw sthn veranta na ton piw axxxxx arxizei na myrizei kalokairaki eeee??????teleia alla skeftome oti fetos ta mpania den tha ta kanw xaxaxaxaxaxa kala den tha skasw kiolas vevaia.............omws me skeftome se paralia me to mpikinaki moy kai thn vizoympa naaaaaa kai apo katw ena aerino salvari axxxx poly wraia ee??????????

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι μόλις δέκα η ώρα και είμαι ήδη πτώμα...η ταλιμπάνα μου ξύπνησε από τις 7 και φυσικά όλοι στο πόδι!!!!!!

Έχω εκνευριστεί απίστευτα με τον άντρα μου σήμερα.....ξύπνησε, έφαγε, έφτιαξε το καφεδάκι του, έκανε τα τσιγαράκια του και ξάπλωσε στον καναπέ να δεί τηλεόραση!!!!

Εγώ από την άλλη σηκώθηκα, έφτιαξα κρέμα για την μικρή, την τάϊσα, την άλλαξα, την έντυσα, άλλαξα σεντόνια στα κρεββάτια, καθάρισα όλη την κουζίνα και το μπάνιο, έβαλα πλυντήριο..τώρα θα απλώσω τα ρούχα...η μικρή εντωμεταξύ έκανε όλο το σαλόνι λίμπα κι επειδή έκανα παρατήρηση στον άντρα μου ότι δεν την προσέχει λίγο να με βοηθήσει κι εμένα να τελειώσω τις δουλειές και να κάτσω, κορίτσια δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα μου έσουρε το ΓΑΪΔΟΥΡΙ!!!!!!!!!!!! Αυτή την στιγμή έχω τέτοια νεύρα που σκοτώνω άνθρωπο........το πιστεύετε ότι με πονάει η κοιλιά μου από την σύγχιση??????????????

axx na siaki moy oxi mhn tarazese aston mhn toy milas katholoy esy ........na patheis kai tipota aman aytoi oi antres emana pali me exei priksei me to fai proxthes eklaiga mia wra den mporoysa na synelthw........molis paw na faw ton pianei trela kala den eimai kai kana vodi eleos....oses eiste sto face book me eidate eimai xontrh peite moy.......

Καλημέρα κορίτσια κ από μένα!

Νάσια μου μην εκνευρίζεσαι, όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια..Το ξέρω ότι δεν είναι και το πιο έυκολο πράγμα..Μην ανησυχείς και ο άντρας μου που με βοηθάει γενικότερα, αυτό το "επί του καναπέως, βλέποντας τηλεόραση δεν πα να καίγεται ο κόσμος γύρω μου" είναι η αγαπημένη του συνήθεια..Πρέπει να προσπαθούμε να μένουμε ψύχραιμες και να σκεφτόμαστε τις ψυχούλες που έχουμε μέσα μας.Ξέρεις πόσες φορές νευριάζω κ γω??Ειδικά τώρα που οι ορμόνες μας κάνουν πάρτυ??Μην στενοχωριέσαι κ πονάει η κοιλίτσα σου, ναι??

Τιτίνα γλύκα η κοιλίτσα σου! Μόνο στην κοιλίτσα εχεις παρει κιλά ε?

Νιακουλινάκι οι παγιδούλες για τα μυρμηγκάκια που πουλάνε στα σούπερ μαρκετ είναι θαυματουργές! Δοκίμασέ τες!

νασιουλα μου μην μου συγχιζεσαι κοριτσι μου!!!!!!!!!!!μην του δινεις σημασια (να μου πεις ευκολο να το λες ομως.................δυσκολο!!!!!!!)σκεψου το νινακι σου καλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αναστασουλα μου ζαλιζεσαι σημερα ε?????? εγω ευτυχως ειμαι καλα σημερα μεχρι στιγμης!!!!!

βερονικακι μου μυρμιγκια πολλα ε??????εμενα μου εμφανιζονται στο παγκο της κουζινας που κ που!!!!! :twisted::twisted::twisted: αραξε κ απολαυσε το καφεδακι σου κοπελα μου!!!!!!!!!

κατερινουλα πως εισαι κοπελα μου?????η κοιλιτσα???

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...