Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ax mia τουρτα για τη σταχτομπουτα μασ :lol::lol: γιατι τετεια μπουτακια που θα εχει το θρεφταρι σου! :lol::lol::lol::lol: αντε κ του χρονου να τα χιλιασει η πριγκιπισσα σου

ελενακι εγω θα σου ελεγα να του παρεισ 24-25 σιγουρα ιδικα αν ειναι ανοιχτο πεδιλο δλδ για κατακαλοκαιρο γιατι τον πρωτο χρονο αλλαζουν 4 νουμερα :shock: αν ειναι για ανοιξη καλο το πηρεσ

τα εχει παρει τωρα κ τα 3 ο Αηδονησ κ εχω παλευω με τισ στιβεσ ρουχα....με ειδε καπωσ κ φοβηθικε κ αυτοσ ...γενικα τα νευρα μου δεν ειναι καλα το εχουμε κληρονομικο :roll: αρχιζω μουδιαζουν κεφαλια κ χερια ψιλοζαλαδεσ αλλα το χηροτερο ειναι η διαθεση που μου πεφτει κ δεν αντεχω τουσ θοριβουσ ουτε καρφιτσα να πεφτει :cry::cry:

τεσπα μη σασ ζαλιζω παω να συνεχισω

Δημοσίευση

Πως είστε κοριτσάρες μου? Θένα μου τι έπαθες καλέ? ποιός σε πείραξε και είσαι ετσι? εγώ μπήκα για λίγο γιατί έχω πολύ σίδερο :cry::cry::cry::cry: σήμερα είχαμε πάει με τη μικρή στην αδερφή μου και γυρίσαμε πριν από μια ώρα, οπότε δεν έχω κάνει τίποτα στο σπίτι...ότι μπορέσω αύριο γιατί την κυριακή έχουμε μια βάφτιση. πήγα το πρωί να δηλώσω τη δήμητρα στο ληξιαρχείο και μου είπαν οτι πρέπει να κατέβω στο κέντρο :evil::evil::evil::evil: τα νεύρα μου. θα φάω όλη μέρα με τις μ@λ@κίες τους :evil::evil::evil: τελοσπάντων.Κι εγώ έπλυνα τα καλοκαιρινά της μικρής αλλα πάνω που είπα να της βγάλω τα μπούτια έξω έχει τρελαθεί να βρέχει...έλεος πια...αγγλία καταντήσαμε...μαρία κω η κόρη σου είναι πανεμορφη!!!!!να την χαίρεσαι κοπέλα μου. ηλιάννα τυχερός ο γιόκας σου με τέτοια γυναίκα που του διάλεξες :lol::lol::lol::lol: μαρία πάτρα όπως μου είπε ένας ξάδερφος του άντρα μου κοίτα την οικογένεια σου αυτή που έχεις μέσα στους 4 τοίχους του σπιτιού σου, κοινώς τον άντρα σου και το παιδί σου και άσε τους υπόλοιπους. Κάποια στιγμή θα σας γράψω τι έχει κάνει η πεθερά μου και θα φρικάρετε...προς το παρόν το αφήνω γιατί κάθε που το σκέφτομαι συγχύζομαι :twisted::twisted::twisted::twisted: αλήθεια δεν μου βρίσκεις και μένα μια δουλειά στην κύπρο να έρθω κι εγώ να μείνω? πολύ θα το ήθελα να φύγω από δω!!!!! συμπεθέρα άσε οντως τα παπούτσια είναι πανάκριβα κι εγώ της πήρα 60 ευρώ απο τα crocodilino. αυτά προς το παρόν!!! φιλιά σε όλες!!!

Δημοσίευση

να μαι κ εγω!!!!! :D

ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΔΕΝ Σ ΕΥΧΗΘΙΚΑ!!! :oops::oops::oops::oops: ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΡΑ;ΚΛΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ..... Κ ΝΑ ΧΕΙ ΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ ΑΓΑΠΗ ΓΥΡΩ ΤΗΣ!!!!!!

ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΒΡΕ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ????????? ΕΝΩ ΤΙΣΣ ΑΛΛΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ Μ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΜΟΝΟ!!!

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΗΡΑ ΤΟ 23-24 ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΕΔΙΛΑΚΙ!!! ΧΜΜΜ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ????? :lol::lol::lol::lol: ΝΕΥΡΑ Ε????? ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΖΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ Κ ΑΡΑΞΑ ΕΔΩ ΝΑ ΑΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΝΥΦΗ ΜΟΥ?>>???? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΕΘΕΡΑ :lol::lol::lol:

1

Κ ΤΕΛΟΣ...... ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ..........ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ!!!!! ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΧ ΞΥΝΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΤΛ!!!!! ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ!!!!!! ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ :arrow::arrow: ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ......ΑΝ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ!!!!!

Δημοσίευση

συμπεθέρα καλά είναι η νύφη σου, κοιμάται του καλού καιρού!!! όσο για το γάλα εγώ από 8 μηνών της δίνω το neslac της nestle όχι όμως το εβαπορέ, ένα που έιναι σε χάρτινη συσκευασία και δε χρειάζεται αραίωση και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. και σε μένα ο παιδίατρος μου είχε πει όχι ακόμα φρέσκο γιατί θα της κάτσει βαρύ στο στομάχι.

Δημοσίευση

εγω εγω ελενακι μη μου συγχιζεσαι

εγω τουσ εδινα κ δινω στον Ιασονα απο 9 μηνων νουλακ μεχρι κ τα 2 αλλα σε ντενεκε γιατι ειναι ευκολο δλδ βαζω στο μπιμπερο το γαλα ζεσταινω νερο στο βραστιρα κ ετοιμο ;) μετα τα 2 φρεσκο light μη μασ παχυνουν κ ολασ :lol::lol:

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!

ΕΓΩ ΖΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΑΝ ΞΥΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ1!!!

ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΗΠΙΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΥ ΤΑΛΕΠΩΡΙΑ ΖΕΣΤΑΝΕ ΓΑΛΑ ΚΤΛ!!!

Κ ΣΗΜΕΡΑ Τ ΕΔΩΣΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΝΤΕΝΕΚΕ!!!! Κ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΗΠΙΕ ΔΕΝ ΛΕΩ.....ΑΛΛΑ ΜΩΡΕ ΜΕ ΧΑΣΛΑΕΙ!!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΩΝΕΨΑ ΤΑ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΑ ΓΑΛΑΤΑ!!!! ΑΝ Κ ΕΝΑΝ ΞΑΔΕΡΦΟΣ Μ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΤΡΕΙΟΜΕΝΟ ΣΕ ΤΕΝΕΚΕ ΓΙΟΑΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Η ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ Κ ΤΕΤΟΙΑ!!!

ΗΡΕΜΗΣΕΣ ΘΕΝΑΚΙ???

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΤΟΥ!!!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΤΕ Η ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΝΑ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΕΡΗΦΑΝΗ !!!

ΤΥΧΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

χιλιοχρονοσ στον Ορεστη να ναι παντα ευτυχισμενοσ με αυτουσ που τον αγαπουν. :D:D

ελενα εμενα το ντενεκεδακι με βολευει κ στα ταξιδια κ στισ βολτεσ (εβαζα νερο σε θερμο)ιδικα τα ατομικα τα μικρα ;) αλλα εχω εναν κουμπαρο στη νουνου δυευθυντη κ μου εχει πει καποια πραγματα κ για τισ κρεμεσ τουσ κ τα γαλατα γι αυτο ενασ ακομη λογοσ που το περνω ;)

μολισ ηρθα απο κολυμβητηριο κ βασιλοπουλο που γινιταν Ο χαμοσ ουτε ζαχαρη δεν ειχε μινει :shock: πηρα φρουκτοζη αν κ την χρησιμοποιω πιο πολυ ειπα να κανω κανα τσιζ κεικ για να δουμε γιατι εχω κ χρονια να φτιαξω κ επιδη το εχω γιρισει στα light να δω θα βγει καλο.

αυτα παω να τηγανισω ψαρια(υγιινα ειπαμε :lol::lol::lol: )

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΓΥΡΙΣΑ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!333ΣΕ ΕΜΑΣ

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ!!!!!!

ΘΕΝΑ ΤΙ ΤΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΕΜΑΣ!!!!!ΚΡΕΜΕΣ Κ ΕΓΩ ΝΟΥΝΟΥ ΠΕΡΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΕΣΤΛΕ!!!! ΕΙΝΑΙ Κ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ Μ ΒΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ<ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ> ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΥΡΩ ΚΙ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΗΠΙΕ ΠΑΝΤΩΣ!!!! ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!! Η ΚΟΛΛΗΤΗ Μ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥ ΔΙΝΩΕΙ ΦΡΕΣΚΟ Κ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΙ ΕΜΕΝΑ!!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΝΑ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟ 25!!!! ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΛΟ Μ ΒΓΗΚΕ!!!!

ΟΥΦ ΜΩΡΕ Κ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ??? :roll:

ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΗΛΙΑΝΑ!!!! ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΥΣΕΙΑΣ!!!! ΗΛΙΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ????

Κ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΛΕΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΗΡΟ!!!!! :( ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ!!!!!!!!!!

ΑΜ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΑΓΓΛΙΔΑ?????? ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΝΕ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ???? ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΑΡΙΝΑ ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ :lol:

ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΑ ΓΟΥΧΑΡΩ?????? :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

τι να σουπω ελενακι εμενα μου ειχε πει η γιατροσ καλο το φρεσκο αλλα δεν εχει τα απαρετιτα για τα μωρα εχουν ακομα αναγκη για περισσοτερι σιδηρο κ αλλα που το φρεσκο δεν εχει :roll:

ασε που οι πρωτεινεσ του φρεσκου κανουν κακο στα νεφρα τουσ ειναι πολυ βαρια αν ηταν ετσι θα επηναν απο μωρα! κ το νεσλακ μια χαρα ειναι το φρεσκο θα το πηνουν μια ζωη ασε που τον ελενχο που εχουν τα παιδικα τα φρεσκα δεν το εχουν εγω να φανταστεισ περνω υψιλησ παστεριοσησ για τα μεγαλα ..τοσα που ακουμε για τα μεταλλαγμενα γαλατα κ αλλα φοβαμε κ το γαλα :cry: μηπωσ να μην τα ταιζουμε :?

τελικα μπορει κ μεγαλα να του ειναι το 25 :mrgreen::mrgreen: βρηκα ενα 24 του γιωργου που αυτοσ γεναρη γεννηθικε....αλλα ειναι κ τα καλουπια :roll: αυτο ηταν κορκοδιλινο

Δημοσίευση

MARIA ξυπνα στρωσε κοκκινα χαλια σου ρχομαιιιιιιι :lol::lol::lol::lol:

αυριο πρνο πρνο τα μαζευουμε κ ερομαστε Πατρα βολτα να δω τα ξαδερφακια μου κ με ευκαιρια κ εσασ :D

αντε βρε ξυπνα λεμε!κ οπωσ δηποτε κ την ξινη να χω δικη μου γνωμη μη τα λεσ εσυ οπωσ θεσ κ τη θαβουμε τσαμπα :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια,συγνώμη που εισβάλλω στο θεματάκι σας αλλά ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάτι για την Ρούμπη (RUBELA)...Την γνώρισα από κοντά τον Νοέμβριο και κρατούσαμε επαφές μέχρι που ξαφνικά εξαφανίστηκε και δεν σηκώνει τηλέφωνα και έχω ανησυχήσει...Αν ξέρει καμιά σας κάτι,θα μπορούσε να με ενημερώσει?

Δημοσίευση

κ απο δω εχει χαθει :roll: τι να πω μακαρι να ειναι καλα εγιναν πολλα στο σπιτι τησ αλλα απο κει κ περα χασαμε επαφεσ τωρα αν αλλη κοπελα ξερει κατι αλλα δεν θελει να πει δεν ξερω να σου πω!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάρες μου!

Θένααααα!!! :):ymapplause: 'Ερχεσαι Πάτρα? Αλήθεια? Πόσο θα κάτσετε? Σε ποια περιοχή πάτε? Εμείς αύριο πάμε εκδρομή στον Άγ.Ιωάννη το Ρώσσο στην Εύβοια..Θα πηγαίναμε την Παρασκευή που γιόρταζε αλλά δούλευα και είπαμε για αύριο..πες μου ότι θα κάτσετε...Θέλω να συναντηθούμε!!!

Όσο για τις υπόλοιπες..τί να πω..Για να θυμηθώ!!

Έλενα δεν ξέρω από γάλα..τώρα που θα τον πάω στον γιατρό θα τον ρωτήσω να μου πει..Αννούλα τί λες να έγινε με τη Ρούμπη? Πάρε άμα είναι τον άντρα της και ενημέρωσε μας και εμάς..

Έλενα μου άρεσε η ιδέα σου με τα τηλέφωνα..

Οι άλλες πού χάθηκαν καλέ? Γιορτάζει ο Ορέστης μας σήμερα? Χρόνια του Πολλά, καλά, γεμάτα υγεία και αγάπη!!!Πού είσαι Μαρίνααααα? Πήγες στα Λονδίνα και έγινες δούκισσα? :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο εμένα!!! Τι κάνετε? Μαρίνα χιλιόχρονος ο γιόκας σου!!! Να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!! Οι υπολοιπες τι κάνετε? εγώ έκανα ένα διάλειμμα από το σίδερο και σε λίγο θα πάω να συνεχίσω :cry::cry::cry::cry: έχω 4 πλυντήρια να σιδερώσω :o:o:o:o το πρωί θα πάω τη δήμητρα με την νονά της να την κοινωνήσουμε και μετά στις 11 έχουμε να πάμε σε μια βάφτιση. Θένα εγώ θα έρθω στα Γιάννενα στις 2 Ιουλίου, παντρεύεται μια φίλη μου.Ετοίμασέ μου υποδοχή σε παρακαλώ :lol::lol::lol::lol: μια κουμπάρα μου συνομιλεί στο mammyland όπως εμείς και χθες βγήκαν για καφέ για να γνωριστούνε από κοντά και περάσανε σούπερ!!! τι καλά που θα ήταν να μέναμε και εμείς κοντά και να βρισκόμασταν :roll::roll::roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...