Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ετοιμαζόμαστε Έλενα μου! Σιγά σιγά γεμίζουμε κουτιά με τα υπάρχοντα μας!!! :lol::lol:

Ας ελπίσουμε ότι είναι από τον καιρό..ξέρω εγώ..δεν παλεύεται καλοκαίρι και τα μικρά να μην κοιμούνται και να είναι και μες την γκρίνια!!

Νάουσα ε? Ωραία θα ταν..Θυμάμαι πολύ λίγα πράγματα, που μας είχαν πάει με το σχολείο και μου άρεσε πολύ..Και μένα ο Κωνσταντίνος..δώστου βόλτα...να βλέπει το μάτι του κόσμο και κίνηση..ούτε πεινάει, ούτε διψάει!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα τσουπρεσ

τελικα το γλιτοσαμε το νοσοκομειο....ξυπνησαμε χθεσ βαζουμε θερμομετρο 37 ο ΓΙωργησ :o ξαναβαζουμε μετα απο μιση ωρα 36,6 :o καθε 30 λεπτα του εβαζα κ δεν πιστευα οτι δεν ειχε :shock::mrgreen: πηρα τη γιατρο μου μου λεει τελεια τν επιασε η τριτη αντιβιωση ;) αν ξανα ανεβασει λιγο πυρετο μεχρι 38 δλδ το πολυ πολυ θα μου εκανε μια ενδοφλεβια στο ιατριο τησ για να παρει μπροσ το σιστιμα του :lol: αχ ειμαι πολυ χαρουμενη που γλιτωσαμε την ταλεπορια :mrgreen::mrgreen:

εχω ξεσκιστει στισ δουλειεσ κ δεν προλαβαινω να σασ διαβασω κ να κατσω λιγο το βραδακι να τα πουμε αλλα που θα παει...

η ηλιαννα τι κανει βρε κοριτσια :roll::roll::roll::roll:

αυτα παω να ξυπνησω τον ιασονα :shock: ναι ακομα κοιματε :? απορω κ εγω τοσο υπνο σημερα :!:

Δημοσίευση

καλημερα φιλεναδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε βρε????? πως ειναι τα μικρουλια μας??????????????????

ειχα μερες να μπω , ειμαστε ολοι καλα κ το μικρο μικρο μωρακι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν πολυ εμπαινα γιατι τωρα το καλοκαιρακι καθομαστε εξω στο μπαλκονι η στον κηπο κ βαριεμαι εγω να καθομαι μεσα στην γκουμουτσα τον υπολογιστη!!!!!!!!

μου λειψατε βρε τρελιαρες!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ξεμπερδαψα κ με υτις δουλειες που ειχα , την ψιλογενικη που εκανα!!! η αληθεια ειναι οτι ξεπατωθηκα ομως σημασια εχει οτι τελειωσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σας υποσχομαι πως τωρα θα μπαινω κανονικοτατα!!!!!!!!χιχιχιχιχι

αααααααααααα βγαλαμε κ αλλα δυο δοντακια, δηλαδη τωρα εχουμε 4!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D;)

σας διαβασα ομως δεν θυμαμαι κ πολλα!!!!!!!!!

κατ'αρχην να πω στην θενα μας πως πολυ χαιρομαι κοριτσακι μου που τελικα ειστε ενταξει κ γλιτωσατε το νοσοκομειο , την ταλαιπωρια!!!!!!!!!!!!περαστικα σας κ τωρα πλεον να μην ξανα αρρωστησετε ποτε ποτε!!!!

ελενακι μου να τα εκατοστησετε με τον αντρουλη σου!!!!!!να ειστε παντα ευτυχισμενοι να χαιρεστε το παιιδακι σας κ οτι καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσακια κ σε ολα τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αααααααααααααααααααααα καλε που ειμαστε ολες εξαφανισμενες???????

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΗΛΙΑΝΝΑ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ.

ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΜΑΣ ΒΟΛΤΑ.

ΕΛΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΕΥΓΕ !!!

ΖΕΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΜΑΡΑΚΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΝΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

ΕΜΕΙΑ ΤΟ ΣΚ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΓΛΕΙΦΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ. ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ.

Δημοσίευση

γιεααααααααααααααααααααααα σαααααααααααααααααας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε???????εγω μαζεψα τα ρουχα που ειχα πλυνει κ στεγνωσανε , τωρα τρωω κ θα την πεσω για υπνο

γιατι νιωθω πολυ εξαντληση κ ζεστενομαι παααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!!ουφ τι θα κανω οοοοοολο το καλοκαιρι............??????!!!!!!!!!!!.............

ρενατα μου πολυ ομορφο το προσκλητηριο σας , οι μπομπονιερες οοοολα κοπελα μου!!!!!!! κ παλι να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!αχ κ εσυ τρεχεις με τις δουλειες ε??????

αχ αυτες οι δουλειες θα μας φανε!!!!χαχαχαχααχα

μαρακι μου κ εμενα εχει αλλαξει αρκετες φορες προγραμμα κ τωρα εδω κ αρκετο καιρο κοιμαται μονο το μεσσημερι κ μετα το βραδυ μια κ καλη!!!!!πιστευω πως ειναι καλυτερα ετσι γιατι οπως ειπε κ η ρενατα κουρζζονται πιο πολυ!!!!!!!

τα λεμε μετα κουκλες μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

βρε ΒΡΕ ΒΡΕ!!!!!!!!!!!

ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΒΛΕΠΩ :D

ΚΑΛΩΣ ΤΕΣ ΜΟΥ :D

ΘΕΝΑΚΙ ΦΘΗΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ@!!!!

ΗΛΙΑΝΝΑ Κ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΡΕΝΕΤΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Κ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ???

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ

Δημοσίευση

Καλησπέρα όμορφες!!

Τί κάνετε? Πώς είστε? Εμείς ψηνόμαστε από τη ζέστη...δεν αντέχωωωωω......

Α! Ναι Έλενα στείλε την κουνιάδα σου να κάνει κανένα φροντιστήριο της ξυνής!! :lol::lol::lol::lol:

Ρενάτα μου όοοολαααα πολύ όμορφα! Τέλειο προσκλητήριο, τέλειες μπομπονιέρες και τέλεια και εσύ με το ωραίο σου φόρεμα!! Φτου φτου!!!

Θένα μου μπράβο σας!!!! Άντε τώρα ποτέ ξανά άρρωστοι!!!

Πού είσαι βρε Ηλιάννα μου? Τι κάνεις? Τα ζουζούνια σου καλά είναι? Η κοιλίτσα?

Και εγώ ακόμα χώρια του μαγειρεύω.. :?:? Εδώ ο άντρας μου που είναι της υγιεινής, και μου λέει ότι θα αρχίσει να τρώει από τα βραστά του μικρού..!!! :shock::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ??????????????? ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ????????

ΕΜΕΝΑ ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΔΟΝΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑ Κ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝ!!!!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ!!!! Κ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΗΝΙΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟ ΜΕΤΑ ΒΓΕΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΡΝΗΣΗ ΝΕΑΣ ΤΡΟΦΗΣ (ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2) Κ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΖΟΡΙΑ !

Δημοσίευση

γεια σασ κ απο μενα

που εισαι ρενατα χαθηκεσ μπραβο τελειεσ τα πραγματα σασ αντε τωρα στο δευτερο :mrgreen:

αχ ....βρε ....ηλιαννα ....αχ...βρε...ηλιαννα..μυαλο δε βαζεισ ...ποτε θα κατσεισ στα αυγα σου?οι δουλειεσ δεν τελειωνουν αντε τωρα μην τα κουσεισ :?:D

ελενακι τι κανεισ καλε φιλεναδα....πολυ κουραση εγω ερχεταιη ωρα να σασ γραψω κ δεν μπορω καθολου απο τη νυστα :roll: .

δε μου λεσ ειναι καλεσ οι πανεσ απο τα καρφουρ? πηρα κ μου φανικαν καλεσ η ειναι η ιδεα μου?

φιλια ηρθε ο κυρησ :lol::lol:

Δημοσίευση

ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΕΠΟ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!

ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΕΠΛΥΝΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΜΟΝΗ :cry:

ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ?????? ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΣΑΛΑΚΩΘΕΙ Η ΑΛΛΗ :twisted:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα σουσουραδες!!!!!τι κανετε??τα μικρακια μας?????εγω καλα ειμαι πινω ενα καφεδακι μπας κ ερθουμε λιγο στα ισια μας,γιατι.....πολυ νυστα!!!

αχ θενα μου τι να κανω τι να κανω..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευτυχως ομως τελειωσα κ τωρα............ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΜΟΝΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;);););):D:D:D:D

εσεις πως ειστε???????????????

ελα βρε κορμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω μαγιο πηρα απο τα σπριντερ κ απ'τα μπενετον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρεπακι σημερα ε??????ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κανει πολυ ζεστη σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ ζεστενομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα κι από μένα.....

Ελενάκι μου το jumbo έχει πάρα πολλά ... δεν ξέρω αν έχεις κοντά σου.... κι εγώ θέλω να της πάρω, ένα έχω μόνο... αλλά βαριόμουν να τα κοιτάξω προχτές ....

Κι εμείς με το φαγητάκι σχεδόν κάθε μέρα της δίνω δικά μας φαγητά (λιωμένα με το πηρούνι ή πολύ ψιλοκομένα) εκτός από τη ψαρόσουπα που της φτιάχνω μια φορά τη εβδομάδα (μόνο για κείνη) κ τυχόν όσπρια που προς το παρόν τα ανακατεύω με κάτι άλλο πάντα, γιατί ο γιατρός μου είπε ότι σκέτη μερίδα όσπρια μετά τον 1,5 χρόνο (είναι λίγο βαριά για το στομαχάκι τους). Αλλά δεν τα τρώει όλα με την ίδια όρεξη όπως με τα σκέτα τα βραστά στην αρχή .... έχει προτιμήσεις η κυρία πια... Βέβαια αν δεν θέλει δεν την πιέζω ποτέ... αλλά ούτε της δίνω άλλη εναλλακτική... την αφήνω με όσο θέλει να φάει ... κι ασ μην έχει φάει όλη τη μερίδα της....

Ηλιανούλα μου όλα καλά !!!!!! Βάλε όμως ... κ..λο κάτω γιατί .... ησυχία δεν έχεις βλέπω .... :lol::lol::lol:

Εμείς βγάλαμε άλλο ένα δοντάκι το 8ο... :mrgreen: γι αυτό έίχαμε προφανώς πάλι μυξούλες και συναχάκι (το έχω παρατηρήσει) !!!!

Κατά τ άλλα είμαστε μες τη καλή χαρά .... Η σκατούλα όμως... όποτε δεν θέλει να κάνει κάτι που της λές ... όλο τον "αλεκο" κάνει... κοιτάει δεξιά αριστερά... μου ΄ρχετε να βάλω τα γέλια κάθε φορά.... αλλά συγκρατούμαι... Εκανε κ μια μελανίτσα στη κουτέλα της χτες.... :lol::o .... αλήθεια όταν πέφτουν τί σας έχει πει ο γιατρός να κάνετε??? πάγο... ασ πούμε .... ψωμί... (κάτι τέτοια περίεργα έχω ακούσει ... ισχύουν???) εμας μας έχει πει "τιποτα φαγώσιμο" πάντως. Το πιέζουμε λίγο με παγωμένη πετσέτα ή κάτι άλλο παγωμένο (οχι απευθείας πάγο)

Συνεχίζει να λέει μόνο .... μαμά ... κάτι μπα ... λίγα πουφ... και όλα τα άλλα δικά της ακαταλαβίστικα ..... αλαμπουρνέζικα κανονικά ... γλώσσα που μόνο εκείνη μιλάει :? .... μου δείχνει όμως με το δαχτυλάκι της "ποσα παιδάκια έχει η μαμά κ ο μπαμπάς?" ... μου "λέει" ευχαριστώ χτυπώντας τα χεράκια της στο στήθος.... "φωνάζει" τη γατούλα .... με το χεράκι της κάνοντας τάχα μου το ψψψψψψ..... χαιρετάει... στέλνει φιλιά ...... "στρώνει" το κρεβάτι ..... σκουπίζει το τραπέζι με το χαρτί ή το τζάμι ή το προσωπό της .... ξέρει κ μου δείχνει που είναι τά μάτια μου .. η μύτη μου... κ τα δικά της .... "διαβάζει" κάτι περιοδικά της chicco ή κάτι δικά της παραμύθια... κ μου δείχνει που είναι ο ήλιος... που είναι η πεταλούδα ... που είναι τα μωρά ... κλπ. .... Είναι τόσο μικρά πραγματάκια ... που φαίνονται τόόοοοοοοσσσσοοοο μεγάλα ... όταν τα κάνει αυτό το μικρό πλασματάκι.... που σε τρελάίνουν !!!!!! Εσάς ??? Τι κάνουν τα "πλασματάκια" σας ???? Πείτε ιστοριούλες με επιτεύματα των μικρών σας ζουζουνιών .... !!!!!!

Θανούλα μου Μικούλα μου Ζετούλα μου Ηλιανούλα μου Μαράκια μου Αλεκάκι μου.... .κ αι όσες άλλες δεν θυμάμαι τώρα ..... σας φιλώ !!!!!!!!!! Περιμένω νέα σας !!!!!!!!!! :D:P;)

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!! πώς είστε σήμερα? η μικρή κοιμάται εδώ και 1 ώρα κι εγώ μόλις έφαγα λαζάνια στο φούρνο με κιμά. Θένα μου μπράβο σας που γλιτώσατε το νοσοκομείο!!! έτσι κι εμείς με την γαστρεντερίτιδα τελευταία στιγμή την σκαπουλάραμε!!!! Ηλιάννα καλώς ήρθες και πάλι!!! χαίρομαι που όλα είναι τέλεια!!!! όσο για τη ζέστη καλό κουράγιο σου εύχομαι!!! και σήμερα ρε κορίτσια σκεφτόμουν μια φίλη μου που είναι έγκυος. ΠΗΤ έχει 28 Ιουλίου και έχει φρικάρει η καημενούλα, θα φάει όλο το καλοκαίρι με την κοιλούμπα της και μετά με τον σαραντισμό...ευτυχώς εμείς γεννήσαμε την καλυτερη εποχή τελικα!!!! Ντίμη μου και νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι τόσο μα τόσο χαζομαμά αλλα απ'ότι βλέπω κι εσύ δεν πας πίσω :lol::lol::lol: Λοιπόν εν συντομία τα δικά μας κατορθώματα λέει ''μαμά, μπαμπά, παππού, γιαγια, παπα, άτα,μαμ'' αυτά καθαρα, με φωνάζει ''γκωγκώ'', τον πατέρα της ''ια'' από το Ηλία, λέει με έναν δικό της τρόπο ''γάλα'' κάπως σαν ''άλα'' ακούγεται, φωνάζει τον σκύλο ''μπέμπε'' από το ''μπίμπης'', κάνει ευχαριστώ, χαιρετάει, στέλνει φιλάκια, δείχνει τα ματακια της, τη μύτη της, τα μαλλάκια της, το παντελόνι της, τις κάλτσες της και τα πόδια της, δείχνει τα πουλάκια και φωνάζει ''τίου'' , ανοίγει διάπλατα τα χεράκια της όταν τη ρωτάς ''πόσο αγαπάς τη μαμα κλπ'', κάνει ''πουφ'' όταν πάω να την αλλάξω, α και όταν τη ρωτάς ''πόσα παιδάκια έχει ο παππούς? λέει ντι'', δηλαδή δύο. εγώ ρε κορίτσια έχω εκπλαγεί με το ότι καταλαβαίνει τα πάντα!!! είναι τόσο έξυπνα τα παιδάκια τελικά!!! ότι και να της πω να μου φέρει πάει και το φέρνει, δεν το περίμενα ότι τόσο μικρούλια έχουν τέτοια αντίληψη!!!! Συμπεθέρα εγω της πήρα μαγιό από ένα μαγαζί με εσώρουχα, ένα μπικίνι αλλά θέλω να της πάρω και ένα μονοκίνι!!!Θένα για τις πάνες που ρώτησες εγώ της φοράω libero, είναι πολύ απορροφητικές, ενώ με τα παμπερς είχαμε διαρροές και έχουν πάντα κάποια προσφορά. Σήμερα μου έστειλαν μήνυμα ότι έχουν 50% έκπτωση στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αλλα γενικά βάζουν πάρα πολυ συχνά προσφορές.

Δημοσίευση

A ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΥ!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΤΕ Κ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!

ΕΜΑΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΠΑΠΑ ΑΤΑ ΜΠΑΑ(ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ) ΒΑΒ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ(ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΒ) ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΑΜ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΠΙΜΠΙ(ΜΠΙΜΠΙΛΑ) ΜΠΙΙΙΙΠ ΤΟ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΟ ΕΛΑ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΚΑΚΑ ΑΥΤΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Κ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΒΥΕ ΒΥΕ... ΕΛΑ ΕΛΑ ΚΟΥΠΕΠΕ.......ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΑΘΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΡΕΛΗ ΦΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ!!!!!! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥ!!!!! ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ !!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΣ ΓΙΑ ΦΑΙ??????????? ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΑΡΝΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΟΡΥΖΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!

ΝΤΙΜΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΥΤΕΙ Κ ΧΤΥΠΑΕΙ!!! ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΧΤΥΠΗΣΕ :roll::? ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι κομμάτια..κουράστηκα να μαζεύω και να πακετάρω...είναι και η ζέστη...και βαριέμαι και να κάθομαι!!! θέλω να δουλέψωωωω..... :lol:

Εμάς μας έφεραν μαγιώ δώρο..ένα από τα τζάμπο και ένα από τα sprider..H ξυνή μας είχε πάρει από το τζάμπο ένα το οποίο για να είμαι ειλικρινής δε μου πολυάρεσε και ας ήταν του Μικυ..Ε μας έφεραν και στα γενέθλια ένα σαν σορτσάκι όπως ακριβώς το ήθελα..! Θα πάω να του πάρω ακόμα κανένα..θα δω στα mexx αν έχει κάτι να μου αρέσει αλλιώς θα πάω sprider να δω και άλλα παρόμοια!!

Εμένα κάνει ευχαριστώ,γεια, παλαμάκια, κουνάει το χεράκι "ποιός?ποιός?" όταν τον ρωτάω ή όταν του λέω ένα τραγουδάκι που λέει έτσι, μου δείχνει πόσο μεγάλος θα γίνει όταν μεγαλώσει, λέει μπαμπά, γιαγιά, μμα (στέλνει φιλάκια έτσι) αλλά καμιά φορά λέει και μαμά (αραιά και πού!),ία (μάλλον από το Μαρία), άντε, εκεί και γενικά κάνει πονηριές που δεν τις περίμενα..νομίζω μας πουλάει και μας αγοράζει!!!

Θα ρωτήσω και εγώ το γιατρό να δω τί θα μου πεί αλλά ξέρω ότι γενικά τα παγωμένα (πετσέτες, νερό, παγοθήκες) κάνουν καλό στα καρούμπαλα για να μη φουσκώσουν και να μην μελανιάσουν..νομίζω..

Δημοσίευση

Ουφφφ...και μας θα μας λείψετε... :cry::cry: Άσε που θα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να βάλω σύνδεση κάτω...ε μη χάσω και τις εξελίξεις σας!!! ;)

Άστα να πάνε με το πακετάρισμα..ακόμα πού είσαι? όταν θα βγάλει ο άντρας μου τα κλιματιστικά να δεις γέλια...ε ρε μάνα μου σάουνα που θα πέσει..!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΒΓΗΚΕ Κ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ! ΕΙΜΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΩΣ ΑΠ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.. ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΚΤΗΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Κ ΕΦΕΡΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΟΛΤΑ, ΜΑΖΕΨΑ ΧΑΛΙΑ Κ ΕΠΛΥΝΑ , ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ Κ ΧΕΙΜΩΝΙΚΑ ΜΑΖΕΜΑ. Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ . ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΧΡΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ! ΗΛΙΑΝΑ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΜΠΑΝΑΚΙΑ Κ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΦΟΥΛ! ΘΕΝΑ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΛΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΒΥΛΙΝΟ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΜΕΓΑ. ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΒΥΛΙΝΟ Κ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ Κ ΤΑ ΜΩΒ. ΑΛΕΚΑ ΒΡΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ..ΖΕΤΑ, ΜΑΡΙΑ, ΜΑΡΙΝΑ, ΗΛΙΑΝΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΡΕΝΑΤΑ, ΕΛΕΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠ ΤΗ ΖΕΣΤΗ Κ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΡΟΔΟ! ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ, Η ΣΕ ΖΑΧΑΡΩΤΑ???? ΒΟΗΘΗΣΤΕ!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δημοσίευση

καλημερουδιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε μανουλιτσες???????????????????????????πως ειναι τα μικρα μας ζουζουνακια ??????????????????????????????????

τι ζεστη ειναι παλι κ σημερα????????????????????????????θα λιωσουμε οοοοοοολο το καλοκαιρι !!!!!!!!!!!!

φετος δεν μπορω καθολου δεν την υποφερω τη ζεστη,δυσκολευομαι απο τωρα!!!!!!!

τις αλλες δυο φορες μια χαρα την ειχα ουτε καλοκαιρι ουτε τιποτα, τωρα ομως.........!!!!!!!!!!!

δεν πηραζει να ειναι καλα το μικρουλι μου κ χαλαλι!!!!!!!!!!!

μαρακι μου ετοιμαζεστε σιγα σιγα ε?????? να βρειτε συντομα το ρυθμο σας εκει!!!!!!!!θα μας λειψετε βρεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θενα μου εγω χρησιμοποιω πανες απο τα ντια που τωρα πλεον γινανε καρφουρ τις πρασινες,εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενη!!!!!!!!

ελενα μου πως ειστε ????????????????? σημερα δουλιτσα ε???????

μικα μου πολυ χαιρομαι που βγηκε η μανουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε τωρα μονο ευχαριστα!!!!!!!!

ετοιμασιεςς για τα πρωτα σας γενεθλιακια!!!!!!!τι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ειχα καραμελιτσες για τα παιδακια κ τυχερες σακουλιτσες κ τους εδωσα!!!!!!!!!!!!!!!

ζετα μου να'μαι κ παλι τακτικοτατη τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!παλι καλα που τη γλιτωσατε κ εισαστε μια χαρα!!!!! δωσε φιλακια στην μικρουλα!!!!!!

ντιμι μου κουραση με τη δουλεια κ τη μικρη!!!υπομονη κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλα πολλα φιλακια σε ολες τις μανουλες κ ολα τα σκανταλιαρικα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...