Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι εγινε βρε κορμι οι δυο μας μειναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????????????????που πηγαν οι υπολοιπες???????????????? εξαγφανιστηκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αληθεια ακομα με τα καλοριφερ κοιμοσαστε????????????????? :shock::shock:

εμεις εχουμε να τα αναψουμε κανα μηνα περιπου!!!!!!κ τωρα τα εχω ολα ανοιχτα!!!!!εχει πολυ ωραια βραδυα,ζεστή!!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 881
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ααααααααααααααααααααα μαλιστα,καλε πολυ βορεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κορμι σε καληνυχτιζω ,παω να την παεσω γιατι αυριο εχει τσαρκα,παμε με παρεουλα πανω βορεια ευβοια

κ λεω να μην κουτουλαω κ να μην κοιμαμαι κ αρθια!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

καληνυχτα κ καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα λεμε αυριο , (ελπιζω),το βραδακι λογικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ!!!!! ΕΧΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ Κ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩ! ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΕΛΕΥΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΤΕΛΕΙΟ ΖΕΣΤΗ ΠΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΠΟΥΤΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ! (ΕΧΩ Κ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ) ΙΣΙΩΣΑ ΜΑΛΛΙ ΕΒΓΑΛΑ ΦΡΥΔΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΛΙΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΟΜΠΙ...ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΟΒΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ. ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ?ΘΑΛΕΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 100!!!!!!!!! ΑΛΕΚΑ Η ΣΑΝΤΥ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΕΣ ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ! ΗΛΙΑΝΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου συγνώμη που χάθηκα..χθες έκανα δουλειές και μετά μία ο μικρός, μία ο άντρας μου..έληξε και το αντιβάιρους του υπολογιστή και δεν τον άνοιξα καθόλου και πήραμε τηλ.τον ξάδερφο τον τεχνικό και μας το ανανέωσε τηλεφωνικά και με κάτι χακερικάπου μόνο αυτός ξέρει!!!το λάπτοπ το είχε ο άντρας μου και όταν ξέκλεψα χρόνο δεν μπορούσα να μπω...

"ΝΙΚΟΛΑ ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΜΕΓΆΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑ..." Θάλεια μου να τον χαίρεστε!!! Πάντα με υγεία και αγάπη στη ζωή του!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymparty:

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ????????????????????????????????????????????????

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΜΟ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ(ΘΕΛΩΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ))

ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΔΩΡΟ !!!!!??????????????????????? ΤΖΑΜΠΟ Η ΛΑΙΚΗ????????????????????????????????

ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ Κ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΦΕΡΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΣ??????????

Δημοσίευση

ΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 100 ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΟΣ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!!!! ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ Ε? ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΦΑΓΗΤΑ ΚΛΠ. ΜΑΡΙΑ ΔΕΣ ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΞΥΝΙΛΟΣ!ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕ? ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ....ΗΡΘΑ ΕΓΩ ΦΥΓΑΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. ΗΛΙΑΝΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΠΙΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕ Η ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΠΕΙΡΑΖΕΙ??????ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!

Δημοσίευση

Ζετούλα μου όντως … μα τι είναι αυτό το πράγμα??? Μα κανένα παιχνίδι της να μη θέλει ????? Η χαρά της είναι τα ντουλάπια της κουζίνας με τα μπωλ… και η ντουλάπα της μαμάς με κάτι μανταλάκια !!!!!!!! Μια χαρούλα βρε είστε με τις λεξούλες αυτές …. :idea: Αλίμονο ….. !!!!!

Καλάααααααα πολύ γέλασα με το… «σκουληκομερμυγκότρυπα» ….:lol: Αφού ούτε εγώ δεν μπορώ να το πω καλά καλά !!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα… παιδί μου… αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε !!!! Αννα Μαρία κ Ιασονάκος τη βγάζουνε στη «μουγκαμάρα» όταν είναι μόνοι τους προς το παρόν… μέχρι να τα πούνε όλα μαζί μόλις βρεθούνε κ αρχίσει να γεννιέται αυτός ο ….. «έρωτας ο μεγάλος»……….. ;) πωπωπωπωωπωωωω !!!!!!!!!!!!!!...και να μην ξεχάσω …. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!! Είσαι μια κούκλα κι εσύ κ όλη σου η οικογένεια !!!! Πολύ χαίρομαι να βλέπω τέτοιες οικογενειακές στιγμές!!!!!!!

Ελενάκι μου αν είναι να μην μου κρατάς άλλο μουτράκια να σου πω τι δουλειά κάνω.!!!! Χιχιχιχιχι Είμαι «γραμματειακή και ταμειακή υποστήριξη» σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία. .. Όπως καταλαβαίνεις … είναι πολύ γενικό όλο αυτό … κ γι΄ αυτό με έχουν με «πατίνια» στα πόδια !!!!!!!! Αλλά δεν παραπονιέμαι η γυναίκα …σας είπα ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι κ οι απολύσεις πάνε κι έρχονται !!!!!! Αλήθεια… εσύ τι κάνεις??? Δεν θυμάμαι αν έχεις ήδη πει…!!!!

Ηλιανούλα μου «πεθαίνω» για τη κοιλιά αυτή!!!!!!!!! Αλήθεια τώρα, αλλά μου χει λείψει η κοιλίτσα αυτή ….. :mrgreen::):)

Χτες ήρθαμε βολτίτσα στα μέρη σου… Πήγαμε μεσημεράκι για φαγητό στα Πολιτικά.. καλά τα λέω???? ... σε μια ψαροταβέρνα που πάμε συχνά…!!! Σούπερ ήταν!!!! Τέλεια μέρα!!!! Αφού σε σκεφτόμουνα … κι έλεγα αν κατά τύχη βρισκόσουν στο ίδιο μαγαζί …φαντάζομαι να γνώριζες ή την Άννα Μαρία ή εμένα… ή εγώ εσένα !!!!!! Πλάκα θα είχε εεε !!!!!!!!!! Που ξέρεις???

Λοιπόν Αλέκα μου, μου φαίνεται ότι κι εμείς θα ακολουθήσουμε τη πορεία σας από Σεπτέμβρη μας βλέπω για παιδικό σταθμό …Η γυναίκα που πρόσεχε τη μικρή με ενημέρωσε ότι θα πρέπει να την αντικαταστήσω γιατί θα πρέπει να αναλάβει πλέον τη μητέρα της κ δεν ξέρει για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι αυτό. Οπότε τα βάλαμε κάτω με τον άντρα μου … το σκεφτήκαμε … και είπαμε ότι θα κρατήσουμε τη μαμά όλο το καλοκαίρι αναγκαστικά τώρα πια…. Και από το Σεπτέμβρη αντί να βρούμε άλλη γυναίκα … που δεν ξέρω ποια θα είναι κλπ. (αυτή που είχαμε ήταν συστημένη και δοκιμασμένη) και δεν θα μπορώ ούτως ή άλλως να την αφήνω εντελώς μόνη της τουλάχιστον τους πρώτους μήνες … θα είναι κι η Άννα Μαρία 17 μηνών… άρα θα είναι καλά να την ξεκινήσω Παιδικό Σταθμό. Νομίζω ότι θα της κάνει καλό … Μεγαλώνουν λίγο πιο γρήγορα έτσι νομίζω… ανεξαρτητοποιούνται πιο γρήγορα…. Κοινωνικοποιούνται …. Το μόνο μειονέκτημα θα είναι οι αρρώστιες που θα κολλάει.. αλλά αυτό δεν μπορούμε να το αποφύγουμε!!!! Ήδη ξεκίνησα την έρευνα αγοράς … τα νεώτερα θα σας τα πω στη πορεία… !!!!!!!!!! Πάντως το πρώτο που ρώτησα την Παρασκευή … μου φάνηκε μια χαρούλα κ βγαίνει οικονομικά ίδιο ποσό με τη γυναίκα για τις 5 ώρες μόνο που την είχα κάθε μέρα. Ενώ στο παιδικό είναι 07.00-17.00 αν θέλεις !!! Αυτά …….

Μίκα μου γειά σου κ σένα !!!!!!!! Είναι ωραία να ετοιμάζεις παιδικούλι παρτούλι!!!!!! Εγώ πάντως είχα στο μενού:

Πίτσα μεγάλη ταψιού δικιά μου κομμένη σε μικρά κομματάκια.

Κεφτεδάκια (κλασικά)

Τυροπιτάκια λουκανικοπιτάκια !!!!! (κλασικότατα)

Κοτοπουλάκι φιλετάκι σε μπουκίτσες πανέ κ ψημένο στο φούρνο.

Μικρά μπριοσάκια με τυρί ζαμπον – γαλοπούλα ή ότι άλλο θέλεις

Είχα φτιάξει μπόμπες δικές μου ( η μία με ζαμπόν ή άλλη με γαλοπούλα κ τυρί φιλαδέλφεια) …. (εσύ βάλε και αρνί αν θέλεις ή ακόμα καλύτερα πουλάνε κ έτοιμες)

Μια πιτούλα (πάλι κομμένη σε κομματάκια τετράγωνα) δική μου με γιαούρτι αλεύρι αυγά τυράκια (χωρίς φύλλο) … πολύ υγιεινή … κ για παιδάκια ακόμα καλύτερη!!!!!!!!

Αν θυμάμαι καλά … αυτά ήταν !!!!!!!!!! Ήταν όλα πραγματάκια που πιάνονται με χέρι κ δεν χρειάζονται πηρούνι εσκεμμένα !!!!!!

Μπορείς να ζητήσεις κ από χασάπη να σου φτιάξει σουβλάκια μικρά κ να τα ψήσεις.. για μεγαλύτερα παιδιά ή τους μεγάλους. Ντοματάκια μικρά …. Καροτάκια…. Αγγουράκια…. Κ ότι άλλο τραβάει η καρδούλα σου !!!!!!!!

Καλή σας όρεξη και Καλό σου Κουράγιο αν τα φτιάξεις μόνη σου !!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε όλες εσάς και στις υπόλοιπες που δεν ανέφερα !!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Καλεεεεεεεεεεεεεεε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..........ξέχασα η γουρούνα να σας πω!!!!!!!!!!!! Και ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Μίκα μου με την ευκαιρεία να σου πω ........ συγχαρητήρια για τη κοιλίτσα σου .... κι εμένα κάπως έτσι ήταν !!!!!!! Αχ αχα ααχχχ τι μου θύμισες ... !!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟΥΔΕΣ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΠΙΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ. 2 ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΣ. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ !!!!

ΣΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑΚΟ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΩ. ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΔΕΛΦΑΚΙ. ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΦΤΟΥ ΣΑΣ.....

ΖΕΤΑ ΜΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΚΑΛΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝΕ ΛΕΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

DIMI ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ? ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ? Ή ΣΕΡΝΕΤΑΙ ?

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ. ΑΦΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΩ.ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ. ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑ ΤΡΙΤΑ.

ΕΛΕΝΑ ΤΑΡΖΑΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ? ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ. ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ.

ΑΛΕΚΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΑΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΥ ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΟΥ ΜΑΣ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ.

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΩ ΟΛΑ...

ΜΑΡΑΚΙ-ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΕΔΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΙΝΗ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ. ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ !!!

ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΩΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ. ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.

ΜΙΚΑ ΩΡΑΙ ΙΔΕΑ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ. ΙΣΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ.

ΚΑΛΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΟΜΕΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ.ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΟΨΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΕ ΠΕΘΕΡΙΚΑ, ΚΟΥΝΙΑΔΙΑ. ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΑΣ !!! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΩ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ. ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ. ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.

Δημοσίευση

ΝΤΙΜΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΚΥΡΙΛΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ! ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ!!!! ΧΑ ΧΑ! ΝΤΙΜΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΥΠΟΥ ΜΙΜΙΚΟΣ ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΕ ΑΕΡΑ ΠΟΣΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΩ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΤΣΕΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ, ΤΥΡΟΠΙΤΑ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΠΡΙΟΣ, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΟΧΙ ΠΗΡΟΥΝΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΤΙΜΙ. ΡΕΝΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ, ΚΟΙΝΩΝΙΣΑΤΕ Ε? ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!!! ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΜΕΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΑ ΜΠΕΜΠΙΛΙΝΟ, ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΕΣ Κ ΒΑΒΜΑΚΙ ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΜΠΛΥ ΑΠ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ Η ΤΑ ΑΚΤΙΒ ΦΙΤ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΝΕΣ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ? ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ, ΜΩΡΗ ΥΠΝΑΡΟΥ...ΞΕΧΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ 1,5 ΩΡΑ ΕΛΙΩΣΑ ΤΩΡΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ!!!!!!! ΦΙΛΟΥΡΕΣ!!!!

Δημοσίευση

MH ΓΕΛΑΣ ΜΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΙΣ ΒΡΕΞΕΙ Η ΘΕΝΑ...... Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ :lol::lol::lol:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!! ΣΟΥΒΛΑ,ΨΗΣΤΑΡΙΑ Κ ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕ :D

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ

ΠΙΤΣΑ

ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙ ΛΟΥΚΑΝΟΠΙΤΑΚΙ

ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΜΠΕΣΑΜΕΛ Κ ΚΥΜΑ( ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ Μ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ) ΜΙΑΜ ΜΙΑΜ

ΡΟΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΑΛΑΝΤΙΚΩΝ ΚΤΛ

Κ ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ

ΣΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΚΕΙΚ Κ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙ !

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ!!!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΜΟΥ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

ΤΟ ΤΑΡΖΑΝΑΚΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΔΩ Κ 2 ΜΕΡΕΣ!!! ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ...ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΒΑΛΩ Κ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΠΑΕΙ Κ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!!!! :idea: ΔΕΝ Μ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΕΨΕΙ...Κ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΣΚΟΥΡΑ :?:?:?:?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ 12 :shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o Κ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΩ!!!! ΕΦΡΙΞΑ!!!!!!!!!!! :o

ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΞΗΓΑ!!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΗΠΟΥ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ!!!!!!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΙ ΜΠΟΜΠΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ????? ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ :oops::oops::oops::oops:

ΝΤΙΜΗΗΗΗΗΗΗ ΕΓΩ ΣΕ ΜΑΡΚΕΤ ΔΟΛΥΛΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!! CRF!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ????ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ????ΠΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΛΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΟΝΤΕ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ....

ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΕ...

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ :lol::lol: ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ ΘΡΕΜΜΕΝΗ :lol::lol: ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΞΥΝΗ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΔΩΡΟ??? :o:o ΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ :lol::lol:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ????ΔΩΣΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ...

ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

Δημοσίευση

γεια σασ κ απο μενα επιτελουσ λιγη ησυχια στο σπιτι κοιμουντε ολα :mrgreen:

ο ιασονασ ανοιγει το μπμπιλο μονοσ του κ με νευριαζει καθετε στη κουνια κ παιζει μεσ στα σκοταδια κ χορευει :shock: που να ηρεμισω εγω μετα!

τα μεγαλα θελουν παραμυθι κ μετα να κατσω κ λιγο μαζι τουσ μεχρι να αποκοιμηθουν ουφ :?

εμεισ που λετε περασαμε ωραια κ μαλιστα το κοντοσουβλη 'Μικα' εμαθα (γιατι δεν προλαβα τα δοκιμασω)οτι ηταν τελειο κ το χοιρινο κ το κοτοπουλο ;) εφυγαν ολα τα σουβλακια πατατεσ τζατζικια σαλατεσ ειχαμε κ λουκανικα κ πιτεσ ζιμαρακια αλλα αυτα τα ξεχασαμε κ μασ εμηναν αμανατι :lol::lol:

αλλα ειχαν σκασει ολοι κ δεν μπορουσαν να φανε αλλο ειπαν ...η μερα ηταν υπεροχη ειχε παρα πολυ ζεστη ευτυχοσ πηραμε κ αυτο το κιοσκι το τετραγωνο (βλεπε φωτο) κ ειχαμε ισκιο ;)

τα παιδια επεσαν με τα μουτρα χιχι εφαγαν ηπιαν επαιξαν ευτυχωσ δεν ειχαμε κλαψεσ. τελικα εμεινα νυστικη κ αφου εφυγαν ολοι εψησα 2 σουβλακια κ εφαγα μονη μου :lol::lol::lol::lol: .

εγω δεν εκανα τπτ απο φαι ολα ο Αηδοναροσ με την πεθερα αν ειχα μεζεδεσ θα ειχα περισσοτερη φασαρια στα ψησιματα.εγω μονο καθαρισα το σπιτι(ειναι επανω πατωμα)αλλα κανενασ δεν ανεβηκε οποτε μια χαρα καθαρο το ειχα.

ο ιασονακοσ μπουσουλαει επισιμα τωρα κ περπαταει καλα μονο ευθια :lol::lol::lol: γιατι δεν εχει καλο στριψιμο κ στοπ κ ειμαι συνεχια απο πισω του.

εγω απο κοιλιεσ ειχα πολυ μεγαλεσ σε ολα αλλα παιζει ρολο με ποσα κιλα αρχζεισ εγω παντα αρχιζα με τα ιδια κιλα .στον ιασονα ημουν πιο χοντρη γιατι ειχα ανοιξει κ μου φανικαν αμεσοσ αφου απο τον πρωτο μηνα δεν μου εκαναν τα παντελονια ενο στο ΓΙωργο ειχα πιο μυτερη κοιλια αλλα παλι μεγαλη .

ρενατα μικα μαρακια φιλια πολλα κ νομιζω θα δωσω κ ενα στη ξινη γιατι τοσο που μηλαμε γι αυτην εχει παρει κ αυτη μια θεση στισ μαγιομαμαδεσ με τον τροπο τησ φυσικα :lol::lol::lol::lol:

βρε συμπεθερα ειναι να μην αρχισεισ να γραφεισ εσυ ...τι κατεβατο ειναι αυτο κουραστικα να διαβαζω ειναι που δουλευεισ πολυ εεε? :lol::lol:

βρε ηλιαννα τιν τουτο :shock::shock::shock: αυτη ειναι κιλια γεννασ κ μασ λεσ δεν εβαλεσ γραμμαριο ?που στα αυτια? :lol::lol::lol::lol: φτου φτου σκορδα μη σε ματιασω :lol::oops:

μπα ΜΙκα σε περναω κατα 10 ποντουσ αν βρω φοτο θα σασ βαλω :mrgreen:

Δημοσίευση

ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΑΠΑΠΑΑΠΑΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!1

ΚΑΛΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ????? ΤΙ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??????????

ΒΡΕ Σ ΕΙΠΑ ΕΓΩ !!!! ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ

Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΥ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΤΕ :D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...