Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Λενα θα κανεις δεξι κλικ,ανοιγμα με ζωγραφικη,αλλαγη μεγεθους(καντο 50%) κ αποθηκευση ως βδγφβηξσδγσε!Αν κανεις σκετη αποθηκευση θα χασεις την αρχικη φωτο!

Εναλλακτικα βαλτες στο φεις!Θα σκασει το Λαμπρινακι!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εμεις τα "φτιαξαμε" το 2000...Χωρισαμε το 2002 για 1,5 χρονο :o και μετα...Αποφασισαμε πως ειμαστε ο ενας το ταιρι του αλλου!Εξ ου κ οι απειροι καυγαδες κλπ κλπ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Λενακη ανεβα..

καλα ρε συ δεν ηξερες οτι Στασα και Αναστασια ειναι ισιο ονομα;;;...οπως και Στασης και Αναστασης...τστστστ..εισαι και κοτζαμ δασκαλα!!!!!

χαχαα

παω να δω φεισ

Δημοσίευση

καλε ολες μικρουλες παντρευτηκατε?

εμεις ειμαστε απο 99 μαζι(19)

παντρευτηκαμε 2007

σε εμενα προσπαθουσαν να μου προξενεψουν τον κουμπαρο μας....αλλα!

Γωγω εμεις δεν θα ερθουμε...θα φυγω για το χωριο!

αλλα θα ερθουμε αλλη φορα σιγουρα!

Αφροδιτη εγω εχω της σεβεντιν μεικαπ

γενικα τα βολευομαι παρα πολυ ολα της τα προιοντα

Δημοσίευση
Κι εμένα 25 χρονών με πήρε αγνή και αμόλυντη 3:-O

Αι μωρή!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλε ολες μικρες παντρευτηκατε.Εγω 27 πολ. και 30 ο θρησκ.ειμαστε μαζι απο το 2000.

Ρε Θου τι γελιο εριξα στο φεις με τις αδερφες σου!!!! :lol::lol::lol: Η μια με το παπουτσι και η αλλη με το σιδερο.Οταν ειστε και οι 3 μαζι πρεπει να πεφτει πολυ γελιο ε;;;

ΓΩΓΩ στειλε μου και εμενα πμ.Αν ερθουμε κατα τις 6 και , πειραζει πολυ;;; :oops::oops::oops: Γυρω στις 5μιση θα φυγουμε απο το σπιτι.

Και εγω μαξ φακτορ εχω.Πολυ καλο και οικονομικοτατο.

Σισσιω τελικα την εχεις εκει τη Χαριλινα;;;

Καροοοοοοοοοοοολ!!!!Σκοτωθηκες βρε και σήμερα!!!!!! :lol::lol::lol:

Αναστασια :lol::lol::lol: Ειμαστε γεννημενοι ο ενας για τον αλλον ...τελος..λα λα λα!!!(το γνωστο ασμα)

Δημοσίευση

τις εβαλα στο φεις!!

πεμπι δε νομιζω να σε εχω... ειμαι η lena sin κλπ

θα εχουμε πολλες κοινες φιλες!

κανε με αντ!

πω πωωωωωωωω ολο αυτο με τη ζωγραφικη? βαριεμαιιιιιιιιι

αλλη στιγμη θα το κανω!!!

Δημοσίευση

Η Μαγδα μου που ειναι???? Η Τζουλια????

Σισσιω τι θα κανεις στο μαλλι???κ εγω θα παω για βαφη!

Παναγιωτα για πες κ αλλα για τον Ν!!! :lol: (γελαω γτ την αλλη φορα πεσαμε ολες να φαμε τα πεθερικα σου!)

Εκστασηηηη!!!!Κουκλαρα μου!!!!Εισαι πεσμενη?Οχι εε?!Πλακα μας κανεις!!!!

Καρολ γελασα πολυ που στενοχωριεσαι που τον απατας στον υπνο σου! :lol::lol::lol:

Καλα Θου...Με 1 αντρα εχεις παει????χαχαχαχαχα(κανω οπως η συμπεθερα σου!!!)

Αν θελεις να κανεις κατι αυριο...Καντο!Αργοτερα θα τηλ στη φιλη μου εγω...!

Δημοσίευση

Πωπω Λενα ποσο δικιο εχει η Παναγιωτα!Ουτε μια φωτο τηνΝατασα!!!Δεν ντρεπεσαι?Ουτε τη ταισες ουτε φωτο την εβγαλες! :lol::lol::P

Βασικα Παναγιωτα σε εκεινη που ειναι ο Γιωργακης πισω φαινομαι εγω κ διπλα μου 2 μικρα ποδαρακια ειναι της νυφουλας σου!!!Ε!εκει πισω ειναι κ η Νατασα! :lol:

γραψε λαθος!Ενα χερακι κ μιση φατσουλα φαινεται!!!!Τα ποδαρακια καπου αλλου θα τα ειδα!

Δημοσίευση

εχω μια βαρεμαρα..

ο καιρος φταει

οχι αναστασια..χωρισαμε σε καποια φαση..δε εχω παει μονομε τον αντ :oops::P

καλε που ειναι η συμπεθερα στις φωτοοοοοοοοοοοο

Δημοσίευση

Βασικα Παναγιωτα σε εκεινη που ειναι ο Γιωργακης πισω φαινομαι εγω κ διπλα μου 2 μικρα ποδαρακια ειναι της νυφουλας σου!!!Ε!εκει πισω ειναι κ η Νατασα! :lol:

γραψε λαθος!Ενα χερακι κ μιση φατσουλα φαινεται!!!!Τα ποδαρακια καπου αλλου θα τα ειδα!

:lol::lol::lol: Οκ.Ειδα τη μιση νυφουλα μου!!!!

Δημοσίευση

ΑΧΧΧΧΧ!Τέλειες οι φωτο της Λένας στο φεις!επιτελους πηρα την εκδίκηση μου!!!χα χα χα!!βενη μου!!! :lol::lol::lol::lol:

λένα ανεβασέ τες βρε κ εδω,κοριτσια πειτε της πώς!!

κατα τα αλλα,εχω πολλα νευρα,γυρισα κ βρηκα μεσα στο ψυγειο μιση σοκολατα,ποιος να εδωσε αραγε στον γιωργο.... :evil::evil::evil::evil:

κ εγω δινω σε παρτυ γλυκα,αλλα οχι εδω μεσα!εχω εκνευριστει πολυ πολυ πολυ,αλλα δε θα πω τιποτα γιατι θα γινει καβγας...

σαν ηλιθια φτιαχνω γλυκα σπιτικα,κ του δινουν απο εξω.. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

πάω να ξαναφω φωτο,θα μπω αργοτερα!φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Δεν σας μιλαω ! Δεν φτανει που βαλατε τις φωτο στο φεις , καθεστε μπροστα στα μουτρα μου και τις σχολιάζετε κιολας και γω ...ξερογλυφομαι ! [-(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...