Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

επειδη κοριτσαρες μου θα κλεισω σ ελιγακι...να σας πω τι θα φαω όταν παω σπιτι???????????????

παπιιιιιιιιιιιιιι λεμονατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:για το χουνερι που μου κανε το πρωι...

θα ξεκιινησω να της τρωω πρωτα το χερακι μετα θα μου πει....αλλο!!!!!!!! θα το φαω και το αλλο!!! και μετα θα κατεβω στην κοιλια που ναι και φουσκωτη...μιαμιιιιιιιιιιι :D:D και τελος θα φαω τα ποδαλακια...

σας φιλω όοοοοοοοοοοοοοολες....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Afro λογω της της πιεσης δεν γινεται καλη κενωση-κινηση στο εντερο συν οτι ολοι οι μυες χαλρωνουν!

αιμοραγουν η απλα σε ενοχλουν?

θα περασει!

η αλοιφη θα σε ανακουφισει!

Παναγιωτα μου να τον χαιρεσαι τον Νικολα!

καλησπερα ομορφες!!!

εκανα κ εγω φιλη μου τη λαλα!αντε!τωρα μενει να το μαθει κ εκεινη!! :lol::lol::lol::lol:

απλωσα ενα πλυντηριο κ περιμενω τον γιωργο να ξυπνησει..

εμενα μου αρεσουν τα σκουλαρικια σε κοριτσακια!

νατασουλα χαιρομαι που αρεσε στην Ελενα το..σαλονακι ομορφιας!!πώς να το πω αληθεια;; :?:? !!!ο μιχαλακης,οταν κοιτουσαμε το κουτι μου ειχε κανει παρατηρηση :lol::lol: ,για τα βερνικια της οζας που ειχε απο εξω,αλλα του ειπα οτι ειναι ψευτικα!!ειναι αληθεια ψευτικα;;;;!!!

μα ποσο την προσεχει την αδελφουλα του!!! :):):):):):):):):):):)

Αναστασια στη θου ησασταν;;για πες!πώς περασατε;;;

Παναγιωτα να χαιρεσαι το αντρακι σου!!να τα εκατοστησει κ να ειναι παντα χαρούμενος!!! :x:x:x:x:x:x:x:x:x

τα γεμιστα ειναι απο τα αγαπημενα φαγητα του Γιωργου,τρωει πολλα..δε λεω αριθμο γιατι θα μοιαζει σαν κατι ποστ που λεει ο αλλος τον πονο του κ μπαινει αλλος κ λεει"αχ τί καλα που εγω ειμαι αλλιως!!" ;););):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τί καλα που η Ελενα τρωει ολο κ περισσοτερο!κοπελάρα μου ομορφη!!!!

Λένα σημερα πώς πηγε με την πιπιλα;

αληθεια ρε!τί εκανες κ ελεγες πως εισαι γαιδουρα απεναντι στη νατασα στο παρτυ;καλε δεν κανω κουτσομπολιο!κοινωνικη κριτικη!!! :lol::lol::lol:

Βένη θελω λεμε συνταγη καροτοκεικ!!!!!

για ποιο αρθρο λετε;δε το βρηκα :?

καρολ ποση ωρα εμεινε μονη της η λυδια;;καλου κακου ας εχει κ ενα κλειδι πανω της η πεθερα σου για παν ενδεχομενο! ;) τελος καλο,ολα καλα!! :)

Μαγδα τελεια η φωτο της λαλα στο προφιλ fb!μπραβο σου που το σκεφτηκες να της κανεις λογαριασμο!!βρε Λαμπριμη μπες καλε!δικες μας φωτο θα δεις!εμεις στο προτειναμε αλλωστε!δε μας κατασκοπευεις!!! ;):D

Αφρο καποτε ειχα αιμοροιδες..με βοηθησε αμεσα το να κανω πλυσεις με χαμομηλι..πλενομουν καλα τοπικα,οχι με πολυ μεγαλη πιεση επειδη πονουσα :oops: ,κ στο τελος αραιωνα χαμομηλι που ειχα βρασει με χλιαρο νερακι κ δε το ξεβγαζα!μετα απο 1-2 φορες ανακουφιζομουν!!!σωτηριο χαμομηλι!!!!

σας φιλω ολες!τα λεμε αργοτερα πάλι!!

Αφρο αιμορροιδες δεν ειχα στην εγκυμοσυνη!!!

ειχα βγαλει 1 φορα πριν μεινω εγκυος!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μα ναι!!ο μπεμπουλης ιδιος ο μανωλης τωρα που το λες!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για το θεμα σχολιασμου δεν θα...σχολιασω!!!Αλλα οποια θελει τη γνωμη μου ας με ρωτησει! :P:P

Περασαμε τελεια στης Θουλιτσας!!!Παρολο τον πανικο που προκαλεσε ο ερχομος της Ειρηνης! :lol::lol:

Ο Παντελης ειναι πααααααρα πολυ ομορφος!!!Φτου φτου!

Μαργαριτα περαστικα σας...

Νατασουλα ηθελα να σου πω οτι η ελενα με ρωτουσε-οχι με λογια αλλα με τον τροπο της- για ολα τα πραγματα που εβλεπε πχ Το? και μου εδειχνε το λερωμενο παμπερς της Αννυ!Της απαντουσα "ειναι της Αννυ"...ΤΟ???Της Λενας,ΤΟ??? του Σταση κλπ!!!Θελω να πω οτι μου θυμισε αποριες 3χρονου!Το λεω για καλο ολο αυτο!!!!!!

Και ναι της αρχισα σιδηρο..Το ηπιε μονο τη 1 μερα μεσα σε πορτοκαλι...

Οι εξετασεις(Μαγδουλα) ηταν οριακα καλες(στα κατωτερα) αλλα δεν τρωει καθολου κρεας.Τεσπα..Εγω το προτεινα στο γιατρο.Οχι θεραπεια αλλα...σαςν συπμληρωμα... :?

Μαγδααααα :lol::lol::lol::lol::lol: Το θελεις το σπρωξιματακι σου!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Φρανιτα ο Α κανει μονο εξαγωγες!δεν δουλευει ακθολου με εσωτερικο!

Ηθελα κ εγω να πω αν γινεται να μην λετε τη φραση "κακια μανα"...Η Λαλα δε νομιζω πως ειχε πει αυτο..Ειπε "εχω αμφιβολιες για το αν τη μεγαλωνω σωστα"!!!Θα επρεπε να θεωρειται συντακτικο λαθος το επιθετο "κακια" διπλα στο μανα! ;);)

Σισσιω κ μενα μου αρεσε το στυλ του μαλλιου ΠΟΛΥ!!!Αχ!Με το καλο!!!!! :D:D:D

Δυσκολο αυτο με το μεγαλωμα απο γιαγιαδες...Πως να το ελεγξει κανεις??

Και εγω δε θελω να λεει φοβαμαι...Εγω χρησιμοποιω τη λεξη "τρομαξα"...Τη θεωρω καλυτερη..Η μανα μου ομως τη ρωταει αν φοβηθηκε!...

Αργυ τι επαθες κ γραφεις τοοοσα σχολια??? :lol::D

Χρυσα γτ εχεις 2 μερες β επιπεδου?

Καρολ με ξεχασες!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Παντως αν αυτες που δεν σχολιαζουν δεν "απαιτουν" κ σχολιασμο στα δικα τους λεγομενα..τοτε οκ!

Το θεμα ευγενια-αγενια προφανως ειναι διαφορετικο για ολες μας...Και ειπα δε θα πω τπτ/...

Εγω εχω 7 χρ διαφορα με τον Α...

Νατασακι τι ηθελα να σου πω ρε φιλεναδα??Γμτ...ξεχασα!

Καρολ απαπα...τι εγινε τελικα?μαλλον θα διαβασω στη συνεχεια...

Επιστρεφω...

Ιουλία φυσικά και είναι ψεύτικα έχεικαι κραγιόν και σκιές :D:D:D:D

Ναι το καμάρι μου πολύ την προσέχει την αδερφούλα του την βοηθάει και να βαφτεί :lol::lol::lol::lol:

Γιατί βρε δεν μας λές πόσα γεμιστά τρώει ο Γιώργος :?:

Το πολύ πολύ να σου κάνει παρατήρηση η Αναστασία :P

Πλακίτσα ε? μην παρεξηγηθώ

Άφρο δεν μπορώ να την δώ τώρα πρέπει να πατήσω υποβολή και μετά

Αφήστε με να ποστάρω να την δώ κι εγώ

Αναστασία αυτό τοκάνει η Έλενα όλη την μέρα συνεχώς δείχνει πράγματα και ρωτάει "το?"

Ο Ηλίας συνεχώς μου λέει φαντάζεσαι να ξυπνήσει ένα πρωϊ και να αρχίσει να μιλάει και να μην σταματάει? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρονια πολλα και καλα στον Νικολα !! Να ναι παντα πολυχρονος , υγιης και ευτυχισμένος !!!

Να τον χαιρεστε και να τον καμαρώνετε παντα Παναγιώτα μου !!!

Τρελη ανανεωση σ΄εχει πιασει ε? Μπράβο !!!!

Τι να γραψω και τι να απαντησω , χαμος γινετε .

Καρολ ευτυχως ολα καλα ! Πωπω πολυ αγχος !

Κοριτσια μην τρελαινεστε με τους παπουδες στο θεμα συμπεριφορα . Τα παιδια δοκιμάζουν με ολους τα ορια τους μεχρι που τα παιρνει . Ξερουν πολυ καλα που να φτασουν με τον καθε ανθρωπο ακομα και με τους γονεις ! Εξάλλου θα το χετε παρατηρήσει δεν μπορει , αλλιως με τον μπαμπα αλλιως με τη μαμα .

Εγω δεν το βρισκω κακο αυτο , ναι μεν η σταση μας πρεπει να ειναι κοινη σε καποια θεματα αλλα δεν ειμαστε ιδιοι ανθρωποι , ο καθενας εχει τον χαρακτήρα του οποτε το παιδι μας θα παρει στοιχεια και απο τους δυο μας .

Σισσιω το ξυλο μην σε αγχωνει , ειναι της ηλικιας , θα την ξεπεράσει αυτη τη φαση . Εσυ να σαι σταθερη και να της επαναλαμβανεις οτι δεν χτυπαμε κανεναν , προσεχουμε τον εαυτο μας και τους αλλους .

Νατασσουλα τι ΤΕΛΕΙΟ ειναι αυτο το ποδηλατακι ?? Μιλαμε το λατρεψα πολυυυυ ομορφο !!!! Αχ εχει και μωβ κρανος η φακη , θα της ταιριαζε ! :lol:

Λενα ευχομαι ολα καλα με την πιπιλα και να μην ζοριστει το αγορακι σου !!

Αργυρω υπάρχουν και αυτες οι δυσκολες μερες . Εγω δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ηλικιας , ανθρωποι ειμαστε και δεν μπορει παντα να χουμε γαιδουρινη υπομονή .

Αναστασι σε θελω κατι επειγον μη φευγεις :P:lol:

Σεσιλ αμα σε δω απο κοντα θα σε τσουρομαδησω ! Με φρικαρεις μια με τα κιλα σου και μια που λες χαλβά τον κουκλο Φοφο !!!!

Σημερα δεν βγηκαμε εξω το πρωι , εβρεχε σε καποια φαση και δεν ειχα πολυ ορεξη γενικα . Καναμε σοκολατενιο κεικ με μπανανες (οτι μου κατεβηκε ) , παιξαμε , μαγειρεψαμε .... Καλα λε πως αντεχετε και δεν βγαινετε εξω καθε μερα ?? Μου φαινετε πολυ δυσκολο στο σπιτι !!!! Βεβαια εγω πρεπει να προσεχω λιγο παραπάνω να μην κανουμε θορυβο κλπ και δεν μπορω να κανω και τις δουλειες που θελω γιατι κοιμαται ο αντρας μου . Το απογευμα γυμναστική μαλιστα σκεφτομαι να την παω και στα 2 γκρουπ για 2 ωρες να ξεσπαθωσει ...

Καλησπερα! Αχ εγραφα και με πεταξε εξω!! Λαλα σε εκανα κ εγω φιλη!! Μωρε κοιτα τις φωτο, εμενα δεν με πειραζει, εχω πολλες δικες μου κ με το Σεμπινι...ουτε τον Κ πειραζει...αν κ αυτον δεν τον εχω πολλες :D:D κ ολο παραπονιεται!!!

Καρολ σου εστειλα αιτημα φιλιας...μη με γειωσεις :D:D ...Καλε καντε κ εμενα φιλη οσες δεν με εχετε..να φτασω κ εγω τους 100 φιλους...Παντως Καρολ μεγαλο αγχος να κλειστει το μωρο μεσα...πω πω...ευτυχως ολα καλα!!

Αφρο...δεν αντεχω να ακουω για αιμορροιδες...πω πω πω...μετα τη γεννα περασα τα πανδεινα...ειναι φρικη...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑ!!! :ymparty::ymparty::ymparty:

Ιουλια κ ο δικος μου τρωει γεμιστα..γενικα τρωει...εκτος απο φρουτα φυσικα!!

Ωραια κουβεντα πιασατε περι διαπαιδαγωγησης...Εγω προσπαθω με το μικρο αλλα δεν το ψαχνω κ τοσο..Δυστυχως δεν ειμαι τοσο ηρεμη κ πολλες φορες φωναζω, ενιοτε ουρλιαζω κιολας.... :oops: Ομως γενικα εχω κουραστει κ ετσι πολλα τα αφηνω διοτι απλα δεν εχω το κουραγιο να ασχοληθω...

Παντως για να ειμαι ειλικρινης η ζωη της μαμας με κουρασε...Νομιζω 2 χρονια εκτος εργασιας ηταν ΠΑΡΑ πολλα...Πλεον δεν αντεχω ουτε μερα παραπανω...θελω να στειλω το Σεμπ παιδικο διοτι δεν μπορω να τον εχω ολη μερα σπιτι (ναι το παραδεχομαι...) και να επιστεψω στη δουλεια..Ηδη εχουμε πεσει με τα μουτρα στο ψαξιμο κ εγω κ ο Κ....Κ εχω τοσο πορωθει να βρω δουλεια που δεν σκεφτομαι τιποτα αλλο...Εφτασα στο οριο μου...Αυτος ειναι κ ενας απο τους πολλους λογους που δεν θελω δευτερο παιδι..το ξερω δεν αντεχω να μεγαλωσω αλλο μωρο, δεν εχω την ορεξη ουτε την θεληση....Θαυμαζω ολες εσας που μπορειτε και τα καταφερνετε ομως εγω δεν θα μπορουσα με τιποτα....

Ωχ σας ζαλισα με την πολυλογια!!

Πατησα υποβολη και γραψατε παλι!!!

Αναστασια, Πεμπη, Χρυσα, ΝΑτασουλα την καλησπερα μου!!!

Αφρο τέλειο αβατάρ!!! :x όντως μοιάζει στον Μανωλιό!!!! :D δλδ εσένα :D

έβγαλα και εγώ στην 2η εγκυμοσύνη, ο γιατρός μου είπε ότι με τον τοκετό θα φύγουν αλλά ακόμη τις έχω, δεν με ενοχλούν καθόλου................ο λόγος που βρήκα το μάμμυ ήταν οι αιμοραίδες, έψαχνα να βρω αν είναι φυσιολογικό στην κύηση και πέτυχα ποστ με πάρα πολλές έγκυες που το είχαν και ησύχασα!!!!.......την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να περπατήσω, μου έδωσε μία αλοιφή και από τότε δεν με ενόχλησαν ξανά, μου είχε πει όμως τότε ότι (είναι εξωτερικές οι δικές μου) αν ήταν σκληρές θα έπρεπε να αφαιρεθούν, ευτυχώς ήταν μαλακές!!!! :) ....πάντως είναι κάτι που εμφανίζεται στην κύηση (εξαιτίας της)....θέλει καθαριότητα και αν είσαι τυχερός θα σου φύγουν!!!!

μέσα σε μία ώρα γράψατε 5 σελ.!!!! :roll::roll::roll:

μιλούσα στο τηλ. με την Αθηνά για μία ώρα και πέντε λεπτά!!! και οι δύο μαγειρεύαμε ταυτόχρονα :lol::lol::lol:

σας χαιρετώ πάω να ετοιμαστώ για τον οδοντίατρο!!! :?

ΜΑ ΚΑΛΑ ολες 7 χρονια εχουμε διαφορα με τους αντρες μας..μου φαινετε πως μεινανε στο ραφι και τους πηραμε :lol::lol::lol:

Αναστασι κατι ηθελα να σου πω το πρωη αλλα το ξεχασα..θα το θυμιθω σε ασχετη φαση!!!

ΑΦΡΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΥΠΕΡΥΧΟΥς..

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΗ Η ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗ ΕΙΣΤΕ οκ

γιατι γραφω κεφαλαια;;;;

ααα εχω 2 Β επιπεδου, εναν στο γιατρο μου και εναν που μου κλεισανε στο νοσοκομειο

Καλε Λαλα..με ειδες πως ημουν..και πως εγινα...25 κιλα μεσα σε 3 χρονια...αααα!!! πεθαινω!!!!

Φρανιτακη μου...

αχ θελλω σε σε στειλω μινημα στο φεισ αλλα το ξεχναω..εχω να σου πω...χαχαχα..θα πεθανεις στα γελια

καλε ξεχασα!εμεις εχουμε 8 μηνες διαφορα!!ο χ. με περναει,ε! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Νατασουλα..4 μεγαλα!κ ξανα το απογευμα! :shock::shock::shock::shock::shock:

μμμμμμμ!τί αλλο;;συμφωνω οτι το 'ΚΑΚΙΑ" ΜΕ ΤΟ "ΜΑΜΑ" δεν πανε μαζι,εκτος απο καποιες ακραιες περιπτωσεις που βλεπουμε στις ειδησεις... :(:(

μωρε οντως!πειτε κ σε εμας τί μαθατε να γελάσουμε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λάλα κι εγώ το ερωτεύτηκα μόλις το είδα, επίσης το προτίμησα σε σχέση με το kettler γιατί έχει και φρένο. Τώρα που το λές πρέπει να βρώ και ασορτί κράνος :D:D

Έχεις δίκιο τα παιδιά ξέρουν τα όρια μας και μας δοκιμάζουν.Στην Έλενα δεν το καταλαβαίνω ακόμα αλλά στον Μιχάλη το βλέπω ξεκάθαρα.

Πχ ξέρει ότι όταν θα στρώσω τραπέζι θα φάει από αυτά που υπάρχουν πάνω στο τραπέζι και δεν θα ζητήσει να του φτιάξω κάτι άλλο ενώ όταν είναι στην μαμά μου αν δεν του αρέσει το φαγητό θα της ζητήσει τραχανά ή αυγά γιατί ξέρει ότι θα του φτιάξει

Ιουλία και το απόγευμα άλλα 4???????????? Μπράβο το αγόρι μου

Δεν μπορω παιδια..κολλιομαι!!!!

Αφιστε που ειναι ενα θεμα που το συζητουσαμε απο παλια...και αμα ειναι να σας διηγηθω την ιστορια απο την αρχη...δε θα προλαβω ουτε τον φακελο να παραδοσω για να παει αυριο στο ΣΔΟΕ, ουτε σπιτι μου να παω!!!!

Αναστασια!το πιο σημαντικο!γιατι βρε σιδηρο;;;;;;;;;;;;;;;αφου ολα ενταξει ειναι!κ ας ειναι στα κατωτερα!αφου ξερεις οτι η διατροφη δεν παιζει τοοοσο ρολο..

εννοω..ενα παιδακι που δεν τρωει,μπορει να ειναι ενταξει με τον σιδηρο,π.χ.αννυ!

ενα παιδακι που δεν τρωει,μπορει να εχει θεμα,οχι ομως λογω διατροφης μονο..οποτε παιρνει σιδηρο..υποθετω..

ενα παιδακι που τρωει πολυ,μπορει να εχει θεμα με σιδηρο..π.χ.γιωργος..αλλα το ελεγχεις με διατροφη κ βλεπεις..

εσυ γιατι βρε καλο μου;;;για να σπαζοκεφαλιαζεις κι αλλο;;!!!! :shock::shock::shock::shock::x:x:x:x:x:x:x

Καλέ ολος ο καλός ο κόσμος εδω!!!!!Καμια σας δεν κοιμαται;;;Της ποπιτσας γίνετε!!!! :lol::lol::lol:

Αχ κοριτσαρες μου ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!! :x:x:x Και εσεις να ειστε καλα να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!!!!

Καρολ,ρε συ τι τρομαρα.Η μικρη καταλαβε τπτ;;;;

Λενα μου της χομ τεστ ειναι και αυτα.Μακαρι να μη σου χρειαστουν.Να εχεις μεινει εγκυος!!!! :D:D:D

Θουλιτσα μη στενοχωριεσαι βρε.

Χρυσα για τις θηλες δε ξερω ρε κοριτσακι.

Λαλα μη φανταστεις οτι εκανα καμια τρελη αλλαγη.Θελω ακομη να χασω κιλα και μετα να αλλαξω και το στυλ του μαλλιού.

Λενακι ξανθο το εκανα.

Αργυρω εγω δυστυχως του μετεδωσα την υψοφοβια μου του Ν. και ειναι ετσι οπως ο Λουκας.

ΕΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ σε βλεπω.τι κανετε;;;;

Αφρο εμενα μου φαινεται πολυ πολυ ομορφουλης ο Πανος αλλα δε μου θυμιζει και πολυ το Μ/Αλλο στυλ εχει.

Φραν μου θα τα πουμε το Σ ε;;;;

Αναστασια μου καλη αρχη με το σιδηρο.

ΛΟΥΚΙΑ ειδες το Νεο Λύκειο;;;;Οι Θεολογοι τι βίσμα εχουν ηθελα να ξερα;;;τες πα.εμεις (Πληρ) παραμενουμε.

Βρε Μαιμου σε ξαναρωτω!!!!Εισαι σε πιλοτικο;;;; :?::?::?:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...