Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την Κυριακή πήγαμε εκδρομή στην Παναγία τη Μαλεβή στην Τρίπολη..είπαμε τώρα πριν φύγουμε να πάμε και εμείς αλλά να πάμε και τη μάνα μου να δει άλλα μέρη..πήγαμε εμείς, μάνα και πεθερά..ξεκινήσαμε 8 το πρωί και γυρίσαμε σπίτι 8 το βράδυ..πήγαμε από Τρίπολη, μετά Ναύπλιο για καφέ και μετά απίτι μας!!Γιαυτό σας είπα ότι ήμουν κομμάτια!!

Ελενα πολύ καλό το μενού σας!! Μπράβο! Εμένα θα είναι μες το καλοκαίρι και θα κάνω μάλλον γλυκά, ζελεδάκια και κρέμες..

Μίκα ωραία κοιλιτσα και τώρα ωραία κοριτσάρα!!

Εγώ ξέρετε τί πεθύμησα? Όταν ήμουν έγκυος, στο μήνα μου και ξύπναγα το πρωί και περίμενα να γεννήσω..και έλεγα, σήμερα θα είναι η μέρα? Αύριο? Αυτή η αγωνία μου έλειψε!!!

Ρενάτα, Μαρία μου, Ντίμι τα φιλιά μου!!!Σε εσάς και τα μωράκια σας!!! Οι υπόλοιπες τί κάνετε? Πού χαθήκατε? Συγνώμη που δεν σας πολυσχολίασα αλλά δεν θυμάμαι πολλά.. :oops::oops: Είπαμε γέρασα...!!! :lol:

Κορίτσια αλήθεια δεν το σκέφτεστε για διακοπές στην Κύπρο? Θα σας αρέσει πολύ..Ελάτε και τα υπόλοιπα άστε τα πάνω μου!!! ;);)

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:lol::lol::lol: Ναι μωρέ αλλά εδώ ήδη είμαστε με κοντομάνικα, κοιμόμαστε με μισάνυχτα παράθυρα και παντζούρια γιατί κάνει ζέστη και τον Κωνσταντίνο δεν τον σκεπάζω καν ούτε με σεντονάκι γιατί σκάει...Ε 1η Ιουνίου, θα είμαστε με τα κλιματιστικά στο φουλ!!!Γιαυτό λέω ότι θα κάνω κρέμες..για να είναι πιο δροσερές...όσο για το σπίτι...σκασίλα μου!!! Αφού αμέσως μετά τα γενέθλια θα ξεκινήσουμε πακετάρισμα!!! ;);)

Αλήθεια ιδρώνουν τόσο τα παιδάκια σας? Ρε κορίτσια σας λέω όλη μέρα μούσκεμα είναι στον ιδρώτα..και τον ντύνω πολύ ελαφρά..το βράδυ του φοράω φορμάκι μακρυμάνικο απ[λά επειδή δε θέλει πάνω του ούτε σεντόνι να νιώθει...

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!!! ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΞΕΡΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΓΥΡΙΣΕ . ΕΙΔΑ ΝΗΙΣΙ ΤΕΛΕΙΟ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ . ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΑΠΑΡΙΑΣΑΝ ΧΑΛΙΑ ΕΓΙΝΑΝ. ΤΕΣΠΑ.ΕΔΩ ΡΟΔΟ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ ΖΙΠΟΥΝΑΚΙ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΩ Κ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΗΣ ΠΥΤΖΑΜΑΣ ΤΗΣ.ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΜΑΡΙΑ Η ΞΥΝΗ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΕΠΑΘΕ??? ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ?ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΑΝΤΟ Η ΜΙΚΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕΤΑ !!!! ΘΕΝΑ ΟΧΙ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΒΑΡΙΑ ΦΑΓΗΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΚ! ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΝΤΑ ΣΑΣ ΣΟΥΠΕΡ!!!!ΑΛΕΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ?????ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΓΙΡΕΨΩ ..ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ...ΗΛΙΑΝΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΔΙΔΥΜΑΜ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ!!!! ΝΑ ΕΧΩ Κ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ 2 ΜΩΛΑΚΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ??? :D

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΕΧΩ ΡΕΠΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΡΕΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ...

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΣΚΕΠΑΖΩ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙ Κ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ...ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑΓΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΜΑΓΙΟ Η ΑΚΟΜΑ???ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΗ ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΠΕΔΙΛΑΚΙΑ Κ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΓΥΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ... 8-)8-)

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλημερα τι κανετε να ειστε ολες καλα εμεις ειμαστε καλα χρονισαμε το σαβατο ειμαι συγκλονισμενη σαν ψεματα μου φενετε!!!!! ηρθαν και οι γονεις μου απο την εδεσσα μας εκαναν εκπληξη ολη την εβδομαδα εκανα δουλειες και επλενα χαλια χαμος γινοταν και ειχα και το ζουζουνι μου να μπουσουλαει και τρεχει φοβομουνα μην πηγαινει σε πριζες και καλωδια!!!!

ρενατα μου να χαιρεσε το αγγελουδι σου να τα εκατοστηση γερος και καλοτυχος να'ναι και παντα να τον καμαρωνεται και επισης να σας ζησει ο νεοφωτιστος και με το ονομα διαβασα οτι βαφτιστηκατε!!!!!!!

θενα μου να χαιρεσε τον ιασονακο σου να τα εκατοστηση γερος και καλοτυχος να'ναι και παντα να τον καμαρωνεται!!!!!!!

αλεκακι μου να χαιρεσε την σαντυ πολυχρονη να τα εκατοστηση γερη και καλοτυχη να'ναι και παντα να την καμαρωνεται!!!!!

γεωργια μου να χαιρεσε το γιωργακη να τα εκατοστηση γερος και καλοτυχος να'ναι και παντα να τον καμαρωνεται!!!!!!!

κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τις ευχες σας ολες να ειστε παντα χαρουμενες και ευτυχισμενες να καμαρωνεται τα αγγελουδια σας να ειναι γερα και καλοτυχα!!!!!

κοριτσακια μου πρεπει να σας αφησω αλλα θα αναπληρωσω το χαμενο χρονο

φιλακια πολλα σε ολες σας!!! περισοτερες περιγραφες αμα κοιμηθει ο ντουρασελ φιλια!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Ήσυχα περνάμε εμείς σήμερα..Θα φάμε ψαράκια φρέσκα που ψάρεψε ο πεθερός και πατατοσαλάτα!

Τί κάνετε? Πώς είστε? Τα ζουζούνια σας? Εμένα ο Κωνσταντίνος κοιμάται και θα ξυπνήσει όπου να ναι!Εγώ χαζολογάω στο ιντερνετ!!Σήμερα δεν έχω δουλειά..τώρα που θα φύγω, τελείωσα αρκετά περιστατικά και άφησα μόνο κάποια "δύσκολα" και δεν έχω κάθε μέρα μάθημα!

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ.......

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ? ΗΛΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ ?

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΘΑΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ !!!

Τ ΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ.

ΕΛΕΝΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΕΣ. ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑ ΣΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ?

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΤΑΚΙΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΤΥΡΙ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΝ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ.

ΑΛΕΚΟΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΕ ? Η ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ...

ΜΑΡΑΚΙ ΩΡΑΙ Η ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ. ΖΗΛΕΨΑ...ΕΙΜΑΙΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩ ΣΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΓΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΠΤΙΣΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΑΙΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΙΑΝΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 3Ο-40 ΑΤΟΜΑ.. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟΙ.

ΜΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑ ΣΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΙΔΥΜΑ ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.

ΤΕΙΛΙΚΑ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ? ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝΕ. ΕΦΤΙΑΞΑ ΟΜΩΣ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΦΑΓΗΤΟ.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ? ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΒΡΑΣΤΟ ΣΦΙΧΤΟ, ΤΟ ΛΙΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΛΑΔΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΗΔΙΑΖΕΙ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ? ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΨΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ.

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.

post-11281-13873937004882_thumb.jpg

Δημοσίευση

καλημερα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ :oops::oops::oops::oops: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ?? :oops::oops: ΧΜΜΜ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ????? :oops::oops: ΒΑΛΤΕ Μ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΑΣ ΚΑΛΕ :D:D:D:D

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ :D:D:D ΚΑΛΩΣ ΤΗ Ν Κ ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΕ!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ???? ΑΑΑΑΑ ΠΕΣ ΤΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΜΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ :D

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!! ΑΚΟΜΑ Κ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ!!! Κ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ!!! Ο ΑΥΧΕΝΑΣ ΤΟΥ!!!

ΜΑΡΙΑ ΚΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΕΜΠΕ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΤΟ LINTL ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ!!!! ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΟΥΔΑΚΙΑ???? Κ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΣΑ Η ΚΑΚΑ???? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΑΚΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? :shock: ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΜΑΓΙΟΥΔΑΚΙΑ!!!

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!! ΑΓΟΡΑ! :D

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

Ρενάτα σχετικά με το αυγό επειδή και εμένα δεν το τρώει έτσι με πιρουνι και λαδάκι βρήκα μία συνταγή πολύ έξυπνη όπου την δοκίμασα σήμερα και το έφαγε σχεδόν όλο!...Λοιπόν παίρνει την ψύχα μόνο από μία φέτα ψωμί την μουσκεύεις με φρέσκο γάλα χτυπάς σε ένα άλλο μπολ το αυγό (λίγο το χτυπάς ίσα ίσ να γίνει ομοιόμορφο) και ρίχνεις μέσα στο χτυπημένο αυγό το μουσκεμένο ψωμί και λίγο από το γάλα τα ανακατεύεις λίγο και τα ρίχνεις σε΄ένα τηγανάκι όπου έχεις ζεστάνει λίγο λάδι. Τα γυρνάς κανένα πεντάλεπτο λίγο να ροδίσει και το βγάζεις. Θα δεις ότι είναι και ζουμερό δεν θα κολλάει στον λαιμό του και θα θέλει να το φτύσει και είναι πολύ εύγεστο εγώ έβαλα και πολύ λίγο αλάτι. Αυτά!! καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!

ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΓΟΡΑ.....ΠΗΓΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟΥΡΤΑ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ Π ΜΟΥ ΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ MICKIE ΔΔΕΝ ΘΥΜΙΖΑΝ :lol::lol::lol: ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ :lol::lol::lol:

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΥΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ Ο ΜΙΚΥ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ!!!! ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ Η ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣΑ Κ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!!!! ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΤΟΥΡΤΑ ΕΙΝΑΙ... 5 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΞΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!!!! ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ :oops: ΑΛΛΑ ΕΓΩ Η ΤΡΕΛΛΗ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ!!!!

ΠΗΡΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΣΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Κ ΜΕΓΕΘΗ!!! ΠΗΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ.... Κ ΠΗΡΑ Κ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!! ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ ΣΟΚΟΦΡΕΤΕΣ ΧΥΜΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ!!!!!

ΠΗΡΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ!!!!!!!!

ΕΓΡΑΨΑ CD ΤΩΝ ΜΑΖΟΟ ΚΑΙ ΤΩΩΩΩΩΩΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Κ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ :?:?

ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΕΙ?????

ΡΕΝΑΤΑ ΤΟ ΑΒΓΟ 4 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΑΤΟ! ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΩΣ ΤΩΡΑ ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ!!!!

ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΑΣΠΡΑΔΙ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΥΡΑΚΙ ΑΝΑΚΑΤΟ :D

Δημοσίευση

βρε ελενα αφου δε σου εφερε καμια τουρτα καπελο παλι καλα :lol::lol:

ρενατα πολυ αδινατη εισαι ε? γιατι μονο κοιλιτσα ειχεσ εγω ειχα πριστη πολυ τουμπανο γινομουν

αυτο που λεει η Μιχαελιτσα ειναι αυγοφετεσ αλλα ο σκοποσ ειναι να το τρωει χωρισ να αλιωνετε η γευση κ εγω το δεινω μελατο ολο το αυγο εδω κ 2 μηνεσ απο την ωρα που το βαζω μετραω 7 λεπτα ή 3 απο το βρασιμο το βαζω σε ενα μπολακι ριχνω κ ψωμακι κ το πελεκαει

αυτεσ τισ μπομπεσ κ εγω πρωτη φορα τισ ακουω ελενακι χωριατακια παιδι μου ...εμεισ δεν ειμαστε πρωτευουσιανοι :lol::lol::lol::lol:

εγω στα παιδια ειχα παρει τισ πανεσ που ειναι για τη θαλασσα αλλα αφου κ αυτεσ τισ αλλαζα καθε φορα που βγαιναμε απο το νερο πηρα ενα διο μαγιο τουσ το εβαζα κ οταν βγαιναμε τα στεγνωνα κ τουσ εβαζα πανα κανονικη .....δεν χρειαζοντε περισσοτερα μην νομιζετε οτι θα αντεχουν τα μεσα εξω στο νερο γιατι φοβασε μη κριωσουν παραπανω απο 2 φορεσ εγω δεν τα εβαζα μετα κοιμωντουσαν κομματια αρα δεν θεσ πανω απο 2 μαγιο αλλα κ το ενα φτανει αφου παλι θα βραχει το ξανα βαζεισ αλλα ολη την ωρα παιζεισ με την πανα κ το μαγιο :?

παπα ζεστεσ κ ανοιχτα παραθυρα ακουω :shock::shock: μπρρρρ εμεισ εδω ο καιροσ μασ κανει σκοτσεζικα ντουζ μια βρεχει κ κανει κρυο μια σκαμε κ τα πεταμε ολα αλλα παντα καθε ξυμερομα εχει κρυο κ το καλοριφερ αναβει :cry:

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ Σ ΡΕ ΘΕΝΑ ΘΕΑΑΑΑΑ :lol::lol::lol:

ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ Μ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΕΑ????? ΜΟΝΟ 100 ΕΙΔΑ Κ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΑΝ :lol::lol::lol:

Κ ΝΑ ΣΟΥ ΟΩ ΚΑΤΙ/???? ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΕ ΤΟΥΡΤΑ!!!!!

ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ :?:?:?

Κ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΜΑ ΤΙ ΒΡΟΧΗ ΜΕ ΗΛΙΟ!!! ΚΑΙ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΨΟΦΟΚΡΥΟ

Δημοσίευση

Καλησπερα γλυκουλες μου!!πως ειστε?απ'οτι διαβασα στα γρηγορα ολες ειστε πολυ καλα κ χαιρομαι πολυ!!

χθες δεν μπηκα γιατι ειχα μπλεξει με τις αποδειξεις,κ δεν προλαβα!ελιωσα στο μετρημα!!εκτελεσα κ χρεη λογιστικης!!χιχιχι

σημερα σκατα!ειδα αιμα,πηρα τηλ τον γιατρο,μου εδωσε κατι χαπια,να τον ενημερωνω κ ξαπλα!!αμαν ρε πουτη μου,εκει που ερχομαι στα ισια μου κ παιρνω λιγο τα πανω μου....μια το ενα κ μια το αλλο!!

συγχωρεστε με για αλλη μια φορα που δεν σχολιαζω!θα μπω αυριο για περετερω σχολια!!

θα μπω απ'τον υπολογιστη γιατι μου τη σπαει απ'το τηλεφωνο!

σας σκεφτομαι ολες κοριτσακια μου!!τα φιλια μου κ την αγαπη μου!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εμένα ο γιατρός μου είπε 5 λεπτά από την ώρα που αρχίσει να βράζει..στην αρχή μόνο τον κρόκο και μετά από ένα μήνα όλο..στο τρώει όλο κανονικά...το λιώνω με το πηρούνι και του βάζω ελάχιστο νερό ζεστό και γίνεται ψιλοκρεμούλα.βάζω και μια δυο σταγόνες λεμόνι και είναι μπαμ! Τώρα έχει καμιά βδομάδα μου κάνει νερά...δεν το πολυθέλει...και του το δίνω ταυτόχρονα με τα φρούτα για να το φάει και δεν βάζω ούτε λεμόνι μέσα!

Ρενάτα πολύ αδύνατη και πολυ μικρή κοιλίτσα για ετοιμόγεννη!! Θα ψάξω να βρω και εγώ καμία φώτο να σας βάλω τέτοιας εποχής!!!

Έλενα μπράβο σας!!! Τί σου έμεινε τώρα? Όντως μωρέ, μην αγχώνεσαι για την τούρτα..άσε να μεςγαλώσει να καταλαβαίονει και θα σου λέει αυτός τί θέλει!Όσο για το νούμερο ένα, εγώ έχω μια φώτο στην Κύπρο όμως (για να σας την έβαζα) στα δικά μου γενέθλια, με τούρτα σε σχήμα 2!! Στα δεύτερα μου γενέθλια!!! Και εγώ το σκεφτόμουν αυτό για τον Κωνσταντίνο με το ένα!!!

Θένα υπάρχουν πάνες για τη θάλασσα? :shock::?:? Είμαι άσχετη..είναι περιττές λες? δε σε βόλεψαν? εμείς μπόμπες στην Κύπρο λέμε κάτι γλυκά σιροπιαστά μεγάλα..και συνήθως τα πουλάνε και πλανόδιοι στην παραλία!!!! :lol::lol:

Ηλιάννα για πες αλεύρι...Το ξύλο που θα φας σε γυρεύει....Να παίρνεις τα πάνω σου αλλά όχι και να μην έχει κάτσιμο ο κ.... σου!!! Είπαμε, πρόσεχε και μην ξεχνιέσαι!!!! Άντε σου στέλνω τώρα μια αγκαλίτσα και φιλάκια και κοίτα να ηρεμήσεις! :YMHUG::-*:-*

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα !!!!!!!

Χεραιτώ τις όμορφες!!!!

Εγώ βρίσκω ψωμί σκέτο (ειδικό για μπόμπα) σε φούρνους μεγάλους. Είναι ειδικό ψωμί, κομμένο σε φέτες με μηχάνημα (σαν τόστ), συνηθίζεται να είναι ζύμη μπριός (λίγο γλυκό δηλαδή γιατί γίνεται με γάλα και αυγά). Είναι πολύ νόστιμο και γίνεται ακόμα νοστιμότερο όταν το γεμίζεις με υλικά φρέσκα, δικά σου και επιλογής σου!!!

Δοκιμάστε το… !!!

Αυτές είναι μερικές συνταγούλες με εικόνες για να δείτε για τις μπόμπες

http://www.greekmasa.gr/index.php?optio ... &Itemid=49

http://www.yeskid.gr/recipes/mpompa-me-zampon-kai-tyri

και μερικές εικόνες.... (κάντε το copy ...όλο αυτό για ν ανοίξει)

http://www.google.gr/imgres?imgurl=http ... 29,r:2,s:0

Ρενατούλα όντως είσαι πολύ αδυνατούλα ….!!!! Μράβο μπράβο ...πολύ ωραία κοιλίτσα !!!!!!

Βρε Μίκα μου … χαράς στο κουράγιο σου που θέλεις κ δίδυμα !!!! Εγώ θα ήθελα πολύ παιδάκια κι άλλα… αλλά σίγουρα όχι δίδυμα (δεν θα τα άντεχα και τα τρία μαζί )!!!!!!!!

Συμφωνώ με τη Θενούλα για τις αυγοφέτες….!! Ας είναι η αίσχατη λύση σας …αν με τιποτα δεν τρώει το αυγό....

Κι εγώ πάντως… για να το φάει… το αφήνω 4 λεπτά από την ώρα που θα το ρίξω σε νερό που βράζει ήδη. Ετσι γίνεται μελάτο κ μπορεί πιο εύκολα να το φάει. Εμένα έμαθε να το τρώει σκέτο. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο ψωμί ή λίγο τυρί, ή λάδι κ λεμόνι, στην έσχατη κ λίγο αλάτι.

Ηλιανούλα διακρίνω ατασθαλίες … !!!! Κάτσε να ξεκουραστείς κ μην κάνεις τίποτα απολύτως !!!!!!!! Νομίζω ότι θα έρθουμε όλες εκεί «συμπούρμπουλες» να σε πλακώσουμε στις σφαλιαρίτσες μπας κ συνέλθεις !!!

Μαράκι σε βρίσκω λίγο χαλαρή με το τέστ παπ….. Δεν πρέπει να τα αφήνουμε αυτά …. Μην αφήνουμε τον εαυτούλη μας παραμελημένο…

Οι πάνες για το νερό είναι της libero-τις πουλάνε κ στα σουπερ μαρκετ (εγώ βρίσκω ΑΒ και Σκλαβενίτη κ σε ΛΗΤΩ)- τις χρησιμοποιούμε για τη πισίνα και μπαίνουν σα βρακάκι. Είναι υποτίθεται λίγο πιο ανθεκτικές στο νερό…κ σε τυχόν περίπτωση που κάνουν «κακα» δεν βγαίνουν έξω…αρκεί να είναι το σωστό νούμερο. Εμείς ας πούμε φοράμε το Extra Small.

Αυτά…. Κατά τ άλλα είμαστε καλά …..

έχω μείνει χωρίς γυναίκα τελικά… και ψάχνω τους παιδικούς σταθμούς για το Σεπτέμβρη…..

Τρέχω το απόγευμα σαν το Βέγγο τον συγχωρεμένο... προσπαθώ να της αφιερώσω όλο το απόγευμά μου (οσο μου μένει δηλαδή..) ... για να με χαρεί κ να την χαρώ.. να παίξουμε λίγο όλοι μαζί με το μπαμπά....να κάνουμε μπανάκι που τρελαίνεται) κ έτσι αφήνω όλες τις δουλειές για μετά τις 10.00 αναγκαστικά ... Τα χω παίξει λίγο αλλά χαλάλι της !!!!! Μαγείρευα ψαρόσουπα χτες μέχρι τις 11.00 ..... κόντευα να μπω κι εγώ μέσα στο πιάτο που προσπαθούνα λέει... να καθαρίσω κ τα κόκκαλα (ΤΡΟΜΑΡΑ μου!!) ΄... και σφουγγάριζα τη κουζίνα 11.30 ....

Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες !!!!! :P:P:P

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!! ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΜ Κ ΝΑΝΙ!!!! Α ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ!!!! :lol::arrow:

ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΝΤΙΜΗ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΙΑ!!!!!! ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???

ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑΤΟ!!!!

Δημοσίευση

τσαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να'μαι κ εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κ;νετε φιλεναδες??????πως ειστε???????????????????????????εγω καλα τα ιδια!!!!!!!!προσπαθω να μην αγχω νομαι γιατι το μονο που κανω ειναι κακο .κ κυριως κακο στο μωρακι μου!!!!!!ετσι λοιπον την ειδα αλλιως κ καταλαβα πως δεν αξιζει να αγχωνομαστε!!!!!!

κ ποιος το λεει αυτο......... εγω που με το παραμικροο , το πιο γελοιο αγχωνομαι!!!!!!!!

αααχχχχχχχχχχχχ κοριτσια μου εχετε δικιο,μονο που δεν φταιω εγω αυτη τη φορα!!!!!ο αγγελος με εχει ξεπατωσει θελει συνεχεια εμενα κ συνεχεια αγκαλια!!!!!!!

τωρα ομως φτανει!!!!!!!πρεπει να κοιταξω κ το μωρακι λιγο περισσοτερο που με εχει περισσοτερο αναγκη!!!!

βρε κορμι που εισαι????????????????καλα ε οοοοοοοοοοοοοοολα ειναι τελειαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχ θελω κ εγω να ερθω στο πανεομρφο παρτακι βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

θενα μου φτουθ σου κοπελα μου μια κουκλα εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περασατε πολυ ομορφα ε?????λιγο ανησυχα ομως το γενικο συνολο μετραει!!!!!χιχιχιχιχχι

ντιμι μου ηρθατε στα πολιτικα ε???????? αχ φανταζεσαι να συναντιομασταν??????? την επομενη φορα να μου πεις για να συναντηθουμε βρε!!!!!!!!!αχ κοριτσακι μου υπομονη μεχρι να βρεις γυναικα ωστε να μην τρεχεις ετσι!!!!!

μαρακι μου πως εισαι κοριτσι μου????????/

συμπεθερα τι κανετε???????η νυφη μου πως ειναι????????δωστης πολλα φιλακια!!!!!!!!!!

βρε κοριτσια τι ωραιαες κοιλιτσες ειναι αυτες που ειχατε οοοοοοοοοοοοολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου!!!!!!!!! υπςεροχες , πολυ γλυκουλες ολες οι κοιλιτσες!!!!!!!!!!!!!

ααααααααααααααααααααααα κ κουκλες εσεις εεεεεεεεεεεεεεε??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να τα λεμε ολα μην ξεχνιομαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μικι μου πως εισαι καλη μου???????????????????????? η μικρουλα σου??????????????????????

ειδες οταν ηρθες εσυ χαθηκα εγω η σταθερη αξια ε????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλακιααααααααααααααααααααααααααααααα κοριτσαρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...