Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΖΑΑΑΑΑΑΑ......ΚΟΥΚΟΥ!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!! ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ!!!!!!!!!!

ΚΟΡΜΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΜΗ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ Η ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ(ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΓΩ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ) ΑΠΛΑ ΕΙΧΕΣ ΔΥΟ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟ ......ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΘΩ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ :lol: Κ ΦΡΙΚΑΡΙΣΕΣ!!!!!! ΛΟΓΙΚΟ!!!

ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΜΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ Μ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ...ΘΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!

ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΠΕΔΕΥΕ!!!!!! :? ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΜΩΣ!!!!! :D

ΘΕΝΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ 2 ΩΡΕΣ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΑΙ!!!! ΕΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ...ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΨΩΝΙΑ Κ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ Κ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!!!!!!!!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΗΘΙΚΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Κ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΥ! ΟΥΤΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΗΠΙΕ ΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

:D:D:D:lol::lol:

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Έλενα τέλειοοοοοο!!!!! Μπράβο σας! Να φανταστώ δική σου ιδέα ήταν το προσκλητήριο και το ποιήμα?

Αχ, τί καλά να ήμασταν κοντά..και αν είχα και μια ελπίδα να τα πούμε, στην Πάτρα, τώρα που φεύγω για Κύπρο σιγά μη σας δω ποτέ... :cry::cry::cry: Μόνο τη Μαρίνα αν συναντήσω...αν φύγει από τα ανακτορα και δεν κάτσει να κάνει παρέα της Κέητ!!! :lol: Πού είσαι Μαρίνααα!!!

Ηλιάννα για κάτσε καλά!!Άντε κοίτα και λίγο την Ηλιάννα και το άλλο νινί, που το καημένο δεν έχει στόμα να μιλήσει και το κακομεταχειρίζεσαι... :-*

Ντίμι αυτά λέτε μπόμπες? Εγώ απλά τριγωνάκια τα ξέρω!!!! :oops::oops::lol::lol:

Οι υπόλοιπες τί κάνετε?

Εγώ σήμερα δούλευα, μετά πήγα μια βόλτα με παιδί και μάνα και γυρίσαμε την ώρα που τρώει ο Κωνσταντίνος την κρέμα του..τον τάισα, παίξαμε και τώρα κοιμάται..ο μπαμπάς μας δουλεύει ακόμα και εγώ βαριέμαι...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ...

ΕΛΕΝΑΚΙ ΒΛΕΠΩ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ. ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΕΣ. Ή ΕΠΕΣΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΧΟΥΖΟΥΡΕΥΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΥΖΥΓΟΥΣ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΑ ΚΙ ΕΓΩ 50-50. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ? ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΛΕΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ? ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΗ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΟΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ. ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΙΟΛΑΣ ΕΚΕΙ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΓΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤΩ. ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ. ΑΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑΕΧΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.

ΗΛΙΑΝΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΤΑ UTROGESTAN ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ? ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΓΧΟΣ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΛΑΤΟ ΠΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗ ΑΔΕΛΦΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΑΤΑ ΑΥΓΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΒΡΑΣΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ. ΜΕ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΥΓΟΦΕΤΕΣ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΚΟΜΗ. ΤΗΝ ΨΥΧΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΤΗΝ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΓΑΛΑ ? ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΛΛ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ. ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΥΞΟΥΛΕΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΟ ΠΥΡΕΤΟ. ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ. ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2.30 ΗΠΙΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΠΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ. ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΤΩ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΠΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΡΑΧΝΟΣ. ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!! ΧΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ, ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΜΙΚΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ!!! ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΓΙ'ΑΣΤΕΙΟ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΙΔΥΜΑ... ΡΕΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΟΝΤΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΕΣ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΝ ΣΑΜΠΡΕΛΑ!!!ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΙΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΜΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΩΤΟ.ΑΝ ΠΑΡΕΛΠΙΔΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ. ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΥΜ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ, ΠΗΡΕ ΚΑΙ Η ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!!ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερααααααα!!!καλε τι εγινε?που εξαφανιστηκαμε ολεεεες????

πως ειστε βρε κοριτσια?τα μικρουλια μας τι κανουν?

εγω τα εχω βαλει για υπνο κ καθομαι ξαπλα στον καναπε!κ περιμενω τον αντρουλη να ερθει απο την δουλεια!!

ααα σημερα ειδα παλι λιγο αιμα:|:'(:-(

μου εχει χαλασει κ ο υπολογιστης,κ μπαινω απ'το κινητο κ μου τη σπαει γιατι κανω μια ωρα!γκρρρρρ τα νευρα μου!!!

μου ειπε ο αντρουλης μου πως θα μου παρει λαπτοπ στη γιορτη μου!!χμμμμ ποιος περιμενει μεχρι τον ιουλιο?.....

βρε κορμι τι εγινε τι κανεις??

μαρακι μου πως εισαι?ο μικρουλης?

ζετα μου αντε με το καλο να βαπτηστειτε κ να παρετε το ονοματακι σας!!

τελειες οι μπομπονιερες!υπεροχες!!

καλα η μικρη ειναι μια κουκλαρα!φτου σου κοπελα μου!πολυ γλυκουλα κ μαγουλακια για φιλημα!!

οι κοιλιτσα σου πολυ γλυκουλα!μου θυμιζει την δικια μου οταν ημουν εγκυος στην αννουλα μου!!

κ εσυ φυσικα μια κουκλα!

συμπεθερα που εισαι?πως ειστε?η νυφη μου τι κανει?φιλησε της τα μπουτακια!!

πολλα φιλια σε ολες σας!!καλοβραδυ θεες μου!!

Δημοσίευση

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.... ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ..ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!

Ο ΑΝΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ!!!ΦΤΑΝΕΙ 9,30 Η ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΩ ΑΦΟΥ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8,30!!! ΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Μ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΑΚΤΟ!!!

ΦΕΥΓΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ....Κ ΒΟΛΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΥΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ(ΤΙ ΤΥΧΗ Κ ΑΥΤΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ;) ) ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΠΥΖΑΜΟΥΛΕΣ ΜΟΥ Κ ΑΡΑΖΩ!!!

ΣΤΙΣ 11 ΕΡΧΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΙΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΕΝΧΟ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!!!

Κ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ!!! Ο ΚΑΡΔ. ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ!!!! ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!! ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ....ΠΕΥΤΟΥΝ!!! ΕΓΩ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΜΕΤΟ ΚΑΘΕ 10 ΛΕΠΤΑ!!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΟΧΙ ΠΟΝΟ :? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!!!! ΔΕΝ ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΟΛΕΥΕΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ Κ ΚΟΙΜΑΤΕ Κ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ Μ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΝΕ!!! ΔΕΝ ΕΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ!!!!

ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΜΑΣΚΑ ΟΞΥΓΟΝΟΥ Κ Μ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΕΜΕΤΟ!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ Κ ΤΗΝ ΒΓΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!

ΝΥΣΤΑΖΩ ΠΟΛΛΥ!!! Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΜΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΑΖ!!

ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΥΤΟΥΝ ....ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ Κ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!

ΠΑΝΑΓΙΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!! ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!! :o:o:o

ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΞΥΠΝΑΝΕ!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!

ΣΤΙΣ 5,30 Μ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ!!!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!

ΣΤΙΣ 6 ΕΡΧΟΝΤΑΙ Κ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ!!!!

ΣΤΙΣ 8,45 ΜΕ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Κ ΕΓΩ ΚΛΑΙΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟΥΣ!

9,10 ΓΕΝΝΙΕΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΨΥΧΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΜΑΙ Κ ΕΓΩ!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΡΟ!

ΜΕ ΤΑΛΑΠΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΜΟΣΙΝΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ!!!

Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ!!! ΓΥΡΙΣΕ Κ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......

ΨΥΧΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!!!!!!

Δημοσίευση

γεια σασ κοριτσια

δεν προλαβα να σασ διαβασω τρεχω ολη μερα

μου χαλασε κ η ηλεκτρικη μου κ εψαχνα να βρω καμια καλη -φτυνη κ βρηκα ελενα στα καρφουρ :D μια τελευταια σε προσφορα 45 ευρουλακια απο 80 αν θυμαμαι καλα ρομσον τελεια πολυ χαρικα :lol::lol: (αφου εφτασα να χερομαι κ για τισ σκουπε τι να πω!καποτε μονο για τα μινι κ τα τοπακια χερομουν) :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παω να διαβασω κ αν προλαβω ξαναγραφω

Δημοσίευση

αχ βρε κορμι συγκινηθηκα :cry::cry: ασ το καλο βραδιατικα :cry::cry: εγω τι να πρωτοθυμηθω :roll: η μαλλον πια να πρωτοθυμηθω ! η αληθεια ειναι οτι θελω να θυμαμαι μονο τησ Δαναησ που ηταν η καλυτερη γιατι στα αγορια ηταν τοσο ασχιμεσ εμπιρειεσ που δεν θελω να τισ σκεφτομαι αλλα μονο το αποτελεσμα ;) αυτο μετραει ε? ;);)

εγω με τον Ιασονα ειναι σαν να ειναι το πρωτο μου καθε φορα που κανει κατι γελαω πολυ κ χερομαι που στα αλλα δεν το εκανα ισωσ τωρα εχω περισσοτερο κουραγια κ μπορω να βλεπω στα αλλα οτι εκανα το εκανα ολο γριγορα κ με ανχοσ δεν τα ευχαριστηθηκα σαν μωρα ουτε που τα θυμαμαι :oops: λεσ κ εχουν περασει αιωνεσ :roll::roll: αχ αχ παντα θα μου λειπει ενα μωρο τι θα κανω βρε κοπελεσ?θα γενοβολαω καθε 2--3 χρονια :shock::lol::lol::lol::lol: ικανη με εχω :lol::lol::lol:

μαρακι τι ακουω?στεναχωριεσαι που αφυνεισ την ξινη? εδω καναμε αμαν να φυγεισ να ηρεμησεισ κ τωρα μασ βγαζεισ αλλα ?αααα θα σε μαλωσω να δεισ που ολα θα ειναι καλυτερα εκει κ θα συνηθισεισ γρηγορα ;) ε ενταξη καθε αρχη κ δυσκολη αλλα εμεισ εδω θα ειμαστε ακομα μακρια σου δεν θα σου λειψουμε περισσοτερο !:lol::lol:

ελενακι τελειο το προσκλητηριο παρα πολυ ωραιο μακαρι τα οικονομικα μασ να μασ βγαλουν τη βενζινα κ να ερθουμε :mrgreen:

ζετακι η μικρη αστερι καλα γιαττι δεν μιαζει με κανεναν? :shock::lol::lol::lol::lol:

ηλιαννα βαλε κολο κατω γιατι βλεπω να σε μαδαμε ολεσ μαζι τριχα τριχα κ θα σου παρουμε κ ολα τα εξτενσιον μηνεισ καραφλη :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ???????

ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΛΕ ΤΙ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ???? :shock::shock::shock::shock:

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ!!!!!!!!!!!!!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :x:x:x:x:x:x:x:x

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

αχ βρε θενακι μου!!! ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΗΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΝΑ ΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!!

ΜΕΓΕΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΤΣΑ ΣΟΥ!

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΕΝΑ ΤΖΗΝ Κ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ :D:D:D ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ Κ ΠΟΛΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!! :lol::lol:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΣΟΥ!!! ΝΑ Μ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ :D ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΜΙΚΡΗ!!!! ΚΑΛ ΔΕΣ ΤΕ ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ ΠΗΡΑΜΕ :D:D:D ΖΗΛΕΙΑ ΖΗΛΕΙΑ

Δημοσίευση

Πήγε 12? νομίζω ναι. Έλενα μου να σου ζήσει ο θησαυρός σου!!! να είναι χιλιόχρονος, πάντοτε υγιής και πολύ πολύ τυχερός στη ζωή του!!!! να τον χαίρεσαι και να είσαι και εσύ γερή για να τον μεγαλώσεις και να τον καμαρώνεις!!! :ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] Με συγκίνησες βραδιάτικα να ξέρεις!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Ζέτα μου πολύ πολύ όμορφα τα πραγματάκια σας!!! Μπράβο σας!!! Και η κοιλίτσα σου ωραία ήταν, κοίτα τί κούκλα έβγαλες? Φτου φτου φτου!!!!

Ρενάτα μου ούτε εγώ ξέρω από υπολογιστές...και όταν κάνω καμία βλακεία, παίρνω τηλ. τον άντρα της ξαδέρφης του άντρα μου που είναι τεχνικός και τον ρωτώ..και φυσικά τα ρίχνω όλα στον άντρα μου ότι τα χάλασε!!! :lol::lol::lol:

Θένα μου με γεια η σκούπα σου!!!Έλα μωρέ...μη λες ότι χαιρόσουν...και τώρα να φοράς αυτά που θες...να είσαι μια τσαχπίνα μανούλα!!! ;););):lol::lol::lol:

Και Έλενα σε άφησα τελευταία επίτηδες...τί μας έγραψες? πω πω...πολύ συγκινητικό...βούρκωσα..έφτιαχνα εικόνες στο μυαλό μου και μπορώ να σε καταλάβω εν μέρη...αχ...ο Χρηστάκος μας..το καροτάκι μας!!!Είδες τί είναι η μάνα? Να μας κάνουν τα πάντα και εμείς εκεί.... να μας αρκεί ένα τους χαμόγελο....ααααχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!

Αχ! Θυμήθηκα εμένα τώρα...που πήγα για την προγραμματισμένη εξέταση, και είχα προγραμματισμένη καισσαρική για την επομένη και θα του έλεγα αν γίνεται να το καθυστερήσουμε λίγο ακόμα...μου κάνει υπέρηχο και τον βλέπουμε που καρφώνει το βλέμμα του στην οθόνη και μου χτυπάει την κοιλιά..ανταλλάζουμε ματιές με τον άντρα μου και παγώνει το αίμα μας..αυτός εκεί..να πατάει κάτι πλήκτρα έντονα και ξανά τη κοιλιά και ξανά την οθόνη..τελειώνουμε και μου λέει ότι το μωρό κουράστηκε, και αφού θα κάναμε καισσαρική την επομένη, γιατί δεν την κάνουμε νωρίτερα? Βάζω κάτι κλάματα εκείνη την ώρα και αφού με καθυσυχάζει με στέλνει να πάρω τα πράγματα μου και να πάω στην κλινική να τον περιμένω..αυτός παίρνει τηλ.να ετοιμαστούν στην κλινική, και ενώ εμείς φεύγουμε, τον ακούει ο άντρας μου που λέει," είναι επείγων η καισσαρική"..δε μου λέει τίποτα, να μην αναστατωθώ αλλά μέχρι να πάμε δε μιλιόταν...ε μετά φτάσαμε, ειδοποιήσαμε γνωστούς και συγγενείς, με ετοιμάζουν και μπαίνω μέσα..Θυμάμαι τον αναισθησιολόγο να μου χαιδεύει τα μαλλιά και να μου λέει ότι σε λίγο θα κοιμηθώ, και μετά θυμάμαι τις λάμπες του χειρουργείου και το κλάμα του μωρού μου...και δώστου κλάμα εγώ..κοιμισμένη και να κλαίω....αχ...βρε Έλενα..αχχχ..τί μου έκανες βραδιάτικα....

Δημοσίευση

Έλενα μου :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: Να τον ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!! Εύχομαι ολόψυχα να είναι πάντα γερός και δυνάτος, να κλαίει μόνο από χαρά, και να πραγματοποιήσει κάθε του όνειρο!!! Έχει φιλάκια και αγκαλίτσες και από τον Κωνσταντίνο, φυσικά φυσικά!!!!

Δημοσίευση

αντε βρε ξενυχτισα για χαρη σου :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χρονια πολλαααααααααααααααααααααα [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] ε... κ με μια κορη τωρα αχαχαχαχαχα καποιοσ επρεπε να στο ευχιθει :D

παω για υπνο κουκλεσ φιλια πολλα

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΡΚΩΣΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!!

ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΕΤΡΕΧΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΙΚΑ ΚΕΠ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

Δημοσίευση

:x:x:x:x:x:x

ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ!!!

ΝΑ ΧΕΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕΜΠΡΦΟ ΓΑΜΠΡΟ ΣΟΥ :lol::lol::lol::lol::lol:

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Κ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ!!!! :-*:-*:-*:-*

ΜΑΡΙΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!!!!

ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ1!!!!!! ΤΥΧΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!

PANTA TYXERA NA EINAI!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...