Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ηρθα ηρθα

μαρακι μαλον δεν βλεπω να βλεπομαστε ...μια μερα θα κατσουμε θα ερθουμε κατα τισ 11-12 κ θα φυγουμε κατα τισ 6 :cry::cry:

ζετα σιγουρα θα βρεθουμε πεσ μου που κ ποτε κ θα ερθω να σε βρω το πολυ πολυ να ερθω κ εγω στο γαμο :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

να μαι κ εγω!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΑΛΛΟΝ Σ ΚΡΑΤΑΝ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ :?

ΘΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΤΟΝ ΛΟΧΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ????? ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΑ :lol:

3

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΑΣΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ Κ ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 7,30 ΜΕΧΡΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΡΕ ΘΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ??????????? ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

αχ ελενακι μου ξερεισ τι εναι για μενα αυτο το ταξιδι εστω κ με τα τρια? σαν να παω στο μπακιχαμ :lol::lol: αρκει να φυγω λιγο απο δω να αλλαξω παραστασεισ :roll: ακομα κ τα παιδια ειναι καλυτερα μετα ψωφια δλδ κ δεν μπορουν ουτε να γκρινιαξουν δεν αντεχουν :lol::lol:

Δημοσίευση

λεσ να τα ξεχασω? :shock: η μηπωσ να κανω πωσ τα ξεχασα :lol::lol::lol: δεν ξεχνιουντε αυτα....πρωτα πρωτα μπαινουν στο αμαξι μη φυγουμε κ τα αφυσουμε αν κ η Δαναη που ζαλιζετε μπορει κ να καθοταν αν τησ εταζα κ κατι :mrgreen::mrgreen:

μαρακι εσεισ θα φυγετε νορισ?

Δημοσίευση

Θένα αλήθεια? Μπορεί να έχουμε γυρίσει μέχρι τις 6...αν και χλωμό το βλέπω...θα φύγουμε από τις 7 το πρωί και έχουμε και 2.30 ώρες δρόμο...να ανταλλάξουμε τηλ.αν είναι να επικοινωνήσουμε!!

Λοιπόν εγώ θα σου πω που είμαι και ζεστή από εκδρομές!!Φαγητό του παιδιού, παιχνιδάκια, νερό για παιδί και για μας, κανα φρούτο-μπισκότο-πατατάκι-τοστάκι-κρουασανάκι για μας (διαλέγεις από όλα τί θες!), πάνες του παιδιού :lol::lol: , και επειδή μου αρέσει να προβλέπω, του παίρνω και μια αλλαξιά ρούχα να έχει μήπως και λερωθεί..φορτισμένα κινητά-φορτιστές, φωτογραφική μηχανή, λαστιχάκι για μαλλιά :lol::lol::lol: , μια κρεμούλα για τσιμπήματα..μμμμ τί άλλο? και φυσικά money money!!!!

Δημοσίευση

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!

Καλά πρέπει να μας βλέπετε όταν πάμε ταξίδια..είτε κοντινές εκδρομές!!

Ο άντρας μου που τα φορτώνει στο αυτοκίνητο, φορτώνει και τα νεύρα του!!! Εγώ βάζω και το τάδε μην το χρειαστώ, βάζω και το άλλο μήπως και χρειαστεί, βάζω και μια μπλούζα μην τη λερώσω, βάζω..βάζω...βάζω...λες και μετακομίζουμε είμαστε!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Όχι δεν κλείσαμε ακόμα..περιμένω να δω τί θα γίνει με μια επιχορήγηση που περιμένω κάποια λεφτά και μετά να το κλείσω το γραφείο.. :oops: αλλά αν όλα πάνε καλά μέχρι τις 10 μάλλον θα φύγουμε..

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ & ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!! ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ! ΗΛΙΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΑΣ ΑΞΙΑ! ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΕΚΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ????? ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!!!!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕ ΙΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΑΣ! ΖΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΠΩΣ ΤΟ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΣΚΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 3 ΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑΝ 3 ΔΗΛ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΘΡΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ...ΒΟΛΕΥΕΙ Κ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΔΗΛ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΥΤΙ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ????ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΜΑΡΙΑ ΚΩ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΣΚΕΤΗ! ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΦΤΟΥ ΣΑΣ!ΚΑΛΕ Η ΦΩΤΟ ΣΤΗ EUROMEDICA EINAI? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΦΙΛΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΟΥΔΙΑ! ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 1α ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!Τελικά κατάφερα και επικοινώνησα με την Ρούμπη!Είναι καλά και αυτή και η Μελίνα!! :D Μου έφυγε ένα άγχος....Με τον άντρα της δεν τα βρήκαν...Μου είπε ότι αυτή τώρα είναι αλλού.....Δεν ξέρω τι εννοούσε!!Συγνώμη για την εισβολή!

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!! τι κάνετε? εγώ έχω ξεπατωθεί κυριολεκτικά σήμερα...ξύπνησα στις 7, έπλυνα βεράντες, πήγα τη μικρή στην εκκλησία για να κοινωνησει μαζί με τη νονά της , μετά πήγαμε σε μια βάφτιση όπου η δήμητρα ξεσάλωσε κυριολεκτικά :o:o:o:o το μόνο παιδάκι που ακουγόταν ήταν η δικιά μου, αφού σε κάποια φάση γύρισε ο παπάς και τη θυμιάτισε :lol::lol::lol::lol::lol: για το τραπέζι μετά ήταν σε κτήμα οπότε καταλαβαίνετε...πωπό δε βάλαμε κάτω...ευτυχώς έκατσε για φαγητό κι έτσι έφαγα κι εγώ!!!! απο τις 5μιση την έχω πασάρει στη μάνα μου για να κάνω καμιά δουλειά γιατί θέλω να ξεστρώσω επιτέλους!!! έφτιαξα κι ένα κεικ κερνάω όσες θέλετε ;););););) εσείς κορίτσια πώς περάσατε στην εκδρομούλα σας? θένα ξεσάλωσες? :lol::lol::lol::lol: συμπεθέρα εσύ τι ώρα τελείωσες τελικά από τη δουλειά? φαντάζομαι θα είσαι κουρασμένη...η ηλιάννα ρε κορίτσια τι απέγινε? γιατί χάθηκε? μίκα μου εμένα γενικά ο παιδίατρος μου είναι αρκετά χαλαρός θα έλεγα. όταν τον ρώτησα για να αλλάξω το γάλα από σκόνη στο neslac μου απάντησε πως αυτό που μετράει είναι να πίνει το παιδί γάλα γενικά και όχι κάποιο συγκεκριμένο... άλλωστε όπως μου εξήγησε όταν ξεκινάνε το φαγητό όλα όσα χρειάζονται τα παίρνουν εξίσου και με το φαγητό...τώρα όσον αφορά τη μετακίνηση ομολογώ πως δεν είναι πολύ εύκολο γιατί όταν το γάλα ανοιχτεί θέλει ψυγείο. εγώ όταν πάω κάπου για μια δυο μέρες παίρνω ένα μπουκάλι μαζί μου και αν δεν το καταναλώσουμε όλο το πεταω. έτσι κι αλλιώς και στην τιμή δεν έχει καμία σχέση με το γάλα σε σκόνη...το ζεσταίνω σε θερμαντήρα έτσι είμαι σίγουρη για τη σωστή θερμοκρασία. Εγώ τώρα που θα πάω στον παιδίατρο θα τον ξαναρωτήσω για το φρέσκο γάλα αλλωστε η δήμητρα τώρα είναι σχεδόν 14 μηνών. Εδώ τρώει τα πάντα, στο γάλα θα κολλήσουμε? :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

να μαι κ εγω!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ????

ΜΙΚΑ :-h:-h:-h:-h:-h

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ....ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΑΛΑΝΙΑΡΑ :lol::lol::lol::lol: ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΘΥΜΙΑΤΗΣΕ :lol::lol::lol:

ΕΓΩ ΛΟΓΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΙΣ 12 ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΣΑΝΕ!

ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΑ ΕΒΓΑΛΑ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ :shock::shock::shock::shock::shock: ΣΥΜΑΖΕΨΑ Κ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΕΚΑΤΣΑ!!!

Δημοσίευση

ΟΥΦ ΕΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΑ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΩ ΕΔΩ!!!!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΝΑΝ ΕΥΟΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ???

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟ FACE

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε καλες μου φιλεναδιτσες??????? να'μαι υστερα απο τοσες μερες!!!!!!!!!!!! μου εχετε λειψει παρα πολυ!!!!!! μου εχει λειψει το ωραιο παρεακι!!!!!!!!!!!

να σας πω κ τα δικα μου,την παρασκευη ειχα παει στον γιατρο.ειχα αιμα κ εχω αρκετες μερες που εχω πονους περιοδου.(αυτο δεν ειναι φυσιολογικο,ετσι πονας οταν ειναι να γεννησεις), κ ο γιατρος μου ειπε ακινησια να μην κανω τιποτα γιατι μπορει να εχουμε κ αποβολη!!!!!!!

πραγματικα αυτη τη φορα πολυ ζορικα τα πραγματα!!!!!!! εχω μεινει αφωνη απ'ολα αυτα.....δεν ξερω πως κ απο τι ειναι ολα!!!!!!!

ο θεος να βαλει το χερι του να ειναι κοντα στο μωρακι μου , να πανε ολα καλα κ να ερθει με το καλο σ'αυτο τον κοσμο!!!!!!!

μπορει στην αρχη να το ειχα παρει καπως με την εγκυμοσυνη,τωρα ομως αυτο το μωρο το θελω οσο τιποτ'αλλο στη ζωη μου!!!!!! μακαρι χριστε μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κουκλιτσες μου συγνωμη που σας ζαλισα με τα δικα μου... ομως ηθελα να τα πω καπου αυτα που νιωθω!!!!!!!!

δεν εχω μπει να σας διαβασω, θα το προσπαθησω ομως , για να μην μεινω πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι κ ελπιζω να ειστε ολες καλα οπως επισης κ ολα τα παιδακια μας!!!!!!!!!!!!

σας στελνω την αγαπη μου κ τα φιλια μου!!!!!!!!!

σας σκεφτομαι βρε κοριτσια , σκεφτομαι τι ωραια που περναμε εδω που μιλαμε!!!!!!!!

πολλα φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!

καλο βραδυ....!!!!!

Δημοσίευση

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ :YMHUG::YMHUG::YMHUG: ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΚΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ;););)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...