Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Νο4!!!

Recommended Posts

re koritsia....poso dyskolo einai telika i anakoinwsi mias egkymosinis k poso poly ponaei??ekplisomai pou oles exoume perasei kati tetoio!!!!egw otan ematha pws i nyfi mou einai eggyos(apo to til mou to eipane) epatha sok!!!kleistika sto mpanio..kilistika sto patwma,eklaiga mexri pou sterepsa k akouga synexeia tin fwni tis na mou leei pws tha ginw theia k tis fwnaza na stamatisei!!ekleina ta aftia mou k akoma tin akouga'!!!tragiki stigmi... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 972
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω βρε κορίτσια, είμαι πραγματικά πάρα πολύ χάλια. Εύχομαι σε καμία να μην υπάρχει αυτή η ψυχολογία γιατί δεν μου φεύγει ότι και να κάνω!!

Δεν ξέρω να το κοντρολάρω αλλά ούτε και να το διαχειριστώ! Μου είναι πολύ δύσκολο γιατί το θέλω πάρα πολύ! Τι να κάνω δεν ξέρω!!

Και γιατί να μην έρχεται;;;; γιατί;;;

Μήπως να μην μπαίνω ούτε δω και διαβάζω και σας φουσκώνω και σας αρνητικά....;;;;;;; :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

αχ βρε κοριτσια ποσο σας καταλαβαινω.το ιδιο συμβαινει και σε εμας ολοι γυρω μας εχουν παιδια η μενουν αμεσως και εμεις ακομα!ακομα και η κουτση μαρια εχει μεινει οπως λεει και η cuando :-p ολοι εχουν καταλαβει οτι κατι θα τρεχει τοσα χρονια που δεν εχουμε παιδι αλλα δεν με νοιαζει ο κοσμος δεν προκειτε να σταματησει να λεει.ο Θεος θα μας βοηθησει και εμας και θα μας στειλει το μωρο οποτε εκεινος θελει και οχι οποτε θελουμε εμεις η ο κοσμος!μην ακουτε κανεναν μην χαλατε τις σχεσεις με τους αντρες σας..εχω περασει και εγω το σταδιο να καυγαδιζουμε ολη μερα χωρις λογο επειδη εμενα μου ειχε γινει εμμονη το θεμα μωρο,οταν ομως καταλαβα οτι εκανα κακο το σταματησα και τωρα ειμαστε καλα.ειναι δυσκολο να θελουμε ενα μωρο και να μην ερχετε ειδικα να εχουν περασει πολλα χρονια!κοριτσια ειμαστε ομως εδω η μια για την αλλη και ιστευω οτι αυτο ειναι οτι καλυτερο..τουλαχιστον για μενα ειναι μεγαλη ανακουφιση να ξερω οτι υπαρχουν ατομα να μπορω να μιλησω ελευθερα χωρις να με κοροιδεψουν και προπαντον να με καταλαβουν.ετσι κοριτσια ολες μαζι εδω θα στηριζουμε η μια την αλλη σε ολες τις στιγμες μας και να δειτε συντομα ολες μαζι παλι θα λεμε για τις φουσκωμενες κοιλιτσες μας :):YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

twiggy και αναστασια :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

Μήπως να μην μπαίνω ούτε δω και διαβάζω και σας φουσκώνω και σας αρνητικά....;;;;;;; :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

MI TO KSANAPEIS AFTO GIATI THA PW STIN ANASTASIA NA SOU TRABIKSEI TIS KOTSIDES SOU....koukla mou afto to foroum einai i paradeisos mas!!!oles ta exoume perasei k mporoume apolyta na katalaboume i mia tin alli...k epipleon na miliseis afoba k na ta peis etsi opws akribws ta niwtheis!na des k i roze ti wraia pou ta leei... :D bravo bre koritsi mou!!!!poly omorfa ta les!!!

Jannolino όλες έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο, ίσως όχι σε τόσο ακραία μορφή αλλά όλες φρικάραμε σε κάποια φάση! Η αλήθεια είναι ότι εμένα μου την δίνει πολύ όταν ακούω για "τυχαίες" εγκυμοσύνες ή για περιπτώσεις που πίνουν, καπνίζουν τρελά, γενικά κάνουν ανθυγιεινή ζωή και η εγκυμοσύνη έρχεται αμέσως!!!!! Εκει ψιλοτρελαίνομαι κι εγώ! :shock::evil::twisted:

Τέλος πάντων δεν κερδίζουμε κάτι με τον αρνητισμό, ας έρθει και σε μας το θαυματάκι και θα τα ξεχάσουμε όλα με τη μια!!! ;)

Jannolino μου , μου ακουγετε λογικο γιατι ειναι κατι που το θελουμε πολυ, ενω αυτο μας ταλαιπωρει μεχρι να ερθει, σε ολα τα επιπεδα!!

Stroumfaki ολες γι' αυτο ημαστε εδω γλυκια μου !! :YMHUG::YMHUG:

ετσι ειναι levou και μενα με τρελαινει να κανουν ανθυγιεινή ζωη και να ερχεται αμεσως το μωρο.εχω ενα παραδειγμα απο μια φιλη μου τον αντρα της που τα κανει ολα αυτα και εμεινε αμεσως..ομως ετσι ειναι αλλοι προσπαθουν πολυ για να ερθει και αλλοι καθολου αμα ειμασταν ολοι ιδιοι θα ειχαμε γεμισει μωρα :-p η αν γινοταν το αντιθετο δεν θα υπηρχαν παιδια..θα ερθει κοριτσια το θαυμα μας πιστεψτε το και σιγουρα θα ερθει!καμια μας δεν θα αφησει ο Θεος για ολες μας θα βρεξει μωρακια ;);;);;)

jannolino μου :YMHUG::YMHUG::YMHUG::-*:-*:-*:-*:-*:-*

Με φωναξε κανεις να τραβήξω κοτσιδες? :-w μα τι ειναι αυτα που γραφετε καλε και τι παθατε ολες σημερα?τι απαισιοδοξια?....λοιπον ανασυγκροτηθειτε και πανω απο ολα δειτε την σχεση σας, απο εκει εξατρωνται ολα.Ειχα φτασει κι εγω σε ασχημο σημειο, να ριχνω ευθυνες στον συντροφο μου για το οτι δεν ερχεται μωρακι(μεγαλο λαθος)Ειμαι πολυ τυχερη που δεν με πεταξε με τις κλωτσιες....μετα απο αυτο ηρεμησα και τα ψυχολογισα τα πραγματα.Οσο και να χτυπιεμαι, αν δεν ειναι η ωρα του δεν θα ερθει.Θα μου πειτε μιλας εκ του ασφαλους γιατι εισαι εγκυος τωρα.Οχι δεν ειναι ετσι...μιλαω γιατι κι εγω ταλαιπωρηθηκα 2 χρονια και κατι....και παλι δεν πεταω στα συννεφα,ποτε δεν ξερεις τι γινεται...απλα καταλαβα πως προτεραιοτητα εχει ο συντροφος μου να ειμαστε καλα και μαζι ναι μαζι βρηκαμε το προβλημα, το λυσαμε και ηρθε η εγκυμοσυνη !

Σας θελω συγκεντρωμενες..και οι αποτυχιες και οι επιτυχιες ειναι για εμας, αλλα αν τα βλεπετε θετικα πιστεψτε με μεχρι και το συμπαν συνομοτει.Η πιστη επισης με βοηθησε, η Αγια Ειρηνη,μεγαλη η χαρη της.!!

Παμε γερα κοριτσια, εδω ειμαστε η μια για την αλλη!! :YMHUG::x

γεια σου μαννουλα καλα τα λες :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-* ετσι ειναι κοριτσια πολυ καλα τα λεει το αναστασακι μας!εμεις πρεπει να παιρνουμε δυναμη απο ολες τις εγκυουλες μας που τα καταφεραν γιατι οπως ξερετε και εκεινες περασαν πολλα!ειδατε δεν μας ξεχασαν ειναι εδω συνεχεια να μας στηριζουν και να μας φυσανε τι αλλο θελουμε? ;;) θα κολλησουμε γκαστριτιδα το νιωθω εεεεερχεται :lol::lol::lol: φιλια σε ολες :-*:-*:-*:-*:-*

συμφωνω απολυτα με ροζε και αναστασια! αλλωστε για αυτο ειμαστε εδω , οταν πεφτει η μια να την σηκωνει η αλλη.. ολες περναμε τα ιδια και καταλαβαινουμε!!

νομιζω η ατμοσφαιρα σηκωνει αλλη μια ανακοινωση εγκυμοσυνης! ετσι για να ανεβουμε !! γιατι τουλαχιστον εδω μεσα αυτα μας φερνουν χαρα και αισιοδοξια και οχι απελπισια!! ποια ειναι η επομενη???.....

τζανολινακι... οουου!!!

καλημέρα και απο εμένα,

όσο και αν προσπαθούμε να το αποβάλουμε απο το μυαλό μας

δεν γίνεται, κάτι ή κάποιος πάντα θα μας το θυμίζει ''πότε θα γίνω μάνα ;'' καλοπροαίρετα ή όχι....

Εγώ που προσπαθώ τακτικά τώρα ποια 1χρόνο (αν υπολογίσω και το πριν είναι σίγουρα 1,5 χρόνος..)

έχω δει ζευγάρια που τώρα πάνε για το δεύτερο...

Έχω ζήσει 2 εγκυμοσύνες όσο καιρό προσπαθώ ( ανίψια ) και εγώ ούτε ένα μικρό σποράκι ακόμα...

έχω δει κοπέλες, γνωστές, να περπατούν στο δρόμο με τις κοιλιές τους εως στο απέναντι πεζοδρόμιο προσπαθώντας να τις αποφύγω... και το καλύτερο η πρώην ποια ''κολλητή'' που ήταν σχεδόν στον 3ο μήνα κάπνιζε χωρίς να συμβαίνει τίποτα ενώ πάντα λαχταρούσε ένα μωρό και έλεγε,

αχ πότε θα γίνω μαμά....

την τελευταία φορά που την είδα πίναμε όλοι μαζί καφέ ( με τα παλικάρια μας ) κάπνιζαν και οι δύο τους...

εγώ όμως δεν άντεξα και την έκραξα άγρια....

Λογικό είναι να τα σκεφτόμαστε όλα αυτά, το τρελό θα ήταν να μην αισθανόμαστε άγχος απογοήτευση ζήλια και αυτό το γιατί.... πρέπει να βγαίνουν απο μέσα μας και να τα μοιραζόμαστε με ανθρώπους που μπορούν να μας καταλάβουν !!!

Όσο για τους τσακωμούς, ειναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα...

Δοκιμάζεται η σχέση, πόσο δυνατή είναι ; αν ο καλός μας μας αγαπά τότε θα μας καταλάβει ότι αυτά που βγαίνουν απο το στόμα μας ή το δικό του ειναι απο την αγανάκτηση που μαζεύετε με τους μήνες, αν δεν το καταλαβαίνει/νω αυτό, τότε νομίζω πως κάπου στον χρόνο η σχέση θα φθαρεί έτσι και αλλιώς.....

Κορίτσια μου σας καταλαβαίνω απόλυτα....τα έχω περάσει όλα αυτά...πέντε χρόνια που προσπαθούμε με σπερματεγχύσεις και εξωσωματικές όλοι πλέον οι συγγενείς,γνωστοί και φίλοι έχουν αποκτήσει παιδάκια,έχω χαρεί πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου για όλους γιατί γνωρίζω πολύ καλά τη λαχτάρα ενός παιδιού...Αυτό όμως που με πληγώνει είναι όταν δύο ζευγάρια μας το ανακοίνωσαν πιο αργά(όταν είχαν κλείσει τον τέταρτο μήνα)γιατί όπως έμαθα φοβόντουσαν ότι θα ζηλεύαμε τόσο πολύ που θα τους ματιάζαμε και δε θα πήγαινε καλά η εγκυμοσύνη,τι να πεις σ'αυτούς τους ανθρώπους που σκέφτονται έτσι;Περισσότερο μας πληγώνουν οι γύρω με τα σχόλια τους και με τις σκέψεις τους...Δε λέω κι εγώ λέω σε μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης αχ μακάρι να ήμουν κι εγω στη θέση της αλλά αυτο δε σημαίνει οτι τη ζηλεύω κακοπροαίρετα...μια λαχτάρα εκφράζω...Αλλά δυστυχώς όταν είσαι έξω απο το χορό...Πολλές φορές φίλοι μας δε θέλουν να βγούν μαζί μας γιατί όπως μας λένε προτημούν να βγουν με ζευγάρια που έχουν παιδιά για να απασχολούνται και τα παιδιά τους και να πίνουν ήσυχοι τοο καφέ τους...Δεν καταλαβαίνουν τότε πόσο πολύ μας πονάνε;;Γι αυτό το ποστ αυτό μας έχει σώσει...εκφραζόμαστε χωρίς να φοβόμαστε ότι θα κριθούμε αρνητικά γιατί καταλαβαίνει η μια την άλλη απόλυτα.....

Κορίτσια υπομονή θα έρθει και η δική μας η σειράααα!!!!

Ευχαριστω πολυ ολα τα κοριτσια για το θερμο καλοσωρισμα αλλα και για τις ευχες σας!!!

Εισαστε ολες μια πολυ καλη παρεα και με μεγαλη κατανοηση η μια για την αλλη πραγμα σπανιο σημερα

και ομως χαιρομαι πολυ που ακομα υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι πραγματικα.

Μεσα απο τις σελιδες σας εχω γελασει αλλα και εχω κλαψει πολυ.Καθε εμποδιο ολους μας κανει πιο δυνατους κοριτσια!Ξερω ποσο δυσκολο ειναι να θες ενα παιδακι και να μην ερχεται υπομονη και πιστη οπως σας εχω ξαναπει.Δε μπορει με τοσο καλες καρδουλες ολες θα γινετε μανουλες!!

Σας φιλω ολες μια προς μια.. :x:x:x:x:x

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν;;;Συγνώμη που σας παραμελήσαμε σήμερα αλλά μάλλον τα είχαμε όλες μέσα μας και μας έπνιγε και ήταν καιρός να τα πούμε για να ξαλαφρώσουμε!!!

Να είστε καλά και να χαρείτε την εγκυμοσύνη σας όσο μπορείτε!!!

ΕΕΕΕΕΕ και μην ξεχνιόμαστε φυσάτε γιατί έχουμε και μια λιστούλα να κοκκινήσουμε!!!!! :lol::lol::lol:

Θέλω να κολήσω γκαστρήτιδα τώραααααα [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

αχ ετσι ειναι ετσι.......εχω τοσα να πω κι εγω...κι εμενα τελευταια μου ετυχε αυτο που λες μαριαπ..που εμειναν κατι φιλοι,ειπε ψεμματα ο αντρς της στον δικο μου οτι μολις προσπαθησαν εμεινε με τη μια,ενω εγω ηξερα οτι πανω απο χρονο προσπαθουν,δεν επιασα το νοημα του ψεματος,ξεροντας οτι κι εμεις παλευαμε..και μετα μας απεφευγαν..μην τους ματιασουμε;μη στεναχωριεμαι εγω;το παλεψα το παλευω..εχω μια αδερφουλα 3 χρονια μικροτερη παντρευτηκε 2 χρονια μετα απο μενα και εμεινε εγκυος με τη μια..ενω εγω ακομα..τωρα θα γεννησει και ελπιζω να πανε ολα καλα με αυτο το μωρακι και να κατεβω με χαρα κατω επιτελους..περα απο γνωστους και φιλους που ναι, οι περισσοτεροι ειχαν ηδη κανει και το δευτερο,ηταν ζορικο για μενα οσο κι αν χαιρομουν μεσα απο την ψυχη μου για την αδερφουλα μου να ειμαι κρητη και να μιλανε ολοι για την εγκυμοσυνη,ανθρωποι με τους οποιους ονειρευομουν ολον αυτον τον καιρο να το μοιραστω...ηταν πολυ ζορικο..και απο την αλλη ημουν τοσο χαρουμενη για κεινη που δεν χωρουσε πια ο πονος...ηξερα οτι θα γινω μανα καποια στιγμη...ηλπιζα..αν και πιστευα οτι ειχα μερικες κοπελες ακομα να μεινουν :lol: και μετα εγω..ειπαμε τελυταια των μοικανων ελεγα θα κανω υπομονη να μεινουν ολες και καπου στο τελος θα μεινω κι εγω :lol: ..εδω τον προηγουμενο μηνα εμεινε το τελευταιο ζευγαρι φιλων μας εδω και σε συνδυασμο με την αποτυχημενη σπερματεγχυση με διελυσε...αλλα τελικα η ελπιδα πεθαινει τελευταια ...ετσι θελω να πιστευω...θα ερθει το μωρακι θα δειτε...

Εγώ προσωπικά κορίτσια, όταν κάποια φίλη μου ή γνωστή μου ανακοινώνει ότι περιμένει μωράκι τρελαίνομαι, μπαίνω στην θέση της ότι θα τα καταφέρω και εγω και αναπτερώνομαι, ότι όπως συμβαίνει και σ'άλλα κορίτσια έτσι θα συμβεί και σε μένα. Απλά είμαι πολύ ευάλωτη και ευαίσθητη με το θέμα του μωρού, όπως όλες μας απότι καταλαβαίνω βέβαια..!!

Όμως το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το κοντρολάρω όπως σας είπα και νωρίτερα, αν κάποια κοπέλα ξέρει κάποιο τρόπο, κάποια λύση που θα με/μας βοηθήσει, ειλικρινά την παρακαλώ πολύ ας μας γράψει και ας μας συμβουλέψει τι μπορούμε να κάνουμε.

Επίσης, σκέφτομαι πολύ έντονα και σχεδόν δηλαδή είμαι αποφασισμένη, απλά θέλω να το συζητήσω και με τον άντρα μου, να μιλήσουμε, στην επόμενη επίσκεψη μας με το γιατρό για να προχωρήσουμε σε εξωσωματική, αφού μας λέει ότι φταίει το άγχος και δεν υπάρχει κάτι άλλο, εγω έτσι όπως είμαι σε τέτοια κατάσταση θα καταφέρω κάτι;; Αφήστε που συνέχεια, λέω στον εαυτό μου, ότι το χω αφήσει στην τύχη του, εννοώ ότι ο γιατρός απλά μου παρακολουθεί ωορρηξία κάνω pregnyl και παίρνω outrogestan, δεν έχω κάνει κανένα βήμα, σκέφτομαι να πω του γιατρού να προχωρήσουμε, γιατί έτσι θα πιστώ και εγω η ίδια ότι κάνω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ!!!!

Έτσι κιόλας νομίζω ότι θα μαι και πιο θετική και πιο ήρεμη ότι προσπαθώ!!

stroumf80 είμαι τις άποψης πως πρέπει να ακολουθούμε οτι μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα !!

αν νιώθεις πως πρέπει να πας ένα βήμα ποιο κάτω τότε να το κάνεις...

ααα.... επίσης σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος μου ....στο ότι τρελαίνομαι όταν μαθαίνω ότι πολλά κορίτσια είναι έγκυος εννοώ ότι χαίρομαι πολύ και τρελαίνομαι, οχι προς Θεού, ότι σκέφτομαι κάτι αρνητικό. Σας το ορκίζομαι!! Αφήστε που σε κάθε ανακοίνωση εδώ στο φορουμ, λέω αντε άλλη μια πήρε σειρά έρχεται και η δική μου. Τώρα τι έχω πάθει σήμερα, σας έγραψα ακριβώς τι νιώθω, συγνώμη και πάλι αν σας βαραίνω αν και βλέπω ότι οι περισσότερες που προσπαθούμε καιρό, στα ίδια είμαστε.

Βέβαια, είναι πολύ ξεκάθαρα όλα μέσα μου, ότι κάποια ζευγάρια πρέπει να περάσουν πιο πολλές δοκιμασίες αλλά βρε κορίτσια πέρασαν 3,5 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι, με διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και ευτυχώς μείναμε μαζί γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλο, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μας έρχεται αφού το θέμα με τον κύκλο μου και την προλακτίνη μου ρυθμίστηκε!!

Οτι θα έρθει θα έρθει κάποια στιγμή αλλά φοβάμαι μήπως εκείνη τη μέρα θα λείπω εγώ... :lol::lol::lol:

Τι να κάνουμε να γελάσουμε και λίγο..... :D;)

Δεν καταλαβαίνουν πολλοί οτι μας πληγώνουν;Κι αυτό το συγκαταβατικό "Σε καταλαβαίνω καλή μου"και μετά πίσω απο την πλάτη σου να λένε "Την κακομοίρα άτεκνη θα μείνει,μαγκούφηδες θα είναι ".Λες και τους δίνω το δικαίωμα να με λυπούνται ή έχουν κάνει καμιά συμφωνία με το Θεό και ξέρουν οτι δε θα κάνω παιδάκι;

Εγώ θα κάνω θα κάνω θα κάνω έτσι για να μπω στο μάτι τους.... =))=))=))

Κοριτσάκια μου βαστάτε γερά και θα έρθουν και τα ευχάριστα!!!!!

Cuando μου εσύ να σκέφτεσαι και να προσέχεις το σποράκι σου!!!!ΕΕΕΕ κι εσείς οι υπόλοιπες μανούλες εεε!!!!Τα μωράκια και τα μάτια σας..... :P:P:P

Stroumf80 είναι καλό να το συζητήσεις με το γιατρό σου για να δεις τι θα σου πει και αυτός.Έχετε κάνει όλες τις εξετάσεις που πρέπει;Πες του τι σκέφτεσαι και πως αισθάνεσαι μήπως και πρέπει να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω.Η εξωσωματική σου δίνει περισσότερες πιθανότητες για μια εγκυμοσύνη αλλά μην ξεχνάς πως αν υπάρχει πολύ άγχος κακό κάνεις στον εαυτό σου,και είπαμε να κάνουμε μωράκια αλλά μην αρρωστήσουμε κιόλας πρέπει να είμαστε δυνατές και υπομονετικές!!!!Φιλάκια :P:P

Αχ αυτοί οι δήθεν φίλοι και οι συμπονετικοί συγγενείς.... :twisted:

Να σας πώ την αλήθεια επειδή έχουν δεί πολλά τα μάτια μας και ήδη μας πρήζουν συγγενείς, φίλοι και κυρίως γονείς... εμείς δεν έχουμε πεί σε κανέναν ότι προσπαθούμε για μωράκι (μόνο εσείς το ξέρετε κορίτσια μου)!! Και αν δώσει ο καλός Θεούλης και γίνει το θαύμα εκεί γύρω στον τέταρτο μήνα θα το ανακοινώσουμε.....(καλά σε σας εννοείται ότι θα το πώ την ίδια στιγμή!!!)

Κολοθελιτές υπάρχουν πολλοί και δυστυχώς κρύβονται καλά πίσω απο ψεύτικα χαμόγελα... ;)

Levou μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.....καλά κάνετε και δε γνωρίζουν τίποτα και καλό είναι να μάθουν μόνο την εγκυμοσύνη σου,σου τα λέω γιατί εμείς την "πατήσαμε"και μας έχουν πρήξει...Καλή επιτυχία κορίτσι μου σε οτι κάνεις και σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!! :D:D

Μερεντούλα τέλειααα!!!Ειδικά αυτό με την βεντούζα λέω να το χρησιμοποιήσουμε για τους καλοθελητές που έχουμε όλες δίπλα μας και μας κάνουν τη ζωή κόλαση.... =))=))=)) Όσο για την σφουγγαρίστρα μάλλον έτσι είμαι κι εγω τώρα!!!! :lol::lol:

Λοιπόν !!!!!!

Έχετε δίκιο!!! Δεν θέλω να μαι σαν ... αντε να μην πω.... θα πάω σπίτι θα μαγειρέψω θα φτιάξω και ένα γλυκό κεκάκι και θα απασχοληθώ με διάφορα...

Θα ρθει το πιστεύω και γω... αλλά έχω συχνές μεταπτώσεις και πάλι σας ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ γιαυτό!! Όμως σας ευχαριστώ πολύ κιόλας!!!!

Υπάρχει μέσα μου (στεναχώρια γιατί δεν έρχεται) αλλά θα πρέπει να παλεύω συνέχεια γαι να βοηθηθώ και να μην είμαι συνέχεια έτσι. Νομίζω ότι σήμερα όλες μας πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω πάμε να μαγειρέψουμε και να φτιάξουμε και κανα γλυκό για να αλλάξει η διάθεση μας~!!!!!

Και εγκυούλες που δεν σας μίλησα σήμερα, η απαράδεκτη! Φιλάκια πολλά και φέρτε μας αέρα έχουμε σκάσει από τις ορμόνες και τα κλάματα!!! ΑΝΤΕ ...Εγω σας έριξα για 2 ώρες, εγω θα σας ανεβάσω... Ωχ Θεούλη, πάω ή δεν πάω καλά, γιατί μάλλον αρχίζω και την ψωνίζω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...