Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Αφροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο κι εγώ το Σεπτέμβρη θα κλείσω τα 27.... :?:?:?:o:o:o:o:o:o 'Εχω τρία χρόνια μπροστά μου για τα πρώτα άντα.... 8-)8-)8-)8-)8-) Βέβαια δεν τρελαίνομαι γιατί σκέφτομαι ότι όταν εγώ θα είμαι 30, η Ιω θα πάει πρώτη δημοτικού...Μέχρι τότε θα έχω αδυνατίσει κιόλας (φαντάζομαι :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream: ) και θα είμαι τρελό γερο-πιπίνι..... :lol::lol::lol::lol:

Μπεμπούλης λουμπάγκο ρε;;;;; :?:?:? Γέρασες... :lol::lol::lol::lol::lol: Ρε να σε ρωτήσω..Πως πας με το σάκχαρο;;Μετριέσαι;;Κάνεις διατροφή;;;;

Καρολινάκι λιμνούλα δε βρήκα..Αν θέλετε σας γεμίζω την μπανιέρα να μπει η παπένια... :lol::lol::lol::lol: Αλλά έτσι όπως το κόβω θα βρέχει, οπότε αν θέλετε τόσο πολύ νερό, θα σας βγάλω έξω από το σπίτι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δηλαδη εγω και η αρτζι ειμαστε οι γριες εδω μεσα?????????????

ααααα δεν παιζω

αρτζι πες κατι κι εσυ :(:(:(:(

διατροφη κανω...δηλαδη προσπαθω

πινω τα χαπια μου και μετριεμαι 90-120 κυμαινομαι

Καλημεραααααααααα!!!

Παρουσα καλε κυρία!!!! :lol::lol::lol:

Αχ εγυγε η μανα και τωρα με 2 παιδιά!!!Αχ ποιος με πιανει;;;

Απο οτι ειδα στην τελευταια σελιδα λετε για ηλικιες!!!!

Εγω ενα εχω ναπω!!!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙΣ!!!! :lol::lol::lol:

Αστες να λενε Σισσακι μου.Ζηλευουνε την ομορφια μας και την προσωπικοτητα μας!!Αμε Αμε!!!! ;););):-p:-p

Ανυπομωνω να σας δω αυριο!!!

Γωγω θα αφησουμε τους αντρες να κανουν baby sitting και εμεις...Αραχτες!!!!!

Φιλακιαααααααααααααα

η χρυσα καλα πρεπει να ειναι αφου ειναι στο γραφειο .

πηρα στο κιν της και το ειχε αφησει σπιτι ,η μαμα της ειπαι οτι ειναι στο γραφει ,αρα εχει πολυ δουλεια .

Κορίτσιααααααα δε χρειάζεται ρε να κάνουμε baby sitting...Δίπλα στο σαλόνι που θα καθόμαστε, επειδή έχει λίγο κενό χώρο θα ανεβάσω εκεί τα παιχνίδια της Ιως για να παίζουν δίπλα μας και να τα βλέπουμε.... ;);););););););););)

Καλέ δεν είπε κανένας ότι είστε γριές... :shock::shock::shock: Απλώς εγώ είμαι νεούδι.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ βλέπω στο τικεράκι μου ότι μου έχουν μείνει 19 μέρες... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Κορίτσια από τη μια ανυπομονώ να πάρω αγκαλίτσα το μωράκι μου και από την άλλη δε νιώθω έτοιμη ψυχολογικά... :oops::oops::oops: Φοβάμαι!!! :?:?:?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώτα και εγλώ με 2 είμαι στο σπίτι σήμερα :roll::roll::roll::roll: ....ο Λ. βλέπει ένα ντιβιντι το σφουγγαράκι (θα την σβήσω σε λίγο) και το μπουμπούκι με έχει τρελάνει στο "σβήστην σβήστην" :lol::lol::lol: το ακούει ο Λ. και τα παίρνει!!! :roll::roll::roll::roll: ...καταλαβαίνετε τι γίνεται.... !!! :roll::roll::roll::roll:

Απο οτι ειδα στην τελευταια σελιδα λετε για ηλικιες!!!!

Εγω ενα εχω ναπω!!!!

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙΣ!!!! :lol::lol::lol:

συμφωνώ!!! ;)

Γωγώ τι φοβάσαι ρε? με ένα τσουπ θα βγει! :D

Γωγούλα πόσο σε καταλαβαίνω... :roll::roll:

Καλύτερα όμως να προσπαθήσεις να βγάλεις αυτές τις σκέψεις απο το μυαλό σου.

Στην ανάγκη κάνε λίγη γιόγκα! :lol:

τσαααααααααααααααα ξαναηρθααααααααααα...όχι νομιζατε πως θα γλιτωνατε ευκολα απο το ρυζακι..... :lol::lol:

Γωγουλα μου όλα θα πανε καλα...λογικο ειναι να νοιωθεις λιγο περιεργα... ;);) αλλα σκεψου οταν θα ερθει στον κοσμο η μικρη σου πριγκηπισσα.... :D:D τι χαρα...!!!!!!!!!!!!αναπολω και εγω το πρωινο εκεινο που πρωτοαντικρυσα το παπι μου....αχχχχχχχχχ...ξεχασα την καισαρικη την όλη ταλαιπωρια με το τρεμουλο που ειχα και που φοραγα μασκα οξυγονου...τα παντα εξανεμιστηκαν μεμιας...!!!το κλαμμα της και το προσωπακι της με συγκινησαν απιστευτα.... :x:x:x

αχ αντε κοριτσακι μου χαλαρωσε ...κοιμησου λιγακι παραπανω... :lol::lol: γιατι μετα θα χεις ξενυχτι... ;);)

παναγιωτα μου καλημερουδιαααααααααααααααα... αγαπη μου..τι κανει ο μικρος κουκλος και ο Νικολας μας?

Καλημερα...τι κανετε;;;;

πωπω..ποσα γραψατε!!!!

δε προλαβαινω να τα διαβασω...

θα τα διαβασω το ΣΚ

εμεις ολα καλα...

εχω λιγη δουλιτσα και μετα θα φυγω..

ΓΩΓΩ..ακομα δεν γεννησες!!!!

Κοιτα κακομοιρα μου μη γεννησεις μεχρι αυριο... :lol::lol::lol:

Τα φιλια μου σε ολες ...μου λειψατε

Σισσιω μου ειχα Β επιπεδου, ολα καλα...απλα σε λιγο θα ξαναφυγω εχω κατι δουλιες..και τρεχω λιγακη..γι'αυτο και δεν προλαβαινω να διαβασω τιποτα

Καλα να περασετε αυριο στο παρτι..σας ζηλευω!!!!!!

Χρύσα όλα καλά με την Β' επιπέδου?

Γωγώ γιατί αγχώθηκες για τον τοκετό????????????????????

Για τα λεφτά που είχες ρωτήσει να δώσεις όσα θέλεις και τα 500 μια χαρά είναι και τί που είναι δ/ντης παίρνει τον ανάλογο μισθό από το κράτος ;)

Σίσσυ εσύ πουλάκι μου γιατί θίχτηκες με τις ηλικίες????? εσύ είσαι έφηβη :D:D:D:D:D

Παναγιώτα εσείς τι κάνατε στα γενέθλια του Νικόλα δεν μας είπες

Σήμερα έχουμε παιδίατρο θα κάνει η Έλενα εμβόλιο και νομίζω είναι το τελευταίο από τα βασικά, να δώ και πόσο μεγάλωσε το κορίτσι μου :D:D:D

Kαλησπέρα μανούλες!! :D

"Πεσμένο" το τρενάκι μας τις τελευταίες μέρες... :( Μας μάτιασαν μου φαίνεται!!! :lol: Ελπίζω κι εγώ να επανέλθει σιγά-σιγά στους κανονικούς του ρυθμούς... :roll:

Αργυρούλα μου, λυπάμαι για τη μανούλα σου! :( Θα περάσει η μέρα... :YMHUG::x

Αφροδίτη... πραγματικά είσαι κρυφή πληγή, ε; =))=)) Και δε σου φαίνεται βρε παιδί μου!!! :P

Σισσάκι, γιατί πουλάκι μου, δεν σου αρέσει τίποτα;;; :? Ειδικά το νυφικό... Πρέπει να νιώθεις όμορφα για να είσαι όμορφη!!! ;)

Γωγούλα, μπράβο στην Ιω που κοιμάται ήσυχα κι ωραία!!! :ymapplause: Μην αγχώνεσαι για το κρεββάτι, αυτή η μετάβαση είναι νομίζω πολύ ευχάριστη για τα μικρά μας!!! Κι η Β το δέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση κι απλώωωωθηκε!!!!! :D Όσο για το τοκετό... Σε καταλαβαίνω απόλυτα :? αλλά επικεντρώσου μόνο στη μικρούλα που έρχεται!!! Ό,τι κι αν λέμε, εμένα προσωπικά ΜΟΝΟ αυτό με βοηθά ουσιαστικά... Να σκέφτομαι ότι όπως και να 'χει, πρέπει να βοηθήσω το μωρό μου, να βγει στο κόσμο!!!! :x

Μπεμπούλης, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την ανιψούλα σου... Δύσκολα πράγματα.... :( Λουμπάγκο; :shock: Άουτς!!!!!!!! :? Κουράγιο!!!

Καρολινάκι, κουράγιο με τους "λατρεμένους" συναδέλφους! :evil: Καλή δουλίτσα!!

Χρυσουλάκι μου, όταν μπορέσεις να μπεις να μας πεις λεπτομέρειες απ' το γιατρό!! Καλή δουλίτσα και σε 'σένα!!! :D

Lala... :( Κι εγώ χαιρόμουν να σε βλέπω στο τρενάκι και να τα λέμε λίγο περ/ρο!!! :(

Παναγιωτοσυμπεθερούλα, τα φιλιά μου... :x Νομίζω πως θα τα καταφέρω κι εγώ να σας δω αύριο και ανυπομονώ!!!!!!!! :D:D

natasoula μου, άντε να ξεμπερδέψετε με τα εμβόλια!!!!!!! :D

γιατι βρε δημητρα ...πως με ειδες απο κοντα με κοτσο και γιαλια ? :lol::lol:

απλα τον τελευταιο καιρο με εχει ριξει η εγκυμοσυνη ....θα μου πεις "τωρα σε ανεβασαν οι εμορροιδες ?"

δεν ξερω μπορει να ειναι παρενεργειες απο ταν αλοιφη :lol::lol::lol::lol::lol:

ειμαι απο τους ανθρωπους που θελουν τον χρονο τους και την προσωπικη επαφη .

δημητρουλα καλως ηρθες στην παρεα μας... :D:D τι κανει η κουκλιτσα σου? λες στο παρτυ να τραγουδαμε παλι σαν την αλλη φορα...πλακα θα χει.... :lol::lol::lol:

αρτζι ...φιλακια καλη συνεχεια με τα παιδακια σου...

χρυσουλι μου ...θα σε παρω τηλ...περιμενουμε νεα για τον αγοραρο!!!!!!!!!

αντε τσουπρες ανυπομονω να σας δω όοοολες αυριο....ελπίζω το παπι μου να ναι φρονιμο...δεν την εχω συνηθισει σε παρτυ κοκ...

εχω ενα πονοκεφαλο φοβερο...και ζαλιζομαι πολυ.. :(:( αντε να μου ρθουν οι ρωσσοι...

νατασουλα μου καλο παιδιατρο...και εμεις εχουμε κτηνιατρο.... :lol::lol: μιας και στην γιατρο παπι!!!!!!!!! της παμε..... :D:D αντε ελπίζω ναμην περιμενουμε παλι πολυ...

δεν σας ειπα τι ταλαιπωρια τραβηξα χθες... :(:(

ειχα ορθοδοντικο στις 5...ημουν εγγλεζα στο ραντεβου μου... ;);) η ωρα περναγε ..περναγε ..και εγω διαβαζα περιοδικα...εβλεπα τηλ...εστελνα μηνυματα...κοιταζα το ρολοι και ολο ελεγα αντε τωρα θα μπω.... ηρθαν καποιοι πιασαμε κουβεντα και διακωμωδουσα την αργοπορια... ;);) γιατι αλλιως θα βγαζα νευρα... :twisted: και τι ωρα ρε κοριτσια με πηρε????????????????

7 παρα τεταρτο.....!!!!!!!!!!!! ελεοςςςςςςςςς :twisted::twisted::twisted::twisted:

μπαινω και του λεω...καλησπερα δεν λεω τα χω παιξει...γιατι ρε συ τοοοοοοοοοοση ωρα ? :shock::shock: και μου λεει λες να παιζα ταβλι?????? :twisted::twisted: και του κανω εγω..'όχι δεν ειπα αυτο...αλλα και εγω τα παιξα....αφου στην κυρια που ταν εξω..της ειπα ...ναι εχω ενα παιδακι και όπως περναει η ωρα με βλεπω να βγω γκαστρωμενη.... :lol::lol: που λενε ..αντε με γκαστρωσες....

τεσπα φευγοντας του κανω...λεφτα δεν εχω να σου δωσω την αλλη φορα...συνηθως ετσι το κανω...μια δινω μια δεν δινω.. ;) .αλλα του λεω... και να χα τοσο τσαντισμενη που μαι δεν σου δινω.... :lol::lol: το πα αστειευομενη και γελαγα...αλλα μεσ αμου εβραζαααααααααααα το μπασματι... :twisted: οκ πηγα και πηρα το δωρακι της γωγουλας μας και κατι στο παπι μου...φτανω στον μανβη στην περιοχη μου και του λεω...πες μου ότι δεν εχεις γαλα.... :roll::roll: ειχε τελειωσει της μικρης ...και μου λεει..ναι δεν εχω γαλα... :( γκρρρρρρρρρρρρρρ και τι ωρα ηταν 9 παρα τεταρτο ..τρεχω σουπερ ....και ισα που προλαβα....

εφτασα σπιτι 9 κ....

πτωμαααααααααααα

και το παπι ισα που του δωσα το γαλα... :(:(

σορυ που πα τοοοοοσα πολλα...ελπιζω να διαβασατε το σεντονι .... :oops::oops:

ποτε θα τα βγαλεισ ?

μετα να φορας το μασελακι ,μην το ξεχνας ,και εγω ειχα σιδερακια αλλα μετα δεν φορουσα το μασελακι ....με αποτελεσμα να μου ξανα στραβωσουν 2 δοντια ....προσεχε !!!!

αχ ναι αφρο μου το ξερω..τα πανω καλως εχόντων των πραγματων τα βγαζω τελη μαιου... :D:D μετ ατα κατω θα τα χω για εναν χρονο το λιγοτερο... :(:( για το μασελακι μου το χει πει...για τα πανω...και οσο γι α τα κατω..μου πε αφου τα βγαλω...θα μπουν για λιγους μηνες εσωτερικα :( ναι μεν δεν θα φαινονται... κατι μικρα σε καθε δοντι...οταν το ακουσα εφρηξα....

γαι ποσο καιρο θα μαι πατυ...και μετα κρυφοπατυ?????????????????????? :lol::lol::lol:

έστειλα τον μπαμπά και υιό για τα ψώνια, δεν έχω και πολύ διάθεση! :(

Αφρο με είχες δει στον ύπνο σου τις προάλλες, τι λέγαμε? :D

Γωγώ άσε τα παιδιά να παίξουν στο παιδικό και εσείς στο σαλόνι!!! :D

δεν θυμαμαι ...κατι σοβαρο λεγαμε .

σημερα ειδα οτι καταστραφηκε ο κοσμος και εγω με τα παιδια τον Κ και καποιους αλλουσ (ασχετους) ειχαμε μεινει οι μονοι ανθρωποι .....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...