Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Ιουλια μου για πες ποσο τρωει ο Γ???Και μετα λυσε μου την απορια ΓΙΑΤΙ τον κυνηγουσες με μια μπανανα στο χερι??? :twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αγαπη μου!μακαρι να αδειαζει παντα τις κατσαρολες κ να ειναι υγιης και αδυνατος! ;):D

Λαμπρινη ασε τα ναζια!δεν καταλαβαινεις τιποτα πια???Ααααα δε με νοιαζει που δεν εισαι στα χαι σου!θα στα πω σε κοινη θεα!

Τοοοοοσα χρονια σου μιλαμε αρκετες με πμ κ στο φορουμ,σου δειχνουμε τη συμπαθεια μας...Εγω παντα επεδιωκα μια πιο κοντινη σχεση απο την τυπικη ενος φορουμ...Ανταλλαξαμε λιγες φωτο..Σε επρηξα τοοοοσες κ τοοοσες φορες...Χαρηκα πααααααρα πολυ οταν σε ειδα να γραφεις στο τρενακι!!!!!

και τωρα???Ολες μαζι σε παρακαλαμε να μπεις στο φεις για να σου δειξουμε ποσο ομορφες ειμαστε..!!!Εεεεε!!!Μπερδευτηκα!!!Ποσο ομορφα ειναι τα μωρα μας!!!!!!!! :P:lol: Μπες σαν επισκεπτρια στο λογαριασμο που σου εκανε το Μαγδουλι το γκομενιαρικο =)) και αυτο ειναι ολο!Ακου εκει "αν το αποφασισεις"!Αντε...Αφησε τον εαυτο σου ελευθερο! ;):x:x

Ααααχχχχχ ποναω...Και ξεχναωωωωω!!!!!!

Ξαναπειτε μου βρε κοριτσια τα σημαντικα που ηθελα να σχολιασω...!Δεν ειστε στο μυαλο μου???Ε...Μυριστε τα δαχτυλα σας!!!!! :lol::P:P:P Τι χαζο που ειμαι!!!Ουτε εγω δε γελαω με το χιουμορ μου! :lol::lol::lol:

Τωρα δε θυμαμαι τιποτα γι'αυτο γραφω αρλουμπες....!

Ας παρω ενα ντεπον...

Ιουλια μου...Να σου μιλησω η να σε αγνοησω? :lol: Ουτε εγω τρωω 4 μεγαλα!!!!

Η διατροφη δεν παιζει κ τοοοοσο ρολο αλλα...Δεν αντεχω...Τι να πω...ισως κανω "λαθος" αλλα πιστευω πως κακο ΔΕΝ θα κανω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι κάνεις μαμα? :mrgreen::D

Μπαίνω που και που και σας διαβάζω αλλα δεν προλαβαίνω να απαντήσω... Τρέχω γενικώς..

Ελπίζω να ειστε όλες καλα. :YMHUG::x:-*

Αφροδίτη ρε ειναι ιδιος ο Μανωλάκης και ο δευτερος! Αχ περνάει και ο δικος σου ο καιρός.. Εδω η Χρυσα εφτασε στις 22 εβδομάδες και μου φαινεται σαν χθες που μας το ανακοινωσε..

ΝΙΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Παναγιωτάκι μου να τον χαιρεστε! :ymparty::ymparty: [smilie=occasion1.gif]

Χρονια πολλα και στον Ανασταση που δεν ειχα μπει να ευχηθώ.. [smilie=occasion13.gif]

Εμεις ειμαστε πολυ καλα αν εξαιρέσεις οτι τα πράγματα απο την Ελλάδα ακομη δεν ηρθανε και τα νευρα μου δοκιμάζονται.. και με αυτο και με τον μικρο.. αλλά εντάξει.. :mrgreen: Αντέχω χαχα :lol:

Την Κυριακή πήγαμε στο Greek Town και είχε παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Ετρωγα αποβολές στο σχολείο για να μην κάνω παρελάσεις αλλά σε αυτην πηγα με χαρά και πολύ περιέργια.. Λαοθάλασσα παιδιά και όλοι Έλληνες. Το τι τσολιά ειδα δεν περιγράφεται. Δεν εχω δει τοσους τσολιάδες μαζι χαχαχα. :lol::lol: Περάσαμε πολυ καλά, ειδα τα ελληνικά μαγαζιά, οι ταμπέλες στους δρομους εκτος απο τα Αγγλικά ήταν και στα Ελληνικά, Εχει σε ενα σημείο μια πλατεία με κίονες και την προτομή του ΜΕγάλου Αλεξάνδρου, :roll: ολα τα μαγαζιά και τα γραφεία ήταν και στα αγγλικά και στα Ελληνικά.. Δεν καταφέρμαε να κάτσουμε σε Ελληνικό μαγαζι να φάμε γιατι γινόταν χαμός, κάτσαμε όμως σε ενα αλλο και ηταν όλα τέλεια. Περάσαμε πολυ ωραία και ας ειχε -5... 8-)

Σημερα εχει 6 βαθμούς.. καλοκαιράκι που λέει και η Αργυρώ... :D

Εγώ τον αντρα μου τον περνάω 4 μέρες :mrgreen: χαχα

Φιλάκια πολλα σε όλες κοριτσάκια :x:-*

1)κάθε μέρα και να μου υπενθυμίζω πως ήμουνα παλιά!!!! Το 1970 ας πούμε!!!! :lol::lol::lol::lol:

2)Εγώ παραλίγο να τη μαδήσω την πρώην (αρραβωνιαστικία) του Δ. Από τότε βέβαια που παντρευτήκαμε με βλέπει και βγάζει αφρούς αλλά εγώ γουστάρω τρελλά!!! Τέτοια είμαι!!! :lol::lol::lol:

1)Μας δουλευεις εεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;; :-?:-?:-?:lol::lol::lol:

2)φτου σου!!!!Δε φτανει που εισαι κορμαρα,εχεις 2 κορες ,της εφαγες και το γκομενο της τη λες και απο πάνω!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Ερη μου!!!!

Μας ελειψες πολυ!!!!

χαιρομαστε που περνας καλα!!!!

Παντα τετοια!!!!

Αχ παιδια..ετοιμος ο φακελος για τις δυο εταιριες στο ΣΔΟΕ..

επιτελους..τοσες ωρες δουλεια...

αντε να τελειωσει και ο ελεγχος των ορκοτων...αυριο και μεθαυριο η πιο δυσκολες μερες..και αυριο θα φυγω και νωρις απο το γραφειο

Παναγιωτα για τις θηλες ουτε εγω καταλαβα..θα ρωτισω αυριο τον γιατρο , δε νομιζω να ειναι κατι σοβαρο...ελπιζω μονο να μη μου κανει νουμερα στον θηλασμο με πληγες κλπ...

Ιουλια και ΣΙΑ καλα να περασετε σημερα στον καφε....

Λενα μη ξεχασεις το πιτζαμακι τςη Βενης ε;;;;

αχ δε λειτουργω απο τα πολλα ΨΟΥ σημερα...

ελπιζω να μη ξεχασα να καταχωρισω κανενα χαρτι και μας την πουν απο το ΣΔΟΕ

ΓΙΑ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ.

Κοριτσια εγω του λεω οτι ενα παιδακι ο Πάνος (φανταστικο παιδακι) βαρουσε τα αλλα παιδακια και δεν εδινε τα παιχνιδια του και τωρα δεν εχει φιλους. Βλακεια κάνω;;; :oops::oops::oops:

Βασικα του το λεω για να μαθει να παιζει αρμονικα χωρις να χτυπαει και να τσιριζει,

Ερη μου να χαιρεσαι και εσυ το Βαγγελη σου!!!!!

ελπιζω μονο να μη μου κανει νουμερα στον θηλασμο με πληγες κλπ...

Χρυσα μου δε νομιζω να εχει σχεση. Οι πληγες γινονται απο κακο πιασιμο.Αυτο να προσεξεις.

Εστω και λιγο να σε ενοχλει στην αρχη που θηλαζεις μην το αμελησεις!!!!Να δωσεις αμεσα λύση.

Στο λεω εγω που την πατησα και ας θηλαζα 2ο παιδί.στην αρχη απλα με ενοχλουσε και ελεγα "Ελα μωρε θα περασει" ε, χειροτερευσε και υπεφερα.Ε μετα πηρα τον οστεοπαθ, και το σπαθολαδο και η συνεχεια ειναι γνωστη.

Μαγδα αληθεια πηρε ο αντρας σου τον οστεοπαθ;;;

Ρε κοριτσια μονο σε μενα αρεσουν οι μικροτρεροι;;; :?:? Και 6 χρονια να τον περναγα δε θα με χαλαγε.Αυτον δε ξερω!!! :lol::lol::lol::lol:

Ρε Αφρο τωρα τον εμαθε!!!Πως να τον πω;;; Αλεκο;;;;;;;;;; :lol::lol::lol:

Παναγιωτα μου δεν ξερω..ισως επειδη σε τετοια θεματα δενειχα θεμα στον φοφ...θα με συμβουλεψετε καταλληλως εν καιρο εσεις οι πιο εμπειρες...σε σας βασιζομαι!!!

Το θεμα μεγαλυτερος- μικροτερος ειναι υποκειμενικο..

μερικοι ανθρωποι οσα χρονια διαφορα και να εχουν, φαινονται συνομιλικοι..

παντως και η κουνιαδα μου που τον περναει ποσα 3-4 χρονια..ουτε τους φαινετε...

ενα διαστημα ειχε ενα κολληματακι με αυτο...αλλα το ξεπερασε..

αλλα μια φιλη μου που περναει τον αντρα της 2 χρονια τους φαινετε πολυ κυριως ως προς την συμπεριφορα του ςκαι φαινετε πολυ ασχημο

ηρθα κι εγω

μολις ξυπνησαμε και ο μικρος παιζει διπλα μου

αφροδιτη οντως ιδιος με τον μανωλακη ειναι!!!

παναγιωτα να χαιρεσαι τον νικολακη σου πολυχρονος και ευτυχισμενος να ειναι

πες ο πανος εγινε καλο παιδακι γιατι ακουσε την μαμα του, αλλα ενα αλο παιδακι ο χαριλαος κανε αυτο και αυτο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαριστω Αναστασια μου.Και εσυ να χαιρεσαι το Σπυρακο σου!!!!

Αργυρω τωρα ειδα το θεμα με τον υπνο. :oops::oops:

Χρυσα ολα καλα θα πανε!!!!Μη φοβασαι. :x:x

τζιφος σημερα

αν και δεν κατσαμε πολυ γιατι μπηκε στο νοσοκομειο η ανηψια μου

ειναι εγκυος στον 6ο και εχει πετρες στην χολη και κολικους

ακομη δεν ξερουν αν θα της κανουν εγχειρηση η οχι

αυριο περιμενουν τον γυναικολογο της να δουν τι θα κανουν

το μονο καλο ειναι οτι παει μονος του στο γιογιο

ξερω κι εγω μωρε...

εχουμε στεναχωρηθει ολοι

ειναι το 2ο μωρακι

ειχε μια αποβολη και τωρα αυτο

η μαμα της μου ειπε σημερα οτι της ειπαν οτι υπαρχει κινδυνος για το μωρο :(:(

εχει διαβάσει καμμία ποια είναι η κατάλληλη ηλικία και ο τρόπος

1) για το κόψιμο της πιπίλας ?

2) το κόψιμο του μπιμπερό ?

3)την εκπαιδευση στην τουαλέτα ?

Μπεμπου εμενα σε 10 ημέρες θα κανει αφαιρεση η κουνιαδα μου της χολής (24 χρονών ) ,λαπαροσκοπικά δεν γίνεται?

ερη εδω ειναι 6:30 το απογευμα :lol:

γιωτα μου δεν εχω διαβασει κατι γιαυτα

την πιπιλα την εκοψα μαχαιρι

το μπιμπερο δεν το κοβω ακομη γιατι μονο με αυτο πινει γαλα(γαλακτοκομικα δεν τρωει)

οσο για την τουαλετα μιας και ειμαστε σε φαση εκπαιδευσης εχω διαβασει ενα βιβλιο(ειναι στα αγγλικα)

το potty training

τωρα το απογευμα πηγε στο γιογιο του κατευθειαν(πριν προλαβω να του βγαλω την πανα)

καθησε και μου λεει 'κακα'

εεε και τα εκανε!!!!

στην πανα καθισμενος στο γιογιο :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

λαπαροσκοπικα ξερω κι εγω οτι γινεται

τωρα σε περιπτωση εγκυμοσυνης δεν ξερω....

δεν ξερω Αναστασια ,εμενα εκει που εκανε τσισα στην τουαλετα το εκοψε μαχαιρι ,με την πιπίλα εχει έρωτα,το μπιμπερο κ το γαλα το εχει γ νανουρισμα ,ολη μερα ζηταει γαλα..

την κουνιαδα μου θα της κανουν επεμβαση..

Συμπεθέρααααααα :x:x:x:x έτσι πάντα καλά να περνάτε φιλάκια στον γαμπρούλη μου :x:x:x

και σε σένα βέβαια μαζί με ένα μπουκέτο @};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-

εχει διαβάσει καμμία ποια είναι η κατάλληλη ηλικία και ο τρόπος

1) για το κόψιμο της πιπίλας ?

2) το κόψιμο του μπιμπερό ?

3)την εκπαιδευση στην τουαλέτα ?

Μπεμπου εμενα σε 10 ημέρες θα κανει αφαιρεση η κουνιαδα μου της χολής (24 χρονών ) ,λαπαροσκοπικά δεν γίνεται?

1. από 6 μηνών αρχίζουμε ( :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ) έτσι διάβασα!

2. από 1,5 χρονών ε καλά είναι και 2

3. όταν το παιδί δείξει σημάδια ότι είναι έτοιμο και ένα 30% είναι έτοιμο στα 2,5 έτη και 70% στα 3!!!!

Αναστ.-μπεμπ. πες της να πίνει πολλές μπύρες χωρίς αλκοόλ και θα βοηθηθεί!

Κοριτσια εγω του λεω οτι ενα παιδακι ο Πάνος (φανταστικο παιδακι) !!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολύ φαντασία έχεις ρε συ, μια ο Πάνος, μια ο βεγγέλης ο κομμωτής!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καημένε Νικολή!!!! :lol::lol::lol::lol::x

εγώ θα του έλεγα σε 3ο πρόσωπο δλδ όποιο παιδάκι χτυπά κ.λπ......

αλήθεια τι εννοείς μοιράζεται τα παιχνίδια? με άγνωστα παιδιά στην παιδική? εμένα αυτό δεν θα με ανησυχούσε και δεν θα του έλεγα τίποτα πάντως!!!

θα σου στείλω πμ για να σου πω για τον Λ., ο Νικολας σου μου τον θυμίζει!!!!....θα σου στείλω όταν θα έχω ηρεμία στο σπίτι!!!! ;)

Να 'μαι πάλι!!!

Ατέλειωτες είστε!!! :P

Καταρχήν, για να μη το ξεχάσω... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο λατρεμένο μου γαμπρουδάκι, το Νικολάκη μας!!! :D:D:D Να ζήσει Παναγιώτα μου, να τα εκατοστήσει, να 'ναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος... δίπλα στην κόρη μου!!! :lol: Να 'στε καλά, να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!!!!!!!!!! :D:D:D

Γύρισα απ' το γιατρό, είμαι πολύ χαρούμενη, όλα πήγαν καλά!!! Η καμπύλη ok (το είχα άγχος!) :oops: όλα καλά, ακούσαμε και την καρδούλα της! :x Κάναμε και μία συζήτηση περί τοκετού... Θα σας τα πω το βράδυ μάλλον, γιατί τώρα δεν προλαβαίνω, πρέπει να ξαναφύγω!!!

Πάντως ναι, ευχαριστώ όλες για την διαπίστωση... :D Είναι φοβερός ο άτιμος και είμαι πολύ χαρούμενη που τον "πρόλαβα" (λόγω ηλικίας) στα 2 (πρώτα;):roll: παιδιά μου!!! :D:D:D

Αναστασία-Μπεμπούλης, περαστικά στην ανιψούλα σου!!! :( Εύχομαι να πάνε όλα καλά και για εκείνη και για το μωράκι!!!

ΣαβροΓιωτούλα, γιατί έχεις απογοητευτεί πουλάκι μου; :? Είσαι στα καλά σου; Εγώ τι να πω τότε, που σας περνάμε κι έναν ολόκληρο χρόνο; :? Μόνο με την πάνα ξεμπερδέψαμε εύκολα κι ανώδυνα... Η πιπίλα καλά κρατεί και το μπιμπερό επίσης!! Πίνει κι αρκετές φορές με κούπα το γάλα (με καλαμάκι) αλλά είναι και αρκετές που ζητά ΜΟΝΟ με μπιμπερό!!! :? Προσωπικά πάντως, δεν σκάω... Ίσως θα 'πρεπε :oops: αλλά προσπαθώ να αφουγκραστώ τη στιγμή που θα νιώσει έτοιμη για όλα αυτά... :roll:

Έρη μου, τι ωραία... :D 6 βαθμούς και καλοκαιράκι; :lol: Ταλαίπωρες!!! :P:lol:

Αφροδιτούλα, είχα κι εγώ αιμορροϊδες στην εγκυμοσύνη της Β. Εμφανίστηκαν στον 7ο... Μόνο την πρώτη μέρα με πονούσε, αλλά μετά απλά υπήρχε... Δεν μάτωσε καθόλου και μετά τον τοκετό, όντως εξαφανίστηκε!!! :D Η κρέμα που χρησιμοποιούσα εγώ ήταν η benostan procto, μου φάνηκε πολύ καλή!!

Δεν θυμάμαι άλλα, sorry!!! :oops: Και πρέπει να φύγω!!! See you later αγαπημένες!!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...