Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν2

Recommended Posts

axxxxxxxxxxxxx makari thelw na ta niwsw grhgora xaxaxaxaxa.....koritsia kanw mia amartia twra.............mia mpanana me merenta axxxxxxxxxxxx..........kai meta tha dw oneira sokolatenia xaxaxaxaxaa........

filia se olesssssssss............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 973
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ααααααααααααααααααααχ ΤΙ ΕΙΠΕΕΕΣ ΤΩΡΑΑΑ?

μπανανα με μερενταααααααααααααα? ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ή και φραουλες με μερεντα ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕΕΕ

Κοριτσια, μαζεψτε τα σαλια σας με τις φραουλες γιατι δεν κανει να τρωμε, φοβος για τοξοπλασμα!Χθες το εμαθα και μολις την προηγουμενη ημερα ειχα φαει μισο κεσεδακι! :shock:

Πηρα αποτελεσματα εξετασεων, αλλα τα εχει στα αγγλικα και δεν μπορω να καταλαβαω τι ειναι τι? Αν το σιδηρο και το ασβεστιο ειναι πανω απο το οριο ειναι καλα?Ποσο πρεπει να ειναι δηλαδη οι τιμες ξερετε?

Τι;;;;; Δε κάνει να τρώμε φράουλες; Σοβαρά μιλάς τώρα; Αμάν πια, τι άλλο δεν κάνει δηλαδή;

Φυσικά, έτσι κι αλλιώς, μου ξινίζουν οι φράουλες, οπότε δε με χαλάει, αλλά πίεζα τον εαυτό μου να φάει γιατί έχουν πάρα πολλές βιταμίνες.

αναστασακι δε σου εχει κατωτατες κ ανωτατες τιμες?

λογικα πρεπει να ειναι στο ενδιαμεσο!!

εγω παντως μια χαρα ετρωγα φραουλες στον ανασταση κ μια χαρα τις εχω κατατσακισει κ τωρα!!

πολυ καλο πλυσιμο θελει!

Γεια σας αγαπημένες μου φίλες,

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση και τα καλά σας λόγια!!!

Μερέντες,μπανάνες,φράουλες...........................ομορφιές!!!!!!!!

Εγώ πήγα σήμερα για την αμνιοπαρακέντηση και τελικά δεν ήταν τόσο

χάλια όσο το περίμενα.Έκανα πρώτα τον υπέρηχο και μετά έβαλε ο γιατρός

μια πολύ μακριά αλλά ευτυχώς λεπτή βελόνα και πήρε λίγο αμνιακό υγρό.

Ευτυχώς δεν πονάει καθόλου.Πιο πολύ είναι το ψυχολογικό θέμα.....

Τα αποτελέσματα αργούν λίγες μερούλες.Θα κάνω υπομονή αλλά και πάλι

έχω την αγωνία μου.Κατά τα άλλα πρέπει να κρεβατωθώ για λίγες μέρες

αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

Αναστασία δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς γιατί είμαι κρεβατωμένη

και δεν μπορώ να σηκωθώ να φέρω τα χαρτιά μου.Τι αιματοκρίτη έχεις;

Όσο για τις φράουλες έχω φάει και εγώ πολλές!

Τα φιλιά μου σε όλες σας

να μαι παλιι :)

επεσε λιγη δουλεια για αυτο βγηκα..

τελικα κουραστικο ειναι αυτο το περα δωθε νε κλεινουμε για 3 ωρες

δηλαδη 5 η ωρα πρεπει να ξανα παω.. :roll:

αχ και ποσο ηθελα σημερα το απογευματακι να κατσω να ξεκουραστω

τελως παντων καναμε με τον μεγαλο

ενα φυλλαδιο που ειχε και η μπουμπου κοιμαται..

οσο για τις φραουλες ναι και εγω εφαγα πριν καμια βδομαδα

με λιγη ζαχαριτσα.. οντως θελουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ πλυσιμο..

εγω τις λατρευω.. :D

αααμ κατι ασχετοοο :!:

σεξ κανετε???

εμενα μου δημιουργηθηκε η επιθυμια και θελωωω :oops::oops:

Teddy μου αιματοκριτη εχω 36, οχι βεβαια να μην σηκωθεις δεν πειραζει.Απλα επειδη ολα τα γραφει στα αγγλικα εχω μπερδευτει.Και εχω και ανεβασμενα λευκα αιμοσφαιρια, αυτο δεν μου αρεσε.......εκτος κι αν ειναι απο την εγκυμοσυνη!

μου ειπαν οτι οι φραουλες επειδη ειναι χαμηλα στο εδαφος εχουν προσβαση τα ζωα...καταλαβαινετε....και επειδη μονο πλυσιμο τις κανουμε κι οχι βρασιμο ειναι επικυνδινο για τοξοπλασμα, τι να πω οτι μου ειπαν λεω...οπως και το μαρουλι!!!

Βρε κοριτσια εχω κιτρινα υγρα, λετε να ειναι απο το ουτροζεσταν?ειναι φυσιολογικο?

μαρακι πονηρο θεμα διαλεξες!!

εμεις κανουμε! ενταξει οχι καθε μερα κ οπως καναμε οταν ημουν εγκυος στον ανασταση κ τωρα εχουμε καποιες μερες επειδη ειμαι κ αρρωστη, αλλα το εξασκουμε το αθλημα!!

για τα κιτρινα υγρα δεν ξερω..

τα λευκα δεν ανεβαινουν λογω της εγκυμοσυνης αλλα απο καποια λοιμωξη!

ποσα λευκα εχεις?

μηπως εισαι-ησουν οταν σου πηραν αιμα λιγο κρυωμενη?

ρρ εμεις το αποφυγαμε για την αρχη

της εγκυμοσυνης

αλλα τωρα κατι οι ορμονες κατι ολος αυτος

ο καιρος που εχει περασει χωρις..... δεν ξερωω :oops:

Η μυτη μου ειναι μπουκωμενη, αλλα νομιζω ειναι απο την αλλεργια που εχω αυτο το διαστημα, ετσι πιστευω.17,6 γραφει!

Ουτε κι εμεις κανουμε σεξ :oops: ιδιως απο τοτε που ειδα ροζ!

geiasas ksypnhsa kai egw edw eimai ...........ti moy kanete entaksei ta diavasa liga grapsate me akoysate e????

teddy moy ax mpravo kopela moy poy teliwsate kai me ayto to vasano tis amnio poso thelei krevati twra????? kai emena den me vlepw na thn glytonw aythn th fora logo 36++++++ xaxaxaxaxa alla mhn to peite poythena 26++++++ na leme ee???????? axaxaxaxxaxxa...... paw na ftiaksw ena kafedaki twra fredo espreso.....moy aresei poly.........

aaaaa ekleisa kai ranteyoy ayrio 10.30 gia eksetasoyles oyra aima ktl.......aytes poy kanoyme kathe mhna ........

αναστασια τελεια και εσεις δλδ :roll:

νια ναι νταξει με δυο δεν το συζητω και εγω δεν θα

το διακινδυνευα..

αντε φτιαξε καφεδακι και σε περιμενουμε

τεντυ ειδες ολα μια χαρα ηταν τελικα!

μπραβοο! με το καλο να βγουν τα αποτελεσματα τωρα.. :D

ελα ρε εισαι 36?????? ουαου! μικροτερη φαινεσαι παντως!!!

αχ τεντυ ηθελα κ πριν να στο γραψω.... πολυ χαιρομαι που τελειωσε η αμνιο ετσι ανωδυνα!!!

ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι σουπερ ντουπερ!!!!

Σεξ??????????

Πωπω κοντεύω να ξεχάσω πώς γίνεται...όχι μόνο δεν κάνουμε (ο άντρας μου έχει λυσσάξει να με κυνηγάει) αλλά μετά τα περιστατικά με αίμα που είχα ο γιατρός μας είπε να το αποφύγουμε καλύτερα...ευτυχώς οι ορμόνες μου δεν διαμαρτύρονται ακόμα!!!!!

Teddy μου πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και ήταν και ανώδυνα...υπομονή τώρα μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα, με το καλό γλυκιά μου! Νομίζω ότι κάποια πρώτα αποτελέσματα θα στα δώσουν σε 2-3 μέρες έτσι δεν είναι?

Αναστασία αν τα λευκά σου είναι 17.600 όντως είναι ανεβασμένα αλλά έχω διαβάσει και σε άλλα φόρουμ σχετικά θέματα και είναι κάτι που συμβαίνει, νομίζω...μία κοπέλα είχε γράψει ότι είχε 20.000 λευκά και ότι ο γιατρός της την είχε καθησυχάσει...καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου.

Αχ Βερονικάκι μου κι εγώ στις 23 Μαϊου γίνομαι 36.......πότε μεγάλωσα???????

geiasas ksypnhsa kai egw edw eimai ...........ti moy kanete entaksei ta diavasa liga grapsate me akoysate e????

teddy moy ax mpravo kopela moy poy teliwsate kai me ayto to vasano tis amnio poso thelei krevati twra????? kai emena den me vlepw na thn glytonw aythn th fora logo 36++++++ xaxaxaxaxa alla mhn to peite poythena 26++++++ na leme ee???????? axaxaxaxxaxxa...... paw na ftiaksw ena kafedaki twra fredo espreso.....moy aresei poly.........

aaaaa ekleisa kai ranteyoy ayrio 10.30 gia eksetasoyles oyra aima ktl.......aytes poy kanoyme kathe mhna ........

Γεια σου Nia μου,

σε ευχαριστώ,πάει και αυτό.Θα κρεβατωθώ για 2 μέρες και μετά θα αρχίσω

να σηκώνομαι σιγά σιγά.Θα πάρω άδεια 10 μέρες από τη δουλειά και δεν θα πολυκυκλοφορήσω!

Είμαι και εγώ 34+, δηλαδή 24+ και ο γιατρός μου αν και στο όριο επέμενε να την κάνω.

Πάντως μην ανησυχείς σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα,ένα απλό τσιμπηματάκι!

Με το καλό αύριο οι εξετασούλες σου, εγώ τις έκανα σήμερα!

Φιλιά

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ ΓΕΝΝΑΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ

:o:o:o μολις με πηραν και μου το παν :D

ηρθα στο τσακ μπαμ.. ευτυχως ειναι πολυ κοντα στο σπιτι

:D

νασια τουλαχιστον αφου δεν θελεις εσυ καλα εισαι

ελα ομως εγω που θελωω :oops:

χαχαχαχ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...