Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

κοριτσαρες!!! γεια σας!!!

τι μου κανετε??

νατασα λαβι εχω μια απορια..

μα ποια ειναι αυτη η σιχαμενη κ απλυτη φιλεναδα σας??? :lol::lol:

να μου τη γνωρισετε να κανουμε παρεα!! :lol::lol::lol:

ρεσυ μαργαριτα περαστικα σας μωρε!!!

αντε ολοκληρο κατεβατο εχετε με τα φαρμακα ε?? αντε γρηγορα περαστικα!

νατασουλα μη νομιζες, τα ψαρια ειναι αδηφαγα, μπορει να φανε μεχρι να σκασουν!!!

επισης 2 ολοκληρα γεμιστα!!!!! :shock::shock::shock::shock: πως τα καταφερε η ατιμη!!!

μιτσακι ο γιατρος σου πρεπει να ειναι αστερι!!

ρε κοριτσια γιατι σας φαινεται τοσο περιεργο που η πιπιλα μας παει στη δουλεια??

με την κριση κ οι παντοφλες μας θα εργαζονται σε λιγο! :lol::lol::lol::lol:

αυτο μου ηρθε στο μυαλο εκεινη την ωρα, ετσι αυθορμητα!

λαλα! ανοιξες λογαριασμο στο φεις??

ρε τι σου κανουν κατι φωτογραφιες!!! :lol::lol:

παναγιωτα καλη βαφη! πως θα τακανεις??

τι μαρκα ειναι αυτα τα τεστ? εγω εχω της χοουμτεστ!

εκανα αυτο το μηνα ωορρηξια, θα περιμενω λιγες μερες μπας και (που δεν το βλεπω) αλλιως θα σουστειλω πμ!!! σευχαριστω που με σκεφτεσαι!

να χαιρεσαι το παλικαρακι σου!!!!!!!!!!11 γερος κ δυνατος παντα1!!

σισσακι κ ο αναστασης μας δινει σφαλιαρες οταν τσατιζεται

αλλα του κραταω το χερι (να μη με ακουμπαει) κ του λεω οτι αν το ξανακανει θα φυγω απο το δωματιο

ε κλαιει... να δειτε κλαμα που κανει οταν δε με πετυχαινει :lol::lol::lol:

καλε λες να εισαι εγκυος??? ουαου!!

μαριαιωαννα εμεις εχουμε σχεδον 5 χρονια διαφορα

αργυρουλα γιατι ανεβαζεις φωτο που μπορεις να δεις μονο εσυ κ ο αντρας σου?

οχι δεν απηργησα σημερα.. ο τολης ειναι απληρωτος καιρο κ εγω ΑΚΟΜΑ δεν εχω πληρωθει για τον μαρτη! :shock:

ουφ καρολ!!!!! πηρα μεγαλη τρομαρα!!

επισης δε μπορουσες να δεις τις φωτο μου γιατι (προφανως κατα λαθος) σε ειχα βαλει στη λιστα με αυτους που δεν εχουν προσβαση στις φωτο μου!! σορρυ!!

αχ εγω τα ειχα με εναν που ειχα γνωρισει μεσω τσατ... ατυχη επιλογη!

οταν χωρισαμε με παρακολουθουσε συνεχως κ με ειχε "απαγαγει" :shock::shock::shock:

επισης με εναν αλλο που μιλουσαμε μεσω ιντερνετ ειχε βρει τη διευθυνση μου (τοτε ημουν στη λιβαδεια) και στηνοταν κατω απο το σπιτι μου, εβλεπε τι ωρα φευγω τι ωρα μπαινω..

εγω σα βλημα που ειμαι δεν ειχα παρει γραμμη.. κ μου το ειχε πει μετα απο καιρο!

κ εγω εχω κλειδωθει στο σπιτι.. τοτε συγκατοικουσαμε με τον τολη κ ειχε σπασει το κλειδι μεσα στην κλειδαρια κ δε μπορουσα να βγω! δεν ειχε κ μπαταρια το κινητο μου!

κ βγηκα εξω στο μπαλκονι, ουρλιαζα κ σταματησε ενα σκουπιδιαρικο κ τους ειπα να παρουν τηλ το μπαμπα μου να φωναξει κλειδαρα! ο τολης τοτε δουλευε χαλκιδικη!

πω πω τι τρομαρα ειχα παρει.. οχι να εχει κλειστει το παιδι μου!! ουτε να το σκεφτομαι δε θελω!!

μαγδα αν σε παρηγορει ουτε εγω καταλαβα :lol::lol::lol:

χρυσα εγω συμφωνω με την εναλλακτικη οπως το λες..

εκστασηηη που εισαι??

εμαθα κ κατι αλλο συγκλονιστικο σημερα!! θα σε τηλ το απογευμα!

αφρο αιμορροιδες?? βαζεις τιποτα?

αυτο το αρθρο που λετε εγω ειχα διαβασει ενα παρομοιο καιρο πριν.. πρεπει να εχει πανω απο χρονο!

ρεσυ λενακι.... μα να της βαφει τα νυχια?????????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλα λενα εμενα παλυ ολλα κανουν νανι και μαμ και πανε στην μαμα τους :lol::lol::lol::lol:

βαζω απο σημερα μια αλοιφουλα ....και ναι ναι υπαρχει χαρτι σε φαρμακο που λεει οτι επιτρεπετε σε εγκυμοσυνη και θηλασμο !!!! :D:D:D

Διάβασα το άρθρο που έβαλε η Λένα και έμεινα έτσι :o:o:o:o:o:o

Πρώτη φορά το ακούω εσείς το ξέρατε??????????

Μάγδα το είδα μετά :oops::oops: μάλλον τη είχα πηδήξει εκέινη την σελίδα

Την βρήκα όμως και έκανα και αίτηση φιλίας :D

Σίσσυ εμένα μου αρέσουν πολύ τα σκουλαρίκια σε κοριτσάκια, η Έλενα όταν φοράω εγώ μου ζητάει κι αυτή να βάλει 8-)8-)

Άφρο βάλε σπαθόλαδο για τις αιμοραίδες

Καλά ρε Λένα πάει δουλειά η πιπίλα αλλά τι δουλειά δεν μας είπες :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης για τα γεμιστά δεν ήταν μεγάλες οι πιπεριές απλά μου φάνηκε περίεργο που ήθελε να φάει και την πιπεριά εκτός από την γέμιση...

Ναι ρε κοριτσια της τα βαφει και μαλιστα οταν μου την φερνει σπιτι μου λεει: Να της ξεβαψεις τα νυχια

γιατι ολο τα βαζει στο στομα της!! (εχει ακομα το συνηθειο η Ε. να βαζει τα χερια στο στομα) :twisted::twisted::twisted: Ε αφου το ξερεις ρε... ασε μην την χαρακτηρισω καλυτερα, τοτε τι της τα βαφεις?? :twisted::twisted::twisted::twisted: Δεν εχω χειροτερο. Παντα κανουνε αυτο που δεν μου αρεσει και παντα το κανουν επιτηδες. Ο Π. τους εχει μιλησει απειρες φορες αλλα αυτοι συνεχιζουνε! Τι να πω...δεν γινεται να μην του ξαναμιλησω μιας και αυτους εχουμε μονο εδω..

Αφρο και εγω εβγαλα αιμοροιδες μετα την γεννα και ακομα της εχω..μιλαμε για πολυ πονο. Βαζω μια κρεμα ομως που τις μουδιαζει και παραλληλα τις θεραπευει αλλα ακομα δεν εχουν φυγει τελειως.

Χρυσα στις μερες μας δεν ξερεις δυστυχως απο που να φυλαχτεις..οσο για το αρθρο θα δειξει σε λιγο καιρο αν αυτα που λεει ειναι αληθινα η οχι..

Παω για νανι!! καλο μεσημερι κοριτσακια!

Χιονούλα μαλλον προκειται περι φέικ γιούζερ και τα κορίτσια το διασκεδάζουν.

Αφρο αιμορροίδες ε..; Σκατά! Και γω εχω και ειναι κληρονομικό. :? Ευτυχώς εμενα δεν επιδεινωθηκε με την εγκυμοσύνη. :roll:

Λενακι μου και γω της κρατάω τα χέρια, αλλά το συνεχίζει! :twisted: Εχθες με σύγχισε και είπα να της το κάνω και γω για να δει οτι δεν είναι ωραίο. Προσβλήθηκε και έβαλε τα κλάμματα!

Σήμερα το πρωί που την έβαλα στο πλυντηριο να την πλύνω, όχι μέσα απο πάνω :lol::lol::lol: , πάλι πήγε να το κάνει αλλά το σκέφτηκε και το έκανε στον αέρα το να!

Νατασσούλα σκουλαρίκια μου είχε φορέσει η νονά μου στα 3 χωρις να το πει στη μαμα μου και η μαμα ηταν κάπως έτσι :shock::shock::shock: , αλλά μου τα αφησε για να μην την προσβάλλει.

Λιγο καιρό μετα σε ένα τσακωμο με την αδερφη μου μου τραβηξε το σκουλαρικι και το μου σκίστηκε μάτωσε και είχε τα χάλια του. Μου τα έβγαλε και τα ξαναφόρεσα στην α γυμνασίου που η νονά μου με πήγε να μου διορθώσει την τρύπα απο το πονεμένο αυτί και βρεθηκα με δύο τρυπες! Η μαμα μου πάλι :shock::shock::shock:

:lol::lol::lol::lol::lol:

μια χαρα η ελενα !!!εγω ακομα δεν τρωω ουτε την πιπερια ουτε την ντοματα :oops:

λενακι ...δεν αξιζει να τσακωθεις για τα νυχακια

ρε κοριτσια μην με τρομαζετε δεν θα φυγουν σε λιγες μερες!!!??? :o:o:o:o:o:o:o

Νατασα και εγω θελλω να φαω την πιπερια!!!

Λενα αλλαξες το μπουφανακι;;;;;

Αυτο που εβαλε το ποστ το Λενακι μας, το λεει συναχεια η πεθερα μου...

πιστευω πως αμα βγει η συνταξη της θα αγορασει ολα τα βιβλια του Λιακο..

εγω παλη ειλικρινα σας μιλαω δε θελλω να μαθω..με τρομαζει ενα τετοιο ζοφερο μελλων

Αφρο μη στεναχψριεσια για τις αιμορριδες..με καταλληλη αγωγη δεν θα σε ταλαιπωρουν πολυ

αφρο εγω όταν το χα παθει με βοηθουσαν πολυ οι φυτινες ινες...πολλα λαχανικα και φρουτα...και όχι στο κοκκινο κρεας!!!!!!!!!!! μου το ειχε απαγορεψει ο γιατρος...και εβαζα αλοιφη ...ξυλοκαινη σε μορφη τζελ με ανακουφιζε πολυ.....

πω πω σκεφτομαι τωρα οτι όοοοοοοοτι λεμε το βλεπουν και αλλοι ποοοοοοσοι....γνωστοι αγνωστοι..επισκεπτες!!!!!!... :oops::oops::oops: τα φιλια μου βρεεεεεεεεεεεεε :lol::lol::lol:

Σίσσυ μέβαλες σε σκέψεις τώρα για τα σκουλαρίκια κι έλεγα αν γίνει 3 να τις κάνω τρύπες

Άφρο για τις αιμοραϊδες πρόσεξε και την διατροφή είχες από πρίν πρόβλημα ή τώρα σου παρουσιάστηκαν?

Χρύσα να σου στείλω?????????????????????

που χαθηκε το Γωγουλινι μας??????????????

που εισαι γλυκια μας εγκυουλα...? και επεισα τον αντο! να ρθουμε οικογενειακως στο παρτυ σας.... :D:D:D:D

πηγαμε κουνιες....και μαντεψτε τι εκανα ταιζα φετες με μαρμελαδα!

2 ωρες κουνιες!

ζαλιστηκα απο τον ηλιο...νυσταζα κι ολας!

Αφροδιτη μου εχεις δυσκοιλιοτητα?

προσπαθησε για αρχη να ξεπερασεις οσο γινεται αυτο το θεμα!

θα ξεπεραστει αλλα μαλλον θα ργησει....εγω εκανα στον τοκετο...και τωρα καπου καπου με ενοχλουν...κανα χρονο το ειχα εντονο...!

εβαζα και εγω κρεμα!

Νατασα βαλε λινκ

οσο για τα ρουχαλακια αν θελεις ναι!

εχω μαζεψει και εγω καποια...θα παω μετα το πασχα με ηρεμια και πριν για το μνημοσυνο!

κατι εχω χασει με τα σκουλαρικια!

για πειτε μου!

δε διαβασα πολλα..σχεδον τιποτα.

αλλα εχω στεναχωρεθει..

γιωτα δε το περιμενα..τι να πω..

ακλε δε λεω δε σχολιαζεται εμενα..αν ειναι δυνατον..γενικα το ειπα..οτι δε κανετε σεντονια μην

δε ειναι κακο απλα το ειπα..

εγω τα λεω αυτα που νιωθω..σορυ εχω αυτο το ελλατωμα..γιατι γα ελλατωμα ειναι με βαση τα δεδομενα σας..

α μολις απεριψα τη λαλα..δε ηξερα οτι ηταν αυτη :oops::oops::oops:

για ξανα κανε με λαλααααααααααα

χρυσα ηταν να παω σημερα μετα το σχολασμα αλλα αργησα στο σχολειο (ετοιμαζουμε εκθεση βιβλιου)

κατα πασα θα παω αυριο!

ελπιζω να εχει μεγαλυτερο νουμερο στο ιδιο!

γιατι μαρεσε πολυ!!

αχ κ ο τολης "ασχολειται" με αυτες τις θεωριες παγκοσμιας συνομωσιας..

με αγχωνει ολο αυτο το θεμα..

νατασουλα ααα μη με βαζεις σε τοση σκεψη!!!

ακου εκει τι δουλεια κανει η πιπιλα :lol::lol::lol::lol::lol:

τετοιες αποριες μονο εσυ κ η μαγδα!!

θουλη τι ειπε η γιωτα κ στεναχωρεθηκες κοριτσι μου???

κατι εχασα!!

δε διαβασα πολλα..σχεδον τιποτα.

αλλα εχω στεναχωρεθει..

γιωτα δε το περιμενα..τι να πω..

ακλε δε λεω δε σχολιαζεται εμενα..αν ειναι δυνατον..γενικα το ειπα..οτι δε κανετε σεντονια μην

δε ειναι κακο απλα το ειπα..

εγω τα λεω αυτα που νιωθω..σορυ εχω αυτο το ελλατωμα..γιατι γα ελλατωμα ειναι με βαση τα δεδομενα σας..

α μολις απεριψα τη λαλα..δε ηξερα οτι ηταν αυτη :oops::oops::oops:

για ξανα κανε με λαλααααααααααα

μολις γύρισα απο τη δουλειά...εγώ νομίζεις δεν στεναχωρέθηκα? δεν κάνω σεντόνια πολυ απλά γτ σας παιρνω τηλ και τα λέμε απο εκεί! στην τελική ρε Μαρθα ας εγραφες οτι δεν κανουμε σεντονια οχι οτι δεν σχολιαζουμε...νομίζω η Αφρο με κάλυψε..ας μην δίνουμε συνέχεια.

καρολ εγω κλειδωθηκα απέξω μα η μικρη κοιμοταν στην κούνια της,πηδηξα στο μπαλκόνι και μπηκα απο την μπαλκονοπορτα ,ευτυχως ηταν καλοκαιρι και ειχα ανοιχτά...

γ την τιμωρία δεν καταλαβα τι λέτε...

Αφρο τι ειπε ο γιατρός?

φιλιά σε όλες..

Καλησπερα σας!!!

Δεν σας εχω διαβασει ακομα..Γραψατε περιπου 15 σελιδες...!!!

Εχω τραγικο πονοκεφαλο και η Αννυ κοιμηθηκε στο αυτοκινητο οποτε τωρα....Βρεχει με το ποτηρακι της ολο το σπιτι...Ετσι απλα!!!

Δεν με θελετε κατι αμεσο εε??? :lol:

Θα διαβασω σιγαααα σιγα κ αν τα καταφερω θα ξαναγραψω!

Α!!!

Χρονια πολλα στο Νικολα!!!!!!!!!Παναγιωτα μου οοοοτι επιθυμεις για τον γιοκα σου!!!!Πολλα φιλακια!!!

καλε κοριτσια!

πειτε μου απο που βαζω τικερ!!!

ψαχνω ψαχνω τοση ωρα

μα τι βλημα που ειμαι!!

εκσταση θα σε τηλ το απογευμα!!

εμαθα κ κατι αλλο συνταρακτικο!

Σου άνοιξα :D

Χρησιμοποίησα ένα λογαριασμό χοτμειλ που δεν πολυχρησιμοποιώ.

Σε έκανα και φίλη μου! Να σε κάνουν κι οι άλλες να μπεις να δεις κι εσύ επιτέλους τις φωτο ;)

Εεεεεε! Ακούτε! Η καινούρια φίλη μου στο φέις Lala, είναι η Λάλα μας! Κάντε τη φίλη γιατί αυτή δεν ξέρει να σας βρει :P

Λάλα σου στέλνω πμ με τους κωδικούς :D

Σ΄ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου εισαι πολυ γλυκουλα !

Μωλε να σας πω .... Δεν σας κανει καπως αυτο τωρα ? Να κανω λογαριασμο για να βλεπω τις φωτο ? Εμενα οπως το σκεφτομαι δεν μου αρεσει ..... Τελος παντων , σας ευχαριστώ ολες , αν το αποφασισω θα μπω να δω φωτο .

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...