Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του Βυζoνυχτίου Νο 39- Επιστροφές καταστροφές...

Recommended Posts

εδώ πολλές θα δεις να θηλάζουν έτσι, είναι θέμα νοοτροπίας και κουλτούρας του κάθε λαού!

και εγώ είχα πάει για καφέ με μια φίλη μου και το θήλασα το μπουμπούκι, άλλωστε αν σηκώσεις την μπλούζα σου δεν φαίνεται τίποτα αφού το στήθος καλύπτεται από το παιδί! ;)

και πάρα πολλές φορές θήλασα τον Λ. έξω και σε εστιατόρια χωρίς να γυρίζω την πλάτη ή κάτι ανάλογο!

ευχαριστώ Ρυζάκι, Αναστ. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Καλησπέρα μανούλες!

Σας διάβασα, αλλά δεν αντέχω να σχολιάσω, πάω να ξαπλώσω λίγο, γιατί με πονάει τρελά η πλάτη-μέση μου!!! :?

Κι η μικρή από χθες κάνει πάρτυ εκεί μέσα!!! :ymparty:

Χρόνια πολλά σε όλα τα αδέρφια σας! Να τους χαίρεστε!!! :D

Πάντως εμένα η εικόνα που περιέγραψες Αναστασί μου, μου φαίνεται πάρα πολύ όμορφη και σε καμία περίπτωση απαράδεκτη!!! :D Εγώ ειδικά τώρα στη 2η, σκοπεύω να τη μιμηθώ, με μόνη διαφορά ότι θα χρησιμοποιώ το ring sling, ένα σεντονάκι ή κάτι τέτοιο... Στη Β, θήλαζα έξω, αλλά προτιμούσα να πηγαίνω στο αυτοκίνητο τις περ/ρες φορές. Σπαστικότατο! :evil: Θυμάμαι όμως ότι θήλασα ωραιότατα και στην παραλία, παραμερίζοντας το μπικινάκι μου!!! :D ΟΚ, καλύφθηκα και με την πετσέτα! :lol: Στο σπίτι μου πάντως, που μαζευόμασταν πολύ συχνά όλη η παρέα, σιγά μην απομονωνόμουν... Στον καναπέ, στο σαλόνι κι ας ήταν μπροστά οι φίλοι μου (και οι κολλητές μου εννοείται!) Απλώς προειδοποιούσα τους άντρες, ότι θηλάζω!!! :lol: Κανείς, δεν είχε κανένα πρόβλημα κι ας μην έχουν γίνει γονείς! ;)

ΤΙ ΚΑνετε?

βικακι να χαιρεσαι τη μαρια ιωαννα σουυ :x:x:x:x:x[smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] να ειναι παντα γλωσσου στη ζωη της κ αν σας κανει ευτυχισμενους :D

αναστασια ηθελα να στο πω..εβγαλες τη υπεροχη φωτο κ εβαλες τη γατα? :o τις συχαινομαι :oops:

καλε παρε γιογιοοο

θα μας τρελανει η μικρη..να χαιρεσαι τη αδερφουλα

καλε για καφε πηγες τη αννυ εψαχνες παλι? :lol: καλα καθισε με το μπαμπα? :roll:

καρολ να χαιρεσαι κ συ τη αδερφουλα..μμμ θελω σουβλακιιι

αφρο τοσο κολλημα ρε.?κριμα..

αναστασια κ γω χεμαφερ επερνα στη εγκυμοσυνη οοοποτε θυμομουν..αυτο για τους μεγαλους πηρες?η εχει παιδικο?

νατασουλα θα σε δω στη ιουλια σημερα..

η βενι θα ερεθι?

χιονουλα πηζεις ε?σε σκεφτηκα πολλες φορες :P

αργι καλα πως δε επεσε καλε?απαπαπ

χρυσααα

αντε μακαρι να μη ειναι τιποτα..μα να γλυψει τον ιδρωτα? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μιτσακι καλα ειστε?η β?

σημερα ξυπνησε ο θοδωρης 7,15

εφτασα στο σημειο να ευχαριστιεμαι που ξυπναει τετοια ωρΑ..

μακιααα

φρΑ ελπιζω να βρεις ακρη..αχ ελλαδαραααα

Αχ Δημητρουλα μου τι ωραια να θηλαζεις στην παραλια!!!!!Τσουπ κ βγαινει το μεμε!Απολαυση! :lol::lol::lol: Πολλες φορες ετρεχα στο αμαξι γτ ειχε παρα πολυ κοσμο στο μπιτς μπαρ αλλα...Ο αντρας μου φταιει που κολλουσε!

Θουθου μου εχω φωτο κ απο μια κατσικα που θηλαζει αλλα προτιμησα τις γατες μας! :lol::lol::lol::lol:

Εχω γιογιο...Να το χρησιμοποιησω?ΠΩΣ???Αααα δεν ειμαι προετοιμασμενη..Τι να κανω?Να την βαζω οποτε τυχει?Δεν πειραζει που τα κακα δεν τα λεει ουτε πριν ουτε αφου τα κανει?Μονο παει ξαπλωνει μπρουμυτα,τουρλωνει πωπο κ.....!!!!

Μια χαρα καθισε με τον μπαμπα της!Οταν πηγα ετρεξε στην αγκαλια μου,μετα πηγε συνεχισε τη μπανανα της(εφαγε 1 ολοκληρη :shock::D ) και μετα εκλαιγε στη μιση διαδρομη φωναζοντας μπαμπαααα!!!(τα νευρα μου!)

Παω στην αδερφουλα μου!

Παλι εδω...

Σηριαλ τα εμβολια..κουραζομαι κ να το σκεφτομαι πια..Ευτυχως βρηκα μια γιατρο στο ΚΕΕΛΠΝΟ που τουλαχιστον ηξερε η γυναικα και τα ειπαμε λιγο...Τι να πω, αυτη η παιδιατρος της νομαρχιας θελει σφαλιαρα...Φανταστειτε τωρα να την εχεις παιδιατρο κ να την πληρωνεις για τις μπαρουφες που λεει..

Αναστασια, Καρολ να χιαρεστε τις αδελφες σας!!! Αναστ παρε γιογιο...εγω την επαθα..κ φταιω διοτι...βαριομουν να παω να του αγορασω ενα..κ τωρα δεν το λεει πια..ξαναγυρισαμε στα παλια..Επισης διαβασα σε ενα βιβλιο οτι τα κοριτσακια ελεγχουν πιο γρηγορα τα τσισα κ τα κακα απο τα αγορια..Ε ειμαστε οι γυναικες προχωρημενες..οι αντρες ειναι λιγο μπουνταλαδες :shock::D

Παω να τον βαλω για υπνο κ επανερχομαι για τη συενχεια!

για αρχή μπορείς να την βάζεις το πρωί που ξυπνάει, το μεσημέρι και το βράδυ πριν τον ύπνο και μετά να συνεχίσεις βάζοντάς την κάθε μισή ώρα!!! :shock::shock: ουφ κουράστηκα και μόνο που τα έγραψα!!!! :?

Δεν κοιμαται..επανηλθα...

Ερη, Θουλη καλησπερα!!! Μαλλον Ερη καλημερα!!!

Βρε Αργυρω εκατσε οντως μια ωρα??? μπραβο στο μπουμπουκι!! εγω αυτο ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα...θα ειχε διαλυσει το κομμωτηριο!!

Λοιπον περι θηλασμου..εγω θηλαζα ετσι χυμα..κ το κορυφαιο..Στη βαφτιση του Σεμπ (12 μηνων ο Σεμπ) ειμαστε στο αυτοκινητο ..καθομαι εγω διπλα μου δυο φιλοι (αντρες) του Κασπερ (ηρθαν απο Δανια) κ μπροστα αλλος ενας φιλος του Κ κ ο Κ οδηγουσε...Ο Σεμπ (χωρις καρεκλακι το παραδεχομαι!!) λυσσαγε για στηθος...εε το φορεμα μου εδενε με ενα κορδονι στο λαιμο το λυνω, μενω ετσι γυμνη απο τη μεση κ πανω κ τον θηλαζω...διπλα οι αλλοι δυο ουτε σημασια δεν μου εδωσαν..Μαλιστα καποια στιγμη λεω, σε ενοχλει? κ γελουσανε που ρωτησα διοτι δεν καταλαβαν την ερωτηση μου...μου λενε μετα εμεις ειμαστε δανοι...διοτι οντως στη Δανια δεν υπαρχει τετοιο θεμα..κ ο Κασπερ ουτε που τον ενοιαξε...μαλιστα με παινευε που ξεπερασα τις ντροπες κ τον θηλασα...Το παρακανα???? :?:

Κορίτσια δε με ενοχλεί ο θηλασμός σε δημόσιο χώρο, αλλά το γεγονός ότι ήταν στην παρέα της τόσοι άντρες και σήκωσε την μπλούζα να θηλάσει.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγώ γενικά έχω ταμπού με τέτοια θέματα, αλλά όχι ρε κορίτσια μπροστά σε άντρες να πετάς το βύζο έξω... :oops::oops::oops::oops: Δεν ξέρω...Εγώ ποτέ δεν ήμουν τόσο απελευθερωμένη... :?:?:? Καλώς ή κακώς... :?:?:?:?:?

Φρανίτα ντροπή σου.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αίσχος!!!!!!!! :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαχα όχι ρε Φρανιτακι κατα την γνώμη μου δεν το παρακανες. Ο θηλασμος είναι η πιο αθώα και τρυφερή εικόνα για τους νορμαλ ανθρώπους. Μην κοιτάς που η προπαγάνδα των εταιρειών μας έχει καταντήσει κομπλεξικους...

ΒΙΚΥ Να χαίρεσαι την πανέξυπνη κόρη σου! Να είναι πάντα καλα και ευτυχισμένη !!

Κάρολ, Αναστασία να χαίρεστε τις αδερφουλες σας!

Συμπεθερα μπράβο στο κουκλακι την νύφη μου που έκατσε στο κωμο.. Ο Κώστας ούτε και στα πιο τρέλα μου όνειρα :roll: εμενα μια χαρα μου φαίνεται το διάστημα που ήταν ξυπνια... Ο Κώστας ξυπνάει στις 3.30 το μεσημέρι και κοιμάται στις 9.. :mrgreen:

Γωγώ πως πας με τα πονακιά; Το Θουλακι μου θυμιζεις πριν γεννήσει που είχε αυτά τα πονακια... Έρχεται η Ζιζελ σουυυ!!!! Περιμένω με αγωνία να δω φωτός :D

Το παπακι ρε σεις χάθηκε, τι κάνει; :?:

Μάγδα καλή δουλίτσα!

Σήμερα λέω να κάνω Μαφινς με καρύδια σταφίδες, μήλο, τυρί κρέμα και νιφάδες βρωμης... Αηδία λέτε; Το Σάββατο έκανα με μερεντα μπανάνα αλλα τώρα λέω να τα κάνω πιο υγιεινά...

Φιλακιαααα :x:x

Καλησπέρα κορίτσια! :D Καλημέρα Έρη! :D

Κατ' αρχήν κουκλίτσες να χαίρεστε τα αδερφάκια σας! :x Σημαντικό πράγμα τα αδέρφια... Να είστε πάντα αγαπημένοι!

Μετά να πω οτι και γω θεωρώ πως ο θηλασμός είναι ό,τι πιο φυσικό και κανείς δε θα έπρεπε να το θεωρεί ταμπού, ωστόσο ούτε και εγώ θα πέταγα τον βύζο στη φόρα δημοσίως, όχι πως, αν τα καταφέρω στο επόμενο, δε θα θηλάσω κοινή θέα, αλλά σίγουρα ένα μάρσιπο ή ένα σεντονάκι θα το έχω μαζι.

Πάντως στην προοπτική "δεν είναι στήθος, αλλά φαγητό μωρού" που είπε η Αναστασί καθόλου δε συμφωνω. Το βυζί δεν είναι φαγητό κανενός, είναι δικό ΜΟΥ, σάρκα ΜΟΥ, κομμάτι του εαυτού ΜΟΥ, το οποίο προσφέρω φυσικά με αγάπη στο σπλάχνο μου, όπως ορίζει η φύση, αλλά δεν παύει να είναι και γυναικείο και πολύ προσωπικό. ;)

Μωρή Γωγώ σου μιλάω φυσικά! Τι χαζά λες;; Απλώς είπα να σε καψουρέψω λίγο! :x:lol::lol::lol:

Φράνι μακάρι να βρείς άκρη με τα εμβόλια.

Παναγιώτα και εγω έχανα μαλλια, και δυστυχώς συνεχίζω να χάνω, αλλά δεν έχω πάει σε δερματολόγο. Να μου πεις τί θα σου πει ο δικός σου για να πάω και γω αν είναι.

Άφρο μου θα κάνεις υπομονή με τον Μανωλάκη, οπως είπες είσαι το μόνο σταθερό άτομο στη ζωή του. Ασε που σίγουρα θα νιώθει ανασφάλεια τωρα. Δωσε του χρόνο, τουπάφτουν όλα μαζι μωρε... ε.ιναι δύσκολη ηλικία τα δύο. :x

Κάρολ τα φιλιά μου!

Μητσάκι μου κατι ήθελα να σου πω και το ξέχασα... :oops::oops::oops::oops:

Πήγαμε εχθες με τον Π και διαλέξαμε τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια, συμπαθητικά είναι...

Διαλέξαμε και κάτι στέφανα και αυτα συμπαθητικά... Φάγαμε όμως αρκετές ώρες στην κοπέλα. συζητήσαμε και για τον στολισμό, θα είναι όλα χειροποίητα. Δε θα σας πω τίποτε άλλο, θα τα δείτε όταν έρθει η ώρα.

Τώρα παπούτσια τελικά θα κάνω παραγγελία. Πήγα στο Ψυρρή και σχεδιάσαμε ένα παπούτσι το οποίο θα κοστίσει 150 € περίπου και θαείναι σαν και τη φωτο που θα σας επισυνάψω σε λίγο. :)

αχ πανω που με επαιρνε ο υπνοσ ξυπνησε γιατι χεστηκε ....

ερη ο κωστακης λειπει πολυ στον μπαμπα της φιλης μου ...και στον μανωλη ...τον βλεπει και λεει "κωκακης ?"

ρε σισσιω ολα συμπαθιτικα ?γιατι δεν αφηνεισ τα παντα στον αντρα σου να τα οργανωσει αφου εσυ δεν θελεισ :P σαν την εκπομπη "μην το πεις στην νυφη " οτι πρεπει για σενα ειναι :P:P:P

καλε υπομονη κανω με τον μικρο ,μαζι κοιμομαστε οποτε το θελει .

Το βυζί δεν παύει να είναι και γυναικείο και πολύ προσωπικό. ;)

και τι γίνεται όταν κάνουμε γυμνόστηθες ηλιοθεραπεία? (προσωπικά δεν έχω κάνει) αλλά υπάρχουν πολλές που κάνουν!!!

Όταν είναι μόνο του το μπουμπούκι είναι Κυρία (με Κ κεφαλαίο)!!! :roll::roll::roll::roll:

όταν συναντιέται με τον Λ. γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ (με κεφαλαία) :roll::roll::roll::roll::?

και γι ακαφέ να πάμε πάλι θα καθήσει καλά!!! :x:x

Συμπεθέρα :x:x

Είδες οι Δανοί? ;)

εγώ πάντως όταν θήλαζα απεύφευγα να φορώ φορέματα!!!

ερη ο κωστακης λειπει πολυ στον μπαμπα της φιλης μου ...και στον μανωλη ...τον βλεπει και λεει "κωκακης ?"

ο Κωστάκης λείπει στον μπαμπά της φίλης σου? :o:o:o:o:?::?::?:

δεν κατάλαβα!!!! :?:?:lol::lol::lol::lol:

ΚΑΛΗΕσπερα σε ολες τις ομορφες μανουλες!

ευχαριστω για τις ευχες....νοιωθω πολυ περιεργα σημερα....3χρονια!

νομιζω οτι ηταν χθες....!

τα γενεθλια 1/5 ειστε ολες καλεσμενες...!

πηγα για ψωνια...ψωνισα ζαχαρωτα για τα γενεθλια...

τζαμπο για μια τουρτα απο πανες...αλλα τα μισα τα ξεχασα

σουπερ...παλι τα μισα τα ξεχασα....πηγα χωρις λιστα....

Αφροδιτη γιατι να εχει σιδ.αναιμια ο Μ.?

θηλαζει...αρα οκ!

εμεις δεν εχουμε παρει σιδηρο!

εδώ θηλάζω το μπουμπούκι 8 μηνών και πίνω και την μπυρίτσα μου χωρίς αλκοόλ!!!

απέναντί μου κάθονται ο γαμπρός μου και ο ανηψιός μου, πιο πέρα ο άντρας μου!

Αφροδίτη ηρεμησε δώσε σίδηρο και επέμενε να τρώει πρωτεΐνες μοσχαρακι και τέτοια. Κιμά δεν τρώει; Μπιφτεκακια; Μακαρόνια με κιμά; Δινε του και δημητριακά έτσι στο άσχετο σε ένα μπολακι, πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και διάλεξε κάποια που θα υποθέσεις ότι θα του αρέσουν. Διάβασε τα διατροφικά στοιχεία στο κουτί. Οταν τον δεις και ξεκινήσει να τρώει κοψε το συμπλήρωμα γιατί ο πλεοναζον σίδηρος είναι επικυνδινος

Αργυρώ τι τέλεια φωτογρΑφια!!!!!!! :x

Μητσακι περαστικά με την μέση!

Σισσακι με το καλο μωρό μου, είμαι σίγουρη ότι όλα θα είναι τέλεια και ΕΣΥ σκέτη κ@#*@ :mrgreen:

Αααααα εγω κάνω τοπλες :ymblushing::-p:-p που και που όταν είμαστε μόνοι μας σε παραλία η όταν είμαι με τις φίλες μου και πάλι δεν έχει κόσμο και παιδιά στην παραλια

erh o mikros oute na dei kreas ...se opoia morfh .

dimitriaka trwei kathe prwi alla sigoura den ftanoun ayta .

aygo trwe 2 fores thn eudomada ...an tou to ftiaxnw pio sixna to bariete .

psari trwei 1 fistiks kai oti shnodeytiko exw ...

patates -makaronia polu tyri kai paksimadia kai zimes ,trwei kai to keik karoto sou kai polu xarika pou epitelous trwei karoto kapou :D

a kotopoulo trei se kotopita alla mono an thn petixo opos prepei gia na mhn to katalabei ....

kai enoite oti tou bazw sto piato oti trwme kai emeis

alla kataligei na faei to dinodeutiko h tiri kai paksimadi apo thn salata mono .

eutixos o papabenzhs otan ton rwtisa me kathisixase oti apo ta 2,5 kai meta tha arxisei na dokimazei ....exei parei to strabo to kefali mou alla to ekdilose apo polu mikros :lol::lol::lol: egw meta apo ta 5-6 den etrwga kai den dokimaza katholou oti den mou kathota sto mati :lol::lol::lol::lol:

px mpamies akoma den exw dokimasei oute mia fora ....fasolada mia ....

Δε με κατάλαβες Αργυρούλα καλά κάνουν και κάνουν τοπλες ειναι δικά τους τα βυζια! Δεν είναι τροφή για μωρά. Έχουν πολλαπλές ιδιότητες, αλλά πάνω απ' όλα είναι κτήμα τους.

Άφρο με έχει πιάσει ένας αρνητισμός άλλο πράμα και δε θέλω να πάρω τίποτα... δε μου αρέσει τίποτα.

Ο Π ζωγραφίζει την πόρτα της Χαριλίνας και παει και η μικρή να ζωγραφίσει και δεν την αφήνει. Τη βλέπω να μου βάφει τους τοίχους σε λίγο... :?

Να και το παούτσι που σας έλεγα:

post-5342-13873936760101_thumb.jpg

Τον έβαλα για ύπνο..

Σισσακι λίγο κλειστά τα βρίσκω για καλοκαίρι αλλα όχι ότι δεν φοριουνται.. Δεν ξέρω αν είδες αυτα που σου είχα γράψει αλλα είναι πολυ πιθανό να σε βασανίζουν τα τακουνια και καλύτερα να έχεις μια κάβατζα χαμηλά.

Τα κεκακια γιναν πολυ καλα. Εγω όμως θα σταματήσω στο ένα. Οτιναναι έβαλα μέσα, ότι μου ήρθε. Έβαλα καροτο, μήλο, σταφίδες, καρύδια, κουακερ.. Λίγο αλεύρι λίγο ζάχαρη, μέλι και ξυσμα πορτοκαλί... Μπορεί να κάνω και κανά γλασο αν και έτσι θα ξεφύγουν απο την υγιεινή ζώνη...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...