Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Να στε καλά όλες να τα χαίρεστε τα μωράκια σας!! Και εγώ πάω για ύπνο γιατί είμαι πτώμα!!! Πάλι εκδρομή πήγαμε σήμερα!!! :oops::oops: Δεν δουλεύαμε και είπαμε να πάμε μέχρι το Μεσολόγγι και αντί Μεσολόγγι πήγαμε Αμφιλοχία και μετά στην τέλεια Λευκάδα!!! Γνωρίσαμε και υπέροχους ανθρώπους εκεί, ευγενικούς και φιλόξενους..πήγαμε να φάμε πίτες, και το παιδί που είχε το μαγαζί, μόλις άκουσε ότι ο μικρός είναι Κωνσταντίνος, έστειλε την αδερφή του να μας φέρει ένα μπουκάλι κρασί της Λευκάδας, βραβευμένο, για τη γιορτή του το Σάββατο!!!Και μας είπε να το φυλάξουμε να το πιει όταν μεγαλώσει..και αυτό θα κάνουμε!! Αχ..πήρε το πρώτο του δωράκι για την πρώτη του γιορτούλα και εύχομαι η ζωή του να είναι πάντα έτσι..γεμάτη από καλούς φίλους, φιλόξενους, ευγενικούς και να είναι και αυτός ακόμα περισσότερο φιλόξενος...το ίδιο εύχομαι και για όλα τα μωράκια του Πανμαιακού..

Αν πάτε Λευκάδα, εκεί να πάτε,στο Δρυμί..στην κυρία Αγνή και τον κύριο Γιώργο!!! Άψογο φαί και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ...άμα σας λέωωωωωω... ;);) έπαθα πλάκα....

Ciao belles!!!! :-*

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Επέστρεψα!!!!!!!!!!!!!!!Δε διαβασα τίποτα μάλλον θα διαβάζω 2 μέρες μέχρι να τα καλύψω όλα όσα γράψατε..............

Περάσαμε τέλεια!!!!!!!!Θέλω να μεταναστεύσω στην Αγγλλία!!!!!!!!!!!!Να πάρω το γιο μου και τον αντρα μου και να φυγω.................. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ήτανε καταπληκτικά..............ο καιρός τέλειος, όλα πράσινα, τέλεια τέλεια.............

Και επιστρέψαμε Κύπρο και βρήκαμε σκόνη χώματα και ζέστη.............. :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Τι ειναι αυτό το κακό?????????30 βαθμοί και ανεβαίνει............

Φιλάκια πάω να σας διαβάσω και επανερχομαι..............ου ου

Δημοσίευση

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κατ'αρχην να ευχηθω στο ελενακι μας για τον παιδαρο της!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΑΝΚΙ ΜΟΥ , ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ , ΥΓΙΕΙΣ Κ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Κ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ κοριτσια συγκινηθηκα μ'αυτα που γραψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να ειναι παντα γερα τα παιδακια μας κ να τα καμαρωνουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*γεια σου ρε θενα με τα ωραια σου!!!!!!!χιχιχχιχιχι β ρε συ δεν ειναι εξτενσιον το μαλλι,ειναι ολο δικο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες όμορφες!!!

Καλωσήρθες Μαρινάκι μου!! Ωραία η Αγγλία ε? Καλά δεν ήταν μουντός ο καιρός? Άσε εμείς που είμαστε μαθημένοι στον ήλιο δύσκολα ζούμε χωρίς αυτόν!!!!

Αχ..κορίτσια να σας πω τί έπαθα χαράματα χαράματα... Σφουγγάριζα και τελείωσα και άφησα τη σφουγγαρίστρα στο μπαλκόνι..δεν την είχα βάλει στη θέση της ακόμα...ο μικρός στην περπατούρα έτρεχε πέρα δώθε και βγήκε στο μπαλκόνι...μέχρι να πάω την είχε αρπάξει και την είχε κοντά στο στόμα του..δεν τον είδα να την έβαλε στο στόμα αλλά δεν ξέρω αν το είχε ήδη κάνει μέχρι να πάω..τρελλάθηκα..τον άρπαξα και τον έχωσα κάτω από το νιπτήρα..του ξέπλυνα χέρια και στόμα, παραλίγο να τον πνίξω από το νερό...τον έκανα και μούσκεμα..φώναξα της μάνας μου να τον αλλάξει και πήρα το γιατρό τηλ. του είπα ότι είχα ελάχιστη χλωρίνη μέσα και ένα άλλο απορρυπαντικό...μου είπε να του ξεπλύνω το στόμα (που το είχα κάνει ήδη), να δω αν μυρίζει χλωρίνη, να ΜΗΝ προκαλεσω εμετό και να του δώσω γάλα..και για καλό κακό να πάρω το κεντρο δηλητηριάσεων..πήρα και εκεί, τα ίδια μου είπαν..απλά μου είπε η κοπέλα ότι καλό θα ήταν να τον δει ο γιατρός του, ή ένας ΩΡΛ γιατί η χλωρίνη είναι ερεθιστική και καυστική, εκτός και ήταν πολύ αραιωμένη..πήρα ξανά το γιατρό και μου είπε ότι αφού ήταν και αραιωμένη πολύ δεν θα τον πειράξει..το παν είναι να μην μυρίσει αναθυμιάσεις ή προκαλέσουμε εμετό και πάθει καυστική πνευμονία..με ρώτησε αν ήταν ευδιάθετος και του είπα ναι..αφού έκατσε στο πάρκο και έπαιζε χαρούμενος...τελικά δεν τον πήγα στο γιατρό..το πιο πιθανόν είναι να μην το έγλυψε καν,μάλλον να τον πρόλαβα, αλλά ειλικρινά είδα τη ζωή μου σαν ταινία να περνά μπροστά στα μάτια μου σήμερα...θα πέθαινα...

Δημοσίευση

Αχ Αχ Αχ ... Καλημέρα ομορφούλες !!!!!!!!!

Ελενάκι μου ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!! ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΥΕΙ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!ΠΟλύ με συγκίνησες να ξέρεις ... "σκατούλα" !!!! Να χαίρεσαι τη γιορτούλα σου για αύριο !!!!!!!!!! ΕΥτυχισμένη κοπέλα μου κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ [smilie=blob1.gif]

Ζέτα μου πάρα μα πάρα πολύ ομορφα τα ...της βάπτισης... καθώς και εσείς... κ εννοείται η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΣΑς!!!!!!! Ματάρες απίστευτες !!!!!!!!!! Να την χαίρεστε!!!!!!!!!

:ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Μα mariaxar μου... τι σας έχει πιάσει όλες ??????????? Εχω ρίξει κλάμα λέμε τώρα.... Είναι πολυ συγκινητικά όλα αυτά που μας λέτε.... !!!!! Να σου ζήσει το παλικαράκι σου !!!!!!! Και να τον χαίρεσαι εννοείται για άύριο!!!!!!!! Να είναι πάντα γερός λαμπερός κ ευτυχισμένος στη ζωή του!!!!!!!!!

[smilie=blob6.gi

marinah ... ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ και ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ!!!!!!!!! Είμαι σίγουρη ότι αγαπάς τη χώρα σου πιο πολύ απ΄όλες ... κι ασ έχει 30 βαρμούς και 40 .....κι ασ έχει σκόνες .......κι άσ έχει ...τα προβλήματά της !!!!! Τέτοιο ήλιο κ τέτοιες θάλλασες δεν θα βρείς πουθενά στον κόσμο όλο !!!!!!!!!!!! Παραδέξου το.... !!!!

[smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=nike.gif]

Θενούλα μου γλυκιά είσαι πολύ όμορφη για να μου στεναχωριέσαι για τα τοπάκια...... !!!!!!!!!! Εισαι μια ΚΟΥΚΛΑ !!!!!!! Επίτηδες μας τα λες μου φαίνεται για να σουλένε πόσο ΟΜΟΡΦΗ είσαι!!!!!!!! [smilie=love3.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif]

Εμείς καλά .. έχω πάει σε 4 παιδικούς εως τώρα .... ο 4ος ήταν ο καλύτερος (φαινομενικά).. αλλά και ο ακριβότερος !!!!!!! Είδομεν... πρέπει να αποφασίσουμε όμως γιατί πρέπει να κλείσουμε τη θέση .....

ΦΙΛΟΥΡΕΣ πολλές !!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ax ντιμι μπορει να ειμαι ωραια μανουλα αλλα ειμαι μια κοιλαρα ωραια μανουλα :lol::lol::lol:

αντε κανε κ αλλα 2 μωρα να πηγαινουν τσαμπα παιδικο ;) λεω να κανω τα χαρτια να τον παω κ εγω τον ιασονα τσαμπα ενοητε σε ιδιοτικο μπασ κ βρω κ εγω καμια δουλεια

ηλιαννα δεν λεω για τα μαλλια σου αλλα για αυτα που θα εβαζεσ αν σε τσουρομαδισουμε :lol::lol::lol:

μαρινακι ολα τα ωραια κρατανε για λιγο κ ετσι πρεπει αν εμενεσ εκει δεν θα σου αρεσε τοσο ιδικα χειμωνα που ολο βρεχει :? εγω λεω μακαρι να ημουν κυπρο που κανει ζεστη κ εχει θαλασσεσ ωραιεσ απ οτι λενε.

μαρακι καταλαβαινω το τι τραβιξεσ αλλα κ εγω πιστευω κ να δοκιμασε λιγο δεν τρεχει κ τπτ στο κατω κατω τοοοοσο χλωριο που πηνουμε καθε μερα απο τη βρυση αλλο λιγο δεν λεει κατι ....αν πηγαινε κολυμβητηριο πιο πολυ ακομα θα επηνε.

σημερα πηγα κ ψωνισα του μικρου πεδιλακια ανοιχτα πολυ πλακα 20 ευρω μονο τα κλιν τα ξερετε? ειναι πολυ μαλακα κ τωρα του τα εχω βαλει πιο πολυ για το σπιτι μεσα γιατι με τισ καλτσεσ γλυστραει κ ολο πεφτει για να δουμε μπασ κ ισοροπισει καλυτερα!

αυτα τα λιγα φιλια σε ολεσ

Δημοσίευση

γεια σασ γεια σασ κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!!

1st birthday

ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ,Κ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΜΑΜΑ Κ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Κ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙ!!!! ΤΟΝ ΦΙΛΟΥΣΑ ΤΟΝ ΖΟΥΛΟΥΣΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΖΑΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ Κ Μ ΑΚΟΥΓΕ!!! :roll::roll::roll::roll:

ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ!!!!

ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΕΝΑ...ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ?????? ΠΟΠΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!! ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ Κ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΕΓΩ!!!! Κ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΛΥ ΧΛΩΡΙΝΗ!!! ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΝΩ ΕΓΩ!!! ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ!

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!!! ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!! ΦΑΝΤΑΖΕΣΕ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕΣ ΕΛΛΑΔΑ??

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ( ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΜΑΜΟΤΟ)

ΘΕΝΑ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ?????? Η ΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑ???? ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!! ΤΑ ΣΠΟΡΤΕΞ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΑ ΜΑΜΟΤΟ!!!! ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑ ΠΕΣ!!!! ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΡΕ ΕΣΥ ΑΠΟ 45 ΕΥΡΩ Κ ΠΑΝΩ!!!

ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ!!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ .......

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!!! ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΦΟΥΝΤΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΕΡΑΚΙ!!!! ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!! ΖΕΤΑ !ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ....ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΔΑΚΡΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου τί κάνετε?

Εμείς συνήλθαμε από το πρωινό σοκ και τώρα παίζουμε..είχε γκρίνια και δεν έφαγε την κρεμούλα του.. :(

Σήμερα σηκώθηκε από κάτω, ακούμπαγε σε μια μπάλα και στάθηκε μόνος του όρθιος!!! 8-)8-)

Έλενα μου θα περνάτε υπέροχα εσείς τώρα..

Αχ, βρε Θένα μου μου κοπήκανε 10 χρόνια σήμερα...ήταν ανάμειξη μωρέ χλωρίνης και άλλου φαρμάκου..ε και όλες οι βρωμιές της σφουγγαρίστρας...ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα..για πες μας για τα παπούτσια εσύ..

Ντίμι μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Να χαίρεσαι και εσύ την κοριτσάρα σου!! Πάντα να είναι υγιής και να την καμαρώνεις!!

Στις υπόλοιπες θα βάλω αδικαιολόγητη απουσία!! [-([-([-(

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ????

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΧΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΥΦΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΓΙΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ :lol::lol: ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ :D:D ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ???? :lol::lol:

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΒΟΥΡΚΩΣΑ :cry::cry: ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ :o ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...

ΝΤΙΜΙ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΑΣ...

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

καλημερουδιαααααααααααααααααααααα κοριτσακιαααααα μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλε που ειστε ολεςςςςςςςςςςς???????????????κοιμαστε ακομα η βολταρετε????????????????????

εγω πριν κανα μισαωρο ξυπνησα πηρα τα χαπακια μου, εφαγα την μαρμελαδιτσα μου κ τωρα θα φτιαξω κανα καφεδακι να στανιαρω!!!!!

αχ τι τελεια μερα που εχει σημερααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ μου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαλλον το απογευματακι θα παω με την κορουλα μου σε καμια θαλασσιτσα να βρεξουμε τα ποδαρακια μας!!!!!!!!!

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙς!!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

αντε ξυπνηστε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΧΑΘΗΚΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΣ...ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΝΤΑΟΥΝ ΜΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΜΩΣ .ΝΤΙΜΙ ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΔΙΔΥΜΑΑΑΑΑΑ! ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! ΕΛΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!!!! ΑΛΕΚΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΑΠΩΟΥΣΑ..ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΦΤΙΑΞΑ Κ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΓΕΜΙΣΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΛΕΣ ΕΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!! Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ.....

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου γλυκές τι κάνετε? Ελενάκι χρόνια σου πολλά κοπέλα μου, σου έγραψα και στο facebook. Εμείς όπως ξέρετε βαπτιστήκαμε!!! Είμαστε πια χριστιανές. Όλα πήγαν πολύ καλά ευτυχως, ο καιρός ήταν τέλειος και η Δήμητρα έκλαψε ναι μεν, άλλωστε ήταν αναμενόμενο, αλλά όχι όλη την ώρα!!! Έκλαψε στην αρχή πριν μπούμε στην εκκλησία εκεί που την έπαιρνε ο ένας και ο άλλος για φωτό, μετά σταμάτησε και ξανάρχισε όταν την βούτηξε ο παπάς στην κολυμπήθρα. Φωτό δεν έχω να σας βάλω, όταν πάρω τα δείγματα θα μας δείτε!!!! Αύριο θα φύγουμε για 5 μέρες στην Κυπαρρισία οπότε θα τα πούμε μαλλον πάλι την Παρασκευή εκτός κι αν κάποια στιγμή μπορέσω να μπω στο ιντερνετ. Συμπεθέρα καλά να περάσετε αύριο στο παρτάκι σας, περιμένουμε φωτό!!! Μέχρι τότε σας φιλώ και να προσέχετε τα μωράκια μας!!! Φιλάκια

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΥΘΩ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ..... ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!! :D:D:D:D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΛΥΚΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΕ ΜΑΜΑ ΜΑΡΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!!!!!!!!!!! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ :-*:-*:):-*

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΤΗΝ (ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ!!!! ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΣΑΙ!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!! :D:D:D:D ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΑ ΤΟΣΟΟΟΟ ΦΙΛΕΣ!!!! ΝΑ ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ!!!!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ..................

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Κ ΓΛΥΚΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!! ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΣΤΕ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΜΟΥ :lol::lol: ) ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου όμορφες!!!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας!!! Να χαιρόμαστε όλες τα ζουζούνια μας!!!

Όντως Έλενα μου έχεις απόλυτο δίκαιο..είμαστε τόσο άγνωστες μα τόσο φίλες...

Ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε τα φιλιά στο φίλο Χρήστο!!

Μαρία μου να τη χαίρεσαι και εσύ την κοράσα σου!!! Πάντα ευτυχισμένη και υγιής!!

Ζέτα μου να τη χαίρεστε!! Καλότυχη και υγιής να είναι και η Δημητρούλα μας!!!!Περιμένουμε φώτο σας!!!

Μίκα μου περαστικά στη μανούλα σου, εύχομαι ολόψυχα.

Ηλιάννα μου εσύ πώς είσαι?Έλενα έχετε το πάρτι σήμερα ε? Άντε καλά να περάσετε, να πάρετε ωραία δωράκια, να διασκεδάσετε και να βγάλετε φώτο να τις δούμε!!!!

Εγώ δεν κατάφερα να μπω χτες γιατί έτρεχα..πήγαμε εκκλησία, κοινωνήσαμε, μόλις βγήκαμε ήρθε ο πεθερός μου να δει τον μικρό..κάτι να τον ταίσω, να τον κοιμήσω, να μαζέψω, πήγε μεσημέρι..φάγαμε, ξανά ύπνο ο μικρός και δουλίτσες εγώ, και μετά είχαμε κόσμο..Σήμερα πάλι εκκλησία, και τώρ βρήκα λίγη ώρα να σας γράψω..

Φιλιά σε όλες σας..Πού είστε οι υπόλοιπες?

Αλέκα? Θένα? Ρενάτα? Θάλεια? Γεωργία? Μαρίνα?

Δημοσίευση

εδω ειμαι μαρακι εδω

χρονια πολλα στο κωνσταντινο να τον δεισ οποσ θεσ να ειναι καλοτυχοσ κ με υγεια :D

ζετακι να σου ζησει η δημητρουλα καλη ξεκουραση τωρα.

εμεισ καλα ειμαστε κοριτσια μου δοξα το θεο αν κ λιγο γκρινια υπαρχει αλλα με φονεσ μου ειναι ολα υπο ελεγχο :shock::lol::lol:

πηγαμε χθεσ στα goodys ε βρε κοριτσια μασ ακουσαν ολα τα γκουντισ εμεισ δεν μηλαμε φωναζουμε εγω δεν εχω παιδια ντελαλιδεσ εχω :lol::lol::lol::evil: μα μηλανε τοσο φοναχτα που τουσ πεταγετε η φλεβα απο το λαιμο ιδικα ο Γιωργοσ του πεταγοντε κ τα ματια εξω :lol::lol::evil::evil::evil::lol: τελικα εχω μια φασαριοοικογεννια :roll: τι πραμα κ αυτο ουτε μυστικο δεν μπορουν να πουν :lol::lol::lol:

ελενακι ελπιζω να περασατε καλα στο παρτι ..που εισαι για ελα να μασ πεισ!

ηλιαννα χαμιλη ειναι η κοιλια σου προσεχε πολυ :roll:

μικα περαστικα να ειναι βρε κοπελα μου...αχ θεσ κ 2 ε? κ εγω στον ιασονα ελεγα καλυτερα δυδυμα μιασ κ θα γινω πολυτεκνη ασ γινω κανονικη οχι μιση ;):lol: αλλα δεν εκατσε ενο μιασ κουμπαρασ μου που ειχε 2 κοριτσακια αλλα εμεινε απο λαθοσ εγκυοσ τησ εκατσαν δυδυμα κοριτσια :shock: τραβαγε τα μαλλια τησ γιατι δεν ηθελε ουτε ενα αλλα την φαγαμε να τα κρατησει κ αυτη στο πολυ βαθοσ τα ποναγε κ ετσι τωρα εχει 4 κοριτσαρεσ :D αλλα με πολυ βοηθεια απο την μανα τησ κ τον αδερφο τησ γιατι κ αυτη δουλευει :roll:

αυριο παω να παρω τα εισητηρια εργατικησ εστιασ (τουρισμου)αληθεια ξερει καμια ποτε βγαινει το οικογεννιακο επιδομα?

Δημοσίευση

kαλημερα μανουλεσ

ξυπνησα κ θυμηθικα οτι γιορταζε κ τησ μαριασ η κωνσταντινα βαλεντινα :mrgreen:

χρονια πολλααααααααααααααααααααααααααα

να ζησει να ειναι παντα ευτυχισμενη :D:D

εμεισ ξυπνισαμε λιγο αργα δεν χτυπισε το ξυπνιτιρι κ ετσι μασ εμεινε ο Γιωργοσ εδω αλλα πηγαμε τη Δαναη κατι ειναι κ αυτο ;)

πολλεσ καλημερεσ

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ. ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ ΕΓΩ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ SPAΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ PC.

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΣ. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ. ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΑ !!!! ΜΙΑΜ...ΜΙΑΜ....

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΙΚΟ ΣΟΥ !!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ !!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ.....

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ. ΟΛΑ ΤΡΑ ΚΑΛ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ !!!

ΜΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΚΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΟΥ !!!! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.

ΖΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. Μ ΕΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΑΣ !!!

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΩ ΠΑΛΙ ΚΑΙΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ PC.

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΓΑΙΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΥΤΕΡΗ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΙΛΑΩ. ΑΛΛΙΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΕΝ ΑΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ.

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Η ΓΩΡΓΙΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΜΠΗ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΣΩΣ.

ΘΑΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ? ΟΛΑ ΚΑΛΑ ?

ΗΛΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΕΟ ? ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΣΑΛΩΣΕΙ. ΚΟΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ. ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΝΟ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΙΑ ΣΤΟΙΒΑ. ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΥΝΩ ΟΛΑ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσία μου!!

Καλώς τη Ρενάτα μας! Ευχαριστώ για τις ευχές Ρενάτα μου και ανταποδίδω!!

Θένα μου το ίδιο και σε σένα!!

Σήμερα έχω ένα τρελλό πονοκέφαλο...Τώρα με έπιασε το απόγευμα και τώρα μου έρχεται να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο.Πρωί πρωί πήγαμε τον Κωνσταντίνο για να του πάρουν αίμα για εξετάσεις σιδήρου και μας έγραψε και θυροειδή ο γιατρός..τον κρατάγαμε 3 άτομα, μία η γιατρός με τη βελόνα και ακόμα μία με τη σύριγγα!Πλάνταξε στο κλάμα..και όχι τόσο από τον πόνο..ξεκίνησε να κλαίει από την ώρα που του κράταγε το χεράκι για να βρει φλέβα..δε λέω, πολύ καλή γιατρός αλλά ο γιος μου δεν αντέχει τους περιορισμούς..πολύ αναρχικό στοιχείο μου βγήκε!!!! :lol::lol: Αύριο θα είναι έτοιμες οι εξετάσεις..έκλεισα και εγώ ραντεβού για παπ τεστ, θα κάνω και γενικές αίματος να δω και εγώ πώς πάω και κυρίως το σίδηρο μου..

Σήμερα μου ήρθε απογραφέας..εσείς κάνατε απογραφή?

Ουφ..τί άλλο?

Τώρα θα πάω να φάω κάτι και αν δεν περάσει ο πονοκέφαλος να πιω κανένα παυσίπονο..κάνει και μια ζέστη..σκάσαμε..με κλιματιστικό θα κοιμηθούμε απόψε μάλλον..

Καλέ πού είστε όλες? Ρενάτα μου εσένα σε βλέπω ονλάιν!! Ναι η Κύπρος είναι πολύ καλή..σε θέματα επαγγελματικά αλλά προσφέρεται και για να μεγαλώσεις παιδιά! Τουλάχιστον μιλάω για την περιοχή που μένω κάτω εγώ και ξέρω και την Πάτρα..και η Πάτρα καλή είναι αλλά για οικογένεια κάτω είσαι πιο άνετη..πιο ξέγνοιαστη!Έχει καταπληκτικές παραλίες και επειδή ζουν και από τον τουρισμό, φροντίζουν για να έχουν! Έχουν φυσικά και κάτω τα ανάποδα τους αλλά καμία σχέση με το χάλι εδώ..αλλά για ταξίδια προσφέρεται η Ελλάδα..η Κύπρος είναι μικρή..και από Ελλάδα πας παντού..νησιά,οδικώς στο εξωτερικό..και το πράσινο που έχει η Ελλάδα δεν το έχει η Κύπρος..Πάντως χτες μίλαγα με μια φίλη από κάτω και μου είπε έχει 38 βαθμούς τώρα!!! :shock::shock:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!! :D:D:D:D

ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑ?????? ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΩ !!!!

ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!!!!!!!!!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!! ΚΟΙΛΙΟΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΚΟΤΑ(ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΑΥΤΑ :D ) ΚΑΝΑΝ ΜΠΟΥΡΜΠΥΛΙΘΡΕΣ ΧΟΡΕΥΑΝ ΠΑΙΖΑΝ ΣΚΑΓΑΝΕ ΤΑ 100 ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!! ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ!!!!!!! Κ ΟΛΑ ΠΕΣΑΝΕ ΞΕΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! :lol:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ!!!!! ΧΟΡΕΨΑ Κ ΕΠΑΙΞΑ Κ ΕΓΩ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!

ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 40 ΜΕΓΑΛΟΥΣ Κ 12 ΜΙΚΡΑ!!!!!

ΤΟ ΠΟΛΛΥ ΧΑΒΑΛΕ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 3 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!! ΕΙΧΑΝ ΧΑΖΕΨΕΙ Κ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΑ!!!! Κ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ Κ ΑΥΤΑ :lol::lol::lol: ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΟ!

:lol::lol::lol::lol::lol: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕ!!!! ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ!!! ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Κ ΠΗΡΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ Κ ΣΦΙΓΚΟΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ!

ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!! ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ :arrow: ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΒΕΣΠΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ :D Κ ΤΟ ΚΟΥΝΙΣΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ!!! :D

ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑΚΙ....... ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ...... ΣΤΡΑΤΑ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑΚΙ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΣΕΡ ΠΡΑΙΣ ΤΕΛΕΙΟ :D:D ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΝΟΝΑΣ!!!!!! ΠΙΣΙΝΑ ....ΚΟΥΝΙΑ..... ΟΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ Κ ΟΛΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ :?:?:?:? ΚΑΛΕ ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΡΟΥΧΑ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!! ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥ!!!! Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΕΙΩΝ :P

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ Κ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!

ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΟΥΡΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ειχα γραψει ολοκληρο κατεβατο κ μετα μου εβγαλε κατι μ@λ@κιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

λοιπον εν συντομια:

μαρακι πολυχρονος ο γιοκας σου να τον χαιρεσε κ να ειναι παντα γερος!!!!!!!!!!

συμπεθερα πολυχρονη κ η μελλουσα εορταζομενη (δεν εχει σημασια) νυφουλα μου, να την δεις οπως επιθυμεις.παντα γερη υγιεις κ καλοτυχη να ειναι!!!!!!!!!!!! δωστης φιλακια!!!!!!!!!!

ρενατα μου να σας ζησει ο νεοφωτιστος !!!!!!!καλος χριστιανος να ειναι κ παντα γερος!!!!!!!

ελενακι μου πραγματικα πολυ χαιρομαι που περασατε καταπληκτικα κ το καταευχαριστηθηκατε!!!!!αντε κ του χρονου τωρα παλι!!!!!!!!!!!

μικα μου η μανουλα σου??????ευχομαι συντομαι να βγει κ να γυρισει κ παλι στο σπιτακι της!!!!!!!!!!!!!!!!!

θενα μου τι κανεις??????τα παιδακια σου φωνακλαδες;;;;;;;;;;;;;;;

εμεις καλα ειμαστε ειδικα σημερα εγω ειμαι περα πολυ καλα γιατι ο αγγελακος μου ειχε τρεις μερες πυρετο κ σημερα ειναι ενταξει!!!!!!!!στην αρχη νομισα πως ηταν απο τα δοντακια του γιατι βγαζει τα δυο πανω αλλα μου εκανε κ διαρροια χθες κ πηρα παλι την παιδιατρο κ μου ειπε πως ειναι ιωση!!!!!!!!!!!

αχ εγω νιωθω πολυ πρησμενη,πολυ τουμπανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!η κοιλια μου μεγαλωνει κ ζοριζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ ακομα ειμαι σχεδον στην αρχη , κ εχω δρομο ακομα μπροστα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...