Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

snowgirl προσπαθησε να εχει αλλα ενδιαφεροντα...πχ κουνιες...αλλα παιδακια να παιζει...βολτες κλπ!

Προσπαθώ όσο μπορώ να την πηγαίνω σε διάφορες δραστηριότητες και να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδάκαι αν και είναι λίγο δύσκολο εδώ γιατί στην ηλικία της όλα σχεδόν τα παιδάκια πάνε ήδη σε σταθμό και δεν τα βρίσκεις έξω...

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ακόμα κι όταν είμαστε κάπου με παιδάκια και πάλι θέλει να θηλάζει πολύ! Μέχρι και μέσα στην πισίνα κάνουμε "μπουτά-μπουτά" :shock:

Νατασούλα κι η Έλενα? Τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη... Το Σάββατο που είχαν έρθει κάτι φίλοι μας με ένα παιδάκι παρόλο που έπαιζαν πολύ ωραία, κάθε τρεις και λίγο μου ερχόταν...

Θούληηηηη :(

πόσο κάηκε.... πολύ ρε συ. Πρέπει να πόνεσε πολύ ο καημενούλης :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

1100 για ποδήλατο???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: και δεν ψωνιζα τροφιμα 3 μηνων? :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

δεν ξέρω ποιό είναι το εισόδημά τους αλλά αν είναι 5000 το μήνα? τα επένδυσαν εκεί γιατί το χρησιμοποιούν αρκετά!!!!!

και σε μας θα βόλευε, αλλά πολλά τα λεφτά!!!!

χθες πήγαμε και σε μια έκθεση ποδηλάτων και πρότειναν ταξίδια με ποδήλατο και είχε σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης εκτός Ελλάδας! :(

είχε για Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Ρωσία, Πολωνία, Λουξεμβούργο, Σκανδιναβικές και άλλες χώρες, εκτός της δικιάς μας!!!!

αν λοιπόν κάνεις τέτοιου είδους διακοπές τότε αγοράζεις ένα αντίστοιχο ποδήλατο!! ;)

Άργυ εγώ δε θα έπαιρνα κάτι τέτοιο... γιατί έτσι το παιδί απλά κάθεται και δε συμμετέχει.

Υπάρχουν αυτά που τα προσαρμόζεις στο ποδήλατό σου και κάνετε μαζί, ενώ στην ουσία οδηγείς εσύ. Σκέφτομαι να πάρω αργότερα κι εγώ.

post-5029-13873936650641_thumb.jpg

Μάγδα εκεί το παιδί δεν είναι δεμένο και αν πας σε μια άλλη χώρα, ποδηλατείς για πολλά χλμ, ίσως να είναι κουραστικό για το παιδί........οι δικές μας ποδηλατικές έξοδοι είναι περίπου 30 χλμ κάθε φορά!!!

αυτό για ποιά ηλικία είναι?

phgame σουπερ μαρκετ και κουνιες!

ο Π. εχει αγανακτησει τοσο με την βενζινη που σκεφτεται να παρει ποδηλατο . εγω λεω μηχανακι αλλα δεν εχει διπλωμα!

δυστηχως εδω δεν πολυπαιζει ποδηλατο!

σημερα ειμαι νυχτα...δεν θελω να παω για δουλεια...!

εχει τοσο ωραια μερα....!

Θουλη υπαρχει μια αλοιφη που ειναι φυτικη και την παρασκευαζεις εσυ..λεγεται (κραλοιφη) νομιζω!

περιεχει φυσικο κερι, λαδι!

ειναι πολυ καλη!

η ανηψια ειχε καει στο λαιμο και στηθος απο καυτο φαγητο...δεν της εχει μεινει καθολου σημαδι!

καλο θα ειναι γιατην ωρα να μην βρεχεται κια ν ατον πας γιατρο!

η Μ-Ι 1+ ειχε καει απο το σιδερο που κουμπωνει το καθισμα το αυτοκινητου...παρόλο που το ειχαμε σκεπασει αυτο ηταν ζεστο και της εκανε σημαδι στο μπουτακι της για μπηκε στη θαλασσα αμεσως!

αλλα εξακολουθει και ειναι ομορφη!

Μάγδα εκεί το παιδί δεν είναι δεμένο και αν πας σε μια άλλη χώρα, ποδηλατείς για πολλά χλμ, ίσως να είναι κουραστικό για το παιδί........οι δικές μας ποδηλατικές έξοδοι είναι περίπου 30 χλμ κάθε φορά!!!

αυτό για ποιά ηλικία είναι?

Δεν ξέρω...δεν το έχω ψάξει ακόμα.... φαντάζομαι θα βγαίνει σε διάφορα μεγέθη.

Ε κι εμείς δεν κάνουμε τρελές διαδρομές. Ο άντρας μου έκανε κάποτε πολλά χιλιόμετρα αλλά τώρα ...σκούριασε :P

Ωραίο κι αυτό που έβαλες. Δηλαδή προσαρμοζεις το ποδηλατάκι του παιδιού. Αν και θα είναι πιο βαρύ....Αλλά δε βαριέσαι, θα βάλουμε το μπαμπά να κάνει πεντάλ 8-)

Γεια σας κοριτσακια ομορφα! :) Τι κανετε?

Επιβιβαζομαι και εγω! Περασαμε ενα ομορφο Σ/Κ με αγορες για το σπιτι,βολτες,φαγητο εξω και πολυ καλο καιρο! Ηδη νιωθω πολυ καλυτερα! Επιτελους εβαλα κουρτινες απο τον Δεκεμβριο που μετακομισαμε! :D Η Ειρηνη με την αλλαγη της ωρας ξυπνησε 9:30 χθες αλλα σημερα κλασικα 8παρα ηταν στο ποδι. :(

Ποσο χαιρομαι που περασατε καλα στα παρτυ σας!! Θελουμε φωτο!!!!

Θου μου πονεσε η ψυχη μου ρε συ...επρεπε να του βαλεις αμεσως ειδικη κρεμα για τα εγκαυματα.Ετσι δεν θα εμενε ουτε και σημαδι. Παρε μια να εχεις σπιτι.

Χρυσα οχι ρε συ και φαλαινα! Μια χαρα εισαι. Οσο για τον Φοφο, τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι! Θα μεγαλωσει και θα γινει πολυ τσαουσης! :)

Αργι και η δικια μου δεν καθεται στον κωλο της σε εστιατοριο. Χθες ειδικα ξεσαλωσε και μου εμεινε το φαι στον λαιμο..δεν το ευχαριστηθηκα καθολου. Ωραιο το ποδηλατο.Αν το χρησιμοποιουνε συχνα τοτε χαλαλι τα λεφτα του. Ο αδερφος μου εχει ενα πολυ ωραιο και το πηρε 800 αλλα το εχει λιωσει.Ετσι ναι, αξιζουν τα λεφτα που θα δωσεις.

Χιονουλα υπομονη...απο οτι ειδα τιποτα δεν πιανει για να ξεχαστε λιγο ε?

Βικυ ποσο εχει η βενζινη εκει? Κεραλοιφη λεγεται ναι και εχω ακουσει οτι κανει θαυματα. Θου μπορεις να την παραγγειλης απο εδω: http://mamalydia.wordpress.com/waxbee_mamalydia/

Παω γιατι δεν με αφηνει η μικρη να γραψω :twisted: Τα λεμε αργοτερα.Καλο μεσημερι σε ολες! :YMHUG:

εγώ εκανα ενα σχολιο περι ντεκαπαζ καποια στιγμη μα δεν το πιασατε!!! 8-);)

Πότε στο προηγούμενο τρενάκι?

Πως μας διέφυγε τέτοιο πράγμα?

Μα καμιά δεν το είδε? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιωτα εγω το διαβασα αλλα νομιζα οτι εχεις βαλει τοσο που τη εχει κανει τη ζημια!

εκανες τωρα?

εγινες ξανθια?

εγω αν δεν ειχα τοσες ασπρες τρθχες δεν θα τα εβαφα καθολου

Geia σας κοπελιες!!!

Αααααχ βρε κοριτσια...Δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα...Το'χασα το μυαλο μου? :(

Τι λεγατε???Πολλα λεγατε(καμια 20ρια σελ διαβασα χθες κ σημερα)...

Να σας πω κ εγω για το παρτυ???Ηταν παααρα πολυ ωραια!

Γελασα πολυ,εφαγα κ παλι(ψεματα ελεγα για τα καροτα προχθες) πολυ,η Αννυ επαιξε πολυ...Ολα σε "πολυ" τα καναμε...Στο τελος ομως ειχα ΠΟΛΥ πονοκεφαλο!Ασχετο!

Καμια φωτο δε βαλατε!ο Κ της Βενης τραβουσε νομιζω κ τα παιδιακια στο δωματιο κ επειδη "το'χει" θα ειναι ωραιες!

Κατα τ'αλλα...Γεεεεεελιο με την Ειρηνη που εσβηνε τα κερακια!Αφου εγω μπερδευτηκα κ ενω τραγουδουσα "να ζησεις Ανασταση..." στο τελος φωναζα "μπραβο Ειρηνηηηηη" :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Ο Αναστασης γενικως ηταν απιστυετο!Στην αρχη πηρε μια οδοντογλυφιδα κ δεν την αφηνε με τπτ!Εσκασε ενα μπαλονι κ εμεινε ετσι :shock: !!!Ηταν τοοοοσο αστειος!Μετα του καλοαρεσε κ κυνηγουσε τα μπαλονια!

Ο Γιωργος εφαγε οοοοτι εβαζε η μαμα-Ιουλια στο πιατο!Μα γι'αυτο ειναι 3 μετρα παληκαρι!!!Κ τι βλεμμα εε???Το'χει!Το'χει!!!!! :D:D

Ο Φιλιππος???Αλλο παιδακι απο προχθες!Την μια συνεσταλμενος(στης Ελενας) την αλλη σουπερ σκανταλιαρης!!!Ολα τα εψαξε!!!!Και φυσικα μοιαζει την Μανουλα του!!! :):)

Η Ελενα θηλασε τελικα Νατασα??χαχααχα!Καλα τα πατε με τον αποθηλασμο!!!

Ο Μιχαλης τελικα το δουλευει το φλερτακι!!!!Δε χρειαζεται να του μαθεις τιποτα!Μαλλον το εχει εμφυτο! :lol::lol:;);)

Ο Φοφος!!!Μα τι γλυκο κ εξυπνο αγορι???!!!Ο μπαμπας του του εχει μαθει κ μερικα γραμματα!!!! :o:D

Καλα οι μαμαδες???Θα το πω!Δε γινεται!!!Αν τις βλεπατε ολες ποσο πιο περιποιημενες ηταν απο προχθες!!!! :lol::lol::lol::lol: Κουκλες καλε!!!!!!!!Φτιαχτηκαν για τις φωτο! :lol::lol::lol::lol:

Αγαπες μου!Πλακιτσα κανω!Μη με παρεξηγησετε κ εσεις!!!!! :lol::lol::lol::P:P:P

Τι αλλα???

Περαστικα ξανα στο χερακι του Θ....

Το κατσικισιο γαλα το Ολυμπος ειναι σε καφετι συσκευασια τετραπακ.συνηθως το βρισκεις πααααανω πανω στα ραφια γτ...Δεν εχει κ μεγαλη ζητηση!

Η Αννυ το πινει χωρις αντιρρηση!Δεν της βρωμαει!Βρε γαλα να'ναι κ οτι να'ναι! :lol:

Σας βαζω εναν συνδεσμο απο ενα μπλογκ για το κατσικισιο γαλα...Πειτε μου αν φαινεται κ σε σας πολυ καλο για αληθινο!Αν κ με βολευει να περιεχει ολα αυτα τα "καλα"!

http://ariadni144.wordpress.com/2009/07 ... isio-gala/

Μαγδουλα μου εδω το καλο μπουτα-μπουτα!!!!Ελα να παμε διακοπες μαζι να ξεκουραστεις!!! :P:lol:

Στις 5 εχουμε παιδιατρο..2 εμβολια...

Ηθελα παρα πολλα να πω...Τα ξεχασα...

Παω να φαω καμια σοκολατα να ενισχυσω τη μνημη μου(αυτος ειναι ο ΜΟΝΟΣ λογος! :lol: )

Λενακη μου τι καλα που περασατε;;;

ηρεμισε καθολου η Ειρηνη;;;;;

Μην ανισυχει απαντως..και εμενα ο Χριστοφορος με βγαζει εκτος εαυτου...τοσο πολυ που ωρες ωρες αορρω και εγω με τον εαυτο μου που δεν του δινω καμια στον πισινο...

Για την κεραλοιφη εχει και η Πατσουρου στο βιβλιο της συνταγη να τη φτιαξεις αμα δεν βρεις στα φαρμακεια

Γιωτα εγω καταλαβα...χιχιχιχιχιχ

γεια σας κοριτσαρες μου!!!

καταρχην θελω να σας ευχαριστησω ολες τοοοοοοοοοοοσο πολυ για τις ευχουλες σας!!!!

αχ ποτε περασαν δυο χρονια... τους αγαπω τοσο πολυ τους αντρες μου!!!

καπου ειπε καποια κατι για σχιζοφρενεια! :lol::lol::lol::lol::lol:

αλλα θα το προσπερασω γιατι την αγαπω τοσο πολυ!

και ναι!! τα καταφερα κ σας διαβασα!!!!

για τους νονους που λετε... συμφωνω μεσες ακρες με ολες σας!!

εμεις κουμπαρα μας κ νονα του ανασταση ειναι η κολλητη μου η κατερινα!!

οσες ηρθατε χτες τη γνωρισατε!!

ειναι πιστευω η καλυτερη νονα που θα μπορουσε να εχει το παιδι μου!

τον αγαπαει, τον παιζει, παντα μα παντα ρωταει τι κανει οταν μιλαμε στο τηλ, του φερνει ρουχαλακια, παιχνιδακια, τον παει βολτα(!!!!!) κ γενικα επιδιωκει να βρισκεται μαζι του κ ασχολειται!

κ ο φιλος της το ιδιο!!

αλλα πιστευω πως οι σχεσεις κουμπαρων κ νονων με το ζευγαρι ειναι ρισκο.. πολλες φιλιες χαλασαν μετα απο κουμπαρια!!

εμεις δεν εχουμε βαφτιστηρια κ θελουμε σαν τρελοι να βαφτισουμε ενα παιδακι!!!

αλλα κανεις δε μας το προτεινει, γιατι αραγε?? :lol::lol::lol:

οσον αφορα στο τι πληρωνει ο ενας κ τι ο αλλος, πρεπει να γινει καλη συννενοηση, αλλιως γινονται πολλες παρεξηγησεις!

πω πω ρε θουλη!! πως καηκε ετσι ο θοδωρακος????

αγαπη μου....

χτες στο παρτυ περασα(με) τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα ηρθαν ολοι οσοι καλεσαμε!!! :lol::lol::lol::lol: κ τα φαγατε ολα!!

οχι σαν περσυ που δεν ειχε φαγωθει τιποτα κ τρωγαμε 3 μερες!!!

αχ εγω στεναχωρεθηκα για τη νατασα... πολυ!

κ ας λεει οτι μου εκανε πλακα... επρεπε να το ειχα σκεφτει, ειμαι απαραδεκτη!

επισης νατασα σου εχω ξαναπει ποσο σε θαυμαζω????

εγω ΠΟΤΕ δε θα το τολμουσα αυτο με 2 παιδια!

επισης ο τολης πεθαινει για παρτυ, καφεδες κλπ κλπ παντου ερχεται μαζι μου!

η τουρτα ηταν πολυ ωραια, πεντανοστιμη!

τσακισα κ το γουινι!!!! :lol::lol::lol::lol:

καλα ετσι, ο αναστασης τελικα οταν εφυγαν τα περισσοτερα ατομα, τα εσκασε ολα τα μπαλονια!!

λυσσαξε να λεει μπαμ κ μπαμ!!

αχ εκσταση εισαι τοσο μα τοσο ομορφη!!!

καλε ειλικρινα, δε σε κοροιδευω!! εισαι μια κουκλα!!!

κ η αννυ ειναι μια κουκλαρα!!! σας αγαπω τοσο πολυ κ τις δυο!

η ιουλια χτες ηρθε στην τριχα! :lol: κ δε στηνοταν καμια για φωτο!

επρεπε να τις απειλησω οτι θα τις βγαλω φωτο να τρωνε για να κατσουν να τις βγαλω!!

χρυσα σταματα καλε να λες οτι εισαι φαλαινα!!!!!!!!!! αμαν!!

μια χαρα εισαι!!! μονο κοιλια εχεις κανει!!

η μαργαριτα εχει γινει μια κουκλα!!!

κ ας μη βαφει το μαλλι :lol::lol::lol:

νατασουλα ο τολης ειχε καταστεναχωρεθει χτες για το μιχαλη.. του περασε?

η ειναι ακομα θυμωμενος??

τα παιδια σου ειναι τελεια!! ολοι χτες μου ελεγαν τι ομορφα κ τι καλα ειναι κ τα δυο!!!!!

ξεχασατε το μπουκαλι της ελενας??

βενετια ποιο φορμακι καλε?? :oops::oops:

τωρα που το ξεχασες.... ξεχνα το!!!

οποιο κ να ηταν μαρεσε!! :lol::lol::lol::lol:

καποια μου εφερε ενα μπλε μπουφανακι που ειναι διπλης οψεως

ειναι παρα πολυ ωραιο αλλα του ειναι πολυ μικρο.... 80 εκ!

ουτε κατα διανοια δεν του μπαινει!!

πειτε μου απο που το πηρατε να παω να το αλλαξω!!!

επισης κοριτσια η γυναικα του αδερφου της κουμπαρας μου ξετρελαθηκε μαζι σας!!! :mrgreen::mrgreen:

καλε μου ελεγε κ ξαναλεγε δεν το πιστευω οτι γνωρισες τετοια φοβερα κοριτσια απο το ιντερνετ!!

αχ.. τι ξεχναω???

σημερα πηγαμε εκδρομη κ περασα πολυ ωραια!!!

επαιξα με τα παιδια, ετρεξα, παιξαμε τσιγκολελετα, περνα περνα η μελισσα, μηλα κ διαφορα αλλα

κουραστηκα πολυ αλλα το ευχαριστηθηκαν κ τα παιδια κ εγω!!

σιγουρα ολο κ κατι ξεχναω... ηθελα τοσα να πω!!!!

θελετε να βαλω φωτο το βραδυ?

Είχαμε πάει βόλτα και μόλις έβαλα την Ιω για ύπνο...Τι μου κάνετε;;;Το πρωί μπήκα σας διάβασα, αλλά διάβασα και το άλλο θέμα και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ μαζί σας... :oops::oops::oops:

Εγώ καλάαααα, η Ιω καλά,ωραίο καιρό έχουμε, αυτά τα νέα....

Εσείς;;;;;

Καλέ γιατί δε βάλατε φώτος από το πάρτυ του γαμπρούλη μου;;;;; :roll::roll::roll:

Συμπεθέραααααααααααααααααααααααα.... :twisted::twisted::twisted:

Φιλια σε όλες!!!!

Γιώτα το είδα το σχόλιό σου, αλλά δεν κατάλαβα γιατί το έγραψες!!!! :?

Λενάκι η Ρέα, κάθησε στην θέση της καθόλη την διαμονή μας στο εστιατόριο, απλά μιλούσε λίγο πιο δυνατά απ΄όσο έπρεπε, έριξε και λίγο νεράκι στο κάθισμα, δεν πάει στα τραπέζια των άλλων (δεν το επιτρέπουμε αυτό!) είχε πιάσει όοοοολο τον χώρο και ο καημένος Λουκάς ήταν έτοιμος να πέσει κάτω ( :lol::lol: ), εμένα προσωπικά δεν με πείραξε, δεν ενόχλησε κανέναν άλλον επισκέπτη, του άντρα μου του φάνηκε κάπως :? αν πάμε κάπου μόνο με εκείνη είναι τύπος και υπογραμμώς!!! πιστεύω ότι είναι ο συνδιασμός των 2!!!! πάντως με τον Λ. πας παντού και στο πιο κυριλέ μαγαζί!!!!

επισης γιωτα ουτε εγω καταλαβα σε ποιο θεμα αναφερεσαι!!!

πειτε κ σε μενα καλε την κουτσομπολα!!

επισης διαβασα το θεμα με τον αντμιν κ εχω να πω ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Λεναρα μου!!!!!!!Κοριτσακι μου γλυκο!!!! :x:x:x Ευχαριστω αλλα... :oops::oops::oops:

Εχω ερωτησεις-σχολια!(γμτ ποσο καθισατε?????)

Το σετακι που λεει η Βενη ειναι μαλλον αυτο που σου εφερε ο Φιλιππος λιγο πριν φυγω!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Βενετιαααααα!Ο γιος σου το χαρισε στη λενα!!!!!! :lol::lol::lol:

Ο Μιχαλης γιατι θυμωσε???

Εγω γιατι δε γνωρισα καμια απο τις αλλες φιλες-κουμπαρα σου???Οκ,τους χαιρετισα ολους αλλα μετα πλακωθηκα στον μπουφε κ στην κουβεντα! :lol::lol::lol:

Α!Και την αλλη φορα να μας φτιαξεις πιο υγιεινα πραγματακια!Αφου μας ξερεις πως δεν τρωμε παχυντικα! :P:P:P

Και επιεδη δεν το ανεφερα καν η γαιδουρα...Και η Νατασα ειχε κανει φοβερα πραγματα!!!!!Δεν σταματησα να τρωω!!!!Ουτε η Ιουλια! :P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω σου εφερα ενα τζην κ ενα ριγε μλπουζακι...

Να βαλεις φωτο!Εχεις κ εμενα???Ε να μην δινω την αδεια μου για λογαριασμο των αλλων! :P

Μηπως να πιουμε κ σημερα καφε???μετα το εμβολιο της Αννυ????Ή μπα???Καθε μερα εσας θα βλεπω!?

μπορει να μην τη γνωρισες την κατερινα γιατι ηταν εξω.. μπηκε καποια στιγμη αλλα μπορει εσυ να ειχες φυγει

καλε η μαμα μου πολυ σε συμπαθησε!!!! κ τη βενετια που της ειπε οτι ειναι μια μικρη γιαγια! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ο μιχαλης θυμωσε γιατι παλευαν με τον τολη, ο τολης χαιροταν κ ελεγε τι τελεια ειναι που εχουμε αγορι, ετσι θα παιζουμε κ εμεις κλπ κλπ ε γελουσαν κ καποια στιγμη ο μιχαλακης ειχε σκαρφαλωσει πανω στον τολη κ καπου καπως χτυπησε το ποδι του

κ μετα φωναζε στη νατασα μαμαααααα παμε να φυγουμε :lol::lol:

αλλα πολυ στεναχωρεθηκε η κολωνα μου

συγνωμη!

τι ωρα εχετε εμβολιο?

Αναστασία τι να σου πώ για το κατσικίσιο δεν ξέρω, δεν το εχω ψάξει κιόλας, επίσης δεν έχω δοκιμάσει και ποτέ και τώρα μέβαλες σε πειρασμό θα πάρω να δοκιμάσω να δώ ο Μιχάλης που τρελένεται για γάλα τι θα μου πεί. Μακάρι πάντως να ισχύουν όλα αυτά που γράφει.......

Την Έλενα δεν την έδωσα να θηλάσει εκεί αν και ξαναζήτησε μετά που φύγατε αλλά μόλις πήγαμε σπίτι με ξεζούμισε:roll::roll::roll::roll:

Λένα να βάλεις φώτο,

Ο Μιχάλης το ξέχασε όσο είμασταν ακόμα εκεί, μπορεί να είναι παραπονιάρης αλλά τα ξεχνάει κατευθείαν ;)

Το παγουρίνο το ροζ δικό μας είναι, το κατάλαβα όταν πήγαμε σπίτι, ευκαιρία να πιούμε σύντομα καφεδάκι ;)

Όσο για την γυναίκα του αδερφού της κουμπάρας σου χάρηκα πολύ που μπρορέσμε να τις μεταφέρουμε κάποιες από τις γνώσεις μας στον θηλασμό

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...