Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου νο 38- η ώρα της μπεμπούλας

Recommended Posts

Ρε Κορίτσια σήμερα έχει γενέθλια ο Νικόλας της Παναγιώτας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif]

Να τον χαίρεσαι Παναγιώτα μου να τον καμαρώνεις και πάντα να ζείτε ευτυχισμένες στιγμές

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καρολ μπραβο ρε συ...πωπω Παναγι αμου...ασε και εμενα η καρδια μου θα πηγενε...

παντως παιδια στο βιβλιο του παπαβεντση λεει πως αμα το παιδι δεν θελει ανα φαει αυτο που του δινουμε, του δινουμε αλλη μια εναλλακτικη και εαν παλη δεν τη θελει το αφινουμε μεχρι το επομενο γευμα..

εγω εν μερη μονο συμφωνω με αυτο..και πιστευω πως δεν μπορει να εφαρμωστει σε ολα τα παιδια..κυριως σε παιδια με αρκετα χαμιλο βαρο ςκαι μειομενη προσληψη τροφης

Παναγιωτα μου να τον χαιρεσαι τον Νικολα μας!!!!!!!!!!!!! [smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] γερος να ναι πανω απόλα κοριτσακι μου....με τυχη στην ζωη του και πολυ πολυ αγαπη...να τον καμαρωνεις μια ζωη!!!!!!!! και να στε παρεα με τον μικρο μπεμπουλη !μια ομορφη και ευτυχισμενη οικογενεια για πάντα!

πρωτη φορα στεναχωρηθηκα και αγχωθηκα τοσο πολυ...αντε παπιιιιιιιιι μου...

λοιπον ας πω κατι ευχαριστο...περιμενω πως και πως ν α παμε στο παρτυ της Γωγωκας!!!!!!!!!!! :D:D να γνωρισει η Λυδια μου και τα αλλα παιδακια...και να σας δω παλι κοριτσαρες μου....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παναγιωτα μου το ξεχασ αη γαηδουρα...και εχω και ποστ ιτ κρεμασμενο μπροστα..πωπω..αλτσχαιερ..και στραβομαρα!!!!!

:ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion5.gif] [smilie=occasion5.gif] [smilie=occasion5.gif]

Να τον καμαρωσετε μεγαλο και ευτιχημενο!!!!

Χρύσα δε συμφωνώ με την εναλλακτική... :?

Παναγιώτα να τον χαίρεσαι το Νικόλα!!!! :x:x:x:x:x:x

Χρόνια πολλά σαν τα ψηλά βουνά να το καμαρώσεις το παλληκαράκι σου!

Οταν λεμε εναλλακτικη, εννωει μια υγειηνη εναλλακτικη..πχ δεν θελει να φαει φασολακια..του προτεινουμε ενα τοστ με τυρη..ενα παλη δεν θελει και θελει πχ μπισκοτα..του λεμε οχι...κλπ κλπ..

δεν ξερω..ειναι μερες που ο μικρος τρωει μονο φρουτα....τι να τον κανω...

αντε καμια φορα αμα του αρεσει το φαγητο του μπαμπα του...θα φαει λιγακι..

Τι να κανω...

και αντε εμενα με παιρνει να τον αφισω νιστικο μεχρο το αλλο γευμα...που ειναι μερε ςπου ξεχναει πως ειναι νιστηκος..και δεν εχω προβλημα..αλλε ςμητερες ομως..πχ ο Σπυρος της Αναστασιας..σου παει καρδια να το αφισεις

Εμ γι' αυτό και εγω τρέχω απο πίσω της ρε Χρύσα... τί να κάνω...; Φεύγει από το τραπέζι και παει για παιχνίδι...τσουπ και γω απο κοντά. Λες και αν φάει 4 μπουκιές παραπάνω... Τί να πω...

Α δε σας είπα το βραδινο γάλα δεν το πίνει πια. :roll: Εναλλακτικά της δίνω κανα γιαουρτάκι στραγγιστό, φαγητό, η παξιμαδι με φετα και αγγούρι, πάντως το γάλα μας τέλιωσε.

Και αυτο το λεει..οτι δεν πρεπει να κινηγαμε λεει τα παιδια απο πισω για να φανε...

σε αυτο δεν εκφραζω αποψη..δε μου ετυχε να σας πω..τον Χριστοφορο δεν τον κινηγησα ακομα για να φαει...δεν ξερωτι θα γινει μετα..

η Αφρο το πε και το κανε ε;;;θα μπει μια και καλη το βραδυ να σχολιασει τα παντα!!!!

αχ σισσακι και χρυσα πονεμενη ιστορια και για μας οχι τοσο το φαι αλλα το γαλα...παλια επινε 200 κ.. το πρωι και αλλα τοσα το βραδυ..τωρα το πρωι πινει 150 συνηθως και το βραδυ απο 40...60 ...και στα τρελα κεφια πιο πολυ... δεν ξερω πως να της αναπληρωνω το ασβεστιο...

γιαουρτι με πετσα η απλο ουτε να το φτυσει...αναγκαστικα καποια απογευματα τρωει αυτα της advance... η της φαγε...και αυτα με παιχνιδι...εμενα όταν δεν τρωει δεν την ζοριζω..ουτως η αλλως αν δεν θελει δεν πιανει το καλοπιασμα με τιποτα...το αυγο δνε το τρωμε με τιποτα ...και της φτιαχναμε σπιτικα ειτε τυροπιτα ειτε κεικ ...αλλα καταληγω να τα τρωω εγω... :lol::lol::lol:

αφροοοοοοοοοοοοοοοοο που εισαι κοριτσαρα μου?

Νατασούλα όχι δεν τον "τιμώρησα" για το φαγητό αλλά για την όλη συμπεριφορά και φυσικά δεν το κάνω αυτό με το φαγητό γιατί αν δεν θέλει κάποιος να φάει κάποιος λόγος θα υπάρχει π.χ το πιο απλό να μην του αρέσει το φαγητό που του προσφέρουμε!!!!.....απλά με ενόχλησε η όλη συμπεριφορά του ...........και από την στιγμή που του είπα όχι στο αυτοκινητάκι μετά δεν μπορούσα να κάνω πίσω γιατί σε μια μελλοντική παρόμοια κατάσταση θα πει " ε εντάξει η μαμά μου δεν το εννοεί και θα την κουμαντάρω και θα κάνω το δικό μου τελικά", δλδ θα με "γράψει" η γνώμη μου είναι ότι κάποια μη καλή συμπεριφορά έχει και τις συνέπειές της!!! ζούμε σε μια κοινωνία που υπάρχουν όρια δεν μπορούμε να κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε!

Κάρολ αν έφαγε και καμμιά καραμελίτσα δεν πειράζει! ;)

Αφρο σε "βλέπω" κρατάς σημειώσεις? :lol::lol::lol::roll::roll::roll: [smilie=computer.gif] [smilie=dark1.gif][smilie=evil5.gif]

Γωγώ όταν εσύ παντρευόσουν εγώ γεννούσα το 2ο!!!! :P

Παναγιώτα [smilie=occasion13.gif] [smilie=wav.gif] [smilie=occasion15.gif] να χαίρεσαι τον Νικόλα σου, όλα τα καλά του κόσμου να έχει και πάντα ευτυχισμένος στην ζωή με πρόοδο :x ......

πώς μου διέφυγε :dry:

Λένα δεν απήργησες σήμερα?

Πεθανα με το ονομα της Λαλας στο φεις!!! :lol::lol::lol:

Χρυσα δες εδω: http://skathari.net/2011/03/24/sos-o-co ... z1I4hMkaBa

Γιατι 2 φορες Β επιπεδου ομως?

Καρολ ευτυχως ολα καλα με την μικρη!

Σισσακι συμφωνω απολυτα μαζι σου. Και εγω την ιδια τακτικη ακολουθω. Μονο που στο φαγητο δεν καθομαι να την κυνηγησω. Μονο το γαλα της το βραδυ το πινει παιζοντας. Οταν ειναι με εμενα την φερνω βολτα να την ταισω αλλα οταν ειναι στην γιαγια της τους βγαζει το λαδι ολη μερα γιατι ξερει οτι εκει θα περασει οτι και να ζητησει. Με εμενα δεν εχει τετοια. Ειμαι και λιγο χιτρελακος εγω :D

Νατασουλα και εγω τους φωναζω πολλες φορες αλλα εμενα ειναι ντιπ για ντιπ ξεροκεφαλοι που λενε.! Ειδικα ο πεθερος οτι οχι και να του πω θα το κανει. :twisted: Εχει μανια να της δινει καραμελες οτι ωρα και να ειναι και αυτο με εξαγριωνει τοσο πολυ :twisted::twisted: Και χιλια 2 αλλα που εγω δεν βλεπω οταν την κρατανε. Επισης η πεθερα μου της βαφει τα νυχια καθε φορα και οσο και αν της εχω πει πως δεν μου αρεσει αυτο που κανει, εκεινη τοσο πιο συχνα το κανει. Προχθες εκει που συνηθος της εβαφε ενα δυο νυχακια μου την εφερε με ολα τα νυχια βαμενα! :shock::twisted::twisted::twisted:

Νατασούλα όχι δεν τον "τιμώρησα" για το φαγητό αλλά για την όλη συμπεριφορά και φυσικά δεν το κάνω αυτό με το φαγητό γιατί αν δεν θέλει κάποιος να φάει κάποιος λόγος θα υπάρχει π.χ το πιο απλό να μην του αρέσει το φαγητό που του προσφέρουμε!!!!.....απλά με ενόχλησε η όλη συμπεριφορά του ...........και από την στιγμή που του είπα όχι στο αυτοκινητάκι μετά δεν μπορούσα να κάνω πίσω γιατί σε μια μελλοντική παρόμοια κατάσταση θα πει " ε εντάξει η μαμά μου δεν το εννοεί και θα την κουμαντάρω και θα κάνω το δικό μου τελικά", δλδ θα με "γράψει" η γνώμη μου είναι ότι κάποια μη καλή συμπεριφορά έχει και τις συνέπειές της!!! ζούμε σε μια κοινωνία που υπάρχουν όρια δεν μπορούμε να κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε!

Οκ τότε πάω πάσο, απλά είχα καταλάβει ότι η τιμωρία ήταν για το φαγητό :x

Παναγιωτα Χρονια πολλα στον Νικολα σου!!!! Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος στην ζωη του!!! [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion13.gif]

Ρε Αφρο καταλαβαινω οτι παρεξηγηθηκες αλλα αστα αυτα τωρα και μπες να γραψεις!! :)

Λενα σοβαρολογείς;;; :shock::shock::shock: Της βάφει τα νύχια;;; Και μάλιστα χωρίς να θες;; :shock::shock: Απαράδεκτο! Προσωπικά δεν έχω χειρότερο απο κοριτσάκι με βαμμένα νύχια!

... :( και σκουλαρίκια μη σου πω, αλλά τα νύχια.. :cry::twisted::twisted:

Μεχρι και θα σταματούσα να της μιλάω! :evil:

Δεν παρεξηγήθηκε κορίτσια η Αφρο, απλώς κάνει νάζια! :P Ας μη δίνουμε συνέχεια... ;)

Λενάκι εμένα να κάνουν οι γονείς μου και ιδίως ο πατέρας μου.

Νομίζει ότι αν του πεί όχι μετά δεν θα τον αγαπάνε και τους κάνει όλα τα χατήρια

Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό και στο τέλος πάντα μαλώνουμε και στεναχωριέμαι :cry::cry::cry::cry:

Τουλάχιστον τις τα βάφει κανένα ωραίο χρωματάκι τα νύχια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ συμφωνώ με την εναλακτική.

Οχι να κάτσεις να μαγειρέψεις άλλο φαγητό, αλλά μπορείς να προσφέρεις, ένα τοστ, μια μπανάνα, γιαουρτάκι, φαγητό από χθες...

Επίσης κάποτε κυνηγούσα κι εγώ με το πιάτο στο χέρι, και τον καραγιόζη έκανα και βιντεάκια έβαζα αλλά πλέον δεν το κάνω. Ο βασικός λόγος είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν έτρωγε πολύ παραπάνω. Ίσα που μου έσπαγαν τα νεύρα... Γιαυτό τώρα, όσο φάει καθιστή στο καρεκλάκι. Όταν θελήσει να σηκωθεί, την κατεβάζω και το μαζεύω.

Τα φρούτα όμως της τα δίνω και εκεί που παίζει. Κόβω κομματάκια σε ένα πιατάκι και τις προσφέρω συνέχεια. Αν το αφήσω κάπου θα το ξεχάσει, ενώ αν της το εμφανίζω συνέχεια παίρνει :?

Καρολινάκι τέλος καλό όλα καλά ;)

Εγώ γιαούρτι της δίνω κανονικό και βάζω μέσα μπανάνα για να γλυκαίνει λύγο. Στην αρχή ούτε να το φτύσει αλλά τώρα τις αρέσει.

Παναγιώταααααααα!!! Χρόνια πολλά στο αγοράκι σου! :x

Πάντα γερός κι ευτυχισμένος να είναι!

Νατασούλα, δε με προσέχεις - δε με προσέχεις :P

Εγώ άνοιξα έναν καινούριο λογαριασμό στο φέις και έδωσα τους κωδικους στη Λαλα για να μπει α δει τις φωτο.

Χιονούλα εγώ αντιθέτως ήμουν πάρα πολύ χαλαρή, αλλά ο προκομένος ο άντρας μου κάνει σαν παλαβός και ειδικά απο τότε που αλλάξαμε παιδίατρο (που ψυρίζει ακόμα και τη μαϊμού) και του έδωσε ένα δίκιο, έγινε γκιουλέκας και με έχει κάνει κομπλεξικη!!! :twisted::twisted::twisted:

Τραβάω ζόρια σου λέω, δεν αντέχω τη γκρίνια του και απο την άλλη δε σου κρύβω οτι θορυβήθηκα και γώ, όταν μας είπε η παιδίατρος να κάνουμε εξετάσεις.

Πριν απο αυτό μολις η μικρή έκανε να σηκωθεί από το τραπέζι την άφηνα. :roll:

καλησπερα .

πηγα στο Ελενα σημερα για να δει ο γιατροσ το ντοπλερ ...ειχε μια γεννα και το ειδε στο ποδι ,θα ξανα παω την δευτερα .εχω αιμορροιδες ....ποναω ...

αργυρο και εγω εχω διαβασει οτι δεν πρεπει να τιμωρουμε το παιδι γιατι δεν τρωει ...η "τιμωρια" ειναι η πεινα μεχρι το επομενο γευμα.

καρολινακι τελοσ καλο ολα καλα ....ενας απο τουσ μεγαλυτερους (για τωρα) φοβους μου .

σισσι θα σου πανε ετσι τα μαλακια πολυ !!!

χρυσα αυτο θα σου ελεγα που εγραψε το λενακι ...ειχε βαλει ενα τετοιο αθρο πριν λιγες μερες .....το βρηκα λιγο εξωπραγματικο ....

λαλα η παροιμια λεει "μικρα παιδια μικρα βασανα ,μεγαλα παιδια μεγαλα βασανα" η διαπαιδαγωγηση ειναι πολυ πιο δυσκολη απο τα ξενυχτια .θεορητικα ξερω τι πρεπει να κανω ...στην πραξη ομως ολα ειναι πολυ πιο δυσκολα ....

νατασσουλα και αργι που ειπατε για την ομοιοτητα ....οταν τον εβλεπα εκει στην οθονη κατι γκριματσεσ του μου μοιαζανε τον μανωλη ....μπορει να εχουν και το ιδιο πηγουνι(ναι το δικο μου) ομως στην φωτογραφια που εχω δεν μοιαζει τοσο .....δεν ξερω ...οταν βγει θα δουμε .ειναι ομως τοσο οικειο το προσωπο του ....

δεν θελω να μεινω αλλο στο χθεσινοβραδυνο ,εδω μπαινουμε να βρουμε μια παρεα να πουμε καμια χαζομαρα η να λυσουμε καποια απορια μας με φιλεσ ....αν ειναι να δινω εξετασεισ καθε φορα τοτε χανετε η χαρα ....θου δεν εχω κατι μαζι σου σε αγαπαω πολυ και το ξερεισ,στεναχωρηθηκα γιατι ειμαι ολη μερα ον λαιν και γραφω οποτε μπορω και οποτε εχω να πω κατι ,αν δεν φενοντε γιατι δεν ειναι σε ενα ποστ μεζαμενα δεν παει να πει οτι σας αγνοω ....και τοσεσ φορεσ τοσα παραπονα εχουν γινει για αυτο το θεμα εχουν καταντησει κουραστικα .και οκ εχουμε και ορμονεσ εγκυες γυναικεσ ...και μη .

καλε γραφω ....ειχα και 6 σελιδες να διαβασω και ο μανωλης δεν κοιματε !!!

αργι καταλαβα και εγω για την τιμωρια ,ξεχνα το πιο πανω .

καλε σταματιστε να γραφετε !!!!

Λενακι της βαφει τα νυχια??????????? και μου τη δινει πιο πολυ που ενω ξερει ότι δεν θες! το συνεχιζει... :evil::evil:για βαλε να της μιλησει ο γιος ...μη γινεσαι κουκλα μου εσυ η κακια... ;);)

χιονουλα μου την καλημερα μου...η μαλλον τετοια ωρα την καλησπερα μου :lol::lol:

νατασουλα ποσο σε καταλαβαινω και ολες τις υπολοιπες...οι παπουδες και οι γιαγιαδες όντως τα κακο-μαθαινουν... :(:( αλλα πιστευω ότι το κανουν απο πολυ αγαπη...δεν λεω και εγω τσακωνομαι απειρες φορες με την μανα μου...και της λεω μη αυτο ...μη εκεινο...αλλα αν μπειτε στην θεση τους ..του παιδιου μου το παιδι ειναι δυο φορες παιδι μου...

σημερα εχει εξοδο μετα τη δουλεια θα παω για καφεδακι με μια φιλη μου... :D:D

σισσακυ αντε και εγω σ εκανα μηνα θα θελα ν αχω σπορακι...φανταζεσαι να μαστε μαζι εγκυουλες????? :D:D παναγιωτααααααααααααααααααααα πες αλευρι...την φορμουλα θελουμε...χαχαχα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...