Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και μετά με ρώτησε: "Και τον μπαμπά; Ποιός τον έστειλε";;; :shock::shock::shock:

Είχα μια ιδέα να της πω, μιας και τον έχω άχτι απο χτες τον σύζυγο, αλλά κρατήθηκα η δόλια μάνα!! :lol::lol: Και έριξα την βόμβα υπογείως

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασούλα πάλι την ίδια ώρα κοιμάται, δεν αλλάξαμε εμείς! :roll::roll::roll:

πάντως διάβασα ότι σκέφτονται να τελειώσουμε με την αλλαγή της ώρας και να έχουμε πάντα την χειμερινή, Η Ρωσία φέτος είναι η τελευταία χρονιά που αλλάζει την ώρα!!! ;)

ΛαΛα γιατί, τι κάνει το αγρίμι σου? φάση είναι :mrgreen::lol::lol: μια και όλα τα αποδίδουμε στις φάσεις!!!! :mrgreen:

ρε Μιτσάκη αμάν πια εναλλάξ σας πάει? :o:o και που είχε κρύο στο χωριό τι? για έλα εδώ να τα πούμε, που όλο τον χειμώνα είχε μείον θερμ.....περαστικά και καλά αποτελέσματα! :)

Καλημέρα πατρίδα :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και απο εμενα

εμεις ειμαστε ολη μερα με το γιογιο

αποτελεσματα μηδεν μεχρι στιγμης

ηθελα να ηξερα τι κανει?? τα κραταει????

Οχι Αργυρω αυτο δεν ειναι φαση :lol:

Δεν αλλαξε κατι Μιτσακι μου , απλα να το πω "χοντρα" τα γερμανάκια δεν ταιριάζουν τοσο με το ταπεραμέντο της δικής μου!

Αργυρω θα ηθελα τη γνωμη σου , αν και ο Λουκας ειναι ηρεμο παιδακι , αν εχεις παρατηρήσει (ή ειναι η ιδεα μου :? ) πως τα γερμανάκια ειναι πιο "κλειστά" ως χαρακτηρες (δεν φιλανε αλλα παιδακια , δεν πιανονται χερακι-χερακι ) και πιο κτητικά ως προς τα πράγματα τους ή τους γονεις τους .

Καλημέρα Αναστ. δλδ όλη μέρα είναι χωρίς πάνα? και δεν κάνει τίποτα? :o μήπως τα κάνει όλα το βράδυ? :?

ναι αργυρω

υπαρχουν 2 πραγματα που κανει

η θα κανει πανω του και καθολου στο γιογιο

η θα περιμενει και μολις του βαλω πανα τα κανει

εχω σκασει.... :(:(

τι θα κανουμε

ποτε θα μαθει

αλλιως δεν θα παει παιδικο που χρειαζεται

Μπεμπου κραταει και τα τσισα και τα κακα ?

Του το υπενθυμιζεις συχνά να κατσει στο γιο γιο ? Αν το πετυχει μια φορα , θα δεις θα συνεργαστει καλυτερα . Παρε και αυτοκόλλητα και τετοια , λενε οτι βοηθάει .

Μην του βαζεις πανα στη διαρκεια της μερας (μονο εξω ) και ας τα κανει 100 φορες πανω του .

Καλημερα ομορφομανουλες!!!!

Τι κανετε;;;;

Παλη σεντονι θα γραψω σορυ…απλα τωρα εχω λιγο χρονο, μετα θα γινετε χαμος παλη

Αφρο μην ακουω χαζα…..αμα δεν τα πεις σε μας…σε ποιον θα τα πεις…αμα γκρινιαζεις συνεχεια στον αντρα σου καποια στιγμη θα βαρεθει..ενω εμεις δεν βαριομαστε ποτε…γιατι απλουστατα ολοι τα ιδια κανουμε..

Πολύ κουραζεσαι όμως ρε συ..

Και όχι δεν συμφωνω ότι ξεκουραζεσαι…ξεκουραζομαι εγω- και πολύ μαλιστα- που ερχομαι στο γραφειο..

Γιατι καθομαι την περισσοτερη ωρα, ενώ εσι μονο που εχεις το αγχος μη παει να κανει η να πιασει κατι απαγορευμενο ο Μανωλης, φτανει και περισσευει, επισης εχεις να κανεις ένα σωρο πραγματα να μαγειρεψεις, να συμμαζεψεις, να πας ΣΜ κλπ κλπ..που να ξεκουραστεις, μονο που τα σκεφτομαι κουραζομαι…

Υπομονη κοριτσαρα…λιγο εμεινε..θα γεννησεις!!!!!..μετα σου ευχομαι να εχεις μια γεννα και ένα νινι σαν της Παναγιωτας και της Νατασσας .

Γωγω κοντευεις ρε συυυυυ..πωπω..αντε ρε με το καλο!!!!

Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα εξακολουθω να ειμαι φαλαινα…βεβεια δεν φταιει η εγκυμοσυνη γι’αυτό..αλλα τεσπα..επισης χτες ζυγηστηκα στην ζυγαρια μας…ειμαι συν 5 κιλα και 980 γραμμαρια….

Αρα παιρνω σταθερα 1 κιλο το μηνα..

Αυτό όμως δεν αλλαζει πως όταν γεννησω και μετα…πες θα χασω αμεσως 5-6 κιλα…..ε θα εχω να χασω αλλα 25…για να ξαναγινω ανθρωπος…ε ρε γλεντια!!!!!!!

Μιτσακη που χαρηκα που βγηκε…πωπω..πρεπει να είναι πολύ εθραυστο!!!!

Να σου πω την αμαρτια μου…αν και ειμαι κατά του να κλειδωνονται τα μωρα μεσα στο σπιτι και ειδικα αμα ο καιρος είναι τοσο καλος…καλυτερα να μινει σπιτι σε αποστειρομενο περιβαλλων…

Εχουν τραβηξει τοσα πολλα και αυτο και οι γονεις που κάθε φτερνισμα θα τους διμηουργει αγχος

Αχ λαλα δεν διαβαζεις και αλλα θεματα…κακως κακως..χανεις απειρο γελιο

Θου ηρεμησε….δεν είναι διλητηριο η πιπιλα…

Δε σου ειπε και κανεις εχε την ολη μερα στο στομ ατου

Μαρη Μαρακι..και ΔΕΝ ηρθες;;;;

Ντροπη ρε…τι καλα θα ηταν!!!

Εμεις τα εμβολια τα καναμε ένα ένα…αλλα αργησαμα μερικα να τελειωσουμε..αν και τωρα από τον Φευρουαριο…που πηγαμε θα ξαναπαμε Μαιο οποτε σας φτασαμε ολους..η παιδιατρος μας δεν θελει να τα κανουμε δυο- δυο

Σισσιω η Χαριλινα Θεα…να δεις ακομα τι θα ακουσεις από αυτην και θα παθεις

Παλη καλα να λαε..αυτα που ρωταει εχουν μια λογικη!!!

Φιλακια πολλα!!!

Αναστασια σχετικα με την πανα.. εχει περιπου σταθερες ωρες που κανει κακα ο Σπυρος..

Η πεθερα μου παντως βαζει τον Χριστοφορο κάθε πρωη και κάθε μεσιμερη και του δινει την ωρα που καθετε στο γιογιο κατι να ασχολειτε..πχ το αγαπημενο του βιβλιο οποτε ξεχνιετε αυτος και τις περισσοτερες φορες, κυριως το πρωινο που κανει περιπου την ιδια ωρα κανει τα κακα του μεσα..

Αλλιως…

Παντως οποτε τα κανει στην πανα τον ρωτας..που κανουμε κακα..και σου απανταει γιογιο..ασχετα αν τα κανει στην πανα

να σου πω δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο, στο σχολείο του κάθε φορά που πηγαίνω βλέπω ότι μοιράζονται και τα παιχνίδια, παίζουν όλα μαζί και κάποια κοριτσάκια είναι χέρι χέρι (αν δω τον Λ. με αγοράκι χέρι χέρι, δεν θα μου αρέσει), αυτό το χεράκι χεράκι το μαθαίνουν στο σχολείο, όταν πηγαίνουν εκδρομή κρατιούνται χέρι χέρι........τώρα εκτός σχολείου πάλι δεν το έχω προσέξει, αντίθετα όταν ήρθαμε στην καινούργια γειτονιά τα παιδάκια πλησίασαν τον Λ. και του έδωσαν ένα φορτηγό να κάνει βόλτα.....τι να πω εξαρτάται από το παιδί :? ....αυτό που με στεναχωρεί λίγο είναι ότι η Ρεβέκκα Ανδρονίκη δεν έχει φίλες, όταν πηγαίνουμε στην παιδική χαρά είτε θα συναντήσουμε μεγάλα παιδιά (11χρονα) είτε πολύ μικρά (χρονιάρικα), όταν πηγαίνουμε να πάρουμε τον Λ. πάντα τρέχει προς μια Κινεζούλα και της δίνει την κούκλα της ή ό,τι άλλο κρατά στα χέρια της!!!

αυτό που έχω προσέξει όμως είναι ότι είναι ευγενικά, π.χ. μια μέρα που ο άντρας μου ερχόταν στο σπίτι, έξω ήταν 2 γειτονόπουλα 11χρονα και το ένα χαιρέτησε τον άντρα μου και το άλλο όχι και γύρισε στον φίλο του και του είπε: "εμένα δεν με χαιρέτησε" (για τον άντρα μου) και ο φίλος του είπε:"εμένα μου έμαθαν οι γονείς μου ότι πάντα τα παιδιά χαιρετούν πρώτα τους μεγάλους"!! :?

τι αυτοκόλλητα είναι αυτά?

καλημερα κοριτσια .

ο μικροσ εχει βρει την χαρα του να μου ερχετε στισ 4 το πρωι για υπνο στο κρεβατι μας ...αρεσει και στον Κ να κοιμομαστε ολοι αγκαλια !!!σημερα το ειχε εξορισει τον μπαμπα και κοιμοταν πανω στο μαξιλαρι του κονονικα .λετε να θελει μαξιλαρι ?

Καλημερα Λενακη;;;;

πως ειστε σημερα;;;;;

Καλημερα Χρυσα!!

Εδω εχει υπεροχη λιακαδα αλλα κανει πολυ κρυο. Ολα ειναι ασπρα εξω απο την παγωνια!

Καλημερα Αργι και Λαλα και εκει ετσι ειναι?

Λαλα αυτο που λες το εχω παρατηρησει αρκετες φορες στην παιδικη χαρα. Γενικα πιστευω πως τα Γερμανακια ειναι πιο κοιμισμενα απο τα Ελληνακια. Δεν εχω δει κανενα τσαουσικο οπως λεμε εμεις. Η Ε. οταν τυχει να αγκαλιασει η φιλισει κανενα δεν βλεπεις ποτε καμια ανταποκριση απο αυτα. Ουτε καν γελανε..

Καλημερα Αφροδιτη. Δοκιμασε να του βαλεις μαξιλαρι. Και εγω τις εβαλα τωρα τελευταια αλλα με τις σβουρες που κανει στον υπνο της σπανια κοιμαται εκει πανω. Πως εισαι σημερα?

Καλημέρα κορίτσια! :D

Περιμένω να αδιαθετήσω και είμαι μέσα στα νεύρα. :twisted::twisted::twisted:

Νατασσούλα όχι, δεν είναι όλοι συμβασιούχοι στο σταθμό, αλλά στο δικό μας τμήμα και οι δύο δασκάλες είναι συμβασιούχες. Νομίζω οτι το κάνουν για να μας εξωθήσουν στην διαμαρτυρία και να πετύχουν τους σκοπούς τους... ε και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα όπως ξέρεις. Σήμερα την πήγα στο σταθμό, θα την πάρω στη μία και θα μείνει και ατάιστη! :twisted::twisted::twisted: Δηλαδή τί θα της δώσω να φάει στο γραφείο μήπως κανά πιτόγυρο;;; :twisted::twisted::twisted:

Λαμπρινή παίζει με τα ίδια παιδάκια κάθε φορά ή την πας σε κάποια παιδική χαρά και βρίσκει εκεί παρέα; Δεν κατάλαβα...

Μητσάκι μου περαστικα σας ευχομαι να είναι και να σας ξαναδούμε σύντομα! :x

Καλημέρα Μαράκι!! Τί έγινε τελικά με τον άντρα σου;; Άλλαξε γνώμη για τον οδηγισμο; :twisted:

Με έφερες ως παράδειγμα υγιούς ανθρώπου;; :lol::lol::lol:

Αναστασία υπομονή με τον Σπυράκο ρε συ... και μην τον πιέζετε ή τον μαλώνετε γι' αυτό το θέμα. Θέλει το χρόνο του το κάθε παιδάκι... μην τον πιέζετε πολύ γιατί μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα :roll: Εσείς να του δίνετε τα ερεθίσματα και θα τα καταφέρει! :D

Καλημέρα Χρύσακι και Λενάκι!

Καλημέρα Αργυρουλα!! :D

Αφροδίτη δεν ξέρω αν είναι σωστό, αλλάεγώ λίγο πριν τα δυο της έδωσα μαξιλάρι. Είναι 3 εκ. ψηλό, λεπτό στην ουσία, ίσα ίσα για να την ξεγελάω, γιατί και η δική μου σκαρφαλωνε στα μαξιλάρια μας.

και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εκανε στο γιογιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οχι πολλα βεβαια αλλα ηταν μια αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.λετε να θελει μαξιλαρι ?

Αφρο διάβασε εδώ

δεν θυμάμαι σε ποιά ηλικία έδωσα μαξιλάρι-μαϊμού στον Λ. νομίζω στα 4!!! :? και πάλι ένα άγχος το έχω γιατί βλέπω - πριν τον καληνυχτίσω - ότι βάζει το πρόσωπό του στο μαξιλάρι και ανησυχώ!! :? όταν κοιμηθεί πάω και τον ελέγχω ξανά.....

http://women.gr.msn.com/kids/article.as ... =156333459

προσωπικά δεν θα ήθελα τα παιδιά μου να πάνε και να φιλάνε τα άλλα παιδιά έτσι χωρίς λόγο, ούτε και θα ήθελα ένα άλλο παιδάκι να τρέξει και να φιλήσει το δικό μου, να μοιραστούν τα παιχνίδια τους και να παίζουν μαζί, ναι, αλλά να τρέξει ένα παιδάκι και να φιλήσει την κόρη μου έτσια στα καλά καθούμενα, δεν μου αρέσει.... :?

καλημερα κουκλες !!!!!!!

τι μου κανετε?

αχ εχω λυθει απο τα γελιααααααααααα...διαβαζα διαβαζα...

τι να πρωτοθυμηθω?

Αναστασια μου εγραψες με το ..."ε θηλασε το το ψαρακι..." :lol::lol::lol: η Αννιω μας η φατσουλα... τι κανει?????????

Σισσακυ μου η χαριλινα μας ειναι απιστευτη ...αλλα εσυ με τις απαντησεις σου όοοοοοολα τα λεφτα...ειδικα εκει με το ..."τι να της πω για τον μπαμπα...κρατιομουν..." χαχα εισαι θεα!!!!!!! :D:D καλες γαμο-ετοιμασιες!!!!!!!κοριτσαρα μου..

ποτε με το καλο? ??δεν μου πες...

στην φωτο που εισαι κουμπαρα εισαι μια κουκλα....το μαλλι τελειο ...και το βυζι :D:D:D

εγω παλι βρε κοριτσια..ανηκω στην κατηγορια μινιον στο θεμα αυτο... :(:( αλλα τα ακριβα αρωματα λενε μπαινουν στα μικρα μπουκαλακια...το λεω για να παρηγοριεμαι... ;) εμ ενα νουμερακι παραπάνω χάθηκε να το δωσει ο Θεουλης.... :lol::lol::lol: εεεεεεεεεεεεεεεε????????????????

Δημητρουλα μου γλυκια...χαρηκα τοοοοοσο πολυ που βγηκε το ανηψουδι σου...μπραβοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!! :D:D:D αντε γερο να ναι και ας μεινει λιγακι μεσα... αφου ειναι για το καλο του...

Θου μου μην σκας και θα περασει το σημαδακι...αλλωστε σε τοσο μικρη ηλικια δεν αναπλαθονται με πολυ γρηγορους ρυθμους τα κυτταρα? ρωτα την γιατρο σου για καμμια αλλοιφουλα...τα φιλια μου στους αγοραρους σου!!!!!!!!!!!και φυσικα σε σενα....

Γωγακι μου γλυκο τι κανεις?πλησιαζει η ωρα της μπεμπουλας σουυυυυυυυυυυυυυυ...αχ αντε με το καλο...η Ιω μας πως τα παει με τον βραδυνό ύπνο?

αφρο μου εχεις κουρατει το καταλαβαινω ειναι και το βαρος της κοιλιας που επηρεαζει όλο το σωμα...κανε υπομονη....και δεν μας πρηζεις καθολου.... ;);) ο μανωλακης χορτασε μικυ ε? :lol::lol:

χρυσα μου τσαααααααααααααααααααααα...εχεις πολυ δουλιτσα ε? αχ εκεινη τη λιγουρω δεν μας την ανεφερες εδω και μερες.... :roll::roll: την ποτισες κανα ποντικοφαρμακοοοο????? :lol::lol:

ο φοφουλης τι λεει?περιμενει το μπεμπουλη?

Χιονουλα μου τι εγινε με την μικρουλα παλι σου κανει νουμερα με το φαγητο? :(:( όσο για το μεμε δεν εχω κατι να σε συμβουλεψω... :oops: οι αλλες κοπελιες ξερουν καλυτερα..απλα φανταζομαι θα ναι δυσκολο να θες να αποθηλασεις και να μην μπορεις... σε φιλω...

παναγιωτα μου που εισαι εσυ κοριτσαρα μου ? αχ ακομη θυμαμαι το σκηνικο στο βερντε...εγραψες τοτε... :lol::lol: τι κανουν τα κουκλια σου?

ΓΙωτάκι μου ..τι κανει η Νινα μας ?

Νατασουλα μου,lovie μου,αθηνα,Βενι,Μαρακι,λαλα,αρτζι.....και οποια αλλη ξεχασα ...τις φιλουρες μου σε όλες!!!!!!!!!

αχ με διαβαζετε ακομη??????????? :oops::oops:

εριξα ενα κλαμμα χθες με το νησι....

πολυ στεναχωρηθηκα...ειμαι μαζοχα λετε? :lol::lol: μου αρεσει να το βλεπω αλλα πεφτω τοσο πολυ...αλλα αν παει καποιος να μου το κλεισιε τον εφαγα!!!!!!!

παλι σεντονι εγραψα...

μπράβο στον Σπυράκο :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

η δικιά μου είναι αρνητική στο γιο γιο :( και εγώ δεν έχω καθόλου υπομονή!!! :(

Σισσιώ πάρε φρούτα, κανένα γιαουρτάκι........... ε και κανένα πυτόγυρο :lol::lol::lol::lol::lol:

μμμμμ θα ήθελα ένα τώρα, έχω μια πείνα!!! :?

και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

εκανε στο γιογιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οχι πολλα βεβαια αλλα ηταν μια αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!1 :ymapplause:[smilie=blob3.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif]

Η αρχη εγινε!! Τωρα ολο και πιο συχνα θα τα κανει εκει!!

Καλημερα Καρολινακι!

Καλημερα Σισσιω μου!!

ξεχασα να πενεψω και τον αντρουλη μου ....χθες το βραδυ εκατσε και εκανε γεμιστα στισ 10 το βραδυ για ναμην τα κανω εγω σημερα :x:x:x:x

πιστευω οτι ειμαι καλυτερα σημερα .....τωρα ξυπνησα ...θα δειξει :?

καλημερουδια Λενακι26 σε ξεχασα... τι κανεις?πως εισαι σημερα?

μαιμουδακοοοοοοοοοοο μου ?????

Αναστασια...ενα μεγαλο μπραβο στον σπυρακο σου!!!!!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Μπραβο τον Σπυρακο!!!!!!

δεν ειμαι καλα σημερα!!!!!!

Λενα βρικα την αποδειξη απο το μαγαζι λεγιετε χαμογελο και ειναι Μ Αλεξανδρου 103 τηλ 2310768368

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...