Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κουκλιτσες μου !!!!!!!

Τι κανετε? Καταρχην , αν και ντρεπομαι πολυ γι'αυτο :oops::oops::oops:γιατι αργησα , χρονια πολλα στις Σοφουλες.Παντα ευτυχισμενες κοριτσια!Ελπιζω να με συγχωρεσετε :roll::roll::roll:

Εγω ευτυχως τελειωσα με τα υπουργεια αφου μας τα πηραν πρωτα!! :evil::evil::evil: 350 γιουρα παρακαλω για να μας δωσουν την αδεια!!!!!Αν ειναι να παρουμε την δουλεια στα διυλιστηρια χαλαλι τους!

Με την Δαναη τελευταια εχω ενα ζορι γιατι βγαινουν οι πισω τραπεζιτες αλλα επιτελους μπηκαμε σε τελειωτικο αποθηλασμο! Και το ευχαριστο ειναι οτι πινει ολο το γαλατακι της το βραδυ χωρις καραγκιοζιλικια. Ευτυχως! Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το πως να την κοιμιζω γι'αυτο ριξτε καμια ιδεα :D

Μαιρη μου θα συμφωνησω με τα κοριτσια.

Αααα εμεις λογω κρισης αποφασισαμε να ζητησουμε απο τον πεθερο μου το πατρικο του σπιτι που εχει σε ενα χωριο πανω απο το Κιατο και σιγα σιγα να το κανουμε κατοικισιμο γιατι δεν λεει στο ενοικιο.Μπορει βεβαια να παμε σε κανα δυο χρονια αλλα δεν βλεπω να καλυτερευουν τα πραγματα :roll:

Πολλα φιλακια σε ολες και ιδιαιτερα στις εγκυουλες :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

• Απαντήσεις 695
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου γειά σας και από το μακρινό υπερπέραν (χάθηκα πολύ)....Δεν είμαι στα καλά μου ψυχολογικά αυτό τον καιρό και - αν το πιστεύετε - δεν είχα όρεξη ούτε για μάμμυ, ούτε για τίποτα. Σχωράτε με....

Κατ΄αρχήν φιλάω όλες τις κοιλίτσες με τα σπόρια. Έπειτα φιλάω τα μπεμπάκια και τέλος - καθυστερημένα - χρόνια πολλά στα Σοφίνια. Δεν είμαι γαϊδάρα, σας ορκίζομαι αλλά δεν έχω ιδέα από γιορτές και αν δεν έχω κάποιον (τη μαμά μου π.χ.) να μου θυμίζει, βράστα. Χρόνια σας πολλά λοιπόν Σοφούλες και να είστε πάντα καλά.

Δεν έχω και ιδιαίτερα νέα να σας πω, με το Γιώργο σχετικά καλά (έχει τα ψιλονευράκια του αλλά αυτό συμβαίνει πολύ πολύ συχνά), από φαί καλά, από κακά στην πάνα - η Αλέξια είναι πολύ προχώ - από λεξούλες μαθαίνει αλλά τις λέει μεμονωμένα (όχι πρόταση). Πρόσφατα έμαθε το "μπούτι" και για κάποιο ανεξήγητο λόγο αυτή η λέξη του φέρνει γέλιο μέχρι δακρύων :lol: Τη λέει και σκάει κάτω από το γέλιο!

Μαιρούλα μη σκας με το Φόφορο. Συμφωνώ με τα κορίτσια, όσο του λες να μην το λέει ή του δίνεις σημασία...θα το λέει. Σε λίγο θα το έχει ξεχάσει. Και σιγά που θα σε πούνε οι γύρω άχρηστη...μη χ...σω δηλαδή. ΄

Ιωάννα μου, το θέμα του ύπνου είναι ζόρικο αν η μικρή έχει μάθει να κοιμάται με στήθος. Εγώ θα προσπαθούσα σταδιακά να τη μάθω να αποκοιμιέται μόνη της....Δηλαδή στην αρχή θα την έβαζα στο στήθος αλλά θα την έβγαζα μισοκοιμισμένη και μετά κούνια/κρεβάτι. Μετά από καμιά εβδομάδα (το βλέπεις αυτό πώς θα πάει), λίγο πιο ξύπνια, μετά γλαρωμένη και μετά σχεδόν ξύπνια. Σταδιακά, αργά και χωρίς ζόρι και πάνω απ΄όλα χωρίς κλάματα. Αν δεις ότι δεν τραβάει, δώσε λίγο χρόνο στο συγκεκριμένο στάδιο. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εγώ πάντως αυτό έκανα με το Γιώργο - ήταν πιο μικρός βέβαια - και δεν είχαμε κλάμα και ζόρι. Και αν ποτέ παραπονιόταν, η αγκαλίτσα της μαμάς και του μπαμπά προσφερόταν αμέσως και απλόχερα.

Σας φιλώ γλυκά.

Δημοσίευση

Καλημέρααααα!

Ευχαριστώ κουκλες για τις συμβουλές σας! Αυτά προσπαθώ και κάνω αλλά χθες βραδυ ενώ επαιζε με τα τουβλάκια του, παλι είπε την λέξη αυτή χαμηλόφωνα και απευθυνόταν σε ένα τουβλάκι που δεν έμπαινε! Δεν του είπα τίποτα αλλά εκείνος μόλις το είπε κατευθείαν γυρισε να με κοιτάξει για να δει αντιδράσεις! Εκανα οτι δεν ακουσα και οντως συνέχησε το παιχνίδι του χωρίς να το ξαναπει!

Σοφάκι μου αυτά τα δόντια είναι πολύ ταλαιπορία βρε παιδάκι μου.... τα λυπάμαι τα καημένα με αυτό που τραβάνε.... :cry: υπομονή και μέχρι να 2πλοχρονήσουν θα έχουν και τα 20! Εμείς εχουμε 18, εμειναν ακόμα οι κατω τραπεζίτες, ενας αριστερα και ενας δεξια.

Επίσης δεν θυμάμαι αν σου έδωσα συγχαρητήρια για της Αλεξια!!! :-bd Είναι αστερι που έχει κόψει σχεδόν την πάνα!!!!!! Εμείς δεν είχαμε μπει στην διαδικασία γιατί δεν έλεγε ποτε οτι θελει να κάνει ή οτι έχει κακα.... Εδώ και μια βδομάδα οταν τα κάνει μου λέει"κανω κακα!" και σφίγγεται συγχρόνως! Η΄οταν δεν τον πάρω χαμπάρι ερχεται και μου λέει "κακά εχει κωλιό μου" και πάμε και τον αλλάζω. Τώρα που χειμωνιάζει του ήρθε η όρεξη να τα λέει;;;; Πως θα το έχω γυμνούλι να μου κατουράει (και όχι μόνο..) τα χαλια;;;; Τώρα πια ας περιμένει την ανοιξη :D

Ιωάννα μου και εγώ είχα το ιδιο θέμα με τον υπνο του Χριστόφορου.... τελικά (αν και δεν είναι και πολύ καλό για τα δοντάκια) του δίνω το μπιμπερό στο χερι, φευγω από το δωμάτιο, ξαπλώνει και μέχρι να το πιεί μόνος του, έχει κοιμηθεί. Δεν μπορώ να τον κοιμήσω διαφορετικά..... και σκεφτομαι και εγώ πως να το κόψουμε αυτό και δεν βρήσκω λύση... αν ετρωγε πιπίλα ίσως ήταν πιο ευκολο...δεν ξέρω.

Επίσης είναι πολύ καλή η σκέψη για το πατρικό!!!! Είναι σημαντικό να μην έχεις ενοίκιο! Αντε με το καλό!!! Θα είστε και ακόμα πιο κοντά στην φύση και η Δαναη θα μεγαλώσει σε ακόμα καλύτερο περιβάλλον!!!

Αθηνά μου μπράβο που όλα πάνε καλα!!!!! Η Γλυκεριάννα τελικά με τα κακάκια της είναι οκ;

Κική μου, θα κάνει και προτάσεις μην σε αγχώνει!!!! Αφού εμπλουτίζει το λεξιλόγιο του, όλα καλά!!!!

Α! Να ρωτήσω;;; Η παιδίατρός σου είναι μια Ζαϊρα;;;; Κάτι λένε στο θέμα "απορία για συμπεριφορά παιδιατρου" και αναφέρουν το όνομα αυτό.... αν είναι αυτή, δεν μπαίνεις να πεις και εσύ την γνώμη σου;;; Νομίζω και η Σοφία έχει την ίδια;;;;;

Ας πάω να μαζεψω το σαλόνι γιατί θα με πιάσει κρίση με τόοοοοσα τουβλάκια και κομμάτια από παζλ που είναι διασκορπισμένα εδώ και εκει....

Αντε φιλάκια!!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα φιλεναδες!

Μόλις τελείωσα με τις δουλειές κ είπα να κάτσω.

Αχ Ιωάννα αν κ η Αλέξια κοιμάται εύκολα το βράδυ επειδή είμαστε μόνες μας πάντα εκείνη την ώρα-ο Κώστας είναι στη δουλειά-την εχω κακομαθει κ την βάζω στο κρεβάτι να την χαιδευω μέχρι να κοιμηθεί...

Κικιτσα τρελοφιλεναδα...ποιος σε πείραξε να καθαρίσω Πειραιωτικα!??don t worry για τις προτάσεις κ η Αλεξ λιγες κανει!

Μαιρουλα το διάβασα το ποστ για την παιδίατρο..ναι για την δικιά μας είναι κ μάλλον είναι κ αλήθεια αλλά να σου πω κάτι πρώτον εγώ δεν εχω κανένα παράπονο...μου έχει συμπεριφερθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρω μέρος σε αυτή την κουβέντα! Ας κανεί η κοπέλα την καταγγελία της...αλλα βλακεία της ξεκινάει λέγοντας το όνομα της το οποίο δεν έχει σβήσει ακόμη..αν ήθελε να μοιραστεί το περιστατικό ας έλεγε αυτό που ήθελε κ ας έστελνε πμ σε οποία ήθελε να μάθει...και μετά γράφει πως θα μου κανεί μήνυση θα μήνυσει το nickname μου???Ο΄τι να ναι δλδ! Αν μπω εγω και μια δυο αλλες και πουν οχι τι λες κανεις λαθος κτλ θα γινει του ξεκατινιασματος παλι στο μαμμυ!!!Τα κλασικα!!Εγω δεν ξαναπαιρνω μερος σε τετοιου ειδους θεματα τυπου "ο ταδε γιατρος ειναι αχρηστος".."οσες δεν θηλαζουν εινια μουλαρες"..."επιασα τον αντρα μου με τον κουμπαρο".. :lol::lol::lol: Ευχαριστουμε για καλα σου λογια που ειμαστε κοριτσια με βρακι :lol::lol: εντος σπιτιπυ παντα!!Φιλια στην κοιλιτσα!

Φιλακια και στις υπολοιπες....ξυπναει..μουτς μουτς!!

Δημοσίευση

γεια σας!!!!!!!

βλεπω ολα τα μωρακια μας ειναι σουπερ!!! κ πολυ χαιρομαι!!!

εμεις ειχαμε διαφορα τον τελευταιο καιρο κ εχω χαθει αρκετα...το ξερω...σας διαβαζω ομως καθημερινα να το ξερετε αλλα οπως λεει κ η Κικη η διαθεση δεν ειναι παντα καλη...

επεσε ο καλος μου κ με μηχανη ευτυχως δεν χτυπησε πολυ αλλα ειχαμε τρεχαματα..

ευχαριστω κ για τις ευχες να ειστε καλα ολες!!

τα νεοτερα τα δικα μας ειναι 91 ποντουυς 14.700 το θηριο μου λεξουλες οτι ακουει επαναλαμβανει αλλα ολες μισες!! δεν ξερω τι κολλημα ειναι αυτο! ας πουμε χιμπατζης λεει μπατζης πανω λεει πα κατω λεει κα το τραγουδι ομως του μικη το λεει πεντακαθαρα hot dog!!! ειναι λαμογιο μεγαλο!!! τωρα αρχισε κ εμενα κ λεει κακα άουτς!! θελει να τα βγαλω!! το γιογιο το εχει για σκαμνακι!! κατα τα αλλα ειναι ενα πολυυυυυυ νευρικο παιδακι με προωρα ξεσπασματα θυμου εδω κ αρκετο καιρο αλλα μου ειπε ο ντοκ κ διαβασα κ στο νετ πως ειναι πολυ φυσιολογικα οταν ενα παιδι κ εχει δυνατη ιδιοσυγκρασια κ ο ντοκ μου ειπε πως εξωτερικα αλλα κ σε θεμα αντιληψης κ ας λεει μισες τις λεξεις ειναι το λιγοτερο 2.5 χρονων!! καμαρωνα η μανα!!! η αληθεια ειναι πως ειναι πανεξυπνος γατονι κ γι αυτο μας ειπε ειναι προωρα τα ξεσπασματα του...κοριτσια μου χαμος γινεται στα πατωματα κ χτυπιεται!

απο θηλασμο θηλαζει οσο ποτε αλλωτε!! εκει που επινε πρωι μεσημερι βραδυ(την ολονυχτια δεν την αναφερω καν ειναι δεδομενη) τωρα εχει κυριολεκτικα κρεμαστει απο το στηθος..εκανα προσπαθειες για νυχτερικο αποθηλασμο κ απο τοτε εχει παθει υστερια φωναζει συνεχεια μέμι μανα μέμι!! τρελα οπου να ειμαστε τα ιδια...δεν ηταν καθολου ετοιμος κ ενιωσε κατευθειαν αρνηση απο μερους μου κ τωρα κανει σαν τρελουτσικο πιανει το στηθος του μιλαει του γελαει το κανει αγκαλια το χαιρεταει κ ενα σωρο αλλα τετοια..ερωτας τρελος λες κ ειναι 2 μηνων παλι...

οποτε Ιωαννα μου δεν μπορω να σε βοηθησω στο θεμα του υπνου!!καλα θα κανετε με το σπιτι ομως!!

Αθηνα μου κ εγω στην εγκυμοσυνη μου ειχα τρομερες αυπνιες...τρομερες ομως!!! σε καταλαβαινω...κ τωρα που εχω υπνηλιες δεν μπορω να κοιμηθω!! :D υπομονη καλη μου!!

Μαιρη η φωτο του Φωφωρου απλα δεν υπαρχει!!!οσο για το σκασε συμφωνω κ εγω με τα κοριτσια απλα αγνοησε τον κ θα χασει το ενδιαφερον του πιστευω.η δραση φερνει αντιδραση κ οταν τους τονιζουμε κατι τους το κανουμε πιο ενδιαφερον!!

του αγορασα κ κρεββατι ημιδιπλο κ αυριο παμε να δουμε που θα καταληξουμε για στρωμα!...

δεν σχολιαζω αλλο αγαπουλες συγχωρηστε με μπηκα να σας πω τα νεα μας στα γρηγορα...(λεμε τωρα) τα φιλακια μου σε ολες κ πιο πολλα στις εγκυουλες μας!!!!

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!!!

Όλα καλά? Εμείς σούπερ - εκτός από τα ψυχολογικά μου που είμαι άνευ δουλειάς και προσπαθεί ο boss να μας φάει λεφτά από την αποζημίωση. Αυτό το λέω για τη γειτόνισσα, να πάει να του σπάσει τα μούτρα :P

Μαίρη, η γιατρός μου είναι όντως αυτή η Ζαϊρα. Δεν έχω δει το θέμα για το οποίο λέτε με τη Σοφία, μου κάνει περιέργεια όμως και θα το δω...

Φιρφιρί welcome back!!! Αστερόπουλο ο Βασιλάκης...Όσο για τα πρόωρα ξεσπάσματα, κι ο δικός μου δεν πάει πίσω....Λες να είναι κι αυτός "τρομερό δίχρονο" από ενος έτους???? :lol::lol::lol::lol:

Σας φιλώ όλες, πάω να κάνω καφέ να μου περάσουν τα νεύρα (ομοιοπαθητική δικής μου εμπνεύσεως).

Δημοσίευση

Καλησπερα φιλες!

Τι κανετε???Εμεις σε τρελα κεφια...μας χορευουν οι κυνοδοντες στο ενα ποδι!!!Υπομονη!!!Υπομονη!!!Υπομονη!!!

Κικιτσα ειδικευομαι σε αθλια αφεντικα που πανε να σου φανε λεφτα!!!Μιχαλης...αρχηγος!!!Σιχτιρ τα θυμηθηκα....οποτε θες τηλ. να παμε να πλακωθουμε :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κανε και μια αναπαντητη οποτε το θυμηθεις...παρ' ολο που ειμαι μελαχρινη...με ασπρη επιδερμιδα(...ναι για σενα τα λεω...Νανα) εσβησα το τηλ σου! :oops:

Φουσκιτσες φιλακια στις κοιλιτσες!!

Κοιταω για ταπετσαρια παιδικη τωρα...αφου ναι ναι μονο το δωματιο της μικρης εμεινε κ τελος το βαψιμο για 2-2.5 χρονακια!!!! :D:D:D Αφου με πληροφορισε η καλη μου αγαπημενη και πανεμορφη φιλη Νανα [smilie=love9.gif] οτι 35 γιουρα το τμ ειναι λογικη τιμη....μαλλον θα παρω απο την συλλογη που πηρε η Φιρφιρι!!!Ε...για να χαρηκε τοσο πολυ ο Βασιλακος....δεν μπορει...θα ειναι ωραιες!!! :-bd[smilie=love4.gif]

Φιλακιααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας μανουλίτσες!

Εμείς περάσαμε πολύ καλά το σκ, ξεκούραστα….Αν εξαιρέσουμε έναν πανικο που μου χαρισε η κορουλα μου χωρις να φταιει το παιδι βεβαια!

Κυριακη πρωι πηγαιναμε στο χωριο για μια υποχρεωση μαζί με τα πεθερικα μου. Η Δαναη μες στην τρελλη χαρα! Και ξαφνικα λιγο πριν φτασουμε εμετος!!! Ολο το γαλα εξω! Το παιδι τρομαξε ! Εμεις μεσα στον πανικο. Χαλια, χαλια,χαλια! :shock::shock: Δεν το έχει ξανακανει και γενικα δεν έχει αρρωστησει! Το συμπερασμα….η μικρη μαλλον ζεσταθηκε πολύ γιατι δεν μου ανοιγαν λιγο τα παραθυρα μην κρυωσει το παιδι. Τα πεθερικα μου επεμεναν ότι ζαλιστηκε αλλα δεν ηταν αυτό. Η Δαναη από βρεφος είναι μεσα στο αυτοκινητο στις τσαρκες! Ευτυχώς όπως εξελιχθηκε η μερα δεν ηταν κατι άλλο και γρηγορα επεστρεψε στους ρυθμους της! :D

Φιρφιρικο-Σοφια περαστικα στον καλο σου.Ο Βασιλακης παντως είναι αψογος!!!! Μην αγχωνεσαι για τις εκρηξεις. Στα φυσιολογικα πλαισια είναι.

Κικη μου ευχαριστω για τις συμβουλες. Καπως ετσι το έχω σκεφτει και εγω και προσπαθω να το τηρησω. Οσο για την δουλεια εσυ να εισαι καλα

Σοφακι πως παει το βαψιμο? Τελειωσατε? Αληθεια τι ταπετσαρια χρησιμοποιησες?

Φουσκοκοιλιτσες τι κάνετε?

Πολλα φιλακια σε ολες και όλα τα μπουτινια!!!! :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Γεια σας κορτισακια μου! Τι κανετε; Εγω δεν ειμαι και στα πολυ καλα μου....πολυ στομαχοφουρτουνα εχω και δεν εχω ορεξη για τιποτα. Τα παντα με σιχαινουν! Τριχα να δω στο πατωμα παθαινω φρικη :cry: με μια χλωρινη στο χερι ειμαι....αφηστε που ολη την ωρα νομιζω οτι τα παντα ειναι πενταβρωμικα......δεν θα επιβιωαω ετσι :?

Φιρφιρικο μου ακομα θηλαζεις;;;; δεν το ειχα καταλαβει αυτο! Πρωτη φορα ακουω για θηλασμο 20 μηνες+ !!!! Τι αντοχες εχεις; εμενα στους 4 μηνες και μου επεφταν τα μαλλια σορηδον....δεν υπηρχε περιπτωση για παραπανω....και ξυπνας και τις νυχτες;;;; τι να σου πω.....μεγαλωσε το παιδι..κανονικα θα επρεπε να κοιμαται. Να ξεκουραστεις λιγο κι εσυ. Οσο για την υπομονη που μου λες....τα εχω ξαναπερασει..στη Γλυκεριαννα 9 μηνες αγρυπνιας περασα. Ξυπνουσα 4 το πρωι και ξανακοιμουν 8. Μονο που τωρα 8 το πρωι η φουσκα ειναι στο ποδι με τρελα κεφια κι εγω σερνομαι απο πισω της.

Ιωαννα κι εμενα μου το εχει παθει αυτο με τον εμετο και ηταν καθαρα απο ζεστη. Το θεμα ειναι οτι σου χαλαει η μερα και μετα βρωμανε και τα παντα. Εμενα μου τα ειχε ριξει στα μαλλια μου και ειδα κι επαθα μεχρι να φτασουμε και να λουστω... :? Μη τα θυμαμαι τωρα αυτα....δεν ειμαι και σε θεση :D

Φιλια σε ολες. Διαβαζω κι ενα βιβλιο που μιλαει για τον εμφυλιο κι εχω φρικαρει. Με εχει συνεπαρει τελειως, κανονικο ιστορικο ειναι οχι μυθιστορημα. Δεν τα ηξερα ολα αυτα! εσεις απο βορεια Ελλαδα θα εχετε και πιο πολλες γνωσεις γιατι ολα εκει παιχτηκαν ειδικα στα μερη σου Φριφιρικο. Βρε εχω φρικαρει σας λεω απο αυτα που διαβαζω. Δεν μας τα ειχαν πει ποτε στην ιστορια του σχολειου, μονο για τους Τουρκους ηξεραν να μας φανατιζουν και για τους Γερμανους. Περιπατος ηταν ολα αυτα! Τι αισχος!!

Δημοσίευση

γεια σας!!!! μανεκεν παρουσα!! :lol::lol:

Σοφια παρε τηλ μαρη να στα πω τα μυστικα...ολα απο τα μηνυματα θες να τα μαθεις?? :mrgreen:

Κικη λες??? τι να πω ειναι περιπτωσαρες τα μαμουνια μας..εμενα κανει κ τον απελπισμενο αν κατι δεν του αρεσει η δεν θελει να κανει κατι βαζει τα χερακια του στο προσωπο κ μυξοκλαιει κ πεφτει κατω...απο την μια γελαω απο την αλλη λεω αμαν τι με περιμενει :?::?

Αθηνουλα μου αστα ειναι βασανο αυτο που περνας σε καταλαβαινω...οσο για τον θηλασμο ναι θηλαζω ακομα δεν ηξερα οτι δεν το εχεις καταλαβει γιατι δεν ανεφερα ποτε οτι αποθηλαζουμε.αληθεια δεν εχεις ξανακουσει για μακροχρονιο θηλασμο? εντυπωση μου κανει ξερω πολλες περιπτωσεις ακομα κ μια κοπελα πιυ θηλαζει εδω κ 4 χρονια :o στο αλλο ποστ στις μαμαδες χριστουγεννων θηλαζουμε παρα πολλες ακομα 4-5 μου ερχονται προχειρα στο μυαλο...οσο για τον υπνο που λες κανονικα θα επρεπε να κοιμαται δυστηχως αυτο ειναι το μοναδικο ''αρνητικο'' του θηλασμου..9 στα 10 παιδακια που θηλαζουν δεν κοιμουνται ολη νυχτα ειναι πολυ ευπεπτο το γαλα της μαμας κ μετα τον χρονο ο θηλασμος δεν ειναι μονο τροφη ειναι πολλα περισσοτερα οποτε οτιδηποτε κ να εχει μικρος μου εκει βρισκει παρηγορια...

ααα καλα για το τι εχει συμβει ειδικα στα Γιαννενα στην Κονιτσα κ στο Καλπακι που ειμαι εγω μην το ψαχνεις..να ακουσεις ιστοριες απο τον παππου μου να σε πιασει το στομαχι σου..εχει περασει παρα πολλα εδω ο κοσμος...παρα πολλα ομως ουδεποτε μας τα διδαξε κανενας...αστα...

εμεις κατα τα αλλα ειμαστε καλα! παιδευετε πολυ με τα δοντια του ομως παρα πολυ ολο νευρα ειναι ολα του φταινε κ δεν ξερει το θελει ο καημενος..κ εχτες κ σημερα με παυσιπονο κοιμηθηκε.. :( ειμαστε στα 10 ακομα εχει πολυ σκληρα ουλα γαμωτο..

α δεν σας ειπα εχω γινει κοκκινομαλα!!! ξανθα τερμα!!!! επιτελους ειμαι χαρουμενη με τα μαλλακια που μου εχουν απομεινει!!(χανω πολλα γενικα)

φιλακια πολλα κουκλιτσες!!

Δημοσίευση

Καλημερα φιλες! Η μερα με βρισκει 32 Σεπτεμβριων και καθολου καλα δεν το εχω παρει :lol::lol: Εχω που τα'χω ολα....γερναω κι απο πανω :lol:

Φιρφιρικο αυτο με την απελπισια....το κανει και η δικια μου. Οταν δεν της κανεις το χατιρι βαζει χερια στο κεφαλι και κανει "μαμααααα" με τονο του τυπου "ελα τωρα, πρεπει να το κανεις" :D Πολυ γελαμε με τετοιες αντιδρασεις. Πραγματικα δεν ειχα ξανακουσει για τετοια περιοδο θηλασμου. Μεχρι 16 μηνων ηξερα και αυτο ηταν το πιο πολυ. Μπραβο λοιπον σε οποια το καταφερνει. Για τον εμφυλιο, εχει πολλες αναφορες το βιβλιο για την Κονιτσα, ημουν σιγουρη οτι θα ηξερες κατι. Ασε, και που το διαβαζω μου σηκωνεται η τριχα...ειδικα για το παιδομαζωμα....τι τραγικο...και ξαναλεω...η ιστορια κατηγορουσε τους Τουρκους που μαζευαν τα παιδια, τουλαχιστον αυτοι ηταν κατακτητες και εχθροι...μα και οι δικοι μας....μωρα να τα παιρνουν απο τις μαναδες τους; Εχω συγκλονιστει!!

Σημερα η πεταλουδα εμαθε να παιζει ταβλι :lol::lol: οχι κανονικο παιχνιδι...της μαθαινε ο πατερας μου να πεταει τα ζαρια..και μολις το καταφερνε...τι πλακα..τι χαρα!!

Ευα σε χασαμε...ολα καλα με τις τσουπρες σου;

Δημοσίευση

Αθηνα μου χρονια πολλα κ απο εδω κοπελαρα μου!!!!

κοριτσια μου για οποια ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια αυριο στα lidl εχουν ενα πολυ ωραιο καθισμα για την λεκανη με ενσωματωμενο κ παιδικο καθισματακι μου αρεσε παρα πολυ.εχει βεβαια 22 ευρω αλλα τα αξιζει! δειτε στο σαιτ αν θελετε!

φιλακια πολλα!!

Δημοσίευση

Καλημερα βρε κοριτσια!!!! Τι κανετε; Χαθηκατε ολες; Εγω ειμαι με κρυωματακι στο κρεβατι, εχω και τρελο βηχα και πνιγομαι. Προσπαθω να μην κολλησω τη φουσκα. Κατα τ'αλλα χοντρη βαρεμαρα. δεν περνιεται τελικα η μερα αν δεν εχεις δουλεια. Απο δουλειες δεν μπορω να κανω και τιποτα σπουδαιο...και βολοδερνω σαν την καταρα παιζοντας με τη Γλυκεριαννα. Εχει αρχισει να μου τη δινει. Θελει και αυτη να βγαινει εξω και κανει ενα σορο σαχλαμαρες οταν ειμαστε κλεισμενες στο σπιτι. Αλλα δεν μου ειναι και πολυ ευκολο να μετακινηθω τις καθημερινες. Μονο για να την ντυσω θα πρεπει να την κυνηγαω ωρες.

Απο νεα κι εξελιξεις τιποτε το ιδιαιτερο. Λογακια, λογακια και πληρης αντιγραφη του οτι κανουμε. Χτες καθομουν στο κρεβατι και προσπαθουσα να τραβηξω ενα πετσακι απο το ποδι μου. Ξαφνικα μου λεει "εκει εκει", φευγει σφαιρα, παει στο μπανιο, παιρνει τη λιμα κι ερχεται να μου λιμαρει το νυχι :lol::lol: Πως το συνδυασε αυτο;;;;; Πολλη πλακα! Γενικως, κατι να εχει δει μια φορα ξερει να το κανει. Τωρα πλενει μονη και τα δοντια και στο τελος κανει "τουφ τουφ" δηλδη κανει οτι φτυνει. Και με αυτο γελαμε πολυ.

Αυτα τα νεακια μας! Αντε μπειτε να γραψετε τιποτα!

Δημοσίευση

Καλησπερα φιλες!!!Τι κανετε???Εμεις οικογενειακως εχουμε κρυωμα!!Μπαμπας και μαμα πλακωσαμε την αντιβιωση και το Αλεξακι με μυξα και βηχα!!Η βλακεια ειναι οτι την κολλησαμε εμεις ρε γμτ!!!

Γκαστρουλα Μαιρη που εισαι εσυ???Ο Χριστοφορος??

Ιωαννα, Ευα...σας χασαμε και εσας!!!

Α ξυπνησε..τα λεμε μετα!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ...ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑ!!!

Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΙΜΟΥΝΙ...ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ!

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΑ ΜΕ ΜΥΞΟΥΛΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΝΤΙ ΠΑΛΙ...ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ Η ΚΑΗΜΕΝΗ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΡΥΖΟΓΑΛΑΚΙ Κ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΓΙΟ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΗΣ , ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΞΑΦΝΙΚΑ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΑΘΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΒΑΡΙΕΣΑΙ???ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ?ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ , ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ!ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ,ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!

ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ?ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΟΥ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ , ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΣΟΥ Ή ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ?Ή ΣΑΣ ΑΡΕΖΕ Κ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ? ΕΜΕΝΑ Κ ΜΠΑΜΠΑΣ Κ ΠΕΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ,ΑΡΑ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ...

ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΝΑΣ,Κ ΑΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΟΛΓΑ,ΤΟ ΧΛΟΗ,ΤΟ ΗΒΗ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΔΩΡΟΘΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΑ!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΑ...ΣΟΦΟΥΛΕΣ ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια !!!!!Τι κανετε?

Εγω εχω περασει την εβδομαδα των παθων!!!!!! :shock::shock: Η Δαναη μου απο την προηγουμενη τεταρτη ειχε ενα θεμα με το στομαχακι της! Ή της βαρυναμε το στομαχακι της με τα λαδερα ή περασε μια ψιλογαστρεντεριτιδα.....Το θεμα ηταν οτι απο τα πολυ στεγνα το παιδι ηρθε και φρακαρε με αποτελεσμα να θελει χθες να κανει κακα της και να μην μπορει. :cry: Με την βοηθεια υποθετου ευτυχως ηρεμησε γρηγορα αλλα φοβηθηκε λιγο.

Επισης εδώ και μια εβδομάδα ξυπναμε πολύ πρωι Κατά τις 6:30 στο ποδι Durasel η μικρη :-o Εγώ από την άλλη τα έχω παιξει @-) Περα από τα βασικα δεν προλαβαινω για τιποτε άλλο.Οταν με δει στον Η/Υ ολο τραγουδια θελει να τις βαζω και γιάυτο δεν προλαβαινω να γραψω καθολου.Το βραδυ εννοειτε ότι με παιρνει ο υπνος στον καναπε i-)i-)i-) και εχουμε και μικρα εγερτηρια μεσα στην νυχτα!Αυταααααα…..

Τι καλα Νανα μου που εχεις δουλιτσα.Πολυ καλο. Οσο για το ονομα που λες εμεις παλι στο ασχετο θα κινηθουμε

Εμεις ετσι και ετσι απο δουλεια

Σοφακι περαστικα σας :YMHUG:

Εγκυουλες πολλα φιλακια :-*:-*:-*:-*

(Ευτυχως δεν πατησε κανενα delete :D )

Δημοσίευση

Kαλημερα φιλεναδες!Τι κανετε??Εμεις καλυτερα!Η Αλεξια μονο μυξουλα εχει τωρα...λογικο δλδ γιατι εβγαλε αλλα 2 δοντια!!Μα αυτο το παιδι μου πια...παλι 3 δοντια σε διαστημα 10 ημερων!!Χθες ηταν σε τρελαααα κεφια!Αλλα λογικο μπουλωμα-μυξα-δοντια...

Εμενα με ψιλοποναει ο λαιμος μου ακομα αλλα σταματησα την αντιβιωση!!Τες πα θα σας τα πω αναλυτικα αλλη στιγμη!

Καλε γκαστρουλα απο την Κρητη...εσενα λεω που εισαι???Ο Χριστοφορακος??

Αθηνουλα ανεβηκε η διαθεση??Συνηλθες απο το κρυωμα??Η φουσκα??

Νανα τρελο-παλαβη φιλεναδα...φιλακια!!!!Ολη μερα στα sms ειμαστε..δε σου μιλαω εδω!!! :lol::lol::lol:

Ιωαννα μου περαστικα κοριτσι μου στο μαμουνι!!Φιλακια να της δωσεις!Με το σπιτι τι κανατε..το προχωρατε το θεμα??Καλα με τον Η/Υ και εμεις το ιδιο θεμα..αφου λεω καμια μερα θα τη βαλω 2 ωρες σερι να δει μηπως και ξελυσσαξει!!!

Κικιτσα που εισαι κοριτσι??Τι εγινε με το αφεντικο τελικα?Ο Γωγος??Τι κανει???

Ωχ...με φωναζει..."ΦΙΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"...χαχαχαχαχαχαχα!!!!Φιλακια!!!

Δημοσίευση

Καλημερα φιλεναδες!!!!!!!!!! Καλη βδομαδα!!!! Τιιιιιιιιι ωραιοοοοοοοοοοοος καιροοοοοοοοοοοοοος!!!! Σοφουλαααα γκρρρρρρρρρρρ ειμαι σιγουρη οτι εισαι καπως ετσι :lol::lol: Εγω το απολαμβανω ολο αυτο το χαλασμα :D:D Μονο που πρεπει να αρχισω να κατεβαζω χειμωνιατικα και....ποιος τα κανει τωρα αυτα;;; Αφηστε που ο Κωστας αποφασισε τελευταια στιγμη να παμε σε ενα γαμο στην Καρδιτσα και πρεπει να τρεξω να βρω καλα παπουτσια μαυρα, γιατι ολως περιεργως δεν εχω. Δεν ξερω πως τα καταφερα. Θελω βρω και χειμερινα Γλυκεριαννας γιατι μετα θα παμε και λιμνη Πλαστηρα επι τη ευκαιρια οποτε πρεπει να μας βρω μπουφαν και χοντρα γιατι ειδαμε τον καιρο και θα εχει πολυ κρυο εκει. Τρεχατε ποδαρακια μου δηλαδη!!!!

Ιωαννα μου κι εμεις καπως ετσι με τον υπολογιστη. Μη με δει να καθομαι, αμεσως να με σηκωσει να κατσει εκεινη. Πιανει και το ποντικι και κλικαρει οπου βρει :lol: Οποτε που να πιασω σειρα και να γραψω τιποτα :D

Σοφακι πως ειστε με τα δοντια σημερα; ηρεμησε καθολου το μπουκωμα;

Νανα μου με τα ονοματα που ρωτας....ασε..με αγγιζεις σε ευαισθητο σημειο.....αν ειναι αγορι θα μπει Γιωργος, οπως ο πεθερος μου και κανενα προβλημα με αυτο. Αν ειναι κοριτσι ομως....ο Κωστας θελει να βγαλει τη μανα του....που τη λενε Ασημινα.....και μου ερχεται εμετος με αυτο το ονομα. Το εχω συνδεσει αποκλειστικα με την υπηρετρια σε μια ταινια της Βουγιουκλακη που την ελεγαν Ασημινα και ηθελε να τη φωναζουν Λαμε :oops::cry::cry::cry: Σοβαρα εχω θεμα με αυτο το ονομα....Αλλα τι να πω; Εγω καλα την εβγαλα τη μανα μου. Προσπαθω απο τωρα να βρω ενα υποκοριστικο για να το σωσω το παιδακι....αν και νομιζω οτι θα ειναι αγορι. Πολυ διαφορετικη εγκυμοσυνη αυτη. Παλια ημουν της αποψης των ανεξαρτητων ονοματων, αλλα και οι γονεις χαιρονται να τους παιρνεις το ονομα, οποτε δε θα ηθελα να τους στερησω τη χαρα. Ειδικα του πεθερου μου που εχει 5 αγορια εγγονια και ακομα ονομα δεν εχει ακουσει.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!

Δαναη μου περαστικουλια!!!καημενακι ταλαιπωρια!

Αθηνα μου ποσο γελασα με το Λαμε ,χαχαχαχαχαχα δε λεει!

καλα αν την πειτε ασημινα,μπορεις να τη φωναζεις μενια,μινα κτλ!

εγω να σου πω να γελας...που τη μικρη τη λενε ΧΡΥΣΗ , Κ Ο Βασ. ειχε πει πως αν γεννιοταν του Αγιου Συμεων να τη λεγαμε ασημινα οπως τη γιαγια του...κ ερχομαι εγω κ λεω !σκεψου να λεγαμε το ενα ασημενια,το αλλο χρυση ε...μετα κ μια μαλαμω κ κλεισαμε με τα μεταλλα χαχαχαααχαχαχα

εδω πολυ κρυο!επεσε η θερμοκρασια στουσ 9 βαθμουσ!!!γκρεμιζει ο τοπος!!!

σασ φιλω...

Δημοσίευση

Koριτσακια μου τι κανετε?????ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!Αθηνα σταματαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλε Μινα θα το φωναζεις αμα βγει κοριτσακι...σιγα μια χαρα ονομα!!!Μινα...Μινα....σουπερ!!!Ε, και επειδη με φουντωσες με τα σχολια για τον καιρο σου λεω πως και τα χειμωνατικα κατεβασα και ρουχα χειμερινα πηρα για τη μικρη και μαυρα καλα παπουτσια εχω!!! :lol::lol::lol:

Νανα το τριτο θα στο βαφτισω εγω...Μαλαμω...ναι ναι..εγω εγω...!!!!

Κοριτσακια μου παω να βαλω τη νεραιδενια στην κουνια της γιατι κοιμαται διπλα μου <3 και να πεταξω ενα γιαουρτι στην απεναντι ταρατσα που εχουν αφησει οι καρακιοζηδες 100 τενεκεδες που πανε περα δωθε απο τον πολυ αερα....γρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::lol:

Δημοσίευση

Καλησπερα κουκλιτσες μου! Πως τα πατε με το κρυο????? :roll:

Η Δαναη χθες το βραδυ φορεσε υπνοσακο!Ευτυχως δεν ειχε προβλημα :D Με την κοιλιτσα της ολα μια χαρα δοξα το Θεο ;)

Εχει γινει απιστευτη ζουζουνα. Χθες φτιαχναμε μπισκοτακια και ως συνηθως εκανε τα δικα της! Της λεω λοιπον οτι "ενα κοριτσακι κανει πολυ φασαρια,το ξερεις?" και μου απανταει "Ναι"! Την ρωταω λοιπον αν ξερει ποιο ειναι και μου απαναει "Ναναη"..... Δεν μπορουσα να κρατηθω απο τα γελια :D:D:D

Το θεμα με το σπιτι προχωραει...Θα βγαλουμε πρωτα το κοστος της ανακατασκευης και μετα θα προχωρησουμε.Ευτυχως εχουμε εναν φιλο μηχανικο με την γυναικα του αρχιτεκτονα και θα κανουμε οτι το δυνατο καλυτερο, με αυτα που μπορουμε να διαθεσουμε εννοειτε!

Καλε Σοφια ποτε προλαβες και κατεβασες χειμωνιατικα?Μπραβο! Εγω να δω ποτε θα το κανω :roll::roll:

Αθηνα μου μια χαρα βολτιτσα θα πατε!

Νανα μου ειναι ενα θεμα αυτο με τα ονοματα οντως!

Φιλια σε ολες !!!!(ξυπνησε η μπουμπου μου!)

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσιαααααααα!!! Εχω απιστευτη διαθεση σημερα, ετσι χωρις λογο! Μολις εμαθα οτι εκει που θα παμε θα εχει 8 βαθμους το πολυ κι εχω φτιαχτει για τρελο κρυο!!!

Σοφακιιιιιιι κι εγω σου λεω οτι πηρα παπουτσια και χειμερινα κατεβασα :lol::lol: Να κι εγω :lol::lol: Αμα ειναι κοριτσια, Μανια θα το λεω, το εχω αποφασισει, το Μενια δεν μου καθεται και καλα. Με εκνευριζει που το αγορι της κουνιαδας μου το εβγαλαν Ασημακι (και καλα το αρσενικο του Ασημινα) και τον φωναζουν Μενιο....ασχετοοοοοοοοοο...οποτε καλυτερα να ειναι αγορι.....Γιωργος και παλι Γιωργος!

Νανα μου Χρυση και Ασημινα;;;;;;;;;;;;;;;Χαχαχαχαχαχα!!! Δεν παιζει....

Ιωαννα μου πολυ ευχαριστα τα νεα που ακουω για το σπιτακι σας! με το καλο ευχομαι να το ξεκινησετε και να πανε ολα καλα! Φανταζομαι οτι θα ειναι και μεγαλυτερο ε;

Μαιρη, Φιρφικο που ειστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!

Αχ είμαι χωρις υπολογιστή εδώ και 10 μέρες και μου την εχει βιδώσει.... και ο τεχνικός θα ερθει τελος της εβδομάδας..... :twisted:

Εν συντομία...... ειμαστε πολύ καλα! Ο Χριστόφορος δινει ρεσιταλ καθε μερα με τις κουβεντες και τα τραγουδια του!

Εγω ειμαι αρρωστούλα..... αλλα ευτυχως ελαφριά....μονο μύτη και πονοκέφαλο. Ο καιρός είναι λίγο χαζός εδω περα.... χθες εριχνε καρέκλες ενώ σημερα ειναι χαρά θεού! Η θερμοκρασία είναι οκ και σκεπαζόμαστε με φλις κουβερτούλα ακομα.

Η εγκυμοσυνη πάει πολύ καλά ευτυχως! Στις 26 ισως μαθουμε και το φυλο! Αν ειναι αγορακι θα το πουμε Γιαννη από τον μπαμπά μου ενω αν ειναι κοριτσακι θα το πουμε Σμαραδγα οπως την πεθερα μου. Ο Χριστόφορος ονομάστηκε όπως ο πεθερός μου.

Πω πω δεν την παλευω....πάω να κάνω μια κοτόσουπα και να ξαπλώσω μετά.

Φιλιά σε όλα τα πιτσιρίκια και στην κοιλίτσα της Αθηνάς!!!! Αντε με το καλό να ακούσουμε και για αλλες εγκυμοσύνες!!!! ;)

Δημοσίευση

Kαλησπερα φιλες!!!Τι κανετε??

Ωραια νεα διαβαζω...μπραβο Ιωαννα για το σπιτι!Με το καλο να το τελειωσετε!!!Φιλακια στη Ναναη!

Μαρυλου θες να σου στειλω τον Κωστα που το κατεχει???Με ενα κιλο μυζηθρα και μερικα σκαλτσουνια καθαρισες....α και με τη φιλοξενια φυσικα...γιατι θα ερθουμε και εμεις!!! :lol::lol::lol: Μπραβο στην κοιλιτσα...μπραβο και στο αγορι μας!!!Μακαρι να φουσκωσουν κι αλλες κοιλιτσες...η δικη μου θα κανει μια μικρη απεργια για μερικους μηνες και μετα :)

Εμεις αν εξαιρεσεις την καταροη που μας εχει ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ολα καλα δοξα το Θεο!!Η μαμουνα εχει βαλει μπρος το στομα και μας εχει λιωσει!!Το τι λεει το στομα της και τη πονηρω εχει γινει δε σας λεω!Ο Κωστας δεν μπορει να κρατηθει καθολου και γελαει συνεχεια σε οτι βρωμια και αν κανει και οπως καταλαβαινεται τον εχει κανει το παιχνιδακι της!

Μου ειπε και η πεθερα να καταληξω σε κρεβατι για να παμε σιγα σιγα να το παρουμε!

Κικιτσα που εισαι κοριτσι μου?Δε σε πετυχαινω και τις Κυριακες!Ο Γωγος???

Φιλακια τρελοφιλεναδα, μοντελακι, Αθηνουλα και Ευακι!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΕΕΕΕΣΣΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

Εμεις καλα...λειπει η μαμα μου κ τα χερια μου με τη δουλεια ειναι δεμενα!

η μικρη πλεον δεν υπαρχει κατι που να μη το λεει κανουμε κουβεντεσ κανονικα...κ αν την μαλωσω κ θελει κατι μου λεει ¨σε παλακαλω μανουλα¨ χαχαχααχα πολυ πλακα!απλα νομιζω οτι μετα την επιστροφη τησ μαμασ μου θα εχουμε θεμα...δε θελει να την αφηνω! μη πασ στη δουλεια μανουλα κτλ!

μαρυλου μου περαστικα σου!με το καλο να μαθαιτε το φυλο!!!μ αρεσει το ονομα Σμαραγδα πολυ!!!φιλια στο μικρουλινι σου!

ιωαννα μου , ευχομαι οτι καλυτερο για το σπιτι!φιλακια στη δαναη!

αθηνουλα μου , εχεις αδεια απο τη δουλεια μεχρι τη γεννα?με την αποκολληση τι γινεται?επιτρεπονται οι μετακινησεισ?9 βαθμους ειχαμε κ εδω...αποτομο κρυο!σκουφακι-κασκολ να παρεις τη μικρη κ χοντρες πιτζαμεσ!καλα να περασετε

σασ φιλω φιλεσ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...