Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Αφρο τι όνειρα βλέπεις, δες και καμμιά κωμωδία!!! :lol::lol::lol:

η παρακάτω φωτό δείχνει τα εκατομ. ψάρια που πέθαναν και βγήκαν στην ακτή της Καλιφόρνια, δεν διακρίνεται το νερό!!!! πιθανόν πεθαναν από την ραδιεν. και είναι ριαδιενεργά και οι αμερικανοί τα παίρνουν και τα πουλούν στην αγορά!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα!!

καλε εγραψες η γιωτα αντιο στον τοιχο της και της στελνω πμ και μου λεει δεν υπαρχει :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: καλε διαφραφηκε η ΧΑΖΗ???????? :o:o:o:o

αμα μιλησει καμια (αν δεν τη νεχω βρει μεχρι τοτε)πειτε μου και εμενα :?:?:?:evil::evil::evil::cry::cry::cry:

θα τα πουμε το βραδακι κοπελες τωρα εχω δουλειααααααα!!!! :!::!::!::!:

Αργυρω μου λυπαμαι πολυ που η σημερινη ημερα ειναι'επετειος"ενος τοσο δυσαρεστου γεγονοτος για εσενα.. :cry::cry::cry::x:x:x:x:x:x:x

Αφρο κ εγω πριν 1 μηνα ειδα το 3 μπροστα απο τα χρονια μου κ ακομη καπως μου φαινεται.. :?

Λαμπρινη λυπαμαι πολυ που ανεβηκες για τοσο λιγο στο τρενακι,αλλα σε καταλαβαινω...

Μαρια το τι θεωρουμε"αστειο"κ τί οχι ειναι υποκειμενικο..αν η Αναστασια εκανε το ιδιο χιουμορ θα το θεωρουσαν πολλες ειρωνεια,υπεροψία κ εγω δεν ξερω τί αλλο..

στην περιπτωση σου οχι,επειδη δεν υπαρχει αυτη η προκαταληψη,οπως δεν υπαρχει ουτε σε εμενα κ σε κανενα αλλο μελος..

δεν αναπαραγω κανενα θεμα,αλλα θα απαντω οποτε το θεμα αναπαραγεται απο..μονο του

Γιωτα δεν υπηρχε λογος να διαγραφεις..η διαφωνια ηταν καθαρα προσωπικη σας..

Λενα ο χ. εχει το κινητο μου,θα σε παρω το απογευμα οταν ερθει,αλλα ο γιωργος εχει πολλες μυξες..

φιλακια σε ολες

αχ Ιουλία μου, θα ήθελα να ήμουν μόνη μου σήμερα, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς είμαι με τα παιδιά και δεν μπορώ να εκφραστώ, ούτε στην τουαλέτα δεν μπορώ να πάω, απλά είναι στιγμές που θα ήθελα να είμαι μόνη μου, όπως η σημερινή!!!! :(:(:(

τέλος πάντων.......

εδώ λένε να ρωτάμε από πού προέρχονται τα ψάρια πριν τα αγοράσουμε, λες και θα μας πουν την αλήθεια!!! :evil::evil::evil:

Η Γιώτα διαγράφηκε? :o

μην μου πείτε διαγράφηκε και η Αναστ. :o

γιατί? εγώ νόμιζα ότι τα "βρήκαν" ή τουλάχιστον ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα!!! :?

κρίμα όμως.....

Καλησπέρα μαμα! :)

Αργυρουλα μου γλυκιά λογικό είναι να είσαι έτσι σήμερα. Η μητέρα σου όμως ζει μέσα από σένα. Κανε ένα φαγητό που έκανε η ίδια συχνά σήμερα.. :oops::)

Τι έκανε η Γιώτα; :shock::o:o Δεν το πιστεύω! Μα καλά γιατί; Και το δικό μου το μυαλό παει στο ότι έγινε κάτι που δεν ξέρουμε.. Και η Λαμπρινή; :o μα γιατί; μπαίνω και σας διαβάζω, είστε η μοναδική μου παρέα, γιατί γίνονται αυτά; :cry:

ΕΛΑΤΕ ΠΊΣΩ ΚΑΛΕ !!!!!!!!!!!!

Καρολε μετά τις ανασκαφές αρχισες τις αναστυλωσεις; :lol:

Χρύσα καλά ο αγοραρος;

Ιουλία φιλακια, γίνονται αυτά βρε κοπέλα μου, το θέμα είναι να κοιτάμε θετικά μπροστά κ να μην κρατάμε κακια :YMHUG::YMHUG:

Και εγώ από τις μεγάλες είμαι εδώ μέσα... Και προχθές στο άσχετο ο άντρας μου μου είπε ότι γερασα :o Σκέφτομαι πρώτα να τον σφαξω και μετά να πάω για λιφτινγκ :evil::evil::evil:

Μάλλον κάτι δεν έκανα καλά. :oops:

Veni τις φώτο θέλω να περάσω αλλά μάλλον οι φώτο θέλουν επεξεργασία...θα τις διορθώσω και θα επανέλθω..

Όσον αφορά την Γιώτα, μένω άφωνη. :o Εννοείς οτι διέγραψε τον λογαριασμό της και απο το fb; Όποια έχει το τηλ. της ας της πεί κάτι ρε κορίτσια. Κρίμα δεν είναι να μην μπαίνει εδώ η Γιώτα; Τί στο καλό έγινε πάλι; :(

Εξάλλου αυτή άνοιξε αυτό το τρενάκι προς τιμή της Γωγώς.... :(

Γιώτα έλα πίσω ρε κούκλα μη μας στεναχωρείς. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Λάλα το ιδιο ισχύει και για σ' ένα. Το να μπαίνεις στο φόρουμ και να μην γράφεις στο τρενάκι ειναι κρίμα ρε συ. Τί έχουμε να χωρίσουμερε κορίτσια; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω... :(:(:(

Για ν' αλλάξουμε κλίμα...εμείς σήμερα μπαίνουμε στον 7ο μήνα!!!!!

Αντε ρε κοριτσια...χωρις να εχω παρακολουθησει το θεμα απο την αρχη (εγω τα ειδα μετα γιατι δεν ειχα μπει) κριμα ειναι...και οι διαγραφες κ ολα...το εχω ξαναπει...ενα φορουμ ειναι ρε παιδια, λεμε διαφορα για να ξεχνιομαστε απο τα σοβαρα, καμια φορα λεμε κ βλακειουλες, λεμε κανα αστειο να χαλαρωνουμε...Γιατι τα παιρνουμε ολα τοσο προσωπικα?? δεν ξερω, ισως στο παρελθον να ειχα παρει κ εγω κατι προσωπικα αλλα μετα ειδα ποσο χαζη ημουν να παιρνω τοσο σοβαρα πραγματα που λεμε σε ενα φορουμ που στην τελικη δεν εχει κ καμια επιρροη στην ζωη μας...

Τεσπα, δεν θα πω τιποτα αλλο..

Αργυρουλα κριμα η σημερινη μερα....Ελα μη στεναχωριεσαι (ευκολο να το λεω), κουραγιο..ισως ειναι κ καλο που δεν εισαι καθολου μονη σημερα...

Ερη παλι εδω??? χα χα!! να τον σφαξεις πρωτα, συμφωνω!!!κ μετα τι λιφτινγκ καλε..μποτοξ που ειναι κ μοδα!!

Λενα να σου ζησουν τα διδυμακια..δεν εχουμε μιλησει κ ποτε...ουτε στο ΦΒ σε εχω πια :(

Ιουλια τι κανεις??οπως ειπε κ η Ερη γινονται αυτα μωρε..φιλακια κ απο μενα...

Βενη σου λεω γεια τωρα διοτι δεν θα ξαναμπω το βραδυ αν μπεις..

Γενικα λεω γεια διοτι μαλλον στο ΦΒ θα τα λεμε βρε κοριτσια, δεν εχω πια τοση ανεση χρονου να μπαινω...

Τις περισσοτερες αθηναιες μαλλον θα σας δω αυριο, καλως εχοντων των πραγματων...

Σας χαιρετω, τα φιλια μου σε ολες, ειτε ειναι μεσα ειτε εχουν διαγαφει!!!

Καλησπερα και απο εμενα!!

Τι κανετε κοριτσακια? Και εγω σημερα ειμαι καπως..πριν πολλα χρονια συνεβη κατι στην μανουλα μου που καμια μανουλα δεν θα ηθελε να συμβει στο παιδι της..δεν το συνεχιζω γιατι και εμεις μανουλες ειμαστε και εχουμε και εγκυουλες εδω..Σας διαβαζω απο χθες αλλα δεν προλαβαινω να γραψω.Ξυπνησα πριν τα μικρα και τωρα βρηκα χρονο. Μα καλα τι ειναι αυτα που διαβαζω? :shock::(

Γιωτακι δεν ξερω τι υποθεικε μεταξυ σας αλλα ειναι κριμα να μην μπαινεις εδω πια. Γυρνα πισω γρηγορα! :)

Λαμπρινη μου εγω δεν καταλαβαινω τον λογο που εφυγες..ολες μας δεν νιωθουμε καλα με αυτο που εγινε..γυρνα πισω και εσυ! :)

Αναστασια το ιδιο ισχυει και για σενα! Καλη καρδια πανω απο ολα! :)

Αργι μου καταλαβαινω πως εισαι σημερα..αλλα να ξερεις πως καθε φορα που σκεφτεσαι την μανουλα σου αυτη ειναι εκει διπλα σου και ας μην την βλεπεις...Οσο για το σχολειο του Λ. ειναι τελειως απαραδεκτοι. Και εγω που δουλευα στο παιδικο χωριο SOS τα ιδια κανανε και εκει. Ετρεχα πισω απο τα παιδια στην ταιραστια αυλη για να τα προσεχω και μου φωναζανε οι αλλες να τα αφησω και να παω να κατσω μαζι τους! :roll:

Μαγδα μου λες και το περνουνε φανταρο το κοριτσακι σου βρε!! Μα καλα τοσο νωρις τα περνουνε εκει παδικο? Και χωρις να πας εσυ να την γραψεις η δεν καταλαβα καλα? Με τα τσισακια στο ξυλινο δαπεδο δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα αν τα περνεις μυρωδια νωρις. Και εγω ειχα στο προηγουμενο σπιτι αλλα επειδη ειχα το νου μου ετρεχα απο πισω της και αν τυχον τα εκανε στο πατωμα τα σκουπιζα αμεσως.

Αφρο ευκαιρια να παρεις καινουρια κουρτινα!! :mrgreen: Και εγω με την ηλικια εχω θεμα φετος..1 Μαιου θα κλεισω γινω 30 και ουτε να το γραψω δεν θελω :cry:

Θου μην μου στεναχωριεσαι! Οτι εγινε εγινε. Το θεμα ειναι να επανελθουν ολοι στο φυσιολογικο τους τωρα.

Λενακι τι κανετε? 7ο μηνα κιολας?? :shock::shock: Ποτε περναει ετσι ο καιρος!! Θελω και εγω να δω φωτο τις μικρες που δεν τις ειδα ποτε!!! :) Να μου τις φιλησεις!!!!

Ερη ακομα ρε τα πραγματα απο την Ελλαδα? Επικοινωνησες καθολου με την φορτοτικη? Ο καιρος τι λεει εκει? Λιωσανε τα χιονια?

Ιουλια,Καρολ, Βενετια,Μπεμπουλης,Μαρια,Παναγιωτα,Χρυσα,Νατασουλα,Φραν,Γωγω και σε οσες ξεχναω τα φιλια μου!! :YMHUG::-*:-* Εννοειται και σε οσες ειναι εδω! ;)

Aφροδιτούλα, όχι δε σε είδα με κότσο και γυαλιά (νομίζω!) :P αλλά εννοώ ότι λες λίγα και καλά!!! ;) Πέθανα με τις αιμορροϊδες!!! :lol: Κουράγιο, κοντεύει ο καιρός, θα περάσουν τα "δύσκολα" και να δεις που μετά θα ξανανέβεις εις διπλούν!!!! :D

Καρολινάκι, το κουκλί μου είναι καλά, δόξα τω Θεώ και αύριο ελπίζω ότι θα είμαστε εκεί και θα πούμε πολλάαααα τραγουδάκια!!!!!!! Θα γνωρίσουμε και το παπάκι σου!!! :D

Σε θυμήθηκα σήμερα, αφήστε τι έπαθα... :? Έχασα 10 χρόνια απ' τη ζωή μου!!! (Δηλαδή είμαι 14 ετών τώρα!!!!!!) :P:lol: Τρώγαμε στη μαμά μου και η μικρή ήθελε τουαλέτα. Την πήγε ο μπαμπάς της και μας φωνάζει ότι τελείωσε. Ώσπου να πάμε, σηκώθηκε, πήγε στην πόρτα και κλειδώθηκε μέσα μόνη της!!!!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: Μου ήρθε εγκεφαλικό...... Της είπαμε να γυρίσει πάλι το κλειδάκι, αλλά αυτή άρχισε να κλαψουρίζει, γιατί.... Πάνω στη πόρτα περπατούσε ένα μυρμήγκι!!!!!!!! :shock::shock::shock: :-\ Κι έλεγε, "δε μπορώ, δε μπορώ", εγώ της απαντούσα "μπορείς αγάπη μου, προσπάθησε" και μου είχαν κοπεί τα πόδια. ΕΥΤΥΧΩΣ υπήρχε κι άλλο κλειδί του μπάνιου, απ' έξω και το βρήκε ο άντρας μου και ανοίξαμε αμέσως... Αυτά τα δύο-τρια λεπτά όμως, έστειλαν τη ψυχή μου στη κούλουρη!!!!!! :?:?:?

Καρολινάκι, μεγάλη ταλαιπωρία με τον ορθοδοντικό!! :? Μπορεί να μην έπαιζε τάβλι, αλλά κι εσύ δεν φταις να περιμένεις 2 ολόκληρες ώρες για ένα ραντεβού!! :evil: Άντε, με το καλό να τα βγάλεις!! Συμφωνώ με το μασελάκι, μη το αμελήσεις... Κι εγώ είχα βάλει σιδεράκια, το φόραγα τακτικά και μέχρι το γάμο ήταν τέλεια τα δόντια. Μετά το αμέλησα και μετακινήθηκαν με αποτέλεσμα να μην ξαναμπαίνει!! :( Τώρα είναι καλά, αλλά δεν είναι τέλεια και εκνευρίζομαι... Να έχεις φάει τη πίκρα με τα σιδεράκια και να μην είναι και τέλεια τα δόντια, αμαρτία!!! :evil:

Αργυρούλα... :shock: Τραγικό το θέαμα με τα ψάρια και ακόμα τραγικότερο το ότι μπορεί να καταλήξουν στο πιάτο μας!!! :? Όλα στο βωμό του χρήματος!! :evil:

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις και τις διαγραφές, λυπάμαι πολύ... :( Ελπίζω να γυρίσετε όλες πίσω άμεσα!!! Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, πολύ σωστά το είπε η Λένα!!! :(

Έρη... :lol: Να τον σκοτώσεις, να κάνεις μπότοξ και μετά να βρεις γκόμενο, καλή ιδέα!!! :lol:

Φρανίτα, ελπίζω να τα πούμε αύριο, και να γνωρίσουμε και το Σεμπίνι!!! :D

Βένη, Ιουλία, Μπεμπούλης, Λενάκι και σ' όλες τις απούσες :( τα φιλιά μου!!! :-*

Καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

Χαθηκαμε.

Ελπιζω να ειστε ολλες καλα.

Εγω μια χαρα.

σε μια εβδομαδα ανοιγει και το ξενοδοχειο.

Αντε να πιασω δουλεια.

Επιξα μεσα στο σπιτι!

Έρη συμφωνώ με το Μητσάκι!!! :lol:

Μου έχουν στείλει προσπέκτους απο ταξιδιωτικα για χάνειμουν κα ταξιδεύω... γιατι να ταξιδέψω στην πραγματικότητα δεν παίζει! :cry:

Και γιατί τέλος το τρενάκι; Έχω ξενερώσει, αλλά εχω παρέα εδω, ελπίζω όταν ξεθυμώσουν τα κορίτσια να ξαναμπουν, αν όχι καλώς. Είμαστε όμως τόσες εδω, λέμε τα δικά μας καλα ή κακα, τους προβληματισμους μας για τα παιδιά μας, βγαίνουμε μαζι, νοιαζόμαστε...

Το τρενάκι είναι όλων μας! :roll:

Αρνούμαι να το αφήσω και ελπίζω να κάνετε και σεις το ίδιο.

Ελάτε κορίτσια!! Δε σας γνωρισα έτσι! :shock:

erh δεν σε πετυχα ....γιατι 2 αυγα στο κεικ ?

αν βαλω τρια τι θα γινει ?

εγω εδω θα ειμαι .

πηγα να κανω κεικ και δεν μου φτανει το αλευρι ....περιμενω τωρα τον Κ να φερει ....

δημητρα τωρα ειδα οτο ειχες και εσυ σιδερακια ...πριν τον γαμο :? .....εγω στο λυκειο .....

μια χαρα ειναι τα δοτακια σου ....τα δικα μου τα ειδες ? :lol::lol::lol::lol::lol:

αλλα εφηβη ημουνα μεσα στην αντιρηση .....

ελενη αντε με το καλο να πας στην δουλεια .

Τελος δηλαδη το τρενάκι?.

το τρενάκι έχει καμμιά 20αριά επιβάτισσες αν κατεβούν 2-3 δεν σταματά το δρομολόγιο, συνεχίζει ακάθεκτο! :D:D;)

συμπεθέρα διαβολικό σχέδιο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::x

Μιτσάκιιιιιιι απαπαπα στην τουαλέτα? :shock::shock::shock:

Ελενίτσα τι κάνεις βρε? χάθηκες :x

Αφρο βάλε όσα αυγά θέλεις καλή μου!!! :roll::roll::roll:

περιμένω την κοπέλα μου να φάει το γιαουρτάκι της!!! πήρε παράταση 30 λεπτά!!!! :lol::lol::roll::roll::roll:

Λενάκι ήθελα να σου πω πολύ μπουλούκος και κούκλος ο κούκλος σου!!! :roll::x

Είμαστε όμως τόσες εδω, λέμε τα δικά μας καλα ή κακα, τους προβληματισμους μας για τα παιδιά μας, βγαίνουμε μαζι, νοιαζόμαστε...

Το τρενάκι είναι όλων μας! :roll:

Αρνούμαι να το αφήσω και ελπίζω να κάνετε και σεις το ίδιο.

\M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ :-bd

Και εγώ ξενερωσα αλλά με φεραν στα ίσια μου τα μηνύματα σας! Σας αγαπώ πολύ! :D

Αχ ρε μητσακι κρίμα που δεν σε γνώρισα! :(

Τώρα γυρίσαμε, είχαμε παει παιδική χαρά, δίπλα απο την παιδική έχει ένα σχολείο με μεγάλες κατασκευές παιδικής χαράς στην αυλή και τα παιδάκια είχαν διάλειμμα και ο δικός μου μου ζητούσε να πάμε εκεί. Του είπα ότι δεν μπορούμε να πάμε γιατί εκεί είναι σχολείο.. Και μου λέει ´Μαμα εγώ σχολείο;; ´ :D το ζουζουνακι μου...

Αφρό βάλε τρία, θα φουσκώσει πιο πολύ. Άλλοι βάζουν 6 :o

η μαμα μου βαζει 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ουτε μαυρο εχω :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

αχ αν δεν βρει κατω στον πακι (πακιστανο) δεν θα κανω κεικ αποψε :cry::cry::cry::cry::cry:

προχθες εκανα το κεικ σου με το καροτο και την μπανανα ....κρατσανιστο δεν βγηκε αλλα το κατασπαραξε ο Μ :lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...