Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Να σας πω ότι ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Επειδή, δεν προλάβαινα, σας είπα ότι διάβασα βιαστικά και αποσπασματικά... :roll::roll::roll::roll::oops::oops::oops::oops: Τι ειπώθηκε;;;Από που ξεκίνησε όλο αυτό;;;;;

Δεν ξέρω ποια έχει δίκιο και ποια άδικο, αλλά δε μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται..Γιατί το τρενάκι να γίνει πεδίο μάχης;;;;

Γιατί να ψυχρανθούμε;;;Γιατί καλώς ή κακώς παίρνοντας το μέρος κάποιας αυτό γίνεται... :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Εμένα η μάνα μου εχει κρατήσει τα πάντα..Την κούνια μας, το καρότσι μας, τα ρούχα μας, τα παιχνίδια μας, τα βιβλία μας, τα σεντόνια μας, τις κουβέρτες μας...Και φυσικά σεντονάκια και κουβερτάκια τα έχω πάρει... :D:D:D:D:D Όταν πάμε στο χωριό μουκ, η Ιω κοιμάται στην κούνια που κοιμόμουν εγώ μωρό και παίζει με τις Barbie μου.... :D:D:D:D:D Να σκεφτείτε ότι η μάνα μου έχει κρατήσει μέχρι και κουβερτούλα που τη σκέπαζε η γιαγιά μου όταν η μανα μου ήταν μωρό... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

προς τισ κοπελες που θα δω το σαββατο ...αν ακουσετε τον μανωλη να λεει "μονη" οχι δεν του μαθαινω ανατομια :lol::lol::lol::lol: ...ειναι η μουσικη :lol::lol::lol::lol:

άστα αυτά, πες ότι του μαθαίνεις του παιδιού τέτοιες λέξεις όλη μέρα που είστε μόνοι σας και βρήκες μια φανταστική δικαιολογία για να μην παρεξηγηθείς το Σ. στο πάρτυ!!!! :-p;););):lol::lol::lol:

Γωγώ μην το συνεχίζεις, άστο, ελπίζω τα κορίτσια να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να τα βρούνε μόνες τους, όπως πολύ καλά είπε και η νατασούλα πάντα ο γραπτός λόγος παραξηγείται!!!!

Λάλααααα!!!

Έχεις 21 φίλους :shock:

Είσαι πολύ διάσημη :D

Άσε τις ντροπές και μπες να δεις τις φωτο. Τι να τις βάζαμε εδώ, τι να τις δεις εκεί. Το ίδιο πράγμα είναι και πιο εύκολο για εμάς ;)

Τα κορίτσια που έγιναν φίλες σου το ξέρουν ότι απλώς θα μπεις για να δεις φωτογραφίες και δεν έχουν πρόβλημα. Αν είχαν, δε θα γίνονταν φίλες σου.

Εγώ νομίζω ότι δεν έχεις καταλάβει πώς να βρεις τις φωτό γιαυτό λες ότι και καλά σου-ξου μου-ξου :lol:

Πέρα απ'την πλάκα, το έκανα γιατί ήταν πολύ εύκολο να το κάνω. Βασικά δοκίμασα να σου στείλω φωτογραφία της Μαρκέλλας με πμ αλλά δε γίνεται και έτσι σκέφτηκα αυτό με το λογαριασμό στο φέις. Αν δε σε ενδιαφέρει ή σε κάνει να νιώθεις περίεργα το διαγράφω επι τόπου ;)

εμενα παλυ δεν εχει κρατησει τιποτα ..... :(:(:(:(

ακομα θυμαμε την μερα που καθαριζαν την αποθηκη και καψανε τα μωρουδιακα ρουχαλακια μου ......

μα καμοια ευαισθησια η μανα μου !!!! :evil::evil::evil::evil: ολο "τι να τα κανουμε" :evil::evil::evil:

Μα γιατί τα κάψανε? :o Θα μπορούσε ας πούμε να τα δώσει κάπου.

Εμάς όλα πήγαν σε μικρότερα ξαδέρφια.

Μόνο τα βαφτιστικά μου ρουχαλάκια έχω.

η δικιά μου μαμά δεν κράτησε τίποτα, φανταστείτε να κρατούσε τα πάντα και από τα 6 παιδιά!!!! :roll::roll::roll: , μετακομίζαμε και συχνά.....!!!!

η πεθερά όμως μου έδωσε κουβερτούλα μάλλινη, άθικτη, που σκεπαζόταν ο άντρας μου και σκέπασα και τα 2 παιδιά!!!, επίσης και μαξιλαροθήκη!!!

και ο άντρας μου έχει ακόμη το πρώτο του αρκουδάκι, που το έλαβε μόλις γεννήθηκε !!!! :roll::roll:

εγώ δεν έχω τίποτα :(

ειχανε δωσει ...θυμαμαι ενα ροζ φορμακι και κατι λιγα ρουχαλακια που καψανε .....ηταν λιγα αλλα τα καψανε :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ειχε δωσει τα παντα στην κουνιαδα τησ :evil::evil::evil::evil::evil:

γωγω ζηλευω :(:(:(:(

Και μένα η γιαγιούλα μου η Αθηνά, η γιαγιά μου η καλή, μου είχε δώσει το μαϊμουδάκι μου, το μπιμπερό μου, μια πιπίλα μου κα το κουδουνάκι που είχε βάλει στην κούνια μου για να ακούει πότε ξυπνούσα. Δεν έκλαιγα όταν ήμουν μωρό, καθόμουν στην κούνια μου και έπαιζα με τα πόδια μου και είχε βάλει μου το κουδουνάκι αυτό για να το χτυπαώ και να με ακούει!! Αχ πόσο με αγαπούσε η γιαγιούλα μου... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Η μαμα μου έχει κρατήσει τα βαπτιστικά μου, όλα μου τα παιχνίδια, την κουβερτούλα μου με το κουνελάκι που τόσο βίαια μου είχε στερήσει όταν ήμουν μικρή. Ηταν η αγαπημενη μου και μια μέρα δε μου την ξαναέδωσε, έτσι απλα!! :shock::shock::shock::shock::shock: Καλα όταν μου την έδωσε πίσω είχα κλείσει τα 21, αλλά έβαλα αυθορμήτως τα κλάμματα!! :shock::shock::shock::shock::shock: Απίστευτο;;;

Κορίτσια ούτε αυτό που γίνεται είναι σωστό. Δηλαδή ΟΚ έστω οτι έχετε δίκιο. Τί πρέπει να γίνει για να επανέλθουμε στην τάξη;; Να ζητησουν γονυπετώς συγγνώμη τα υπόλοιπα κορίτσια;; Είναι δώρον άδωρον όλο αυτό.... :roll: Καλύτερα να μην το ανακινήσουμε άλλο το θέμα. Βέβαια αυτη είναι η δικη μου γνώμη... Τες πα... :roll:

Επίσης δεν περίμενα να το πω ποτε αυτό :P:D , αλλά η Κάρολ τα λέει πολύ καλα!

καλησπερα!!

ωρα να φυγω να παω στον μικρουλη μου!!

δεν προλαβαινω να πω και τιποτα...

δεν ηθελα να χωθω αλλα απλα μπηκα να σας πω πως ειναι αδικο για ολους αυτο..

για αυτες που τα διαβαζουνε και δεν φταινε σε τιποτα..

για την αναστασια που οτι και να πει παρεξηγειται γιατι της βγηκε το ονομα..

εισαι λιγο εριστικη και σου εμεινε τωρα.. :?

οποια δεν σε ξερει απο κοντα αυτο συμπεραινει..

εγω που σε γνωρισα σε συμπαθησα και οταν λες αυτα που λες απο το παλιοpc και σηκωνεις θυελλες

απο κοντα γελαω..ειναι ο παλιογραπτος λογος τι να κανουμε!!!!! :?:YMHUG:

γιωτακι μουυυυυυυυ εχεις και συ τα δικια σου..δεν προλαβαινεις να σχολιαζεις λογω δουλειας παιδιου και φορτωσες...αλλα ρε συυυυυυ δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο... :x:x:x:x:-*:-*:-*:-*:YMHUG::YMHUG:

δεν μπορουμε στο φιναλε ολοι να συμπαθιομαστε..νομιζετε δηλ. ολες πως ειστε αρεστες σε ολες? :roll::roll:

χαζα χαζα χαζα για το τιποτα!!!!!! αντε τωρα!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

καλε τελικα θα μου πει καμια για τον φιλιππο που αρχισε να χτυπαει???? το ρωτησα εχθες αλλα δεν με ειπατε!!!!!!! :evil::evil::evil:

εγω εχω πανακια σεντονακια πετσετα ποπαυ και μαξιλαροθηκη!!! :D:D:D

παιχνιαδια δεν εχω τιποτα γιατι τα χαλουσα..οπως και ο γιος μου αλλωστε!! :lol::lol::lol:

αντε φευγω με περιμενουνεεεεεεεεε :):)

καλησπέρα όμορφες!!! :) Τί διαβάζω καλέ; Κι' δω μπαρούτι μύρισε; όχι άλλο μάλωμα κορίτσια έλεος! Εσείς είστε το πρότυπο μη τα χαλάτε τώρα. :D Δεν σχολιάζω για την παρεξήγηση ούτως ή άλλως δεν πολυ κατάλαβα τί παίχτηκε.

Θούλη κάηκε ο Θοδωρής;Πολύ; Βάλε ελαιόλαδο όσο είναι νωρίς..

Άφρο κρίμα ρε συ που στα κάψανε τα παιδικά.. :roll: άσχημο και σαν εικόνα.... :(

Σισσιώ συγκινήθηκα για την γιαγιά...πολύ ψυχούλα πρέπει να ήταν...ξέρω οτι την εχασες και πρόσφατα.. :(

Γωγώ πολύ σε πάω. Μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις...πολύ γελάω

δεν μ' αφήνει η μικρή να γραψω αλλα..κλαιει και θα ξυπνήσει και την αλλη..

Μαρή Βένη δε σου είπε χτες η Λαλα οτι είναι της ηλικίας;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης ναι! Εγω αυτό πιστευω! Οτι είμαι αρεστή σε όλες και οτι με λατρεύετε!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατί δεν το παραδέχεσαι λοιπον;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα σε ευχαριστώ! Ήταν δύσκολος άνθρωπος η γιαγιούλα μου, αλλα συνάμα τόσο καλή. Δικη της οικογένεια, εξ αιματος δεν είχε, αλλα είχε φτιάξει μια και η τύχη μου εκανε τη χαρη να είμαι και γω μέλος αυτής. :ymdaydream:

Γωγώ δε σου απαντησα γιατι εκεινη την ωρα ημουν στο γραφείο και μετα το ξέχασα. :oops::oops::oops::oops::oops:

Σιγα μη στειλεις να έρθουν να μας πάρουν. Θα ερθω με το μετρό και μετα θα πάρω ταξι. :D

Αποφασισαμε να ενεργοποιησουμε το αυτοκινητο του μπαμπα μου για να έχουμε δυο πάλι. :roll: Ε δεν ειναι κατασταση αυτή! :evil:

Σισσιώ προσοχή εδώ ξανθιά. :lol: Οταν λες δική της οικογένεια εξ αίματος δεν είχε; Να μαντεψω οτι δεν ήσουν "πραγματικό " εγγόνι της;

και τέλος..κι γω το ίδιο πίστευα μ' εσένα αλλά έφαγα πόρτα... :lol::lol::lol::lol:

Η γιαγιά μου η Αθηνα ήταν η νταντά μου, που μου στάθηκε περισσότερο γιαγια από τις πραγματικές μου μέχρι που πέθανε. :cry:

Αντε καλέ! Και σένα σε λατρεύουν, απλώς μερικές σε καψουρεύουν! ;):lol::lol::lol:

Λενάκι πόσο χαίρομαι που σε "βλέπω" εδώ μέσα.. :D:D:D Τρεχεις και δε φτάνεις με τις διδυμούλες ε;;;;; :D:D:D:D:D:D Κι εγώ με πάω...Είμαι γαμάτη καλέ!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ δε σε πάω πολύ, αλλά πρέπει να πω ότι σε πάω για να μη με διώξεις από το σπίτι σου.... :-p:-p:-p:-p:-p=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Είσαι φοβερή ρε!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλέ κι εγώ πιστεύω ότι με πάτε όλες..Γιατί να μη με συμπαθείτε άλλωστε;;;Έχω όλα τα χαρίσματα..Όμορφη, έξυπνη, γλυκιά, γλυκομίλητη.... 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-} Εγώ πάντως αν ήμουν μια "τρίτη" θα σας ζήλευα που θα είχατε τη Γωγώ για φίλη.... =))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):))

Βένιιιιιιιιι φυσιολογικό είναι ρε..Μην τρελαίνεσαι!!!!!!!Φάση είναι, θα περάσει.... ;);););););)

Σισσάκι τι καλή η γιαγιά... :x:x Πάντως ρε αλήθεια δεν υπάρχει πρόβλημα..5 λεπτά είναι το μετρό από το σπίτι μου....Πάντως, αν στείλω τον αντρούλη μου, να προσέξεις να μην τον ξελογιάσεις... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αφρο αμα ζηλεύεις να σου δώσω μερικά δικά μου μωρουδιακά... :lol::lol::lol::lol: Πάντως κι εμένα η μάνα μου τα έχεις δώσει τα περισσότερα σε ξαδέρφια μικρότερα κλπ και δεν της τα επεστρεψαν ποτέ... :twisted::twisted::twisted:

Αρτζι κι εγώ γέλαγα με τις μαλακίες που του έλεγα του γιατρού... :lol::lol::lol::lol:

Αναστασίααααααααααααα.....

Γιώτααααααααααααααααα.....

Αφήστε τους καβγάδες και γυρίστε στο τρενάκι μου....Γιώτα εσύ μου το άνοιξες μωρή....

Μήπως το κάνετε επίτηδες για να νιώσω τύψεις και να αποχωρήσω από το τρενάκι;;;;; :roll::roll: [smilie=icon_scratch.gif] [smilie=icon_scratch.gif] :-?:-?:-?:-?:-?:-?

Γωγούλα, το έλαβα το πμ, thanx a lot!!! :x Eλπίζω ότι θα καταφέρουμε να έρθουμε, αν και είναι δύσκολη μέρα. Αλλά θέλω πολύ!!!!!! :D

Σισσάκι, αν είμαστε εκεί, σε πετάω κι εγώ στο μετρό φεύγοντας, don't worry! ;)

Eπίσης... συμφωνώ απόλυτα!!! Κι εγώ πιστεύω ότι είμαι και γ@@@ τα ατομάκια και ΘΑ ΠΡΕΠΕ να με συμπαθείτε όλες!!!!!!!! =))=))=)) =)) =))

Αφροδίτη... δεν ντρέπεσαι καθόλου να μαθαίνεις προστυχόλογα στο παδιί;;;;;;;;;; Τς τς τς..... :-w

Μάγδα... έχεις μεγάλη φάση!!! Με κάποια φράση σου πέθανα στο γέλιο!!! Δεν θυμάμαι με ποια, αλλά θυμάμαι ότι γέλασα!!! :lol::lol::lol:

Συμπεθερούλα μου, μη τα παίρνεις τόσο κατάκαρδα!!! :( Δεν φταις γιατί άφησες το γαμπρουδάκι κάτω για λίγο, ούτε το κακοποίησαν το παιδί!!! Δεν θα πάθει τίποτα γιατί ήπιε μια φορά απ' το ποτηράκι, αν κι εγώ νομίζω ότι τεχνιέντως, καλό θα ήταν να το εξαφανίσεις!!! ;)

Ξάπλωσα για λίγο και ξύπνησα με τις υστερίες της Β! :? Έπαθε κρίση, μόλις ξύπνησε, γιατί δεν της άρεσαν οι μπάμπιες, δεν ήθελε να φάει, δεν ήθελε νερό, δεν ήξερε τι ήθελε!!!!!!!! :evil: Θεέ μου... Με εξαντλούν αυτές οι κρίσεις!!! :? Της πέρασε, αλλά το κακό είναι ότι επειδή δεν ήθελα να σταθώ στο θέμα φαγητό, αλλά στην κακή της συμπεριφορά, τώρα δεν ξέρω τι θα φάει!!! :lol: Μη γελάτε, αυτές τις μέρες μ' έχει τρελάνει με το θέμα... Απ' το πρωί, έχει πιει 230ml γάλα, αυτό είναι όλο. :shock: Στο σχολείο τίποτα, :( ώσπου να γυρίσουμε σπίτι κοιμήθηκε και μόλις ξύπνησε έπαθε γενική υστερία!!! :?

Γωγώ... έχω ψοφήσει στα γέλια!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Λένα, να γράφεις πιο συχνά!!! :x

Άσχετο... η Αθηνά που χάθηκε; Αθηνά, είσαι καλά;;;;;;;;

Το στομάχι μου μ' έχει πεθάνει τις τελευταίες μέρες!!!!! Καούρες, φούσκωμα... :evil: Πήρα την άδεια του γιατρού για simeco και μόλις πήρα το 1ο. Θα βοηθήσει καθόλου άραγε; Υποφέρω!!!

Γωγώ με την αχαλίνωτη γοητεία που διαθέτω δύσκολο να με πλησιασει άντρας και να μη τον σαγηνεύσω! Μην το παίρνεις προσωπικά, αλλά τι να κάνω και γω;; Νομίζεις οτι το θέλω;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αν δω οτι δυσκολευομαι να βρω ταξί θα σου τηλεφωνησω και σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Είσαι Θεά!

Άντε και επειδή είσαι εσύ θα προσπαθήσω να γίνω άσχημη, αν και θα είναι άθλος αυτό, για να μη σου κλέψω τον άντρα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης ναι! Εγω αυτό πιστευω! Οτι είμαι αρεστή σε όλες και οτι με λατρεύετε!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατί δεν το παραδέχεσαι λοιπον;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

και εγώ επίσης :roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ωχ τους έχω βαρεθεί όλους αυτούς τους "ειδικούς" του σχολείου του Λ. ! :(:(:evil::evil::evil::evil::evil:

εγώ έχω κρατήσει μερικά φορμάκια των παιδιών και θα κρατήσω και τουλάχιστον μία κουβέρτα και αυτό περισσότερο επειδή είναι δώρο της μαμάς μου!!! :cry::cry:

και καλά ότι ήταν ατίθασος όλη την εβδομάδα και θέλουν να μιλήσουν στον άντρα μου! :evil::evil::evil::evil:

ποιός η δεσμοφύλακας, που φωνάζει στα παιδιά χωρίς να υπάρχει λόγος!!!! μ@@@@η!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εν τω μεταξύ το 70% των παιδιών του σχολείου ΛΕΝΕ ότι χρειάζεται λογοθεραπεία!!!

τι στα κομμάτια όλα τα παιδιά προβληματικά είναι?

και τις προάλλες είδα την λογοθεραπεύτρια με κάτι 1,5 ετών παιδάκια, πώς κατάλαβαν ότι χρειάζονται λογοθεραπεία? 1,5 χρονών!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

για ένα μόνο μήνα είχε έρθει και ένα αμερικανάκι στο σχολείο και του πρότειναν να κάνει και αυτό λογοθ.!!!! έλεος δλδ έλεος!!!! :twisted::twisted::twisted:

πιστεύω, έτσι μου είπε και ο άντρας μου δλδ, ότι παίρνουν κάποια επιδότηση, δεν ξέρω, αν έχουν πολλά παιδάκια για λογοθ. η παιδοψυχολόγο!!!!

Μητσάκι παραληρω!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργι και εγω αυτο υποψιαζομαι...

Και γιατι να μιλήσουν στον πατέρα του δεν κατάλαβα;; Να τα πουν σε σένα! :twisted: Δε μιλάνε αγλικα;;;

γλυκομιλητη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο να το πεις στο πεθερο σου να γελασει λιγο .

λενα καλος ηρθες .

ρε γωγω το παιδι σου μες στην κοιλια καπνιζει !!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: (δες το τικερ)

σισσιω θα περναμε και εμις απο το μετρο να σε παρουμε και μετα να σε παμε .

παω στην αλη σελιδα .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...