Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα, να με χαίρεστε!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έχω γενέθλια σήμερα, ελάτε να σας κεράσω!!!

Τί κάνετε?

Έλενα μπράβο σας!!! Χάρηκα που περάσατε όμορφα και ακόμα πιο πολύ για το Χρηστάκο μας!Με γεια τα δωράκια σας!!!Να ναι καλά να τα χαρεί!!

Ηλιάννα μου σε ευχαριστώ για τις ευχές κούκλα μου! Περαστικά στο γιόκα σου!Άρχισες να ζορίζεσαι ε? και έχεις ακόμα....

Εμείς σήμερα πήγαμε και πήραμε τις εξετάσεις του μικρού! Όλα τέλεια αλλά είχε ανεβασμένα λευκά αιμοσφαίρια..και αυτό είναι λένε από κάποια ιωσούλα που πέρασε ή περνάει και δεν το κατάλαβα..

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαρακι μου γλυκο ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ , ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ χαιρομαι που ειναι ολα τελεια με τον κωνσταντινο!!!!!!!!!!!!!αντε μπραβο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το καλο απ'τη μια ειναι πως δεν το καταλαβες αυτο με την ιωση!!!!!!!!!!!

ευτυχως κ εμενα ο αγγελακος ειναι μια χαρα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΡΑΑΑΑΑΚΙ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΒΑΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙ!!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Κ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ!!!!! ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΑΥΤΕΣ!!!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ :D:D:D

Κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΠΡΙΑ ΜΠΕΜΠΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΤΕ Κ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :mrgreen:

ΕΓΩ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ :twisted: ΑΜΑΝ ΟΛΟ ΜΑΖΕΥΩ Κ ΟΛΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΧΘΕΣ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΡΙΝ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΗΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

http://www.corfusanmarina.com/Photo_Gal ... -aid6.aspx

Δημοσίευση

:o:o:o:o:o:o ΡΕ ΕΣΥ ΘΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!!!! ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΥ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!1

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΑΣΗΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝ Κ Η ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!!!

ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΟΡΗ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ???? ΧΑΖΕΨΕΣ???? ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΧΑΖΟΝΕΤΕ!!!

ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!! ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΗΛΟΥΣΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ Κ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ...ΠΑΡΟΛΑΑΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Κ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ!!!!

ΠΟΛΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ :cry::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!

Ωραία η Κέρκυρα ε? Είχαμε πάει με το σχολείο αλλά δεν πολυθυμάμαι..!!Καλό φαίνεται το χοτέλ!!!

Έλενα τί έγινε με το μικρό? Σύνδρομο στέρησης? Μαμακίαση?

Τί έγινε με τη Γεωργία βρε παιδί μου? Και τη σκςφτόμουν αυτές τις μέρες αυτή την κοπέλα...

Εγώ είμαι ψιλοκομμάτια και έτσι μπήκα να σας διαβάσω και να σας καληνυχτίσω!!!

Πολλά φιλιά σε σας και τα μωράκια σας!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες! Τί κάνετε? Πού είστε? Αλέκα μου φαίνεται έχεις πολλές μέρες απουσίας...τί έγινε?

Ντίμι εσύ? Οι υπόλοιπες δουλεύετε?

Εμείς καλά είμαστε, μπουσουλάει παντού ο Κωνσταντίνος και εγώ τρέχω από πίσω του και δε μπορώ να κάνω δουλειά!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ....

ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ. ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΝΕ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΟΥ !!!

ΕΛΑΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΠΕΡΤΑΚΙ ΣΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΣ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΣ ΚΙ ΕΔΩΣΕΣ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ. ΠΡΕΑΓΜΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΕΣΥ.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΡΑΓΚΑΛΑ.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΣΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΥΞΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ. ΘΑ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΥΠΓΡΑΨΩ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Η ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ? ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ? ΑΧ ΜΩΡΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΠΗ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΑΡΑΓΕ ?

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ???ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ????

ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ... :D

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΑΣ... 8-)

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ... :(

ΘΕΝΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ ΘΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ... :lol::lol:

ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ...

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 1 ΕΤΟΥΣ :D ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΗΡΘΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ :cry::cry::cry: ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΓΟΝΕΙΣ,ΠΕΘΕΡΙΚΑ,ΚΟΥΝΙΑΔΟΙ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΚΡΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΩ...ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ,ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙΑ,ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΡΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΥΜΟΥΣ...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! :D:D:D

Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΛΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ!!!! ΟΛΟ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!! :D ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΩΡΑΙΑ...ΓΕΝΝΕΘΛΙΑΚΙΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ !

Π[ΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ :cry::cry::cry::cry::cry:

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ!!!!! ΝΕΑ ΝΕΑ!!!! ΓΥΡΙΣΕ Η ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ!!!! :lol::lol::lol::lol: ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!! :lol::lol::lol: ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΟΛΗ Η ΜΑΓΚΙΑ!!!! ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ :lol::lol::lol::lol: ΠΟΛΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ!!!! ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΙΚΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.....ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Ρενάτα και Μαρία μου σας ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω!!! Να στε καλά, να χαίρεστε τις οικογένειες σας!

Ρενάτα μου περαστικά στο γιόκκα σου.

Μαράκι χρονίζετε κι εσείς ε? πω πω...ευχαριστούμε για την πρόσκληση!!!

Έλενα κάνε επιτέλους ντου!!!! Ντου έκανε η διευθύντρια και τα είδαν όλα οι λύκοι?Καλά γιατί έτσι? Είναι πολύ αυστηρή?

Δημοσίευση

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΛΕΝΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΗΣΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ. ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ.

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΗΓΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΙ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΣΑ.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΧΗΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΜΕ ΣΥΓΙΝΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΑΝΕΤ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ !!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ !!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Δημοσίευση

Καληνύχτα Ρενάτα μου!

Εγώ σκάω..έκανα τώρα ένα δροσερό ντουζάκι και ιδρώνω πάλι..δεν αντέχω τη ζέστη...έχω ανοιχτά παντζούρια, μπαλκονόπορτες και προσπαθώ να κάτσω κάπου που κάνει ρεύμα αλλά μάταια!!!

Δημοσίευση

EP RENATA DEN SE PROLABA!!!! HMOYN STO FACEBOOK :D

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΡΙΑ ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Κ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!! ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ :lol:

ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΡΕΙ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΕΥΘ....Κ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ Κ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!

ΤΟΣΟ ΖΕΣΤΗ Ε????

ΕΔΩ ΕΧΕΙ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ.

ΜΑΡΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΥΠΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΕΛΕΝΑΚΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ. ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΜΜΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΠΟΝΑΕΙ Η ΠΑΛΤΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΥΨΕ ΣΚΥΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΜΑΙ ΣΤΟΙΒΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ? ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ ? Η ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.... :lol:

Δημοσίευση

κοριτσακια μου αχ αχ μου λειψατε :-*:-*:-*:-* δεν προλαβαινω η μανα τι να κανω πισω απο τον ιασονα τρεχω τον κραταω απο το κολαρο κ τρεχει .....αν τον αφυσω πεφτει με τα μουτρα αλλα τι να κανω θελει να περπαταει τωρα ....κοψομεσιαστικα σασ λεω :shock::mrgreen:

ελενακι μασαει η κατσικα ταραμα?σπινιαρει στο γιαουρτι? τσ τσ ο παλιοσ ειναι αλλιοσ :lol::lol::lol: διακοπεσ θα παμε αλλα οχι για ξεκουραση το αντιθετο αλλα τι να κανω δεν μπορω να τα αφυσω ποτε δεν πηγα μονη :? τωρα πωσ θα γυρισουμε ενασ θεοσ ξερει :shock::D

μαρακι κω χρονια πολλα στη κορακλα σου χιλιοχρονη κ παντα με υγεια :D:D:D

μαρια πατρα κοιτα να συνηθισεισ τη ζεστη γιατι εκει κατω στα ξενα θα χει πιο πολυ ;)

ρενατα τι διαβαζω θα ερθεισ στο κλαμπ των ανεργων ? αντε βρε καλοσ να ερθεισ :lol::lol: τωρα θα ειμαστε για λιγο φραγκατεσ ;):lol::lol::lol::lol:

συμπεθερα τι λεει η δουλεια?αντεχεισ η θα ερθεισ στο κλαμπ μασ? :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΟριτσάκια γεια σας γεια σας!!!!!

Μπήκα στα κλεφτά ... δεν προλαβαίνω ούτε να κατ..ρ.. σω.... χαχαχαχαχαχαχα

Ειμαστε καλα ....στοπ!

Θα τα πουμε μολις ξελασκαρω... στοπ!

Φιλάκια πολλα ....στοπ!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!! ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ Π...Ο ΜΟΥ ΚΑΤΩ...ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ :o:o:o:o:o ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΠΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ...ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ :lol::lol::lol::lol: ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΡΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΞΟΠΙΣΩ ΤΗΣ :o:o:o:o ΤΑ 5 ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΡΕΞΙΜΟ.ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!!! ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΑΣ Ε? ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ!!!! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ? ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: ΜΟΥΥΥΥΥΥ!!!!!! ΓΥΡΙΣΕΣ ? ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!

ΘΕΝΑ ΑΑΑΑΑΑΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΧΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?>???? ΒΡΗΚΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΕ :lol::lol:

ΡΕΝΑΤΑ Κ ΝΤΙΜΗ ΦΙΛΙΑ Κ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ Κ ΤΑ ΚΕΝΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ!!! ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΣΕΙ Κ ΠΟΤΕ!!!! ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΚΑΟ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ :cry:

ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!! ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 59 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ!!!! ΣΟΚ ΕΠΑΘΑ :shock::shock::shock::shock::shock: ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΥΡΙΣΑ Κ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ 48-69!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ???????????????????? ΛΕΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΧΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!

ΠΗΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ 59 Κ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΒΕΣΗ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Μπαίνω βιαστικά!! Ρενάτα μου θερμή δεν είμαι καθόλου!!! :lol::lol::lol: Κρυουλιάρα είμαι αλλά εδώ κάνει τρελλή ζέστη! Σήμερα ψιλοέβρεξε, φύσαγε πολύ αλλά ζεστό αέρα..μας έκανε και 2 σεισμους μικρούς έτσι για να χουμε!!

Θένα μαθημένη είμαι στη ζέστη.. :( την άτιμη και δεν την αντέχω καθόλου..είμαι του χειμώνα εγώ..Α! Να σου πω..ετοίμασε μια εγγραφή για το κλαμπ γιατί από τον άλλο μήνα θα κάνω εγγραφή και εγώ!

Ζετούλα πώς περάσατε? Ντίμι χάθηκες!!

Έλενα άστα με αυτά τα καλοκαιρινά...και εγώ θα τα βγάλω αύριο και του μικρού και τα δικά μας..και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει πονοκέφαλος!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα όμορφες!

Τί κάνετε? Πώς είστε? Εμείς καλά..Εγώ πίνω το νες μου και ο Κωνσταντίνος μπουσουλάει και από εκεί που περνάει είναι σαν να πέρασε τυφώνας!!! :lol::lol: Η μαμά μου έκατσε να φτιάξει κάτι γλυκά κυπριακά..

Κορίτσια η ψυχολογία μου είναι λίγο χάλια..νιώθω τόσο ανεπιθύμητη εδώ στην Πάτρα και με ρίχνει πολύ αυτό..

Δημοσίευση

καλημερα απο το βομβαρδισμενο σαραγεβο :lol::lol::lol:

τρεχω τρεχω κυνηγασ αν με πιασεισ με μαμασ :lol::lol::lol::lol: καπωσ ετσι ειμαι αυτεσ τισ μερεσ κ εγω παλευω με καλοκαιρινα κ ντουπαλεσ πλυντηρια κ στεγνωτηρια μαγηρεματα κ γκρινιεσ γκρινεσ πολλεσ...αχ κοριτσια καμια φορα νομιζω θα ξανακυλησω στα σκληρα ...χθεσ το βραδυ ειπα αμαν να κοιμηθω ολο τιναζομουν κ ολο ταχυπαλμιεσ :evil: με εχει κανει ο Γιωργοσ τουρκο αυτεσ τισ μερεσ ολο κατι θελει κ δεν του το δεινω κ μουρμουραει κ γκρινιαζει απο πισω μου κ εγω αφριζω εχω κ τον Ιασονα με δοντι κ δεν λεει να κοιμηθει μονοσ του κ ολο αγκαλια ολη μερα ουφ ευτυχωσ με τη Δαναη τα κατφερνω....αντρεσ παιδι μου απο μωρα μασ ταλεπορουν.

ελενακι κ εμενα μου λειπετε πολλεσ φορεσ σασ διαβαζω αλλα πουυυ κουραγιο να γραψω...

ηλιαννα που εισαι χαμενει καλε?

μαρακι ξεχνα την πατρα δεν σε κραταει τπτ εκει θα φυγεισ κ θα εισαι καλα θα δεισ.....οπου ειναι η οικογεννια σου εκει θα εισαι καλυτερα αρκει να μην υπαρχουν γκρινιεσ ;) εκτωσ κ αν θα σου λειψει κ η ξινη :lol::lol::lol: ισωσ αυτο να ειναι γιατι καταβαθοσ σου αρεσε να ασχολησε με κατι :lol::lol::lol:

παω σε λιφο να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο αχ εχουν κ ποιματακια κ με μενα κανενα δεν θελει να τα μαθουν :?:evil: σκατοπαιδα :!::mrgreen:

πηρα κ 2 μαγιο αυτεσ τισ μερεσ εψαχνα ολοσωμο ολα μαυρα κ αραχνα τπτ καλο κ τελικα βρηκα ενα που ειναι σαν μπλουζα απο πανω εδν τρελαθικα αλλα οταν το δοκιμασα επαθα πλακα :D κ ενα μπικινα πηρα εκλεινε ενα μαγαζι τα ειχε ολα 10 ;)

πηρα κ αλλα πεδιλακια του ιασονα γιατι αυτα που του ειχα παρει ισα ισα του ειναι κ τα εχουμε για το σπιτι σαν παντοφλακια κ βρηκα με 10 ευρω δερματινα απο σπασμενα νουμερα..να σου στειλω ελενακι να ζουλεψεισ? :lol::lol::lol:

αυτα φιλακια

Δημοσίευση

Ax βρε Θένα πώς τα λεεεεεεεεςςςςς!!!!!

Και εγώ κάπως έτσι είμαι με τα καλοκαιρινά και τα πλυντήρια!!!Η ξυνή δε θα μου λείψει καθόλου αλλά μου κακοφαίνεται..τόση κακία? τόση αντιπάθεια? μα γιατί? και να τους ενοχλούσα?ουφφφφ..... δεν αξίζει να ασχολούμαι, το ξέρω αλλά ρε παιδί μου, εγώ σε πηγάδι κατ....σα? όπως λέμε και στην Κύπρο "από την εξάτμιση της μηχανής έπεσα?" :lol:

Αχ..και εγώ ζηλεύω με τα πεδιλάκια...και εδώ όλα πανάκριβα είναι..να τα πάρεις και σε ένα μήνα δε θα του κάνουν...τουλάχιστον να τα λιώσει, χαλάλι του..

Δημοσίευση

ΘΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ 21 ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!!!!!

ΧΑΧΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑ Κ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙ!!! ΠΗΓΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ 5 ΚΟΥΤΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Κ ΜΗΛΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΩ.. ΝΑΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΑΝ?????? Μ ΛΕΕΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΤΑΔΕ ΜΑΓΑΖΙ Κ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΛΑ 5-10-15 ΕΥΡΩ!!!! ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΑ ΛΕΕΙ!!!

ΠΗΓΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ :lol: Ε ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ 23-24 ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ :lol::lol::lol::lol:ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΗΡΑ 10 ΕΥΡΩ!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?>?????? ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑ!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ?????

ΕΜΕΝΑ ΕΒΑΠΟΡΕ ΝΕΣΛΑΚ ΝΕΣΤΛΕ Κ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΙΔΕΑ!!!!! ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΣΚΟΝΗ Η ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΦΡΕΣΚΟ!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ!!!!!

ΕΣΕΙΣ??????????????????????

Α ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...