Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι έγινε κοριτσάκι μου;;;;;;;Τι κάνετε;;;Καλά ρε ακόμα τα πράγματα;;;; :o:o:o:twisted::twisted::twisted::twisted: Αχ θα μας λείπετε το Σάββατο από το πάρτυ... :(:(:( Μακάρι να ήσασταν εδώ... :x:x:x Ο Κωστάκης καλά;;;;

Θουυυυυυ και Βένη ευτυχώς που μπήκατε εσείς...Οι υπόλοιπες Θεσσαλονικιές που είναι;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Θουλάρα μη σκας...Δε φταις εσύ για τίποτα... :roll::roll::roll:

Μαράκι σε πάω πολύ...Αλλά μην κάνεις τσαμπουκάδες εδώ, γιατί θα τα πάρω κρανίο και θα γίνουμε κώλος... [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και έλα μου ντε...Τι φωτο είναι αυτή μωρή;;;;;

Αφροοοο πως πάνε οι αιμορραϊδες;;;Να ετοιμάσω μαξιλαράκι;;;;;

Και δεν κατάλαβα....Δεν είμαι εγώ γλυκομίλητη;;;;; :o:o:o:o:o:-w:-w:-w:-w

Φραννν εσένα δε σου απαντάω.....Σου έστειλα στο fb...άκου εκεί να μην ξέρεις πότε θα κάνουμε το πάρτυ.... :roll::roll::roll::twisted::twisted::-w:-w

Αρτζι τι μαλακισμένες οι τυπισσες στο νηπιαγωγείο..Να βάλουν τα δικά τους παιδιά τιμωρία οι ξενέρωτες... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Γι'αυτό δε φεύγω από το μπουρδέλο μας, την Ελλαδίτσα μας... :lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσααααααααα τι έγινε καλέ με τις εξετάσεις;;;;Που είσαι;;;;; :roll::roll::roll: Έλα να μας πεις νέα...

Μπεμπούλης μπράβο ρε στο Σπυράκο..Καλή αρχή!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Σε λίγο καιρό σας βλέπω να πετάτε την πάνα!!! ;););)

Γεια σου Maggy!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επιτελους κοιμηθηκε !!!!

ερη μου ευχαριστω για τα καλα σου λογια ...αν αποφασισω να μεταναστευσω θα ειναι η πρωτη που θα σκευτω :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...θα με παρεισ για οικιακη βοηθο :lol::lol::lol::lol:

βενη αν το κανει απο χαρα θα του πεις "προσεχε αυτο ποναει ,δεν ειναι καλο να ποναμε τους αλλους "

ο δικος μου το κανει στον Κ οταν τον τσατιζει :evil: ο κωστας κανει οτι κλαιει και μετα ο Μ τον φιλαει ....

απει η κουρτινα παει ....ευτυχος ηταν η προχειρη ....εχει ενα σκισιμο ΝΑ!!! 40 εκατοστα !!!!

ειχε φυγει εδω και καιρο ενας ποντοσ και σημερα αποφασισε να περασει ενα παιχνιδι απο εκει μεσα .....

δεν τον μαλωσα ....τι να μαλωσω ...δεν ηξερε οτι εκανε κατι κακο ,του ειπα φυσικα οτι εκανε ζημια και ηταν κακο αυτο που εκανε αλλα δεν το πηρε και βαρια ...την δειχνει και λεει κακο κουκικα ...

γωγω :x:x:x:x:-*:-*

Αφροοοοο σου έσκισε κουρτίνα;;;;;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Θα τον είχα σκίσει...Κοίτα μωρή μην έρθετε εδώ και αρχίζει και μου σκίζει τις κουρτίνες μου... :twisted::twisted::twisted: Όχι ότι είναι ακριβές, αλλά είναι καινούριες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια τα αγοράκια στο πάρτυ μας με τι θα παίζουν;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Το μόνο αγορίστικο παιχνίδι που έχει η Ιω είναι ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ και κάτι μικρά αυτοκινητάκια... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol:

Το ειδα!! Καλε Γωγω εγω γιατι ημουν σιγουρη οτι ηταν 11 το πρωι κ θα σας ερχομουν εκει πρωινιατικα!! παλι καλα που εγραψες ωρα...!Απο Αττικη οδο θα ερθω, ελπιζω να φτασω...κ να γυρισω!!

Μαγκυ καλησπερα...δεν εχουμε γνωριστει...

Αφοδιτη σου εσκισε ο Μανωλακης την κουρτινα??? εγω επειδη τις τραβαγε τις εχω σηκωσει..κ σιγα την κουρτινα που εχω δηλαδη, απο το ΙΚΕΑ της Δανιας τις ειχα παρει...τωρα ζω σε σχεδον αδειο σπιτι...τα εχω μαζεψει τα περισσοτερα..

Αχ Γωγω εμεις δεν θα σκισουμε κουρτινα αλλα για σπρωξιες δεν μπορω να εγγυηθω..λες να τον στρωσει η Ιω??????

Μαρια ξανα :x:x

ουφ σας αφηνω κουκλες..μην γραψετε πολλα, δεν μπορω να τα διαβασω!! ειμαι τεμπελα!!!

Μαράκι εννοείται μωρή ότι θα το πεις...Εμείς που είμαστε όμως θεατές γιατί την πληρώνουμε;; :?:?:?:?:? Απλώς είναι δύσκολη η θέση μας...Αυτό είπαμε...

Εγώ ούτε έχω καταλάβει τι γίνεται... :?:?:?:? Και ειδικα εσύ πως εμπλέκεσαι σε αυτό...

Απλώς είπαμε ότι δε μου αρέσει ως παρατηρητής και ως προς το κλίμα που δημιουργείται εδώ..Γι'αυτό είπα και χθες να το λύσετε πριβε.... :?:?:?:?

Τέλοσπαντων, μην το αναμοχλεύουμε..Απλώς πιάστηκα απο το σχόλιο που έκανες για εμάς, γι'αυτό στο είπα..Και χαριτολογώντας..Όχι για να αρπαχτούμε... :roll::roll::roll:

Φρανννννννιιιιτα αν ερχόσουν 11 το πρωί θα έπινες καφέ με την πεθερούλα και τη μανούλα μου.. :lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ Σάββατο πρωί έχω beaute.... :lol::lol::lol::lol:

Έρη και γω σε σκέφτομαι και να ξέρεις οτι είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη για σένα! :x:x:x

Μην κοιτάς τώρα που σε αφήνω να πάρεις μια ανασα, να οργανωθείς και να προγραμματιστείς, μετά θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς τσατ! :D

Επίσης θα ήθελα όταν μπορέσεις να μου στείλεις και τη Δ/νση του σπιτιού σου στον Καναδά.

Θα στο υπενθυμήσω με π.μ. εδω ή ιμποξ στο φβ.

Φράνι αν καταλαβα καλά πρέπει να έχω πάει και γω εκεί και είναι ωραία! :D Θα σου πω εγω τη Δ/νση της Γωγούς.

Αχ βρε Μαρία για μία μέρα έρεπε να έρθεις! Δε θα προλάβαιναν να σου λείψουν τα κοριτσια σου βρε!

Παντως εγω σε σκέφτηκα την προηγούμενη εβδομαδα και στο πήγαινε και στο έλα για Θεσ/νικη όταν κάναμε στάση στη Λάρισα! :mrgreen: Μάλιστα στο πήγαινε λέω στην αδερφή μου: " Στη Λάρισα βρίσκεται το Μαράκι που μιλάμε καθημερινα"! Το θέμα είναι οτι της το είπα και στο έλα και με κοιτούσε κάπως έτσι: :-?:-?:-w:-w

:lol::lol::lol::lol:

Όντως Βενη η χρύσα δε φάνηκε καθόλου σήμερα... :roll::roll:

Μέχρι να πατήσω υποβολή μπήκε ο σίφουνας Γωγώ και μας πήρε και μας σήκωσε!! :lol::lol::lol:

Καλά Άφρο όποις σε γνωρίζει απο κοντά, χωρίς να σε "γνωρίζει" έχει τελέιως λάθος εντυπωση για σένα!! Είσαι μεγάλο κρυφοσούργελο!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λύσσαξες μώρή Γωγώωωωω!!! Ασε με να ποστάρω!!! :shock::shock::lol::lol:

Η γιαγιά μου η Αθηνα ήταν η νταντά μου, που μου στάθηκε περισσότερο γιαγια από τις πραγματικές μου μέχρι που πέθανε. :cry:

Αντε καλέ! Και σένα σε λατρεύουν, απλώς μερικές σε καψουρεύουν! ;):lol::lol::lol:

Αααααααα τώρα κατάλαβα. :o:o Ελπίζω να της το είπες οτι την αγαπούσες τόσο... :roll:

Άντε ρε Σισσυ τι καλά θα ήταν να σταματούσατε για έναν καφέ

Θα έρθω και όταν έρθω θα φέρω ένα καλάθι αυγά, ζαρζαβάτια

και μια κότα ζωντανή!!

Καντο εικόνα

Εγώ κάπως έτσι νιώθω όοοποτε έρχομαι Αθηνα :ymdaydream:

Γεια σου Μαγγυ! Ουτε εμεις έχουμε γνωριστει.

Γωγω και εγω Σαββατο πρωι πρεπει να βρω παπούτσι για το γάμο. Την τριτη έχω πρωτη προβα νυφικού... να δω πως θα είμαι... εχω απογοητευτει και δε μου αρεσει τίποτα.

Αναστασία μπράβο στον Σπύρο. Θα δεις που σιγα σιγα θα είναι όλα πιο εύκολα. Θέλει το χρονο το υμωρε κι αυτός. :D

Λένα το ήξερε! Δεν είναι οτι την πλήρωνε η μαμα μου για να με κρατάει. Αυτό σταμάτησε όταν ήμουν περίπου 2,5 χρονών. Ποτέ δεν έφυγε απο τη ζωή μου. Ό,τι είμαι σε ένα μεγάλο βαθμό το χρωσταω σε εκεινη. Αν δεν είχα μαμα θα ήταν η μάνα μου. Το ήξερε, της το έλεγα πάντα. :roll: Η ζωή όμως τα έφερε έτσι που στο τέλος δεν της στάθηκα όσο θα έπρεπε και αυτό με πονάει. Τίποτα δεν αναιρεί όμως όσα ζήσαμε μαζί από τα γεννοφάσκια μου μέχρι το τέλος της. Τα κορίτσια τα έχουν ξανακούσει αυτά, οπότε σταματάω εδώ. ;)

Μαρία και τις δύο φορές που σταματησαμε ήταν για 10' με το ινερσίτι! Ούτε ο Χατζηχρήστος να 'σουνα μωρή τρελή και συ! :lol:

λενααααααα!!! τι κανεςι??? τα μωρα σου?????

γιατι μπηκες??θες κατι??? :roll::roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλε εχεις καμια φωτο τις κουκλες να τις δουμε??? :D:D

παω για νανι!!!

μαργαριτα χρυσοχερα μου :):)

γωγω που τα βρισκεις αυτα τα εικονιδια ρε συ!!!!

"αναμοχλευεις"..χμμμμμ εσυ εισαι μορφωμενη τελικα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε συ τα αγορια παιζουν και με παζλ και βιβλια..εχετε δεν εχετε?? :)

καλε αφρο μπραβο για τη νκοιρτινα που το πηρες ετσι χαλαρα!!!! :) εγω θα ειχα παθει λιγο..εκτος και αν εψαχνες αφορμη για καινουργιες!! :lol::lol::lol:

αυτο θα κανω..απλα μου εκανε εντυπωση η ευκολια της κινησης :?

φρανιτα θα σε πω :D

καλε ηθελα να πω κατι..η χιονι ειχε πει πως θα βγαλει την πανα στην μικρη που εχει κατω σανιδι..αληθεια τι θα κανετε εεις που εχετε σανιδια??? :?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

αντε να παω με περιμενει ο κωστας!!!

Λενάκι πόσο χαίρομαι που σε "βλέπω" εδώ μέσα.. :D:D:D Τρεχεις και δε φτάνεις με τις διδυμούλες ε;;;;; :D:D:D:D:D:D Κι εγώ με πάω...Είμαι γαμάτη καλέ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και γω χαίρομαι που σε "βλέπω". Σου είπα σε διαβάζω και σε απολαμβάνω, ειδικά όταν ρίχνεις τα μπινελίκια σου!!!! :lol::lol: Όντως με τρέχουν οι ατιμούλες αλλά τα θέλει ο κώλος μου...τις έχω μάθει πολύ στην αγκαλιά και καλομάθανε.. :)

Εγώ δε σε πάω πολύ, αλλά πρέπει να πω ότι σε πάω για να μη με διώξεις από το σπίτι σου.... :-p:-p:-p:-p:-p=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Είσαι φοβερή ρε!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Έτσι μπράβο γλύψε με λίγο γιατί ως γνωστόν εγώ δεν σηκώνω πολλά πολλά στο σπίτι μου.... :lol::lol: Πρέπει όλες να με υπακούτε να με αγαπάτε και βεβαίως βεβαίως να κάνετε οτι λέω εγώ....αλλιώς ξέρετε τί θα πάθετε..... :lol::lol::lol:

Καλέ κι εγώ πιστεύω ότι με πάτε όλες..Γιατί να μη με συμπαθείτε άλλωστε;;;Έχω όλα τα χαρίσματα..Όμορφη, έξυπνη, γλυκιά, γλυκομίλητη.... 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-} Εγώ πάντως αν ήμουν μια "τρίτη" θα σας ζήλευα που θα είχατε τη Γωγώ για φίλη.... =))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):))

επίσης να συμπληρώσω νοικοκυρά, ταλαντούχα, ετοιμόλογη... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βενη θυμωνω πολυ οταν κανει ζημιες που ξερει οτι δεν πρεπει .

τι να του πω για την κουρτινα ....επαιζε δεν καταβαλε οτι εκανε κατι κακο .

και οκ μια προχειρη ηταν απο το ικεα .

λενα θελουμε φωτο απο τις μικρες .

σισσιω αντε κοιμησου γυναικα .....ο αντρασ σου η κολωνα του σπιτιου σου πρεπει να ξεκουραστει :lol::lol::lol::lol::lol:

Λενάκι διαβάζεις τους καβγάδες που κάνω με τα σόγια;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Ρε συυυυυ όλα τα καλά έχω σου λέω...Ο άντρας μου λέει ότι πέτυχε τον πρώτο λαχνό στο λαχείο....Ότι έπεσε από την Ακρόπολη και στάθηκε με τα πόδια όρθιος... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όσο για το "νοικοκυρά" που λες, θα απαντήσω στη φίλη Βένι που μου είπε να φτιάξω έστω κεφτεδάκια για το Σάββατο, ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ.... :oops::oops::oops::oops::oops: Δεν έχω φτιάξει ποτέ!!!!! :roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops:

Αλλά αυτό δε με πτοεί...Είμαι γυναίκα καριέρας εγώ... 8-}8-}8-}8-}8-}:)):)):)):)):))

Βάλε ρε καμια φώτο των "κακομαθημένων" διδυμοκόριτσων σου.... :lol::lol::lol::lol:

Επίσης σε παρακαλώ πολύ επειδή όπως βλέπεις στον τίτλο του τρενακίου μας είναι αφιερωμένο σε μενα, θα ήθελα να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη που επιβιβάστηκες χωρίς να ρωτήσεις.. :-w:-w:-w:-w:-w Αντε μη σου κάνω καμια αναφορά και σε διαγράψει η admin από το φόρουμ... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι να σου δώσω τα δικά μου νυφικά παπούτσια;;;Παραγγελία από Μπουρνάζο φτιαγμένο για τις υπέροχες ποδάρες μου, 350 ευρώ παρακαλώ... :shock::shock::shock::shock::shock: Μια φορά φορεμένα!!!!! :?:?:?

Αφρο το ξέρουμε ότι είσαι κρυφή εσύ μωρή... ;);););)

Αφρο με έχει αφήσει λάσκα το στεφάνι μου. Είναι στο σαλόνι και γλύφει τις πληγές του. :lol::lol::lol:

Αποκλείστηκαν οι γαύροι στο μπάσκετ, πέρασαν οι βάζελοι και είναι να σκάσει!!! :D:D

Μένουμε και σε βαζελοπεριοχή και πάνε και έρχονται τα πυροτεχνήματα και τα δυναμιτάκια και τα έχει πάρει κρανίο!!!

Εγώ πάλι χαίρομαι γιατί Δε γουστάρω τους γαύρους!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Βέβαια όταν έρθει στο δωμάτιο θα κάνω τουμπεκι γιατί τη μπουνια δε θα τη γλιτώσω σήμερα!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Φτου ρε γαμότη μου!!! Ήρθε! :twisted::twisted::twisted::twisted: Γρουσουζα!!!

Μωρή Γωγώ!! :lol::lol::lol::lol: Θα πάρω δικά μου! Τι σόι σταχτοπούτα θα είμαι με δανεικό γοβάκι! :lol::lol::lol:

Και εγώ κρυφή ειμαι.. εννοειται.

Μαρία :x:x:x:x μη μασας.

Τα αγοράκια στο παρτυ θα παιξουν κανονικά βρε με τα παιχνιδια της μικρης.. απλά θα τα παίξουν "διαφορετικά" ασε που μια χαρά φαντασία εχουν, θα βρουν αυτά τροπο.

Εχω λυσσάξει μιλάμε απο το κακο μου που δεν θα ειμαι στο πάρτυ... κλαψ κλαψ.... φωτογραφίες θέλω ε, μην με ξεχάσετε... Εγώ θα σας σκέφτομαι πάντως και νοερά θα είμαστε εκεί με τον Κώστα...

Ρε συ Σισσυ!! :lol::lol::lol::lol: Δεν κάνω chat :mrgreen::mrgreen: Το εκοψα το σπορ το 99.. χαχαχα.. Σοβαρά.

Φιλάκιαααααααααα σε όλες!!! Ολες Ολες!! :mrgreen::mrgreen:

Ωχ Παναγία μου!!!! ήρθε και με ψέλνει!! Δε με ενδιαφέρει αγάπη μου ο γαύρος!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol:

Σας αφήνω κορίτσια!! :x:x:x

Θεσσαλονικιές την αγάπη μου! :(:x:x:x

Να τα πούμε αύριο ναι;! ;)

Έρη ουτε εγώ κάνω τσατ!! :lol: Μέσω ινμποξ και μαμμυλαντ εννοω! Αντε και στο τσακιρ κέφι κανα σκάιπ τωρα που είσαι στα ξένα! :x Τη Δ/νση σου όμως τη θέλω! :)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...